101118

Efter att ha vart sjukskriven sen 26 augusti så fick jag äntligen mina pengar idag! Wihoooo! Att det ska behöva ta 100 år för dom att sätta in pengar! Hata försäkringskassan. Men men..
Nu e det ett tag sen jag skrev men min dator har brakat ihop så för tillfället har vi ingen dator! Väntar på att en person ska titta på den och se om det går att fixa den annars så blir det att köpa en ny! =)
Jonas ligger och sover och Evelyn är på dagis. Och jag har grymt tråkigt! Jonas kör ju kväll/natt den här veckan. Men sista idag. Sen är det dag imorgon och sen helg. Och i helgen blir det massa äventyr. Vi ska åka och köpa en bilbarnstol åt bebisen sen ska jag in på Marieberg och shoppa lite kläder till både mig, Evelyn och Jonas. Kanske blir lite julklappar oxå! Får se...
Nee nu ska jag fixa lite sen vila!

Godmorgon

Idag gick det bättre att lämna Evelyn på dagis. Hon ville gå i snön!
Och jag kan säga efter min vurpa igår så kan jag knappt röra mig idag. Har ont i varenda muskel. Tur jag hann städa igår innan jag fick ont! Haha
Nu ska jag äta frukost sen slappa framför tvn.
Haha snygg bild!

Första vurpan avklarad!

Gud så mkt snö vi fått. Men jag gillart!

Imorse så gick jag och Evelyn ut lite tidigare innan vi skulle till dagis. Och det ångrar jag skarpt! Jag satte ner henne i snön och tog fram vagnen. Evelyn började skrika vagn. Jag satte henne i vagnen och gick 10 meter sen tog det tvär stopp. Så jag vände och började fundera på hur jag skulle ta mej till dagis med henne. Då kom jag på att pulkan från förra året. Så jag satte Evelyn i den och hon skrek som en stucken gris. Och vägrade sitta i den. Men jag kämpade. Och hon bara skrek! Stackars unge. Jag koka av ilska! Sen gick det inte att dra henne mer så då tänkte jag att hon får faktiskt gå. Det kommer ju vara snö flera månader nu. jag kan ju inte släpa på henne i armen. Men hon satte sej i snön och bara skrek. Så jag fick bära henne sista biten. Och när jag kom fram till dagiset så var jag sjöblöt av svett! Huva mej!!! Hon var så ledsen och fick sitta i frökens knä. Eftersom vi inte direkt var sams! haha
Men sen så tog jag pulkan och gick hem. Ja och då halkar jag omkull rätt på magen och slog i knät och stackars bebis i magen fick sej en smäll. Usch.. Så jag vart ännu argare än vad jag redan var! Så nu har jag årets första vurpa avklarad iaf! Men när man e gravid så är man ju smidig som en elefant! =/ Nu är jag iaf hemma och ska snart börja städa. Hoppas det inte går mer snett idag! Och sen hoppas jag att dom hinner ploga innan jag ska hämta henne vid halv 2!


2 Bilder innan Evelyn vart arg!





Jackan och termobyxorna köpte jag på Gekås för endast 225 kr. Hur billigt som helst!
Och mössan köpte jag där för bara 29 kr!

Nee nu ska jag städa!


Gokväll

Fast jag inte skrivit blogg på flera veckor så har jag fortfarande mina läsare kvar! Konstigt.. Haha Jag lovar att jag ska börja skriva mer inlägg nu. För det kan inte vara roligt att komma in på min blogg och se samma inlägg hela tiden.!

Nu ska jag glo på tv sen sova!


Snöstorm...

...ute just nu!
Visst vill jag ha snö men inte att det ska blåsa storm. Usch....
Ajja jag ska väl bege mej ut i ovädret för att hämta snuttan på dagis. Sen blir det att sitta inne resten av dagen! Hoppas bara snön vill ligga kvar nu.

Ne nu ska jag gå. Nu har jag fixat viruset på datan så nu kommer jag kunna blogga mer. Kul va?


101109

Gud vad tiden går fort. Och jag ser att jag inte skrivit i bloggen sen i oktober. Men det är så att vi har haft virus och har det fortfarande på datorn. Så därför kommer det inga inlägg. Men ska lägga in ett inlägg nu. Och ja, vad har hänt sen jag var i Ullared då. Inte mkt alls. Jag har vart på The Studio i Västerås och vart modell. haha det är väl typ de ända. Vi har köpt ny tv och våran gamla åkte in på Evelyns rum. Så min 1½ åriga dotter har en egen platt tv.. Hahaha grymt va? :P Ne men eftersom hon älskar film speciellt Teletubbies. Så får hon kolla på sitt rum istället. Jag kan säga att hennes tv är på 24/7.

Nu har jag en sån jul längtan så det är helt otroligt. Eller jag längtar efter att få julpynta! Sen längtar jag efter snön. När det ändå är så jävla kallt ute så kan väl lika bra snön komma.! =)=)

Idag är jag i V.28 (27+0)
Tiden springer iväg och jag längtar efter den lilla plutten.


Ne tänkte lägga in lite bilder. Får se om det kanske blir många bilder idag! Det tycker jag ni är värda efter en såhär dålig bloggning!


Bilder från The Studio





Lite bilder från Okt/nov.





















V.28(27+0)


Ne nu orkar jag inte mer.

Hade bra tills nästa gång jag skriver.. =)=)