091222

Idag har jag och Evelyn haft hemmamyys.. Hon har haft på sej pyjamas hela dagen, kom på det vid 17.00 att faan hon har ju fortfarande pyjamas. Men lite sent då att byta om på henne.. Sen har Tina och Nellie vart här på besök.. Och vad stor Nellie har blivit hon e så söt. Hela tiden "bäpple" Haha
När dom drog så gick jag och Evelyn över till hennes morfar på lite fika..! MysPys!! Hon vart trött och lite grinig så det var bara att skynda sej hem. La henne direkt och gav henne vällingflaskan. Kom in efter en stund då hade hon slängt iväg nappflaskan och tagit nappen istället och sov som en stock.. Fast hon hade nästan druckit upp allt..!

Nu sitter jag vid datorn framför tvn och väntar på att Jonas ska komma hem..!

2 dagar kvar nu till julafton..
Imorgon så fyller min lillasyster 8 år.. =)
Imorgon bitti ska vi lämna Evelyn till hennes mormor för vi ska in till stan och shoppa alla julklappar, ser fram emot att slåss med allt folk.. =( usch jag kommer vara galen!! Sen ska vi hem till mamma och fira Therese.. Se vad man ska hitta på till henne.. Mamma har gett mej lite tips..


Lite bilder..











Haha vilken min hon gör på sista bilden! Hon har fått utslag runt munnen nu när det blivit kallt ute! =/




091221

Måndag, det innebär ny vecka nya tag..! 3 dagar kvar till julafton..

Idag kör Jonas kväll.. Lite tråkigt tycker jag. Han har kört dagsturerna i 3 veckor nu. Annars kör dom kväll och dag varannan vecka.. Aja det är bara idag och imorgon sen är han ledig.. Sköönt.!

Idag följde jag med mamma när hon skulle handla.. Och då passade jag på att handla jag med, och det blev massor.. Men det behövdes ska jag tala om.. Imorgon blir det tacos till mat..!
Sen gick jag och Evelyn hem till mamma och hälsade på.. Och jävlar att det va kallt ute.. När jag kom hem därifrån såg jag att vi hade 20.5 minus grader.. Inte undra på om min fötter gjorde ont och att jag knappt kunde andas för att det sved i näsan.. Haha


Jag nattade Evelyn vid 19.00 men hon vaknade ledsen efter en halv timme. Så jag tog upp henne och la henne bredvid mej i soffan, men tänkte att hon inte fick somna i den pga att hon skulle vakna om jag bar in henne sen. Så jag gjorde iordning lite välling och gav henne den i våran säng och hon somna sött som bara en liten Evelyn kan göra.. =)
Ska snart gå in och göra henne sällskap, är skit trött..!

Godnatt gott folks..!

Skulle kunna börja grina när jag tänker och tittar tillbaka på hur liten Evelyn vart..!




Och sen är hon såhär stor nu.. Minn lillskrutta..








091220

Idag vaknade Evelyn vid halv åtta.. Jag trodde det var mitt i natten. Åh vart så besviken när jag såg att klockan inte var mitt i natten. Hade velat sovit lite till.. Hehe
Sen skickade jag iväg Jonas och Evelyn, för jag ska städa.. Jag började först med att damma och då stallde jag hinken med vattnet på golvet och tänker att jag får inte välta den.. Jag torkar lite och såklart jag sparkar till den så den välter.. Jaja jag torkade upp allt och fortsätter. När jag ska börja dammsuga då va påsen full och letade efter nya, men hittade inga så den som va i får duga till en dammsugning till. Ja men då är det så att slangen har gått av. Nee jag blir galen skrek jag för mej själv.. Så jag fick hämta våran andra i förrådet.. Så nu är allt klart.. Phuu.!


Igår bakade jag massor.. Ska visa blider..


Sirapslimpa innan den är klar



När den e klar=)



Chokladsnittarna innan den är klar




När dom e klara.. =)




Sockerkaka ej klar




Klar



Klar





Ja det va de jag bakde igår..
hehe ser kanske inte så gott ut, men det var de.. ;P

Nee nu ska jag fix..

PussPuss




091219

5 dagar kvar till Julafton, herregud så fort det går.. Tycker nyss det var jul och nyår..



Bild från förra julen.. Här var man gravid..




Idag satte jag Evelyn på golvet och hon började hascha sej fram på rumpan.. Så duktig min lilla flicka.. Och sen är hon påväg att lära sej krypa nu oxå. Allt går så fort, snart springer hon runt här hemma.




Inatt hade vi -20 grader här.. Usch lite väl kallt tycker jag. Jag tycker att der räcker med -10 grader.. haha Ne men det är lite väl kallt för Evelyn ute nu..! Men en liten promenad blir det nog ändå idag. Får se om vi kanske ska köpa en bebispulka till henne idag..!

Jaha ne jag kanske updt lite mer senare. Nu ska jag greja lite här hemma..

Ha en bra vinterdag alla..
PussKram



091217

Fy faan vad trött jag är.. Orkar knappt röra ett finger..!  Så idag orkar jag inte skriva så mkt..
Min dag kortfattat!
Började dagen med en kort promenad hem till mamma, skit kallt ute. Brr! Vart bjuden på kalops för mammas bror kom dit..! Sen hem och va med Jonas... Evelyn har vart på bra humör hela dagen tills nu ikväll då vart hon på lite mer trotshumör.! Sen har vi kollat massa på tv, fått lite masage av Jonas.. ! Uppskattat!

Men nu är jag så trött..

NattiNatti


091216

Jag har absolut inte gjort nå idag. Jag och Evelyn har bara lekt en massa.. Sen när Jonas kom hem så åkte vi och handlade. Gjorde pommes och korv. Korv idag igen.. Usch! Sen åkte vi hem till Evelyns farmor och hälsade på, va ett tag sen jag va där så.. =)

Evelyn har blivit så envis, hon vägrar somna på kvällarna nu. Hon har nästan alltid somnat mella 19.00-20.00 men nu ska hon vara vaken till 22.00 på kvällarna.. Det gick ju bra när hon va mer bebis och bara låg. Men nu är det full fart på henne. Jätte roligt att vara med henne. Men jag och Jonas får ingen tid med varandra. Lite synd, det va länge sen han och jag kollade på en film tex, för när hon väl har somnat så måste han sova om han ska jobba dagen efter eller på helgen så är man så trött att alla 3 lägger sej samtidigt. Men tidig liten trotsunge.. hahaha så e det att ha bebis.! Men det är underbart iaf...

Om det inte är allt för kallt imorgon bitti så ska jag och Evelyn gå ut på promenad. Hon älskar verkligen att åka i vagnen, hon tittar på allt och snuttar på nappen.. Helt tyst är hon tills man är hemma igen.. Hehe mysbarn säger jag bara!!!

Jonas och Evelyn sover nu och jag funderar på att lägga mej nu så jag orkar upp imorgon, va helt slut imorse..






NattiNatti



Snöö

Imorse när jag vaknade var det mkt snö ute, och jag blir så glad.. Det blir så ljust..!
Idag har jag mest vart hemma och busat med Evelyn.. När Jonas kom hem så började jag med maten. Det blev stekt potatis, korv och ägg.. Det vart as gott.
Sen när vi smällt maten så går vi ut lite på området. Det snöa ganska så mkt då. Vi packade ner Evelyn så mkt i vagnen att hon knappt såg nå. hahaha Men vi tog ur henne och satte henne i snön.
Jonas kastade snöboll på mej då skrattar skrutten. Men jag va arg. Hehehe
Vi va ute till klockan 20.00 Så nu ligger Jonas och Evelyn och sover. Jag ska väl snart oxå hoppa till sängs.!

Lite bilder från idag..













Bild 1: Syns knappt i vagnen
Bild 2: Ser nöjd ut ändå
Bild 3: Sitter i snön
Bild 4: Evelyn Kastade sej bakåt och skrattade
Bild 5: Hahaha Ser ni hur stora fötter det ser ut som hon har, overallen är förstor.!




Amor vincit omnia



Du e så stark Eme.. Du vet att jag alltid finns vid din sida.. Jag kommer alltid att ställa upp för dej, Det är bara du ringer om du behöver prata..
Jag finns för dej Gumman
♥Love♥



091214

Måndag, ny vecka nya tag.. Vi börjar närma oss julafton, och idag när ja vaknade låg det lite snö på marken. Vi tog oss en liten promenad till Evelyns mormor.. Där vi va ett tag. Vi satt och fikade och sen tog jag upp Evelyn och satte henne på bordet, snabb som hon e så får hon tag i en lussebulle och stoppar i munnen.. Haha så söt, hon vill jämt äta när vi gör det.. =) Sen kom Jonas och hämtade oss. Vi åkte hem och gjorde lite mat. Evelyn somnade i typ 2 timmar, rekord.. ! Annars sover hon bara korta stunder.. Men vill ju ha henne uppe så mkt som möjligt.. Sen känns det som att jag börjar bli sjuk, vart tung i huvudet hela dagen sen ont i halsen.. Hoppas jag inte blir liggande på julafton. Skulle ju vara typiskt.. =/
Men jag kände att jag behövde komma ut fast mitt huvud höll på att sprängas.. Så vi tog oss i kragen och gick till ica och handlade.. Åhh vad det snöa när vi gick.. Så mysigt, fick mina första julkänslor nu.. Vi mötte Mamma och Therese oxå. Dom ville oxå ut och hälsa snön välkommen..



Såhär sover stumpan jämt..






Såhär såg det ut när hon åt lussebulle.. haha




Mammas modell






NattiNatti










091213

Idag har vart en ganska bra söndag, de brukar vara den tråkigaste dagen på hela veckan men inte idag. =) Vi har vart på två stycken långpromenader. Den första va imorse, vi gick runt lite på Frövi. Sen förbi affären och handlade lite mat.. =) På vägen hem sen så gick vi förbi Evelyns mormor, där det bjöds på massa fika. Och efter en stund så upptäcker vi att Evelyn bajsat och vi hade inga blöjor med oss... Så vi fick gå hem på studs.. Men stumpan somnade i vagnen så vi bar upp henne och la henne ivåran säng. Och vi la oss på soffan och slumrade till ett tag. Så sköönt.. När vi vknat till lite så lagade jag mat, köttbullar och makaroner.. Ganska gott.. Hehe Sen när vi smällt maten lite så tar vi en andra promenad, så mysigt att gå runt ute när det blivit mörkt. Kul att se hur alla har det med allt julpynt.. Efter en timmes promenad så gick vi in i värmen och jag gjorde lite varm oboy. Åhh finns det nå godare. jag gjorde egen oboy med kakao och socker.. Mmmmh..! Och nu sitter jag här och kollar på Nitro Circus med Jonas..

Ikväll blir det tidigt i säng, orkar knappt hålla upp ögonen..

NattNatti


Sjuk prinsessa..

Idag märkte jag att Evelyn är väldigt snorig och hostar hela tiden.. Hon har blivit förkyld.. Hoppas inte febern kommer bara, ska kolla imorgon om hon har det.. Mammas lilla snutt får ju inte va sjuk.! Hon har vart gnällig i hela kvällen och kan inte sova riktigt djupt. Hon somnade i min famn ikväll och vaknar till med ett jävla skrik jag trodde hon skulle skrika sej hes.. Har aldrig hört henne skrika sådär.. =´( Pluss att tänderna e påväg.. Jaja det blir väl en söt gapande unge ett tag framöver.. =)



Ikväll har det vart idoltittande för min del, och min idol från första början vann.. ERIK..! Wiiieehhhoooo

Jag är svin trött men kan faan inte sova..!
Så det blir att lägga mej på soffan och glo tv..

NattiNatti..










Vänskap är kärlek utan vingar




Fredagsmyyys....

Imorse kom vi upp ur sängen innan 8.. Då tog vi oss en promenad.. Vi gick förbi affären och handlade maten vi ska äta idag, det blir kycklinggryta med massa thai kryddor och kokosmjölk.. Mums.. Sen på vägen hem gick vi förbi Evelyns mormor och fikade, Evelyn sov i vagnen ett bra tag..
Nu har vi precis kommit hem, Evelyn somnade direkt. Och jag sitter här och bara väntar på att få börja med maten. Vet inte riktigt när Jonas kommer hem från jobbet.. Aja..!

Faan det är mindre än 2 veckor kvar till Julafton, herregud vi har ju inte köpt en enda julklapp. Jaja joo Evelyn har köpt.. haha det hinner vi nog göra. Kan fan inte förstå att det snart är julafton, ingen snö har vi fått. Så tråkigt de här man blir inte alls på  nå roligt humör. =/

Nee nu ska jag nog fixa lite här hemma..

Jo just ja, igår beställde jag ett nytt bankomatkort med en bild på Evelyn.. Haha

Fredagsmyyyys


PussKram


Män regerar världen, kvinnorna regerar männen...

Idag vart jag och Evelyn väckta av min mobil som ringde klockan 8.. Såklart kunde inte snuttan somna om.. Så vi gick upp och åt lite frukost, hon gröt och jag en macka.. Sen lekte vi lite.! Nu när hon ligger på golvet så tar hon sej upp i krypställning, men när hon ska försöka krypa iväg så ramlar hon ner på mage igen.. Så söt, kul att se på när hon försöker.. Mammas hjärta...! Efter lite lek och bus så tog vi en promenad till hennes mormor.. Evelyn blir så glad när vi kommer dit och hon älskar när hennes moster leker med henne, hon skrattar så hon nästan kiknar.. haha Blev bjuden på hamburgetallrik oxå, det va mums..! När vi kom hem så hade dom vart hit med våran nya tvättmaskin, oj vilken snygg grej den har massa program som tex babytvätt, skjorttvätt och torktummlare.. Helt perfekt, 6 kg kan man tvätta i den.. !

Ska lägga upp en bild som Emelie skickade till mej för typ ett år sen.. Blir så glad när jag ser den..



Nee nu ska jag sova..

♥NattiNatti♥




Kärlek står högst..

 Jag älskar Evelyn mer och mer för varje dag som går.. Hur mkt kan man älska någon?? Stannar det aldrig? Herregud då kommer mitt hjärta snart spricka av kärlek.. ♥
Min dotter betyder så sjukt mkt för mej, utan henne skulle inte jag fungera.
Jag mår så bra av alla framsteg hon gör.. Snart kan hon sätta sej upp från liggande. Och för ett halvår sen kunde hon knappt röra sej.. Går det inte fort..?? Jag är en väldigt stolt mamma.. <3


Idag har jag vart på ljusparty hos mamma.. Anna och Frida kom oxå dit med sina bebisar.. haha det var riktigt mys.. Amber snart 11 månader, Evelyn snart 7 månader och Juni 1månad.. Haha så kul.. Evelyn och Amber tittade och skrattade åt varandra.. Helt överlyckliga.. =) så kul att se..! Vi måste snart ta en mamma och barn dag.. haha gå ut och gå och fika.. Vore kul..!


Jag beundrar min vän Emelie, hon e så stark! Och det gör mej glad att se henne kliva upp för trappstegen..! Lycka till dej Emelie♥


Nee nu vart det mkt kärlekskriv här haha

Natti alla


Hahahaa

Try JibJab Sendables® eCards today!


Hahaha

 




Love..

Jaha nu va det ett tag sen jag skrev.. =)

Kan ju börja med att skriva lite om Evelyn.. Hon har blivit 6½ månad nu.. Växer så det knakar, hon e 68cm och väger 7700gram.. Hon har lärt sej att sätta sej upp från liggande.. Så duktig min lilla tjej.. Sen kan hon stå själv korta stunder.. Allt går så himla fort, nästan för fort ibland. Man hinner lixom inte med! Men det är kul..! <3

I söndags åkte vi till Billiga Nisses i Västerås och med oss hem fick vi en ny soffa.. Kände att vi behövde en ny, den andra funkade oxå bra men vi ville ha en större.. =)


Idag har jag haft min lilla Emelie på besök. Vi myste lite i nya soffan.. Massa talk och sen skratt.. Sen skjutsade vi hem henne när vi skulle väga snuttan och handla..
När vi kom hem började jag med maten. Hemmagjorda köttbullar, stuvademakaroner. Och min goda sås.. haha gott som fan..



Haha det roligaste..

Små knackningar..
Jag: Vad va de?
Emelie: Det knackade..
Jag: Ne men det spökar här hemma.
Emelie: Ne..
Jag: Jooo
Emelie: Va?? Nee.. (ser liv rädd ut)
Jag: hahaha
Emelie: Men gå ner och kolla då, annars gör jag de..

Haha skrämmde upp henne lite..
Det var en liten pojke som hade kommit fel.. =)


Nee lite bilder sen blir det sängen..

♥NattiNatti♥












Före


Efter


PussKram