Ojoj

Vad tiden går fort, va och vägde Evelyn idag. Hon e 59 cm och vägde 5080g.. herregud hon växer så det knakar..!
Vi har skaffat oss en ny jycke som är en Golden retriever och heter tyson..
Just nu är Tyson med Jonas på jobbet, dom är påväg till Sandviken. Jonas sa att han ligger typ bara och sover. =) skönt de..
Lite skönt med egen tid me Evelyn, Jonas har ju varit pappaledig mån,tis. skönt att få avlastning han har tagit henne på nätterna och största delen av dagarna.. =)


Bild från när hon vart 2 månader gammal 25 juli..


Tyson


Jag Julafton 2007..

Over and out
/G

Sommar och en jävla paus..

Jag har tröttnat på att blogga tyvärr.. Har aldrig nå att skriva.. Så nu tar jag en paus. Jag lägger hellre ut bilder för mina kompisar på bilddagboken..

Mår åt helvete just nu... Har sålt min hund.. Min älskade Fiffi.. =´( har aldrig haft den här känslan i kroppen förut.. Känns värre en att förlora en pojkvän typ.. Hon var mej så nära.. FanFanFan ångest.. *gråter*
Skulle bli överlycklig om hon som köpte Fiffi ringde och sa att jag får ta tillbaka henne..
Fitthelvete vad jag ångrar mej.. Aja så e det.. *gråter som fan*

Men jag e lycklig som har Jonas och Evelyn, ni gör min dag lättare att leva..
Utan min dotter skulle mitt liv va under jorden.
Älskar er över allt annat.. =)

Over And Out
/G

Helt slut..

Imorse gick vi upp vid 10. Kollade först på mina bästa år.. Sen gjorde jag mat. Potatisklyftor, snittzel och kantarellsås. Sen åkte Jonas till jobbet vid 12.. Då ringde jag mamma och frågade om hon kunde ta Evelyn ett tag för jag skulle städa.. Hon och Therese hämtade henne vid halv ett och gick ut och gick. Så jag började städa som en tok.. Diskade, damma, tvättade, dammsög, plockade och skura golven.. Puhhh så nu pustar jag ut, ska slänga in en tvätt till i maskinen.
Ska ducha nu och sen gå ut med Fiffi. Och såklart hämta min lilla bebis. Saknar henne redan.! Känner mej inte så snygg just nu, går runt i bh och trosor.. haha och svettig. Fyfaan.. !

Ne nu ska jag tvätta och duscha..

Updt kanske senare.
Puss puss





Over And Out
/G

Konstig dag..

Kom upp i bra tid imorse, klockan 9.00. Sen klockan 10.00 kom Anna och hämtade mej och Evelyn. Skulle hem till henne och hälsa på sen väga tösen.. Vi satt och pratade hemma hos henne om allt och inget.! Sen ner till BVC, där jag fick se att min dotter börjar bli stor.. Hon vägde 4335 och va 56 cm. Hon förljer kurvan jätte bra.. =) Mamma stolt.. <3

Sen köpte vi en cola och satte oss utanför henne. Väntade på att Jonas skulle hämta oss. När han kom åkte vi ganska så fort, va hungriga.. Ink Evelyn, men hon somnade som en liten prinsessa i bilen. Som alltid.

När vi kom hem började jag med maten, det blev hamburgare och pommes.. göttans..!

Sen har jag hjälpt Jonas att raka av sej håret och allt skägg.. =) Nu är han len som babyrumpan.. haha

Ne nu ska jag knoppa.
Natti



 

Såhär går jag runt med henne om dagarna, bästa ställningen.. haha


Over And Out
/G


O


Akuten

I söndags kväll fick vi åka in med våran prinsessa till akuten..
Vi la mäske i lördags att hon har lite svårt att andas. Men avvaktade till söndagen. På morgonen va det väl sådär men senare på eftermiddagen så fick hon nästan kämpa för att få luft. =/
Så klockan 21.30 beslutade vi oss för att åka in och kolla. Dom gjorde massa koller på henne, vägde mätte syret och klämde lite. Men visade inte så mkt. Förutom att hon blivit genom förkyld.
Tösen är redan sjuk. =( Hon snörvlar och hostar..







Men idag är hon mkt bättre, skrattar hela tiden och visar inga tecken på att vara sjuk. Så nu är jag glad igen man blir så orolig för minsta lilla.

Imorgon ska jag åka till Fellingsbro. Anna kommer och hämtar mej och tösen klockan 10.00. (sova snart) ska umgås lite med henne sen ska vill till BVC i Broa "Semesterstängt i frövi" och väga henne. Ska kolla hennes utslag hon har på kinden oxå..

Ne måste byta blöja och ge Evelyn mat nu sen sova..

NattiNatti



Kan nästan rulla från mage till rygg=)

Dagens

Dagens vill ha: Mycket

Dagens klädsel: Myskläder
Dagens frisyr: Rufsigt
Dagens låt: Ingen alls
Dagens planer: Sova
Dagens saknad: <3
Dagens dummaste: Evelyn förkyld
Dagens sjuka: Mycket
Dagens drog: Dator
Dagens roligaste: =/
Dagens favorit: Evelyn
Dagens köp: Blöjor
Dagens godis: Chips
Dagens humör: Weird
Dagens ord: Fan



















Mamma älskar dej



Sängen väntar..

Faan jag sitter här trött som fan. Jonas och Evelyn sover. Måste lägga mej med snart men först ut med Fiffi.
Jag lovar att Evelyn kommer vakna när jag ska lägga mej och vara pigg och hungrig.. haha Men det är smällar man får ta då..

Jag ska inte klaga men nu är jag fan trött på värmen, kan inte röra mej utan att jag typ smälter bort. Vi har 30 grader inne och jag får panik. Kan fan inte sova när det är så varmt. Skulle krama Jonas godnatt förut, vi klibbade fast i varandra. Inte ens kul, varför kan det aldrig vara lagom. Antingen är det för varmt eller så är det för kallt.. Måste köpa en fläkt i helgen.. Så man kan stå ut. =)
Ne slut på allt klagande..

Ne nu ska jag "kissa bajsa" med Fiffi..

NattiNatti

Over and Out
/G


Middag och Evelyn



Dukade fint lagade Lövbiff, klyftpotatis och sallad till mej själv idag..
Det vart jätte gott.!




Mamma och Pappa älskar Evelyn.!
Våran prinsessa..



Over and Out
/G

mammahjärtaevelyn

Åkte med pappa till Fellingsbro. Det var meningen att vi skulle vänta på att vägningen skulle öppna vid 13.00 men pappa vart klar innan 11.00 så då bestämde jag mej för att hälsa på Anna, så pappa slapp sitta i Fellingsbro med mej. Haha han och Elisabeth skulle åka till G-borg idag.. Så jag tog med mej Evelyn och gick till Anna.. Det var trevligt.. Har aldrig vart i hennes nya lgh. Jätte mysig va den. =) Sen åkte jag Anna och Simon till Arboga en sväng, åhh gud vad varmt det var. Öjöjöj.. =/ Köpte en bodys till Evelyn och en matta att ha någonstans. Men vart?? =/ ja herregud men den får nog plats någonstans.. tror jag.. Haha =) Sen vägde jag henne idag oxå..Hon har blivit större.. Blir så glad att hon går upp i vikt.. Nu vägde hon 4075g och va 56 cm lång.. Dt går så himla fort.

Idag har Evelyn vart väldigt grining på eftermiddagen/kvällen.. Hon har spyt riktiga kaskader och skrikit.. =( Mår så dåligt när hon inte är nöjd eller har ont som idag.. Men vi har kramas mkt idag och än hur mkt hon skriker så kan jag inte säga att det är jobbigt.. Förutom att se hon lida.. =/ Älskar henne av hela mitt hjärta.

Nee nu ska jag kolla runt lite sen sussa..

Godnatt..


Over and Out
/G

Till Fellingsbro

Klockan 10.00 kommer pappa och Elisabeth och hämtar mej och Evelyn.. Vi ska till Fellingsbro. Pappa ska vara hos doktorn 10.30, sen ska jag väga tösen vid 13.00. Så jag vet inte vad vi ska hitta på när pappa är klar hos doktorn.. =) Men det löser sej nog.. Kanske äter nå.
Hoppas hon går upp som hon ska.. Men det tror jag.

Ne nu ska jag fixa iordning henne och mej sen åka till lilla broa.. =/



Over and Out