Hejdå Sverige..

..nu drar vi till Finland. Åter onsdag! Vi ska ha en underbar kryssning iaf!

Hoppas ni får det bra oxå!


Fredag och ÄNTLIGEN....

...har Jonas semester i 2 hela veckor.
Så underbart skönt! Och idag blev jag sjukskriven i 2 veckor. Mer kan bli! Men det får jag se om jag vill. Ska försöka jobba så länge som möjligt! Va hos doktorn idag pga att jag svimmade nästan på jobbet igår. Dom ringde in mig på morgonen och jag stressade dit på tom mage och åt en macka när jag kom fram. Sen stressade jag igång. Började med att duscha en boende. Och mitt i duschandet så kommer en arbetskompis och jag hör i slowmotions och ser dubbelt och börjar svettas. Jag sa att jag var tvungen att lägga mig ner. Hon fick lite panik. hehe Sköterskan kom och titta till mig men det var bättre då. Men låg en stund! Jag jobbade klart dagen men kände att tur jag inte svimmade. Så jag cyklade till doktorn idag och alla mina värden och trycket var mkt för lågt. Så han förstod att jag inte mådde så bra. Så nu är jag sjukskriven!




Just nu håller jag på att städa lite hemma och ska fixa så allt kommer se snyggt ut när vi åker på måndag. Hatar att komma hem till ett orent hem. Man vill komma hem och känna åhhh vad rent det är! Och inte komma hem till ångest över att man måste börja städa! Och på söndag ska jag ha ljusparty. Kom gärna! Klockan 18.00!

Ne nu ska jag fortsätta med det jag höll på med!


Kryssning...

...bokad.!
Ja på måndag åker Jag, Jonas och Evelyn på en helsingforskryssning. Och det ska bli så mysigt och roligt. Sist jag åkte en sån kryssning va 2005. Men jag och Jonas var ju till Tallinn 2008 när jag var gravid med Evelyn. Och nu är jag oxå gravid. Haha sjukt juu!

Jaha jag har inte skrivit så mkt dom senaste dagarna. Men finns varken tid eller ork. Sen har jag inget roligt att skriva heller. =)

Återkommer en annan dag när jag har lite mer att skriva!


Feber

Imorse vaknade vi runt sju. Evelyn va pigg men ändå inte helt 100% pigg. Så jag tog en temp och det visade 38,4 grader. Ja våra planer för dagen var att åka till Ikea och köpa en madrass till hennes växasäng. Vi duschade och fixade oss. Tänkte att åka in lite snabbt gör ju inget. Men vi la henne på förmiddagen så hon fick vila lite innan vi skulle åka. Då passade vi oxå på att vila. Men efter 1½ timme så gick vi upp. Evelyn låg i sin säng vaken men jätte tyst! Så jag tog upp henne och hon kokade av värme. Så jag tog en temp och då visade den 39,9 grader. Ojdå tänkte vi. Så det var tur vi inte hann åka in till stan. Hon kan knappt gå. Vill bara ligga och mysa i våra famnar! =)
Vi får se hur hon mår imorgon om vi åker till Ikea eller om vi tar det nästa vecka!

Jonas är iväg någonstans och Evelyn ligger i sin säng och vilar. Jag ska väl lägga mig framför tvn en stund.








Mammas lilla sjukling som försöker vara glad trots febern!


Älskade barn!



 
Jag älskar denna unge så fruktansvärt mkt!


Såhär stod hon när jag kom in i hennes rum igår..
Med hjärtat i halsgropen gick jag fram försiktigt!




Idag när hon ritade...

Så det var lite updt från mej.
Evelyn sover, Jonas är iväg och dricker med några kompisar och jag sitter här.. Ska snart sova!

NattiNatti


Fredagsmys

Nu kommer snart Jonas hem från jobbet och då börjar vårat fredagsmyyys! Åhh vad jag saknat han idag! =)=)
Tror att vi ska äta god mat sen hyra någon bra film och bara ta det lugnt! Och äta massa gott ikväll! Tända massa ljus och han ska massera mig! Har jag bestämmt.. Haha Han gör det jämt när jag vill det. Världens bästa baby och världens bästa pappa!!!!!!


Godmorgon fredag


Igår så ramlade Evelyn ner från en utemöbel (soffa) och slog i huvudet ganska hårt! Usch vi hann inte med och jag mår så dåligt över det! Hon vart helt omtumlad! Hon vart så ledsen och kramig. Mammas prinsessa. Och inte bara det hon hade feber oxå. Stackars liten...
Sen igår så gick jag in i V.16, tiden går så fruktansvärt fort.


Idag är det fredag och det innebär oftast helg snart för dom flesta! Och vem blir inte glad av att det är fredag!
Jag är ledig i helgen oxå. Och det är skönt. Ska tillbringa all tid med mina älskade! Det blir antagligen lugnt idag eftersom Evelyn har feber fortfarande..

Nee nu ska jag slappa medans Evelyn vilar. När hon har feber så vilar hon flera ggr per dag! Så det är lite skönt faktiskt!


Idioter säger jag bara!

Godmorgon förresten!

Igår somnade ju Evelyn innan sju. Och vi började kolla på wipeout och bara hade det mysigt! Sen när klockan är 20.55 så ringer det på dörren. -"Ehh vem FAN ringer på så sent?" Tänker jag.. Jag springer ner och öppnar. Ja och det var försäljare.. Tele2!!! Idioter säger jag bara! Det var en jävla tur att Evelyn inte vaknade. Men ändå, man ringer inte på hos folk 21.00 en vardagkväll. Det borde finnas någon lag som säger att en försäljare  INTE ringer eller knackar dörr senare en 18.00 på en kväll. Ajja nog om det!

Idag är det redan torsdag! Imorse vaknade jag av att det ringde 07.11. Men jag va så trött och vimsig så jag hann inte svara. Och det var såklart doltnummer. Jaha där rök min jobbchans för dagen. Men men.. Så är det, man kan ju inte sitta på telefonen dygnet runt! Men synd för jag vill ju jobba!
Hörde att Evelyn var vaken då oxå, så jag gick upp.!
Hon har bajsat 3 ggr redan nu på morgonen bara. Efter ett tag började hon gallskrika och fick typ panik. Och ja hon är så röd i stjärten. Stackars liten. Smörjde lite. Och nu sover hon!
Jag ska cykla ner med henne till BVC och väga henne. Har inte gjort det på hela sommaren!
Sen blir det bara en lugn dag med bara massa bus och mys!

Får se om jag updt senare.


Ensamhet

Evelyn sover sen 18.40. Helt otroligt men skönt!
Och Jonas är iväg och gör nå. Så jag passar på att sitta här och bara slappa. Ska snart plocka ur diskmaskinen, men känner ingen ork till de.
Klockan 20.00 ska jag se wipout(stavas?) och efter det Livet på BB. Sen blir det sängen. Om jag inte somnar på soffan, känner mig jätte trött!
Imorgon är jag ledig, undrar vad jag och Evelyn ska hitta på då. Emelie kanske kommer över på en fika. Men sen blir det väl de gamla vanliga. Tråka och vänta på att Jonas kommer hem. Kanske ska ta en promenad och stanna vid en lekpark. Ajja får se imorgon!



Jobbat idag...

...på ettan. Där har jag inte vart på hela sommaren typ.. Senast i juni. Så det kändes lite konstigt. Men det gick bra och jag hade en kort tur.
Och nu har jag och Evelyn nyss fikat. Hembakade bullar och saft. Det gillades! Funderar på om man ska baka någon kaksort idag. Men får se om jag orkar! Fyller ju i september och sen ska jag ha ljusparty i slutet av augusti...  Så det behövs fyllas på i frysen med gott fika.

Ne nu ska jag och Evelyn leka


Bullarna jäser...

...just nu. Ska snart göra iordning dom, sen ska dom jäsa igen. Känns som det kommer ta hela natten innan dom blir klara. Hehe
Idag fick jag bara rolig post. INGA räkningar alltså! Jag fick hem Evelyns kläder från h&m. Sen fick vi en tid för ultraljudet. Den 15e september.! Så idag var det kul att hämta post! =) Inte ofta det är de. Bara räkningar typ!

Jonas är hos sina föräldrar och ska fixa nå med sin andra bil som vi ska sälja. Och Evelyn ligger och sover sen 18.15. Helt otroligt. Men undrar om hon kommer vakna mer ikväll.? Hoppas inte. För när bullarna är klara så ska jag SOVA. Är helt slut. Och jag ska jobba imorgon.

Nee nu ska jag göra bullarna färdigt så dom kan jäsa 30 minuter till..




Kläderna jag fick hem till Evelyn...


För exakt 1 år sen...






17 Augusti för 1 år sen
Här var bara lillstumpa nästan 3 månader.. 
Tänk vad tiden går fort.
Och nu är hon så stor men ändå min lilla bebis!
Jag skulle kunna börja gråta när jag tittar på bilderna.
Tänk vad man kan älska någon så mkt!
Helt otroligt vad stolt jag är över min vackra Evelyn!


Orkar inget idag!

Jaha imorse vaknade jag av väckarklockan 7.40. Tänkte först inte ställa någon klocka för Evelyn vaknar alltid tidigt. Men icke då. Klockan ringde imorse. Är hon sjuk kanske? Haha Ne så jag gick upp gjorde iordning frukost till Evelyn, fixade fram kläder som hon skulle ha på sig. Sen väckte jag henne. Och när vi gjort allt så gick jag med hene till dagis. Och där träffade jag Frida oxå. Så vart mkt snack. Och nu sitter jag här och har kommit på att det är väldigt tråkigt och tröttsamt att vara själv. Man vet lixom inte vad man ska göra. Städa kan jag inte göra för det är redan gjort. Och ja det blir ju bara att slappa. Men funderar på om jag ska sortera i något skåp. Ne jag vet inte. Man blir lat oxå. Många säger att jag ska passa på att vila och bara slappa när hon är på dagis. Men det är inte så lätt heller. För det är då man ska passa på att göra sånt man inte kan göra när hon är hemma. Och sova det får jag göra i graven sen! Ne usch på denna dag! Men kan säga oxå att det är skönt när hon e på dagis oxå. Man får tid för sej själv och sitta vid datorn, duscha i lugn och ro och inte springa runt och jaga! Haha Ja nej det här vart ett tråkigt inlägg. Så förlåt att det tog eran tid att läsa allt onödigt!


Sovmorgon idag!

Idag fick jag sovmorgon av Evelyn. Hon vaknade halv tio. Så skönt och det behövdes ska jag tala om. Och nu sover hon igen. Haha När hon vaknade imorse så var jag tvungen att ta en temp på henne, för det är inte likt henne att sova så länge. Men ingen feber. Så jag hoppas det fortsätter att hon sover så länge!

I lördags va vi till Lek och buslandet med Camilla och Christian. Sen följde vi med dom hem till Kumla och blev bjudna på tacopaj och sallad.. Riktigt gott! Deras lilla bebis är redan över 3 månader. Tiden går så väldans fort!

Igår så lämnade vi Evelyn till mamma för vi gjorde en storstädning. Behövdes verkligen!
Och på kvällen gjorde vi bakad potatid med räkröra. Mkt gott.

Ja så såg våran helg ut.
Orkar inte skriva så mkt mer. Har skallebank.!


Godmorgon..

...eller godförmiddag för mig. Vi har vart vakna sen 7.
Idag har jag och Evelyn redan vart ute och gått i 45 minuter. Fast vi kom inte mer än runt området som egentligen tar 2 minuter att gå runt.. haha Men Evelyn gick ju själv. Hon tog på sej sin hatt och börja rycka i grinden och ville gå ut. Så jag hade inget val. Men gud så skönt det var att komma ut!

Nu ligger Evelyn och sover så jag ska passa på att fixa bort allt kladd efter frukosten. Blir ju en del när min dotra ska äta själv.

Just ja, idag är det...
Fredag Den 13:onde.

Ajja ha en bra otursdag alla.! =)=)


Jobba ikväll..

..igen. Jobbade kväll igår med. Men mej gör det absolut inget. Fast känner mig inte direkt taggad.!

Imorse väckte Evelyn mej kvart i 6, lagom kul att gå upp då. Nej.! Men vi lekte och åt frukost. Hon åt sina yougurtar som hon älskar. Sen vid 9 tiden så la vi oss och vilade en timme. Och när vi vaknat till liv så cyklade vi ner till Ica och handlade det vi skulle äta. Korvgryta! Och på Ica mötte vi mamma/mormor oxå. Det tyckte Evelyn var skoj. Sen hem och laga maten och den vart super god. MmMmmmm.. Evelyn fick äta själv och konsistensen är ju som soppa och då kan ni ju tänka er hur det såg ut när hon var klar. Haha aldrig mer tänker man! :P Nu sover stumpan och jag sitter här och väntar på att klockan ska ticka till jobbtid! =) Börjar 15.30-21.00.

Ja så har våran dag sett ut hittills. Nu ska jag plocka undan i köket.

 
 

Dom här bilderna fick jag av Emelie härom dagen. Och titta hur liten min prinsessa va! Hon va inte ens 1 vecka här. Kommer ihåg när jag gick till ica och mötte Emelie. Hon tog bilderna då! =)
Kärlek


Gick hela vägen själv.

Imorse så gick jag och lillstumpa upp vid halv 7 tror jag det var. Vi åt frukost och lekte massa. Sen strax innan 8 så hämtade Evelyn sina skor, sin solhatt och sin ute tröja och kom till mig. Då ville hon ut. Så ja sagt och gjort så var vi ute och påväg till dagis. Klockan var 8 när vi kom ut. Jag tog aldrig med någon vagn hon fick gå hela vägen till dagis. Vad kan det vara dit 200 m och det tog en halv timme att gå dit. Hon skulle vara på dagis halv 9 och vi var där exakt. Så duktig min lilla tjej.
Sen när jag lämnat henne gick jag hem och det tog ganska precis 1,5 minut.. hahaha då la jag mej och vilade och duscha. Sen var det typ dags att hämta henne igen. Då tog jag med cykeln. Så vi cyklade förbi hos mamma/mormor en sväng. Och nu är vi hemma igen. Evelyn ligger och sover och jag ska äta lite mat. Jag börjar ju jobba halv 4..

ByeBye


Godkväll..

Jag har precis lagt Evelyn, hon somnade direkt. Så skönt att hon somnar fort, är så jobbigt om det ska gnällas och skrikas. :P
Jag och Evelyn har tillbringat em/kvällen hos mamma/mormor. Väldans trevligt. Fikade och Evelyn busade som vanligt.

Nu ska jag och baby äta kex med vitlöksgrejs. MmMmMm...
Och bara mysa innan läggdags!

Ha en fortsatt bra kväll kära läsare!!


Får panik...

...över att det känns som höst. Vad fan är det här? Snart i mitten av Augusti och redan höst.. Kommer knappt ihåg hur solen ser ut! Jaja nu när det ändå är så fullt väder jämt så kan väl hösten bara komma så man kan få börja med höstmyskvällarna med tända ljus och bara mysa! =)=)

I söndags åkte vi till lek och buslandet. Vi tog med min lillasyster oxå. Det var inte lika kul som det brukar, för det var mkt folk. Man sprang typ på varann hela tiden. Fast Evelyn var nöjd, det är huvudsaken!
När vi kom hem så bjöd mamma på mat. Potatisgratäng och fläskfile. MmMmMm..






Igår efter Evelyn hade duschat så fick hon se ut som lilla My.. Hehe hon va så söt så..





Vilket långt hår min lilla skit har. Funderar snart på att raka bort de.. hahaha nerrå men det är jobbigt för henne med sin lugg. Men nu är den klippt.. haha

Ne nu ska jag snart hämta henne på dagis.


Så sjukt grymma tjejer..


Sjuk, men lite piggare!

Idag har jag sovit mesta delen av dagen! Så nu känner jag mig piggare. Och ikväll ska vi fira att jag känner mig bättre. haha nerrå men vi ska äta kräftor och spela spel. Vi får se hur mkt jag orkar göra. Men lugnt blir det iaf! När jag är sjuk så är jag oxå folkskygg. Jag följde med och handlade. Men den visiten blev snabb! Hehe




Myskväll ska det bli iaf! =)=)


Vad är detta??

Jag har fått blåsor i hela halsen och jag känner mej febrig! Och jag ska jobba hela helgen.! Fy och blä. Hoppas jag klarar hela helgen iaf! Men men.. Jag börjar klockan 16. Så jag ska vila en stund nu!

Mammas lilla tjej..

..ramlade för några veckor sen och slog hakan på en trätrapp. (Vassa hörnet) Hon vart jätte ledsen men det gick över ganska fort. Skrapsår på hakan, det såg väl inte så farligt ut från en början. Men dagen efter så varade och blödde. Och såg jätte äckligt ut! Stackars flicka. Men nu har det läkt och det ser fint ut igen!


Så såg det ut dagen efter hon slog sej! Usch..



Jag älskar min dotter över allt annat. Jag kan inte fatta hur man kan älska någon så mkt! Hon gör mej glad varje dag och skiner som en sol hela tiden..


Så söt när hon sover.

När man äter frukost så kan man inte gå på toaletten för då hinns det göras mkt av en busig unge!



Efter frukosten så ska man ju leka.




Ja och rummet var kliniskt på kvällen innan. Och bara på några minuter så kan det bli och se ut såhär. =/ haha Ser ni hennes kissemiss som oxå är med och leker??
Alla sett och saker som Evelyn gör så är hon den bästa ändå! 


Tänk att jag ska bli mamma igen!

Hur underbart är det inte.. Jag trivs så bra med familjelivet. Och se Evelyn växa och lära sig nya saker hela tiden! Och nu ska jag få lära en till liten bebis. Åhh vad jag längatar. Känns overkligt!

Igår så va vi på KUB och så lill*n. Jag är i vecka 13 nu. Och tiden går ganska så fort.

Det roligaste va när min lillasyster på 8 år sa.
-Nu har du inget blod i pullan!
Haha vilka funderingar och tankar barn har alltså. Haha
Jaja så e de.

Just nu håller jag på och stor städar i Evelyns rum. Och jag ska fortsätta med det, får se om jag skriver lite senare.