Bild från mars!

Helt sjukt, den här bilden är från i början av mars. Inte en snöfläck..


Några bilder..

Har ju ej haft tillgång till dator på länge eftersom vi inte haft nå virusprogram. Men nu är det fixat och jag la in lite bilder från sista tiden. Imorgon är det jobb igen men bara en kortistur mellan 8.30-12.30. Så bra har jag det inte på hela sommaren.
På lördag ska vi på bröllop, ska blir kul. Köpte lite nya kläder till det idag. =)
 
Så har inte så mkt mer att skriva. Men jag kanske lägger upp fler bildbombar nu när jag har datorn. ;)

Bilder från dem senaste dagarna här hemma!


Bilder från Furuvik djurpark..

 
Vi hade en bra dag i Furuvik. Vi slapp regn men det var svinkallt.

Evelyns 3 års kalas

 
Lite bilder från Evelyn´s 3 års kalas den 25 Maj.
 

Glad midsommar :)


Fullt upp med jobb!

Hinner inte blogga så mkt. Mkt lättare att lägga in bilder på instagram.
Imorgon jobbar jag 13.40-21.10 och på lördag 7.45-17.30 och på söndag 6.45-16.00. Det har jag att göra med midsommar helgen. Men det går bra. Jonas med barn ska fira som vanligt hos hans faster.
Idag har jag köpt en ny cykel, så snygg! Hihi! Bilen får stå hela sommaren förutom när man ska göra nå speciellt. Jonas åker mopeden till jobbet..

Ne nu ska jag sova, godnatt!


Snart sova :)

Godkväll :)

Idag har jag jobbat hela dagen. Jag handlade på vägen hem. Så vi åt sill färsk potatis med gräddfil och gräslök. Fast jag åt korv istället för sill. Barnen och Jonas älskar sill.
Imorgon jobbar jag mellan 8.30-17.30. Får inte mkt tid hemma om man säger så. Men på torsdag är jag ledig. Sen jobbar jag fredag-söndag.

Ne nu ska jag fixa i ordning lite innan sängen..


Klar med allt i skolan!

Idag var jag till skolan och gjorde mitt sista matteprov. Jag klarade det med alla rätt och blev nu godkänd i kursen. Så nu har jag G i matteA, G i engelskaA, VG i svenskaA och VG i samhällskunskapA. Så jag är nöjd. Till hösten blir det alla B kurser..

Imorgon börjar mitt schema. Och jag jobbar 100% i fyra veckor sen 77% i fyra veckor. Så inte mkt ledigt i sommar.. :/ men men! Imorgon jobbar jag 6.45-16.00.


Shopping och bjudna på grillat :)

Regnet slutade vid lunch och solen tittade fram nu till kvällen.

Idag har jag och mamma vart till smultrongården och lite fler prylaffärer. Jag köpte en kanna som ska stå på trappen och en lila ugnsform. Bilder kommer upp imorgon.
Sen har vi grillat hos pappa. Jonas klippte gräset där oxå.

Nu sover barnen!


Regn och regn :(

Godmorgon lördag :)

Igår köpte vi nya möbler till uteplatsen. Vart iaf nöjd. Vi satt ute och åt grillat med grannarna. Det tråkiga är att det vart kallt så fort solen försvann till framsidan.
Idag ska vi hem till pappa och Elisabeth. De ska bjuda på grillat. Tråkigt med regnet, men vi får sitta på deras altan. Det är väl tänkt att Jonas ska klippa deras gräsmatta idag men det kanske skjuts upp om det fortsätter såhär. Annars idag vet jag inte vad vi ska göra. Blir nog mysdag framför filmer och med massa filtar. Så kallt.
Ne ha en bra dag alla, fast vädret är tråkigt.


Tidigare idag :)


Flygplan :)


Snutten :)

Tilma kan inte släppa sin snutte och den vill hon ha med sig överallt :)
Evelyn har inte direkt nå som hon har. Hon sover med sängen full med nallar.

Har era barn något speciellt som dem ej vill släppa? Typ snutte, nalle eller sak. ?? :)


Vart är du sommaren??

Det är så fruktansvärt tråkigt väder nu. Ingen värme alls. Blä på detta nu!


Åh vad jag älskar dig Evelyn Norling !


Powerwalk

Nu blir det en snabb liten promenad sen ska jag åka till jobbet och fixa min inloggning till datan.


Det är så roligt..

...det är så kul med matte. Nono!!!! Blä!


Gulligt barnrum :)


Maten idag :)

Det blev egengjorda biffar och potatisklyftor!


Tilma :)

Hon tar sig på näsan och i pannan ibland och gråter lite. Om hon gör så imorgon oxå så blir det att åka till farbror doktorn.


Jonas har hjälpt pappa :)

Vi kom nyss hem från pappa. Jonas klippte deras gräsmatta. Pappa kan ju inte pga operationen. Och Elisabeth hatar det. Det regnade hela tiden, men när han var klar så blev det fint. Haha

Men nu kommer det svarta moln hit, blir kanske åska. :( fast det är mysigt..


Min lilla lus!


Ensam med barnen :)

Jag körde Jonas och några kompisar till Örebro, de ska på relaxen och ut på någon pub.

Barnen är inte på min sida idag och vill inte som jag. Evelyn ligger och skriker i soffan och Tilma i sin säng. Båda är totalt övertrötta.


Älskar dig Evelyn :)


Studenten!!

Julia till höger (Jonas kusin) Hans syster Camilla i mitten och hans andra kusin Anna till höger :)


Fredag!

Fullt upp nu i flera dagar. Har njutit av fina vädret idag och träffat Anna en sväng, planterat ännu fler blommor och evelyn och Tilmas jordgubbar. Sen firat Jonas syster som tog studenten idag.

Tilma har ramlat på dagis idag oxå, hon stod på sandlåde kanten och föll rätt ner med ansiktet före och gick ett stort märke på pannan och skrapsår på näsan. Fröknarna hade verkligen hört vilken smäll det blev i hennes huvud. Stackars liten flicka.


Busungarna imorse!


Nyss kommit hem :)

Vi har vart hemma hos mamma/mormor hela eftermiddagen. Vi har lekt både inne och ute. Det var varmt och skönt ute ett tag iaf, sen vart det kallt.

Nu ska jag fixa lite här hemma. Behöver tvätta lite och plocka lite leksaker som ligger här och där.

En bild på Tilma hemma hos mormor


Ha en bra nationaldag alla !

Vi kommer inte att göra nå speciellt idag. Vi går hem till mamma och therese när Jonas går till jobbet. :)


Min fina flicka :)


Min lilla sjukling :(


Sjukling!

Tilma har fortfarande en jobbig hosta med segt slem. Lite feber har hon oxå.. :( men hon försöker vara pigg iaf, hon kommer ibland och vill mysa.
Evelyn har oxå börjat hosta lite, så det är väl dags för henne nu att bli sjuk.


Jobbig bild !


Blommor :)


Tisdag :)

Godmorgon tisdag !

Idag har jag lördag i huvudet, känns som det bara för att Jonas är ledig. En ledig dag tillsammans. Idag blir det att fortsätta greja ute. Igår fixade jag med blommor på ute platsen. Blir så fint, nu fattas det bara några blommor.

Tilma hostade så mkt igår kväll när jag och Jonas skulle lägga oss, hon var så ledsen. Så hon fick sova mellan mig och Jonas. Det var faktiskt mysigt. Första gången hon sover med oss. Hon gjorde det första natten vi kom hem från förlossningen, men aldrig mer. Dels för att det inte ska bli en vana och nu vill hon bara sova i sin säng. Men inatt var hon så slö och då gick det bra att sova mellan. :)


Måndag :)

Ny vecka igen.. Idag ska jag fixa uteplatsen, den ska sopas och ställas dit alla krukor på plats, sen köpa blommorna. Möte på jobbet halv två oxå.

Tilma är piggare idag och har fått tillbaka sin röst, hon hostar mest bara lite slem. Fast barnen fick vara hemma idag från dagis. Så när Tilma somnar så ska jag ut och fixa lite :)


Försöker att somna...

...men det går inte så bra. Funderar för mkt. Jag funderar på hur jag ska ha blommor på uteplatsen, på pappa, jag på allt och inget! Men imorgon ska jag köpa en del blommor.. :)

Ne godnatt, nu ska jag ringa till Jonas som jobbar och säga hur mkt jag saknar och älskar honom!


Snart fika med grannen!

Barnen stökar på deras rum som jag nyss städade. Men men så är det väl :)

Tilma har tappat lite röst och har lite feber. Så nu är det väl hennes tur. Men så är det.
Imorgon är det möte på jobbet. Ska prata lite om i sommar. Jag har ju inte vart där sen i julas. Eftersom jag pluggar. Jag har typ jobbat 2 dagar.

Imorgon ska jag åka och köpa blommor till ute platsen :)


Söndag :)

Godmorgon blåsiga söndag!

Idag tänker jag inte sitta inne hela dagen. Funderar på att åka en sväng till medinge (blommor) och kolla vad vi ska ha ute. Kanske en sväng till nisses oxå. Får se, iaf inte sitta inne.

Jag och Evelyn kollar på Bolibompa och nu hör jag Tilma. Ska gå in med välling till henne. :)


Mamma & Evelyn tid :)

Tilma har precis druckit välling och somnar nu. Så jag och Evelyn äter twix framför tvn. Pappa Jonas jobbar och sliter. Fast han är sjuk.

När Evelyn somnar ska jag hänga tvätt, plocka ur diskmaskinen, vika tvätt, vattna blommor och sen kolla på kvällen är din. Jag kommer garanterat gråta en skvätt.

En bild på min fina Evelyn som är full med blåmärken, får era barn oxå massa blåmärken?


Helt sluta efter bus :)


Bus pågår...


Så trött på Tilmas utslag som kommer och går..

Nu har det ploppat upp utslag på Tilma i över en månad. De kommer ett par upphöjda prickar som sen försvinner sen kommer det nya direkt. Och BVC säger att det är normalt. Visst det kanske det är men varför kan dem inte bara titta på de??


Lördag :)

Godmorgon :)

Idag skiner solen men då ska det blåsa kallt. :( funderar på vad man ska hitta på idag. Jag känner mig mkt bättre och men är fortfarande täppt i näsa och hals. Jonas ska sova nu och sova hela dagen sen ska han iväg vid 17 igen och jobba 12 timmar. Så tråkigt.
Blir väl och ta fram vinterjackan igen. För annars fryser man väl ihjäl om man går ut.

Ha en bra lördag alla!


Så glad fast jag är sjuk :)

Jag är så fruktansvärt förkyld. Var tvungen att besöka läkaren idag pga att jag inte fick luft. Han sa att jag har förkylning/pollen astma. Så jag fick bricanyl utskrivet. Men till sak varför jag är glad. Min pappas cancer har inte spridit sig!!! :)

Idag ska jag synda lite med chips och dipp. Jag är ju trots allt sjuk.. Då får man äta gott, eller hur? ;)

En bild på papi och Evelyn :)


Godmorgon fredag :)

Vilken helvetes natt med hosta och svårt att andas. Tror pollen kom i samband med förkylningen. Det är nog fan det värsta jag vart med om.

Idag ska barnen till dagis och jag ska försöka plugga hemma. Ska iaf läsa massor.