Sova och sova!

Ligger i sängen och ska sova. Är helt slut efter skolan. Upp tidigt, ta hand om ungar, iväg till skolan, plugga, hem från skolan, ta hand om sura ungar, laga mat, fixa hemma, lägga ungar, plocka, slappa 5 min i soffan och sen sova! Så ser min vardag ut nu.. Haha
Får se om jag updt i helgen istället..


Söndag redan :/

Helgerna går så otroligt fort. Imorgon är det skola igen. Och på tisdag måste jag vara ledig. Tilma ska till lasarettet och göra sin njurundersökning. Hoppas då på att hon slipper sin medicin som hon nu har ätit i 200 dagar. :) hon har ju inte haft en enda njurbäckeninflammation sen hon började med sin pencillin.
Igår var vi till nora och gick på marknaden. Köpte lite som tex strumpor till mig och barnen, blommor, litet växthus, halsband till barnen med deras namn. Ja lite smått och gott.
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, kanske tar en sväng till Ikea. Jonas sover och det är så tråkigt att vara hemma då. Han har jobbat natt.


Fullt upp :)

Det är så mkt nu med skola, barn och hem.. Ska hinna med allt och det gör jag tyvärr inte. Idag var det kort dag i skolan, sen åkte jag till Örebro och shoppade till barnen. De behövde lite kläder. Skulle köpa nya regnställ men det blev ej av. Eftersom Evelyn's helt nya regnställ som hon aldrig hann använda blev stulet på dagis. 700 kr åt helvete. Fast det stod namn i!! Så arg!!! Men det är väl bara att köpa nya och se glad ut.
Imorgon ska vi till Nora marken om det inte regnar allt för mkt.


Första dagen i skolan :)

Idag var det första dagen och det gick bra. Kommer att trivas med klassen och själva skolan.
När jag kom hem från skolan så säger Jonas att Evelyn är röd, ja hon var verkligen röd som en kräfta. :/ ringde till VC och fick en tid på jourmottagningen i Linde. Det visade sig vara Nässelutslag.
Evelyn var så duktig hos doktorn så vi köpte en glass efteråt. :) nu har hon fått tavegyl mot klådan.


Måndag :)

Jaha ny vecka igen, har haft en vecka ledigt. Men idag börjar allvaret. Ska vara i skolan 10.00. :) det ska bli spännande och jag känner att jag är lite nervös.
Nu ska jag gå upp och åka till Ica och handla färskt bröd, sen hem och fixa mig.


Torsdag, redan??

Jag är ju ledig denna vecka och jag njuter för fullt. Igår var jag och Jonas och plockade svamp. Vi hittade ungefär 15 l.
Nu har jag nyss lämnat barnen på dagis och jag ska städa. Kul, nej! Men måste..


Godmorgon :)

Jag ska snart lämna barnen på dagis, sen ska jag tanka bilen och åka hem och väcka Jonas. Vi ska ut i skogen och leta svamp. Jag var ut i skogen igår med Anna och Simon. Vi hittade en del faktiskt. Hitta gula kantareller är ju nästan som att hitta guld ;)

Svampen som jag hittade igår


Förstår inte???!

Ungarna har börjat vakna så tidigt på morgonen.. Tilma kan jag få att somna om men Evelyn vill se på tv, visst får hon det. Jag lägger mig igen. Men imorse hörde jag dem runt halv fem. Men då gick jag in och sa till lite på skarpen att jag tänker inte gå upp nu så ni måste sova en stund till.. Ja Evelyn kom upp igen vid fem. Så hon kollar på tv och Tilma sover. Men inte sjutton går jag upp halv fem, det är ju mitt i natten. Haha


Upp tidigt imorgon!

Imorgon ska barnen vara på dagis 6.15. Jag jobbar mellan 6.45-16.00. Evelyn har ju börjat stora gruppen på dagis nu. Så får inte glömma säga till Jonas att barnen är på olika avdelningar när han ska hämta dem imorgon. Tänk att Evelyn redan är så stor, ännu fortare och större kommer hon bli nu. Aja, nu måste jag sova. Larmet ringer kl 5.30..


Denna tös blev ett och ett halvt år idag!


Kisse Miss

Denna kisse kommer hem till oss i början av september.. Det är en brittisk korthårig..