Godmorgon :)

Sitter just nu framför en brasa som jag tänt. Frukosten är slukad. Snart blir det städ och plugg. Men så tråkigt om jag ska städa och kan ändå inte dammsuga för att Jonas sover. Haha jag skulle bli skit sur om jag har jobbat natt och ska sova sen börjar Jonas dammsuga. :)

Så städa får jag göra ikv. Ska väl mest bara njuta, barnen är på dagis. :)


Älskar er mina barn!

Ni är det finaste och bästa som finns!!!


Kväll i vårt hus :)

Idag har det vart en slapp dag. Har inte haft nå energi till något. Aja!

Till middag blev det två olika sorters kyckling, ris och hemmagjord jordnötssås. Jätte gott blev det..
Jonas drog till jobbet vid halv sex. Jag och barnen fixade lite här hemma. Tilma har haft lite feber ikväll, så hon fick en Alvedon i förebyggande inför natten. Hon kan få jätte jätte hög under natten.
Nu ligger dem och sover, så jag ska passa på att läsa lite och sen glo på tv innan sängen ropar.


Måndag och första lovdagen!

För många iaf, en annan har höstlov fast med plugg! :)
Jag ska städa här hemma sen när barnen är hämtade, men Gud så skönt det skulle vara att göra det nu när barnen är på dagis! Men men, plugga plugga nu!


Fler bilder :)


Ladies night

Det var jätte bra på LN igår. Artisterna var grymma. Synd bara att man satt bredvid två fjortisar. När Hasse bronten var på scen så satt fjortisarna och sjöng bäbä vita lamm och imse vimse spindel. Så man hörde inte vad Hasse sa. Vi fick säga till flera ggr. Välter vin och flaskor på bordet. Ja Blä! De frågade om vi skulle göra upp där ute! Haha


Godmorgon lördag :)

Vaknade precis i panik. Vet inte varför, men jag är sjukt stressad nu! Men men!

Idag blir det ladies night med brudarna. Det ska bli kul faktiskt! :)

Ha en bra lördag alla!


Torsdag :)

Här hemma rullar allt på som vanligt med massa otur och elände kust nu! Men vi kämpar på, nästa vecka är det ju höstlov oxå.

Igår var jag på teater med några i skolan. Vi såg vredens druvor. Det var bra. Har vart på teater en gång tidigare. Idag är Jonas på teater med jobbet. Hur ofta händer det att man gör det dagarna på varann. Haha

Imorgon ska vi på studiebesök på Kumla anstalten. Det ska bli intressant! :)

Nu ska jag se på halv åtta hos mig och sen finalen av kockarnas kamp. :)


Söndag :)

Idag startade vi runt 7 då barnen vaknade. Vi gick upp och eldade och åt frukost. Nu har nyss barnen badat. Barnen står och värmer sig framför brasan. Vi satt ju upp kaminskydd igår. Så dem inte ska bränna sig.

Idag blir det fix här hemma sen vid 14 ska vi hem till mamma och äta!


Rullar på :)

Tisdag och hela förmiddagen har jag vart på föreläsning. Han som talade heter Lasse Berg. Han är en känd författare. Han talade om hur människa blev människa. Intressant! Han har bott i Afrika sen 80 talet. Ja jätte intressant iaf.

Nu på em har jag gjort kalops. Det blev faktiskt gott. Vi har ju äppelmos till :)

Imorgon på kvällen ska några ifrån klassen åka på hockey. Örebro-Västerås. :)

En bild på Lasse :)


Party light :)

Har nyss kommit hem från ljusparty. Köpte lite votivljus. Jag älskar verkligen ljusen där ifrån, men det är ju så dyrt!!!


Följ mig på instagram :)

Där heter jag bellaaa88


Söndag!

Skönt imorgon är det skola och dags för dagis för barnen. Två veckor kvar sen höstlov.

Just nu sitter vi och värmer oss framför brasan. Snart ska jag och Evelyn till jobbet och hälsa på. Ska hälsa på Elisabeths mamma som flyttat in där oxå. :)
Efter det ska vi åka till Örebro och handla lite.


Jag i 9:an :)


Kvällsmaten idag :)

Västerbottenpaj, räkor och sallad. Till det ett glas vin :)


Pust :)

Barnen ligger i sina sängar och är tysta, så hoppas att dem sover nu. Jag är helt slut. Tänk att barn tar så mkt energi av en. Ett 100% jobb. Haha

Vi läste en bok i soffan innan dem lade sig. Nu sitter jag och kissen i soffan och glor på Barnkanalen. Måste kanske byta kanal.


Hemma i vårt kök :)

Tavlan över bordet ska ej vara där :)


Fredag :)

Idag var det halvdag i skolan. Åkte hem och hade rapport med Jonas innan han drog till jobbet. Jag och barnen åkte till affären, sen hem och lagade mat. Vi åt potatisgratäng, helstekt fläskfilé och sås. Nu ligger vi utslagna och proppmätta i soffan. Funderar på om man skulle ta sig ut en sväng. Får se.

I helgen ska vi fixa lite ute och i garaget. Helgerna går alldeles för fort, hinner inte med någonting! :/

Köpte en ny mascara förra helgen och jag är så nöjd med den. Köpte ju även en ny parfym. Sen köpte jag en kräm som man smetar runt ögonen, då kladdar inte sminket sig.. Är jätte nöjd med allt!


Så jävla arg!

På torsdag ska nycklarna till lägenheten lämnad till hon som ska ha den. Städfirman som vi bokade för två veckor sen sa idag att dem inte kan komma. Hallå 3 dagar kvar tills vi ska vara ute ur den. Hur fan ska vi hinna städa den nu? Jag får ta ledigt imorgon! Hur fan kan dem göra så mot en?!!!! Nötter!

Firman heter iaf Anderssons allservice!


Söndag kväll !

Sitter här i min ensamhet och väntar på att solsidan ska börja och jag får gå och sova efter det. Är så trött. Barnen sover sen en timme tillbaka och Jonas jobbar. Sista natten nu, äntligen. Visst är det lite skönt nu när man är ensam men mkt mysigare att ha älskling att prata med.

Imorgon börjar skolan igen. Ny vecka oxå. Längtar till höstlovet. Den 27 oktober ska jag, Anna, Jenny och Anita på ladies night. Ska bli så trevligt!


Söndags ångest!

Så har man fått söndags ångesten. Helgerna går för fort, alldeles för fort. Imorgon är det skola igen. Barnen ska på dagis och Jonas ska sova.

Just nu ligger Tilma och sover, jag och Evelyn vilar framför Dora. Sen ska vi ta en promenad till lekparken .


Lite ensam idag igen :/

Barnen sover och Jonas jobbar natt. Han började lite tidigare idag. Så han jobbar mellan 15.30-06.00. Så tråkigt! Jag har tapetserat 2 våder, städat och så gick jag och barnen en promenad till affären och köpte godis. Kissen ligger bredvid mig och myser iaf.

Hoppas på bra väder imorgon. Funderar på att ta en promenad till lekparken och köpa med fika. Så tråkigt att vara hemma när Jonas ligger och sover.

Imorse åkte jag till Marieberg och handlade upp mitt presentkort på 500:- jag köpte en parfym, mascara och en ögonkräm som gör att pennan inte ska kladda. Allt detta för 573:- så det blev billigt för mig :) nöjd! Hittade ett par stövlar som jag vill ha! :)

Ne nu ska jag fortsätta se på körslaget.


Godkväll :)

Idag har jag/vi fått mkt gjort..

Skola till 11.30. Hem och vilade lite och sen hämtade jag barnen och körde dem till mamma. De ska sova där inatt. Drack en kopp kaffe där oxå. När jag åkte därifrån tog jag med hamburgetallrik till mig och Jonas. När vi ätit upp så började vi tapetsera på Evelyns rum. Vi gjorde 2 våder. Sen mös vi framför tvn tills han drog till jobbet vid 21. Då fortsatte jag tapetsera, 2 våder jag med.. Nu är det en våd kvar på fondväggen.

Det jobbiga är min sjuka träningsvärk efter boda Borg igår. Jag måste ha hjälp upp ur sängen. Tar mig knappt upp från toan.

Nu sitter jag här framför tvn med safir. Så tråkigt att sova ensam inatt. Bara jag och kissen..

Ne nu börjar jag skriva väldigt ointressant.. Så godnatt!


1 oktober :)

Jaha ny månad, ny vecka! Nu går det ruskigt fort, det är snart jul. Hösten är ju en väldigt mysig och fin årstid. Men tråkigt att det ska regna så mkt.
Kom hem från skolan typ halv fem. Då ska man laga mat och fixa sen är klockan 18 som nu. Man hinner inte mkt.. Nu ska snart barnen sova, Jonas ska slipa och jag ska göra massa skit! Har lite läxor oxå..