4 november

God förmiddag ☕
Kaffe och barnprogram med flickorna. Fick sovmorgon till 7 och det behövdes. Sen åt vi frukost och har plockat i ordning allt.
Idag är det fredag och ledig helg för mig, wihoo.. det tråkiga är att bilen ska besiktigas idag och det känns som att det kan bli dyrt 🙈 fan vad dåligt man mår av väntan och rädslan att man typ kommer att få flera 2or.

Ska verkligen försöka bli bättre på att blogga. Vill ju ha något att titta tillbaka till. Tänkte skriva ett inlägg om barnen var för sig någon dag. Deras utveckling osv..
Jag jobbar ganska så mkt också, sen fullt upp med alla bestyr. Så jag är så pedantisk och mår skit av röra omkring mig så har vi fixat olika schemor. Ett för barnen och ett för städ, vattna blommor osv. Ett så kallat krysschema. Ska visa bild någon gång. Enbart för att vi alla ska kunna hjälpa till med allt och sen kryssa i när det är gjort. Tex så tvättar vi på tisdagar, torsdagar och lördagar. Vattnar blommor på måndagar och eventuellt fredagar. Bäddar rent alla sängar varannan lördag osv. Sen städar vi på torsdagar. När vi tex har städat på torsdagen så kryssar vi i att vi gjort det. Vi är 6 personer hemma och då behövs struktur, rutiner mm...