Jobbat hela helgen..

..och har inte haft tid att sitta vid datorn. Jag är helt slut idag.!
Och jag har ju inte direkt haft några korta pass heller.
Fredag 13.40-21.10, Lördags 8.00-17.45, Söndags 6.45-16.00.
Det känns i hela kroppen.
Så därför har jag inte hunnit lagt in några bilder eller skrivit nå. Och nu hinner jag inte heller. Ska äta frukost nu sen duscha. Klockan 10.00 ska vi vara på dagis. Sista veckan på inskolningen. Så på måndag nästa vecka ska hon för första gången vara själv där. Jag jobbar hela nästa helg oxå och på måndagen. Men det kommer kännas tungt när jag ska lämna henne där på måndagen och sen gå till jobbet. Usch känns inte bra! Men hon trivs verkligen på dagiset, hon skiner upp som en sol när hon är där.!

Nee nu ska vi käka.

Just ja, får inte glömma att skriva att Evelyn kan gå nu! =)=)


Nu har min lilla flicka blivit en stor flicka

Nu är Evelyn 1 år. Kalaset i tisdags vart helt underbart. Massa folk, massa paket och massa fika.!

Av oss fick hon:
Klossar
Kläder
Boll
Bultbräda
Kritor
Ritblock

Av mormor och Bosse:
Gunghäst
Docka
Kläder

Av Moster Therese och en Kompis till moster:
En hemmagjord väska
Ett hemmagjort kort
Armband
Och ett halsband av Tilda

Av morfar och Elisabeth:
Cykelstol
Cykelhjälm
Sandgrejer

Av farmor och farfar m fam:
Bebispiano

Och sen pengar...

Vi började med att öppna alla paket när alla kom. Och Evelyn var mer intresserad av snörren och en kartong som gunghästen var i. Där kröp hon och moster in hela tiden. Haha Sen satte vi oss till bords och fikat kom fram. Efter vi fikat så tog jag intårtan som jag hade såna här tomtebloss fast mkt värre grejor. Och vi sjöng för henne. Mitt i allt så gick brandlarmet. Hahahahaha sjukt kul. En födelsedag man aldrig kommer glömma.
Jag lovade att lägga ut bilder igår. Men jag hann inte. Har fullt upp nu när jag skolar in Evelyn på dagis oxå. Ajja idag ska jag försöka hinna.

Nyss så va jag och Evelyn ute och cyklade. Och nu ska vi cykla iväg till dagiset.

Updt senare.


Evelyn, jag älskar dig!

 

 

 




1 År har redan gått.! Nu blir du stor...


Grattis...

...min lilla Bumma på 1års dagen!
Jag älskar dig





För 1 år sen låg vi på förlossningen och trodde vi skulle få komma hem men icke sa nicke, upp till bb och stanna där 3 dagar. Inatt för 1 år sen klockan 02.57 föddes min lilla Bumma. Och tiden har gått så fort. Redan 1 år.
Mamma och pappa älskar dig.!

  


Exakt för 1 år sen låg jag och hade värkar...

...inne på förlossningen.


22.53 är kortet taget..


Bilder från båda kalasen i helgen...

Nu ska jag lägga in bilder från båda kalasen som vart i helgen.

I lördags var vi hem till Jonas föräldrar och firade Jonas, Evelyn och Viktor.
Vart inte så mkt bilder tagna.

  



Jonas "riktiga" kalas i Sändags dagen han fyllde oxå.

  
  
 



Idag har vi fixat mkt inför Evelyns kalas imorgon. Jonas och pappa hämta ett långbord och stolar. Och jag har vart hemma hos mamma och bakat. Eller mamma bakade hennes goda muffins. Det jag har bakat inför kalaset är chokladrutor, kolakakor, dumlemuffins, chokladsnittar och sen mammas vaniljkrämsmuffins. Mmm.. Sen har jag dukat klart allt så de är gjort.
Men mkt kvar att göra imorgon ändå. Jag måste ner på affären, baka 2 tårtor, ta hand om födelsebarnet, städa lite och skola in Evelyn på dagis. Haha
Klockan 18 imorgon kommer alla.!




Så det var allt för idag. haha skriver mer imorgon. Och då är blir min bebis stor flicka.!
Godnatt


En dag kvar...

...tills prinsessan fyller 1 år. Imorgon blir det kalas för Evelyn.

I lördags så firade vi 3 st hemma hos Jonas föräldrar för Jonas farmor och farfar och moster med familj kom då. Så då firade vi Jonas, Evelyn och Jonas kusin Victor.
Igår så firade vi Jonas här hemma eftersom han fyllde igår. Då kom hans familj, mina 2 familjer och hans jobbar kompis med tjej och nyfödd bebis. Jag blev kär ska jag tala om. =)

Tänkte skriva mer om kalasen senare när Evelyn sover och lägga upp bilder.

Snart ska jag och Lynnis ta oss ut på en promenad.


♥ Kärlek


Just nu...

...sitter jag i soffan och kollar runt på nätet medans Evelyn ligger brevid och sover. Haha mammas lilla prinsessa höll på att somna stående mot mitt ben.
Jag har inte hunnit städa klart än, för Evelyn vägrar acceptera de. Haha men sovrummet är helt klart. Sen när J kommer hem så får han ta Evelyn tills jag e klar. =)

När J kommer så tror jag han får köpa med nå från pizzan. Orkar inte laga mat idag. Vi ska ner och handla sen allt som behövs till hans kalas. :P Måste baka massor. Fast förra helgen bakade jag dumlemuffins och muffins med vaniljkräm i. Och chokladrutor. Men ska baka bullar och nå mer. :P

Nee nu ska jag kika runt lite mer innan bumman vaknar.


Regning fredag..

Jaha allt jag skrev försvann. Jävla piss skit. Hade skrivit så mkt. Åhhh..... Ajja nu orkar jag inte skriva om allt. Men jag ska iaf städa nu. Eftersom Jonas fyller på söndag.
Igår jobbade jag.. Det var skönt och gick hur bra som helst. Jobbade på 1an.

Nee nu ska jag börja städa innan jag blir för lat.
Ha en bra fredag så skriver jag kanske senare..


Äntligen är sommaren påväg..

..till oss. Gud så varmt och skönt det är ute idag.
Jag och Evelyn har nyss ätit mat. Korvstroganoff och ris. Hon älskar de. Hon åt två stora portioner och ville ha en till, men då fick jag säga ifrån. Haha
Hade tänkt att jag skulle vila innan jobbet, men verkar inte som att Evelyn vill det. Så jag får skita i de. Funderar på att gå ut i solen lite.

Nu är det bara 5 dagar kvar tills Evelyn blir 1 år. Helt sjukt. Vet att jag tjatar om de. Men tiden går så fort. Jag har inte riktigt fattat att Evelyn är så "gammal". Haha

Evelyns ordlista

- Mamma (Mmama)
- Pappa
- Lampa (Bampa)
- Kisse (Tisse)
- Hej
- Titta
- Titta här
- Vad e de?
- Conny (Koa)
- Katt (Tatt)
- Kaka

Kommer inte på fler nu. Men det finns nå mer.
Conny är Evelyns farbror och gudfar.

Ne nu ska jag städa undan efter maten. Hörs senare eller imorgon.


Powerwalken avklarad

Skönt att ha den gjord. Fast jag kom på att jag ska både gå till och hem från jobbet sen. Och det är iaf 2 km dit. Haha ajja men skönt att gå på morgonen med. Men fyfan vad varmt det är. Ska inte klaga men det är för kvavt, vore skönt om det kunde bli lite regn och åska. Så kvavheten försvinner..

Ser att det blev 2 inlägg när jag skrev sist. :/

Ne nu ska jag sätta mej lite i solen medans Evelyn sover i vagnen.


Godmorgon..

..nu är klockan 8 och vi har hunnit med mkt redan. Började med att mysa lite i sängen sen upp och åt lite frukost. Sen badade Evelyn. Så nu sitter jag här och väntar på att få gå till mamma. Vi ska ta en promenad. Jonas jobbar som vanligt. Kommer inte hinna träffa han idag eftersom jag ska jobba kväll. Och när jag kommer hem vid halv tio så ligger både Evelyn och han och sover. =/ Ajja imorgon är det fredag. Jonas fyller 25 år på söndag oxå. Haha sen Evelyn 1 år på tisdag. Herregud vad stressad jag blir nu. Måste baka lite mer i helgen. Sen köpa in grejer till tårtan. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra för tårta än. Men det hinner jag nog komma på. Fast när Jonas fyller blir det ingen tårta, då blir det bara fika. ;)

Nee nu ska jag fixa mej så vi kan gå till mamma/mormor. Får se om vi hinner hoppa lite studsmatta oxå innan vi måste gå hem och laga mat. Ska göra korvstroganoff idag. Evelyn älskar de. :)

Ha en bra torsdag alla.



Godmorgon..

..nu är klockan 8 och vi har hunnit med mkt redan. Började med att mysa lite i sängen sen upp och åt lite frukost. Sen badade Evelyn. Så nu sitter jag här och väntar på att få gå till mamma. Vi ska ta en promenad. Jonas jobbar som vanligt. Kommer inte hinna träffa han idag eftersom jag ska jobba kväll. Och när jag kommer hem vid halv tio så ligger både Evelyn och han och sover. =/ Ajja imorgon är det fredag. Jonas fyller 25 år på söndag oxå. Haha sen Evelyn 1 år på tisdag. Herregud vad stressad jag blir nu. Måste baka lite mer i helgen. Sen köpa in grejer till tårtan. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra för tårta än. Men det hinner jag nog komma på. Fast när Jonas fyller blir det ingen tårta, då blir det bara fika. ;)

Nee nu ska jag fixa mej så vi kan gå till mamma/mormor. Får se om vi hinner hoppa lite studsmatta oxå innan vi måste gå hem och laga mat. Ska göra korvstroganoff idag. Evelyn älskar de. :)

Ha en bra torsdag alla.



Har vart på besök hos doktorn idag...

...med mina andningsproblem. Och ja det var allergi mot pollen som är påväg att bli astma. Herregud jag vill inte ha astma. Inte undra på varje gång jag vart förkyld att jag inte fått någon luft. Jag har fått ansträngningsastma och förkyldnings astma. Kul.. Nej. Ajja Jag fick bricanyl åt det.




Min allergi mot pollen började typ vid 14-15 år. Och då var det typ bara rinande ögon men har blivit värre med åren. Sen jag var 18 så har jag haft rinnande ögon, snorig, nyst och hostat. Väldigt jobbigt. Men nu, NU har det blivit ännu värre. Jag kan lixom inte andas och det håller på att bli astma. Herregud. Ajja så e de.

nee nu ska jag kolla lite bloggar sen hoppa till sängs.
godnatt


Godmorgon...

...onsdag idag.
Igår gick jag upplärning kväll på 1an. Så nu kan jag börja jobba där. Och jag ska jobba kväll redan på torsdag. Man är ju själv på kvällen. Det är man ju inte på min hemma avdelning. Men det ska nog går bra. Det är ju skönt för då kan jobba i sin egen takt och hur man vill. Eller inte helt hur man vill. Haha

Imorse väckte Evelyn mej halv 7 så vi har hunnit äta frukost och lekt en massa. Nu är både hon och jag trötta igen. Så jag funderar på om vi skla lägga oss en stund.
Jag har panik, för jag får ingen luft "tror jag" men jag får ju det. Men det känns som det är stoppat i luftstrupen. Men dom flesta tror att det e pollen. Och jag som e allergisk. Så jag får hoppas att det är de. Annars dör jag väl för att jag får syrebrist. Haha ne man ska inte skratta! ;) Jag får verkligen panik, jag måste anstränga mej för att få luft. Usch vad hemskt.

Nee funderar på att skipa och lägga oss och ta en promenad istället. Men kanske blir värre i halsen då.


Nu är det sommarvärme...

...ute. Vi har 24 grader ute och då är inte ens solen framme. 23 grader inne. När jag går ut på balkongen så känner man att det blir lixom ingen skillnad. Och man får en chock, för det ser ut att vara kallt ute. Ajja nu kanske sommaren kommer.

Idag är det exakt 1 vecka kvar till Evelyns 1 årsdag. Längtar....

Nu ska jag gå med Evelyn till hennes mormor och jag ska gå vidare till jobbet sen.


Powerwalk avklarad

Imorse väckte Evelyn mej kvart i åtta. Skönt att hon sover lite längre än till 6-7. Men jag var trött ändå för hon hade ju livat lite inatt. =) haha men upp kom vi. Och då åt vi frukost sen gick vi och hämtade mamma/mormor för en promenad. Det är ju varmt ute fast inte solen e framme. Skönt. Sen följde vi med in en stund på lite fika. Och kom på att Evelyn ska snart dit igen. Jag börjar jobba 14.10. Så hon ska vara där tills Jonas slutar jobbet. =) haha Så nu är vi hemma. Evelyn ligger i vagnen och sover och jag passar på att sitta här. Jag ska snart koka lite spagetti som jag ska ha med i matlådan. Har kvar köttfärsås sen igår. Brukar alltid koka ny till dagen efter. Mkt godare med färsk pasta. =)

Nee nu ska jag fixa..



Bilder från idag..

Bilder från när vi åt frukost imorse, hon skratta och dansa hela tiden. Mammas glada tjej.

 
 



Bilder från när vi va hos mamma på förmiddagen. Och studsa studsmatta. Och kröp runt lite överallt ute. ;)

 
  


Och sen bilder från när jag, Jonas och Evelyn va i lekparken på dagiset hon ska gå på. Mkt roligt tyckte hon det var iaf. Och det är ett mysigt ställe oxå. =)

  
  
  
   


Sen en sista bild på min lilla surpuppa nu ikväll. Haha hon var arg och ledsen. =)





Helt underbar dag har det vart idag. Hoppas solen kikar fram och värmer imorgon med.
Nu ska jag sova. Godnatt alla.




Evelyn vägrar att sova i sin säng...

...för att hon fick sova lite i våran när hon va sjuk. Hon skriker som en stucken gris bara vi närmar oss hennes säng. Förstår inte varför hon skirker så mkt. Haha mammas stumpa är så fjantig. Hon har alltid sovit i hennes säng. Ajja.. Idag tog Jag, Evelyn och mamma en promenad. Sen åkte vi till medinge och köpte blommor att ha ute. Jag har stallt några på trappen ute. Sen ska jag fixa dom ute på balkongen oxå. =) Men det gör jag imorgon. Sen har jag och Jonas nu på kvällskvisten vart i lekparken på dagiset där Evelyn ska gå. Hon tyckte det var skit kul. Tog massa bilder som jag kanske lägger ut lite senare.

Nu vart det tyst inne i hennes rum. Undrar om Jonas får henne att somna. ;) haha

Ne nu ska jag städa iordning lite i köket.


Måndagmorgon...

...jag och Evelyn har nyss ätit frukost. Och nu ska vi snart ta en promenad med mamma. Dagen musik är Björn Rosenström. Haha
Orkar inte skriva mkt nu, får updta lite senare.!


Jag i fredags hemma hos Frida.



Evelyn igår när hon precis vart ledsen. =)


Hoppas jag hinner updt senare. ;)


Bilder från i fredags..



Jag i fredags innan jag gick till Frida. Tänkte mest bara lägga ut lite bilder. Men kan skriva att jag hade skit kul. Och det måste göras om. Det var jätte trevligt.
Jag har aldrig i mitt liv vart bakfull så jag vart ganska chockad när jag vaknade igår med illamående. Haha har aldrig hänt förut. Men kanske beror på att jag drack vin, öl och sprit. Man ska inte blanda massa. :P


  
  
  
  
  


Ja det var några bilder. Jag tog över 200 bilder. haha

Nee nu ska jag hoppa till sängs.
Godnatt


Vin ikväll...

...hemma hos Frida. Ska bli jätte trevligt. Vet inte om det blir några fler än vi men det är mysigt ändå.! Kul att bara prata oxå. Haha Sen kanske det blir en och annan grogg oxå :P haha jag ska köpa med groggvirke. =) Känner att jag behöver komma hemifrån en stund. Evelyn har ju vart sjuk och sen har jag inte fått sovit på nätterna. Så känner att jag behöver roa mej lite nu!

Nu ska jag dammsuga sen måste jag hoppa in i duschen och fixa iordning mej.. Bilder kommer in imorgon!


Mammas sjukling..

..börjar kanske bli lite bättre nu. Idag har hon inte så mkt i feber. Runt 38,5. Men hon är ju inte pigg direkt, väldigt slö men försöker leka och hålla humöret uppe ändå.
Idag när vi satt på golvet så kommer hon krypandes till mej och bara gallskriker och jag ser hur det bara droppar blod från hennes mun. Jag förstår inte vad hon gjorde. För hon satt ju bara stilla. Måste ha bitit sej eller nå. Snacka om att jag blev rädd. För det var ju inte lite blod direkt.!

Igår tog jag lite bilder på Evelyn när hon va slö och hade 39.7 grader men ändå ville göra sej till lite inför kameran. haha så söt.

 
(klicka på bilderna)


Nu ska jag snart städa tänkte jag. Evelyn är nybadad så jag tänkte städa bort sjukan här hemma. Hoppas på att hon blir lite friskare då. Sen blir det fredagsmys framför tvn ikväll. Och hoppas på att Evelyn sover ikväll och inte vaknar hela tiden. Hon har inte sovit mer än 8 timmar samanlagt sen i tisdags. Mammas lilla bumma.



(Bild från när hon hade nästan 40 graders feber, lite pigg ändå?!)


Ne nu ska jag börja städa innan kvällen är här.
Just ja, vilket jävla väder vi fått. Vart fan är solen någonstans?


Ha en underbar fredag alla!


Hahahahaha ja herregud

Hahahaha helt seriöst, vilket år lever jag i? Haha Jag ser nu att jag skrev för några inlägg sen 050504. haha Jag lever kvar i året 2005. Haha Jaja ni kanske inte reagerade?

Jaja, idag så har jag jobbat en kort tur. 8-11.45. Så det gick fort sen kom Jonas och hämtade mej. Evelyn har vart jätte sjuk nu. Hon är snart inne på 5 dagen med feber. Usch stackars liten. Hon är helt slut. Hon har haft nästan 40 graders feber hela tiden. Men den har ju gått ner en grad när hon fått alvedon men sen höjs den igen. Mammas lilla bumma.
Hoppas det blir bättre snart. Jag var ju till doktorn med henne igår och hon fick hostmedicin utskrivet. =)

Nu ska jag och Jonas snart fika. Jag har nyss bakat chokladrutor. Men de står och svalnar ute på balkongen nu. Så vi får se om den är god och går att bjuda på, på Evelyns kalas. =)

Nee nu ska jag fortsätta vårda min lilla sjukling!



Ska till doktorn...

...med min lilla prinsessa. Vi ska vara där klockan 15. Så jag måste skynda mej. Tycker så synd om henne!!
Hinner inte skriva så mkt nu, skriver lite senare.


Jag stör mig så jävla mycket på detta klipp



Asså herregud så ful han/hon e och störande. Vem fan spelar in ett sånt klipp lixom. Haha


Finns ingen tid för att sitta vid datorn...

...när Evelyn är sjuk. Hon behöver så mkt kärlek då. Annars brukar hon tycka det är okej att sitta en liten stund medans hon leker på sitt rum. Men nu när hon e sjuk vill inte hon vara själv.

Hon har en sån jobbig hosta sen rinner näsan så mkt att hon knappt kan andas. Och sen har hon feber. Mammas lilla prinsessa är iaf glad och gnäller ingenting.! Mer tänder påväg oxå. Haha hon får allt på engång. Men det är väl ganska bra..
Imorse så tog jag och mamma en promenad. Och Evelyn tyckte att det var skönt att få komma ut lite. Man behöver ju frisk luft när man e sjuk. Just nu ligger hon och sover, men jag hör hur jobbigt det är för henne att andas. =( Vi har ställt in hennes säng i vårat sovrum nu när hon e sjuk, annars så sover hon i sitt rum. Men jag vill gärna ha koll på henne nu när hon är sjuk.

Jag ska snart börja med maten sen duscha efter de. För klockan 16 börjar jag jobba. Hoppas Jonas hinner hem så jag hinner cykla till jobbet. Annars måste han skjutsa mej om han blir lite sen. Och då måste jag gå hem. Går fortare att cykla.

Det är varmt ute idag men synd bara att det ska blåsa.




Ha en bra dag alla.!


Dagismöte

Idag var vi på dagismöte. Och det verkade skit bra där. Avdelningen var jätte fin. Ne men allt kändes bra och jag tror Evelyn kommer trivas där.
25 maj ska jag börja skola in henne där. Samma dag som hennes 1 årsdag. Inskolning i 2 veckor sen ska hon vara där hela sommaren. Känns lite tungt faktiskt. Vart hemma 1 år med henne sen helt plötsligt så ska man inte vara med henne hela dagarna. =/ Men vi måste ju få lite extra pengar! Och sen ska jag bara gå 50 % i sommar så det blir inte så långa dagar! =)
Evelyn var hemma hos morfar och Elisabeth medans vi var på möte. När vi kom tillbaka till dom från mötet så fick vi spagetti och köttfärssås. Mkt gott. Sen gick vi hem för Evelyn var inte alls pigg. Tog en temp på henne och hon hade 39,2 grader. Så vi gav Alvedon och den sjönk till 38,8 grader. Får se hur natten blir. Hon har inte ätit någon mat sen klockan 14. Vill inte äta nå eller dricka välling. Men man vet ju själv att man vill ju inte äta när man e sjuk.


Nee nu ska jag fixa iordning här hemma sen gå till sängs..
Godnatt alla!


V.39(38+4)
Exakt 1 år sen..


Köpt ny barnvagn...

...eller en sulky som man kallar de.
Igår så åkte vi in till Örebro för att shoppa litegrann till Evelyns kalas. Men vi kom inte bara hem med de. Vi kom hem med en ny vagn oxå. Den kostade bara 1295 kr. Så det var inte så farligt. Det fanns att välja mellan limegrön/svart och blå/brun. Väldigt synd att det är pojkfärger men vafan spelar det för roll. Vi tog den blå färgen. Jag gillar vagnen mkt. Och den är smidig. Så nu är det fixat.!



Imorse när vi vaknade så va Evelyn ganska så slö. Men lekte på ändå. Vi åt frukost och sen vart hon trött och allmänt mysig. Haha kors i taket. =) Så jag la henne i våran säng och hon somnade inom 1 minut. Precis när jag somnar så får jag sms från samordningen. Så jag ringde upp och dom frågade om jag kan jobba tis-tors. Men jag tog tisdag 16-21 och torsdag 8-11.45. På onsdag kan jag inte pga att Evelyn har blivit sjuk.
Men iaf när vi vaknade så tyckte jag Evelyn var mer än bara förkyld jo hon har fått feber oxå. Hon är jätte slö. Så tur att jag tackade nej till onsdag. Eftersom jag trodde bara hon var lite förkyld. Hahaha

Idag ska vi på dagismöte kl 17. Evelyn ska vara hos hennes morfar undertiden. Synd att hon e sjuk bara, men det tar ju inte mer än 1 timme. Det klarar nog hon. Sen ska vi bli bjudna på mat när vi kommer tillbaka. Härligt.

Nee nu ska jag plocka ur diskmaskinen sen plocka iordning lite här hemma. Leksaker överallt. :P



Lördag...

...och jag ska snart iväg och jobba. Eller ja inte förens vid 16 men känns som snart! =) Vi har precis ätit makaroner och köttfärssås. Gottgott. Gjorde iordning mat till Evelyn oxå men hon sov och sover fortfarande. Så hon får äta när hon vaknar.
Undra vad man ska hitta på tills jag börjar jobba. Finns inget att göra. Man går lixom bara och väntar på att få gå till jobbet.

Imorgon ska jag iaf baka bullar, muffins och chokladrutor. Så man har lite klart tills Evelyns kalas. Bara 17 dagar kvar.

Nee nu ska jag va med kin underbaraste!


Fredagsmys...

...med min favorit.
Vi ska spela tv-spel och äta lite gott. Men det blir inte alls sent ikväll, känner att jag e skit trött.!
Evelyn har inte somnat än. Hon har blivit omöglig ;) haha ne hon vill oxå vara med uppe och äta gott med mamma och pappa! Jonas håller på och försöker natta henne, men hör att det inte går så bra. Hon blir ledsen så fort han ska gå ut från rummet. Mammas lilla bumma vill ju vara uppe med oss.

Nee nu ska jag väl gå och hjälpa till.













Nu är musiken igång...

...och jag håller på att fredagsstädar. Haha lite sent men jag har inte fått kraft till det förens nu! Jonas och Evelyn har åkt till hans föräldrar sålänge. Men tar en liten paus just nu. Skulle bara byta låt men det lede till att jag kollade facebook och det ledde mej hit för att skriva lite. Haha

Idag har jag jobbat sen har jag vilat och ätit. Och nu är det redan kväll. Ska jobba imorgon med. Men då jobbar jag mellan 16-21. Så det är skönt. Då hinner man göra nå innan.

Jag vet att jag e dålig på att lägga upp bilder. Men sladden är försvunnen. Spårlöst försvunnen. =) Men bilder kommer så fort sladden är funnen.
Ne nu ska jag fortsätta städa innan min energi tar slut helt.

Ha en toppen fredag


Minnen...







Minns våren 2008. Den va jävligt rolig. Hittade en låt som spelades jämt när vi festade. Haha älskar den här..


Tidigt uppe på fredagsmorgon..

..men mkt skönt. Mitt alarm stod på klockan 6. Men mitt andra bebisalarm gick halv 6. Så det var bara att gå upp. Haha mamma lilla flicka tillbringade kvällen hos hennes farmor och farfar igår. Och det hade gått jätte bra. Och idag ska hon få tillbringa dagen hos hennes mormor. Haha men hon gillar att vara borta. Eftersom jag får jobba så mkt och behöver extra pengarna så måste det bli så. Idag börjar jag halv 8 så jag måste snart fixa mej och Evelyn sen gå. Imorgon jobbar jag bara mellan 16-21 så det är ett kort pass.

Ne hoppas alla får en trevlig dag!
PussKram


Myskväll med Anna och Juni...

Idag på eftermiddagen kom Anna och Juni hit och hälsade på. Jag och Evelyn gick ut tills dom kom så vi tog en promenad först. Började regna lite grann men det var inte mkt. Sen hem hit och började laga mat. Potatisklyftor, lövbiff och kantarellsås. Mkt gott sen åt vi bärpaj med vaniljsås.. Oxå gott. Sen har vi bara pratat och lekt med bebisarna. Dom hade jätte kul. Så roligt att se när dom leker med varandra.

Nu har dom dragit och jag har precis fått Evelyn att somna. Så jag ska oxå hoppa till sängs. Är jätte trött!

Godnatt alla.!



Sol ute just nu...

..godmorgon

Ja idag vaknade vi till en fin sol ute. Gud så glad man blir. Hoppas den håller i sej hela dagen. Vi ska väl snart ta oss en promenad. Passa på medans solen e framme, man vet aldrig med solen inte. Den kan försvinna rätt som de är. =/

Idag kommer Anna och lilla Juni hit. Och det ska bli jätte kul. Bebisarna får leka lite.
Idag ska jag städa ur kylen och slänga massa papper som man inte behöver. Jag samlar alltid på och sparar på papper som jag inte ens behöver. Så det ska fixas oxå. Sen ska vi väl handla lite idag oxå. =)

Nee nu ska jag leka med min underbara dotter.


Har inte kommit i säng än..

..men är påväg dit. Haha
Skulle ju kolla på 112 men hann inte kolla så länge för Anna ringde. Men det gjorde inget mkt roligare att prata med henne. Vi ska träffas imorgon. Hon och lilla bebis kommer hem till mej på em. Ska bli riktigt kul!!

Men nu ska jag faktiskt gå till sängs. Är skit trött och mår fortfarande illa, så det ska bli skönt att få lägga sej raklång. :P Hahaha

Godnatt gott folks..



Jag mår illa som en gris.

Usch vad jobbigt det är. Ska se 112 sen ska jag sova för det är inte kul att vara vaken när man mår illa. Det påverkar mej så mkt. Kan inte göra nå då.!
Har vart hemma hos pappa nu på em/kvällen och där blev jag bjuden på rotfruktsgratäng, fläskfilé och sås. Mkt gott var det. Sen är det tur man har en sån snäll pappa oxå som hjälpte mej med min cykel. Han pumpade mina däck sen smörjde han massa, skruvade fast stödet och sen så tvättade han den. Det är faktiskt bra med en pappa.! Hahaha

Nu har jag precis lagt Evelyn. Eller hon drack välling i min famn och somnade i den nu vid datorn. Så jag bar in henne till sin säng. Haha Snuttan!


Nee nu ska jag lägga mej under en filt framför tvn.
Godnatt



050504

Nu är det 21 dagar eller 3 veckor exakt tills Evelyn blir 1 år. Längtar...

Idag har jag hunnit med mkt. Började morgonen med en god frukost sen tog vi oss en långpromenad och vi gick förbi droghandeln påvägen hem. Var tvungen att handla en salva till lillstumpa. När vi kom hem så lekte vi massa. Sen började jag städa. Så nu är det rent och snyggt här hemma. Fast det var inte så mkt att städa men Jonas gjorde rent i sopskåpet och jag dammsög och skurade. Det ända som e kvar e att vattna blommorna och bädda rent i Evelyns säng. Men det gör jag senare, orkar inte det nu!
Fick ett sms av vikariesamordningen nyss så jag ringde upp dom och dom hade massa tider till mej. Härligt att få jobba mkt, behöver pengarna.

Annars idag ska jag väl inte göra så mkt. Blir väl att ta det lugnt och bara slappa med Evelyn. Känns som att jag e påväg att bli sjuk, har inte kunnat sova inatt pga att jag e så snorig sen en jävla hosta. Så nu är det väl min tur.



Måndagkväll.

Jaha då var det måndag igen. Känns som det nyss var måndag. Veckorna går så fort. Men det är härligt, snart fyller ju min vackra lilla bumma 1 år. Någon dag i veckan ska jag baka lite bullar, muffins och någon kaksort. Funderar på chockladrutor men vet ej än. 

Idag har jag jobbat, gick upplärning på en ny avdelning. Det var helt okej faktiskt men lite annorlunda mot min hemma avdelning. Men kommer nog kännas bättre när man kommer in i det.
Idag fick jag mitt schema för sommaren oxå. Ska bara gå 50% men jag tycker det är bra för då slipper min lilla snutta vara så länge på dagis. Och jag såg idag att det kommer inte alls bli mkt hon kommer få vara där heller. Så det känns bra. Tycker faktiskt att det kommer bli lite jobbigt att hon redan ska få börja på dagis, men jag måste ju oxå få in pengar. =/
På måndag nästa vecka ska vi på möte på dagis för att få lite information. Sen blir det väl att börja skola in henne i slutet av maj början av juni.

just nu ligger min bumma och sover, jag ska snart göra henne sällskap. Känner mej så trött och helt slut i kroppen. Hoppas jag inte är påväg att bli sjuk. =/

Det blir inte så mkt skrivande i bloggen längre men känner att jag har inte tid eller ork. Jag har ju börjat jobba så mkt sen vill jag umgås med Jonas och Evelyn när jag inte jobbar. =) Men jag kommer tillbaka och skriver massor nåndag. hahahaha

Nee nu ska jag koka ett ägg och äta, e skitsugen på de! Haha Sen blir det sängen.
Godnatt och sov så gott alla.!


Godkväll

Jaha jag tänkte skriva lite om gårdagen och dagen..

Igår så upptäckte vi att i vårt sopskåp låg det lite musbajs och söndergnagt papper. Så vi köpte 4 st musfällor och jag tyckte det skulle bli kul och se om vi fångade någon.
Vi la dom där inne och sen kollade vi på film. The fourt kind eller vad den hette. Den var riktigt otäck men ändå spännande. Den är verklighetsbaserad. Och jag blir helt ställd och jag fick mej en tankeställare. En del tror inte på det som hände i filmen men jag tror faktiskt på de. Och jag tyckte att det var intressant att se.! Men ni har ju hört talas om folk som bara försvunnit spårlöst? Vad beror det på? Är det utomjordingar som tagit dom? Ja, jag tror kanske på de. Och i filmen så har dom klipp på riktiga händelser. Jag rekommenderar den verkligen, men jag kan säga att ni kan bli vettskrämda om ni ser den.!
Ja iaf så gick vi och la oss efter det.

Idag när Evelyn väckte oss vid 7 så gick vi upp. Och Jonas säger att vi har fått en mus. Och jag springer dit och kollar och jovisst 2 möss hade vi tagit. Men det var inte så kul. Jag vart och må så dåligt över de. Stackars möss som ville ha lite ost och sen blir dom dödade. Dom var ju så fruktansvärt söta. Nee det där ska jag aldrig göra om. Usch men Jonas ska lägga ut fällorna i natt oxå. Men jag vill inte det. Usch hela dagen har jag tänkt på det där. Jag vet att jag e larvig men jag kan inte ens döda en liten spindel. Fast jag e livrädd för dom. Om vi har en liten liten spindel i badrummet så måste Jonas ta ut den försiktigt. Haha Så töntig e jag!
Vid 11 tiden åkte jag, Jonas, Evelyn och Therese till lek o buslandet. Innan vi gick in dit så kom Camilla och Chrille till parkeringen och visade oss deras lilla nyfödda Felix som kom till världen 1 maj. Och gud så liten och söt. Grattis till er iaf.! Hoppas vi kan träffas snart igen och jag får krama och sno den hem. Haha skoja. Men man blir ju så sugen igen! =)
Inne på lek o buslandet fick jag världens skallebank och Therese och Jonas klättrade runt. Jag och Evelyn lekte vid bebishörnan.
Sen åkte vi hem till mamma och blev bjudna på en jätte god lasange och sallad. Härligt! Och nu har vi kommit hem. Jag sitter i soffan och slappnar av medans Jonas och Evelyn är hos hans föräldrar.

Imorgon ska jag gå på upplärning på avd 1 mellan 6.45-13.00.

Nee nu vart det för mkt att läsa för er. Haha kanske inte var så intressant!


1 Maj

Jaha idag är det 1 maj och det innebär att det är 24 dagar kvar tills Evelyns 1 års dag.
Igår så gick vi ner till brasan, och jävlar vilken brasa det var! Tog nästan eld i björken som stod bredvid. Haha Men mkt fint var de. Sen när det blev raketer så vart Evelyn ganska rädd. För det var ett riktigt högt ljud så jag fick stå och hålla för öronen. Men det gick bra ändå. Mamma, Bosse och Therese var oxå där så vi stod med dom och det gillade lilla trötta Evelyn.

När vi kommer hem så ser vi det värsta man kan se. Jag är så arg så usch.! En grannbrud hade en kille hos sej som kommer ut på deras trapp samtidigt som vi kommer runt hörnet och ser han. Då kommer han ut med sin hund och bara slår ner huvudet på sin hund i trappen flera ggr och hårt va de sen såg han oss då slutade han men han bärde stackars hunden i halsbandet. Hunden bara gnällde. Usch jag mår så dåligt när jag ser sånt, jag vart så chockad när jag såg det så jag fick inte fram ord. Men han slängde in hunden i bilen. Men jag hade koll på det där. Jag gick förbi bilen flera ggr på kväll/natten för att se om hunden sitter kvar. Den gjorde väl det i 2 timmar kanske. Jag hade sån lust att anmäla men gjorde inte det och det ångrar jag idag.
Men vad fan kan hunden ha gjort för fel om man blir så arg på den? Och man kan ju inte släpa ut den och bli arg utanför, då har ju hunden redan glömt vad den gjort. Usch men om jag ser han som gjorde det idag ska jag fråga varför han gjorde så.. Hunden måste ju ha dödat någon eftersom han blev så arg på den. Jaja så e det..










Nee nu ska jag börja fundera på vad man ska handla för mat idag.