Förlåt för dålig updt...

...men har verkligen inte haft tid.
I måndags morse så åkte jag, Anna, Malin, Sofie, Tina och Micke till Ullared. Vi åkte vid halv 7 och kom fram vid halv 12. Då började vi med att äta innan allt folk tänkte samma sak. Sen gick vi in på Gekås och började shoppa. Vi gick runt ända tills 20.00. Kan säga att jag hade så ont i mina fötter och rygg så jag visste lixom inte vad jag skulle göra. Men vi åt pizza innan vi åkte till stugan och tittade igenom allt lite snabbt. Sen somnade vi ganska snabbt alla! Jag har aldrig sovit så dåligt i hela mitt liv. Jag låg överst i en våningsäng och var tvungen att kissa 5 ggr. Och man är ju smidig som en elefant när man e gravid. =/ När klockan var 6 på morgonen så vaknade jag och kunde verkligen inte somna om. Så jag låg en stund sen gav jag upp. Så jag gick upp och började fixa mig. Sen ringde klockan för dom andra klockan 7... Så vi började packa och städa. Sen begav vi oss tillbaka för att shoppa. Mina fötter gjorde inte lika ont men det dröjde inte länge innan dom började smärta igen. Men klarade dagen galant ändå. Och jag shoppade för mkt och för för mkt pengar! Men vad gör det om 100 år?!

Kan säga att jag kommer aldrig åka gravid till ullared igen. För humöret är inte det bästa och trängas med alla gamla kärringar som bara ska fram. Och tar ingen hänsyn till nå! Uscha mig. Men det har vart jätte kul och har handlat mkt välbehövligt!

När vi kom hem igen så var både Evelyn och Jonas sjuka. Och Evelyn har ögonfluss. Roligt! NEJ!!! Och nu är jag sjuk och har vart det ett par dagar nu! Så därför har jag inte haft tid att blogga.

Inatt ska Evelyn sova i sin växasäng för första natten! Hon har bara sovit i den på dagarna. Se hur det går. Jonas ligger där inne och försöker natta henne nu. Och det låter som att det inte går så bra. Hon vill ju ner och leka hela tiden! Så jag ska gå in nu och hjälpa till..

Hade bra!


Söndag idag...

..och imorgon drar vi till Ullared.
Ska bli så kul. jag har aldrig vart där heller!
Men kommer såklart sakna Evelyn och Jonas som får stanna hemma.
Vi ska ju sova i stuga där oxå. Så kommer inte hem förens på tisdag! =)
Fan vad jag ska shoppa. Wihoooo! Nu har jag sparat massa pengar så nu jäklar ska jag slösa oxå.. ;)

Jaja nee nu blir det ensam mamma söker sen sängen så jag orkar upp imorgon!


Äntligen fredag

Och det är sista dagen för Jonas på 2 veckor. Wihooo. Och på måndag drar jag till Ullared. Hur ska jag klara mig utan mina älsklingar 1 natt? haha Det ska nog gå bra.

Jaha idag blir det myskväll framför idol. Funderar på om man ska äta tacos idag eller om det ska bli ostsnitzel, pommes och karljohan svampsås..?

Inatt har jag sovit skit som vanligt. Är mer vaken än sover på nätterna. Usch så jobbigt det är. Jag funderar på om jag ska sova en stund nu. Man ska ju passa på medans barnet är på dagis. Just ja. idag när jag lämnade Evelyn på dagis så var det bara hon där. Förutom fröken då. Ja sen på stora avdelningen så var det barn. men på Evelyns var det ingen. Det skulle komma någon till. Hehe men vad skönt. Evelyn får hur mkt tid som helst med fröknarna. Hoppas dom gör nå kul och passar på att göra nå som dom kanske inte kan göra när massa barn är där. =)=)

Ne nu ska jag vila.
Ha en underbar fredag och helg. Återkommer nog inte förens efter Gekås. :P



Snart får jag besök...

...av Anna och Juni.
Ska bli trevligt, var ett tag sen jag träffade dom. Synd bara att Evelyn är på dagis. Men får se om vi kanske hämtar henne tidigare.
Ikväll är det andra avsnittet av Robinson. Ska bli så kul. Älskar de! :P

Nee nu kommer dom.


Torsdag...

..och solen skiner.
Igår hade jag ingen bra dag. Men jag fick lite gjort här hemma. Rensade ur 2 skåp i köket. Sånna skåp man bara har massa skit i. Så nu är det snyggt i de. =)
Just nu är Evelyn på dagis och jag sitter och latar mig. Fast idag ska jag försöka göra lite mer nytta än igår.

Jag kan säga som såhär att nu e det inte lika kul att vara gravid längre. Jag sover inte ett piss på nätterna. Förut var det att jag skulle kissa 5 ggr/natt men nu kan jag inte sova för jag kan bara ligga på rygg. What?? Åhh jag som hatar att sova på rygg. Jag kan inte ens ligga på sidan. För då vaknar jag på nätterna av att jag fått ont i hela magen och typ bebis är mosad! Sen så är det ju den här jäkla foglossningen oxå.
Med Evelyn hade jag oxå foglossning och svårt att sova. Men inte såhär svårt. Men då kanske det blir som jag sa. Med Evelyn hade jag ett helvete mellan vecka 6-15. Nu hade jag det bra mellan vecka 4-21. Så nu kanske helvetet börjar. Visst jag ska väl inte klaga. Men det är nog inte så kul att vara gravid som jag trodde det var! Hade typ glömmt bort hur det kändes. :P Ajja så e det. nu har jag fått ut lite iaf!

Tänkte lägga in lite bilder från oktober månad! På min lilla skrutta!


Lite bilder från när vi gick i Evelyns farfars skog.









Evelyn med hennes nya docka och dockvagn. Hon älskar de!



Måste oxå prova!


Sååå det var lite bilder.

Ha en fortsatt bra torsdag!


Inte min bästa dag idag...

...inte! Usch känner mig trött och seg. Orkar verkligen inte göra någonting. Skulle behöva göra så mkt idag men finns ingen ork!
Så det blir kanske nya tag imorgon. Fast jag har alltid mest energi på em/kvällarna.
Tror jag ska koka lite nudlar. Sen bara glo tv tills jag ska hämta stumpan på dagis.

Hejhopp


Tjohoooo...

I söndags upptäckte vi att Evelyn hade feber så hon har vart sjuk tills igår. Och idag är hon huxflux frisk. PepparPeppar.. Så idag har man vart på en promenad med Tina, Joline och deras hundar! Mkt trevligt. Fast väldigt kallt!
Just nu sitter Evelyn och jag och värmer oss under en filt. Eller ja Evelyn har redan värmt sej. Hon har inte ro att sitta och mysa!
Ska snart börja med maten. Det blir hemmagjort mos, fiskpinnar och remuladsås. MmMmmmm..
Vet att jag e dålig på att lägga in nya bilder. Men jag lovar att det kommer in någon dag snart!

Ne nu ska jag fortsätta värma mej sen börja med maten.



Evelyn 6 dagar gammal! =)


Som jag lovat!


(klicka på bilden)

Nu kommer en magbild in som jag lovat!
V.23(22+2)

Jonas jobbar. Kommer hem inatt vid 3 tiden! Så tråk och ensamt att somna själv. Men sånt e livet.
Jag ska hänga tvätt och sen sova.
Har inte så mkt att skriva men jag återkommer kanske imorgon annars blir det nog inte förens efter helgen!

Men hade så bra alla!

En bild på Evelyn för exakt ett år sen!
Titta vad mullig hon va här. hahaha




PussKram


Godmorgon regniga torsdag.

Usch vilket väder vi har. Blåser det inte storm så ska det regna! Bläää Fast det är ju höst!

Förlåt om ingen magbiold har kommit in än men jag hann inte med det igår. Ska försöka hinna det idag!
Igår färgade jag och Emelie håret på varann. Samma färg oxå såklart. Det blev nougat brun. Så nu har vi mkt gemensamt. Samma efternamn, samma hårfärg och gravida. Hahaha

Idag har jag vart på ett utvecklingssamtal på dagis. Och Evelyn sköter sig bra. Dom tycker hon är väldigt bra på att prata och komunicera (stavas?) Sen är hon väldigt duktig på att lyssna. Man blir så stolt som mamma! Hon är en väldigt snäll unge. Hon tar aldrig för sig och delar gärna med sig av allt. Hon är väldigt omtyckt av dom andra barnen pga att hon är väldigt snäll och samspelt!

Eftersom jag e sjukskriven och känner mig inte trygg själv att vara med Evelyn så ska hon börja gå lite på Jonas tider. Jag har ju mitt låga blodtryck och det gör ju så att jag känner mig svimfärdig och yr ganska ofta. Jag måste hela tiden tänka på vad jag gör. Jag kan lixom inte bara hoppa in i duschen när jag e själv för det kan göra så att jag svimmar. Och stress mm... Och hur kul skulle det vara om jag svimmar när jag e själv med Evelyn. Jag kan ju svimma och slå mej så jag inte kan ta Evelyn. Då känns det tryggt att veta att hon är trygg på dagis istället. Och hon älskar ju att vara på dagis! Men sen känner jag att jag vill ju ha henne hemma oxå. Går hon på Jonas tider känns det som att jag aldrig får träffa min lilla Bumma! Ajja jag ska tänka ut nå smart! =)=)

Nee nu ska jag passa på att vila. För sen vankas det städ här hemma!


Jag har blivit utmanad..

4 TV program
- Ensam mamma söker, Idol, Nyheterna & Halv åtta hos mig -

4 saker jag gjort idag
- Lämnat & hämtat Evelyn på dagis, lagat mat, träffat Emelie, färgat håret -

4 saker som jag längtar efter
- Att bebis ska komma ut, resa, advent/jul, körkortet -

4 saker på önskelistan
- Tv, hus, kläder, pengar -

4 saker som jag avskyr
- Grävlingar, spindlar, egoister, lax -

4 saker jag tycker om att göra
- Vara med Evelyn/Jonas, vänner/familj, greja hemma, shoppa -

4 saker jag ätit idag
- Smörgås, pannkaka, spagetti/köttfärsås, riskakor -4 utmanade

Jag utmanar...
Emelie, Frida, Jenny, Kristina



Stormvarning eller?

Jag och Evelyn höll på att blåsa bort när vi öppnade dörren. Usch men vi tig oss fram till dagiset iaf. Så nu är hon där och jag e hemma. Jag ska passa på att göra saker som man typ aldrig gör. Duscha mina blommor. Dom får ju så mkt damm på bladen och det är ju inte snyggt! Så idag blir det att duscis dom små och stora liven! Sen ska jag passa på att göra rent i´sopskåpet. Så har jag det gjort. Imorgon blir det nya saker att göra. Det är så skönt när Evelyn är på dagis, då kan man passa på att göra saker som man inte hinner när hon e hemma!

Igår så var jag med Emelie hela eftermiddagen. Och nu har vi planerat att vi kanske ska färga håret idag. Jag har inte färgat mitt hår på 2½ år. Pga att det blev så slitet. och vips nu har jag min egna färg som jag ville ha. Men jag trivs inte alls i den! Uscha buscha!
Sen idag eller ikväll tänkte jag väl lägga in en magbild. Sen göra utmaningen! ;)

Ha en bra dag alla!


V.23 (22+0)

Godmorgon
Idag går jag in i ny vecka. Och herregud vad fort tiden går.! Jag hinner inte med. Jag hade tänkt lägga in en magbild men jag kom på att jag orkar inte det nu! haha Magen växer så det knakar..

Jaha dålig på att uppdatera ser jag. Men jag har varken ork eller lust! Jag vet lixom inte vad jag ska skriva.. Snart åker vi till Ullared. Lite mindre än 2 veckor kvar nu. Och jag ska sova borta från mina älsklingar. usch vilken hemsk tanke. nerrå det ska faktiskt bli skönt att få komma bort från vardagen!

Nee nu ska jag vila en stund.
Skriver kanske senare..