Fredag :)

Idag var det sista dagen i skolan. Eller intensivkursen i engelska.

Imorse fick Evelyn cykla till dagis och hem efter vi vart i skolan. När vi kom hem så gick vi till pizzerian och satt ute och åt. Nu är vi hemma igen och jag ska snart cykla till jobbet. Har en kort resurstid bara, känns skönt.


♥Lars Winnerbäck♥

 
Winnerbäck är fan bäst!!
 

Tisdag!

Godmorgon.

Vart vaken sen fem. Inte så roligt att gå upp så tidigt. Iaf inte för att gå till skolan! Sitter på bussen nu. Efter att ha gått 1,8 km till dagis !

Hoppas vädret håller i sig idag. Så vi kan vara ute när vi kommer hem från skolan. Evelyn vill blåsa bubblor, cykla och testa sina inlines ute :)
Får se vad vi hinner :)


❤ Min Fina ❤


Måndag !

Godkväll :)

Imorse gick vi upp 5.10 och det var tungt ska jag säga. Vi gick till dagis 6.20.. Sen tog vi bussen till skolan och hade engelska. Slutade 14.00 och åkte hem med bussen och hämtade barnen, sen gick vi hem och var i lekparken ett tag. Efter det gick vi och handlade. Väl hemma lagade vi mat. Spagetti och köttfärssås. Nu ligger ungarna i sängen och jag ligger halvdöd på soffan.
Blir tidigt ikväll!!


Kalaset är över :)

Evelyn är jätte nöjd! Av mig och Tommy fick hon en cykel, puzzel, vägkritor, såpbubblor, vagn och docka. Av mormor, Bosse och therese fick hon kläder (bilden nedan), boll, doktorsaker. Morfar och Elisabeth fick hon inlines (stavas??) och skydd.

Tilma somnade på soffan 17.30 och sover nu i sin säng. Hoppas att hon inte vaknar..


Barnen är här!

Och paketen öppnade.. Nu väntar vi bara på gästerna.. Vi har vart ut en sväng så Evelyn fick prova sin cykel..


Snart kommer barnen ❤


Bakat

Imorse ringde jobbet och frågade om jag kunde jobba 7.45-17.30, men jag hade för mkt att göra idag inför kalaset imorgon. Så jag tog kvällen istället. Börjar jobba 16.00 :)
På förmiddagen bakade jag kärleksmums och havreflarn. Ikväll när jag kommer hem från jobbet så fixar jag tårtan.


Lite fint på balkongen :)


Grattis Evelyn ❤

Grattis min älskade Evelyn på 4 års dagen. Hoppas hon får en bra dag idag hos sin pappa. Så firar vi henne här imorgon :)

Fick en bild av Jonas imorse. Evelyns present var en studsmatta :)


Fredag och helg :)

Skönt med helg. Ikväll ska det nog bakas och slås in paket. Evelyn fyller imorgon, men kommer till mig och blir firad på söndag :)
Hon ska ju få en ny cykel :) 16" cykel..

Haft en riktigt depp dag.. Allt har vart skit.. Då menar jag verkligen skit. Men då mitt i min Depp så kommer Tommy hem med rosor till mig. Så nu känns allt mkt bättre :)


Torsdag!

Godmorgon :)
Sitter på bussen till skolan nu. Intensivkursen är väldigt bra. Vi har ju en amerikan som lärare vissa dagar. Han kan svenska men han har en väldigt bra engelska. :)
När vi kommer hem från skolan sen så ska vi baka och fixa inför evelyns kalas. Tänk att hon fyller 4 år på lördag?!!


Igår kollade vi på Sune i Grekland. Haha lite rolig faktiskt!


Tisdag :)

Godmorgon!
Sitter i skolan och väntar på Anna. Vi går ju en intensivkurs i engelska. Tommy ligger hemma sjuk igen. Tredje gången sen han kom hem från Tanzania, han blev sjuk direkt när han kom hem. Sen för exakt två veckor sen var han sjuk. Och nu är han sjuk igen. Tror inte han är van vid småbarn och dagisbaciller.. Haha

Har inte så mkt att skriva! Men jag kan ju skriva att jag saknar barnen otroligt mkt nu! Evelyn fyller 4 år på lördag! 4 år! Vart tar tiden vägen?? Ska baka och fixa i veckan. Barnen kommer på söndag, så vi firar henne då! :)


Jaaaaaaaaaa VM guld!!


Snart final :D

Är taggad för matchen! Hoppas Sverige vinner nu!
Vi ska käka paj till med vaniljsås. Fast jag är mätt efter maten. Så god mat! Jag skrev att vi skulle äta favoritsås, men menade whiskysås..


Hungrig

Efter lunchen gick vi hem till mamma, där vi satt ute och fikade. Barnen hoppade studsmatta oxå. När vi vart där så gick jag hem till Jonas med ungarna. Så jobbigt att lämna iväg dem. Nu har vi precis börjat med maten. Det blir potatishalvor i ugn med pepparbiff och favoritsås.. 
Ikväll blir det hockeyfinalen... 
 
 

Godmorgon söndag!

Jaha idag åker barnen till sin pappa.. Lite tråkigt! Men veckorna går faktiskt fort tycker jag.

Barnen vaknade halv sju imorse. Men vi gick upp och skulle äta frukost vid sju. Men då var det slut på smör. Yoghurt räckte till barnen.. Ska väl gå och handla snart..
Evelyn spelar på padden och Tilma bara busar.
Vi ska städa på förmiddagen oxå. Sen hälsa på mamma..
Ikväll är det final i hockey vm ! Sverige-Schweiz :) hoppas hoppas på vinst!!!


Eurovision :)

Sitter och kollar på Eurovision med babyboy! Tycker bara det är skit.. Ska se Robin sjunga sen kastar jag nog omkull mig..

Imorgon ska vi gå hem till mamma/mormor och hälsa på. Barnen saknar dem så mkt!

En bild på barnen nu ikväll :)


Bio :)

Kom precis hem från Örebro. Vi var på bio med barnen. Vi kollade på "Alfons och pappa Åberg". Första gången som Tilma var på bio. Hon tyckte det var roligt.. Tredje gången för Evelyn.
När vi kom hem till Frövi så åska det. Nu somnade Tilma på soffan och Evelyn spelar på padden.. Vi ska väl glutta på hockeyn snart :)
Hejjja Sverige!


Lördag!

Godmorgon :)

Evelyn vaknade 5.20 men då sa jag ifrån och hon fick ligga kvar i sängen. Nu klockan kvart i sju ville hon komma upp. Tommy och Tilma sover än.
Idag vet jag inte vad som händer. Vädret var finare vid 5 tiden än nu :(
Men ut ska vi iaf!


Haha

Skrev ingen rubrik på förra, men då blev det rödcurry.. Haha hur då liksom? Aja ! Haha


Rödcurry :)

Jaha då har vi haft skolavslutning i skolan idag. Klassen samlades 8.45 för att fika och bara prata. Sen fick vi ett papper var som vi skrev vårt namn i mitten sen fick alla skriva en hälsning på det.. Lite kul faktiskt!!! :) sen samlades alla i aulan för sång och rektorn pratade. Efter det gick vi ut för att titta på en som kastade runt med eld.. Hur duktig som helst!

Kommer sakna alla i klassen, känns tungt att inte gå upp på morgonen, ta bussen sen ha lektioner!


Skolavslutning :)

Jaha sista dagen i skolan med allmänna. Vi ska bara fika och ge våran lärare blommor.
Tommy är så stilig med kostym och allt!! :)


Torsdag :)

Imorgon slutar vi skolan. Känns faktiskt tungt! Så vi ska samlas imorgon förmiddag och äta tårta. Sen lunch i skolan som ska bestå av kallskuret med potatissallad.
Men jag ska ju gå två veckor till, en engelskakurs. Men det är ju inte våran klass då. Kommer sakna den här tiden i skolan.

Idag har vi kollat på film i skolan och sen gått tipspromenad. Vart en rejäl promenad idag!


iPad!

När vi hämtat barnen på dagis så gick jag och Evelyn till BVC för 4 års kontrollen. Hon följer utvecklingen jätte bra. Hon skulle rita en huvudfoting, men det var länge sen hon gjorde såna. Sp det blev en katt med kropp. Hon ritar alltså kroppar nu. Sen synen var perfekt. Allt var jätte bra. Språket var jätte bra för hennes ålder. Inget problem med någon bokstav.

När vi kom hem så gjorde vi pannkakor och nu ligger Evelyn i tilmas säng och spelar på iPaden :)

Ikväll blir det hockey och popcorn!!


Tisdag =)

Väntar på att maten ska blir klar, är så hungrig. Tommy lagar karré och potatisklyftor. Vi har nyss städat. Skönt att ha det klart... :D

Idag ska Evelyn på 4 års kontroll.

Söndag :)

Jaha sista lediga dagen. Idag kommer barnen hit oxå. Längtar..

Igår var jag på bröllop. Det var så fint och maten efter var så god! Medan jag var där så gick Tommy och hämtade våran iPad. Den lades ut på köp och sälj på Facebook. För 2000 kr men vi fick den för 1900. Den är knappt använd eller ja. Det vet man ju aldrig, men den var fräsch.. Så nu kommer barnen bli överlyckliga!


Klassfesten igår!

Klassfesten igår var trevlig. Vi drack och grillade. Hade sjukt tur med vädret oxå. Soligt och jätte varmt. En skvätt regn kom oxå.
De flesta bilderna ligger på kameran och sladden är borta! Men några suddiga bilder från mobilen får ni se!


Fredag och klassfest!

Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa i ordning mig för att åka till Fellingsbro. Vi ska grilla, dricka, leka och bara chilla.. Det ska faktiskt bli roligt och hoppas vädret fortsätter att vara fint. :)

Seg dag!

Idag går det segt eller allt är typ tråkigt. Skulle vilja ha barnen en sån här dag. Sen är det väldigt kvavt! Fast jag vill inte klaga, är skönt att man äntligen kan gå ut och inte behöva klä sig så mkt..

Vi har nyss ätit korvstroganoff och ris. Nu ligger jag på soffan och kollar när Tommy spelar.. Kommer typ somna. Men det gör inget, då orkar jag kolla hela hockeyn utan att nästan somna. Ikväll är det Kanada-Sverige. Kommer bli en bra match tror jag och hoppas Sverige spelar bra!!


Torsdag?!

Lördag? söndag? Ja jag har gått igenom halva veckan idag. Blir så förvirrad. Kändes som att det var fredag igår.

Godmorgon!
Jag vaknade vid halv sju och kunde inte somna om. Så gick upp och satte mig vid datorn. Tommy ligger fortfarande i sängen...
Idag är det inget vackert väder ute. Så det blir en städ och rensar dag!
Nu ska jag gå till ica och köpa frukost!

Tisdag !

Godmorgon :)

Sitter på bussen till skolan nu. Tommy ligger väl hemma och sover, han är lite sjuk!
Jätte skönt ute, varmt i solen redan. Hoppas det är så här i några dagar nu, eller alla dagar framöver...

På fredag ska vi troligtvis ha klassfest. Om det blir fint väder så ska vi grilla och köra brännboll. Det ska iaf bli kul :)


Så mkt vår nu!

Så skönt när solen verkligen värmer. Hoppas det fina vädret fortsätter så här.
Barnen ligger, Evelyn har somnat men Tilma är fortfarande vaken. Jag ska duscha nu sen ska vi glo någon film.
Imorgon ska vi på utvecklingssamtal med Tilma sen åka till skolan. Barnen ska till sin pappa imorgon.. =( och vara där tills söndag. Lite tråkigt...


Mina fina flickor :)

Barnen kollade på film och Tilma somnade ganska direkt :)


Kom nyss hem från promenad och lekparken :)


Söndag!

Sitter och kollar på Nicke nyfiken med barnen. Tommy är och handlar.
Vi har städat nu på förmiddagen också. Pappa och Elisabeth kommer hit idag och hälsar på sen. Ska bli gott med en kopp kaffe.

Inatt runt tre hör jag Tilma snyfta, tittar upp och då står hon vid deras dörr och snyftar. Jag frågar vad det är, då börjar hon gråta. Så hon fick komma och ligga emellan oss. Evelyn vaknade vid halv åtta och Tilma åtta.

När pappa och Elisabeth har vart här så ska vi gå till lekparken och leka lite. Så fint väder ute idag.


Beställde converse nyss :D


Lördag!

Vid tolv tog vi tåget in till Örebro och köpte ett par skor och ett par stövlar till Evelyn. Jag är sugen på ett par converse till mig.. :) ska nog beställa ett par. Men de kostar 700 kr.


Kom nyss hem!

Hämtat barnen på dagis och vart på Ica. Barnen handlade fredagsmix och en liten godispåse var. Jag och Tommy köpte lite chips som vi ska ha till hockeyn. :)
Till middag blir det pommes och korv.

På vägen hem från dagis så stannade barnen för att plocka lite blommor!


Fredag :D

Sitter i skolan och glor på världens tråkigaste film.
Men det är ju fredag så humöret är på topp. Ikväll har vi tvättid. Inte så kul en fredagskväll men det måste ju göras. Mys med barnen blir det oxå. Sen är det hockey VM ikväll :) bästa på hela året!

Vi slutar halv tolv och bussen går hem 13.20 :( men men!!


Kom nyss in :)

Gick till Ica och barnen fick köpa varsin hinkset. Sen gick vi till lekparken utanför oss. Va säkert ute en timme iaf. Så skönt när det är fint väder, synd att det blåser. Men barnen tyckte det var kul.
Sen är det synd att det är jobbiga ungar ute som inte fattar. Tilma är livrädd för ena ungen. Han tar deras saker och kastar iväg och är allmänt jobbig. Sen kan man inte säga till honom heller för han kan ju inte svenska. Så nu blir det att lära sig ett nytt språk så man kan vara ute i lekparken i sommar. Hans föräldrar är inte ens ute och bryr sig inte. Så tråkigt! Tilma ville in hela tiden och sa "inte kul" "inte han". Men men!!
Och så fort vi går ut dit så kommer han oxå.


Maten som vi åt igår :)


1 maj

Jaha redan maj?!! Helt sjukt ju.. Jätte fint väder är det ute och här inne ligger jag med migrän. Eller den är på väg att försvinna nu efter ett par Alvedon :) det började redan igår kväll och nere vid brasan vart den i te bättre av raketerna. Men jag stod ut. När vi kom hem så fick ungarna lägga sig, klockan blev typ 22. Jag och Tommy spelade lite kort innan vi oxå la oss. Huvudvärken var kvar och jag hade svårt att sova. Men somnade tillslut. Runt 3 vaknade jag och hade så ont. Tommy vaknade och var snäll och hämtade Alvedon till mig. Efter ungefär 40 min försvann huvudvärken och jag somnade. Barnen vaknade vid halv nio och kom upp, kände inte av huvudet mer än att det var ömt. Men så fort jag reste mig så kom skiten tillbaka och var ännu värre. Åt frukost och la mig igen.
Tommy ritade med barnen och nu har dem gått till lekparken. Han är så snäll.. <3

Jag ska resa på mig nu och försöka ta mig in i duschen.