Tisdag..

Idag vaknade jag tidigt av att Fiffi kom in under mitt täcke och skulle sova, hon frös och jag svettades.. =/ hehe men hon låg mot min mage, och sov.. Jag somnade om en liten stund. Gick upp vid nio. Fiffi har inte vaknat än hon ligger kvar under mitt täcke och sover.. hehe ska snart väcka henne, för vi ska ut på promenad.. Så tråkigt att det blåser ute. =( Men snön är nästan helt borta.. Yeeeaa.! Hoppas det inte kommer nå mer nu.. "Peppar Peppar"
Idag ska jag städa... Förstår inte jag städar faan jämt. Det är ju inte ens stökigt, men jag får panik. Är det bara för att jag går hemma eller har jag städnojja?? Alla säger: Du städar ju jämt! Haha helt sjukt.. Men det känns som att jag e dammig och då får jag panik.. På med musiken och börja städa sen.. =)




Det gick inge bra för Fiffi igår när hon skulle lägga sej, sängen välte hela tiden.. haha så söt.!

Ne nu ska jag gå och väcka henne.

Puss*kram

V.33 (32+3)








Måndag..

Ny vecka igen, känns som att det är måndag jämt.. =) Men det är väl positivt.. För då kommer snart prinsessan. =) Men man behöver den här tiden. På ett sätt känns det som at det var flera år sen jag fick reda på att jag var gravid, men nu när man börjar närma sej så har tiden gått ganska fort ändå.!

Jaha i Fredags va det hemma mys framför lets dance med baby. Jag tyckte att rätt par vann, gillar inte Laila så mkt.. Efter lets dance så spelade vi vårat favvo spel som vi blivit beroende av.. Haha Satt med de en stund in på natten, sen la vi oss och sov. .

I lördags åkte vi in till stan och köpte lite mer bebis saker och sen stor handlade.. Så nu har vi mat för en tid framöver.. Skönt de.. När vi kommer hem hinner vi lagom plocka in all mat sen kommer Wille hit. Vi var barnvakt åt honom till söndagen.. Det gick hur bra som helst, han och Jonas spelade dataspel hela tiden. Han vart fast vid Jonas direkt. haha Men det va bra för då han jag göra mina hemsysslor. =) Sen va det robinsson, fattar inte hur man kan säga i tv att man sket på sig.. aa det va roligt.. Hahaha Sen vart det sängen för lilla Wille, han skulle absolut inte sova. Men när vi lagt han i sängen så somnade han fort. Hehe trötter.. =) vi satt uppe och spelade vårat spel på datorn.. Hehe sen somnade jag på soffan och Jonas fick sova bredvid Wille i sängen..

I söndags så vaknade jag tidigt och trodde vi skulle ställa tillbaka klockan men jag visste att det var framåt.. Haha helt förvirrad.. =) Jonas och Wille vaknade klockan 11 sommartid.. Sömntutor..! Och dom gick upp och började spela dator på en gång.. haha datanördar! Jag gjorde frukost. Sen skjussade vi hem Wille och vi åkte hem å tog de lugnt.. Sen ringde mamma och sa at vi skulle komma dit och fika, marängswiss.. Mums.. Så vi satt där och talka lite sen bar det av hemmåt.. Jonas hämtade Jens och Conny och dom spelade vårat spel på datorn. Och Jonas vart helt faschinerad(stavas?) av att dom kunde mer än va vi kunde i det spelet.. haha helt sjukt.. hur man kan vara så beroende av ett spel.. Haha
Sen vart det sängen för baby skulle ju upp tidigt imorse.. =/ stackarn.. !

Idag ska vi på möte på försäkringskassan. Så man får veta lite hur det går till med alla pengar och dagar man får.. =)

Ne nu orkar jag inte skriva mer
Hade bra
Puss

Fredag..

Fan det känns som att jag börjar bli sjuk. Gör svin ont i halsen när jag pratar.. Fattas väl bara att jag blir sängliggandes.. Nerrå så illa blir det nog inte.. "Peppar Peppar"
Vaknade imorse och gick upp å städa. Konstigt. Haha Jag städar faan jämt.. Herregud.! Sen kom mamma och Bosse förbi en sväng och lämnade lite sängkläder till bebis..! Från Therese va liten! Tackar!
Sen pratade jag med Anna nyss oxå, alltid lika trevligt..! Och nu sitter jag här och känner hur ont halsen gör.. FanFanFan..! Vill inte vara sjuk.. Men men Jävlar dej Eme om du smittat mej..! =) haha

Ja ringde till Jonas nyss. Och sa att jag handlar mat tills ikväll. Jag sa igår att vi skulle göra en kycklingsallad, Men han sa att han ville ha tacos. Så då får det väl bli det då, inte så att jag tackar nej till så god mat.. =)

Jävla piss väder asså, blir så jävla trött på det här nu. Faan det bara yrar ner massa mer snö nu.! Usch inte ens kul att gå ut, man får allt i ansiktet och det är svin kallt.. =( Känns som att våren aldrig kommer..

Aja skriver kanske senare..
PussKram


Fika hos Eme

Idag har jag vart hemma hos Eme och fikat, Milla var med oxå. Det blev en jätte god fruktsallad.. Mums.!
Vi satt och prata massor och satt i solen och bara njöt av livet. Helt underbart.. Prata massa minnen och fester.. Hur kul vi har haft genom åren.! MysPys va det idag iaf med girlsen..

Så fort solen tittar fram och man spelar lite musik kommer suget efter att festa till lite.. =) Men det är ett tag till innan jag får ta mej en stänkare.. Hehe Jobbigt men värt de..!

Sen har jag betalat alla våra räkningar idag, inte alls kul.. Tänk om man kunde vinna massvis med pengar! Bara att drömma..!



 


Här inne ligger våran ♥Prinsessa♥


I Don´t Want To Be..


Onsdag..

Idag gick vi upp ganska tidigt, Jonas skulle vara på lasarettet klockan tio. Efter vi vart där så åkte vi till arbetsförmedlingen. Jag hatar att åka dit. Fattar inte ens varför jag skulle dit. Men dom ville ju det så.! Lika bra annars får jag inga pengar!
Sen när vi kom hem gjorde vi flygande jakob lite snabbt, sen åkte han till jobbet. Tråååk...! Men men..
Och jag har bara suttit här och glott, vart hos mamma en sväng har jag oxå hunnit med.! =)
Imorgon blir det våfflor för mej och Fiffi. Haha gottis, men man blir äcklad så fort av de..!
Sen ska vi fika hos Eme oxå imr.. Roligt, sen får man ju en promenad efter det sköööönt...!



Julafton 2007, fest hos mej..!

Snart e det fan april, tiden går rättså snabbt nu.. Snart e det maj och då ska bebis pluppa ut.!
Längtar så sjukt mkt efter dej nu. Drömmer hela tiden att jag ska föda..! Haha jag e inte rädd för förlossningen men man tänker ju på vad som kan hända. =) me det kommer gå bra... "Peppar Peppar"

Fan vad trött jag e..
Ska ut med Fiffi nu, sen blir det sängen..!
NattiNatti.!

SnöSnöSnö...

Vart tog våren vägen?? jag trodde faan att det skulle gå mot ljusare tider.. men icke då.. Nu har det kommit massa snö och det är svin kallt ute..
Gick ut med hundarna imorse, jag trodde faan att jag skulle frysa till is, kände lixom hur stel jag blev.. Jävla piss väder..
Sommartid i helgen.. hahaha fast med mkt snö.. har hört att det ska komma mer snö till helgen.. Fram med pulkan igen! =)

Det vart ingen flygande jakob idag, det blev potatisklyftor med tjockkorv. =) haha
Sen har jag vart hemma hos pappa och hälsat på. Dom kom hem från Paris igår.. Avis jag blir asså, det hade vart 20 grader varmt. Inte jätte varmt men mkt varmare än här.. Kalla sverige.!

Det skulle vara kul och veta vilka som läser min blogg. Blir fler och fler läsare för varje dag.. =)

På torsdag blir det fika hemma hos Eme, nyttig fika.. Tror det blir fruktsallad.. Gott.. älskar frukt, men ändå så köper jag aldrig hem det, konstig man e ibland.. hehe =)

På lördag funderar jag på att göra en tre rätters middag till baby och mej, för att visa han hur mkt jag älskar han. Men det hoppas jag han vet redan men vore mysigt att bara vara han och jag..

Ne nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon, ska till arbetsförmedlingen.. Usch det är tråk.. Men ska även följa med baby till lasarettet..

Sovgott människor..!

Fattar inte..

Jag kan inte förstå varför jag e så jävla trött hela tiden nu, mina ögon är blodsprängda hela tiden. Sover piss om nätterna,  vrider och vänder på mej hela tiden. Finns inga sköna sovställningar! Blir galen snart. Vaknar av minsta lilla... Känns som att det skulle vara skönt om någon kunde söva ner mej ett dygn så jag fick vila upp mej.. Har inga batterier kvar alls i kroppen. Låg nivå hela tiden.  Och när jag väl har somnat djupt och sover ganska bra då vaknar jag av att jag har så jävla ont i ryggen i stället, å då kan jag inte gå alls dagen efter knappt..!
Allt e jobbigt just nu.. Jag orkar inte göra någonting längre. Tyvärr.!




Godnatt Måndag..

Fy fan vad trött jag e, ögonen är rödsprängda och torra.. Jag fattar inte varför dom blir det varenda kväll.. As jobbigt, känns som jag har skit i hela ögonen..

Jonas har inte kommit hem än så jag går och lägger mej och väntar på att han ska komma hem och krama mej =)

Vad har jag gjort idag då??
Jo jag har suttir vid datorn och kollat tv hela dagen typ. Lat? Ja.. haha
Till lunch vart det, strimlatköttgryta med potatis. I grytan hade jag lök, morötter, paprika och majs.. Grädde såklart.. Och köttbuljong.. hahahaha... Det vart as gott..
Imorgon funderar jag på att göra flygande jakob.. Mums..!

Ne nu väntar bingen..
Godnatt
Puss


Måndag..

Jaha ny vecka, skönt att tiden går framåt nu..! Känns som att den har stått stilla ett tag! Men nu börjar tiden gå lite fortare..  Jag sitter här hemma med Shiva och Fiffi, Jonas jobbar och kommer inte hem förs ikväll..
Jag har inte så mkt att skriva, händer inte så mkt just nu. hehe

Jo jag och Jonas har hittat massa roliga spel på
www.hamsterpaj.net haha as kul... Så vi har suttit framför datorn hela helgen. Datanörd.! =)


Faan nu är det inte länge kvar till bebis ska komma ut, vi längtar så efter våran lilla prinsessa. Tänk att snart kommer den dagen som inte känns ska komma. Men snart så är hon här.! Åhh vad jag längtar! Hon sparkar och rör sej mkt därinne nu, men det är bara kul att känna.! Blir så stolt.!
♥Mamma & Pappa längtar efter dej våran solstråle♥


V.32 (31+3)




Lördag..

Idag är det lördag.. Och på humör e jag inte..! Usch känner mej arg och sugen på chockladpudding me grädde.! Fast jag tycker inte så mkt om grädde.! =/ Baby är inte heller på så bra humör.. Haha så han och jag ska sitta här hemma ikväll och sura framför Robinson.. Lite roligare, för pappas kompis ska vara med.. Se om man känner igen han! =)
Nee nu ska jag fortsätta att vara arg och börja städa lite och fixa mej ser ut som ett kråkbo i huvudet och ja..!

Hoppas ni är på bättre humör!
Hade bra
Puss



Fredag..

Äntligen är det Fredag, eller ja varför tycker man det är skönt när man ändå bara går hemma varje dag. haha är nog för att baby är ledig nu.. Hehe

Iförgår kväll kom Anna hem hit och hon sov över.. Roligt..
Sen igår så kom brudarna hit och fika med mej och Anna, det var riktigt mys.. Nellie va oxå här.! Hon va så busig..! =) Sen drog Tina, Sofie och Nellie hem. Men Eme stannade ett tag till och vi pratade lite onödigt. =) sen skjutsade vi henne till jobbet, åkte hem och kom på att vi va hungriga så vi åkte ner igen för att äta pizza.. mhmh eller nja det va sådär.. Hehe Sen hem va lite med Jonas vi kollade på halv åtta hos mej och sveriges värsta bilförare. Då kom Krille hans arbetskompis hit med lastbilen, vi kollade på film. Han sov i lastbilen här utanför. Hehe skulle jag aldrig våga, jag är ju så rädd att räven ska ta mej. =/ hehe men det blev sängen för oss då, Anna på soffan med chiva.. hehe


Och idag blir det nog lugnt framför tven med Baby och kanske Anna oxå..! Haha Och lite onyttigt oxå, sugen på chips och dipp.. MhMhMh...Jaha nehe nu ska jag diska och plocka lite här hemma..

Ha en bra Fredag
Det ska jag ha! =)
Puss

Glad Bella...

Idag vaknade en glad Bella.. =) Jag vaknade innan väckarklockan den skulle ringa kl 8 men jag vaknade 10 minuter i..! Skönt.. Nu har jag precis ätit skorpor och blåbärssoppa.. Mh Mh Mh.. Sen läst massa bloggar.. Och kommer in på min Emes blogg och läser vad hon skrivit.. Blir så glad, det värmde mkt i hjärtat! Att känna och veta att vänner bryr sej om en gör dagen, veckan, månaden och året lättare att leva..! =D

Jag har verkligen kämpat för att komma dit jag vill även i motgångar, och det är jag stolt över..! Även min Eme.. Men alla kommer dit någongång.. I livet måste man kämpa för att komma någonstans..! Jag är lycklig, Vart mkt glad över de du skrev. Älskar dej! <3


♥Miljoner hjärtan till en bra vän♥


Nee nu ska jag göra mej iordning ska till barnmorskan, sen ut och gå med Milla.. Hoppas det inte blåser lika mkt som igår.. =/

Hade bra
Puss

Längtar till sommar..

Vilket fint väder det är idag, men så fort solen tittar fram lite så ska det blåsa.. =(
Längtar så fruktansvärt mkt till våren/sommaren nu..








V.31(30+4)


Telefonförsäljare..

Finns det nå annat jag hatar så mkt som dom ibland.. Igår ringde dom och väckte mej klockan 7.40.. Man ringer faan inte så tidigt på en morgon. Dom frågade om jag ville ha deras tidning .. Och jag svarar nee jag har inte råd med de, och då säger dom jaha men så du menar har du inte råd med 199 kr? Ne säger jag. Då kommer dom med den idiotiska frågan, vart får du pengar ifrån då eftersom du inte har råd? Då brast det för mej att jag vart förbannad.. Jag säger. Jag vill inte ha eran jävla tidning och man ringer faan inte klockan tjugo i åtta på morgonen. Tack för mej sen la jag på.!
Jävla idioter.. Men det sjuka är att dom ringer mej imorse igen och försöker... Fast då va klockan 9. Men ändå. Då vart jag ännu mer förbannad, och det behöver jag inte ens skriva om.. Hahahahaha Fy faaan.. Har dom nå bakom pannbenen eller..? Man kan faan inte tro det.. Men nu är ju inte alla så men man blir fan arg..!

Jaja.. idag ska jag laga fisk, skulle göra kokt torsk med äggsås men har ändrat mej ska göra Eves fiskgratäng! Hehe Jonas tyckte mkt om den, hoppas jag lyckas med den idag me.!

Inatt drömde jag massa mardrömmar. Usch va livrädd när jag vakna, va tvungen att tända en lampa.. Haha

Ne nu måste Fiffi ut och kissa bajsa...!

Puss


Så grym..



Faan vad grym låt..

Måndag..

Jaha en ny vecka framför sig då..! Hehe Kom precis ut ur duschen ska göra mej iordning, för Jonas kommer snart hem från jobbet. Då ska vi åka in till Örebro på bb.. Vi ska kolla de där som alla typ gör.. I två timmar håller det på, hoppas jag inte får panik där inne.! =) haha nerrå-! Men det verkar som att min gubbe inte kommer hem.. Han har ju inte ringt än.! =) Ja så e det!
Jag mår as illa och har ont i magen, kan inte tänka på vad jag ska laga för mat idag! Usch..!

Imorgon blir det kokt torsk med äggsås.. Mmmummmsss.!

Jag ska väl göra mej iordning ifall han kommer hem snart! Vi ska handla på coop oxå innan vi åker hem idag, så jag måste skriva upp vad jag ska handla..

Jaaaaa nu ringde han meej.. hahaha han kommer om 40 minuter! Olalla..

Nee bajs på er..
Puss



♥ Love


Paus..

Nu har jag tagit lite paus från städningen.. Hehe jag har bara sovrummet kvar, men Jonas kom nyss hem från jobbet och ville lägga sej och vila. Då vill jag ju inte direkt stå där och dammsuga.. Hehe..! När han vaknar ska jag dra av sovrummet sen bär det av till Lindesberg.. Och jag hoppas att det kanske kan bli pizza till mat idag.. Från svea..! MMuummsss..!

I helgen ska vi bara vara hemma och ta det lugnt.. eller ja vi ska städa stora garderoben, sortera och slänga massa skit..! Det är onödigt att spara saker som vi inte anänder..

Ja ne nu ska jag städa hallen där nere..


Goodbye..

Fredag..

Jaha idag är det otursdagen.. Fredag den 13onde..! Herregud, hoppas jag inte får någon otur idag.. Hehe men det tror jag inte..
Igår hade jag och Emelie långtalk både på msn och telefon.. Hehe kändes bra, men saknar att gå in till henne och röka och talka..!




Idag ska jag och jonas åka till Lindesberg när han slutat jobba, han ska hämta sitt färdskrivarkort.. Sen kanske det till och med blir att köpa pizza idag. Beror på om plånboken vill det.. Sen blir det mys framför lets dance. Det va så länge sen vi kollade på tv ihop, den veckan han kör Sandviken då ses vi typ inget bara en sväng på morgonen. Sen hinner jag alltid gå och lägga mej innan han kommer hem..



Jaha nee nu ska jag diska sen bädda sängen, om jag får det för Fiffi hon har ju bäddat ner sej där..! Haha får putta bort henne.. hehe

Ha en bra Fredag.!

Puss*kram

Torsdag kväll..

Jaha vad har man gjort idag då?? Jo jag har bara vart hemma och vilat. Har så fruktansvärt ont i mina fogar! Hoppas det blir bättre snart! Sen har jag vart ute och gått lite med Fiffi och diskat och lagat mat. Hehe Lövbiff, potatisklyftor och grönpepparsås... Mmm gott..! Nu ska jag diska efter maten sen duscha. Öjöjöj fullt schema.. Men jag får sota för det inatt när jag inte kan sova och jonas måste säga till mej att sluta svära och stånka för at jag har så ont i mina fogar! När smärtan kommer vill jag bara sätta mej upp och skrika rätt ut och bara gråta.. så jävla ont gör det.. Men Emelie ska ju köra mej i rullstol sen, så när jag måste till affären så kommer hon och hämtar mej i den.. hahaha Nerrå så illa ska det nog inte bli.. =)

Annars är jag väldigt lycklig just nu. Baby kom hem med rosor här om dagen och jag skiner upp som en sol nu..! Lycklig.!




Jonas ♥ Bella

Varför??

Varför ska jag ha den här jävla smärtan i mina fogar? Idag kan jag knappt gå.. Komma upp ur sängen var inte roligt.. Fy faan.! Hade redan ont igår kväll men trodde inte att det skulle bli så här.. Så idag blir det till att ringa doktorn! =(

Och Emelie ska ha fika idag med alla oss hönor, men jag kan inte komma.. Så på måndag blir jag med..! Om jag kan gå då?!! Hehe men det ska jag nog.. Annars får Emelie hämta mej med rullstolen! =)
Hoppas att ni får det kul iaf..!

Nu ska jag lägga mej igen, så det går över någongång..

Puss



Bilder..


(V.29 28+5)



(V.30 29+0)



(V.30 29+5)



♥Blomorna jag fick av Jonas♥



Vardagsrummet


h
Köket



Tack älskling, du betyder allt..



Jaha det var lite bilder.. haha nu har ni lite att titta på...

Puss


Onsdag..

Idag vaknade jag vid nio, gick upp och gick ut och gick med Milla en sväng.. Det va skoj, tråkigt att jag har ont bara.. Men det gick bra. Sen åt jag frukost och kramades lite med Jonas. När han åkte till jobbet så följde jag med ner till Frövi och hälsade på hos Frida. Där var Jane och lilla Amber oxå.. Sååå söööt.. ! Längtar ju inte lite nu.. Fy faan. haha nee men det var trevligt att träffa dom, va ett tag sen. Kom hem för en liten stund sen bara! Nu ska jag softa en liten stund sen hem till mamma och äta smörgåstårta för Bosse fyller år. Men han kommer inte hem förs vid halv nio så det blir sent.. Haha men det gör inge...

Nu ska jag lägga mej framför tven en stund innan jag måste gå till mamma..

Hade bra..
Puss

Meee


Äntligen..

Idag fick vi äntligen internet.. Som jag har väntat.! Haha Men nu är jag tillbaka..

Jaha vad har man gjort den här tiden då? Jo vi har flyttat till en finare lgh.. Sen blivit tjockare.. Och ja massor..

Idag när Jonas åkte till jobbet la jag mej i sängen och skulle vila men en kvart senare öppnas dörren och han kommer hem igen, jag går upp och möter han.. Då har han vart och köpt blommor till mej. Gladast i världen är jag... Rosor.. Så fina. Kan man bli lyckligare än va jag e nu...??

Nee nu ska jag fortsätta med maten, jag gör kalops och potatis..!

Hade bra
Updt kanske sen
Puss