Sista dagen...

...som jag får tillbringa med Jonas och Evelyn i år.
Och då hoppas jag nästa år kommer vara lika bra fast bättre kanske!
Och i februari ska vi ju få ett till underbart liv hit hem. =) Och Evelyn ska bli storasyster! =)

Året som vart kommer jag sammanfatta i början av nästa år!
Sista gången jag skriver blogg oxå för i år. haha

2010 har jag tillbringat med dom mest underbaraste som finns. Jonas och Evelyn! Och jag hoppas på fler sådana år
♥Älskar er av hela mitt hjärta♥



Gott nytt år gott folks!


Gott nytt år

Jag tänkte önska alla ett gott nytt år!

Imorgon blir det lugnt för oss. Vi är bjudna hem till mamma som ska bjuda på 3 rätters middag! Riktigt mysigt. Köpte lite raketer idag oxå som vi ska skjuta. Men det blir nog inte vid tolvslaget. Pga att Evelyn ska få vara med och se. Sen ska mamma upp tidigt och jobba dagen efter så det blir en tidig kväll. Sen får väl jag och Jonas stå på våran balkong och kolla vid tolvslaget!

Just nu ligger Evelyn och sover, Jonas kom precis hem från jobbet och även han ska lägga sig en stund och vila. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Städa lite tror jag! =)=)

Men hoppas ni får en bra nyårsafton!


Väntar..

..på att baby ska komma och hämta oss.
Vi ska åka ner till ica och handla. Måste handla bla frukost och frukt.

Idag har jag och Evelyn vart hemma hela dagen. Jag har velat åka till stan och shoppat men orkade inte det. Så får se hur det blir imorgon. Ska ju till BM i Lindesberg imorgon klockan 12. Så får jag jag se om jag tar bussen därifrån till Örebro och shoppar. =) Beror på hur jag mår och hur Evelyn e.
Sen har jag fixat och donat lite här hemma, beställt lite nya grejor på jotex som ska in i nya lgh sen. Mkt fina gardiner till köket. =) Haha
Sen har jag satt ut lite saker på blocket som vi ej har någon användning av. Phu bara det har fått mina fogar att ila! Usch..

Nee nu ska jag se om jag hinner köra igång en maskin tvätt innan baby kommer.

 

 


Trött..

..som fan e jag!
Väntar på att Evelyn ska somna så jag kan lägga mig och vila. Fast jämt när jag ska vila så blir jag störd av nå. Och då blir jag pigg! Men idag stänger jag av mobilen när jag lägger mig!

Jag och Evelyn har haft en mysmorgon med massa lek och bus. Och kollat på film.

Ne nu tycker jag att det tystnade där inne. Skynda mig i säng!


1 år sen..

..som Robin lämnade oss.
Mina tankar går till nära och kära!
Ett ljus tändes imorse klockan 7 för dig Robin! Då det var exakt 1 år sen den tragiska olyckan hände!


Såhär fin var Evelyn på julafton!




Jag älskar Jonas och min dotter så otroligt mkt! Det finns inga ord för det!
Och snart ska min lilla lilla Evelyn bli en storasyster. Är så lycklig över min familj!




Sista bilden är från när vi firade jul hos min pappa!

När Jonas kommer hem från jobbet så ska vi lämna Evelyn hos hennes farmor för vi ska in och käka kinamat! Länge sen jag och Jonas gjorde nå själva! =) Ska bli myspys!


Trött jag blir...

...på folk.
Satt på facebook och råkade komma in på dottern som bor under oss. Hon har skrivit att Evelyn för så mkt liv och att hon och hennes mamma tröttnade och satte på högsta volym. Hallå, vad är det för människor? Evelyn är 1,5 år och jag ka inte säga till henne att inte springa omkring! Sen kom jag in på dotterns blogg och där hade hon skrivit att hon blivit väck av Evelyn klockan 7 igår. Haha och jag som väckte Evelyn klockan 8 igår för min lillasyster kom hit då! Hahaha Jag lämnade en kommentar där jag skrev att hon kan väl ringa till LIBO och klaga! Haha jag tycker det är så patetiskt! Flyttar man till ett familjeområde så får man skylla sig själv. Om man vill ha tyst omkring sig får man ju köpa sig ett hus ute i skogen eller nå!
Jag tänker ju inte direkt binda fast Evelyn i sängen tills DOM hade tänkt att gå upp klockan 12 eller nå! Usch vad trött jag blir!
Nu ska vi ju flytta till nedreplan så då slipper dom ju oss. Men jag ber nästan till GUD att en stor barnfamilj flyttar in i våran! HAHA
Så nu har jag skrivit ur mig min ilska..

Idag är jag i V.35(34+0). Tiden börjar springa iväg. Och jag längtar som bara den. Allt är typ klart, har lite kvar att köpa som typ blöjor, amningsbh och sånt smått! Skulle vilja åka in på rean och köpa klart det som e kvar! Så man har det gjort. För efter nyår kommer tiden bara springa iväg och bebis kan ju komma när som helst! Man vet ju aldrig. Sen måste jag ta in alla Evelyns bebis kläder och titta på vad som den nya kan ha och sen tvätta det!
Sista januari flyttar vi ju! Haha Det kommer säkert bli så att mitt i flytten så ska jag in och kalva! Skulle vara så typiskt. Själva flytten behöver ju inte jag hjälpa till med. Men städningen! =/ Usch det tråkigaste!

Nee nu ska jag betala alla roliga räkningar medans Evelyn sover!


Juldagen.

Dagen igår var helt underbar!
Vi började med att fira hemma hos min mamma m fam. Där det bjöds på jätte god julmat! Men ack så mätta vi blev. Det är som varje jul, man äter för mkt och för fort! Att man aldrig lär sig! Ajja gott var det! Sen kom tomten med julklappar! Och oj så mkt Evelyn fick. Jätte bra saker.! Jag och Jonas fick en dammsugare av mamma och Bosse! Hur bra som helst eftersom våran e kass! =)
Sen stressade vi vidare hem till Jonas familj där det blev mer julklappar! Herregud Evelyn har typ fått ett helt nytt rum! Sen på kväller blev det en skinksmörgås där.
Evelyn somnade gott när vi kom hem sen. Haha hon var helt slut! Jobbigt att fira jul!

Idag så har vi vart hos Jonas familj och ätit frukost och hämtat alla klappar! Sen åkte vi förbi mamma och hämtade allt där. Och nu sover Evelyn och Jonas så vi har inte hunnit kolla på alla klappar än. Får se om vi hinner det när dom vaknar! För sen ska vi hem till min pappa och bli bjudna på mat! Haha
Och imorgon ska vi hem till Jonas farmor och farfar och bli bjudna på mat! Hur perfekt som helst! Slippa laga mat själv denna helg! =)=)

Evelyn fick av oss
-Dammsugare
-Böcker
-Pussel
-Filmer
-Målarmatta

Evelyn fick av hennes mormor m.fam
-Docksäng
-Fifidocka
-Kläder
-Bok

Av henne moster fick hon en nalle. (Julälg) =)

Fick av hennes farmor m.fam
-Något slags dockhus
-Spel
-Paraply
-Kläder
-Potta man sätter på toastolen

Hon fick säkert massa mer men kommer ej ihåg allt!

Jaja sen av övrig släkt fick hon Pengar, bok, nalle mm....


Nee nu ska jag kolla om ingen vill vakna och hålla mig sällskap! Haha
Bilder kommer..


God Jul..



Hoppas alla får en riktigt God Jul!

puss*kram


Godmorgon

23 December. Dagen före julafton, lillasysters födelsedag och alltid stress!
Men jag trivs med denna dag!

Nu ska jag snart ringa VC och få höra mina provsvar. Se om jag har UVI. Hoppas inte! Sen ska jag äta frulle. Kanske vila en sväng oxå. För när vi hämtar Evelyn på dagis så åker vi direkt in till Örebro. Och när vi är klara där så åker vi direkt hem och firar syrran som fyller 9 år!

♥Grattis Therese på 9 års dagen♥

Får se om jag updt nå mer innan jul.

Annars så säger jag det nu.

GOD JUL

ÖNSKAR

Jonas, Bella & Evelyn


Nu är granen klädd






Så ser våran gran ut i år. Ser kanske inte så fint ut, men är mkt finare i verkligheten!

Evelyn ligger och sover just nu och jag ska lägga mig framför tvn.
Imorgon ska Evelyn till dagis som vanligt. Sen när hon slutar så ska vi åka in direkt till Örebro och trängas med folk! Sen blir det att åka hem till min lillasyster som fyller 9 år!


2 bilder..


V.34(33+1)



På badhuset


Nee nu gick det inte att ladda upp fler bilder.. =(


Inte helt okej...

...med -22 grader!
När jag gick med Evelyn till dagis imorse så grät hon hela vägen för att det var så kallt! Usch jag förstår henne. Det gjorde så ont i ansiktet när man gick! Blää på kylan! Sen när vi kom till dagis ville hon till en fröken och säga hur dum mamma var som tog ut henne i kylan! Haha

Nu ska jag börja städa. Så man får det lite jul fint! Och granen ska in idag oxå.

Hoj


Nu när jag kommer in på bloggen...

...så tänkte jag skriva lite om vad som hänt och vad som sker!

Kan börja med att skriva att jag har kommit så långt som till V.34(33+0) i graviditeten. Känns skönt att det inte är så länge kvar nu.
Men jag börjar tröttna lite på att vara gravid! Bebisen har lagt sig nedåt nu oxå.


Sen ja vad har hänt sen sist jag skrev. Inte mkt alls ska jag tala om. Man går hemma och strosar som vanligt. Evelyn går ju på dagis tis-tors 8.30-13.30. Så då måste man ju vara hemma och vänta på att få hämta henne!

Alla julklappar är färdigköpta och inslagna. Vi ska ta in granen imorgon och klä den. Och sen lägga alla julklappar under den. Se hur länge dom får ligga utan att min lilla Bumma rör dom.
Fast kan tänka mig att kulorna och glittret kommer vara roligare! Hahaha


Vi var och badade på Gustavsvik förra veckan. Och det uppskattades verkligen av Evelyn. Hon var helt galen. =) Fast jag badade inte. Det var bara Jonas och Evelyn som gjorde. Jag ville inte bada pga att jag har ingen bikini. Sen vill jag inte köpa någon ny heller. Men jag tog massa bilder..


I lördags firade vi jul hemma hos min pappa och fru. Hennes alla barn och barnbarn var där oxå. När vi får nästa barn så har dom 8 barnbarn. Haha det blir dyrt såhär vid juletider.
Ne men vi åt god mat och så hade vi julklappsbyte. Och Evelyn fick julklappar! Hon fick Timmylamm nalle som låter. Och den älskar hon, för Timmylamm är hennes favoritfilm. Haha
Hon vart stel som en pinne när tomten kom. Haha fast det gav sej sen. Tomten fick tilloch med en kram. =)


Ne jag vet inte riktigt vad jag ska skriva! Vill inte trötta ut er heller.


Just nu ligger Evelyn och sover så sött. Hon sover ju i sin växasäng. Och det går hur bra som helst. Och jag sitter här och ska snart gå och lägga mig.
Jonas jobbar och kommer inte hem förens inatt. Och det är så tråkigt att vara ensam. Men men...

3 dagar kvar till julafton. Det är ju helt sjukt vad tiden går fort! Tycker nyss det var nyår.

Nee nu orkar jag inte mer. Jag vet inte ens hur jag skrivit, helt huller om buller. Haha
Kan tyvätt inte lägga ut några bilder. Får testa imorgon om det funkar.
Hade bra så länge!


Jaaaa...

Nu kommer jag in på bloggen! Så nu kan jag börja updt lite mer! Haha Fast just för tillfället har jag ej tid! Får bli senare!