Vart en kvällspromenad

Godkväll.. 

Evelyn och Tilma somnade nyss. Idag blev det sent för dem, men vad gör det? Vi är ju lediga imorgon.. 

Vid 17 tog vi oss ut på en promenad.. Evelyn och Tilma åkte på sparkcyklarna.. Vi stannade till hos mamma/mormor och blev bjudna på fika. 

Så vi var väl hemma vid 20.30 :) 
Nemi somnade redan där och fortsatte sova hela vägen hem.. Då åt hon och somnade om. 

Vi ska nog också lägga oss nu. Känner mig trött och noll energi :( 
Godnatt ❤


31 maj

Godmorgon, sista vårmånaden idag då. Imorgon går vi in i juni och sommarmånad. Ett halvår av detta år har också gått. Tiden har gått så fort, vad hände med detta år? Redan juni.. 

Igår var barnen med deras mormor, Bosse och moster till parken zoo. De hade haft jätte kul och hade mkt att berättade när de kom hem. 
På kvällen åkte Evelyn hem till sin farmor för att sova över och åka på marknad idag. 

Bebisarna har krånglat lite inatt.. Men Tilma sov till 8 imorse.. Så det var skönt. Vi har nyss ätit frukost och nu ligger jag i sängen med Mileja. Hon äter.. 
Får se vad vi hittar på idag. Gå ut ska vi iaf göra om det inte börjar vräka ner regn :) 


Tilma lekte med Mileja efter frukosten ;D 

Största kärleken ❤

Tänk att jag blev fyrbarnsmamma när jag var 25 år och 5 månader gammal. Jag är så stolt och glad över mina barn. Liksom en som är 5 år, 3 år och 2 som snart är 4 månader.. 

Vad skulle mitt liv vara utan er mina barn..? Hur skulle allt se ut, vad skulle jag göra.. Det är ni som får mig att känna mig speciell. Jag är mamma åt er och jag är så tacksam att just ni blev mina barn!!! Jag älska er av hela mitt hjärta ❤ 

Sockerkaka!

Nu väntar vi på att sockerkakan ska bli klar. Jag har gjort en med vitchoklad och dumle i. Så snart blir det kaffe och en bit :) 



Sen vet jag inte vad vi ska göra. Vid 16 tiden har vi tvättid. 

30 maj

Godmorgon, trött idag! Natten har vart jobbig. 
Igår kväll började Mileja kräkas och hosta upp grönt slem. Sen när hon skulle sova så sov hon jätte oroligt och vaknade.. vred och vände på sig och gnydde lite. På natten var hon så täppt i näsan, jätte svårt att få bukt på det.. 

Men klockan ringde 6.30 här. Så upp och äta frukost och packa barnens väskor. För idag ska dem åka till parken zoo med mormor, Bosse och moster :)
Tråkigt att det inte är så bra väder, hoppas dem slipper regn iaf. Regnkläderna är packade iaf. Men det får inte vara för varmt heller, då kanske djuren inte vill visa sig då ;)

Ne nu ska vi fixa det sista! 

29 maj

Hej!

Idag har det vart en lång dag.. Har inte gjort något. 
Vid 15 tiden tog jag med mig tvillingarna och hämtade Evelyn och Tilma hos deras pappa. De åkte på sina sparkcyklar hit :) 

Vi hann inte fota idag, så får ta det i helgen. Hoppas på fint väder så vi kanske kan ta kort ute också :) 


Mileja nu ikväll.. Hon låg i sängen och försökte somna och tyckte det var mysigt när mami killade i pannan.. Mysunge ❤ varje gång vi fick ögonkontakt så fick jag detta leende! 


Sova!

Imorgon kommer Evelyn och Tilma äntligen tillbaka hit. Herregud som jag saknar dem. Då ska vi försöka få någon bra bild på alla fyra barnen.. Kommer nog att bli en tuff utmaning ;D 

Idag har vi iaf fotat tvillingarna. Men ska försöka få nå bra bilder när dem har kläder på sig också :) 
Vart iaf nöjd med korten idag. Eftersom jag inte är/kan fota med systemkamera.. Eller jag är ju inget proffs. 

Ne nu ska jag sova.. Godnatt ❤

Nemi & Mileja









Evelyn & Tilma




28 maj

Godmorgon, här hemma vaknade bebisarna ungefär halv sju. De fick komma över till oss och mysa. Nemi kan ju rulla runt nu.. Från rygg till mage, hon har kunnat de en vecka nu :) så duktig. Så hon ligger och rullar hela tiden nu :) 
Nu har vi nyss ätit frukost. Nemi sover och Mileja sitter i babysittern. 

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på.. Det har ju slagit om och blivit jätte kallt ute. Men en promenad blir det allt idag :) 
Sen känner jag mig inte alls pigg, typ haft som feberfrossa inatt :( sen lite ont i halsen.. 



Gröt!

Idag har Nemi och Mileja testat gröt för första gången. Jag vet att dem helst ska vara 4 månader. Men vi börjar lite smått nu. Båda tyckte det var gott men konstigt.. 




Myser med Mileja..

Jag och Mileja ligger i sängen och myser. Nemi sover sen 2 timmar tillbaka :) så tråkigt att på dagarna sover dem så olika tider.. Så nu når Mileja ska sova, så kommer Nemi vakna. 


Mileja suger så på sina händer. Helst ska fingrarna ner i halsen så kväljer! Haha

27 maj

Godmorgon, gick upp för en timme sen ungefär. Inatt sov bebisarna länge.. Nemi sov från 20.00-06.10 och Mileja 20.00-06.50 :) 
Så klaga gör man verkligen inte.. Vi har verkligen kvällsrutin på dem.. 20.00 är dem så trötta och orkar inte vara vakna längre.. Skönt!!
Då hinner man få lite egentid på kvällen också :)

Jaha, idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Dystert och kallt ute :( men får se om jag tar en promenad snart. Tommy ska till Örebro på lite ärenden. Sen i eftermiddag ska vi fota bebisarna! 

En bild på Evelyn och Tilma igår :) de sitter under Evelyns nya paraply, som hon fick när hon fyllde av mormor med familj. 



Det gör så ont i mig!!

Barnen kom igår, idag åkte dem tillbaka till deras pappa. De kommer till mig på torsdag. Han har föräldraledigt och ska ha dem då. Jag saknar dem så det gör ont i hela mig, nästan så jag får panik inombords.. :( 

Dagen idag har iaf vart bra. Vi har vart ute och åkt sparkcykel.. Evelyn fick ju en ny i present av mormor med familj. Så Tilma fick ta Evelyns gamla med 3 hjul på :D 

Bebisarna älskar att ligga i vagnen. De är så glada och bara ler, skrattar och kollar runt :) 
I samma veva kom morfar och Elisabeth hit. Hon fick klänningar och andra sommarkläder. Helt perfekt!! Imorse insåg vi att Tilma har typ 15-20 klänningar, alltså sommarklänningar. Evelyn har 2.. Så hon var lite ledsen över det, men nu fick hon 2 till :) Tilma har ju tagit över efter Evelyn, därför hon har så många. Vi fikade och pratade.. Sen hade pappa med sig sin jätte braiga kamera. Så nu ska barnen fotas.. Ska försöka få till bilder att sätta upp på väggen. Man är ju inget proffs, men någon bra bild borde jag få till :) fick med en extra blixt och 2 objektiv. Eller vad allt heter ;D haha! 

Nu ska har sova. Jag och älsklingen har kollat på Pearl Harbor (stavas??). Var så länge sen jag såg den. 
Godnatt ❤

Snart blir det kalas..

Det tredje och sista kalaset. I lördags hade hon kalas hos sin pappa. Igår hos oss och idag kommer hennes morfar och fru hit..

En bild på Evelyn med sin nya hund Lisa. Som hennes bästa kompis heter.. 

Sen ikväll ska dem tillbaka till sin pappa. Han är föräldraledig denna vecka, så de ska vara där då :) kommer sakna dem! På fredag ska dem med mormor, Bosse och moster till Eskilstuna zoo :D 

26 maj

Godmorgon, sol och varmt idag. Tyckte det var skönt när det var mulet igår. Haha!
Idag blir det väl att gå ut så Evelyn får åka på sin nya sparkcykel. 

Sen ska ju Evelyn firas igen. Hennes morfar och fru kommer hit. Finns ju tårta och kakor kvar. 
Bakade ju hallongrottor igår morse. 



Sova nu då!

Ligger i sängen efter en hektisk dag. Haft att göra hela dagen.. Efter kalaset så tog vi en promenad till skolan och röstade, Evelyn åkte på sin nya sparkcykel dit. Hon älskar verkligen den :) sen gick vi och handlade. Till middag blev det korv, pommes, majs och gurka. Gott, barnen åt hur mkt som helst! 

Jaha, Ryssland vinner vm också i år :( synd!!! Gillar verkligen inte dem.. Tyckte Finland var värda en vinst eftersom vi inte fick mer än brons. 

Ne, godnatt ❤

Bra dag!

Evelyn är så nöjd med sin dag. 
Av oss fick hon:
• smink 
• en liten hund med väska
• diadem & hårspännen 
• halsband & armband
• dataspel (angry birds, min ponny & Elias båt)

Bild kommer på presenterna imorgon!



Av mormor, Bosse & moster fick hon:
• sparkcykel med 2 hjul
• hopprep
• paraply
Allt av märket Hello Kitty :)

Evelyn är jätte nöjd med alla paket! 
Imorgon kommer morfar och Elisabeth hit och firar henne. 




25 maj

Grattis världens bästa Evelyn på 5 års dagen. 
Tänk att du funnits i mitt liv i hela 5 år. 
Det var du som gjorde mitt liv till det bättre, till det bästa liv man önskat sig. Din personlighet och sett att vara... kärleken du ger alla. Det betyder så mycket för mig. 

Jag älskar dig Evelyn ❤ 




Varmt!!

Gud så varmt det vart idag. Bebisarna har haft blöja på sig bara, hela dagen :) 

Sen på eftermiddagen så kom det regn och åska. Behövdes verkligen, ska jag säga. Eftersom vi har städat och bakat. 
Jag har bakat kolasnittar med flingsalt på. 

Måste blåsa upp alla ballonger också :) imorgon blir Evelyn 5 år ❤ 

24 maj

Godmorgon, orkade inte riktigt blogga igår. 
Vi gjorde inte så mkt igår, var mest hemma. Var ut en liten sväng. Sen städade jag balkongen och fixade fint åt mina blommor :) 

Idag ska vi fixa det sista inför Evelyns kalas imorgon :) 
Ska baka någon kaka kanske. Sen lite muffins. Får se sen..
Vi ska hinna städa också. Men det får de bli ikväll. Vi har så varmt här inne på dagarna och ja nätterna också. Igår hade vi 27,6 grader här inne hela dagen :( då lider man!! 

Ne ta och gå upp kanske ;) 

23 maj







Nytt till alla fyra barnen






22 maj

Godmorgon, ligger i sängen och ska snart gå upp till Tommy och bebisarna. De har tydligen redan gått upp.. 
Vad händer idag då tro. En promenad känns lockande. Men det får nog bli till kvällen, är inte så skönt när det är för varmt. 
Jo jag ska städa balkongen och plantera blommorna :) måste köpa jord. 


Åh, min stora fina tjej!!



Har den här tjejen vart så liten?? Blir hon redan 5 år om 4 dagar?? Har jag vart mamma i 5 år?? Vart tar tiden vägen? Jag är förvirrad! 

Älskar dig min stora prinsessa ❤

Shoppat lite!

Kom hem för en stund sen. Har vart i Örebro med mamma och syrran. Köpte det sista inför Evelyns kalas. Sen köpte jag lite sommarkläder till twinsen (visar imorgon). Funderar på om jag ska baka imorgon till Evelyns kalas.. 


Nu är Nemi och Mileja lagda för natten. Vi ska väl glo på tv eller film.. Får se om det finns något att se :) 



21 maj

Idag har jag redan vart till katrinebergs handelsträdgård och köpt lite blommor med mamma, sen har jag vart på banken och kollat läget. Nu sitter jag på golvet med twinsen, eller Nemi la vi i sängen nu. Men Mileja ligger här och sprattlar. Hon är så glad :) 

Sen vid 14.00 ska jag följa med mamma och syrran till marieberg och köpa det sista till kalaset. Jaha, nehe! Leka lite! 


Svårt att ta en bild när hon inte kan ligga still :) 

Mitt i natten, typ!

Gud så trött jag är, men ändå måste jag skriva lite innan jag somnar.. Om jag inte somnar när jag skriver. Händer nästan varje kväll att jag somnar till med mobilen i handen och vaknar av att handen blir för tung och typ faller.. Haha

Idag har vi vart i Örebro och shoppat lite. Köpte nya bikinis till Evelyn och Tilma. Sista presenten till Evelyn. Vi var i örebro nästan hela dagen. 
Sen nu ikväll har vi inte gjort så mkt, kollat på film.. 
Jo, twinsen fick ligga nakna och lufta lite innan dem skulle bada. De älskar att ligga nakna. 

Nu ska jag försöka sova.. Det är ju som en bastu här hemma ;) och varmare kommer det att bli!! 
Godnatt ❤

20 maj

Godmorgon, ligger i sängen med två pigga bebisar :) de kliar sig i ögonen men vill ändå inte somna om. Så känns meningslöst att försöka nu, ska upp vid 7. Idag ska vi in till Örebro och handla det sista till Evelyns kalas. Hon fyller 5 år om 5 dagar.. Min stora tjej ❤

Ne upp och duscha kanske, sen fixa oss! 

Så tomt!

Det blir så tomt när Evelyn och Tilma åker till sin pappa. Saknar dem redan. Tilma har fått i sig mat nu hos han.. Hoppas hon får behålla det bara :) 

Bebisarna sover och vi ska glo på film. Äta nå gott till kanske ;) 



Nu ska dem utreda Tilma!

Var ju på BVC med twinsen tidigare idag. De går upp bra i vikt igen. Kommer inte ihåg exakt, skriver det senare.. Sen pratade vi om Tilma. Jag sa att hon mår inte alls bra och får inte i sig något. Kräks upp frukosten osv.. Hon kräktes upp yoghurten imorse också, sen har hon så ont i magen.. Hon har legat i soffan hela dagarna denna vecka. Jag känner inte igen min Tilma längre.. 




Hon ligger helt utslagen hela dagarna :( stackars flicka!!! 

19 maj

Godmorgon, ligger i sängen och ska gå upp nu. Fixa frukost och göra oss i ordning. Ska vara på BVC med twinsen 9.00, ska prata lite om Tilma då också! Jag har lite krav som ska göras. Nu jävlar ska jag inte vara snäll längre.. Vc liknar ändå bara skit. 

Annars idag så ska Evelyn och Tilma till sin pappa :/ så tråkigt, eftersom Tilma vart typ dålig hela veckan :( 

Godnatt Evelyn ❤



Hon och sina nallar :) haha! Fy vad varmt det måste bli.. 



Snart ska barnen i säng!

Nemi och Mileja ligger i sin säng och sover. Evelyn och Tilma tittar på en film som snart är slut, då ska dem i säng. Jag har kokat Tilmas välling som står och svalnar. Har blandat i hennes movicol där i :) 
Tilma är lite piggare nu på kvällen. Hon har iaf ork att stå på sina ben. Imorgon ska dem till sin pappa. Känns jobbigt att lämna iväg henne när hon inte är helt okej. Men det fixar han ju bra!! 

Ne nu ska jag ta och bädda upp barnens sängar och fixa lite innan. 
Åh, vi har renbäddat i vår säng :D love it <3 

Mileja ❤




18 maj

Goddag =)
 
Sitter vid datorn en stund nu.. Tommy dammsuger, Evelyn spelar på ps3, Tilma sover, Nemi äter och Mileja kollar på Evelyn.. Så jag passar på. Vi har tvättat idag på förmiddagen. Imorse ville Evelyn och Tilma bli med ner i tvättstugan, så det fick dem. När vi kom ner i källaren så kräktes Tilma i korridoren och inne i tvättstugan =( all yoghurt hon fick i sig till frukost. Nu har hon inget i kroppen och bara sover. Finns ingen energi alls. Hon blir bara smalare och smalare, tröttare och tröttare =(
 
 
 
Min lilla krigare. Ska se om hon får i sig någon lunch eller om det också kommer upp. Ska sen ringa till 1177 och höra vad jag ska göra..
 

Ingen energi kvar!

Jaha fram till 15 tiden så har vi vart inne i detta fina väder. Men eftersom Evelyn var dålig igår och Tilma idag så vart det så. Men vid 15 så gick Evelyn och Tilma ut i lekparken med Tommy, jag och twinsen hem till mamma/mormor. Tommy och barnen gick och köpte glass men den åt Tilma bara någon tugga av. Hon har ju inte ätit nå på typ 2 veckor :( hon har så ont i magen.. Nu ikväll fick hon feber.. Hon har ingen energi kvar alls.. 

Jag och twinsen var till mamma och fika iaf. Blev bjuden på rabarberpaj :) så gott!! 
Sen busa vi lite med bebbarna! 


Ne nu ska jag sova, risk för en jobbig natt!! Godnatt ❤

17 maj

Godmorgon, ligger i sängen och myser med twinsen. Evelyn sitter i soffan och spelar på iPaden och Tilma sover :)




Sverige!

Går bra för Sverige i hockeyn. Hoppas det fortsätter så... hela vägen till final ;) 

Jaha, dagen har vart okej. Har inte gjort så mkt faktiskt! Evelyn och Tilma var med deras pappa till farmor och farfar. Så dem var borta från 16.00-20.00 ungefär :) när dem kom hem så hade Evelyn jätte ont i huvudet och mådde inte alls bra. Ingen Alvedon hemma heller :( hon har vart hes några dagar nu och haft lite ont i halsen. Så tog en temp som var på 38,3 grader. Så feber är det allt. Hon har inte haft feber på typ 2 år :) så lite chockartat ;D hihi! Men nu sover alla utom jag! Men ska slå igen mina bruna nu.. 

Så godnatt på er ❤ 





Mileja bredvid hennes strumbyxor :P

Haha, det är storlek 56 på strumbyxorna =D
 
 

Ny header =)

Så, nu är det fixat.. Kommer fixa en bättre sen när jag har bättre bilder. Men den duger så länge.



Family comes first!




16 maj

Godmorgon, ligger i sängen med fruktansvärd huvudvärk. Hoppas den försvinner snart. För idag är det fint väder ute, redan 18,6 grader.. Så hoppas det blir varmt hela dagen. 
Ska snart gå upp och äta frukost. Är så hungrig. Funderar på om man ska koka eller steka ägg :) sugen på det. 

Ne nu ska jag hämta Nemi till mig en stund innan vi går upp ;) 

Stackars Mileja <3

 
Haha, Tilma lekte lite med Mileja tidigare idag =) tror hon vill att dem ska bli lite större, så dem kan spela fotboll med henne!

Hokus pokus!

Barnen kollar nu på hokus pokus Alfons Åberg. Dem får vara uppe lite längre idag, de är ju lediga imorgon. Hoppas på fint väder imorgon. 

När Tommy var i Örebro så mös vi i sängen. Evelyn och Tilma kollade på ipaden. Mileja låg och drog i Evelyns tröja och Nemi låg och babblade. 


Har inte fattat än att jag bara är 25 år och har 4 barn ;) haha 

Migrän :(

Ligger i sängen med migrän. Den startade igår eftermiddag. Brukar ju ha den i 3 dygn.. Värst är ju när man lägger sig ner, men smärtan gör ändå så att man inte kan stå upp. Usch hatar verkligen huvudvärk :( 
Tommy har precis gått för att hämta barnen på dagis. Han tog med sig twinsen också. Så ska passa på att vila nu. Så jag orkar vara själv med alla fyra nu i eftermiddag, Tommy ska iväg på ett ärende i Örebro :) 

Två bilder på mina småttingar. Mileja ser helt förskräckt ut, jag kanske ser ut som ett spöke :P hihi





15 maj

Godmorgon, ligger i sängen och hör hur regnet bara vräker ner. Så tråkigt! Ska ju gå med barnen till dagis. Tilma ska på utflykt idag och det har hon hu sett framemot. Så det är bara att knalla. 
 
Igår var Tommy och vägde bebisarna. De går ju ner i vikt :( 
Nemis vikt förra onsdagen var 4985 gram och hennes vikt igår 4900 gram. Milejas vikt förra onsdagen var 4075 gram och igår var den 4005 gram :( så på måndag ska vi tillbaka och väga, har det ej blivit bättre så måste vi göra något 
 
Ne nu upp och fixa frukost, packa väskor och sen gå ut i regnet :/ 

Mina stora tjejer ❤



Tidigare ikväll så kröp Tilma intill sin storasyster Evelyn. Tänkte om dem typ slagit i huvudet eller nå.. Haha, detta händer sällan. 
Mammahjärtat slog några extra kärleksslag ;) älskade fina barn!! 

Äntligen!!!!

Tammefan! Ursäkta, men äntligen har vi hittat en bra barnläkare till Tilma. Så länge som vi letat och väntat på detta.. Jag är så glad just nu =)
Han tror sig veta varför hon har UVI så ofta ju, som jag skrev tidigare... Alltså äntligen så kanske vi kan få ett svar!
 
 
Min fina Tilma! Du är så stark <3

14 maj

Hello :) 
Ligger i sängen med Nemi. Vi somnade en liten stund. Jag har ju vart vaken nästan 2 dygn :( 

Idag har jag vart på lasarettet i Lindesberg. På barnmottagningen, så bra dem är där!! Fick en jätte bra läkare också ;D 
Han tror hon har ABU (Asymtomatisk bakteriuri).
Sen lämnade hon blod för att se så det inte är gluten.. 

Ne nu är Nemi och Mileja hungriga :) jag ska ställa mig och steka pannkakor.. 

Vad är det som händer???

Varför händer allt oss?? Tilma vaknade och hade jätte ont i magen. Igen!!! Ringde 1177 och dem kontaktade barnläkare. De som misstänks nu med det jag berättar är gluten. Men om hon vaknar igen och har ont så måste jag ta en temp.. Visar den högre än 38,0 så måste hon in till akuten på studs! Men om hon inte har feber så får jag avgöra själv om jag vill åka in med henne. Sen har hon på 1177 skrivit en anteckning till vc i Frövi om att det är akut och vi kan inte vänta på remiss. Hon ska kollas upp denna vecka! 
 
Jag hoppas och ber att det inte är gluten eller nå allvarligt!!! Mitt hjärta har haft så mkt problem i sitt liv och inte haft det lätt...... Sen det här!!! Styrka tack!! Jag börjar tappa den :( 

Mys med Nemi ❤




13 maj

Jaha, hur har natten vart? Jo den har vart hemsk! Tilma har gråtit flera ggr. Sen skrek hon rätt ut hur ont i magen hon hade.. Så nu får det bli ett slut på det. Hon har ont i magen 6 av 7 dagar.. Inte lite ont heller.. Nu har hon slutat äta också :( så måste prata med BVC. Hon har ju tjatat över sin mage över ett år nu.. Men nu blir det mer och mer!! 
Tråkigt iaf!!
Barnen är iaf på dagis nu :) 

Sova!

Tommy och bebisarna kom hem vid 18.30 :) så kul att se dem! 

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Har en Tilma i mitten också ;) hon vaknade och hade sån panik.. Bara slöddra. Då vart jag rädd ska jag säga.. Tror hon fått feber och den gjorde så hon började yra :( blä!! Vill jag aldrig vara med om igen!!!!!! 

Godnatt <3

Saknar...

Nu saknar jag Tommy och bebisarna..
 
Men på förmiddagen så städade jag.. skönt när man är helt själv ;) hihi det blir liksom bättre, sen får jag det gjort så som jag vill..
Sen vid 13.00 kom Jonas hit med Evelyn och Tilma. Så vi har ätit mat och diskat nyss. Eller Tilma hjälpte mig och diska och Evelyn tittade på film på padden. Nu dricker jag kaffe och glor runt lite på nätet.
 
Tilma snurrar sitt hår så där och ibland blir det en sån knut på det att jag måste ta fram saxen =(

Permission låter bra =)

Pratade med Tommy nyss och dem väntar på ronden som börjar vid 15.00. De har väl pratat lite om att de ska få komma hem på permiss. Så det hoppas vi på och så hoppas jag att de inte behöver åka in igen =) Hennes feber är borta.. Så en ny temp och läkarsnack sen får vi se vad som händer..

Hatar att inte kunna ha kontrollen!

Jag vill vara hos mina bebisar och vara med och höra hur dem mår, beslut som tas.. Men framförallt ha dem nära mig.. Jag lider!

Tommys mobil har laddas ur och han kan bara låna deras telefon när dem har tid. Så hoppas ronden gick bra och han ringer mig snart och säger hur det går. om dem får komma hem idag. Annars måste jag åka in med lite saker =) Hoppas dem blir kvar om det nu måste. Vill inte ha hem en dålig bebis! Hatar att vara hemma med sjuka små barn och vara orolig.. Usch!!! hatar detta! Bli frisk och kom hem nu!!!!!!!

Älskar er mina små twins!

 
Saknar er så mkt just nu.. Men vet att er pappa klarar av att ta hand om er lika bra som jag.. Hoppas ni får komma hem idag från lasarettet.
 
Pratade nyss med Tommy och Nemi har fortfarande feber 38,8 grader. Så dem har gett henne en alvedon. Nu väntar dem på ronden. Får se vad läkaren säger..
Snart kommer mina stora flickor hit.

12 maj

Godmorgon, måndag idag. Idag kommer äntligen barnen hem hit. Trodde det var igår men var visst idag. Skönt att det var idag, så vi kunde åka in med bebisarna i lugn och ro :) 
Jag hoppas dem kommer hem idag. De ligger i en isoleringscell och får inte lämna rummet. Men dem får säkert komma hem idag, om inte Nemi blivit sämre.. 
Har skrivit sms nu, men inte fått svar ännu. Så dem kanske sover :) 

Jag sov ganska bra inatt, vaknade några ggr och var tvungen att kolla på mobilen ifall han ringt mig :) hihi men nu ska jag ta och gå upp. Dricka lite kaffe och sen fixa här hemma innan barnen kommer :) 


11 maj

HEMSK dag! Haft ångest och vart så orolig för Nemi :( igår på morgonen så började Mileja få diarré och hade det hela dagen. Hon var iaf pigg. Men igår kväll så fick Nemi diarré, men båda bebisar sov hela natten. På morgonen fortsatte deras diarré men Nemi vart slö och bara hängde, hon orkade inte hålla upp huvudet och armarna bara hängde.. Det var som att hålla en nyfödd bebis. Hon tempade 38,0 grader. Så vi ringde 1177 och hon tyckte vi skulle åka in. Det gjorde vi. Vi kom till akuten 14.00.. Hon vart prio 1 där men ändå tog allt sån tid :( en barnläkare på hela akuten och förlossningen, så han fick springa emellan. Febern hade höjds till 38,6.. Vikten var i onsdags 4985 gram och idag 4910 gram, så hon har gått ner i vikt också :(
Första provet dem gjorde var att ta kissprov. Det värsta jag vart med om i hela mitt liv. De stack en stor nål i magen in i kissblåsan.. Hon skrek så mkt och jag höll på att börja gråta. Det skar ända in i hjärtat och jag var nära att slå till barnläkaren. Men vet ju att proverna måste kollas. Det värsta var ju att hon hade precis kissat så han fick inget kiss och hon måste göra om det där imorgon :( jag gråter av tanken! Sen stack dem henne i foten för blodprover, inte lika hemskt men hon vart jätte ledsen! 
Proverna visade både bra och dåligt. Sänkan var förhöjd och något mer prov var det.. Så barnläkaren ville ha kvar henne. Så båda bebisarna vart inlagda och Tommy blev kvar där. Jag kom precis hem.. 

Jag har sån ångest att jag har ont i hela bröstet. Ville inte lämna dem, men bara en av oss fick stanna och imorgon fm kommer Evelyn och Tilma hit.. Jag vet att Tommy klarar sig själv med dem, men kommer sakna dem så sjukt mkt! 

Ne nu fortsätta se hockeyn sen sova :) 

Sugen på choklad!

Jag som var på affären förut. Varför köpte jag inte det då? Åh, jaja! 

Nu sover Nemi och Mileja. Så vi ska slå på någon film. Kanske springa till affären ;) hihi! 

Imorgon kommer äntligen Evelyn och Tilma hit. Gud så jag saknar dem, det gör nästan ont i mig när jag tänker på dem :( 


Mastig korvgryta med pasta

 
Valfri pasta
Valfri chorizo (jag tog het)
Lök
Majs
2 vitlöksklyftor
creame fraiche
ketchup
paprika
 
Skiva löken, korven och stek den en stund. Häll i majsen och stek med den också. Blanda ner creame fraichen, en klick ketchup, paprikan och pressa i vitlöken. Låt puttra en stund och smaka av med salt och svartpeppar.

Stackars Nemi



Pussa mina fötter Nemi, säger Mileja. 

Handavtryck går icke!

Idag har vi bara vart inne. Hade en plan på att gå ut typ nyss, men då började det regna och nu när det slutar så sover dem. Aja, tar oss väl ut sen.. 

Sen har Nemi och Mileja gjort fotavtryck och badat. Men handavtrycket gick inte.  Det kniper ihop handen stenhårt. Så det får vi vänta med att göra. 
Nu spelar Tommy och jag kollar på. Snart hockey också. 




Fotavtryck i Nemi och Milejas böcker..



Ska göra deras handavtryck också. Men det är nog lite svårare.. 

Inspo..



Beautiful girl with tattoo.. Not me! 

10 maj

Godmorgon, inatt har jag fryst så mkt att det gjort ont i märgen.. Just nu känner jag inte mig pigg alls. Men har nyss ätit frukost och ska se om jag blir piggare. 
Funderar på om jag ska ta med mig tvillingarna och lägga mig i sängen, bara mysa och pussas.. Finns det nå bättre än att pussa ett bebishuvud? 

Idag ska vi göra hand och fotavtryck i Nemi och Milejas böcker. Sen försöka hinna med en promenad innan hockeyn börjar.. 



Potatisklyftor med morötter, hamburgare och beasås

 

Kvällspromenad med älskling och bebisar!

 
Det blev en kvällspromenad idag.. var ett tag sen vi gick. Förra veckan hade vi ju Evelyn och Tilma, svårt att gå långa promenader då. Sen den här veckan har det regnat och sen haft en febrig och gnällig Mileja. Men nu är vi på det igen!

9 maj

Godmorgon, idag hoppas jag på en pigg och glad Mileja. Febern känns borta iaf, men hon är lite känslig :( 

Idag är Nemi och Mileja 3 månader. Så för 3 månader sen vid den här tiden så kom Tommy och bebisarna till mig på iva, där hade jag väntat sen dem sytt ihop mig vid sex.. Mer om det i min förlossningsberättelse, som jag måste fortsätta skriva. 
De är redan 3 månader, tiden bara rusar. 




Usch vad jobbigt det är att se sina barn må dåligt!



Vid 13.00 tog jag temp på Mileja som mådde jätte dåligt, den visade 39,5 grader.. Då fick hon en Alvedon. Vid 17.00 var hon varm och jätte slö.. Då visade tempen 39,4 grader.. Sen får hon inte få Alvedon först vid 21 tiden :(
 
Det är så fruktansvärt jobbigt att se sina barn sjuka ;( jag lider verkligen med Mileja. 



Nemi mår bra, Mileja dåligt!

Nu när klockan är halv tio så mår iaf Nemi bra. Hon är pigg och glad, kanske lite kinkigare än vanligt.. 
Mileja mår inte alls bra. Hon är slö och orkar inte mycket. Hon följde med oss när vi gick upp och somnade på soffan. 

Lilla Mileja, hoppas du blir piggare under dagen :) hatar att se sig må dåligt! 

8 maj

Godmorgon, natten var bra. Båda sov hela natten. Åt vid 5.30 och somnade sen om till nu. 
Jag har drömt så sjuka drömmar inatt. Ingenting hör liksom ihop :/ aja! Nu har vi hämtat bebisarna till vår säng, de ska få äta. Sen ska vi gå upp och äta frukost och dricka kaffe.. 
Regn och trist idag också. Vart skönt för min pollenallergi.. Men nu räcker det med regn. Vill komma ut på promenad, var länge sen nu :( 



Mina små hjärtan!

Usch idag har dem inte alls mått bra. Dumma, dumma spruta!! 
 



Nemi tempade 37,9 så hon fick en Alvedon. Hon vart pigg och gav oss ett leende. Nu sover hon som en stock! 
 
Mileja tempade 38,2 så fick ringa 1177 och höra om hon kunde få Alvedon. Hon väger ju bara 4070 gram. Så sjuksköterskan ville kolla upp med en barnläkare. Så hon ringde upp mig efter en stund och sa att läkaren godkände det :) så hon fick en Alvedon och vart lite piggare. Hon sover också nu. 
 
Hoppas dem kommer kunna sova hela natten utan problem.. 
 
En bild på dem precis innan de fick feber och ont i hela kroppen! 



Tråkiga dag!

Skönt att det regnar för pollens skull :) men det blir så mörkt och trist. Vi städade ju igår, så idag har vi inget att göra. Ska bädda rent i sängen iaf. 

Mileja är lite påverkad av sprutan.. Hon kommer säkert att få feber :( 
Nemi är lite piggare fast gnälligare än vanligt! 




7 maj

Idag har vi vart till BVC. Nemi och Mileja har fått sitt första vaccin nu. 
 
Nemi:
4985 gram
55 cm
Oj vad ledsen hon vart när hon fick sina sprutor. Herre min Gud. Jag har aldrig sett Nemi ledsen. Så det tog hårt i mammas hjärta! 
 
Mileja; 
4070 gram
55 cm
Mileja vart också jätte ledsen. Hon blir så ledsen att hon inte kan få luft. Usch, gjorde ont i mig! 
 
Men nu är det gjort. Båda somnade gott när vi kom hem. Se om dem får feber idag. 
 

6 maj

Godmorgon, bebisarna har sovit från 20.30 och vaknade nu vi 6.00.. Så nu har dem fått flyga till våran säng och äta lite. Får se om dem somnar om eller om vi får gå upp. Är så hungrig! Så jag kanske går upp, kan ju vila under dagen. 
Idag ska Anna komma på en kopp kaffe och snacka lite skit :) var ett tag sen. 

En bild på Evelyn och Tilma när dem endast var 3 år och 1 år :) minns det som igår! 



Tuff dag!

Men orkar inte skriva ner nu.. Har iaf vart på sjukan med Mileja. Hon har vart lite trött och blek den senaste veckan.. Som tur är så såg dem inget. Om inte blodproverna visar annat. Barnläkaren skulle ringa om det var nå fel.. 

Ne nu ska ja sova, är så sjukt trött. Ögonen gör så ont av trötthet och pollen!! Regn, vart är du??? Godnatt ❤

5 maj

Godförmiddag, pollen har typ dödat mig idag. Får knappt ingen luft.. Tog ventoline nyss och det hjälper lite, men blir så fruktansvärt skakig av den. 
Nu har vi nyss ätit frukost. Känns så tomt när Evelyn och Tilma inte är här.. Idag blir det iaf en långpromenad, förra veckan blev det inte så mkt eftersom vi hade barnen. Fast vi var ut mkt och rörde på oss ändå. 
Mileja ligger i sängen och sover och Nemi ligger på golvet.. 

Ne nu ska vi städa! Sen ta en pw ;)

Tvillingarna






12 veckor idag!




Hemma igen..

Kom nyss hem från våran utflykt. Vi gick till fotbollsplanen och där grillade vi korv och fika. 

Syrran och mamma följde också med :) synd att det blåste så kallt bara. Sen började det typ snöa lite :/ men men! Nu är vi hemma och ska bara slappa till barnen åker till sin pappa. 



Inte mina bebisar, men tyckte bilden och meningen var så bra! 

4 maj

Godmorgon, det sa vi vid sex men vi somnade om tills nu.. Barnen kom också nyss in till oss. 
Vad ska man hitta på idag då tro? Gå ut måste vi iaf göra. Sen ikväll ska Evelyn och Tilma till sin pappa :) som dem har längtat denna vecka.. Han har tagit fram studsmattan tills dem ska komma ;D 

Idag är tvillingarna 12 veckor ❤ på onsdag ska dem få sina 3 månaders sprutor och sen på fredag blir dem hela 3 månader! 



Herr Einstein är smart han!!




Så sant så!! Tänk hur världen ser ut?!!! Det är läskigt.. Teknologin förstör oss människor. Till en viss del iaf.. Jag har sån ångest till mina barn att jag är så beroende av min telefon och att mina barn är bättre på ipaden än vad en annan är! 
Hur kommer världen se ut om 20-40 år??? 

Underbar dag!

Vid 13 tiden gick vi hem till mamma/mormor. Där vi vart bjudna på grillat. Tommy stod för grillningen ;) 
Min snygging ❤ 

Vi åt potatisgratäng, kött, kyckling, majskolv, sallad och bröd.. Hur gott som helst.. 

Nu kollar vi på gladiatorerna med Evelyn. Tilma och bebisarna sover..



3 maj

Hello, kom nyss hem från avslutningen på familjegympan. Ska snart fixa oss och knalla hem till mamma/mormor och bli bjudna på grillat :) mums.. 

Igår åkte vi till Örebro. Gick till stora holmen och Gud vad kallt det var ute. Fast det har de vart ett par dagar nu. Jätte många där som var väldigt lättklädda. Barn hade bara shorts på sig. Det förstår inte jag varför föräldrar sätter på dem.. 
Sen tog vi stadsbussen upp på stan och  shoppade lite kläder åt Evelyn och Tilma. Det blev 8 plagg på kappahl för 330:- hade en 50kr check och sen var det 25% på hela köpet, perfekt!! 

Ne nu ska vi fixa det sista innan vi ska gå! 

2 maj

Godmorgon, tvillingarna väckte oss runt 6 och var pigga. Nu ligger vi i sängen, Evelyn kom hit in strax efter. Tilma sover fortfarande. 

Idag funderar vi på att åka till stora holmen i Örebro. Men vi får se, vädret ser ut att bli bra iaf :) 


Panikdag!

Mår verkligen piss utav pollen.. Vart inte bättre av att det regnade. Mina ögon är torra och kliar, svårt att andas och piper i hela bröstet.. Men men.
 
Vi kom nyss in från att vi vart ut i lekparken och sen har Evelyn cyklat lite.. 




Nu är fläskpannkakan i ugnen :) ska bli gott! Tänkte tipsa om lite saker i ett ensamt inlägg sen.. ;D 

Ord!!




Krasse

Barnens pyssel pryder hemmet ❤ 




1 maj

Godmorgon, härliga maj.. 
Ligger i sängen och ska snart gå upp, skulle vilja sova ett helt dygn till. Är så sjukt trött :/ 
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, hoppas inte på regn iaf.. Men ser inte ut som det regnar.