Åkt en massa idag

Först åkte vi till mejk i Linde och handlade lite diverse, sen till Nora och träffade Tina och Nicklas. Sen skulle vi åka hem egentligen men vi åkte till bolaget i Örebro.
Nu är vi äntligen hemma och har nyss ätit.
Jens, Conny, Jimmie och Kim ska komma hit och grilla om ett tag. Dom ska väl dricka lite medans jag ska vara nykter.. haha som vanligt..

Ne åter kommer när jag har nå roligt att skriva om.
Ha en bra valborg allihoppa!


Valborg 2010

Shoppat loss på marieberg idag

Köpte ett par lite kortare byxor till mig och ett linne. Evelyn fick 2 par shorts, tshirt, linne och en klänning. Allt detta gick på under 400 kr.. Ganska bra tycker jag.
Jag körde både dit och hem, känns så jävla bra med körkort nu.

Vi har nyss grillat fläskfilé, potatisgratäng och sallad.
Nu ska vi sova!

Godmorgon härliga fredag!

Solen lyser och det blir nog en varm dag! Hoppas det iaf..

Inatt har Tilma sovit hela natten, hon somnade 20.00 igår och vaknade 5.00 och ville ha mat och somnade om direkt efter det och sover fortfarande...
När hon vaknar så ska vi gå ut på en promenad.
När Jonas kommer hem från jobbet så ska vi kanske åka till marieberg, men han har ingen lust med det. Och jag vill ju inte åka själv. Det törs jag inte, hahahaha!
Ajja får se hur det blir.
Men måste ju börja köpa lite presenter åt Evelyn...

Ne nu ska jag se om Tilma vill vakna snart!

Körde själv för första gången idag!

Och gud så skumt det kändes, jag kände mig olaglig. Hade polisen stannat mig så hade jag inte kännt mig laglig... =/ Haha sjukt, tror inte att jag fattat att jag fått körkort iaf.
Jag och Tilma tog en sväng hem till Anna och snacka lite skit, sen vidare hem. Nu har vi en helgskinka i ugnen. MmmMMm...

Ne nu skriker Tilma efter mat.

Godmorgon!

Jag är så glad att jag äntligen har tagit tummen ur röven och fixat detta jävla körkort! Slipper vara beroende av Jonas nu..

Inatt sov Tilma sjukt länge, hon somnade 19.30 igår kväll och vaknade 5.00 imorse. =) Just nu ligger hon och pratar med Evelyn, medans Evelyn sitter och pekar mot dinusarietåget, hon vill att Tilma oxå ska kolla.
Ska snart fixa oss och gå till dagiset, direkt efter så ska jag och Tilma gå hem till Emelie. Vi ska väga våra små barn oxå. Hehehe


Jag klarade körkortet idag =)



Äntligen så klarade jag detta körkort! Slipper den fula skylten som sitter på bilen...


Onsdag den 27 april

27e april.(??) Tiden går väl bra fort? Redan snart maj och sommaren smyger sig på... Och Evelyn fyller 2 år om 4 veckor, helt otroligt vad stor min tjej har blivit! Tilma 12 veckor idag! =)

Igår kväll så grillade vi fläskfilé och champinjoner, till det blev det en mumsig sallad och pommes. Men jag åt mest sallad och kött.. Och champinjoner såklart, har jag sagt de? Jag är verkligen en champinjonfantast! Jag skulle kunna ha det till allt...
Sen blev det myskväll framför data och tv.

Jag har nyss lämnat Evelyn på dagis och jag ska fixa mig lite sen gå hem till mamma en sväng, ska betala 2 räkningar oxå.
Vädret är väl inte direkt jätte fint idag, men vad gör det om hundra år? när vi ändå har HELA sommaren framför oss...

Jonas och jag funderar på vad vi ska hitta på i sommar med Evelyn och Tilma! Eller ja Evelyn... Vi vet ju inte riktigt hur han jobbar heller, han börjar ju på Korsnäs den 16e maj. Han har inte fått schemat än. Men vi funderar mest på att göra lite dagsturer och hyra stuga nästa sommar. När Evelyn och Tilma är lite äldre och förstår lite mer. Vad ska ni göra i sommar?

Ne nu ska jag fixa mig, ha en underbar dag allesammans!


Världens sötaste påskkärring...

...och sambo.! Haha


Godmorgon!

Ny dag, ny vecka... Känns det som, fast det är tisdag!

Evelyn sitter framför bolibompa och äter frukost, hon ska vara på dagis 8.30. Jag och Tilma ska åka med mamma in till Linde idag för jag ska köra lite bil..

Ikväll ska vi grilla.. MmMmMmm.. Vädret ser ju ut att bli bra iaf!


Våran mini sötnöt!



Alltid så go och glad!


Våran tuffing!



Våran lilla tuffing, precis innan vi gick hem till pappa(morfar) och Elisabeth och grillade..!


Snart ska vi bege oss ut på en promenad...

...i solen. Vädret är ju på topp dom här dagarna!
Men Tilma ligger och sover fortfarande, så vi ska vänta tills hon vaknar och ge henne mat först! Blir nog en sväng till Jonas föräldrar. Men först en promis...

Inatt har Tilma sovit hela natten eller till klockan 5 och det är helt okej tycker jag..!
Senare i em/kväll ska vi hem till pappa(morfar) och Elisabeth och grilla, trevligt!

Ne ni får ha en underbar dag i solen!

Bilder från idag!



















Ene underbar påskafton. Började med att åka runt med påskkärringarna. Sen blev vi bjudna på mat hemma hos mamma och Bosse. Mkt gott. Kom nyss hem!

Nu blir det lugnt, sen sova!


Hoppas alla får en gladpåsk!

Imorse så gömde jag Evelyns ägg på ett "bra" ställe. Sen tog jag kort på stället jag gömde det på så hon fick se det sen fick hon gå dit och leta. Hon vart överlycklig när hon hittade det, började äta godis direkt(tur hon åt bra frukost). Snart ska jag duscha och fixa mig, sen klä ut barnen så dom får gå påskkärringar! =)


Jag ska snart sova!

Gud så trött jag är, har inte legat ner sen vid 8 imorse.
Vi har grillat nu ikväll och det blev så gott...

Imorgon ska vi äta hemma hos mamma och Bosse. Men först ska Evelyn och Tilma gå påskkärringar! Bilder kommer på det imorgon kväll... Haha kommer vara dom sötaste påskkärringarna någonsin! =)
Hoppas vädret blir fint imorgon oxå.

GladPåsk...(!!)

Nu tänder vi grillen!

Det blir potatisgratäng och flintastek...


Inte lika fint väder idag som igår!

Men dagen har ju knappt börjat, så det kan ju ändras! Hoppas det iaf.

Godmorgon förresten...
Inatt har jag sovit som en prinsessa, men Evelyn kom in till mig 05.23 för att vara exakt. Tror inte det var för att hon var pigg och ville gå upp, utan att hon hade ett långt hårstrå inlirat i hennes napp. Haha Så jag tog bort det och hämtade hennes kudde och täcke, Fiffi oxå såklart. Vi låg och mös i sängen och hon kittlade lite på min arm, helt underbar dotter. Sen somnade vi om och jag vaknade halv 8 av att Tilma ville ha mat, så jag gick upp och fixade det och kände att jag behöver inte sova mer. Så nu sitter jag här medans alla andra sover. =)

Idag ska vi ta en repa in till Örebro och köpa grill med diverse!

Snälla sol; titta fram idag igen!

Sommarvärme idag!

Haft en underbart härlig dag i Örebro med Frida och hennes dotter Amber. Ja och mina små hjärtan oxå. Började med massa tågförseningar, kom tillslut in till Örebro och dom mötte upp oss på stationen. Vi gick upp på stan och började shoppa direkt, sen gick vi och fikade på ett bra fik där dom hade barnhörna. Så Amber och Evelyn lekte av sig. Jag och frida åt bakad potatis med skagenröra medans barnen åt pannkaka med glass, grädde och sylt. Mysigt ställe...
Sen fortsatte vi shoppa tills benen typ bara ville sätta sig. Då gick vi hem till henne där det blev mer bus med barnen. Hennes kille Linus och en kompis till han kom dit och sen kom Linus mamma, bror och hans tjej dit. Alla var verkligen jätte trevliga!
Sen bjöd Frida på en jätte god tacogratäng. Tackar så hemskt mkt för de. Tåget hem gick kvart över 8, så kom hem vid 21.00. En heldag alltså! Haha
Evelyn sover som en stock och kommer nog sova gott inatt, Tilma äter och jag hoppas hon vill sova snart, för jag är hur trött som helst!

Det jag köpte var..
Till Evelyn; Ett par shorts, sandaler, linne, vårmössa, solglasögon och hårspännen.
Till mig; Ett par svarta vanliga byxor o0ch ett linne.
Tilma fick inget.. haha

Bilder kommer på Evelyns kläder...

Just ja Evelyn fick massa byxor av Amber som hon inte kunde ha, helt oanvända. Tackar!!!

Ne nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna!

Till Örebro och shoppa idag!



Solen lyser =)

Godmorgon!
Evelyn kom in till oss vid halv 7 tiden och hade bajsat! Väldigt roligt att vakna till... =/ Haha, men skönt att komma upp i tid.
Tilma ligger brevid mig och äter, Evelyn sitter och äter banan framför svtB. Bolibompa börjar nu!

Jag ska snart hoppa in i duschen sen betala alla räkningar, men jag tror inte vi fått alla än.
Sen blir det en tripp in till Örebro, måste köpa nya skor åt Evelyn sen köpa ett par byxor till mig. Sen kanske det blir någon present köpt till Evelyn oxå. Hon fyller ju den 25e maj. 
Tyckte nyss hon fyllde 1 år, helt sjukt vad tiden går fort.




1 år sen snart...

Nu väntar sängen, men tror det kommer att bli en tuff natt!

Tilma har väldigt ont i magen efter ersättningsbytet. Hoppas att hon kommer kunna sova inatt, tycker så synd om henne när hon har ont.
Visst hon gallskriker inte men hon bökar och gnäller då och då.

Vi har myst i soffan hela tiden under sveriges mästerkock. Jag höll på Louise och hon vann..(!!) Jippi.
Nu ska jag försöka få Tilma att somna så jag oxå kan få stänga av mig en liten stund.
Imorgon ska jag, Evelyn och Tilma åka in till Örebro och träffa Frida och Amber. Gå en runjda på stan och shoppa... Mys!

Godnatt mina kära läsare..

Kvällsmys med mina små älsklingar!






Innan vårat kvällsmys gick vi ut på en promenad.... till blomaffären och köpte blommor till trappen på framsidan och till bordet på uteplatsen!



Nu ska jag ge Tilma mat framför final i sveriges mästerkock!

Magont!

Testade att byta till nan2 idag. Jag tog 50/50, alltså 2 skopor av nan1 och 2 skopor av nan2. Och nu har lillsnuttan ont i magen. Så kommer fortsätta att köra 50/50 ett tag till.

Har vart hemma hos Emelie och Lilla Hailey på fm och myst. Väldigt trevligt...
Nu ska jag snart ta med mig barnen ut på en promenad, hoppas Tilmas magont försvinner då. Men just nu ligger hon och skrattar åt mig. Jag är nog lite rolig..


Så såg Tilma ut nyss! HAHA fast nu är hon lugn...pepparpeppar

Byta ersättning!

godmorgon

Onsdag idag och Tilma blir 11 veckor, helt sjukt! Och Evelyn fyller 2 år om 5 veckor. Ja tiden går fort, snart är man gammal! =/
Inatt har både Evelyn och Tilma krånglat. Tilma har vart hungrig hela tiden fast jag gett henne mat. Och Evelyn har bara vart allmänt pigg.
Läste en annan blogg nyss och hon verkar oxå ha problem med att sin bebis är hungrig fast hon ger mat. Och dom ska testa att gå från nan1 till nan2. Och nu ska jag oxå testa det.
För jag ger 165 ml ersättning och hon äter nästan upp allt men blir hungrig igen efter 1 timme..
Vi ska ner och handla senare när Jonas vaknar och då ska jag köpa det. Sen funderar jag på om vi ska köpa mat från pizzan idag...?! Får se.

Ne nu ska jag ge Evelyn frukost sen fixa henne och gå till dagis. Jag och Tilma ska ta en promenad tror jag.




Jaja ne nu ska jag fixa allt!


Åhh vad jag trivs nu...

...när värmen kommer. Finns det nå bättre än att sitta ute i solen och bara njuta?
När jag och Tilma lämnat Evelyn på dagis så gick vi hem, Tilma behövde käka lite. Då ringde Anna och frågade om hon och Lilla Ida kunde komma. Och klart dom kunde det, så vi tog en promenad tillsammans. Vi var ute och gick i ungfär 3 timmar. Det var så skönt. Mkt att prata om som vanligt...

Sen var det bara att hämta Evelyn på dagis och laga mat.
Och nu sitter vi här och funderar på vad vi ska hitta på. Evelyn vill gå till mormor, som vanligt. Hon står och är lite sur för att jag sa att vi inte skulle göra de. Då sa hon så här till mig -Hoppa med moster!! Haha så gulligt. Funderar på om vi ska ta en till liten promenad. Men Tilma har nyss tvär somnat på soffan!

Dagens kläder på barnen!





Mina sötnötar!

Solen kom fram idag oxå

Godmorgon!

Idag lyser solen igen, gud så härligt!
Morgonmys med barnen, snart lämna min underbara Evelyn på dagis. Då ska jag och Tilma ta en promenad i det fina vädret.

Sen får jag se vad dagen har att erbjuda, i eftermiddag när Evelyn är hemma blir det nog att sitta ute i lekparken.

Ne nu byta bajsblöja sen fixa henne och gå till dagis!

Känner mig utvilad idag, fick sova hela natten. Hon vaknade klockan 4 och ville bara ha nappen, somnade om fram till klockan 7... =)

Spindelnojja...

Evelyn har fått någon slags spindelnojja, hon ser spindlar hela tiden och skriker hjälp spindel. Ett litet dammkorn tror hon är en spindel. Hon har hållt på så ett par dagar nu, hon tjatar om spindlar hela tiden.
Hon vaknade nyss och bara skrek och när jag kom in till henne ligger hon helt svettig och pratar om en spindel i sömnen. Mammas lilla bebis! Jag kan säga att det är helt sjukt vilken nojja hon har fått.
Hehe lite gulligt..




Men nu sover båda barnen och jag ska slänga mig i säng, har inte legat ner sen vid 7 imorse...
Godnatt










Lååång dag!

Evelyn väckte mig vid 7 tiden. Gick upp och åt frukost, fixade oss och sen gick till daqis. Jag åkte vidare med bussen till lindesberg och tillbringade hela dagen där. Vilket väder det vart! =) Sen vid 2 tiden kom Jonas och Tilma och hämtade mig, hämtade Evelyn på dagis. Sen åkte vi hem och fixade lite sen gick jag, Evelyn och tilma hem till mamma (mormor), Jonas åkte till jobbet.
Kom hem för en liten stund sen. Jag är helt slut, funderar på att hoppa i säng. Evelyn somnade direkt och Tilma ligger och äter nu...

På tal om annat, det är så skönt att Tilma sover hela nätterna. Känner mig utvilad.
Tilmas utveckling går framåt.
Hon log första gången vid en halv måndad, vände sig första gången från mage till rygg vid 3 veckor, skrattade vid 5 veckor, lyfte huvudet från födsel (samma som Evelyn). Ja och hon kan massa....

Om 2 veckor blir Tilma 3 månader!
Om 5 veckor och 2 dagar blir Evelyn 2 år!
Helt sjukt vad tiden går fort...



Lite bilder från april





















Sen lite bilder från idag...











Så det var massa bilder..

Vilken härlig helg!

Vi var ute hela förmiddagen, det är så skönt ute. Sen in och lagade lite mat, pommes och korv, efter det så slängde vi Evelyn i säng och vi la oss oxå en stund.
Sen när jag och Evelyn gick upp så satte vi oss framför tvn lite och då kommer pappa (morfar) och Elisabeth och kikar in. Så vi gick ut till lekparken med Evelyn, Jonas och Tilma sov. Nu är vi inne igen, men funderar på om man ska gå ut en sväng till. Får inte nog av det!

Vi ska hem till pappa och Elisabeth lite senare, Tommy, Joanna och barnen är där. Elisabeths dotter med familj alltså. Dom ska bjuda på lite mat, ärtsoppa och pannkaka. =) MmMmMmmm....
Sen bjuder nog inte dagen på så mkt mer än att bara ta det lugnt!


Bild tagen från google.

Mm jag älskar ärtsoppa.

Härlig dag

Idag har vi vart till sjukhuset med Tilma, dom skulle kolla henne så inte hennes bakterier har satt sig på lungorna. Det hade dom inte, så skönt. Eftersom hon hade rs-virus förut så kommer hon att bli sjuk väldigt lätt i ett par år framöver och hon är dyngförkyld nu. Men hon är jätte stark för att vara så liten sa dom, hon klarar den här bakterien jätte bra själv utan medicin. =) Hoppas hon blir frisk snart..

När vi kom hem vid 12 tiden så gick vi ut och fixade massa på uteplatsen och Evelyn var i lekparken hela tiden. Hon är så duktig och stannar där.
Vi kom precis in. Och jag har precis börjat städa. Men nu tar jag en liten paus, börjar få lite ont i huvudet. Har druckit för dåligt med vatten pga att vi vart ute och jag inte orkat gå in. =/

Ne nu ska jag ge Tilma lite mat sen fortsätta städa. Ha en trevlig lördag!

Godkväll

Jag har varken tid, ork eller lust att skriva blogg längre. Får se när orken kommer till det igen.

Men hoppas alla söta bloggläsare kommer tillbaka när jag börjar skriva igen...

Vi är bra från magsjukan här hemma men nu är Tilma dyngförkyld igen, hoppas att det inte är rs-virus igen. Vi måste ha koll på henne för det kan vara lunginflammation. =( Blir så trött på det här nu...

Ha det bra så länge!

Usch för den här jävla magsjukan!

Natten mellan fredag och lördag vaknade jag av att Jonas är uppe och spyr, fick panik och tänkte nej är det våran tur. Och jovisst var det de. Efter en timme ungefär så vaknade jag av att jag fick springa panik till toan och spy som en gris. Det värsta jag vart med om. För Jonas räckte det med att spy 1 gång till skillnad för mig som spydde och mådde piss hela lördagen. Fast han fick ju springa på toa och skita hela lördagen istället. Jag hade både och! Bläää på detta alltså. Trodde vi skulle klara oss.
Idag känner jag mig bättre men inte alls på topp, känner mig svag och äcklig.. Ska snart hoppa in i duschen och bli människa igen!
Jonas och Evelyn är här utanför i lekparken och gungar, Evelyn har ju knappt vart ute sen i lördags. Så hon fick följa med pappa ut och slänga soporna.


Fan vad jag blir trött på alla dessa sjukdommar!

Nu är jag trött på alla jävla sjukdommar vi har här hemma. Först var Evelyn jätte förkyld och Tilma fick rs-viruset. Väl då så blev jag och Jonas dyngförkylda och när vi blivit friska så börjar Evelyns febertoppar var och varannan dag och öroninflamation sen fick hon magsjuka och nu har Tilma börjat fått hosta och är rosslig. När fan ska det ge sej?????


Fredagsmys

Fredagsmys med god mat...
Men vet inte riktigt än vad jag ska göra för mat. Funderar på att göra kött, kroketter, beasås. Skit sugen på de...

Evelyn har fortfarande magsjuka, men inte från munnen längre bara från stjärten. ;) Och den lukten är inte att leka med, huva mig...


Bild tagen från google.

Men det ser så gott ut, så det blir detta till middag idag!


Nu säger jag godnatt och sov så gott!

Jag har vart vaken sen halv 3 inatt och känner att jag inte kan hålla upp ögonen längre. Evelyn har fortfarande magsjuka, men har ej spytt sen vid lunch. Hon har bajsat bajsvatten hela dagen och det är riktigt rinande. Bläää... Hoppas vi andra klarar oss..


Godmorgon

Vaknade klockan halv 3 inatt av att Jonas kom hem. Precis då börjar Evelyn spy som en gris, och hon spydde inte bara en gång utan flera ggr. Vi satte henne i ett bad, och det vattnet fick vi byta ut 4 ggr pga att hon spydde ner det. Stackars lilla lilla Evyn! Evyn säger hon själv att hon heter. Haha.. Så hon blir hemma från dagis idag. Att vi aldrig kan bli friska här hemma... Nu har det vart extremt mkt sen Tilma hade rs-viruset. Nu vet iaf jag vad vi har att vänta oss... =(


Mammas älskling...

...för ca ett år sedan!




Dagens!



Eftersom jag inte har så mkt att skriva längre så kommer jag lägga upp lite mer "dagens". Men nu ska dagens Bella hoppa in i duschen och sen sova som en prinsessa!

Allt går bra nu!


Ingen ork till bloggen nu längre!

Kommer bli dåligt med bloggandet ett tag nu, kanske kommer ett inlägg då och då.
Idag har jag inte gjort så mkt, vart hem till mamma en sväng på eftermiddagen. Trevligt! Kollade på Beck som gick på tv. Och haha ja volymen var så hög och sen när Martin Beck vände sig om så stod någon där, jag, mamma och Bosse bara flög en meter upp. Snacka om att man vart rädd, men volymen var ju typ maxad! Haha ja herregud..

Evelyn bara skrek och skrek när jag skulle lägga henne. Jag gick ut och hon ropade mammmmma. Jag gick in och då sa hon krama mig. Åhh då kom en liten tår av glädje och av dåligt samvete. Men jag kramade henne innan jag la henne. men hon ville ha en till och jag fattade inte de! Usch vad dåligt jag mår nu över det. Men vilken kram hon fick när hon sa så. Hon somnade direkt efter det.
Varje kväll annars när jag lägger henne så säger hon alltid älskar dig! =)

Igår kväll när jag la henne så hade hon 40,2 graders feber, hon fick alvedon. Och imorse när jag gick upp vid 6 så tog jag en temp då hade hon 38,5, gav alvedon sen vid 10 tiden hade hon 36 grader och är nu helt feberfri.. Så skönt, hon har aldrig vart så dålig som hon vart dom senaste dagarna!

Ne nu ska jag mysa med Tilma och se En unge i minuten när det börjar vid 21.

Tips


Ikväll ska jag äta dom här chipsen och ett glas påskmust till Sthlm-Båstad. Jag smakade ett chips nyss och dom är jätte starka och goda. =)

Tråkväder ute

Usch vilket väder vi fått och haft i några dagar. Hoppas på lite mer sol nästa vecka...

Imorse när jag gick upp så ligger Evelyn i sin säng och sover, klockan var 8. Gick in till henne och hon kokade och yrade. Tog in henne till våran säng och tog en temp. Mycket riktigt så var hon en kokande Evelyn, 40 grader i feber.
Igår när vi la henne så hade hon 38,2 och skrek att hon har ont i hennes öra. Så idag ska vi till vc jouren. Men vill verkligen inte att hon ska äta pencilin. Då kommer hon alltid få öroninflammation. Vill inte ha ett medicinbarn! Har man väl gett sina barn medicin så måste dom alltid ha det!!! =/
Skitsamma alla gör som man vill..
Men vi måste ju in och kolla om hon har öroninflammation, sen får jag se om jag ger henne pencilin eller inte!
Hon mår iaf dåligt..

Vi har precis ätit, vi köpte en grillad kyckling med potatissallad. Mums.. När Evelyn vaknat ska hon få lite sen blir det lite glass, är ju bättre än att ge alvedon. =) Hon får oftast bara alvedon när hon ska sova för natten, på dagen är det bara onödigt. Dom behöver ju bygga upp sitt emunförsvar (stavas?). Och det gör dom bäst UTAN medicin. Lyssna på doktor Bella! Haha


Tilma 2 månader idag!

Jag har nyss kommit hem från Emelie och Johan. Har äntligen fått träffat deras bebis Hailey. Hon är 1½ vecka gammal. Så söööt...
Nu ska vi snart slå på en film, så fort Evelyn har somnat. Just nu sitter hon och äter knäckesmörgås med prickig korv på och nyponsoppa! =)

Ha en trevlig lördag kväll!


Ut och köra snart!

Godmorgon folket!
Jonas gick upp med barnen imorse så jag fick sova ut. Jag tog ju Tilma inatt.
Vi ska snart åka till Linde och övningsköra lite. Sen blir det att åka och handla maten till dagen.

Ikväll ska vi se på någon film som Camilla har lagt på ett usb. Se om det finns nå bra.. =) Vi har några att välja på.
En promenad ska jag hinna med idag oxå, får se om jag går ensam eller om jag tar med mej barnen och Jonas. Det går ju mkt fortare att gå själv.

Ajja jag har inget roligt att skriva.
HejHej

Jonas blir tidig från jobbet idag...

...hoppas jag. Han är påväg till jobbet nu med lastbilen och har gjort alla stopp.
Så idag kanske det blir något från pizzan, fast en sallad för min del. =)

Jag ska betala alla räkningar snart, har inte gjort det ännu för Evelyn har låst Jonas bankdosa. Haha Fast vi var till banken igår och fixade de.
Och städningen fixar jag när Jonas kommer hem från jobbet, mkt lättare när jag slipper ta hand om barnen samtidigt.

Idag har Evelyn ingen blöja på sig, bara trosor och byxor. Och ja hon kissade på sig nyss, haha! Men då fick hon känna hur det kändes. =) Får se om hon säger till när hon måste på pottan eller om det kommer i byxan igen.. Hon är jätte duktig, är oftast torr i blöjan och hon kissar på pottan på dagis.


Fredag...

...och det är inget fint väder. =(
Igår va det jätte svårt att få Evelyn o somna. Hon skrek hysteriskt och ville inte sova. Men klockan var över 21 och då måste hon sova. Men jag satt i hennes säng och strök henne på ryggen och i håret, då blev hon avslappnad och tillslut slöt sig hennes ögon. Hon har svårt att komma i ro. =/ Mammas lilla busunge!
Tilma sov nästan hela natten. Hon vaknade vid 4 tiden och ville ha mat, stoppade flaskan i munnen och somnade om. =)

Nu tittar Evelyn på bolibompa, Tilma äter och jag passar på att sitta här!
Idag ska det göras en fredagstädning. För ikväll blir det mys med familjen. Får se om jag kommer unna mig något idag eller inte. Känns som jag unnade mig för mkt igår! =/
Men nu blir det morgonmys med mina underbara barn!