Söndag

Och det innebär att vi ska åka hem från storstaden. Vi har gjort så mkt kul. Vi har inte använt bilen nå, vi har åkt buss, spårvagn och tunnelbana. Vi har vart på Skansen, gröna Lund och Naturhistoriska riksmuseet. Nu ska vi snart checka ut oss från hotellet. Vi funderar på om vi ska åka hem direkt eller om vi ska göra nå mer när vi ändå är i sthlm.. :) Bilder kommer in senare!


Godnatt!

Dags att sova nu så man orkar åka till Sthlm i morgon. Åker imorgon och kommer hem på söndag. De har lovat mkt sol i helgen..


Godnatt!

Dags att sova nu så man orkar åka till Sthlm i morgon. Åker imorgon och kommer hem på söndag. De har lovat mkt sol i helgen..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_5011b46ae087c367db00007f.jpg" class="image">


Godnatt!

Dags att sova nu så man orkar åka till Sthlm i morgon. Åker imorgon och kommer hem på söndag. De har lovat mkt sol i helgen..


Hade en ledig dag!

Men mobilen ringde vid 10.30 och dem vill att jag jobbar kväll. Lite tråkigt faktiskt, eftersom det är min enda lediga dag. Så jag har jobbat fredag, lördag, söndag och det blir jobb måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Ne nu kommer Jonas hem från jobbet och vi ska äta tacos tårta! :)


Vaknade nyss :)

Evelyn väckte mig runt sex, hon har kollat på tv tills nu. Ska väl gå upp snart. Igår fick jag ett mms av Mattias, Jonas hade fått en regnbåge. Undra hur sjuka dem kommer att bli nu när dem har sovit ute. Var ju svinkallt igår kväll :/


Ligger i sängen

Upp tidigt och jobba imorgon.. Imorgon ska Jonas och två kompisar till han fiska och övernatta. Lite tråkigt, men är ju van vid att vara själv. Vi går ju om varandra jämt. Längtar verkligen till nästa helg då vi ska till Sthlm. Bara få vara vi två och barnen. Ne sova nu så jag orkar upp imorgon kl 6 :) godnatt En bild på acrobaten


Fredags mys

Jonas jobbar eftermiddag och kommer hem vid 22. Så jag och barnen får ha fredagsmys själva. Vi har ätit hamburgare med bröd.. Nu ska vi ta fram godiset säger Evelyn. Imorgon blir det jobb. 6.45-14.15 så det är en skön tur... :)


Kul natt :)

Tilma höll oss vakna till 02.10 inatt och jag skulle upp 5.40.. Aja, är trött men man dör inte iaf! Jonas gick ju upp med Tilma så att jag skulle få sova, men när man hör en glad liten Tilma springa runt och ropa på mamma. Då är det faktiskt svårt att somna. Så gick iaf upp och gav henne en kram :) Evelyn vaknade inatt oxå och ville sova i våran säng. Men hon var nog lite i sömnen. Hon kom in till mig och missade att Jonas och Tilma var vakna. Men hon kom in till mig och sa: jag ska sova med dig mamma, men måste ha blöja så jag inte kissar på mig i eran stora svårtvättade säng. Haha hon som inte haft en blöja på sig sen i november. Haha men då hämtade jag en för att se vad hon skulle säga, så skrek hon till mig att hon inte är någon bebis som Tilma är. Så hon var nog ganska mkt i sömnen.. Ne nu ska jag fortsätta jobba, har haft rast nu!


Sthlm nästa helg :)

Nästa fredag-söndag är vi i Sthlm. Vi ska bo på ett scandic hotell vid värtahamnen, 4 km ifrån centrum. Vi ska gå på Gröna Lund, Skansen och Naturhistoriska museet. Sen blir det kanske nå mer... :) skönt att komma hem ifrån.


Ganska fint väder idag :)

Idag gick Evelyn upp 6 och vi andra runt 8.. Vi gick ut allihopa till lekparken. Gick in och åt lunch. Nu sover Tilma och Jonas. Jag och Evelyn har vart ute och haft vattenkrig. Nu ligger jag i soffan och Kollar på när Evelyn gungar.. Vi satt ute på våran uteplats och drack saft och åt lite choklad som är över från helgen.. :)


Nu är det klart :)

Nu är toaletten storstädad! Wihoo.. Nu kommer snart Jonas hem från jobbet, då kommer väl han att klampa in med sina smutsiga fötter på det halvblöta toagolvet. Så då blir det väl fotspår! Haha!! Nu ska jag snart hoppa i säng!


Blä vad kvavt det är!

Har städat hela lägenheten, bara toan kvar. Men den gör jag när barnen somnat. Barnen jäklas så fort jag ska städa. Jag plockar iordning i deras rum och sen går och gör något annat. När man sen kommer in på rummet så har dem stökat ner mer än det såg ut innan. Men idag vart jag arg. För dem vet att de inte får göra så. Så idag sa jag ifrån. Men nu är det klart och jag ska bara plocka ur diskmaskinen när den är klar. :)


Mys :)

Har vart på kyrkis på fm och barnen tyckte det var roligt. När vi kom hem så somnade Tilma, så jag och Evelyn gick ut. Hon lekte i lekparken och cyklade runt lite. Jag fixade med alla blommor ute. Drack kaffe med grannen. Nu myser vi framför tvn. Jag ska snart dra fram dammsugaren. Evelyns fel att jag måste dammsuga, hon var tvungen att visa sina fötter för mig. Haha men det måste göras, har verkligen inte dammsugit sen i fredags.


Goddag :)

Nu har vi nyss klämt i oss kålpudding, potatis och sås. Det var så gott. Nu ligger jag i sängen och ska vila. Börjar jobba 15.40. Igår kollade jag och Jonas på två filmer. En skräck film, tror den hette wrong way ne jag kommer inte ihåg. Men jag var totalt livrädd hela filmen. Hade hög puls och hjärtat slog hårt. Efter det kollade vi på "En gång i Phuket" och den var sjukt rolig. Haha Ne nu ska jag vila!


Snart film med älsklingen :)

När barnen har somnat så blir det film och nå gott med älskling. Jag har jobbat hela dagen så jag är väldigt trött. Hoppas jag kan hålla mig vaken bara, hihi! Imorgon börjar jag inte förens vid 15.40. Tror det blir skräckfilm nu. Barnen måste somna först! :)


Saknar Jonas :(

Han har jobbat natt sen i onsdags. Och jag har jobbat och sen löst av honom på kvällen. Helgen har jag vart ledig och han har jobbat 17.30-6.00, så han har sovit och dragit direkt till jobbet. Så man kan typ säga att jag träffade honom i tisdags sist. Blää! Vad jag saknar honom nu, tråkigt att somna själv. Tur att man har dem söta trotsungarna! Haha Nu ikväll har jag kollat på film och bara tagit det lugnt. Nu ska jag sova, jobb imorgon mellan 8.30-17.30 :) Godnatt


Ensamtid med Tillis :)


Ring ring...

Telefonen ringer; hej mamma! Hej gumman, svarar jag. Jag ska sova här, hejdå! Säger Evelyn och ger telefonen till mamma. Så nu har dem vart hit och hämtat kläder. De skulle åka till Ica och köpa gott till kvällen. :) Jonas jobbar och Tilma ligger i sängen och ska sova. Skönt att få lite ensamtid! :)


Febern är kvar

Idag har vi slappat på fm. Sen gick vi hem till mamma och blev bjudna på potatis, lax och romsås. Fast mamma stekte köttbullar till mig som inte tycker om lax. Hihi! Sen tog vi alla en promenad till min mormor och drack kaffe och åt rabarberpaj. När vi kom till mammas hus så skulle vi gå vidare hem. Men fick visst bara med mig Tilma hem, Evelyn stannade kvar där. Mamma kör hem henne sen. Så jag och Tilma lekte en stund och sen gick vi ut en stund. Nu är hon helt slut lilla Tillis. :)


Ligga och vila med pappa är kul :)

Tilma sover men inte Evelyn. Har jobbat mellan 7.45-17.30. Skulle ha jobbat mellan 6.45-16.00. Igår skulle jag ha jobbat 8.30-17.30 men blev dubbelpass. :) Men nu är jag ledig helgen. Jag kom hem till en febrig tjej. Tilma har fått lite feber.


Onsdag !

Godmorgon :) Vi vaknade nyss. Snart blir det pannkaksfrukost. Vi lovade Evelyn det igår. Sen blir det att vänta på att få åka iväg och jobba. Jonas ska jobba fem nätter nu. Lite tråkigt. I helgen ska vi åka till Anna, har inte träffat henne sen vi slutade skolan. Saknar henne sjukt mkt. Men båda två jobbar jämt. Sen aldrig lediga ihop. Men nu i helgen är vi lediga :) Ne nu ska vi gå upp!


Åh vad jag älskar er mina barn !

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_4ffb41319606ee1ade00010f.jpg" class="image">


Kväller !

Har precis kommit ut duschen. Slutade jobbet nio. Passade även på att duscha av Evelyns bilstol. Fy fan vad skit det hamnar i den. Nästa gång blir det Tilmas stol. :) Nu ska jag sova, jobb imorgon mellan 7.45-17.30, verkligen hela dagen. :) Godnatt En snygg bild på mig. Evelyn skrattade så hon nästan svimmade.


Lördag :)

Godmorgon Idag vaknade jag strax innan nio. Skönt när man ska iväg och jobba sen. Jag jobbar 13.40-21.10. Igår fiskade Jonas med sin bror och en kompis. Jag och barnen blev bjudna på mat hos mamma/mormor.


Nu funkar blogg från mobilen igen :)