Vart i stan idag..

..med mamma och Therese.
Vi åkte först till ikea, max, ica maxi sen till plantagen.
Ska lägga ut bilder från dagen och vad som är inhandlat.!


(Fin tårtmössa hitta vi på ikea, haha)



(På max)


Nu bilder på vad jag handlat.













Köpte två st av blomman längst ner.
Sen handlade jag massa mat oxå. Så nu har vi mat för denna vecka. Nice.! Dock, jag glömde köpa blöjor så jag måste åka ner till affären imorgon. :P

Nee nu ska jag glo tv, snart fuskbyggarna.







Vad fan heter personen???

Jag och Tina hade en diskution om vad en person heter. Och det är så irriterande när man vet vad personen heter men kommer inte på det.. Det känns som att personen börjar på T men ändå inte.. Jag kan inte sluta tänka på de. Just nu snurrar det i mitt huvud, bara massa namn på T. Men jag kommer inte på de. Blir galen. Hahaha jag ska komma på det, så e det bara. Nu blir det tävling för mej och Tina, vem som kommer på de först.! Hahahaha



Godmorgon

Imorser vaknade Evelyn 5. Jag gav henne välling och vi somnade om till 8. Härligt...
Nu är vi pigga och ska ta oss en promenad. Efter det ska jag duscha för vid 1 kommer mamma och hämtar oss. Vi ska till Örebro och shoppa lite.. Eller jag ska shoppa.. Haha

Nee fan nu måste jag dra. Hör och ser att Evelyn har hämtat fryspåsarna i lådan och dragit ur hela skiten.. Jädrans lilla skitunge. Smisk skulle hon ha.. Haha nerrrå inte mammas lilla charmtroll. Updt senare.






Gokväll..

Nu i em/kväll tog jag och Evelyn en lång promenad. Förbi affären oxå. Handlade lite nödvändigheter. Sen mötte vi massa trevliga människor. Solen sken men det blåste kallt som faaeen. Men det var skönt ändå. Va ute iaf 1½ timme.
När vi kom hem så åt vi ostkaka med sylt och sen badade jag Evelyn så hon är ren tills vi ska till stan med mamma och Therese imorgon. Nu ligger hon och dricker lite välling och ska förhoppningsvis somna. :P Och jag ska hoppa in i duschen direkt när hon somnat. Så jag slipper det imorn. =)

Igår så ringde dom från jobbet. Jag ska dit och gå brevid nästa vecka. Jag ville göra det pga att det va länge sen jag jobbade. Sen ska jag skriva på papper mm... Och jag ska få börja jobba lite helger sen till sommaren ska jag gå på schema. Ska jobba hela sommaren. =/ Men men.. Sen ringde dom från dagis oxå. Jag har fått dagisplats, skönt. Ska börja skola in henne i slutet av maj början av juni. Mammas snutta ska börja på dagis. Usch det kommer kännas lite konstigt. Men jag måste ju börja jobba. Och hon är ju 1 år. Men det blir nog bra.!

Nee nu ska jag fixa lite sen dusch och säng..






Solen skiner just nu.

Idag har jag hunnit med ganska så mkt. Började morgonen med lite bus med lillstumpan. Sen åt vi en härlig frukost. Efter det tog jag med henne på en ganska så lång promenad. Men då var det ingen sol. Blåste jätte kallt då. När vi kom in så sov hon, jag passade på att ringa till försäkringskassan då. Och det man får höra e; Du har plats 475 i kön, just nu är vi 91 handlägare för att hjälpa dej.! Åhh vad kul. ehh nej. När det är mkt folk som ringer brukar dom ju ringa upp när det blir ens tur. Men icke idag. Så jag satt säkert en halvtimme i kö. Ajja Evelyn vaknade precis när jag pratat färdigt så jag hämtade henne och så väckte vi pappsen.
Jag och lillstumpa åt mat och pappsen åt frukost. Haha klockan var ju ändå 12. Sen har jag gjort en rejäl städning oxå och det behövdes. Förstår inte vart allt damm kommer ifrån? Usch.. Nu sover Evelyn middag. När hon vaknar ska hon ha mellis och jag ska äta några tomater.. MmMmMm. Sen blir det nog att gå ut igen för nu skiner solen som sjutton. Härligt Härligt..
Jonas kör kväll idag så det blir mys för oss själva idag med. <3









Rösta på min bikini..

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!




Mitt allt



Jag önskar dig inte guld, mitt barn
ej heller pengar och makt.

Jag önskar dig modet att vara dig själv
och stå för det du har sagt.

Jag önskar dig inte en stenfri väg,
men kraften att vägen gå.

Jag önskar dig kärlek i rikligt mått
och vänner att lita på.


♥Mamma älskar dej Evelyn Norling♥



Nyss mat och nu promenad..

Jag och Evelyn har precis ätit lite mat. Det blev makaroner och köttfärssås. Jag gjorde köttfärs i en egen kastrull till Evelyn. Först stekte jag köttfärsen och gjorde sås av den och sen hällde jag i lite makaroner så dom fick koka sej mjuka i köttfärssåsen. Och jag kan säga att Evelyn bara älskade de. Hon åt 3 portioner. Och sen ville hon ha mer. Men någon måtta får det vara.. Haha Blev kvar så hon kan äta igen sen och imorgon.
Nu ska vi ta en promenad ner till Ica jag ska handla lite nödvändigheter! Sen blir det mys för oss själva. Jonas kör Sandviken. Han jobbar alltså kväll.!

Nee nu ska vi röra på oss..





Emelie har fotograferat Evelyn idag..



  
 



Min underbara dotter lyckas med allt.!



Evelyn fastnade mellan tvn och soffan förra veckan. Vi va tvugna att flytta alla saker på en vägg pga att dom skulle fixa med stadsnätet.. Och då skulle hon såklart kolla varför tvn stod på en ny plats.. Haha
Och då kan sånt här hända. Hon vart först arg sen vart hon ledsen. Men va ändå tvungen att ta kort för det såg för kul ut. =)



Jag bara...

..rasar i vikt. Jag dricker ju nutrilett och äter ett mål mat om dagen. Känns som att det kanske går lite väl fort. På en och en halv vecka har jag gått ner 5 kg.. Känns inte bra i kroppen. Men har ingen direkt matlust heller.
Jag är ute på en långpromenad varje dag och sen kör jag crossisen 25 min 4 dagar i veckan. Kanske e de som gör att kilorna bara rasar! Aja känns ändå bra att jag rasar ner. För man blir mer peppad och känner att nu jävlar ska jag gå ner hur mkt som helst!
Nee nu ska jag köra crossisen 25 min sen dricka en drink.!


Haha va bara tvungen att testa dom här solglasögonen på Evelyn igår på hm..






Sommartid..

Jaha idag har man ställt fram klockan 1 timme.! Till sommartid dessutom. Men inte ens vårtecken kommer känns det som. Ajja våren kommer väl.!

Idag så har jag vart hemma hos mamma och hälsat på sen tog Jag, mamma, Therese och Evelyn en promenad ner till ica och handlade. Och där råkade jag tappa en barnmatsburk som gick söner. haha klantigt.! Och nu e jag hemma och bara drygar. Letar efter sladden till kameran men den är helt borta. Så det blir inga bilder än. Men det kommer så småningom..

Nee nu ska jag lägga mej på soffan en stund medans Evelyn sover.. :P



Godnatt Lördag..

Idag har jag vart i stan med Anna och Juni.. Det var jätte trevligt..! Vi gick in på 3 affärer. Och jag handlade kläder till Evelyn och ett par mjukisar till mej. Men dom 3 resterande timmarna gick vi och letade efter en pizzeria. Dom som ligger mitt i stan va smockfulla. Så vi gick lite utanför centrum. Men inte fan hittade vi ingen pizzeria. Vi gick och gick.. Sen kom vi på en pizzeria som ligger nästan i centrum. Vi gick dit. Och där va det inte en människa förutom dom som jobbade där. Vi beställde och då tog dom inte kort. Så jag fick springa upp på stan och fixa de.. Drygt! Vilka ställen tar inte kort lixom. Hallå 2000 talet va fan! Ajja sen fick vi maten jag åt kyckling. Och det var inte jätte jätte gott.. Då kanske vi fick svar på varför folk inte äter där.. haha nerrå.. Passade på att ge Evelyn mat där oxå..  Men sen var det bara att knalla till tåget.. Och åka hem.

Nu sitter jag här jätte trött, ska snart sova.. Ska kolla lite bloggar först.!


NattiNatti



Godmorgon Lördag

Jaha imorse vaknar jag av att stumpan står och ropar mammmmaaa.. Haha man blir så glad. Jag gick upp och blanda välling och la mej i sänge med henne. Sen gick vi upp och jag drack min äckliga drink med ett stort glas med vatten! =) Efter det vart det massa bus med Lynniss..
Och nu har pappsen vaknat oxå så dom sitter och äter frukost tillsammans.! Och jag passar på att sitta här för att jag ska slippa bli läskad.!

Jag ska snart duscha och fixa mej tills jag och AnnaPanna ska till stan! Ska bli väldans trevligt. Det värsta är att jag får ju inte äta onyttigt.. Om vi nu ska äta i stan så blir det sallad för mej utan dressing! Och vatten! För jag vill inte ställa mej och dricka drinken mitt i stan. Hahaha

Nee nu ska jag fix sen blir det att dra.!!!



Känner mej stolt..

Ikväll har jag haft fullt hus här hemma.Tina, Nicklas, Nellie, Sofie och Wille kom förbi på besök. Dom åt pizza här.. Dom gluffsade och drack cola. MmMmMm men jag stod emot.. Åt inget fast dom ville ge mej. Och mitt beroende colan stod jag oxå emot.. Så jag känner mej sjukt stolt! Fast jag var ju ganska mätt så då var det enklare att stå emot. Tina lämnade kvar en bit ifall jag skulle bli sugen. men den står kvar i kylen och väntar på att bli uppäten. Men inte av mej.. Får se om Jonas vill ha den!
Sen när dom drog körde jag 25 min på crossisen. Jobbigt som faan men skönt nu efter!

Imorgon ska jag och Anna in till stan och kika lite.! Ska bli roligt länge sen vi träffades.! Och bebisarna ska med.. Hennes lilla plutt blir snart 5 månader. Helt sjukt vad tiden går fort. Och Evelyn blev 10 månader i torsdags!

Nee nu ska jag fixa lite sen blir det sängen!

NattiPuss


Sugen..

..på att festa.
Spelar hög musik och känner basen går igenom mej. Och jag typ peppar till nå som jag inte ska göra..
Men inte ska jag festa inte. Jag ska vara hemma med den underbaraste som finns.! Evelyn.!


Vi tog en långpromenad förut idag sen förbi hos mammsen en sväng. Och Lynnisss var galen som vanligt. Hon vet att hos hennes mormor får hon typ göra allt.! Haha hon älskar att vara där.!
Sen gick vi hem och då la jag henne direkt för hon höll på att somna i vagnen. Hon sov i nästan 2 timmar. Snacka om att vara trött då.!
Nyss har jag ätit en kycklingsallad. MmMmMm
Och nu ska det städas för fulla muggar!


- 2kg...

...denna vecka.
Jag väger mej varje fredag. Eller jag startade med det förra fredagen.. haha För nu måste mammahänget bort.
Jag dricker bara nutrilett med ett mål vanlig mat om dagen. Så vi får se om jag når mitt mål. Innan maj e slut ska jag ha gått ner 8 kg iaf.! *hoppas*

Vad ska man göra denna fredag då? Det blir nog lugnt, för jag och Anna ska åka till stan imorgon ist för idag!
Evelyn va jätte trött nyss så jag la henne och hon somnade direkt. Mammas flicka. Hon e jätte varm så jag hoppas hon inte är på väg att bli sjuk igen! Men hennes tänder växer ju. Hon har bara fått sina 2 nedre tänder än sålänge. Men dom övre e påväg nu! Jag tror det är därför hon e lite gnällig. =/

Nu var det länge sen jag la ut en bild men jag hittar inte sladden till kameran. Ska leta i helgen då jag ska göra rensning i skåp.. Haha ser förjävligt ut.! Här hemma är det iaf rent och snyggt, jag har ju såna fobier att Evelyn ska få i sej damm. Så här e dammsugaren på 24/7 hahaha nerrå men nästan. Det ända som kan bli stökigt här hemma det är alla Evelyns saker.!

Nee nu ska jag facebooka lite.
Ha en underbar fredag.


Kväller..

Idag så har jag vart och gjort 10 månaderskontrollen på Evelyn.. Och det gick jätte bra.. Hon klarade allt.. Hon har inte direkt gått upp nå i vikt. Hon ligger ganska så mkt under kurvan, men dom sa att om hon e aktiv så brukar dom gå ner lite och typ stanna mer i vikten.. Hehe Sen gick jag och Lynnisss hem till Emelie och hälsade på. Hon och Johan åt färdigköpt pizza.. Hehe Emelie favorit.!! Jag drack hennes berömda vaniljthe.. MmMmMm... Efter allt snack så gick jag vidare för att ta tåget in till Örebro. Vi åkte till Ikea och köpte en spegel och massa smått och gott.. Sen hem och städa lite. Och nu sitter jag här och ska betala alla jäkla räkningar. Lika roligt varje gång.. Eller inte!!!


Nee nu ska jag fixa de sen sovis..
NattiNatti.



Evelyn 10 månader idag ♥

Jaha idag vaknade Evelyn halv 7 och det var sovmorgon... Haha så vi gick upp och jag åt en banan och drack ett glas med vatten. Snart väntar min första drink för idag. Usch gillar dom inte alls.. Smakar skit.!! Ajja sen vid 10 måste jag gå till BVC. Hon ska göra 10 månaderskontroll.. Ska bli spännande och se vad hon väger oxå.!

Imorgon ska jag och Anna ta tåget till Örebro för att gå på stan.. Ska bli väldigt mysigt. Och såklart ska Evelyn och Juni med oxå.

Nee nu ska jag busa med Evelyn sen dricka drinken.. Bläää.! Haha

Ha en bra torsdag alla.



Nu en drink..

..sen en promenad utan Evelyn. Kommer kännas lite konstigt, men jag kan gå mkt snabbare utan vagnen. Hon får vara hemma med sin pappa. Ska faktiskt bli skönt. Jag ska börja ta tag i det här med träning på allvar nu. Jag ska dricka 3 drinkar om dagen. Och ett litet mål mat som består av nyttigheter sen promenera varje dag. Sen köra på crosstrainern 4 dagar i veckan.! Så nu jävlar..!!!
Jag är ju typ ute och går varje dag men det räcker fan inte.




Vaknar av att folk kommer in...

Jaha imorse så ville Evelyn sova länge.. Eller hon vakna först vid 5 och ville ha välling och bytt blöja. Så när det var klart så somnade vi om till 8. Och då kommer det in 6 killar i min ålder. Jag hör dom i trappen. Fick panik.. Slet på mej kläderna. Och som tur va så kom dom inte in för dom fattade inte sej på barngrinden. Så jag hann iaf sätta på mej kläderna.! Herregud. Och när dom väl fick upp grinden så satt jag och Evelyn helt yrvakna vid datorn. Så pinsamt när man inte vet vad man ska göra. Man vill ju lixom inte vara i vägen.! Dom skulle ha kommit igår men det gjorde dom inte. Så det var därför jag inte hade gått upp.. Haha
Så vaknade jag iaf. Men det är så typiskt när väl Evelyn vill sova då måste jag gå upp för nå annat. Evelyn vaknar jämt vid 6 annars. Hoppas hon vill sova såhär länge imorgon med. Men det tror jag nog inte.. :P




Nu har dom iaf gått och jag har hunnit duschat, ätit en apelsin och sen packat Evelyns grejer för vi ska hälsa på hos mamma.. Nu väntar jag bara på att hon ska vakna sp vi kan gå.. :) Jag ska dricka min äckliga drink nu oxå.. :p blää!!
Nu vaknar hon så då ska vi gå nudå..

Puss


Ont i magen..

Jag har så sjukt jävla ont i magen. Men jag får skylla mej själv.! Jag drack vanlig mjölk idag. Jag är ju laktosintollerant.! (Stavas?) Ajja så nu får jag sitta här med smärta i magen!

Blir så sur på att allt som är laktosfritt är så mkt dyrare än vanlig mjölk tex.. Laktosfri mjölk 1Liter kostar 17 kr. Helt sjukt tycker jag.! Men så är det, inget kan ju vara gratis eller billigt här i sverige.. :/

Orkar inte skriva mer nu. Har ingen sån där bloggdag idag! Så skriver nog mer imorgon..








Spåkulan ljuger aldrig.!

                 
Spåkulan ljuger aldrig!

     

Gabriella fick ett svar av spåkulan:
Ta för dig av livet. Allt går i din väg just nu. En överraskning kommer som du inte kan stå emot.


Godmorgon vårt fina jävla vinterland!!

Faan vad trött jag blir, det har snöat igen. Och igår på tvn sa dom att "snöskyflarna kan stå kvar" för det kommer mer snö.. Usch, fy och bläää! NU ska våren komma.!

Kommer ihåg i mars 2007. Då satt jag och Emelie nere vid båthamnen och åt glass i bara byxor och en tröja. Och nu nu måste man fortfarande pälsa på sej ju!!


Sådär såg det ut i mars 2007!!!!


Imorse väckte Evelyn mej kvart över 5. Kul va? hehe men jag kom upp iaf. Så nu har vi lekt massa.!
Idag kommer dom som ska sätta in stadsnätet oxå.! Lite jobbigt faktiskt! Men men det måste tydligen göras..

Nee nu kallar Evelyn på mej.


Huva mig..

När Jonas kom hem från jobbet så fick han ta Evelyn medans jag började med maten. Pannbiff, potatis, stekt lök och sås.. MmMmMm Och lingonsylt såklart.. :P Det va gott.. Sen va jag tvungen att lägga mej på soffan för jag fick sån fruktansvärd huvudvärk.. Låg i 1 timme ungefär, så alvedonen började värka.. Medans jag låg och vila så badade Jonas Evelyn.. Men nu har jag ingen huvudvärk längre, känner bara lite spänningar..!
Snart ska vi flytta lite möbler pga att dom ska komma imorgon och sätta in nå slags stadsnät. Och Emelie har redan haft dom hos sej och hon tyckte det var drygt. Så jag vet vad jag har att vänta mej.
Det är ju så jobbigt att ha sånna hos sej för man vet ju inte vart man ska vara eller säga.. Så det blir mest bara pinsamt..! Huva mej..

Nee nu ska jag flytta lite möbler sen lägga mej framför tvn.!



Så jobbig bild. Blir och må illa och får ännu mer huvudvärk av den..



14 år till salu..




En skakande svensk historia.
Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.
Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.
När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon byter skola för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?



Nu ska jag sätta mig på balkongen med en kopp vaniljte och börja läsa denna bok..



Vill...

...till Marieberg. Men känns som att pengarna inte räcker till det nu. Men på torsdag ocg fredag rullar massa pengar in.. :P Då vill jag till Marieberg. Ska försöka få med någon då. haha nee men jag måste handla lite kläder till både mej och Lynnisss.!

Har nyss hängt tvätt. Nu ska jag bara bädda sängen sen är det snyggt här hemma. Men Evelyn sover så får bädda när hon vaknar igen.
Tänkte medans hon sover ska jag äta lite paj.! MmMmMm.. Den va skit god igår, så hoppas den är god idag oxå. Sen efter jag gjort allt ska vi ta oss en promenad i solen. Så skönt ute. Nu hoppas jag inte på mer snö. Vill ha vår med alla vårblommor.


Bilder från våren 2009..


  
 

 Då var man höggravid.. =)


Godmorgon måndag..

Ny vecka, nya tag..
Idag så vaknade Evelyn klockan 6. Så jag gav välling sen gick vi upp med pappsen som skulle iväg och jobba. Hans första dag efter pappaledigheten.!
Vi har nyss ätit frukost. Jag åt yougurt med crunch och Evelyn åt bara yougurt.! Mums..
Nu leker Evelyn med sin prinsessbil. Och jag ska sätta mej brevid och kanske vara lite social. För hon tittar hela tiden på mej och skäller. :P

Ha en underbar måndag så updt jag senare..
Pusss



Kycklingpajen...

...står i ugnen. Ska bli så gott!
Vi har vart och stor handlat på IcaMaxi i Örebro. När vi kom hem därifrån så började jag städa ur kylen och ställde in alla varor. Sen började jag med pajen, som nu står och gräddas i ugnen. Älskar den pajen som jag gör.! Ska lägga ut recept imorgon kanske..!
Efter vi har ätit blir det att lägga Evelyn sen soffmys framför tvn.

Just nu leker Jonas och Evelyn. Jonas kryper och gömmer sej och Evelyn jagar och letar. Ser så kul ut.! Sen tvärtom.!

Nee nu ska jag duka fram sen äta.
Ha en trevlig söndagkvälll...




Denna bild bjuder jag på. Haha från 2006



Eclipse



Längtar tills jag får se trean..!


Vart kommer all snö ifrån???

Vaa faan är det här?
Blir så trött på den här jävla snön. Att det aldrig kan sluta snöa.. Vart ju skit fint väder med massa sol och snösmälltning. Men sen började det blir mulet ett par dagar och nu massa snö igen.!! Fy faan vad jag blir sur. Ajja..
Nu ska vi snart åka in till Örebro för att handla massa mat och massa blöjor. Ska kolla lite kläder oxå kanske.. :P haha
Igår så hyrde vi film.. New Moon blev de.. Har inte sett den förens nu, sena vi e.. Tyckte ettan va så jävla bra, och den va bättre än tvåan oxå. Men den va oxå bra.!



Faan jag fattar inte men jag tycker att båda killarna e snygga. Men ändå inte.. I filmen blir man ju kär.. Haha Just den här kärleken dom har till varandra. Att man typ vill dö för varann. Tycker att det är så härligt..!!
Nu är det bara trean kvar och se.. MhMhMh. Bland dom bättre filmerna jag sett.! Faktiskt!


Nee nu fix sen Örebro.!


Snart soffan för kvällsmys..

Nu har Tina vart här med sina 2 hundar.. Så söta.. Pepsi och Skrollis.. Vi drack kolsyrat vatten och åt lite polly.. Haha Gott var de..! Sen spelade vi lite kort.! Jonas och Evelyn drog till hans föräldrar för Evelyn var så tjurig.
Ska ringa till Jonas och säga att vi måste till affären, så han får hämta upp mej.!
Sen blir det soffmys med någon bra film kanske..


Lite bilder från finbesöket..



Höggravida Tina med hundisarna..



Skrållis..



Pepsi bland alla Evelyns leksaker..



Evelyns nya mössa.. Hahaha



Underbar dag i övrigt..


Väntar finbesök..

..av Tina.. Hon åker snart från Linde.
Och Jonas är påväg hem från utbildningen nu.
Undrar om man ska hyra sej en film ikväll kanske. Vore roligt har inte hyrt film på 4-5 år haha.. Ajja vet inte alls vad jag ska se. Vad är det för filmer man borde se nu?
Åt aldrig nå gott igår tur de, den som spar han har!

Nu på dagen har jag vart hemma hos mamma och hälsat på. Vart bjuden på stuvade makaroner och falukorv.. Mumma.. =) Sen massa bus och lek med Evelyn.

Nee nu ska jag se om Evelyn vaknat, hon ligger i vagnen och sover..



Tina för några år sen..



♥ .......... ♥







Godmorgon lördag..

Jaha idag är det lördag. Och jag fick sova till 7 kändes skönt.! Jonas åkte till jobbet vid halv 6 imorse. Dom ska ju till Skövde på utbildning. Nu på morgonen så har jag och Evelyn busat! Och ätit gröt.. :P
Och nu är klockan snart halv 9 och jag börjar redan få panik här hemma. Vad faan ska man göra idag?? Det blåser ju som fan ute, så jag har faktiskt ingen lust att gå ut på långpromenad. Fast jag tror det blir så ändå.. hahaha nee men ska väl ringa runt lite och se vad alla gör. Dom flesta sover väl eller så är väl dom flesta bakis idag.. hehe =)
Läste idag att Svea ska stänga den 28:e mars.. Faan bästa pizzerian i Frövi. Så får väl se om man kanske ska äta en pizza därifrån innan han stänger.. Ajja han har ju jobbat länge och har öppet alla dagar utom julafton så han kanske är lite trött på de. hehe =)

Jag är skit sugen på att festa lite.. Men det går inte, kan ju inte festa allt för ofta när man har en liten plutt här hemma. =) Så vi får väl se när det blir en festis nästa gång.. =)

Nee nu ska jag fortsätta busa med Evelyn, innan hon blir galen.. !
Updt kanske senare.

Ha en bra lördag alla.!


Mammas allt.!





Trött..

Fy faan vad jag är trött.! Klockan är inte ens 21.00 än och jag håller på och somnar. Men så blir det när man går upp mellan 5-6 på morgonen.
Nu är John, Jonas kompis här. Dom snackar massa så jag passar att skriva ett kvällsinlägg.!
Jag har iaf städat klart. Så nu är det skit mysigt här hemma med massa doftljus.. MhMhMh.. Köpte massa chips igår, men jag orkar nog inte äta nå ikväll. Kanske blir imorgon. Ajja...

Imorgon ska Jonas på någon jävla utbildning med jobbet. Så han ska vara på sitt jobb klockan 6 imorgon. Sen åker dom till Skövde.. Får se vad jag ska hitta på då. Men nått ska jag väl göra.. Evelyn har ju vart så sur dom här 2 dagarna, men har vart glad nu halva dagen. Så hoppas på en glad och pussig unge imorgon.. haha

Nee nu ska jag vara lite social här hemma..!
Ha en fortsatt bra fredagskväll och NattiNatti..



Evelyn för någon morgon sen.. Med pappsens studentmössa..



Fredagsmys eller vad??

Jaha nu börjar kvällen närma sej. Och jag ska städa nu. I vardagsrummet ser det ut som att Evelyn släppt en bomb i hennes leklåda.. Det är leksaker överallt.!
Ska bädda rent i sängen och Evelyns säng.! Sen vika kläder och hänga tvätt. Plocka ur diskmaskinen.. Aaa och massor med mer. Fy faan vad tråkigt. Men sånt som måste göras. Dammsuga oxå.. haha usch känner mej faktiskt inte på humör för att städa..!

Nyss när jag satt vid datorn så ställde jag den på golvet och gick bara och kissa sen när jag kom tillbaka satt Evelyn och slog på den och tröck på varenda knapp. Så hela datorn låste sej och det tog mej 10 min att starta den igen. Hahaha men jag får skylla mej själv. Allt som ligger på golvet är Evelyns grejor.. hahahaha snuttan.!

Nu dom 3 senaste timmarna har hon vart på bra humör "Kors i taket". Hahaha Ne men hon har fått hoppat i sin hoppgunga sen lekt i tvättmaskinen som vanligt. Hon tar med sej leksaker och lägger in i den sen hämtar hon mer leksaker och lägger in. haha så gullig.
Så fort man säger puss till henne så pussar hon mej. Haha men munnen är öppen och väldigt dregglig men det är ju min bebis så jag tycker inte att det är äckligt, mer gulligt.! Hon älskar att pussas. Innan man lägger henne i sängen för natten ska hon bara ha en puss på munnen av både mej och Jonas annars vägrar hon sova. En gullig vana hon fått.! Ibland glömmer man att pussa henne. Och undrar varför hon skriker. Aaa då kommer man på att man glömt det viktigaste. Då går man in och pussar henne då somnar hon oftast direkt.!

Nee nu ska jag börja städa så jag slipper hålla på in i natten..!







Tjurig i 2 dagar nu..

Evelyn har vart sur i 2 dagar nu.. Och sen har hon vart jätte drumlig och klantig.. Haha Igår slog hon sej 4-5 ggr. Sen en av gångerna när hon ramla igår så ramla hon på munnen. Och det började rinna massa blod. Hon va jätte ledsen. Jag tror hennes 2 tänder där nere slog upp i tandköttet på övre delen.! Mammas lilla stumpa. Idag har hon inte vart nöjd mkt. Får hon inte som hon vill blir det gnäll, gör vi det som hon vill då blir hon gnällig.

Idag har vi bara vart hemma nu på förmiddagen. Vi ska snart gå ut en promenad.

Nu ska jag ta hand om en tjurig liten flicka.!



Ha en bra fredag alla.!



Freeeedag...

Idag är det fredagsmyyys


 


MhMhMh..



Torsdag

Den här veckan har bara sprungit iväg. Redan torsdag lixom. Säkert bara för att Jonas är hemma.!
Vi ska till banken klockan 14.00. Så jag skulle behöva fixa mej nu, men jag orkar inte.
Vi har lämnat Evelyn hos mamma nyss. Och då vart vi bjudna på mat oxå. Gottgott... Sen fikade vi och efter de drog vi hem. Så nu slappnar vi av en stund. Lika bra att passa på medans man inte har vildoxen hemma.. Hahaha nerrå busbebisen!
Efter vi vart på baknken ska jag hem och städa. När Evelyn leker ser det ut som fan här hemma. haha saker överallt. ! Men idag ska jag kolla igenom hennes rum och se vad som hon ska få andvända och inte. Hon leker inte med allt och känns onödigt att de ligger i hennes lådor då.! Sen kolla igenom hennes garderob. Sen ska jag tvätta, städa diskmaskinen, ugnen, bakom spisen, under pannan, bakom tvättmaskinen mm.. haha fullt upp hela ef/kvällen.. Men men måste göras..

Nee nu ska jag fixa mej lite. Sen ska vi åka.

Just ja, vilket tråkigt väder det är idag. Nu har vi haft sol flera dagar. Då blir man bortskämd. Haha vill ha mer sol nu så att snön försvinner.!

Ha en bra torsdag alla.!




Kväller..

Nu är klockan lite över 21.00 och jag håller på att somna.! Vi sitter och kollar på fuskbyggarna.!
Nu ikväll har vi inte gjort så mkt. Evelyn somnade innan 19.00. Så vi har spelat tv-spel, hängt tvätt och kollat massa tv. Bara softat..
Imorgon ska vi på möte hos banken och fixa med nå om pensionen.! Sen får vi se vad som händer. Kanske ska jag hälsa på nån. Får se... Evelyn ska iaf vara hos hennes mormor medans vi är på banken.

Nee nu ska jag se fuskbyggarna.

NattNatt



Jonas var med på tv i måndags..

Hahahahaha Herregud.. Dom va ju på olycksplatsen och filmade.. haha

När den jobbiga reklamen vart så spola fram till 3 minuter så kommer han börja prata om en krock mellan bil och lastbil.. Jonas har den svarta jackan och blåa jeansen.. haha





Den där jävla saken som kom och filmade ställde sej brevid mej och så frågade han.
-Vad är det som hänt här?
-Det får du gå fram och fråga poliserna, svarade jag.
Då säger han: Det är väl för fan inget som är hemligt.
-Ne men jag vill FAN inte säga nå, svarade jag.

Haha jävla pucko. jag vill inte stå där och säga nå.. Men men. Han vart iaf skit arg.



Vet ej..

..vad jag ska skriva i bloggen längre..
Jag har inte heller tid nu när Jonas är hemma. Vi har typ fullt upp denna vecka.!
Men ska försöka bli lite bättre på att skriva igen efter helgen.!

Idag har vi inte gjort så mkt faktiskt. Men nyss har jag kommit in från en promenad med Frida. Alltid lika trevligt att ses. Vi ska ses nästa vecka igen så får Evelyn och Amber leka lite. Dom tyckte ju det va så kul sist.!
Nu sitter jag här och bara glor. Jonas och Evelyn åkte någonstans. Så jag ska väl snart börja med maten. Ska göra kasslergratäng med pressad potatis.. MhMhMh!!
Ikväll blir det lugnt framför tvn. Massa bra idag ju.! Speciellt fuskbyggarna.


Nee nu ska jag börja med maten..

Tjooolahoooppp..


Ikväll blir det tidigt...

...i säng.
Jag är skit trött efter den här dagen. Ibland blir det bara för mkt.! Fast jag la mej tidigt igår med ju, men kanske tidigare idag. Orkar knappt hålla upp ögonen längre..
Evelyn sover för natten nu, jag la henne i sin säng och gav vällingen. När hon druckit upp gick jag in och stoppa i nappen. Hon somnade direkt. Men jag förstår det. Hon har inte sovit sen 14.00 sen har det vart så mkt för henne med idag!

Jag får inga bra bilder på Evelyn när hon står själv. Men jag försöker fånga en bild.. haha men imorgon då.!
Hon är så duktig, hon släpper hela tiden och vill stå själv.! Och det går bra men hon kan inte stå mer en kanske 10 sekunder själv. Sen sätter hon sej ner pladask! Hahaha



Nee nu blir det att fixa innan sängen väntar..
NattiNatti






Min kärlek..

..till Jonas och Evelyn är obeskrivlig.
Jag är så lycklig att jag har dom båda.! Finns inga som dom.
Älskar min lilla familj mest av allt.!

♥Jonas♥Bella♥Evelyn♥
Föralltid










Vilken dag..

Dagen började skit bra. Evelyn vaknade strax innan 6. Jonas gick upp och gjorde iordning välling. Sen låg alla tre kvar i sängen och mös lite. Men halv 7 var det dax att gå upp tyckte Evelyn, så det var bara att pallra sej upp.. Men inget mej emot iaf. Jag var utvilad, jag la mej vid 21.00 igår så.. hehe
Vi åt frukost och fixade lite här hemma. Vi skulle besikta bilen vid halv 2 i Örebro. Men vi drog mkt tidigare än så. För vi skulle in på biltema en sväng innan och äta.
Men påvägen till Örebro ringer Jonas jobbarkompis Krille och sa att han krockat mellan Frövi och Örebro. Jag hör bara Jonas säga. -Herregud, vi kommer fort. Jag fattade inget. Men Jonas sa att dom hade krockat. Jag fick puls och vart skakig. Men vi kom fram dit efter 3 min. Ja jag ska inte berätta hela storyn. Men när vi var där kom iaf ambulans först sen brandbilen som började stoppa trafiken. Sen till sist kom polisen.. Jag stod där med Evelyn i famnen. Han som körde personbilen var oskadd, men hela nosen på bilen var platt. Och på lastbilen som Krille körde var det lite inbuktat.  Det var iaf personbilens fel. Han körde rätt ut i vägen när Krille kom.
Evelyn vinkade till en av brandmännen som kom fram och hälsade på henne och sa
-Vänta här.!
Jag och Evelyn stod kvar där. Och han kommer tillbaka med en stor och fin nalle till Evelyn.. Hehe så gullig. Evelyn har fått en olycksnalle. Som barn får på olyckor, bränder mm.. Hehe
Aja vi var kvar där. Jonas ville vara kvar som stöd för Krille. Men efter ett par timmar så drog vi eftersom att dom oxå skulle dra.
Så vi åkte till biltema och fixade en grej på bilen.
Sen till besiktningen. Och bilen gick inte igenom. Faan en del att fixa.! Och plånboken kommer döööö.!! =/ Men men Jonas måste ju kunna komma till jobbet. Vi ska försöka fixa allt nu när han är pappaledig denna vecka.!

Och nu är Jonas hos hans föräldrar och hälsar på. Och jag sitter bara här. Jag funderar på om jag ska baka nå bullar idag. Men vet inte om jag orkar.! Får se sen..

Jonas och Krille jobbar på ett lastbilsföretag. Dom kör samma svängar. 2 skift. Så om Krille kör dag kör Jonas kväll osv..
Dom kör farligt gods.. Haha så brandmännen var rädda ifall det skull explodera. hehe

Nee nu ska jag duscha..





Nu drar vi...

...till Örebro.






Bilder från igår och idag..


Bus med pappa..



Körde fast..



Mammas prinsessa.
Dreggelunge, tänderna som växer..!



Lek med pappa nu på fm..



Lek och bus.!



Ska lägga in lite bilder på stumpan när hon står själv sen. Har inte fått några bilder på det än. Men ska försöka sen då! Hehe


Nu ska jag fixa mej. Ändrad tid till kinarestaurangen. Vi ska vara där 15.00 ist..


Mammas prinsessa..

Igår lärde sej Evelyn att stå helt själv utan stöd.. Hon gör det hela tiden nu. Hon ställer sej intill möblerna sen släpper hon och står kvar i flera sekunder..
Snart går hon. :P Hon e så envis!! Jätte duktig är hon.. Som mamma blir man jätte stolt..! Försöker hinna med att ta ett kort, men har inte hunnit. För så fort kameran kommer fram vill hon inte stå själv. Då vill hon ju bara posa in i kameran. haha Men ikväll ska jag försöka få en bild.!

Idag ska pappa och Elisabeth bjuda oss på Kinarestaurang. Mums.. Så klockan 16.00 ska vi vara i Örebro.! Elisabeths son och tjej ska oxå med.! Men det ska bli trevligt..!


Skriver mer senare.. Ska lägga in bilder då.!


Tacogratäng..

Vi skulle ju ha ätit det i veckan, men det blev aldrig av då. Så idag när Jonas kom hem från jobbet åkte vi och handlade saker till tacogratängen. Och lite gottis till Evelyn. Sen gjorde jag iordning gratängen. Och gud så gott det blev med en sallad till. Dock lite stark, men det gillas här hemma iaf.! :P
Nu har Jonas och Evelyn åkt hem till sina föräldrar, så jag sitter här själv. Igen.! haha Ne men jag ska gå ut med soporna sen städa nere i hallen oxå, hann inte det förut.! Så lite fix nu sen börjar fredagsmyset här hemma. Med massa doftljus från partylite.. MhMhMh mee like..!



Längtar till vår/sommar. Är så trött på den här jävla snön. Men nu börjar solen äntligen värma lite så snön börjar smälta. Men jag har hört talas om att det ska komma mer snö i helgen. =( Vill inte!!

Bilden ovan är från maj 2008..
Jag måste färga mitt hår. Vill ha mörkt. Så mörkt som jag har på bilden. jag i mitten.! haha vet att jag ser förjäklig ut.. Men men.!!



Solen värmer upp..

..våran lägenhet.
Imorse drog jag ner pannan till 18 grader. För solen värmer så mkt. Hoppas att solen lyser imorgon med så jag slipper höja värmen igen.. hehe
Jag har städat imorse. Och nu är det rent och snyggt här hemma. Man är så nöjd när man e klar. Skönt att ha det rent inför helgen. Fast dammsuga måste jag göra någon dag i helgen iaf. För skit på golven blir det fort.!
När jag hade städat klart gick jag hem till mamma för att hämta Evelyn. När jag kom in så vart Evelyn typ chockad. Hon hade så roligt innan jag kom och ville väl antagligen vara kvar! Haha Men vart bjuden på smörgåstårta. Vart kvar från igår. Skit gott va de.! Sen busade Evelyn lite tills hon nästan somnade på golvet. Då var det dax att gå hem. Hon somnade i vagnen innan jag ens satte ner henne typ. Och nu sover hon fortfarande i vagnen.!

Hoppas Jonas kommer hem snart. Så vi kan börja fredagsmyset. Äta god mat ikväll.. Men vet ej vad. haha Aja nå kommer jag väl på sen.!

Nee nu ska jag lägga på mattorna innan Evelyn vaknar.

Ha en bra fredag alla.!!


Övar, Övar & Övar...

Evelyn håller på och tränar på att ställa sej upp själv utan stöd..! Haha ser för kul ut ju. Hon ställer sej på alla fyra och putar med rumpan. Haha Men snart så kan hon. För hon är nära nu..





Hon övade så mkt nu på morgonen att hon blev så trött. Och när jag tittade till henne i sin säng så hade hon flyttat sej lite. Va tvungen att ta kort.








När hon vaknar så ska mamma komma och hämta henne. För dom ska ta en promenad. Så jag kan städa. Sen hämtar jag henne hemma hos mamma.! Hoppas hon vaknar snart. För mamma ska hämta Therese på skolan klockan 13. Men det ska nog vara lugnt.! =)


Coola bodys..

Igår fick jag en sida av Tina med coola bodys. Funderar på att beställa några.! Tyckte det var as fränt.!




Haha så söta.!
http://www.shirtstore.se/bodys-c-584-1.aspx



Godmorgon fredag..

Inläget som är under skulle kommit in igår.. men kom in idag istället. Skumt.. Ajja.!
Inatt har Evelyn vart omöjlig. Vi gick och la oss klockan 21.00.  Sen vid 22.30 vaknar hon och är jätte pigg.. Och jag böt blöja och gav välling. Men vgrade somna om. Så vi låg i sängen till klockan va halv fyra på morgonen. Eller vi va uppe en sväng på natten och lekte.. Haha sen när hon somnade så hade jag skit svårt för att somna om! Men somnade tillslut. en hon vaknade och var klarvaken kvart i 6.. Haha Men hon väckte mej på ett gulligt sätt.. Hon försökte stoppa in hennes napp i min mun.. Hahaha Hon kanske tyckte det såg ut som att jag behövde den! Men vi pallrade oss upp.

Nu på fm ska jag kanske lämna Evelyn till hennes mormor. För jag ska göra en städning.! Se om mammsen orkar ta henne.. haha det brukar inte vara nå problem.
Evelyn älskar att vara där. Hon skiner upp som en sol så fort vi kommer dit..! =)
Nu ska vi äta lite frukost. Jag ska ha äggmackor och Evelyn får äta yougurt.! :)
Jonas har kört förmiddag den här veckan..!! Idag är det sista dagen innan pappaveckan! Sköööönt. Han är helt slut och behöver vila upp sej oxå.. Men han måste ju avlasta mej med. ! Han är så snäll och hjälper mej hela tiden när Evelyn krånglar på natten! Love!!!



Evelyn 2 dagar gammal. Med Hennes mormor och moster..




Smörgåstårta

Vi åkte och köpte lite rosor och ett kort till Bosse sen åkte vi hem till dom. Där det bjöds på smörgåstårta.. Åhh så gott det var.. Nästan hela tårtan åt vi upp.. Haha Nerrå men nästan. Det var riktigt trevligt. Evelyn fick smaka lite räkor och lite skinka och det tyckte hon va mums. Sen gav jag lite citron. Men hon verkade inte tycka att det var direkt surt.. haha Sen vart det fika. Kolatårta med grädde.. oxå gott. Vart proppmätt. Så nu blir det hårdträning på crossisen.! Evelyn tyckte det var jätte kul där. Hon älskar Therese rum. Kameran dog när vi var där så fick inga kort knappt. Synd.!

När vi kom hem så vart det en massa bus tills Evelyn började mysa in sej i fårskinnet. Då tog Jonas upp henne och hon somnade till i famnen. Så då böt jag blöjan och satte på pyjamas och Jonas gjorde välling. Sen gav jag henne den i min famn. Och hon somnade ganska fort.


Lite bilder från igår och idag..

Igår när jag skulle hänga tvätt hjälpte Evelyn mej. Hon tog ut sina kläder och gav mej.. Så gulligt..

  



Imorse när när Evelyn åt lite mariekex, såg det ut såhär.. haha

  


Idag när Evelyn var kalas fin och på kalaset..

  




Nu fix sen dra..

Nu kom Jonas hem från jobbet. Han duschar nu. Efter ska jag duscha. Sen fixa Evelyn kalasfin.. Hahaha lägger in bild ikväll på henne. Sen drar vi och firar Bosse.! Och äta smörgåstårta.! MumsFilebabba..!!

Vid 12 så somnade jag och Evelyn. Skulle vila en halvtimme bara. Men Jonas ringde och väckte oss vid 2. Haha snacka om att både jag och Evelyn va trötta.

Nee nu fix och sen dra...
Ha en fortsatt bra torsdag!!



Msn prat mellan mej och Tina..

//Tiinaa// säger:
banken?? hahaha

- Bella /Evelyn es mi altta säger:
aaa.. hahahaha ska ta ut alla mina miljoner som jag har sitter på ett hemligt konto

//Tiinaa// säger:
HAHAHAHHAHA
fack you
du e ju fattig

- Bella /Evelyn es mi altta säger:
hahaha nee.. miljonär..

//Tiinaa// säger:
hahahaa jaja säklert

- Bella /Evelyn es mi altta säger:
mm vann ju på triss förra året.

//Tiinaa// säger:jajaja fan varu ljuger
o ja döpte mej till analhål igår

- Bella /Evelyn es mi altta säger:
neeej det är sant.
hahaha igår? trodde jag du vart döpt till som bebis

//Tiinaa// säger:
hahahahahaa

- Bella /Evelyn es mi altta säger:
hahaha

//Tiinaa// säger:
är du kaxig oxå

- Bella /Evelyn es mi altta säger:
japp..





Gomorron

Eller vi vaknade klockan 6.. Haha så jag har vart uppe sen dess. Men gomorron till er ändå.! Vi har busat och mysit på morgonen. Evelyn tränar på att ställa sej själv nu. Mitt på golvet. Och det går sådär.. Hahaha hon ställer sej intill möbler och går intill dom.. Men stå utan att hålla i sej är ju lite svårare. Hon har lärt sej vad ajabaja betyder. Så fort jag säger det så fortsätter hon inte med buset. Eller så ger hon mej det största flinet och rör vid den saken hon inte får röra igen.. Hahaha busunge.! Nu sover hon, hon höll på att somna på golvet. Och jag sitter här. Ska snart koka lite ägg. Ska äta äggmacka.
Idag har jag inga stora planer förutom att vi ska hem till mamma och Bosse på eftermiddagen. Bosse fyller. (Grattis) Och bli bjudna på smörgåstårta.. MhMhMh..

Imorgon är det sista dagen på jobbet för Jonas på en vecka framöver.. Han ska vara pappaledig hela nästa vecka.. Skööönt.!
Men en vecka går för fort. Så det kommer väl bara smälla till så e det måndag för han och upp och jobba igen.. =/

Nu ska jag koka äggen.
Updt kanske senare. Har kommit in i en liten period, att jag inte har så mkt att skriva om.!







Ögon

På den här bilden när hon är ca 2 månader har hon pappas ögonfärg. Grön/Bruna..







Här är Evelyn 6 månader. Men när hon va typ 5 månader började färgen ändra sej och bli helt bruna.





Alla säger olika om vem hon är lik. Jag själv kan inte se.. Men jag tror hon är mest lik mej.. :P



Smultrongården

Imorse så skrev mamma på msn att hon och Bosse skulle till Smultrongården. Och deit ville ju så klart jag oxå med till. Så jag packade med Evelyn och gick hem till mamma. Vi åkte nästan direkt. När vi kom dit så var det inga där förutom personal då. Så skönt att det är lite folk. För det stället är inte stort.. Det ligger utanför Örebro. I ett litet gammalt rött torp. Och det finns så fina saker där. Jag vill typ ha allt. Men man måste tänka på plånboken oxå. Men jag köpte två saker iaf.. Ska ta kort på de sen får ni se. Vi fickade där oxå. Chokladrutstårta va det typ. Haha men gottis. När vi kom hem så följde vi med in till mamma. Jag somnade på soffan. Och vaknar av panik. Jag drömmde att jag somnat ifrån Evelyn hemma hos mej och att trappgrinden va öppen. Herregud vilken tur jag va hemma hos mamma.! Hahaha Sen vart jag bjuden på spagetti och köttfärssås.. Gott.! Och nu är vi hemma och Jonas har precis kommit hem från jobbet.. Så jag ska städa lite nu.!

Vilket fint väder det vart idag med. Det gillar vi..!!



Bra dag idag..

Idag när jag och Evelyn tog en promenad så gick vi först till banken och växla in alla Evelyns mynt, sen fixade jag tid till mej och Jonas. Vi ska fixa pensionen.. Börja spara lite... Efter det gick vi upp till Emelie. Och där va oxå Milla och Kim. Va väldigt trevligt, vart bjuden på vaniljtee.. Mums, ska köpa de nästa gång vi åker till Örebro. Finns inte i Frövi! Efter ett tag kom oxå Jennie dit.. Men när vi vart där ett tag så gick jag och Evelyn vidare till affären och handlade. Vilket väder vi haft dom här dagarna. Man blir på så bra humör.! Hoppas på samma väder imr.
När vi kom hem så kom Jonas från jobbet samtidigt. Så jag började med maten. Och han busade massa med Evelyn. Dom lekte typ ta och kurragömma.. Det hördes att dom hade kul iaf. Man kan ju inte låta bli att skratta själv när man hör barn skratta.. Så jag stod och lagade mat med ett stort leénde..!
Och sen badade vi henne och gav välling, hon somade direkt.! Så nu sover snuttan! Jonas kollar tv och jag sitter bara här.. Vi ska snart spela lite Tv-spel. MarioKart på GameCuben... As kul juu!!! Hahaha


Lite bilder från promenaden.



Asfalten kommer fram.. Härligt



Stark sol..



Myyyys



Mammas älskling..



♥ Åhh så härligt ♥

...väder det är idag med.
Stark sol och pluss grader.. Vi vaknade halv nio idag och det är helt underbart att få sova ut lite. Men hon ville ha välling vid halv 6 men somnade om innan vällingen var slut.. Hehe Nu på morgonen åt hon yougurt till frukost. Och det gillades. Och jag åt Varma macker. mmmmh. Nu vilar hon lite. När hon vaknar ska vi ta en promenad ner till byn i det här otroligt fina vädret.. Ska till banken och växla in alla Evelyns mynt hon har i sin spargris. Sen ska jag gå förbi ica på vägen hem och handla grädde. Vi ska äta potatisgratäng, kött och kantarellsås idag.. MhMhMh.. Och då ska jag koka köttet och sen koka potatis och lite grönsaker. Sen Mixa ihop. Så får Evelyn de till middag.. ! Se om det uppskattas.

Igår så åt vi våfflor. Men vi kom på efter vi ätit att vi tycker nog inte om det så mkt. Man blir så fruktansvärt äcklad. Jag åt 2 st och höll på och spy.. Haha tur att man typ bara äter de 1 gång om året. hehe Sen på kvällen åt vi varma macker..

Nee nu ska jag fixa lite sen ta en promenadis..

Puss


♥ Sommaren 2004 ♥



Gammal sommar bild på mej från 2004. Helt sjukt vad liten man va.. haha



♥ Sooool ♥

Imorse väckte Evelyn mej vid kvarti 6. Jag gick upp gjorde välling och la henne brevid mej. Medans hon drack så blundade jag. När hon var klar ville hon upp, men det ville INTE jag. Försökte göra allt för att hon skulle somna om. Fast det gick inge bra så det var bara att pallra sej upp.. Sen på fm gick vi hem till mamma och hälsade på. Sen tog vi en promenad i det fina vädret. Solen skiner så starkt så man blir bländad. Snön bländar en oxå. Så man får nästan ont i ögonen.. haha men det gör inget för när solen skiner blir man glad.. =) Man får ju lite vårkänslor.. Efter promenaden gick vi hem. Evelyn somnade i vagnen och sover fortfarande. Hon har väl sovit i över 1 timme nu.. Så jag har suttit här och bara segat. Väntar på att Jonas ska komma hem från jobbet. Då ska jag göra våfflor.. Hade först tänkt göra tacogratäng. Men gör nog de imr istället.. Så våfflor, grädde och hallonsylt blir prima.. Fast man blir så äcklad efter ett tag när man ätit. Så mastigt med grädde..! =/ Evelyn ska få äta lite våfflor oxå.. Hon älskar ju pannkaka så då borde hon tycka om våfflor.. Sen vet jag inte vad som händer mer idag, ut lite till i solen sen kanske. Och dra Evelyn i sin pulka.. Får se.. Updt kanske senare. Annars skriver jag imr..

Ha en underbar dag i solen..


♥ Bilder ♥

Ska bara lägga in lite bilder från i lördags... Orkar inte skriva om vad vi gjorde nu.. Men kul va det iaf..




   
  
    
  
   
   
 


Rolig kväll.. med massa fulla och glada människor..! =)










♥ Party ♥

Ikväll blir det fest.. Wiiie. Fast jag får ju såklart ångest som vanligt.. Vad ska man ha för kläder vad ska jag dricka.. Ja osv.... Men men. jonas ska vara hemma med Evelyn..
Nee nu ska vi åka till bolaget...





♥ Himlen är oskyldigt blå ♥



Ted Gärdestad
En av dom bästa svenska artist genom tiderna. Jag älskar alla hans låtar. Men denna låt får mej att må bra och se framåt i livet. Och kärlek kommer fram..! Älskar Ted!!!



♥ Marieberg ♥

Jag och Evelyn tog tåget in till stan och mötte upp Jonas. Vi åkte till marieberg. Där vi oxå träffa Anna, hon satt och väntade på att få klippa sej. Vi gick och åt, Jonas va så hungrig.. Haha Sen gick vi lite i affärer och på hm köpte jag lite kläder. Välbehövligt..! Sen åkte vi till blomsterlandet och jag köpte lite blommor..

Ska lägga in lite bilder från dagen.!





(Jag innan vi gick till tåget)








(Jag och Lynniiis innan vi gick)




(Härligt väder när vi gick ner)







(På tåget)


Evelyn älskar att åka tåg.. Hon ville stå och titta ut.. Och hon skratta och sa Titta hela tiden.. =)


Nu fredagsmyyyys


♥ Spöke ♥


















Hahaha undra om man skulle bli rädd om man gick ut i skogen och såg det där.. haha



♥ Tripp till Örebro ♥

Blir det oxå idag.. Jag ska ta tåget in och möta upp Jonas när han slutat jobba.. =) Ska nog kanske gå lite på marieberg sen köpa med mat hem.. =)


(Örebro slott)




♥ Läsare ♥

Det är många som läser min blogg. Men aldrig någon som kommenterar typ. =( Sen skulle det vara kul och se vilka som läser.. Ni som vill kan väl slänga in en kommentar.. =)

Det är roligt att många e intresserade av att läsa.! Men man vill ju som skrivare vetalite om vilka som läser oxå.. Hehe



♥ Fredag ♥

Idag är det äntligen fredag.! Idag ska det städas och sen göra någon god mat.! Och bara mysa.

Jag älskar att laga mat, det är så roligt. Jag brukar aldrig gå på recept. Går efter mitt humör. Det är de som e de roliga att maten aldrig smakar detsamma. Kul med nya smaker... Sen att få njuta av maten är ju det bästa! Och om jag väl går på nå recept brukar jag oftast ta med nå mer..


Jonas är och jobbar, Evelyn vilar och jag sitter här och ångrar att jag inte la mej oxå. Haha skit trött.! När hon vaknar ska vi nog ta oss en liten promenad i det fina vädret.!

Hoppas på en underbar fredag. Och hoppas ni får en bra dag.!
Updt senare..




Vårsolen 2009



♥ Underbar dag ♥

Vart hos mamma hela eftermiddagen. Evelyn tkr det är så kul där. Evelyn spelade piano och sjöng i en mikrofon.. Haha så sött.! Sen bjöds det på kycklingklubba med sallad. Skit gott.! Hon somnade typ i 10 minuter där. Så jag väckte henne och gick hem. Eftersom klockan va över 18.00. När vi kom hem gav jag henne välling och trodde hon somna men icke sa Nicke. Hon gnällde och gnällde i 1 timme ungefär. Så jag tog upp henne efter massa försök. Så jag natta henne i famnen framför tvn. Hon somnade efter en kvart. Och nu sover hon som en sessa.. =) Och nu väntar jag på att Jonas ska komma hem från jobbet. Han trodde han skulle komma till 22. Hoppas. ! Ska lägga in lite bilder..








Sååå mkt snöö. Jag blir galen. Visst det kan vara fint med snö. Men nu orkar jag inte med kylan. Vill bara kunna gå ut i en tröja.. =)



♥ Recept ♥

Pasta med kräftstjärtar

Taglitello

Pastasås
1 purjolök
1 gul paprika
100g champinjoner
salt, peppar
2 dl cream fraiche
3tsk fiskfond
1 msk chilisås
1 burk kräftstjärtar + 3msk spad
1 dl hackad dill

Koka pasta.
Stek lök, paprika och champinjoner i olja el flytande margarin. Salta och peppra.
Tillsätt resten..







♥ BVC ♥

Idag har vi vart på BVC och vägt lillsnuttan pga att hon inte ätit bra sen i fredags. Hon har inte direkt gått ner nå men hon har inte heller gått upp.. Hon vägde 8500g någonting och är 74cm lång.. Hehe
Utslagen beror på att hon har haft 3- dagarsfebern. Så nu e den gjord.. Man får bara den en gång. =)

Sen åkte vi och handla. Maten idag blev pasta med kräftstjärtar.. As gott. Fick receptet av mamma förut. Lägger ut receptet senare idag. =)

Nu ska jag nog passa på att duscha medans Evelyn sover..

Puss



♥ Citat ♥

Dagens citat: Den kloke lär av andras misstag, dåren av sina egna.







♥ Härlig dag fast det var storm ♥

När Jonas åkte till jobbet så passade jag och Evelyn på att åka med ner till byn för att möta upp Emelie. Vi skulle ta en promenad. Vi möttes upp och gick först till blomsteraffären och tittade sen vidare till http://evigskonhet.vpsite.se/ där jag bokade en tid för ansiktsbehandling. När vi vart där gick vi ner till hinsebergsbron och tittade.. Haha eller gick mest förbi. Tog en tripp till kyrkogården och tittade Robins plats. och det var såklart fint. Sen tänkte jag vi skulle kolla till farmors med. Fast det var bara att glömma. Hon var mer begravd än hon redan e. Med massa meter snö.. =/ Hehe ne men sen började vi vandra tillbaka och vi gick åt varsit håll sen. Och då började stormen. Fy Fan vad det blåste kallt. Och när vi gick höll vi på och få en postlåda på oss, den kom flygande precis brevid mej.. Men det var jätte trevligt. Vi prata om allt och inget.!

När vi väl kom hem frysna så la vi oss en stund i sängen och somnade. Efter 2 timmar vaknar jag och tittar på klockan och den va 17,15. Fick panik, väckte Evelyn lite försiktigt. Vi gick upp och tog oss hem till pappa och Elisabeth. Och där vart jag bjuden på mat. En maträtt jag alltid sagt är skit äckligt.. haha Raggmunk och fläsk. Fläsk har jag alltid älskat men raggmunk har jag vart negativ mot. Men det var faktiskt gott.. =)
När vi kom hem så busade vi lite, jag försökte få i henne mat men det går inte, hon vägrar. Men efter lite bus somnade hon.
Då tog jag mej i kragen och ställde mej på crossisen genom hela "halvåtta hos mig" 25 min typ. Så nu e det avklarat.
Och nu sitter jag här och drygar. Ska duscha sen se Fuskbyggarna.





♥ Soool ♥

Sol idag oxå, fan vad skönt. Idag vaknade jag utvilad. Evelyn sov hela natten. Helt underbart.! Så vid klockan 7 väckte hon mej. Gav henne välling. Fick i henne den iaf. När vi kom upp så lekte vi i hennes rum jätte länge. Och sen upptäcker jag att hon har utslag på hela ryggen, magen och lite ner mellan benen.! Så jag ringde BVC och hörde om de och då passade jag på att fråga om maten. Utslagen trodde hon va virusutslag. Eftersom att hon vart sjuk och är jätte förkyld nu. Sen med maten trodde hon va för att en tand e påväg, eller den sticker upp. Sen att hon kanske har ont i halsen. Men vi skulle ha koll. Börjar utslagen klia eller att Evelyn tycker att dom e besvärliga då måste jag återkomma.!

Senare på eftermiddagen ska jag och Evelyn gå ut och gå med Emelie. Väldans trevligt ska det bli.. =) Ta med kameran och ta lite kort. =) Man vill ju minnas Evelyns första vinter. Den vintern med mest snö av hela mammsens liv.. Hahaha


Just ja. Sen idag när jag och Evelyn satt vid bordet så försökte jag få i henne gröt. Gick sådär. Fick i henne några skedar. Aa men hon säger ju Mmmh efter varje tugga. men sen kom hon in på att säga mamma istället, som hon brukar säga. Men nu sa hon mamma och pekade på mej.. Man blir så rörd.
 




♥ Kväller ♥

När mamma hämtade Therese så va Evelyn lite sur. Men vart snabbt glad och visade hennes rum för mormor.. Hehe Men när dom drog vart hon jätte ledsen och letade efter dom. Hon ställde sej vid trappgrinden och bara grät och grät.. Stackarn, hon ville att dom skulle stannat kvar..! Så jag ringde mamma och frågade om hon skulle med på promenad. Och det ville hon. Så vi gick i en timme ganska precis.! Va väldigt skönt väder ute. Kallt men ändå inte kallt.!
När jag kom hem så busade vi lite. Sen skulle jag bada henne. Och jag satte på duschen för att varmvattnet skulle komma. Sen börjar jag leta efter en pjyamas och fixa iordning lite i duschrummet. Då kryper Evelyn in i duschen med kläder och allt.. Hahaha snuttan. Hon satte sej och skratta och tyckte det va skit kul. Och ville göra det igen.. Men då tog jag av henne kläderna så fick hon krypa in där.. Men sen hällde jag upp vatten i baljan och hon badade.. Skvätte ner hela mammsen.! =)

Nu sover hon jätte gott hon somna vid halv nio tiden.! =/

Ska ringa BVC imr för Evelyn har inte ätit sen i fredags typ. Hon åt gröt i lördags morse sen lite banan på eftermiddagen. Sen på söndagen drack hon välling 2 ggr på hela dagen. Och igår drack hon välling 2ggr. Och idag har hon bara ätit lite mariekex. Vill inte ens ha välling. Inget vill hon ha.. Mammas stumpa. Tror hon har ont i halsen, för hon har en riktigt hård hosta.! Hoppas det blir bättre snart iaf.!


Dagens citat: Männens svagheter ger upphov till kvinnornas styrka.!


Nu ska jag lägga in bilder från dagen..






Idag har Evelyn haft 2 toffsar oxå.. En före och efter bild nu..





Sen bilder från när hon kröp in i duschen..





Bilder från när hon badade oxå.. =)





Och till sist gamla bilder på mej.. Hittar massa bilder från länge sen.. haha




Nee nu ska jag sovis..
NattiNatti








♥ Sliten ♥


(Bild från Lars Winerbeck 2006)



Känner mej trött och sliten. Evelyn va vaken nästan hela natten.. Skit kul.. haha neee verkligen inte.!!
Nu ska jag ta mej en promenad och kö crossisen ikväll när Evelyn somnat.. =)




♥ Fint väder med sol ♥

Åhh vilket härligt väder det är idag.. Man får nästan lite vårkänslor när man sitter i soffan och tittar ut. Fast går man fram till fönstret/går ut så blir man nästan depp.. Vill inte ha massa snö, vill ha vår med torr asfalt. Och gå massa vårpromenader.. Längtar........

Jag, Jonas och Evelyn hämtade Therese på skolan vid 1. Så åkte vi och handla då istället för innan. När vi kom hem så drog Jonas till jobbet och vi började leka. =)
Nu är Therese hos någon kompis som bor här på samma gata. Och Evelyn somna precis. Så jag passar på att sitta här. Mamma kommer mellan 15.30-16.00 och hämtar Therese så vi får väl hoppas att hon kommer hit innan mamma kommer. :P

Undra vad jag ska laga för mat idag. Jag köpte kyckling och potatisklyftor. Men vet ej om jag orkar göra de idag.! =) Inga förslag har jag heller.. =/
Ikväll blir det 25 min på crossisen..!


Nee nu ska jag läsa lite bloggar..






♥ Tisdag ♥

Vilken lång och jobbig morgon det vart idag.. Vi gick upp vid 7 tiden. Och busade massor sen fick Evelyn sitta i sin stol och äta lite mariekex medans jag plocka in i diskmaskinen. Så nu är det klart. Det ända som ska göras nu e och bädda sängen.!
Vi ska hämta Therese på skolan vid 1 tiden, fast först ska vi handla. Sen åker Jonas till jobbet. Therese ska med hit hem för mamma ska in på möte i Örebro. Så idag ska Evelyn få visa sitt rum för moster Therese.. =)

Det har blivit mkt bloggande på sista tiden. Men det är roligt att skriva ibland, men sen kommer en tid så jag inte orkar skriva nå på flera veckor.. Men det är kul att se att folk ändå är intresserade av att läsa.! Då vill man ju skriva så det finns nå att läsa.. =)

Nee nu ska jag fixa. Dammsuga måste jag göra oxå kom jag på. Fast det gör jag ju varje dag. Hehe Så det har blivit en del av livet lixom, hahahaha
Skriver lite senare..

Puss Puss



♥ Evelyn ♥



Evelyn mitt liv, mitt allt. Hon förgyller min dag!!


♥ Dagens saknad ♥

  
  
  
(Klicka på bilderna)

Vi sålde Fiffi i augusti förra året efter att jag haft henne i 3,5 år. Och Jonas vart med henne i 1,5 år.
Jag har sån ångest fortfarande. Jag ångrar mej så mkt att jag skulle kunna börja gråta här och nu. Jag tänker på henne varje dag och mår dåligt över de val jag gjorde. Men vet att jag var tvungen att göra de. Hon va inte så barnvänlig. Och vi vågade inte ta risken ifall hon skulle göra Evelyn nå.
Hennes personlighet finns det ingen hund som har, och hon va så duktig med allt. Hon hade en bra lydnad. !
FanFanFan vad jag mår dåligt. Känner hur ont det gör i bröstet bara att skriva och se bilderna.! =´(
Alla som kände Fiffi väl vet att hon hade en speciell personlighet.
Kommer alltid sakna och älska Fiffi.




♥ Vi tog oss fram iallafall ♥

Vi gick hem till mamma en sväng och vi tog oss iaf fram i snön. Men det va knappt. Blir galen på detta väder. Man vill ju inte ns gå ut.!
Evelyn blir glad man bara svänger in på deras garage uppfart, hon känner ju igen sej. Sen när vi kom in så blev hon jätte sprallig. Och tittar på lampan i deras sovrum och säger -Titta.. haha så söt min lilla prutt. Sen blev jag bjuden på rotmos och fläsklägg. Och det var så jävla gott, jag bara älskar den maten.. MhMhMh.! Sen busade Evelyn med Therese. Hon följer efter henne vart hon än går. hehe Jag tog en temp när jag var där och hon har fortfarande lite feber. Då hade hon 38,3 grader. Inte så högt men det e ju iaf feber. =/ Mammas lilla skit. Jag mår så dåligt när hon e sjuk. =/ Fast hon e ju pigg ändå man märker inte idag att hon har feber överhuvudtaget. =)
När vi gick hem så somnade hon i vagnen, så jag bar henne till sin säng och hon sover än. Så nu har hon sovit i 45 min. =)

Bilder som jag tog hemma hos mamma idag =)






Nee nu ska jag upp på crosstrainern minst 10 min.. Kanske updt senare..


PussPuss


♥ Jag ser det snöar, jag ser det snöar, de var väl roligt hurra ♥

Eller inte.. Fy fan.! Hur mkt snö ska vi få? Fattar inte.
Men nu är det ett litet uppehåll så jag tänkte faktiskt ta med Evelyn ut lite. Jag börjar få panik här hemma. Har suttit inne med henne sen i fredagskväll typ. Men hon har ju vart sjuk så.! Kanske förbi hemma hos mamma en sväng oxå. Jonas jobbar ju kväll. Finns inte så mkt att göra. =)






Just ja, idag fick vi hem våran crosstrainer. Vi satte ihop den innan Jonas drog till jobbet. Och den fungerar faktiskt bra.! Har kört tre 5 minuters pass idag. Haha 5 min och jag är helt slut. :P Men ska börja med att köra korta stunder sen öka med tiden.



Nee nu ska vi gå ut medans det är uppehåll..

PussPuss