Kväll :)

Barnen sover sen ett par timmar sen. De var lite svåra att lägga idag, sprang upp flera gånger. Men tillslut somnade dem :)
Jag kollar på det okända och är lite små skraj :D haha men tycker det är lite obehagligt. Vet liksom inte vad jag tror. Jag tror på energier, att det finns typ som spöken men eller ja lite mer energi som man kan känna av. Ja eller jag vet inte.. 

Jag tror på spöket Laban ;D 
Jag ska snart sova. Upp tidigt och sen gå med barnen till dagis. Sen vid 16.00 ska vi vara på USÖ och göra ultraljudet. Vi kommer att avslöja könen på bebisarna. Men ej säkert att de kommer se bådas kön :) 

Godnatt! 


Tatuerat sig :)

Barnen fick tatuera sig idag. Evelyn gjorde två stycken och Tilma gjorde en. Nu är dem så tuffa :D




Ny vecka i graviditeten oxå :)


Ultraljud imorgon oxå :)

Barnen är här!

Äntligen har jag mina små liv här hemma igen. Evelyn spelar Hugo på datorn och Tilma spelar på padden ;D Evelyn är så duktig med att spela på datorn. Det här spelet är från 8 år och hon klarar det hur bra som helst. Kan alla knappar på tangentbordet mer än mig :) 
Jag ligger på soffan och vilar lite :D vi ska snart gå till affären och handla nå mellis :) 



Måndag!

Ny vecka igen! Bara springer iväg. Sista september är det oxå, hinner inte med alls! 
Idag fyller min mormor uppe i himlen. Grattis <3 

Sov jag bra i renbäddade sängen inatt? Ja det gjorde jag, men var upp och kissade två ggr :) men somnade om direkt. 
Idag kommer barnen till mig, ska hämta dem på dagis vid 13.30 :D längtar! Ska gå till affären och köpa hem något som vi kan äta till mellanmål.. För när Tommy kommer hem blir det fiskpinnar och mos. 

Upp och äta frukost nu då :) 

Godnatt :)

Måste säga att lägga sig ny duschad i en renbäddad säng måste vara de bästa! 

Ne nu ska jag sova, godnatt! 

Godkväll :)

Söndag och veckoslut :) idag sov vi till nio ungefär. Skönt med sovmorgon och jag var bara upp och kissade en gång. Visst vi lade oss vid tolv inatt. Annars lägger vi oss vid tio och då måste jag upp och kissa vid ett tiden och sen vid fem. Inatt blev det bara vid fem :) 
Sen har vi haft tvättid idag. Blev en del maskiner. Skönt när det är klart. 
Nu är det renbäddat i våran säng och i barnens sängar. De kommer hit imorgon :) längtar.. 
Nu kollar vi på tv och bara tar det lugnt. 

Har tyvärr inga bilder att lägga upp. Så ni får nöja er med bara text ;D 

Lördag kväll

Jaha då har lördagen oxå gått. Tiden går fort nu.. Om tre månader är typ julen över.. 
Igår när vi kollade på idol ringde jobbet och ville att jag skulle jobba idag då. 6.45-15.00 :) 
Så idag har jag jobbat. När jag kom hem lagade Tommy kyckling i rödcurry, jätte gott. Sen har vi sett på film nu ikväll. Vi såg after earth :) bra film med Will Smith och hans son. 

Nu ska vi snart gå och sova :) är sjukt trött nu! 



Lite nervös!

Är lite nervös inför ultraljudet på tisdag. Man tänker ju så mkt.. "Lever dem?" "Är allt som det ska?" Ja ni vet.. Men spännande att få se dem igen. Hoppas man ser könet på båda.. Hihi tänk om det blir två flickor. Liksom fyra flickor! Haha vore ju lite roligt att kanske få en pojke iaf :) 


Snart kommer Tommy hem. Jag har städat, duschat och tänt alla ljus! Så nu blir det mys! 



Städning pågår...

Städar med hög musik. Saknar mitt glas med vin... så gott när man städar. Får nöja mig med musiken och att det blir rent och fint. Ett glas cola till kvällen.. När älskling kommer hem från jobbet blir det tacos, ljus och bara massa mys!! Funderar på att köpa hem alkoholfritt vin! Är ju vinälskare...

Ylvis - The fox

Det här måste vara den mest sjuka låt som slagit igenom. Att den ens går på radion! Det sjuka är att man kan inte sluta lyssna på den och den sätter sig i huvudet och jag blir nästan psykisk störd =D
 
 

Fredag!

Godmorgon :)
Känner mig på ganska bra humör, fast natten vart jobbig. Har inte kunnat ligga på sidorna, gjorde ont och var obehagligt. Så fick ligga på rygg hela natten. Hatar att ligga på rygg. Älskar att ligga på mage, men det har jag ju inte gjort på typ 10 veckor nu.. Så det saknar jag. 
 
Just nu ligger jag i sängen. Var upp och åt frukost med Tommy, sen la jag mig igen.. Tänkte vila lite.. 
Ikväll blir det tacos och sen idol. Mys fredag med hjärtat! 
 
 

Gollum hemma hos oss???

Hjälp jag hittade gollum från sagan om ringen i våran dusch! 

Jag är lite rädd över hur stor jag kommer att bli. Jag brukar försöka jämföra bilder... 

Det är ju lite skillnad på två veckor :)

Sen en bild jag jämför graviditeten med Evelyn :) V.27 med Evelyn och V.19 nu med tvillingarna :) 





V.19 (18+3)



Magen är högt upp tycker jag. Men ibland är den längre ner.. Jätte konstigt :) men men! 

Igår och idag?!

Igår åt vi ju lyxmat på en onsdag och det gick ju lika bra det :) gott var det iaf! 


Efter vi ätit gick vi ner till förrådet och kollade efter alla höst/vinterkläder. Så kallt nu! Sen gick vi och hämtade barnen på dagis 20.00 åt Jonas. Vi gick till affären och köpte kexchoklad och gottade oss med. Kollade på Dora och Evelyn spelade Hugo på datorn. Tilma slocknade på soffan och gick inte att ha vaken. Så hon fick sova över här inatt :) Jonas hämtade Evelyn vid 21.45.. 
Nu sitter jag och Tilma framför tvn O h kollar på Lotta. Jonas ska väl hämta henne om en stund. Men mysigt med egentid med henne. Ibland behöver man sånt :) fast hon har ju undrat vart Evelyn är och om de inte ska ses snart.. ;D hihi 


Ha en bra torsdag alla! Jag jobbar en kort sväng ikväll.. 

Väntar...

...på att Tommy ska komma hem från jobbet. Jag håller på med maten. Det blir lyxmat denna onsdag. Hasselbackspotatis, stek, sås, morötter och gelé. Ibland måste man lyxa till det mitt i veckan!

Ska hämta barnen på dagis 20.00 åt Jonas. Han hämtar dem hos mig när han slutat jobbet.. =) kul då får jag vara lite med dem oxå.

Dagiskort :)

Är så stolt över att vi fick så fina barn! 





Tyst här?

Ligger i sängen och ska försöka sova. Har jobbat hela helgen och idag. Så jag är trött och har ont i ryggen, inte i fogarna. Bara ryggen. 
Barnen åkte till Jonas igår och det känns så tyst.. Saknar dem redan! Mår inte jätte bra den veckan dem inte är här. 
Har inte haft orken till att blogga i helgen och orken till det är borta överhuvudtaget, känns som att det inte finns så mkt att skriva! Skulle vilja ha en ny design på bloggen, men kan och orkar inte. Så om någon vill ta sig an den utmaningen, säg till..! Inte allt för dyr bara ;D haha

Imorgon är jag ledig och ska försöka vila och fixa någon god mat tills Tommy kommer hem från jobbet! :D 

En bild på min fina Tilma får ni se! Bilden är tagen av deras farmor. 


Det är verkligen höst nu. Jag älskar det! Det är så mysigt nu när man får tända ljus och bara mysa framför tvn :) 



Fredag!

Sjukt vad veckorna går fort.. Ikväll blir det nog tacos eller tacogratäng. Får se.. Sen mys framför idol med Tommy och barn :) tidigt i säng. Ska jobba delad tur imorgon. 7.00-13.30 sen hem på rast och tillbaka 
17.09-20.00 :) lite drygt att gå delade turer, men det funkar. På söndag ska ju barnen till Jonas igen och det är ju lite tråkigt. Vill ju vara med dem i helgen. På söndag ska vi hitta på något, det har jag lovat barnen. 

Idag ska vi gå till lekparken och sen hälsa på hos mamma/mormor. Barnen är överlyckliga :) de har tjatat varje dag sen dem kom hit, att de vill dit! 



Glass glass glass i stora lass lass lass!

Vi åt lite glass till mellis idag och det uppskattades av barn och mig ;) gott med kolasås och strössel till.. 


Efter det så duschade vi alla. Först jag, sen Tilma och sist Evelyn :) barnen duschar ju själva! 




Vila och film :)

Jag ligger och vilar (igen) medan barnen kollar på film. Men huvudvärken är tillbaka :( ska snart ta Alvedon igen.. Jag har lovat barnen att äta glass efter filmen.. De åt så bra med lunch. 
Jag fixade Janssons, korv, ägg med majonäs och räkor, gräddfilssås :) det var gott! 


Till middag vet jag inte alls vad det blir för nå! Men får fundera ut det under dagen :)



Torsdag redan!

Godmorgon! 

Igår vid lunch började min huvudvärk smyga sig på. Den har plågat mig konstant tills nu. Natten har vart hemsk. Tommy sa att han kunde gå och köpa Alvedon igår kväll, men jag sa att det blir bättre i natt. Jojo! Fy vad det har gjort ont i natt, haft jätte svårt att sova!  Så imorse när affären öppnat gick Tommy och köpte. Nu har huvudvärken försvunnit. Men ligger och vilar i sängen medan barnen kollar på tv. Vi ska måla sen., 

Ikväll är det bara bra på tvn. Först halv åtta hos mig sen kockarnas kamp och efter det hela Sverige bakar.. Bästa tv-dagen :D 



Fläsk e gött de!

Kom hem för en stund sen, var och hämtade hem ungarna från dagis. Har funderar på vad vi ska äta idag. Jag tänkte först göra broccolisoppa men sen ångrade jag mig och vill ha raggmunk och fläsk med rårörda lingon :) så jäkla gott!! 




Morgonpromenad!

I förra inlägget vart det lite klag och känslor angående graviditeten. Men nu tänkte jag skriva om nå annat! Haha

Godmorgon förresten :)
Ligger i i sängen och värmer mig efter 3,6 km promenad. Jag har gått med ungarna till dagis. Det är 3,6 km tur och retur. De ska vara där till 13.30 idag. Så jag ska gå och hämta dem sen oxå. Då ska vi nog stanna till i någon lekpark oxå. Så det blir många km idag :) skönt att röra på sig och att komma ut. Bra för mitt låga blodtryck.. 
Men så kallt det är ute idag! Brr! Måste införskaffa lite höstkläder till barnen.. 

Ne nu ska jag vila en stund :)



Dagar, veckor och månader..

Dagarna går sakta, veckorna går fort och månaderna bara försvinner.. 

Att vara gravid är det egentligen bästa och värsta som finns. Känslan att något/några växer i en och blir ens egna, är obeskrivlig. Det värsta är väntan och alla krämpor.. 
Jag mår idag ganska okej. Förutom min trötthet och mina svimningar. Jag har så lågt blodtryck att jag nästan svimmar hela tiden. På Ica, på jobbet, ja var som. Men foglossningen är ingenting nu mot när jag väntade Evelyn och Tilma. Jag har ont men det är absolut inte det värsta. Tröttheten är inte heller som den vart mellan Vecka 6-16, ungefär 10 veckor plågades jag av en trötthet som inte går att beskriva och ett illamående från skogens värsta. Nu när det är borta så kan jag känna att jag mår helt okej !! Imorgon mår jag annorlunda. Men tar en dag i taget! 




V.18 (17+0)



Just nu ligger jag i soffan och slappar medan barnen tittar på tv. 
Anna och barnen var här på förmiddagen och fikade.. Fick presenter av henne oxå. En skål och en ljuslyckta som man hänger, hemmagjord inlagd gurka och plommonsylt. Så duktig och snäll. 
Barnen lekte och vi åt glass. 

Vid 16.50 ska jag till tandläkaren med Evelyn som fått jätte ont i en tand. Hon har knappt ätit sen i lördags.. Så lika bra att kolla upp! 



Haft kalas nu!

Nu har mamma, Bosse, Therese, pappa och Elisabeth vart här. Jag bjöd ju på mat och tårta! 




Tårtan var jätte god med daimfluff och vitchoklad mouse i :) 
Tack för att ni kom och gjorde min 25 års dag! 



Fredag den 13e september!

Jaha otursdagen är här. Än så länge har dagen gått bra. 
Min 25 års dag! Tänk att jag redan är 25 år.. Imorgon är jag närmre 30 år än 20 år! Helt sjukt! 


Blir kalas här ikväll. Mamma med familj och pappa och Elisabeth kommer. Jag ska bjuda på mat och tårta. Bilder på allt kommer senare eller imorgon :) 

Jaja, får väl avsluta med att säga GRATTIS till mig själv! 

Tänker på nätterna!

Inatt har jag sovit jätte dåligt. Vaknade jag inte av att jag var kissnödig så vaknade jag av min rethosta och snorighet. Har hostat och hostat. Men när jag vaknar på nätterna, så kommer alltid några tankar upp som jag måste tänka klart på. Jätte jobbigt! 


Inatt var en tanke om hur det ska bli i vinter. Vad ska jag ha för jacka? Hur stor kommer jag vara? Eftersom jag kommer ju gå hela december och antagligen hela januari höggravid. 
Med Evelyn var jag i vecka 17-24 på vintern och då kunde jag ha min jacka. Med Tilma var jag höggravid hela vintern och kunde inte stänga min jacka. Hade den öppen hela vintern. Ville ju inte köpa en ny. Hon kom ju 2 februari. 
Men nu då? Ska jag ha öppen jacka då oxå? Vill ju inte köpa en XXXXL jacka bara för ett par månader.. 
Aja, tur det är några månader kvar tills det blir vinter :) 



Onsdag!

Godmorgon :)

Jag ligger i sängen som vanligt. Men var upp och åt frukost med Tommy innan han drog till jobbet. 
Ska vila en stund till. Sen blir det utvecklingsamtal på dagis. Se om Tilma sköter sig. 

På fredag fyller jag 25 år. Fredag den 13e! Kan det bli bättre? Haha ska iaf bjuda på mat och tårta.

Ne avslutar med en rolig bild. Den stämmer så bra oxå :D hihi 




Måndag!

Jaha idag är huvudet tungt. Kroppen orkar ingenting. Men jag gick med ungarna till dagis imorse och sen en timmes promenad. Det var iaf skönt. När jag kom hem la jag mig i sängen och sov i tre timmar. Snacka om att kroppen är helt slut. Vaknade med dunkande huvudvärk.

Nu ska jag snart börja med middagen tills Tommy kommer hem. Det blir ris, chickenbits och currysås :)


Söndag!

Idag efter lunch kom syrran hit och vi alla gick ut i skogen. Riktigt skönt ute, typ sommar fortfarande fast det är 8 september.. Jätte mysigt.

 
 
 
Lite bilder. Har inte så stor lust att skriva nå just nu!
 
 

Lördag!

Godmorgon :)

Idag vaknade barnen vid 7.40. Vi låg en stund i sängen innan vi gick upp och åt frukost.
Jag ligger i sängen igen och vilar. Mår inte så jätte bra. Men ska snart upp och hoppa in i duschen. Tror att Tommys pappa kommer och hälsar på idag. Har inte träffat honom än. Han bor i Sthlm.

Annars vet jag inte vad dagen har att erbjuda :)

Imorgon tänkte jag att vi ska gå ut i skogen och ta lite höstbilder :D


Mys fredag!

Vi gick ut runt 16.00 och plockade löv. Älskar verkligen hösten. Sen mötte vi upp Tommy och gick och handlade.
Nu ikväll har vi ätit gott och sen myst alla fyra framför fångarna på fortet. Till middag blev det potatisklyftor med rosmarin och vitlök, kött och whiskysås. Jätte gott...
 
Våran dag i bilder =)
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon är det lördag och ännu en mysdag!
 

3 veckor :)


Alltså tvillingar???!!

Jag är gravid!! med tvillingar. Är det verkligen sant? Känns helt otroligt! Kan inte riktigt förstå det.
Man tror ju aldrig att man själv ska få tvillingar, det är ju bara andra som får. Det är något man bara skojar om!! "tänk om det är tvillingar, höhö!" Liksom!

Men det är blandade känslor för oss. Vi blir en stor familj. Och jag går från tvåbarnsmor till fyrabarnsmor :) det är ett stort hopp. Jag är sjukt lycklig men ändå rädd!
Kommer jag att klara två små samtidigt? Kommer Evelyn och Tilma trivas? Många frågor snurrar i huvudet!

Ne nu ska jag vila hjärnan medan barnen kollar på film och äter päron :D


Fredag :)

Godmorgon!

Har vart på VC nu på morgonen och lämnat prover. Var tvungen att ta proverna på fast mage :) det är jobbigt att inte få äta när man är gravid. Jag som brukar äta så fort jag slår upp ögonen. Men nu har jag två mackor i magen och ett glad oboy :)

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Ska försöka städa och sen laga någon god mat tills ikväll :D gå ut måste vi oxå göra.

Om en vecka är det fredag den 13e och jag fyller 25 år då! Tänkte kanske fixa några pajer eller om det blir smörgåstårta. Det vet jag inte än. Funderar på om det blir smörgåstårta så gör jag den själv. Men får la se! :D


Konstigt!!

Sjukstuga?! Hela inlägget kom inte upp i förra.
Får väl skriva om det nu då! Här hemma har vi lite sjukstuga. Jag är jätte förkyld och Evelyn har klagat hela dagen på att hon har ont i kroppen. Sen snorar båda barnen och nyser.. Så alla blir väl sjuka!

Graviditeten går bra sakta nu. Känns som att veckorna står still.. :/


Sjukstuga?!

Har precis ätit en sen middag. Det blev pommes, schnitzel (stavas?) och Karl-Johan sås. Sjukt gott var det.

Innan så var vi ut och plockade löv. Sen mötte vi Tommy när han kom från jobbet.
Nu ska snart ungarna in i duschen, sen sova :)
Vi ska väl kolla idol, som vanligt! :D


Onsdag!

Godmorgon :)

Här ligger jag på soffan idag igen. Är inte helt frisk än. Känner mig seg i hela kroppen.
Evelyn spelar på padden och Tilma kollar på Lotta.
Igår trotsade jag förkylningen och åkte till Örebro och hämtade upp Tommy. Vi åt på McDonalds och sen storhandla vi. Behövdes, det ekade tomt i frys! Men när vi var inne på Icamaxi så fick jag en feberattack och kände mig helt konstig. Tur vi nästan var klara. Det var jobbigt att köra hem. Men det funkade.


Tisdag!

Godmorgon :)

Ligger på soffan med barnen som kollar på lilla Anna och långa farbrorn.
Har blivit förkyld och känner mig tung i hela huvudet.
Skulle vilja ta med barnen till skogen idag. Och titta på allt som finns där. Men jag tror inte min kropp orkar det idag. Får se under dagen!
Men skulle vilja ha lite höstbilder :)

Ne nu ska jag vila en stund innan ungarna drar igång dagen :D


Sova!

Ligger i sängen och är sjukt trött. Hoppas dagen går sjukt fort imorgon. För efter jobbet så ska vi hämta hem barnen :) längtar så jag spricker!

Godnatt <3


Söndag!

Har sjukt ont i kropp och huvud idag. Känner mig helt svag. Huvudvärk minst 3-4 dagar i veckan, börjar trötta ut mig. Men men!

Idag har jag inte gjort nå. Bara slappat. Ska snart börja med middagen :) idag bjuds det på kyckling, ris och jordnötssås till middag. Så gott :)

Imorgon blir det jobb igen mellan 8.30-17.30. Hoppas det funkar bra. Får så ont i ryggen.