Fredag!

Godmorgon :)

Har nyss ätit frukost med Evelyn. 

Vi ska snart på hörseltest som Evelyn skulle gjort i maj förra året. Men dem glömde bort det. Så klockan 9 ska vi vara på BVC. 
Sen får vi se när Jonas hämtar Evelyn. Jag ska försöka städa idag så det blir mysigt tills ikväll. Det här är sista helgen jag och Tommy har själva tillsammans. Nästa helg har vi barnen, sen kommer bebisarna :)



Bamse!

Just nu sitter Evelyn och spelar Bamse på datorn. Vi har nyss kommit hem från Örebro. Jag och Evelyn tog bussen in och mötte upp Tommy. Vi gick och köpte en liten datamus till henne och sen åt vi på Burger King. 


När vi ätit gick vi och köpte en ny pulka. Såklart rosa ville hon ha :)

Mysigt att bara få rå om Evelyn ibland. Hon ska ju sova här inatt också. Mys! 

Imorgon är det redan fredag! Ska försöka hitta ork till att städa. Men kroppen orkar inte lika mkt som jag vill. Skulle behöva baka också, till Tilmas kalas på söndag.. 

Ne nu ska jag fortsätta kolla på när Evelyn spelar. Skriver imorgon ;D 

Torsdag!

Idag kommer min älskade Evelyn hit och sover. Hon ska på hörselkontroll imorgon, så är smidigast att jag går med henne dit. Vi funderar på att åka till Örebro och äta på Burger King och sen köpa en ny datamus till Evelyn. Eftersom Tommys är lite mer en spelmus och lite stor, så hon ska få en egen. Hon älskar att sitta vid datorn. 

Gjorde en jämförelse på mitt och Tommys efternamn idag. Hans är mkt ovanligare än mitt. Tvillingarna kommer få hans iaf! Sen om vi någongång skulle gifta oss så byter jag också :) 



Mår illa!

Idag har jag vart hos bm för sista gången. Känns bra!
Allt såg bra ut och magen växer :) jag är nu lika stor som en som väntar en bebis i V.43 ;D hihi då är jag i V.37. 
Efter besöket hos bm så träffade jag Tina. Vi åt lunch ihop och sen tittade i lite affärer. Sen åkte jag med mamma hem, där det bjöds på kaffe och semla. Gott!!

Är så sjukt trött nu och hoppas på sömn inatt. Har vart vaken sen 3 inatt :/ 
Ne godnatt, hörs imorgon <3 

Linus Svenning

 Tycker den här låten är jätte bra.. Den berör verkligen!
Fast tycker Linus sjunger sjukt bra i övrigt också!!
 
 

Onsdag!

Godmorgon! 
Här ligger jag vaken redan :( kan inte sova. Har vart vaken sen tre ungefär. Gick upp och satte mig vid datorn en stund. Men bu ligger jag i sängen, tänkte sova! Men då börjar liven i magen röra på sig. Vet inte om dem har en boxningsmatch där inne ;) 
Men ska snart lägga bort mobilen och försöka somna om. 
Har sovit otroligt dåligt inatt pga smärta i fogarna. 

Igår bestämde jag mig för att ta tåget till Örebro. Jag mötte upp Tommy och så köpte vi presenter till Tilma. Eftersom att hon blir tre år på söndag. Måste baka också! 
Hon var ju nyss bebis. Hon är fortfarande bebis, för mig!! Nu blir hon snart storasyster också. 

Idag ska jag åka till BM och sen träffa Tina, vi ska väl ta en lunch och snacka massa skit :) 

Tänk att vi vart kompisar i 23 år :) det är fan sjukt! ❤ 

Ne nu ska jag försöka somna om! 

Blivande 3 åring!

På söndag fyller lilla Tilma 3 år. Känns sjukt, 3 år? Blir nästan rädd, vad fort tiden går.



Får tårar i ögonen när jag ser bilderna! 



Tisdag!



Hoppas natten vart bra. Min natt började bra, men sov jätte dåligt från 2.30 :( måste kissa flera ggr per natt, sen när jag ligger på samma sida för länge värker det i höften. Då måste jag vrida på mig och det är inte lätt. Gör ju så ont då :/ 
Sen har plogbilen plogat precis utanför vårt sovrumsfönster.. 
Tommy drog nyss till jobbet och jag ska försöka somna om. Iaf en liten stund! 

Selfie!

Idag hittade jag massa egobilder på Evelyn :D haha! En bild jag måste dela med mig av är denna.


En riktig puss från Evelyn ;D hon brukar ta lite bilder på sig själv, men denna var lite rolig att hitta :)

14 dagar kvar...

...tills vi får träffa våra bebisar. Bebisar? Två stycken? Ja tydligen!
Känns lite konstigt, man vet det men man fattar det inte. Men jag längtar tills jag får träffa dem. Ska bli så mysigt med bebisar!! 

Blogg.se har strulat för mig i helgen. Har inte kommit in från mobilen. Sen har jag ju sagt till mig själv att den veckan barnen är här, så ska jag inte sitta vid mobilen mycket. Speciellt inte på helgerna. Denna helg har jag knappt rört den :)
Men vi har gjort en hel del i helgen. I fredags var jag till stan med Anna. Vi åt frukostbuffe på java. Sen gick vi runt i affärer. Jag köpte lite kläder till bebisarna i storlek 44. Har inga kläder i den storleken. Vi fikade och hade trevligt. Inte ofta vi får tid tillsammans, utan barn. På em var jag med Evelyn  på friidrott och hon älskade det. Hon är otroligt duktig. Dem som har hand om det sa att hon var jätte duktig för att vara första gången. Snabb och väldigt bra kondition. Sen hade vi mys framför fångarna på fortet. 
I lördags var det familjegympa. Så vi gick dit och kylan bet verkligen i kinderna. Skönt ändå! När vi kom hem så åt vi pannkakor till lunch. 
Mamma och Therese kom och hälsade på. Jag hjälpte syrran med hennes hår. Rakade och fixade side cuten (heter?). Sen på kvällen mös vi framför törnrosa och åt lite gott :)
Igår söndag, gick jag igenom alla kläder som vi ärvt. Jätte mycket fint! 

Så nu har de kläder ett tag. Evelyn använder bara kläder i storlek 110 och 116. Tilma använder mest 92 och 98 men även 104 i tröjor.. 
Sen rensade jag min garderob och slängde massa skit. Rensade även ut två andra garderober med massa skit. Har en kvar att fixa. Sen tog vi det lugnt tills Jonas kom och hämtade barnen vid 18.00 :/ jobbigt!

Torsdag!

Ligger i sängen och hoppas jag kommer somna fortare än igår. Igår tittade jag på klockan sista gången 02.45 :( sen upp vid fem och hjälpa Tommy med barnen så dem kommer iväg till dagis och jobb. Gick och la mig direkt när dem gick och vaknade vid 11 tiden. Fy fan vad skönt det var. Åt lunch och sen duschade. Har vart hos mamma och Bosse på em och fikat, åt en semla. 
Mötte upp Tommy som hämtat barnen på dagis och går hem och lagar pommes med korv :)
Efter maten så fick barnen duscha. 



Evelyn ville inte vara med på kort idag. Hon var jätte trött. 

Så dagen har vart soft.. Imorgon blir det att åka till hindersmässan med Anna.


Mitt i natten!

Jag och älsklingen gick och la oss vid 21.30 och jag har inte somnat än. Är nästan stressad. Men det behöver jag ju inte bli, barnen ska ju till dagis imorgon som vanligt. Så jag kan ju sova då...
Kommer säkert sova bort hela förmiddagen imorgon eller idag.. Ja jag vet inte.. Känner mig faktiskt lite trött nu. 
Jag har haft så sjukt ont i min höft idag. Jag har knappt kunnat gå eller stå. Hoppas jag inte har lika ont imorgon... 

Ne godnatt <3


Kvällsinlägg!

Jaha kvällen är här och nästan förbi. Iaf för oss. Jag ligger i sängen och kollar runt lite. 
Har vart på ultraljud idag och allt såg bra ut. Tv1 väger ca 2041 gram och Tv2 väger ca 2140 gram.. Så de följer sin kurva bra, fast dem är små. 
När jag sen väntade på bussen så ja ni får läsa mitt inlägg som jag la upp på Facebook. 

Helt sjukt! Vart är världen på väg? Jag blir ledsen bara att tänka på det. 

Nu ikväll har jag vart med Evelyn på Bamsegympan :) på fredag ska hon på friidrott och på lördag ska båda barnen på gympa. Fullt schema :D 

Ne nu ska jag sova! Godnatt ❤

Tisdag och ultraljud!

Hej alla!

Sitter nu på bussen på väg till USÖ och ska göra ultraljud. Ska bli kul att se hur stora de små liven är ❤ 

Stor och klumpig, känner mig verkligen som en fläskpadda :/ 
Tur det snart är över och man kan börja gå ut på promenader. 
Nu är det nog sista ultraljudet eller jag kommer att göra ett på inskrivningen den 6 februari och sen på den stora dagen dem 10 februari. Men sista tul.. 



Smärta!!

V.36 (35+0)

Jaha en liten uppdatering om hur jag känner just nu.. Varning för mkt gnäll!!

Kan börja med att skriva att det är en otrolig känsla att ha två i magen. Både i hjärnan och magen. 
Hjärnan vet att vi ska få två bebisar, men den kan inte fatta det!
Magen vet att det är två bebisar där i som sparkar åt varsitt håll, men fattar inte att jag inte är lika rörlig längre.. 

Ja, nu börjar gnället!
Har jätte jätte ont, då menar jag verkligen jätte ont i ljumskarna och blygdbenet. Ryggen står jag ut med. Men ljumskarna gör så ont att jag kan knappt röra mig längre. I sängen ligger jag bara på sidorna. Rygg går inte längre. Och höfterna mår inte bra av belastningen. Men sen att vända sig på natten är katastrof, det gör så ont att jag nästan gråter av smärta. Ta sig upp på toa är inte heller det lättaste. Det känns som ljumskarna ska gå av eller redan har gjort det. 

Sammandragningar har jag hela dagarna, men dem är inte så farliga. Det känns bara som att magen drar ihop sig och jag måste stanna upp. 

Fredag till lördag natt fick jag riktiga förvärkar och jag var rädd att det skulle sätta igång. Det gjorde ont och ett riktigt tryck nere i ryggen samtidigt som magen vart stenhård och gjorde ont.. Det kom några såna värkar, så jag gick upp och rörde mig och tog en Alvedon. Så det gav sig. Skönt!!

Annars mår jag faktiskt ganska bra. Har lite problem med humöret. Men vem kan inte få det? När man har ont ständigt och försöker fixa med saker ändå. Man blir ju frustrerad på sig själv. Jag längtar tills dagen är här samtidigt som jag känner att tiden innan är värdefull och tiden behöver inte gå jätte fort nu. 
Imorgon ska jag på ultraljud och läkarbesök. Se så dem växer som dem ska :)

Ja här har ni en update om hur jag känner lite i min vardag ;D 


Måndag!

Godmorgon!

Ny vecka.. V.36 (35+0) idag! Sen är det exakt 3 veckor till kejsarsnittet :) så om 3 veckor har vi bebisar!
Magbild kanske kommer upp senare..

Imorse gick vi upp fem. Fixade barnen till dagis. Sen gick Tommy dit med dem. Idag börjar Tilma på myren, så hon blir en stor tjej idag :) 
Jag har hunnit prata med Tina i telefonen i typ 45 minuter också ;D haha men ni
I ska jag somna om innan det blir allt för ljust. Men har en plogbil precis utanför sovrumsfönstret :( låter så mkt!! 

Igår kväll beställde jag lite från hm. Jag hade gratis frakt och rabatt som gick ut igår. Så beställde två bodys, två par strumpbyxor och två mössor till bebisarna i storlek 50 och sen beställde jag 7-pack trosor till Evelyn. Allt för 300:- 

Ne nu drog plogbilen en bit bort, så ska försöka somna nu :)



Söndag!

Har ej haft lust eller ork till att blogga i helgen. 
Nu ligger jag i sängen och ska sova. Men slänger in ett snabbt inlägg :)

Igår så gjorde vi absolut ingenting, jo vi påbörjade att packa BB-väskan. Ska fortsätta i veckan. Sen på kvällen mös vi framför tvn med ost och kex.

Idag har vi inte heller gjort så mkt. Städade lite och bara tagit det lugnt. Till middag idag gjorde jag porterstek av vildsvinskött och till det potatisklyftor. Det blev super gott :)

Älskar portersås ;D

Barnen kom hit idag också. Som jag saknat dem ❤ 
Nu ska jag sova, godnatt!

Trött!

Gokväll :) hoppas ni har haft/har en bra fredag.. Jag och älsklingen har ätit tacos sen myst framför fångarna på fortet.

Nu kollar vi på filmen som går på 5:an, King Arthur. 

Idag var jag på utvecklingssamtal. Tilma sköter sig och det som ska jobbas med nu är hennes självförtroende. Hon har jätte dålig självkänsla och tycker allt hon gör är dåligt.. Kan skriva mer om det i ett annat inlägg. 

Nu är det kyligt ute och jag kan knappt knäppa jackan. Synd bara att solen inte vill komma fram :/
Jag är så trött.. Hoppas jag orkar se klart filmen. 
Nu börjar den igen :) 

Fredag!

Idag gick jag upp runt 8 tiden. Kände att jag vill inte sova bort denna dag. Sen är det skönt att vara uppe i tid =)
Min frukost idag blev varm oboý och macka. Fast oboýen spillde jag ut över hela mig, stolen och golvet... =( Så klumpigt! Men en macka fick jag i mig efter några grodor ur munnen..

Vid 12.30 ska jag vara på dagiset, det är utvecklingssamtal för Tilma. På måndag börjar hon på stora avdelningen. Att hon är så stor redan, hon var ju nyss bebis. Hon fyller 3 år den 2 februari och jag kan inte fatta att det är 3 år sen som hon föddes.
Snart kommer tvillingarna också, det är bara 3,5 vecka kvar och det stressar mig lite också.. Sen i maj blir min stora tös 5 år, kan ni fatta? 5 år!! Blir nästan rädd, vart tar tiden vägen?
Ne nu ska jag fixa mig och sen blir det att gå till dagis!
 
Ha en toppen fredag alla! Jag och älsklingen ska mysa framför fångarna på fortet sen <3

Natt och vaken :)

Vi har sett på film tills nu. Så nu ska vi försöka sova. Vart och må sjukt illa i slutet utav filmen. Men känns bättre nu när jag ligger i sängen. 

Idag när jag var klar hos bm med min glukosbelastning och vanliga kontroll så skulle jag få vänta på bussen i två timmar, men hade tur min bm och hennes chef skulle till Frövi så kunde åka med dem. Så var hemma vid 11.30. Då åt jag lunch, första jag åt idag.. Sen la jag mig och vilade. Hann vila i ungefär 40 min sen ringer dagis och berättar att dem inte får tag på Jonas och att Evelyn hade kräkts. Så jag sa att får jag inte tag på han så kommer jag. Men efter många om och men så lyckades jag få tag på han tack vare pappa. 
Mår så dåligt när jag inte kan vara med mina barn när dem är sjuka.. :( men pratade med Jonas ikväll och hon hade inte kräkts nå mer. Lilla stumpan <3

Jag har mått konstigt hela dagen och det måste bero på sockerchocken jag fick förut :/ har haft konstig huvudvärk och mått allmänt dåligt. 
Bm ringde mig i em och sa att provsvaren hade kommit och jag har inte grav.diabetes :) känns skönt det iaf! 

Godnatt <3

Onsdag!

Godmorgon!

Gick upp vid 6 tiden och fixade mig. Bussen till fellingsbro vårdcentral skulle gå 7.05, så Tommy och jag tig sällskap hans tåg till jobbet går samma tid. Hans tåg åker och jag står kvar och fryser... Klockan går och går.. Vid 7.30 tänkte jag precis gå hem igen, då kommer bussen. 25 minuter försent. Mina fötter var som is :( 

Nu ligger jag på soffan på VC och väntar ut de här 2 timmarna. Jag kom hit till 8 och fick ta prover och sen dricka glukosen, det var som att dricka flytande godis.. Bläää! Mår sjukt illa av den :/ och vart trött som tusan! 

Skriver lite senare.. 



Glukosbelastning!

Imorgon ska jag iväg och göra glukosbelastningen som skulle gjorts i fredags.. Men jag blev för hungrig på morgonen och kunde inte åka. Hoppas hoppas jag inte kommer svälta ihjäl imorgon :P
Jag ska vara på VC 8.00 och då ska jag vara fastande från 22.00 ikväll.
 
Såhär skriver 1177 hur en glukosbelastning går till:
"Man får komma till undersökningen på fastande mage. Först mäts plasmaglukosvärdet för att kontrollera att sockernivån i blodet inte ligger på en för hög nivå redan när man har fastat. Sedan får man dricka en sockerlösning som innehåller vatten och 75 gram glukos. Man får därefter vänta i två timmar medan man tar det lugnt och inte äter eller dricker något. Det kan hända att man mår illa efter att ha druckit sockerlösningen.

Efter två timmar mäts plasmaglukosvärdet en gång till. Om man är frisk ska värdet ligga under 10 mmol/liter. Är det 10 mmol/liter eller högre har man graviditetsdiabetes.

Om det visar sig att man har graviditetsdiabetes brukar man bli inskriven på en specialistmödravårdsmottagning, där personalen samarbetar med en diabetesläkare."


Känner mig inte taggad på att göra den, men måste man så måste man. Jag tror ju personligen inte att jag har grav.diabetes. Men får la se... Sist jag var hos bm så hade jag 9,3 mmol/liter och då var jag ej fastande. Hade druckit oboy till frukost =)

Nu ska jag fixa mig sen gå till affären. Har precis kommit ur duschen.


Tisdag!

Godmorgon :)

Jag var upp runt sex, men la mig igen nu. Har pratat med Tina i en halvtimme ungefär också. Sen sagt hejdå till älsklingen som åkt till jobbet. Men nu ligger jag skönt och ska sova. Det är så kallt i vårt sovrum. Vaknade några ggr inatt av att jag frös. Men orkade inte gå upp och hämta filten. Men nu har jag snott Tommys täcke :) så hoppas mina isbitar till fötter ska värmas upp nu. 
Hoppas ni har sovit gott! Jag har sovit bra förutom att jag springer på toa flera ggr.. 



Mysdag med barnen!

Gokväll..

Just nu sitter jag med fotbad, mina fötter är lite svullna på kvällarna. Så det är skönt!

Idag har jag och barnen vart ensamma. Vi kollade på skönheten och odjuret. Tilma somnade i min famn och Evelyn satt tätt intill mig. Jätte mysigt! 
Saknar dem redan :( 
Men imorgon ska jag passa på och sova. Har sovit dåligt hela veckan. Varje natt har Tilma kommit in och lagt sig typ på mig förutom en natt, men då kom Evelyn in och det var då hon kräktes i våran säng. Jag tycker att det är mysigt när dem kommer och ligger hos mig, men inte varje natt. De brukar aldrig komma in och sova hos oss. Men tror dem känner av att det är nära nu, att tvillingarna kommer. Iaf Tilma, hon är så mammig nu :) nästan bara jag som duger.. 

Ne nu ska jag fila mina fötter och sen hoppa i säng! Godnatt :D 

V.35 (34+0)


Jag är så glad att dem kommer till världen 2 veckor för tidigt. Smärtan just nu är obeskrivlig! Längtan är jobbig, vill ju träffa tjejerna nu... 

48h regeln...

Godmorgon :)

Sitter och kollar på tv med barnen. De skulle egentligen till dagiset idag och den till deras pappa. Men eftersom det inte gått 48h sen Evelyn kräktes sist. Tycker den regeln är bra. Jag verkligen avskyr när föräldrar lämnar tidigare än så. 
Sen är det mysigt att vara hemma med dem när de ändå ska till sin pappa.. 

Tilma har inte fått magsjuka än, peppar peppar.. Hon hade ju så fruktansvärt ont i magen igår. Sen kom hon in till oss inatt och då kunde inte jag somna pga att jag låg och tänkte på om hon kommer att kräkas.. Haha typ i ansiktet på en ;D men icke! 



Inte mer???

Just nu ligger jag i sängen. Idag har jag inte fått mycket gjort medan Tommy har gjort nästan allt. Jag sprang några vändor till tvättstugan imorse, men Tommy fick springa första och sista. Sen har jag mest legat och slappat. Haft ont lite varstans idag. Inte mått bra överhuvudtaget. Jag vek tvätt och bäddade rent i barnens sängar. Jag förlängde Evelyns säng också. Hon fick ju nästan inte plats ;D haha! Jag har lagat mat och det blev potatis, kotletter och sås. Sen har Tommy städat och vart ute med barnen. 

Nu på eftermiddagen började Tilma gnälla över att hon har ont i magen. När jag la henne så hade hon jätte ont och kved och sparkade i sängen. Hoppas bara det inte är magsjuka. 
Medan köttet kokade så ritade vi. Evelyn älskar att klippa :) Tilma ritade så noga, är impad över hur noga hon var. Men ändå sitter hon och säger "jag kan inte" och "det blir så fult".. Tilma har inte det bästa självförtroendet, hon klagar mycket över att hon är ful osv.. Att hon är dålig på mycket! Det är hemskt, jag mår skit när hon säger sånt. Hon är ju inte ens tre år än :/ aja, mår dåligt av att tänka på det. 

På tal om tre. Hon blir tre 2 februari och jag har ingen aning om vad hon ska få i presenter.. Allt hon önskar sig är tårta :D haha! Men något måste vi ju hitta på..

Ne nu ska jag sova, godnatt <3

Mår skit!!

Usch idag mår jag inge vidare. Jag har jätte ont i ljumskarna och ryggen. Sen är jag jätte trött efter allt spring inatt. Känner mig nere och orkar noll. Energin är i botten. Känner att jag ligger efter med sömn också, igår natt sov jag inte många timmar och inatt typ tre till fyra timmar. Kroppen börjar säga ifrån!

Evelyn är iaf pigg och inga tecken på magsjuka hos Tilma än heller. Så det är skönt. Tilma tycker det är roligare nu när Evelyn orkar leka :)



Söndag!

Godmorgon!

Ligger i sängen och ska snart gå upp. Vi ska tvätta. Skönt att få tvätta alla sängkläder och Evelyns täcke och kudde som fick lite kräk på sig :) 

Inatt vart.det ganska mkt spring för mig. Jobbigt var det för fogarna men måste man så måste man! Tilma kom in till oss strax innan tre. Hon ville sova emellan. Så jag gick upp och hämtade hennes kudde och täcke, då vaknar Evelyn och sa att hon inte ville sova själv.. Så jag gick till Tilma och frågade om hon inte kunde ligga i sin säng. Nej!! Så gick in till Evelyn som började snyfta lite, då kom Tilma och la sig i sin säng. Snäll lillasyster <3

Sen låg jag vaken till halv fem ungefär :( så jag är trött. Sjukt trött!!!


Idag kom snön..

Inatt kom Evelyn in till oss och sa att hon hade jätte ont i magen. Hon fick vatten. Sen somnade hon och vaknade till och från och sa att hon hade så ont. Vid halv sju ungefär så satte hon sig upp och kräktes. Vi gick upp och då såg vi att det var fullt med snö ute och barnen blev överlyckliga. 
Jag hoppades på att det var för att hon var jätte hungrig. Men när vi gick upp så försökte hon hinna till toaletten men kräktes i tv-rummet och hela hallen, sen kom det mer i toaletten. Stackars barn! Hade jag inte haft Tommy hade jag inte fått upp allt än pga mitt illamående. Sen har hon legat på soffan och tittat på film. Runt halv elva så var det dags igen. Men då kräktes hon i hinken som stod bredvid henne. 

Sen vid lunch så somnade hon på soffan och sov ett par timmar. Jag och Tilma passade på att gå ut i snön då. 
Hon tycker det är så tråkigt när Evelyn är sjuk och inte kan leka med henne. 

Nu har vi nyss ätit soppa. Jag gjorde soppa på lite rester. Potatis, korv och purjolök. Det var gott en kall dag som denna :) 


Här har vi det kul :(




Sova!!!

Äntligen ligger vi i sängen och ska sova. Eller Tommy somnade nu.. Så jag tänkte skriva ett kort inlägg. 

När Tommy kom hem så lagade jag spagetti och köttfärssås. Efter det gick vi till affären. Barnen hade med sin veckopeng, 30 kr var, en tjugolapp och två femmor. Så dem köpte lösgodis för det och vi köpte till popcorn.. När vi kom hem så kollade vi på Tom & Jerry, ny favorit här hemma :)
Sen har vi kolla på fångarna på fortet. Evelyn är mer intresserad än vad Tilma är.. På slutet ville Tilma sitta i mitt knä och mysa. 
Så vid halv tio somnade barnen ikväll, helt utan protest! 

Hoppas på lite sovmorgon imorgon iaf. Vi har ju gått upp 5.10 hela veckan, så dem kommer säkert upp vid 6 tiden :/ 
Så nu säger jag godnatt :D 

Nu är det nära!


Det innebär att det är exakt en månad kvar tills tvillingarna plockas ut. 
Allt känns så konstigt nu, tror inte jag fattar att vi ska få två bebisar... Hur ska jag klara av det? Kommer jag bryta ihop eller kommer det gå hur bra som helst? 
Är rädd för att jag inte ska orka ... 

Men sen så längtar jag så sjukt mkt oxå. Få träffa de små liven som ligger och buffar i min mage. Se hur dem ser ut. Har de hår? Mörkt eller ljust? Så nyfiken.. 
Sen hoppas jag smärtan kommer att försvinna! Mår så dåligt av den nu.. :( 



Morsgris!

Godmorgon!

Har lagt mig i sängen igen efter att ha hjälpt till att få iväg barnen till dagis.. Tilma kom in till oss inatt igen. Hon la sig tätt intill mig och sov. Så jag har sovit jätte dåligt på jätte liten plats. 
Jag ska ju egentligen till bm och göra glukosbelastningen, men avbokade tiden. Känner att jag kommer inte klara att vara fastande till klockan 13.00 idag. Är liksom redan hungrig så det gör ont i magen.. 
Tilma ville inte gå till dagis imorse och ville vara hemma med mig. Det gör ont i hela mig när det blir så. Men jag kände att hon måste till dagis. Jag måste vila efter denna natt. Hon har blivit sån morsgris, så det är sjukt. Bara jag får hjälpa henne... Det ända hon tjatade om igår var att hon ville till mormor och vara där med mig. Tror hon har kommit in i någon fas som är väldigt jobbig för henne. Hon mår inte bra i sig själv. Det känner jag. Som mamma vet man när sina barn mår dåligt eller när det hänt något. 
Jag vet att Tilma älskar dagiset, annars hade jag inte tvingat iväg henne. Som i onsdags när hon vägrade och fick vara hemma med mig så sov hon till tio sen ångrade hon sig och ville helt plötsligt till dagis. 
Men jag har lovat att jag ska hämta idag och att vi alla ska ha mys framför fångarna på fortet. 

Ne nu ska jag sova en stund. Har dåligt samvete och känner mig taskig att hon fick gå. Men men.. Sen att jag blev arg igår kväll på barnen.. Hatar när man måste bli arg för att dem ska lyssna. Hatar att behöva tjata.. Men idag ska jag mysa med båda och telefonen ska ligga i köket :) haha

Tilma i onsdags när vi gick på promenad till mormor.. 

Torsdag!

Kväller!

Tommy och barnen sover och jag kollar på tv med lite cola. 
De senaste dagarna har jag inte mått helt bra. Har haft extremt ont i fogar och blygdben.. Det har jag jämt, men nu har det vart sjukt. Jag har tappat ork och humör. Mår dåligt över de långa dagarna barnen får vara på dagis. Men har försökt få hem dem tidigare.. Och det har jag lyckats med.. 
Jag längtar till helgen då jag får mer tid med barnen. 

Ikväll vid läggning var de sjukt svårt att få de att somna. De sprang upp flera ggr, gapade och bara skrek.. Blev galen tillslut.. Men de somnade sen och sover gott.. Satt nyss inne hos dem och kliade på deras ryggar.. Får ju ångest varje gång jag blir arg på dem.. Men när de krånglat över en timme, så tappar man tålamodet. 
Imorgon ska vi iaf ha fredagamys, barnen ska få sin veckopeng. De brukar få veckopeng till helgen varje gång de är hemma hos oss. Då får de köpa vad dem vill. Fast vi står för drickan :) 

Ne nu ska jag gå och sova. Vart så trött nu.. Godnatt :)

Onsdag redan!

Denna vecka kommer att rusa förbi. Imorse gick vi upp 5.10.. Barnen åt frukost med Tommy och sen fick dem sätta på sig kläder. Jag borstade håret och tänderna på dem och längtade så tills jag skulle få lägga mig igen.. När dem fått på sig alla ytterkläder och skulle gå så fick Tilma total panik och bara skrek. Hon ville att jag skulle följa med. Men jag stängde dörren och tänkte att hon lugnar sig. Men jag hör hur hon fortsätter även nere i källaren där de ska hämta vagnen. Då gick jag ner. Hon ville till mig direkt och sa att hon ville vara hemma från dagis och vara med mig. Så jag kunde inte tvinga henne. Så Tommy gick med Evelyn till dagis bara :) 
Strax innan åtta fick jag Tilma att somna bredvid mig i sängen.. Skönt.. Men tror ni jag kunde somna då eller?? Nä, jag vart stressad och kände att jag måste somna nu för hon vaknar säkert snart.. Jojo, hon sover än :( aja, får bli tidigt ikväll. 



Tisdag!!

Godmorgon!

Kan väl börja med att skriva GRATTIS mamma på 50 års dagen ❤ 

Idag ringde Tommys klocka 5.10 så jag följde med upp och hjälpte han med barnen. Så nu är dem på väg till dagis och sen säga Tommy till jobbet.. 
Jag ligger i sängen igen och ska försöka mig på lite sömn till. Är så trött i mina ögon ;) så någon/några timmar till med sömn får det bli... 
Sen ska jag fixa lite här hemma. Ska ta mig an ett skåp kanske. Hatar oreda i garderober och skåp. Men det är så lätt att det blir stökigt i dem. Sen har väl (nästan) alla ett katastrof skåp eller låda. Där man har massa skit, typ papper och ja massa strunt. 

Egentligen ska ju Tommy hämta barnen på dagis idag när han slutat jobbet. Men eftersom vi ska fira mamma så ska jag hämta dem. Hur ska jag orka/kunna gå 
1,8 km till dagis med min smärta? Aja! 

Ne nu ska jag sova!! 

Det närmar sig...

Idag är det exakt 5 veckor kvar tills tvillingarna ska få se ljuset för första gången. Tänk att vi har ett datum! Jag kommer att hinna dö av nervositet :D men dagen kommer att komma.. Tycker det bara känns som man går och går och kommer aldrig fram. Men nu när vi har ett datum så blir jag nästan stressad :)


Nu ikväll innan vi la barnen så åt vi kex och ost.. Det är så mysigt att vara samlade runt bordet. 

Ne nu ska jag blunda och hoppas på massa sömn. Fast jag vet att det är omöjligt :/
Godnatt <3

Måndag!

Jaha idag är det sista dagen på Tommys 2 veckors ledighet. Imorgon ska han jobba igen.. Fr.o.m. Imorgon så börjar barnen på hans tider pga min sjukskrivning. Så han lämnar dem vid 6.30 :) 
Imorgon fyller mamma 50 år så vi ska dit och fira henne också :D 

Nu är det inte många dagar kvar tills tvillingarna kommer ut :O lite nervöst är det allt!! 



Äntligen!

Nu ligger jag ny duschad i renbäddad säng. Älskar verkligen och lägga mig ren i en ren säng :) kommer sova gott inatt. 


Vi fick sängkläderna i julklapp av mamma med familj. Jätte fina :)

Nu säger jag och två sparkande tjejer godnatt <3 

Söndag och städ!

Hellooo :)

Imorse gick vi upp vid 7.00 för att tvätta. Så skönt när det är gjort. Hatar att ha smutstvätt. Sen åt vi färskt bröd till frukost. 
Vi har suttit och kollat namn till tjejerna. Nu har vi skrivit upp 7 namn.. Men tycker det är jätte svårt att komma på namn. Jag vill ju inte ha "vanliga" namn heller.

Till lunch idag blev det pommes, lövbiff, café de Paris och persiljesmör. Jätte gott. Vi åt på våra nya tallrikar som vi fick i julklapp av mamma med familj :) 

Efter maten så städade vi. Igår dammade vi och tog bort alla julsaker. Idag städade jag toan och sen dammsög vi och skurade golven. Sen har vi bäddat rent i sängarna. Så en dusch och sova i renbäddat är väl det skönaste som finns?! 

Imorgon kommer barnen hit och jag längtar så otroligt mkt. Saknar dem hela tiden den veckan de är hos sin pappa! 

En gammal bild från när vi julhandlade! 



Mitt i natten!

Egentligen brukar jag sova vid den här tiden. Men den här veckan har jag lagt mig sent. Sen har vi sovit till mellan 9.00-10.00 :) 
Jag ligger i sängen nu och ska sova. Vi ska upp tidigt imorgon och tvätta. 

Idag har julen tagits bort. Det känns så annorlunda när den försvinner. Tycker det känns så ljust, fint och fräscht. Imorgon blir det att köpa fina tulpaner och få lite känsla av vår.
Nu har jag så ont i kroppen så jag kan knappt gå. 

Hörs imorgon :) godnatt!! 

Fikapaus!

Sitter och dricker kaffe och äter nybakad sockerkaka. Vart sugen på något till kaffet så slängde ihop en sockerkaka. Man har ju oftast allt hemma!




Lördag!

Godmorgon!

Ligger i sängen och kollar runt på telefonen och passar på att skriva ett inlägg. 
Inatt har jag sovit dåligt, precis som alla andra nätter. Jag är nu trött i kropp och själ. Visst skulle jag kunna sova mer nu, men vill inte sova bort hela dagen. Har en del att göra idag. Vi ska nog plocka bort julen. Granen barrar och nu är jag lite små trött på den. Sen blir det ju att städa :) fortsätta med planeringen av tjejernas ankomst! ;D 


Jag älskar julen och allt där till.. Men när det ser ut som det gör ute så finns inte den där mysiga julkänslan. Jag vet inte heller när jag såg solen sist.. Känner att det finns snart ingen energi, mörkt dygnet runt och regn! Så deprimerande. Men nu vill jag inte att snön kommer, nu ser jag framemot våren. 



Filmtips: runner runner

Ikväll har vi sett på runner runner. Den var väl sådär och lite förvirrande, men värd att se. 
Justin Timberlake och Ben Affleck är med i filmen. 


Richie vet att han har kommit på hur man knäcker online-spelen, men ändå förlorar han. Han åker till Costa Rica för att konfrontera den som han tror blåst honom på hans pengar: spelkungen Ivan Block. Block vinner över Richie att han hamnat i en knipa han inte tar sig ur. När FBI försöker utnyttja Richie för att fånga Block ställs han inför sitt livs tuffaste utmaning: att utmanövrera de två hoten mot varandra. 



Älskar..

Fick body lotion och duschtvål av mamma i julklapp. Igår testade jag det och jag älskar den redan. Luktar jätte gott och huden känns len.. 




Nintendo 64

Godagens..

Idag sov vi till 9.30 ungefär. Så Tommy gick och köpte färskt bröd till frukost. 
Nu sitter vi och spelar super Mario på Nintendo 64. Eller Tommy gör det.. Så kul att se när han spelar... 


Idag ska vi gå igenom alla bebisgrejer. Kolla vad vi har för något. Vika alla kläder och lägga i ordning allt. Sen ska en lista skrivas om vad som ska med till förlossningen. 

Kommer knappt ihåg vad vi har för något :) så ska bli kul att kolla genom allt!


Datumet våra flickor kommer ❤




Kejsarsnitt bestämt!



Idag har vi vart på spec mvc på ultraljud. 
Allt såg bra ut. Ettan ligger fortfarande i säte och väger nu 1715 gram (-16,9%) och tvåan har vänt sig rätt och väger nu 1723 gram (-16,1%). Men det är ju ettan som ska vända sig. Så det blir kejsarsnitt. Vi bokade tid för det idag!
Så det är lite spännande. Nu räknar vi dagar istället för veckor.



Min duktiga Tilma!

Idag innan barnen drog till Jonas så ritade vi. Då ritade Tilma en spindel :) 




1 januari

Första dagen på 2014 och det känns redan att det kommer att bli ett händelserikt år. 
Evelyn kom in till oss vid 8.40 och Tilma kom upp 9.30.. Så vi fick iaf sovmorgon :)

Igår ville barnen vara vakna till 12-slaget, men Tilma somnade på soffan strax innan elva. 


Men Evelyn höll sig vaken fast hon nästan somnade springandes. När klockan slog 00.00 så stod vi i sovrumsfönstret och kollade på alla fina raketer. 

Sista dagen på år 2013 vart lyckad. Vi åt jätte gott och hade mys. Men det bästa var att jag fick fira in det nya året med dem jag älskar mest! Evelyn och Tommy spelade tv-spel och Tilma spelade mkt på padden. Men vi var samlade och det var huvudsaken.. Tilma fick också se många raketer fast tidigare på kvällen. 



Hoppas att alla hade ett bra nyår och att alla mår bra idag ;D fast det är nog inte många som gör...
Ha ett fortsatt bra år <3