Solen lyser..

..och kläderna hänger ute på tork!
Kan det bli bättre. Det bästa är ju kläder som torkat ute.
När Evelyn va på dagis idag så har jag hunnit att städa och bara tagit det lugnt. Sen hämtade jag henne 1 timme tidigare för vi skulle till min mormor och fira henne. Sen nu är Syrran här. Hon ska vara här medans mamma och Bosse jobbar ikväll. Riktigt mys! Snart ska vi åka till Lindesberg och göra lite saker..

Nee nu ska jag fixa mej innan vi åker!


Alice Hagenbrant...


Hoppas hon kommer gå långt i Idol. jag älskar hennes röst!


Samma sak med Jay Smith. Han e grym tycker jag! Haha


Stumpan förkyld och får bara massa tänder...

...hela tiden.
Hon är superduper förkyld och det har hon vart i flera veckor nu. Men nu är det jätte jobbigt för henne. Och sen har hon fyra tänder påväg. Stackars liten. Hon kan knappt äta. Hon bara skriker när hon ska tugga!
Igår gjorde jag tacogratäng och Evelyn skrek i 5-10 min när hon tog första tuggan. Sen när hon skrikit klart så försökte hon och det gick lite bättre. Usch jag lider med henne. Jag vet hur det är att få tänder. Mina visdomständer höll på och växte till och från i 4 år. Och jag kan säga att det var förjäkligt! Men nu är det 2 års sen dom var klara. Haha

I helgen har vi shoppat lite på Ikea till Evelyn. Hon har bla fått en egen fotölj som hon kan sitta i när vi tittar på tv! Sen har jag köpt massa ljung som jag planterat. Mkt höstfint! Nu ska jag nog beställa lite mer höst mys.. Nya gardiner.! =)=)

Just nu är Evelyn på dagis. Hon fick gå dit fast hon är förkyld. Hoppas det går bra! Men dom skulle ringa om hon skulle tycka det var jobbigt där!
Och jag ska betala in alla räkningar nu.
Blir så trött vi har ju en räkning från Halens. Och vi fick inte den förra månaden. Och inte denna månad heller. Så jag ringde dit nyss och hon sa att den ska ligga i katalogen som skickas ut. Jaha okej och hur i helvete ska vi veta de. Vi brukar slänga dom. Haha jaja sjukt tycker jag! Men vafan jag vill ha mina räkningar i kuvert inte i en katalog!

Ja ne nu måste jag betala allt. Usch det tråkigaste man kan göra varje månad.! =/

Ha en bra dag alla!


Har besök..

..av lillasyrran och hennes kompis. Det är så skönt att slappna av lite ibland. Och sen tycker ju Evelyn det är så himla kul. Dom leker ju med henne på ett annat sett som inte jag eller Jonas gör. Och har mer ork. haha Man börjar ju bli gammal och stel. Och att man e gravid gör inte saken bättre. =)

Idag jobbar Jonas sin sista em/kväll/natt dag för denna vecka. Så skönt. Nästa vecka kör han dag. Och veckan efter det så blir det kväll igen! =( Så tråkigt att vara själv på kvällarna.
Idag har oxå Evelyn vart sin sista dag på dagis denna vecka. Så imorgon får vi hela dagen att umgås. Man saknar sånt!

Nee nu ska jag ta undan efter maten idag!



Tänk så liten man vart! Mammas lilla bebis var så liten och skruttig! =)=)

Och tänk att jag ska få en till sån liten! Det känns sjukt konstigt. Eftersom när Evelyn föddes var det den bästa stunden i mitt liv. Kommer jag känna så när andra bebisen kommer oxå? =/

Ajja nee nu måste jag dra!


Myskvällen börjar likna ett bra slut...

...för dagen.!
Jag åt varma mackor till Idol. Och det var hur gott som helst.

Tänkte lägga ut några bilder från dagen!
När Jonas drog till jobbet klättrade Evelyn upp i soffan och somnade! Typiskt klockan var 16.00. Ajja kan ju inte bara väcka. Så hon fick sova 20 min sen väckte jag henne! Så vi tog en promenad och hamnade ju hos pappa/morfar. Som jag skrev tidigare!


Hennes nya sovaställe! På soffan, haha!



Hon vaknade inte ens när jag satte på henne strumporna.
Men med lite pussar och kramar så vaknade hon tillslut!



Ute och springer...



Åhh vilken fin buske tyckte Evelyn tills hon kom på att det fanns taggar på den! haha


Nee nu ska jag duscha sen sova
NattiNatt


Levande ljus...

...och varma mackor blir det snart!
Evelyn hann somna innan mackorna men det gör inget! Skönt att få lite lugn och ro. Jonas jobbar ju! Så det blir idol och mys!
Vart bjudna på ärtsoppa och pannkakor hos pappa/morfar och Elisabeth. MmMmMm....

Nee nu ska jag fixa..


Godmorgon...

Har nyss lämnat Evelyn på dagis. Hon väckte mig vid 6 tiden men låg i sin säng tyst till klockan var 07.15. Så det tackar man ju inte nej till. Sjuka var att hon va vaken men låg bara och mös. Bumman!
Jag är skit trött idag. Har knappt sovit nå inatt! Jag har hela tiden kollat om Jonas kommit hem från jobbet. Men aldrig gjorde han det. Sen hörde jag dörren öppnas vid 04.00. Då kom han äntligen. Det är så tråkigt när han jobbar natt.. Eller han sticker vid 15.00 på eftermiddagen och kommer hem runt 03.00-04.00.. Bläää!
Så just nu sover han. Väcker han väl vid 12 tiden och ser om han ska sova mer eller vill komma upp! =)


Ska lägga in en bild på mig och Evelyn från i fredags. Då var vi oxå själva. Jonas var i Örebro och festade! :P Så jag och Evelyn hade en myskväll med saft och vindruvor. Evelyns favvo! =)



Vi hade det så mysigt. Hon låg i soffan brevid mej och kollade på tv minst en timme. Engång var hon upp och skulle leka lite. Då snubblar hon på en sladd vid tv och jag tror hon bet sig i munnen. För det bara sprutade blod. Och hon skrek så mkt att hon knappt fick luft. Usch då mådde jag dåligt. Hon som var så glad och mysig. Så händer detta lixom. Men när allt gått över så var hon lika mysig igen! =)


V.21 (20+0)

Glömde skriva att nu är halva graviditeten gjort. Skönt att man klarat det hit. Och jag kan säga att den här gången har jag mått super bra jämfört med när Evelyn låg i magen. Men då ska jag meddela att den här graviditet vart ett helskotta! Fast mkt mkt bättre än sist! Ja svårt att förklara men har ju inte haft nå illamående knappt denna gång. Bara nångång ibland. Med Evelyn började illamåendet i v.5 och höll i sig varje sekund till v 14.. haha

Nee nu ska jag sova..


Gokväller..

Just nu sitter jag här hemma själv. Eller Evelyn sover och har gjort sen 18.50. Då hon somnade på soffan med hemtelefonen i ena handen och min mobil i andra! haha Hon var helt slut.

Idag har Evelyn vart på dagis 5 timmar. Jag och jonas har fixat lite här hemma. Han kör ju em/kväll/natt.. haha långt pass! Ja herregud! När han åkte till jobbet vid halv fyra så gick vi hem till mamma/mormor och lekte lite. Vart bjudna på risgrynsgröt. Mkt gott, tänkte på julen. Och gud vad jag längtar tills första advent, då man får börja julpynta och se snön falla! Ja drömma får man göra. Hösten kommer antagligen bli lång. I mitten av oktober ska vi till Ullared oxå och det ser jag framemot iaf.

Ne lite bilder från idag efter pappsen åkt till jobbet!


Evelyn älskar att låtsas prata i telefonen.



Sen började hon visa sig väldigt trött. Så då var det dax att byta om till pyjamas..



Sen vart det mys i soffan och Evelyn var jätte trött. =)



Sen helt plötsligt när jag tittade på henne så såg det ut såhär.. haha Chockad jag blev!



Mammas lilla prinsessa har blivit så stor!


Jag bar in henne till sin säng och hon har sovit som en prinsessa hela tiden! Jag var nyss in och kollade henne. Satt brevid hennes säng och bara stirrade. Jag skulle kunna börja gråta över hur mkt jag verkligen älskar henne och hur fin hon är.! Hon är det bästa jag har!

Nee nu ska jag nog nanna kudden!
NattiNatti


Onsdag

Idag är det äntligen den 15e september. För exakt 2 år sen fick vi reda på det bästa som hänt oss. Jag var gravid! Och nu har vi henne och hon har redan blivit 1 år och nästan 4 månader. Tiden springer iväg. Men inte bara det, vi ska på rutin ultraljud idag. Och kolla andra bebisen! Vi ska kolla kön! Och det ska bli så spännande..
Helt otroligt att jag ska bli tvåbarnsförälder! Jag älskar bebisar och barn. Så skulle jag få bestämma skulle jag kunna ha 10 barn.. Haha nee inte så många kanske. men jag vill ha mer barn en 2 st! Men en dag i taget nu. Haha Snart har vi två underbara liv här hemma! Och Evelyn brukar peka på min mage och säga "bebis". Hon kommer bli en fantastisk storasyster. Hoppas jag iaf! :P

Evelyn pratar för fullt här hemma. Man fattar nästan allt hon säger. Och hon är väldigt duktig på att prata och fatta vad jag säger.
Och hennes utveckling går väldigt fort fram! Jag hinner knappt med. Varje dag lär hon sej ett nytt ord.

Nee nu ska jag tvätta och sen vila..
Hade så bra


Bilder på mitt hem....


Evelyns rum.



Vardagsrummet..



Vardagsrummet...
Fast på brudkistan har jag ändrat så det ser ut såhär som bilden nedan!


Ljuskransen och blomman fick jag av mamma!



Hallen/datan..


Ja så ser det ut hemma hos oss just nu! Men ändras ganska så ofta!

Nu ska jag snart hämta Evelyn på dagis.

Just ja.
Hade Jehovas vittne här nyss! Dom ville att jag skulle börja tro på Gud! Och försökte tvinga in i mitt huvud att han har skapat allt vi lever på! Och jo tjena! Jag tror inte på detta trams! Men när tanten säger till mej att huset jag bor i är GUD som skapat! Då ville jag bara vika mej dubbelt och bara skratta! Vad fan tror hon? Det finns väl för fan bevis på att det är byggare som byggt det!
Jag kommer aldrig att tro på Gud!
Jag accepterar Kristna då ska dom acceptera mig som INTE är kristen!!!!
-Punkt Slut-

Suck säger jag bara!

Ha en toppen dag alla!


Godmorgon Sverige

Evelyn vaknade vid 7.20 och hon skulle kunnat somna om då. Men jag var vaken innan hon vakna. Så jävla typiskt! Fast hon skulle ju till dagis halv nio så vi var tvungna att gå upp. Upptäckte att vi hade ingen frukost hemma, katastrof! Men det löste sig.! Evelyn fick äta makaroner och ketchup till frulle. Haha illa. Nu är hon på dagis och jag ska snart lägga mig och vila en stund!

Igår hade jag kalas här hemma. Jag fick en ljusgrej och pengar av mamma m fam. Och en fin blomma. Och bäddset av pappa och Elisabeth. Och pengar av Jonas föräldrar.
Och av Jonas fick jag ju kryssningen och handla på ikea.. =)

Tänkte att jag ska lägga upp lite bilder på våran lgh, så ni får se hur vi bor! Men det gör jag senare. och då lägger jag in bilder på det jag fick! Orkar inte det nu!

Imorgon ska vi på Rutin UL. Och då får vi kanske veta kön.
Jag är i V.19 (18+5)
Gud vad den här graviditeten går fort mot när Evelyn låg i magen!
Just nu är jag sjukskriven månaden ut pga lågt blodtryck. 108/45 låg det på i fredags! Jag svimmar ju typ och har mig!
Vore kul med en pojke denna gång. Så man har en av varje. Fast det spelar absolut ingen roll för mig. Men ändå skulle det vara kul med en pojke..

Nee nu ska jag äta nå snabbt sen lägga mig en stund..


Idag säger jag Grattis till mig själv!

22 år. Herregud jag börjar ju bli gammal!
Ajja bara att acceptera!
Grattis till mig själv iaf!


Snyggaste bilden på mig och Evelyn.!


För exakt 1 år sen...

...så döptes våran lilla prinsessa!






Så liten.. =)


Finns ingen tid!

Var ett tag sen jag skrev. Men har verkligen inte haft tid. Jonas har ju haft semester hela veckan och ska ha nästa vecka oxå. Så vi har passat på att göra så mkt som möjligt. Men ska försöka hinna med att skriva lite oftare.

Vi var ju på kryssning i måndags till onsdag. Och jag kan säga att det var skit kul. Och Evelyn uppskattade allt. Hon var till och med nöjd på bussen. Som vi satt 4 timmar på både till sthlm och från sthlm. Så allt vart helt underbart! På själva båten så finns det så mkt att göra. Finns lekrum och massa kul att hitta på. På kvällarna satt vi på en pub som hade mkt uppvisningar. Och dansgolv. Jonas drack öl och jag fick nöja mej med cola. Haha så e det om man e gravid.! Men inte gör det mej nå. Det roligaste var ju på kvällen när det var massa musik och Evelyn var upp på dansgolvet och dansade inför alla som satt där och drack. Hon lekte med någon finsk liten tjej/kille. Vet ej va det var. haha men kul hade dom när dom dansade. Och alla skrattade och tyckte det var gulligt. Orkar inte skriva så mkt om det. Men lite bilder kommer upp nu!

  
  
  
  
 
  



Så det var en del bilder från båten. =)

Nu ska jag rensa lite svamp..


Titta...

Evelyn och Magnus Samuelsson!







Fränt va?? Hahaha