Godmorgon tisdag!

Nu sitter jag här och väntar på att få gå till bussen. Gick upp för tidigt idag. Tänkte duscha håret, men kom på imorse att det gjorde jag ju igår. Jaja, skönt att sitta och piggna till lite innan jag drar. Fast jag blir egentligen tröttare av att sitta här. Men ska snart dra på mig ett ansikte och borsta tänderna.

Tilma har skrikit och då menar jag skrikit sig igenom hela natten. Alltså hon hade ont någonstans. Det hörde man på skriket. :( usch det är så jobbigt.

Ha en bra dag vänner!


Hästar :)

Har vart hos en klasskompis idag. Fick massa kartonger av hans mamma. Snällt eftersom att banankartonger är svåra att få tag i. Så nu kan jag börja packa.
Tommys mamma har ju hästar. Så barnen fick följa med och titta. Tilma verkligen älskade det. Medan Evelyn är lite mer försiktig. Tilma ville gå in i hagen. Men då blir jag lite rädd. Haha rädd som jag är för hästar ;) synd att telefonen låg kvar i bilen. Annars hade jag haft någon bild. Men en annan gång.

Nu har vi precis ätit kvällsmat och sitter framför tvn med en brasa tänd :) barnen ska snart i säng och jag ska lägga mig framför tvn och bara slappa och njuta av att vara ensam :)


Feber ;(

Hann vara i skolan till lunch. Sen ringde Tilmas avdelning och sa att Tilma har feber och är allmänt dålig. Så det var bara att åka hem igen.. :( men så är det. Nu sitter vi i soffan och glor. Inte nå roligt, men mysigt. :)
Tog nyss tempen på henne. Den låg på 38.9 ;(


Snart döv :O

Idag fick jag för mig byta batterier i alla leksaker som inte har funkat på länge. Nu undrar jag varför jag ens gjorde det?! Aaaaaa! Vad det låter här hemma nu. Tur att barnen är glada iaf!


Söndag :)

Godmorgon :)

Jag och barnen har precis ätit frukost framför tvn. Så skönt eftersom jag tänt en brasa. Jag har frusit hela natten och sen har jag blivit väckt. Telefonen har plingat flera ggr och det har stått att folk på Facebook har skrivit till mig på PM. Men det är ingen som gjort det. Jag har inte ens haft ljud inatt. :( både Facebook och telefonen måste ha fått nå cp-ryck! Aja nu sitter vi här vakna iaf.
Dagens planer är väl att hälsa på mamma/mormor. Evelyn längtar och vill åka nu. Men jag måste elda klart först.

Köpte ett par byxor på hm till Evelyn för några veckor sen. Igår hade hon dem för första gången. Efter ett par timmar hade hela sömmen gått upp på sidan av benet. Blir så jävla trött. Måste iaf åka till Örebro och lämna tillbaka dem. :/ tur att jag sparade kvittot. :)


Trött ;/

Gud vad trött jag är. Skulle kunna somna nu. Men måste väl vara vaken en liten stund till. Annars vaknar jag väl inatt.
Vi åt nyss tacogratäng och sallad. Så gott.
Ungarna la Jonas nyss. De fick vara vakna lite längre idag :)


Små meningar kan ibland vara tänkvärda :)


Lycka :)

Så glad att jag har mina barn i mitt liv. De är så jobbiga men ändå mina älskade hjärtan.

Idag när jag började med maten så kom Tilma till mig och frågade om jag kunde läsa bok. Men då var Evelyn så snäll och läste för henne. Och tro det eller ej?! De satt i 15 min och läste böcker. Evelyn var så duktig och berättade för Tilma. :)


Lunch :)

Nu har jag och ungarna ätit lunch. Det bilen pommes och tjock korv. Barnen åt hur mkt som helst. Så kul när dem äter mkt mat. Nu ligger Tilma i sängen och ska vila. Jag och Evelyn ligger framför tvn och chillar. När Tilma har vilat klart så ska vi gå till affären och köpa godis. Barnen tkr det är så kul när dem får bestämma själva vad dem ska äta för gott på kvällen. Oftast vill Evelyn ha vindruvor eller popcorn. Tilma vill ha godis. Så lite bråk kan det bli i affären. ;O men på fredagar brukar dem få popcorn/chips/cheesballs och på lördagen godis. Men igår åt dem godis så vi köper nog popcorn idag :)

Ne nu ska jag vila en stund, är så trött.


Lugna i några minuter iaf :)


Lördag :)

Idag gick Evelyn upp strax efter sex och jag och Tilma gick väl upp halv nio. Vi har precis ätit frukost och ska väl snart duscha och fixa oss för dagen :)

Funderar på vad man ska göra idag. Har ju ingen bil så blir väl att vara hemma och kanske bara ta någon promenad :)


Äntligen fredag :)

Kom nyss hem från skolan. Och fy fasen vad det är kallt ute ;( inte alls skönt att gå ut.
Funderar på att åka en sväng till Örebro. Måste ha en ny jacka ;S

Ikväll blir det tacos här hemma. Är så sjukt sugen på det. :)


Trött?!

Jag tror att Evelyn var trött ikväll. Hon somnade på golvet tidigare ikväll. När vi skulle bära upp henne vart hon oxtokig :S men Jonas fick henne lugn och hon somnade till slut ;)


Torsdag...

...lång dag i skolan. :S sitter på bussen nu och typ fryser. Så kallt ute och min jacka har gått sönder. Den går liksom inte att stänga. Jävla bajs.

Igår var vi till moskén i Västerås. Han muslimen som pratade var väl inte den roligaste. Han typ stod och pratade till läraren och pratade så fort. Jag hörde inte nå vad han sa. Men en sak hörde jag och reagerade på :O han sa "40% av svenska befolkningen vet inte vem sin pappa är". Så han menar att nästan hälften av befolkningen inte vet det, menade då han att vi svenska tjejer är horor då eller? Ja jag vet inte. Bara för att männen hos dem får ha 4 fruar. Jag vart lite irriterad när han klankade ner oss så!!

Ne nu ska jag snart gå av vid skolan :)


Gokväll

Var sjukt sugen på kiwi nu ikväll. Så jag åkte till affären för att köpa det, men kom hem med mat tills imorgon och ingen kiwi. Sjukt irriterande.. Aja!
Ska släcka ner nu och sen lägga mig. Är så sjukt trött..
Imorgon ska vi till moskén i Västerås, jag känner inte för det och har noll i intresse för de. Men visst lite intressant skulle det nog vara. :) men har ej lust med mkt nu för tiden ;O

Godnatt alla kära läsare :)


Kallt :S

Godmorgon :)

Vart vaken över två timmar redan. Nu sitter jag på bussen. Känner inte för skolan idag. Är trött och mår illa. Och sen är det svinkallt på bussen :(

Har lite samtal som måste ringas idag också. Usch känner mig inte på humör alls .!

Ha en bra tisdag alla :)


Typ natt ;O

Ska försöka sova nu, men har problem att somna..
Ikväll när jag nattade Evelyn så läste vi bok i hennes säng i typ tio min sen låg vi och pratade i tjugo min. Det var så mysigt och hon hade så mkt att säga. Sen tog vi flummiga bilder och en pussbild.
När hon såg bilden när vi pussade varann så sa hon "mamma, du är min bästa kompis och jag älskar dig min prinsessa". Hon säger att hon älskar mig och så ofta. Men nu, denna gång kändes så speciell. Blir så glad att jag har gråtit en skvätt nu. :)

Min älskade Evelyn. Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Du och Tilma är mitt allt!!!!!


Måndag :O

Ny vecka. Skönt!
Kom nyss hem från skolan och ska snart börja med maten. Det blir chili con carne. Det var länge sen vi åt det. Så det ska bli gott.

Ska nog ta en promenad senare. Känner att jag behöver lite frisk luft.

Vet inte ens varför jag skriver nu. Eftersom att jag inte har nå intressant att skriva egentligen :)


Kväller !

Nyss ätit kvällsmat och kollar nu på guinness rekord. Så sjuka rekord dem ska ta. Jag fattar liksom inte. Aja.

Imorgon är det skola igen. Skönt, inga barn som ska lämnas på dagis iaf.


Ny soffa :)

Beställt ny soffa idag :)


Söndag :)

Godmorgon :)

Idag blev det färskt bröd till frukost. Och ett glas åkte i golvet på mattan. Mindre kul. Glas överallt..
Nu ligger jag framför brasan och värmer mig. Så kallt.

Idag ska jag köpa en ny säng till Tilma. Hon har sovit länge i spjälsängen nu. Fast jag vet att hon trivs i den. Kommer att bli problem att få henne att sova i den. Evelyn slutade sova i spjälsängen när hon var 1 år och 5 månader.. :)

Som många säkert har anat, så har jag och Jonas gått isär. Jag ska flytta 1 februari. Tråkigt men sant. Vi gjorde slut för över 2 månader sen. Men valt att inte gå ut med det..
Men eftersom folk börjar snacka så är det lika bra att jag säger det oxå..


Tilma och hennes välling :)

Hon kommer nog aldrig sluta med välling. Hon dricker det varje morgon och kväll. Ibland till vilan på dagen. Men nu vaknar hon till och med på nätter och vill ha välling. Kan hända att hon vaknar två ggr oxå och vill ha. Gahh! Men jag tycker att det är ett bra kvällsmål. Så jag vill ju inte att hon ska sluta helt heller. Men flera ggr om dygnet tkr jag är lite väl. Haha

En bild från idag! Innan hon la sig och vilade ;)


Urinvägsinfektion igen ;(

Ska till VC klockan halv två med Tilma. Se om hon har någon infektion. Antagligen eftersom hennes kiss luktar bajs :( så trött på detta nu så det finns inte. Tycker så synd om henne. Hon har skrikit sig genom nätterna och har så ont. Men men! Sånt år livet, tydligen! Men nu är det tionde UVI hon har på ett och ett halvt år! Plus tre njurbäckensinflammationer ;( vad är det som är fel liksom ? Skönt iaf att vi kan gå till VC. Annars måste vi alltid åka till akuten. Men blir säkert skickade dit pga att hennes journaler är där. ;S Blä på detta alltså!!!!
Ne slut gnällt nu.

Fredag idag och det är ju skönt iaf ;D
En bild på safir får ni idag, i brist på nya andra bilder :) hihi


Fredag :)

Godmorgon härliga fredag :)

Missade bussen och ligger nu på soffan och väntar på nästa buss. Skulle kunna somna. Känns ovärt att åka egentligen, men aja, har hur mkt som helst att göra idag i skolan ;)


Torsdag :)

Imorgon är det fredag och sen helg. Ganska skönt faktiskt. I helgen blir det lugnt. Har inte nå in planerat men kanske åka lite pulka med barnen. Hoppas vädret blir bra.
Nu ska jag snart plugga lite. Har en engelska uppgift som ska göras.

Är lite stressad till Tilmas 2-årsdag. Har inte köpt nå än. Men funderar på en spis från Ikea. :)

Aja, nu ska ungarna i säng sen plugga framför tvn.


Buss idag :)

Åkte buss till skolan idag. Det gick bra och kändes bra. Visst är det skönare att åka bil, för att man kan sova lite längre. Men billigare i längden att åka buss. :)
Imorgon blir det buss igen.

Redan torsdag imr, tiden går så fort.


Sova snart :)

Ligger i sängen och ska försöka sova.. Är så trött men så hungrig. Sen kommer den jobbiga hostan så fort man lägger sig.
Imr ska jag åka buss till skolan. Ska sluta åka bil. Billigare att åka buss. Kan inte vara så bortskämd jämt.. ;)
Tilma är förkyld och hon skriker och är ledsen dygnet runt, misstänker en UVI igen. Så måste ringa VC imr. Höra om hon kanske kan komma på fredag em.

Även fast hon är sjuk så är hon ett bustroll ;D


Måndag :)

När jag kom hem från skolan idag så gick vi till lekparken och åkte lite pulka ;)
När vi kom hem så gjorde vi varma mackor.


Kväll i vårt hus :)

Snart dags att lägga ungarna och jag ska duscha snart. Imr blir det nog buss till skolan ;(
Idag har vi ätit bakad potatis med skagenröra. Jag gör min bakadpotatis i micron, mkt godare och mkt fortare.

Evelyn tjatade om att hon var sugen på nå gott och vi sa nej, äta mat först. Ja ni vet.
Sen gick hon iväg och det blev tyst en stund, går ut i köket. Där fann jag henne i oboy burken. Haha hon var väldigt kladdig :O


Söndag :)

Gud så fort helgen har gått :O har inte hunnit med något idag. Funderar på om jag ska baka tills Tilma fyller. En halv månad kvar typ bara :) herregud min lilla Tilma blir 2 år! Helt sjukt... Jag ska nog baka bullar, muffins och sen någon kaka kanske :) får se vad jag orkar och hinner.


Kväller!

Körde Jonas till Örebro förut. Han ska dricka lite hos hans bror. Jag har typ nyss lagt barnen. Jag kollar på Cornelis på tvn nu. Ska fan lägga mig tidigt. Är så trött..

Imr är det redan söndag, helgen går fan fort. ;O


Barnen är oxå sjuka idag :(

Ska köra Jonas till Örebro sen. Han ska till några kompisar. Jag och barnen ska laga nå gott och ha myskväll :)


Första skolveckan gjord :)

Veckan gick ganska fort och det var kul att träffa alla efter tre veckors jullov :) vi har så mkt just nu som ska göras i skolan och det svåraste är i samhällskunskap B då vi ska skriva en rapport på minst 10 sidor och den ska vara på universitetsnivå :O låter inte så svårt, men det är sjukt mkt att göra. Jag ska skriva om sjukvården och min fråga jag ska ställa mig och hitta svar på är -varför missar vården så många cancerfall? Hoppas det blir bra och jag ska göra minst en intervju ;O
Aja. I helgen ska jag skriva klart min novell som vi gjort på svenskan :) vi har ganska mkt stora arbeten i skolan :)

Idag blir det lugnt... Är jätte förkyld och mår som en kratta. Mensvärk från helvetet har jag oxå. Så jag kommer ligga i pyjamas hela dagen :)

Har inte så mkt att skriva faktiskt :D så återkommer när jag har något mer att skriva.

Har färgat håret rött oxå :S



Söndag=skola imr :D

Ja sista dagen på jullovet idag då. Skönt faktiskt.
Idag ska vi kanske hem till pappa och fira frugan hans som fyller år idag.

Har inte alls mkt att skriva här. Det här var allt ni fick nu ;P

En bild på mitt nya beroende ;D


Ångest!!

Ser ni på bilden nedan??? Jag har börjat fått lite rynkor. Är jag gammal nu? 40 års kris har jag redan fått. Aja !

Therese ringde mig nyss och sa att dem är på väg hem. Men inte till mig. Evelyn ville följa med dem hem en stund till och dem skulle köpa godis. :) skönt!
Jag och Tilma ska äta nu, sen passar jag på och tar med henne ut på en promenad :) i vagnen!

Ha en bra fredag alla :D


Fredag :)

Bara helgen kvar på lovet nu. Lovet har faktiskt gått fort.

Therese ringde imorse och frågade om Evelyn ville följa med till lek och buslandet med henne och Bosse. Klart hon ville det. Så nu är dem där.
Jag ska hoppa in i duschen nu och sen åka och handla. Det blir spagetti och köttfärssås. Ingen fredagslyx men ack så gott.. ;)

Ska städa lite idag oxå ;(

Bjuder på en inte allt så snygg bild men ahhhhh det är ju fredag ;D


Tror att ungarna har slagit i huvudet!

Fick sova till halv tio idag.. Asså, på jullovet har dem verkligen sovit bra. Typ till mellan 8.00-9.30. Annars går vi upp vid 6..

Tilma har blivit så extremt trotsig. Hon lyssnar inte förs man man måste ryta till ordentligt. Och då kommer putläppen. Hon vet att jag får dåligt samvete och kramar henne då.. Sen är hon igång igen ;P haha!


Tilma :)

Tiden går för fort.. Här är du bara några timmar gammal.. Nu är du snart två år!


2 januari :)

Idag blir Tilma 1 år och 11 månader. Hon fyller 2 år om en endaste liten månad! Tiden går för fort.

Idag ska jag och bowla med mamma, Bosse, Therese och Bosses andra barn Sofie och Elin. Det ska bli kul. Jonas jobbar eftermiddag så pappa och hans fru kommer hit och sitter med barnen. Iaf Tilma. Hon går liksom inte att ha med sig. Evelyn kanske får följa med.

Nya året har startat med fart. På måndag börjar skolan igen och rutin på vardagen kommer tillbaka. :)


Välkommen 2013 :D