30 mars..

Nu äntligen så börjar jag piggna på mig lite. Är inte helt på topp och är fortfarande matt i kroppen, men är iaf uppe på benen igen. 



Kväller..

Snart blir det att glo på någon film med varma mackor kanske. Sjukt sugen på det :D 
Så får be min betjänt fixa det 😂 

En bild på bebbarna som bara vart osams idag. 



28 mars..

Goddag!
Här ligger jag i soffan och är sjuk. Tänkte skriva lite vad vi gjort sen i torsdags. 

Torsdags så var jag på 6 års kontroll med Evelyn. Hon klarade alla testet jätte bra och sen fick hon vaccin. Hon hade tjatat om sprutan flera dagar, men när väl sprutan kom fram så vägrade hon och ville inte ta den. Vi försökte ett bra tag, men tillslut fick vi ge den ändå och jag fick hålla fast henne. Hon hade/har ont i armen och tyckte inte det var kul alls. 
På kvällen sen började jag få en jätte jobbig hosta. Tommys mamma, Nisse och Fredde kom till oss och jag kände mig helt muck. När dem åkt så tog jag en temp och såklart hade jag feber. Inte jätte hög men 38,3 är jobbigt för mig. Natten var okej. 
Fredagen var sjukt jobbig. Orkade inte ett skit och mådde så jäkla dåligt. Låg i soffan hela dagen. 
Vid 7.00 tog jag en Ipren för då klarade jag inte smärtan i musklerna längre och den gjorde så jag orkade äta frukost. När den gick ur kroppen så kom febern tillbaka och låg då på 40,1 grader och det var hemskt. Jag trodde fan jag skulle dö. Jag frös så mkt, hade två täcken och två filtar. Ändå frös jag så jag nästan skakade. Ipren hjälpte inte så fick ta alvedon av bebisarna, sån man dricker. Dem hjälpte lite iaf. Febern gick ner till 38,5 och fy vad jag svettades då. Sov hela tiden nästan. Men kan säga att det var den värsta dagen på länge. 
Idag mår jag inte helt bra heller, men betydligt mkt bättre än igår. Hostan är kvar och jag har så ont i magen, ryggen och bröstkorgen för att jag hostat så mkt. Orkat vara uppe lite mer idag, men är helt matt i hela kroppen. Tur att Tommy vart hemma och kunnat ta hand om bebisarna, för det skulle jag aldrig klarat själv. 

Tror varken Tommy eller bebisarna är vana vid att jag bara ligger. Tommy har fått ta hand om allt själv. Han klagar iaf inte men tror han tycker det är jobbigt. Alltid jag som lagar mat, städar och fixar. Det är garanterat influensan jag fått! Inte en vanlig förkylning iaf.. 

25 mars..

Godkväll..
Idag har jag inte haft tid att skriva, eller jag har inte tagit mig tid. Imorse efter att Tommy lämnat bebisarna på dagis och åkt till skolan, så tog jag med mig Evelyn & Tilma hem till Anna, Juni & Ida. Där påskpysslade vi och blev bjudna på våfflor. Riktigt mysigt! 
 
Här är Evelyn & Tilmas godisskål och gräskruka till. De har alltså sått gräs. Så fina! 
 
När vi åkt därifrån så åkte vi direkt och hämtade bebisarna på dagis. Skjutsade Evelyn & Tilma till sin pappa igen. Åkte direkt till Lindesberg och lämnade bebisarna till Tommy i skolan. Åkte på möte och sen hem. 
Kommer hem och då har Tommy gjort tacos till oss. Min man han kan! 
Sen har jag påskpyntat här hemma 🐣
 
Nu ska jag sova. Imorgon ska jag till BVC med Evelyn på 6 års-kontroll. En spruta ska hon få också. 
 
Godnatt! 

Härlig eftermiddag..




Soool..


Ligger i sängen och vilar, ska hämta bebisarna vid halv två. Hoppas dem är på bra humör då. Det är drop-in fika i eftermiddag, blir bjudna på våfflor där. Det ska bli gött, fast jag tycker egentligen inte om våfflor 😁 

Imorgon ska jag ta med mig Evelyn & Tilma och åka till fellingsbro. Vi ska hem till Anna, juni och Ida. Vi ska påskpyssla lite. Så det ska bli kul ☺️ Sen på eftermiddagen ska jag på möte i Lindesberg. 

Ha en fortsatt bra tisdag ☀️

24 mars..

Godmorgon
Bebisarna är lämnade på dagis, jag sitter här hemma och glor. Vad ska jag göra när jag är helt ensam? Jag vet, njuta, ta det lugnt, sova.. Men det är svårt! Jag saknar mina små korvar! 


Sol är det iaf och den har jag saknat! Blir nog kanske en promenad eller nå. Får se om jag orkar efter kaffet. Ska nog göra någon rensning på kläder. Barnen har så himla mkt skit. 
Blir nog att sätta mig vid datorn och leta på nå jag kan shoppa 😂 

Biff med grönsaker och basilika..


• 500 gram lövbiff
• En kruka färsk basilika
• Röd & gul paprika
• Purjolök & lök
• Ingerfära (stor som ett finger)
• 1 chili
• 5 stora vitlöksklyftor
• 3/4 dl oystersås 
• 1,5 msk fisksås

Strimla lövbiff och blanda med maizena i en skål, låt stå medan du skär paprikan och löken. Riv ingerfäran och vitlöken och hacka chilin. Paprikan och löken i en skål och ingerfäran, vitlöken och chilin i en skål. 
Stek lövbiffen i olja, salta och vitpeppra lite. När den är genomstekt så lägg i ingerfäran, vitlöken och chilin, häll i 1 dl vatten och stek/puttra ca 30 sekunder. Lägg i paprikan och löken, tillsätt oystern och fisksåsen. Kan behöva lite mer vatten. I med en handfull basilika och smaka av. Tillsätt lite mer maizena om man vill. 
Servera med jasminris eller nudlar.. 

Smaklig måltid ! 

23 mars..

Hello ☕️
Sitter med en kaffe i handen och tar det lugnt en stund. Har bäddat alla sängar, skrubbat slasken, duschat bebisar.. Ska snart vika in all tvätt jag tvättade igår, städa kylskåpet, rensa ytterklädesgarderoben och dammsuga. Får se om jag hittar på nå mer att göra. Älskar att städa och dona. Hatar att ha rörigt och skitigt omkring mig. Så här städas det nästan varje dag 😂 
En promenad ska jag och bebisarna ta också. Jonas & Evelyn kommer snart och hämtar Tilma. Hon har haft hög feber inatt och yrat, men nu är den borta, men hon är slö. 



22 mars..

Godkväller..
Nu ligger jag äntligen i sängen efter en lååång dag. Jag har haft världens energi och har inte haft ont varken i rygg, axel eller handled. 

Igår kväll så fick Tilma feber, den steg så fort att hon kräktes. Så hon och Tommy sov ute i vardagsrummet. Ifall det skulle vara magsjuka (som det inte var) och slippa få kräker i vår säng. Men det blev inget mer sånt. 
Idag har hon legat med hög feber hela dagen och bara sovit. Hon har legat mellan 39,6-40,3 grader hela dagen. Fick alvedon vid 14 tiden. Pappa/morfar och Elisabeth kom hit på en fika efter hennes alvedon. Så hon orkade komma upp och äta lite glass. Sen däckade hon när dem gått och sover än. Bar nyss in henne till vår säng. Tommy får sova på soffan. 

Hon har sagt flera ggr idag: "jag vill bli frisk". Det förstår jag, inte kul alls med feber. Hon har lite hosta också. Så får se vad det blir av detta. 
Evelyn är hos sin pappa. Tilma skulle också dit men vi valde att hon får stanna hos oss nu är hon är så sjuk. Ska inte behöva flytta på sig när hon inte orkar gå.. Imorgon kommer dem och hämtar henne. 

Jag har haft en sjuk energi idag och har hållt igång hela dagen. Vikt tvätt, tvättat och hängt två maskiner med tvätt, dammsugit (fast jag storstädar igår 😝), lagat mat, rengjort diskmaskinen, spelat spel med Evelyn och vanliga sysslor som tex, bäddat sängar, plockat med disk, tagit hand om barnem och ja sånt... Hoppas energin är samma imorgon. Tänkte ta med bebisarna ut på en promenad, dem har inte vart ute i helgen då dem vart sjuka. Men imorgon blir det en promenad. 

Nu ska jag sova, natten kan bli lång! 
Godnatt

21 mars..

Godkväll
Har inte haft lust att blogga idag. Men tänkte slänga in ett inlägg och lite bilder nu. 

Idag har barnen lekt med kompisar hela dagen nästan och vart ute nästintill hela tiden. Bakslag med snö. Men barnen var nöjda. 
Mileja har fått en jobbig hosta och haft lite feber. 
Jag och Tommy har städat. 
Nu blir det mys framför gladiatorerna.

Sen en bild på Nemi och en bild på Mileja 




Trött mamma..

Godkväll..
Vilken dag. Skrev imorse att Nemi inte var på humör. Så från 7.00-9.30 var hon jätte ledsen och mådde inte alls bra. Hon hade ingen direkt feber 37,8 så lite högre än normalt. Men sen vid lunch tiden hade hon 38,6 grader och där har den legat hela dagen, varken gått upp eller ner. Får se hur natten blir..

På eftermiddagen så åkte jag, Evelyn & Tilma till Arboga och gick in på dollar store. Sen på vägen hem hämtade vi en cykel till Evelyn, eller köpte. Så nu är Evelyn nöjd. En 20" :D 




Tand nr 2 tappad..


Nu har Evelyn tappat sin andra tand :) 

Alla är vi olika..




20 mars..

Godmorgon gott folks..
Vart väckt av Nemi vid 5.30 kanske. Tommy tog med henne upp, men jag kunde inte somna om. Hör att hon inte är på humör alls. Gnäller hela tiden 😁 aja, det kan nog bli en bra fredag ändå. 

Idag händer det inte så mkt. Ska åka och hämta en 20" cykel till Evelyn. Funderar på att ta en sväng till dollar store också. Köpa lite till påsk. 



19 mars..

Godmorgon 💤
Fy vad trött jag är. Har nyss lämnat alla barnen på dagis. Men det är lite små jobbigt att gå med Evelyn 2,2 km till hennes dagis sen tillbaka 2,2 km för att lämna de andra barnen. Men nu är jag hemma. Sen ska jag ju såklart hämta Evelyn så det blir att gå lika långt igen. Tur att Tilma och bebisarnas dagis bara ligger 50 meter härifrån :)

Just nu ligger jag i sängen och ska vila en liten stund. Sen ska jag dammsuga och tvätta massor idag. Ser ut att vädret blir fint idag också :D 

Ha en bra torsdag alla 🌷

18 mars..

Godkväll..
Jag har inte haft lust eller ork till att skriva idag. Påbörjade lite förut men tappade lusten och raderade de jag skrivit 😂
Vet inte varför men känns som det bara blir tråkigt. 

Idag har Evelyn & bebisarna vart på dagis. Jag var till Linde med Tilma. Vi var på BUP och sen lunchade vi med Tommy och hans kompis. Trevligt!
Annars har vi inte gjort så mkt mer. 

Det går bra för bebisarna på dagis. Nemi tar lite mer tid på sig än vad Mileja gör. Alltså att Nemi behöver vara mer i famnen på fröknarna. Blir ledsen titt som tätt medan Mileja leker på för fullt. Känns lite jobbigt! Men så här är det. 
Imorgon är det sista dagen för den här veckan. Då har dem klarat av 15 timmar. 

Jag hoppas så att väderprognoserna inte stämmer. Vill verkligen inte ha tillbaka snön, skulle bli väldigt ledsen om det kom. Älskar våren så himla mkt ☀️ Nu när blommorna tittar fram och mina krokusar i rabatten ger mig glädje. Tulpaner är på väg upp också. 

Ne nu ska jag sova.
Godnatt

17 mars..

Godmorgon! 
Vi startade dagen vid 6. Har lämnat Evelyn på dagis vid skolan och sen gått med Tilma till sitt och lämnat bebisarna på sin avdelning. Känns jobbigt men det måste ju göras. Det som känns tungt är att jag vet att Nemi är ledsen och jag sitter här hemma med en god kaffe och en kaka. Men vill ju veta om det kommer funka bra innan jag börjar jobba. Jag ska ringa om en stund och höra hur det går för bebbarna. Mileja sa inget när jag lämnade. 

Jaha, annars idag blir det lugnt. Funderar på att lägga mig en stund efter mitt kaffe och sen städa lite. Om jag hinner. 
Sen blir det lugnt hela dagen. Imorgon ska jag och Tilma träffa en barnpsykolog. Se hur det går. 



16 mars..


Godmorgon 
Snart dags att gå till sjukgymnasten och se vad som ska göras nu. 
Tommy ska gå och skola in bebisarna sista dagen nu. Imorgon börjar dem på riktigt. 

15 mars..

Halloj!
Här sitter jag i fåtöljen som vanligt. Vi gick upp vid 7 tiden efter en sjukt jobbig natt med en skrikande Nemi. Men vi somnade i två timmar på förmiddagen. Det var jätte skönt och behövligt, men har så svårt att komma igång efter att jag sovit på dagen. Blir seg och känner mig konstig. 
Nu har vi iaf ätit lite lunch och dammsugit. Tänkte nog snart bege oss ut i friska luften. 




Melodifestivalen..


Har kollat på melodifestivalen i min ensamhet. Åt gott också :) 
Tommy är på bio med sin kompis Tim. 
Tim kom hit i eftermiddags, så vi grillade lite korv och spelade ett konstigt spel innan dem drog till bion. 

Nu tänkte jag faktiskt gå till sängs och lyssna lite på bebisarnas andetag. Då somnar jag gott! 

Godnatt 🎀

14 mars..

Godagens!
Har precis lagt in mina potatisklyftor i ugnen och ska smart börja steka kycklingfilé. 
Men tänkte slänga in ett snabbt inlägg här. 
Tommy och bebisarna leker på golvet. 

Fint väder idag också. Så efter maten blir det en promenad till affären och handla lite smått. Ikväll blir jag själv hemma då Tommy ska på bio med en kompis. Så blir väl att se finalen i Mellon eller någon film. Får la se. Har ju inte direkt följt Mellon alls. 

Hoppas ni får en fin lördag ☀️

Fredagspizza..

När Tommy kommer hem från skolan så ska vi gå ner till byn för att äta på pizzan. Så sugen på pizza, var jätte längesen. Så idag unnar vi oss det! 
Barnen tycker om det också, så det är bra. 

Just nu är barnen ute, som dem vart sen vid 9 tiden :) så kul när dem har massor av kompisar på området att leka med. 

Köket städat..

Nu på förmiddagen tog jag tag i köket. Skurade alla skåp, kakel och bänkar. Även slasken fick sig en omgång. Så skönt när det är klart. 

Är väldigt noga med köket och klarar inte av att ha disk. Så egentligen ser det nästan ut så här jämt ;) haha! Men ändå nöjd när jag skrubbat! 



13 mars..

Godmorgon fredag!
Ser ut att bli en fin dag. Det innebär iaf att barnen kommer att vara ute mkt idag. Bebisarna ska få gå ut lite och kanske gräva lite i sanden. Sen blir det väl lite mer fix på uteplatsen. Måste ner på byn också tydligen, barnen vill köpa något gott till kvällen. Sen vid 22 kommer Jonas och hämtar dem :) 

Tommy är i skolan och vi andra har nyss ätit frukost. 

Bustrollen!
Tommy kommer hem vid 13 tiden tror jag :) 
Imorgon ska han på bio med en kompis. Så jag får väl se någon film och bara slappa i ensamheten. Fast det brukar bli så att när jag blir själv så börjar något krångla, tex att bebisarna kommer att vägra sova. 
Men men.. Om någon har tips på någon riktig tjejfilm så hör av er ;) 

Vågar man säga att det är vår??

Jag hoppas att snön inte kommer tillbaka.. Nu är den borta och får inte komma tillbaka först november. Älskar våren så himla mkt. Försommaren är också fin, om det inte bara regnar. 



12 mars..

Härliga väder! 
Solen skiner och det är nästan vindstilla ute. Bebisarna ligger ute i vagnen och jag sitter ute i solen och bara njuter. Blommorna i rabatten börjar komma fram nu.

Det går bra på förskolan för Nemi & Mileja. Igår och idag lämnade jag dem i ca 30 minuter. Mileja brydde sig knappt men Nemi var lite mer att gnälla och så. Men vi ska köra en dag på måndag också, sen testar vi 15-timmars resten av nästa vecka. För att se innan jag börjar jobba. 

Funderar på om vi ska grilla ikväll kanske. Så gott med hamburgare. Hihi 

11 mars..


Godmorgon ☕️
Dricker mitt kaffe och har precis bäddat sängarna. Ska dra igång en tvätt nu innan vi ska gå till förskolan. Ska jutesta att lämna dem en stund idag och se hur dem reagerar på att jag säger "hejdå". Känns tungt men det måste ju göras. 

Igår så skadade Tilma sin tumme hos sin pappa, den är så svullen så hon inte kan böja den. Får se hur det är idag, om den kommer behövas röntgas eller ej. Evelyn & Tilma kommer till oss idag till på fredag. 

Ikväll ska vi hem till mamma, Bosse och syrran och fira Bosse som fyller år. 

Solen skiner och det blåser iaf inte storm idag ☀️

Morsgrisen Nemi..

Nemi har blivit en sån morsgris sen jag började skola in dem på förskolan. Hon vill bli buren mer och vara nära mig. Hon vill gärna sitta i mitt knä hela dagarna. 

Trött och grinig har hon vart idag. Fast kanske inte är så konstigt heller. Då hon slog i näsan så det blödde imorse, vart på förskolan och slog upp strängen på övre läppen så det blödde nu i eftermiddags. När Nemi väl slagit sig ganska illa en dag så fortsätter oturen hela dagen. 

Ne nu ska jag sova! 
Godnatt ✨

Storm..

Usch vad det blåser ute. Det är verkligen storm. Men bebisarna sover ute i vagnen på uteplatsen. Men ser att vagnen rycker till av vindarna ibland. Så får se hur länge dem kan sova. Jag har hellre regn än storm, det är så sjukt jobbigt att vara ute när det blåser. 
Tänkte ta fram dammsugaren medan bebisarna ändå sover. 

Annars idag blir det lugnt, har vart på förskolan en stund på förmiddagen. Det gick bra. Mileja tycker det är roligt och är inte beroende av mig. Nemi går det lite trögare för. Hon vill gärna vara när mig (helst på mig) hela tiden, ibland går hon iväg och kikar men kommer sen på att "nu är jag för långt ifrån mamma" och så springer hon till mig. Lite jobbigt tycker jag det är. Men Mileja är i fröknarnas famn och tycker inte att det är så konstigt. 
Imorgon ska jag testa att lämna en kort stund, även på torsdag. 

Ne dammsuga var det ;) 

10 mars..

Godmorgon ☕️
Sitter just nu med en kaffe och försöker bli pigg. Morgonen startade väl inte helt bra. Nemi slog sig så det kom massa näsblod. Det nästintill sprutade blod, lilla gumman! Jag fick på tröjan, hon på pyjamasen och Mileja i huvudet. Det droppade på henne när jag bar upp Nemi. Det rinner fortfarande lite blod men vi har fått stopp på det mesta. 

Nu ska vi snart gå till förskolan och fortsätta inskolningen. 
Vädret verkar inte bli lika fint som igår. Hoppas det klarnar upp sen. 

Nu sover tvillingarna..

Godkväll

Snart blir det farmen och någon serie. Vi kollar på 3 olika. Vikings, vampires och the 100. Men vikings och vampires går bara 1 dag i veckan. 

Evelyn & Tilma är hos sin pappa men kommer tillbaka till oss på onsdag och ska vara här tills på fredag. Tvillingarna sover efter lite fika och bad. 




Jag njuter..


Blå himmel med strålande sol ☀️ Nu vågar jag känna att det är vår ute. 

9 mars..

Godmorgon!
Vad ljust det är ute nu tidigt på morgonen. Så skönt och man blir piggare fortare..
Idag blir bebisarna 13 månader. Så otroligt fort tiden går. Kan inte förstå. 

Idag blir det inskolning som vanligt. Nemi börjar bli lite snorig, hoppas det inte blir värre. Vill ju ha inskolningen gjord så man slipper skjuta upp den. Men det blir som det blir.. 
Annars idag så blir det att fortsätta att greja ute lite. Solen är framme och det ser ut att bli en jätte fin dag.

Ha en bra måndag! 

Min tokiga Tilma..

Godkväll
Ligger äntligen i sängen efter en sjukt lång dag. Dagen har knappt gått framåt. Men nu kom tiden för sängen. 
Innan lunch så passade vi på att gå ut medan solen var framme, för det var den inte länge. Bebisarna sov i vagnen i 1,5 timme typ. Synd bara att det blåste. Men Evelyn var ute i ca 7 timmar i sträck. Var in och åt lasange i 20 min. Helt sjukt, 7 timmar! Hon verkligen älskar att vara ute. Tilma var ute typ 5-6 timmar, det är också sjukt. Men dem har lekt med massa kompisar. Ser så kul ut när dem är ett gäng. Stora barn vi har. 

Annars ikväll har vi sett på farmen som vanligt. 
Imorgon är det måndag och fortsättning på inskolningen. Känns jätte tufft då bebisarna inte vart på topp alls efter första veckan. Hoppas denna vecka kommer att gå lättare för dem. Imorgon ska dem testa äta där också. 

Kollade till barnen innan jag la mig. Det jag fick se var jag tvungen att ta kort på ;D haha! Min Tilma! 



8 mars..

På förmiddagen tittade solen fram, men det blåste storm. På uteplatsen var det lä och det var varmt. Så på uteplatsen har vi fixat massa idag. Barnen har lekt med massa kompisar. Evelyn har vart ute sen 10.30 och är ute än, hon var bara in och åt mat förut. Tilma kom in för 20 min sen. Så skönt att våren kommer! 



Grillat..


Det blev grillat idag med. Fast kött! 


7 mars..


Godagens!
Här startade vi morgonen med en rejäl frukost. Sen har vi storstädat hela lägenheten. 
Hade hoppats på sol så man kunnat hålla på och greja på uteplatsen. Det kan man ju nu med, men roligare om det är sol så man får vårkänslor, 
Se om det blir sol imorgon. 
Nu ska vi snart grilla fläskkotletter. Till det blir det pommes och någon sås. 

Ha en bra lördag! 

Grilla ikväll..

Hemma från Örebro nu. Jag har storhandlat och vart på Biltema och köpt en standard klotgrill. För ikväll ska vi grilla hamburgare. 

Åkte in helt själv till stan. Orkade faktiskt inte ta med barnen. Vet att dem ändå har roligare hemma. Sen går det bra mkt fortare också. 

Inne på IcaMaxi så ramlade en liten flicka och slog huvudet i golvet. Usch! När hennes mamma lyfte upp henne så var hon typ avsvimmad. Så hennes mamma skrek hennes namn och var såklart skärrad. Men hon vaknade till efter typ 3 sekunder. 
Det var hemskt att se.. Mendet gick nog bra för dem fortsatte handla. 

Ne nu ska jag fixa tillbehören till hamburgaren. 

Nackspärr..


Rosa tejp vart jag tejpad med igår, till barnens lycka :D haha
Ne men har fått nackspärr idag. Vet inte om det är för att jag vart hos sjukgymnasten 2 dagar och bråkat med nacken eller om jag legat konstigt inatt. Hoppas den försvinner fort iaf. Så jobbigt att jag inte kan vrida huvudet åt höger. Men men, en vardag för en ung 90 åring ;) 


Kaffe och snart förskola..


Nu en kaffe och snart gå till förskolan. Idag ska Evelyn få vara på sitt gamla dagis på bäcken. Hon är spänd och nervös. Alla som är födda -09 fick ju flytta till skolan redan i januari. 
Men för att jag ska slippa gå med Evelyn till skolan för bara någon timme så får hon vara där ist. 

Ha en toppen fredag 🎀


6 mars..

Godmorgon!
Ligger i sängen och ska snart gå upp.. Känner mig trött och slut. 

Igår var jag ju hos sjukgymnasten igen och gjorde lite olika övningar. Men min nacke pch axel är inte med på banan riktigt. Men i onsdags när jag var där tejpade han upp min axel lite. Igår hade jag knappt ont i handleden, kunde röra den utan att jag ville gråta och så. Men nacke/axel/arm/handled hänger ju ihop så det kan vara min nacke som spökar. Jag ska tillbaka till sjukgymnasten på måndag igen och ta bort den nya tejpningen och sen ska vi gå djupare in på bröstryggen och lederna, se om det är något där som är fel. 

Ne dax att gå upp. Inskolning idag då och sen helg. Idag åker jag, Evelyn & Tilma till Örebro och storhandlar. Ska leta på en grill också. 

5 mars..

Godmorgon
Ligger fortfarande i sängen, men ska snart gå upp. Idag fortsätter inskolningen. Men det sköter Tommy, jag ska till sjukgymnasten idag också. 

Kvällen igår var jätte trevlig och hoppas verkligen det blir fler ggr. Vi åt på kolgrillsbaren (grekisk). 

Ha en bra torsdag! 

Sjukgymnasten..

Det gick bra hos sjukgymnasten. Tycker han är jätte bra och lyssnar verkligen. Så hoppas han blir kvar här och inte försvinner som alla bra läkare, 
Som jag skrivit tidigare så har jag jätte problem med min handled och två fingrar (ring och lillfingret). Men jag har även ofta ont i min högra axel och nacke. Så idag tittade vi och gjorde tester på min axel. Han tror nämligen att det kanske hänger ihop. 
Rörligheten i nacke och axel var bra men smärtade i vissa tester. Känseln i höger arm är inte bra alls. Så det verkar vara någon nerv som spökar. Reflexen på ett ställe i armen fungerade inte. Så Fredrik (sjukgymnasten) tror att det är någon skada i nacken/axeln. 
Imorgon ska jag tillbaka och då ska vi gå djupare. Så nu tejpade han upp min axel lite för att låta min nackmuskel få lite avlastning. 

Är jätte nöjd med besöket. 

4 mars..

Godmorgon 💐
Sitter med en god kaffe i min ensamhet. Känns bra! Tommy är på väg med barnen till förskolan och sen skola in tvillingarna. Själv ska jag vara hos sjukgymnasten 8.30. Efter det går jag till förskolan och är med tvillingarna. 
Fast egentligen skulle jag bara vilja hem och städa. Men det fixar jag sen. 




Seg dag..

Usch vilken seg och tröttsam dag det vart idag. Energin är snart helt slut! Då menar jag helt slut.. 
Men imorgon får jag ladda upp dem igen. Jag och Anna ska åka in till Örebro imorgon kväll och äta på restaurang. Ska bli så skönt och få komma iväg och umgås med henne, prata och bara äta gott. Ingen alkohol ;) 

Till middag idag rullade jag, Evelyn & Tilma köttbullar som vi alla åt med makaroner och min gräddsås. Det var jätte gott.

Nu ska jag sova, redan! Men som skrivet, är sjukt trött! 
Godnatt! 

Så sjukt trött..

Herregud vad trött jag är idag. Har inte vaknat till helt på hela dagen. Vart sent igår, då jag inte kunde somna. Men jag slapp iaf att gå med Evelyn.. Hennes mormor var snäll och lämnade/hämtade henne idag. 
Inskolningen gick jätte bra och bebisarna är inte blyga alls och tycker det är kul där. Hoppas det fortsätter så. 

Nu ska jag ge bebisarna mat och sen fixa något till oss andra. 

3 mars..

Godmorgon 🎀
Nu blir det inskolning dag 2.




Rosor..


Kväll och sängen som vanligt! Kollat på farmen och ett avsnitt av vampires. Så bra! Fick rosor av Tommy idag också, love it! 

Imorgon ska vi upp tidigt. Lämna Evelyn på sitt dagis, sen Tilma. Inskolning 2 timmar för Nemi & Mileja. Hoppas dem orkar så länge 🎀

Godnatt! 


Fixat och donat..

Fick för mig att sätta upp mitt gamla väggur som är efter min mormor. 

Sen satte jag upp världstavlan som jag köpte igår. 

Jag vet att väggarna ser gråa ut, men dem är faktiskt vita. 

Hemma från förskolan..

Kom hem från förskolan för en timme sen ungefär. Har ätit lite mat och fixat lite. Nu ligger bebisarna och ska sova med lite välling. 
Inskolningen gick jätte bra. Mileja var mer framåt än Nemi. Men Nemi kom igång hon också. Men Mileja sökte kontakt med både barn och vuxna. Imorgon blir det 2 timmar istället. Se hur det går. Men det ska nog gå bra :) 



Läsvärd artikel..

http://www.hd.se/mer/2013/10/05/lite-foraldraansvar-om-jag-far-be/

Bam 👊

2 mars..

Godmorgon
Måndag idag då och första inskolningen sker idag. Känns tungt faktiskt, men ändå skönt på nå vis. Hoppas dem kommer att trivas. Men det tror jag. Ska bara vara där 1 timme idag. Men sen blir det 2 timmar varje dag. De kommer säkert vara helt slut i början.

Igår gick vi och la oss efter farmen, var så sjukt trött. Nemi vaknade 3.50 och ville upp. Men hon fick ligga i sin säng och babbla och gapa. Så strax efter 5 gick Tommy upp med henne. Mileja vaknade nyss, perfekt tid! 

Ha en bra måndag alla 🌸

Shoppat lite..


Idag har jag vart på en gårdsbutik med mamma och syrran. Köpte lite nytt till hemmet :) 


1 mars..



Godmorgon
Här startade vi morgonen vid 5.30-6.00 någongång. Mysigt ibland. Men dagen brukar kunna bli lång och seg. 
Jag ska åka med mamma till någon gårdsbutik. Sen ska Evelyn på kalas, fast det är bara hos grannen. 
Sista dagen för bebisarna på ledighet, imorgon börjar verkliga livet. Förskola!