Sjukling!

Idag ringde dagis till mig och sa att Tilma inte mår nå bra. Så jag åkte och hämtade dem. Tog tempen när jag kom hem, då hade hon 39,7 och på dagis hade hon 38,7.

Ikväll åker nog jag och Evelyn till brasan och kollar lite. :)


Me like :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_200511119.jpg" class="image">


På väg till morfar!


Hemma!

Ligger i sängen och ska vila. Slutade halv 3 istället för 4. Skönt, imorgon jobbar jag samma tid som idag fast då går jag till 4. :)

Märks att man inte har jobbat på länge.. :)
Jonas är med barnen hos hans föräldrar så jag kan vila en stund..


Let's dance!

Barnen är lika omöjliga idag som igår, dem vägrar sova.. Men dem håller sig på deras rum iaf. Jag ska snart lägga mig, för jag ska upp och jobba imorgon. Börjar 6.45 och slutar 16.00. Ska faktiskt bli skönt att få göra något annat än att plugga. :)

Ne nu ska jag gå in till barnen!


Barnen är på dagis..

..sen en timme tillbaka.
Nu åker skolböckerna fram och så blir det plugg hela dagen.
Igår hämtade jag pappa och hans fru i Arboga runt halv elva på kvällen. Så jag är lite små seg idag. Fast Evelyn vaknade strax innan sju och Tilma strax efter. Så det är iaf lite sovmorgon.
Idag jobbar Jonas ett 16 timmars pass. Alltså 6.00-22.00.

Ne plugga var det!


Min stora fina :)


Min lilla fina :)


Godnatt gott folk!

Snart kommer älskling hem från jobbet. Men jag tänkte att jag ska sova då, annars blir det så sent och jag ska upp 6.45 imorgon. Vad dum jag känner mig, men jag är så trött på morgonen och nu är jag trött och kan sova.
Vilket tråkigt inlägg. Aja, ni behöver ju inte läsa!

Godnatt och stor puss!


Yes!

Provet jag gjorde igår på matten klarade jag, fick 15 av 21. Och man var tvungen att ha 14 för att få godkänt.
Idag har jag inte fått mkt alls gjort i skolan känns det som. Har självstudier hela eftermiddagen imorgon, så då jäklar ska det pluggas. Kommer stanna kvar i skolan.

Nu ligger jag i soffan och glor på tv, ska snart betala in alla räkningar. Jonas jobbar till 22 och barnen sover sen 19.



Helt slut efter en lång skoldag!

Har fått väldigt mkt gjort idag. Jag har gjort många uppgifter gjorda, på svenskan har jag rättat allt, och sen har jag gjort prov i matten. I ekvationer.



Måndag!

Hemma från Örebro. Var in och lämnade tillbaka en tröja som jag inte ville ha och sen köpte vi kött som vi grillar just nu. Sen var jag in på bolaget och köpte vin.. :)

Det blir mys idag eftersom Jonas jobbar jämt. Men det blir bara ett glas vin, jag ska köra till skolan imorgon.

Min fina flicka!


Söndags kväll

Usch lite söndags ångest har jag allt. Imorgon ska jag upp tidigt. Barnen ska vara på dagis halv åtta och jag ska vara i skolan halv nio.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova. Läsa lite först kanske.. :)

Godnatt..


Instagram!

Följ mig på instagram.. Jag heter bellaaa88 där.


Söndag!

Godmorgon :)

Usch vilket tråkigt väder det är ute. Jag som vill gå ut med barnen. Men det blir nog att vara inne hela dagen. Måste åka till Ica och handla lite idag bara. Sen ska vi hem till pappa en sväng oxå, vi ska pumpa Evelyns cykel och vagnen..

Just nu så pimplar jag i mig kaffe och barnen kollar på film på deras rum.. :)
Kanske skriver sen eller bara lägger upp någon bild. :)


Fryser!

Godkväll :)

Nu sitter jag här i soffan efter en lång men bra dag.

Jag och Anna var till folkhögskolan och det kändes jätte bra. Vi ska gå där 2 terminer innan vi söker oss in på våran utbildning.
Sen hem och träffade Jonas en stund. Han jobbar natt i helgen. Så tog jag och barnen en promenad till mamma. Evelyn cyklade och Tilma åkte vagn. Där blev det fika och massa bus. När vi kom hem så var vi ute i ungefär en timme. Tilma gick runt hela tiden och hoppade i vattenpölar. Och nu ligger barnen och sover, jag ska oxå lägga mig snart. Men väntar på att tvätten ska bli klar. Tilma blev så smutsig när vi var ute. Hehe


Skam den som ger sig!


Lördag!

Godmorgon :)

Imorse var det snö ute och det känns väl sådär. Men hoppas våren vill titta fram snart..
Idag ska barnen till deras farmor och farfar en sväng. För det är öppet hus på folkhögskolan, så jag och Anna ska dit. Jonas jobbar ju natt den här helgen, han sover nu.

När vi kommer hem igen vet jag inte vad vi ska hitta på. Men nåt kul blir det väl. :)

Det är mkt nu i skolan, ligger inte efter men det är knappt att jag hinner med. Det är ett så snabbt tempo. Men det ska ju vara det på KOMVUX.

Ne nu ska jag duscha och fixa oss. Hoppas det inte är halt ute. Nu när sommardäcken är på. :/ aja det märks väl sen. ;)

Ha en bra dag alla!


Lek tidigare idag!


Mina små hjärtan!!


Skola, plugga, sova!

Typ det ända jag hinner med. Det är så sjukt mkt att göra i skolan nu. Imorgon ska vi göra ett gammalt nationellt prov tror det var hör övning, vi gjorde skriftligt för 2 veckor sen.. :)

Tänkte mest skriva att jag inte hinner med så mkt bloggande nu!


Mina fina!


Godmorgon söndag!

Igår var jag hemma hos Anna och Simon hela dagen. Vi började med loppis sen lek med deras barn. Dom bjöd på enkel men jätte god mat. Sen låg vi i soffan och glodde lantliv tidningar. Vi fixade oss och började dricka lite alkohol. Annas bror med tjej kom oxå dit och vi drack lite till och åt kycklingvingar. Mums! Sen körde Simon oss till festen. Det var helt okej, men jag var så trött, så jag var hemma innan ett.
Jonas jobbade natt, så jag var helt ensam hemma. Jag har inte sovit själv sen innan vi fick barn.. Haha men det gick ju såklart bra!! :)

Jonas sover, men när vi ska hämta barnen så ska mamma bjuda på mat. Det uppskattas!!
Ne nu ska jag lägga mig en stund till.


Fredag!

Ikväll hade vi tänkt ha spelkväll med Evelyn när Tilma somnat. Fast Evelyn somnade visst först. :/ aja hon mår inte helt hundra. Hon har vart konstig hela kvällen. Men hon hade inte sovit på dagis, kan vara det oxå. Imorgon ska ju jag festa och Jonas ska jobba natt. Barnen ska vara hos mormor, då får ju inte barnen bli sjuka! :(

Nu blir det att slänga i lite hårfärg. Jag har klippt av mig håret oxå!! Haha


Mina fina ungar!

Mamma älskar er !


Fy vad trött jag är!!

Men måste ta hand om disken. Idag efter maten så tittade jag i diskmaskinen och det var rent! Trodde jag ja. När jag skulle plocka ur den så är den inte diskad men en tablett ligger där. Jaja jag satte på den och den blev klar nu. Så jag ska plocka ur och ställa in allt från maten. Hatar att lägga mig med disk.. Det måste vara rent på bänken!!!
Sen ska jag sova!


Bolibompa!

Tilma sover, Evelyn äter godis framför tvn och jag sover nästan här i soffan. Jonas jobbar till 22. Evelyn fick några godisbitar för att äggen ska ta slut någon gång. Annars brukar hon bara få på fredagar eller lördagar.

I skolan idag så har det gått bra, engelska mellan 8-10 och då fick jag mkt gjort. Sen hade vi svenska 10-11.30 då jag höll på med grammatik. Sen hade vi lunch, Anna hade med sig en jätte god tacostårta. Sen hade vi matte mellan 13-15.30, vi klarade provet förra veckan i pronomen och nu började vi med ekvationer, det måste vara det tråkigaste.. Blä!!

Nu tvättar hon över så det vibrerar i hela lägenheten. Evelyn blev så rädd!! Haha


Härlig dag!

Fast det vart regn på em. Vid halv tre var vi till Jonas farfar, Jonas var inte med eftersom han jobbade. Vi blev bjudna på smörgåstårta, fika, godis och chips. Sen kollade vi på filmer från när Jonas och hans syskon och deras kusiner när dom var mindre. Det var faktiskt kul.. Synd bara att varken Jonas, Jensa, Conny eller camilla var med. Men jag fick ju iaf se min älskling när han var liten!!! :) tyvärr så blev det inga bilder där. :( jag är dålig på att ta kort när vi är borta. :(

Jag har precis duschat och ska borsta håret nu och sen lägga mig. Jonas kommer hem från jobbet vilken minut som helst.. :)

Godnatt på er!


Rally??

Här hemma har barnen rallytävling!


Åka bort snart!

Nu på fm har jag gjort rådjurs stek, potatisgratäng och rödvinsås. Men jag tycker inte om rådjur så jag tog kyckling. Hihi
Jonas ska snart åka till jobbet och jag och barnen ska hem till Jonas farfar som ska bjuda på smörgåstårta. :) skönt att ha något att göra!

Min mys bus unge imorse!


Buffé!

Fan vad sakta dagen går. Just nu ligger barnen och kollar på film "Dora". Jag ligger i soffan.

Efter vi hade kört Camilla till jobbet och handlat åkte vi hem till pappa där vi fick massa mat med oss hem från igår. Dom hade italiensk buffé och skulle kasta, så vi fick det. Och det är hur mkt som helst. :)
Sen åkte vi hem till mamma för Evelyn ville hoppa studsmatta. Och nu är vi hemma.

Jonas kommer hem från jobbet 18. Då blir det buffé här hemma! Hehe


Påskdagen!

Dagen igår var jätte bra! Som började med äggletning sen godis ätning. Evelyn och Tilma gick påskkärringar oxå. Som dom tyckte var jätte kul. Sen åkte vi hem till mamma, där vi åt påskmat. Jätte gott och alldeles för mätt. Blev efterrätt med.
När jag sen åkte hem vid 17.15 så somnade barnen i bilen och sov hela natten. Dom var helt slut efter dagen.
Och vad godis dom har fått. Godis för flera månader framåt. :)

Vi har precis ätit frukost och ska fixa oss. Vi ska köra Camilla (Jonas syster) till Örebro. Sen ska vi handla med. Ikväll blir det rådjurstek med potatisgratäng! :)


För ett år sen såg det ut såhär!

Eller ja förra påsk!


Påskkärring!

Evelyn vill gå redan nu. Och hon vill ha gröna kinder med röda prickar. Visst får hon väl det.. Men jag tror hon kommer ångra sig. :) halv elva kommer deras moster hit som ska hjälpa mig lite.


Påskafton!

Inatt hade påskharen vart här och lämnat två st ägg. Och det resulterade i att det blev godis till frukost!


Lååångfredag!

Jaha nu börjar påskfirandet för många. Och hoppas alla kör försiktigt, dom flesta har väl sommardäck på nu och idag snöar det. :(

Idag blir det en lugn dag här hemma.. Senare ska vi hem till svärföräldrarna och äta. :)
Imorgon blir det påskfirande hos mamma. Jonas jobbar tolvtimmars hela helgen. Men han skulle få en matlåda.


Tilma älskar nyponsoppa!

I helgen har hela familjen legat i magsjuka..igen! Men jag blev sämst som vanligt. Dom andra slapp spy, fast det kan vara jobbigt när det kommer från den änden oxå.. Men jag fick dubbelt upp! Haha!!!

Men vad passar bättre än nyponsoppa då?? Inget!
Tilma älskar det!


Trodde att det skulle bli åska...

...men det kom snö och storm!


Love!