♥ Stumpan ♥

Mammas lilla stumpa e fortfarande sjuk.. Imorse hade hon bara 37,5 grader i feber. Men under dagen så steg den betydligt mer. Hon fick 39,1 grader. Vi gav lite alvdon. Så då gick den ner lite grann. men nu är den på väg upp igen.. Men hon försöker att vara glad ändå. Och leker lite grann, fast hon egentligen inte orkar det..
Igår hade hon som högst 39,5 grader. Stackars liten.


Jonas sket i att jobba idag eftersom han ville hinna och vara med Evelyn lite denna helg, eftersom han kör Sandvikensvängen imorgon. Då hinner han bara träffa henne lite på förmiddagen, sen sover vi när han kommer hem. Och skönt för mej att ha han hemma, behöver lite avlastning oxå. :P Det var ju frivilligt om dom skulle jobba eller inte. Men vi får iaf extra pengar för 1 dag! Bättre än inget!

Nu sover stumpan och det har hon gjort i 1,5 timme nu! Så vi har spelat tv spel och kollat lite klipp från datorn.! Nu sitter Jonas och kollar på Discovery. Så jag passar på att sitta lite här. :P
Ska ta en temp på Evelyn när hon vaknar.. Hoppas den har sänkts lite..!!



♥ Längtar till sommar ♥

Den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge.. Eller vad är de man brukar säga..??
Jag längtar verkligen till vår/sommar nu.. Är så trött på de här jävla vädret nu! Massa blask och skit, man blir ju blöt om fötterna bara man går utanför dörren.! Nee nu kan det bli vår. Så härligt när asfalten är torr och man ser det bruna gräset som inte hunnit blivit grönt än. Och alla tussilago och snödroppas kikar fram.. Vilken känsla man får i kroppen då..! Och alla fina vårpromenader.. MhMhMh ser fram emot.!





Bilder från kolmården 09..




Till nå annat.. Ska lägg ut lite bilder på Evelyns nya jacka och på sjuklingen själv ;)


 
(Klicka på bilderna)

Mammas sjukling

 
(Klicka på bilderna)




♥ Dagens låt ♥



♥ Evelyns´s låt. Som vi hade på hennes dop ♥



♥ Sjukling ♥

Inatt vaknade Evelyn bara en gång och ville ha nappen(chockad). Sen vid kvart i sju så ville hon ha välling. Så jag la henne brevid mej i sängen. Jonas hade dragit vid 6 och jobbat. När hon hade druckit upp den så somnade hon om. Så vi vaknade vid kvart i nio.. Tänkte det måste ha blivit nå fel här nu. Hon vaknar alltid mellan 5-7.. Hehe Aja så vi gick upp jag satte henne på golvet och jag fixa med det man brukar göra när man vaknat kissa osv. När jag tittade på henne hade hon ingen balans knappt och ögonen hängde. Så jag sa -Är du trött stumpan.? Hehe Sen när jag skulle byta blöjan kände jag hur varm hon är. Benen var glöd heta. Så jag tog en temp. Och jovisst hon hade 39.1 grader. Så snuttan har feber och vill bara mysa. Så nu fick jag svaret på varför jag fick sovmorgon.. Hehe Nu ligger hon i sin säng och sover. Så när hon vaknar igen ska jag ta en temp till och sen ge lite alvedon.! Hoppas hon blir bättre snart. Mammas skrutta.

Så idag blir det lugnt och bara vara hemma. Så hon piggnar till snart! Se när Jonas kommer hem idag. Han skottar ju snö på skolor i Örebro.! Han kommer väl inte hem förens ikväll. Jag som hade tänkt gå ner till affären idag och handla lite till maten jag ska göra. men det går ju inte.. hehe så får väl se vad jag ska äta nurå.. =/


Nee nu ska jag fixa lite innan hon vaknar..



♥ Dagens låtar ♥

Tänker tillbaka på alla fester man hade 2007/2008...









♥ Riskakor ♥

Evelyns nya favorit är osaltade riskakor.. Hon bara älskar de.! Så det fick hon till gröten imorse.. =) Och nu äter hon de igen ;) Skönt med nå nytt en rån och majskrokar. Som hon e as trött på, hon får kvälning när hon äter det. De som va hennes favoriter förut. Haha Snutta.
Idag när jag ringe mamma så ville Evelyn prata men hon fick inte de för mej.. När vi lagt på då bara skrek hon. haha sen ringer Jonas och då ville Evelyn prata och det fick hon. Hon tar telefonen vid örat sen pratar hon på som fan. Så sött.. Sen när vi la på, då vart det skrik igen. Hon vill ju oxå prata. =/ haha så fort jag pratar i mobilen nu så säger hon papa. Haha snuttan!!

Känns som att det kommer bli en jobbig helg utan baby! Han ska ju jobba.! =(
Men vi ska nog hitta på nå. =) Inte länge kvar till Jonas e pappaledig en hel vecka. V.11 tror jag de va.!

I onsdags beställde jag crosstrainern och idag ringde dom från DHL och sa att dom kommer med den på måndag mellan 9-12.. Skönt att äntligen då få börja.!! =)

Nee nu ska jag fortsätta leka med Evelyn.


Ha en bra fredag!
PussPuss









♥ Fredag ♥

Jaha äntligen fredag.. Och Mys med baby i helgen.. Nee det blir de inte. För han ska skotta tak i Örebro hela helgen.. Från 7.00-20.00.. Kul va?? Ensam hela helgen.! Aja extra stålar.. =)


Lite bilder från frukosten imorse..












Lite av dom kläderna jag köpte igår










♥ 9 månader idag ♥

Jaha idag är det torsdag redan.! Och Evelyn är 9 månader idag. Bara 3 månader kvar tills lillskiten fyller sitt första år.! ;) Längtar tills jag ska få fixa till hennes kalas. =) Hehe nerrå. jag vill njuta av den här tiden först innan hon börjar springa omkring. !

Idag ska jag och Evelyn ta tåget in till Örebro och möta upp Joinas. Vi ska in på Ikea, Marieberg och Maxi. Så det blir fullt upp.! Men Evelyn älskar att åka tåg. Sist vi gjorde de så satt hon på ett eget säte och såg så stolt ut. Hon babblade och ja skrattade.! Men hoppas det blir lite varmare tills vi ska gå till tåget. Det är ju en liten bit att gå. =) Som det ser ut nu så blir det nog ingen sol idag =/



Evelyn sover så otroligt dåligt på nätterna. Hon vaknar till minst 5-7 ggr per natt. Hon har aldrig vaknat på natten förut. Inte ens när hon va nyfödd. Så man ska väl kanske inte klaga.. Hehe men vi har ändrat på hennes rutiner lite..


Mat o sovrutinerna


6.00-7.30 Välling 200 ml
8.00-9.00 Gröt + Rån + Dryck
9.30-10.00 Lägga henne ( sover 1 timme ca)
11.30-12.30 Halvburk med mat + Dryck
14.00-14.30 Mellanmål tex banan + Dryck
15.00-16.00 Sova
16.30-17.00 Halvburk med mat + Dryck
18.00-18.30 Gröt + Dryck
19.30 Välling 150 ml
20.00 Sova för natten


Så får hoppas hon sover bättre nu på nätterna, börjar med dom här rutinerna idag. Så det kanske tar ett par dagar innan hon kommer in i dom.. Hehe Men vi får la se.!

Nee nu ska jag fixa lite..

PussKram



♥ Träna ♥

Nu har jag beställt en crosstrainer. Så nu ska det börja tränas ordentligt, räcker inte med att bara gå ut och gå.. Och den ska faan inte bara bli stående.! Haha Såna grejer brukar ju kunna bli stående bara! Sen är det ju, vart fan ska man ha den? Men det problemet får jag ta när den kommer hem.. Den jag köpte kosta inte så mkt. Med frakt så gick det väl på 2200 kr typ. Och då kommer den fram till dörren! Så vi får väl se vad som sker.! =) Nu är jag iaf nöjd med köpet.! Och jag beställde den på http://halens.se/ProductPage.aspx?pid=039192..





Idag så har det vart/är jätte fint väder. Har dock inte kommit ut på min promenad ännu. Men ska ta en promenad nu efter jag gett Evelyn mat! Men Evelyn hade lite feber imorse och är väldigt förkyld. Febern är borta nu. Så en liten promenad dör hon nog inte av ;) Det är ju inte mer än 3 minus ute nu.

Imorgon blir min lillsnutta 9 månader. =)



♥ 2 hela kärleks år ♥

Idag har jag och älsklingen vart tillsammans i 2 år. Och under dom här två åren har vi hunnit med mkt.. Hunnit festa 2 ggr per helg i ett halv år typ, sen va gravid i 9 månader, födde en bebis 25 maj 09, sen tagit hand om och ge kärlek till henne i 9 månader.. =) Tänk vad mkt vi har gjort under 2 år bara.. Haha Sen har man ju gjort mkt mer.. haha men det är väl de stora..! Vi ska inte göra nå speciellt idag, vi tänkte väl fira lite till helgen kanske.! Får se om vi får någon barnvakt kanske.! Om hon inte blir med på vårat firande.. Hahaha



Vackert är faktiskt allt som ses med kärlekens ögon








♥ Bilder säger mer än 1000 ord ♥

Ska lägga in lite bilder från dagen..


Innan vi åkte till buslandet

 
(klicka på bilderna)

Lynniiis ville tvätta lite imorse ;)


På lek och buslandet

  
  
  
  
  
(klicka på bilderna)

Vilken dag det vart. Evelyn tyckte det va skit kul.. =)



Kvällsbus

  
(klicka på bilderna)

Hon älskar att går runt med sin lära gå vagn..


Nee nu ska jag lägga mej tror jag...
NattiNatti




♥ Helt slut ♥

Nu har vi kommit hem från lek och buslandet. Evelyn tyckte det var skit kul. Det finns ju en bebishörna. För barn 0-3 år.. Och det fanns bollhav, studsmatta, rolig spegel, och massa annat.. Therese va och lekte där de är för stora barn. Och vad stort och roligt de ser ut. Man vill ju nästan bli barn igen. Tänk om dom kunde haft sånt där när man själv va liten. =/ Men det hade dom inte.! Men iaf, när Evelyn lekt en stund så somnade hon i vagnen. Och sov 40 min kanske. Sen kom ett meddelande i högtalarna, då vaknade hon helt förskräck.. Lilla stumpan, men pigg och glad ville hon leka igen. =)
Så när pappsen är pappaledig vecka 11 ska vi åka dit någondag oxå. För de var uppskattat av bebis.!
Lägger in bilder lite senare..
Nu ska jag fixa lite här hemma..




♥ Lek o buslandet ♥



Europas största lekland ska vi till nu.. =) Jag, mamma, lillasyster och Lynnisss.. Ska bli skit kul.
Kommer in bilder ikväll från våran lek och bus dag!!


Ha en toppen måndag, för de ska vi ha..
PussKram



♥ Solen tittar fram ♥

Oj idag vaknar jag av att solen lyser in. Gud vad underbart.. Så idag gick jag upp med ett leende. Gick ut på trappen och kände om det blåste och det var vindstilla.. Hehe skönt. Men nu har det börjat blåsa lite, fast inte i närheten av igår. Och det är ungefär 1 meter mer snö än i förrgår.. Haha nerrå så illa e det inte men nästan. Idag blir det att ta sej ut på en promenad.. =)
Jonas och Evelyn har åkt till hans föräldrar nu en stund för jag ska dammsuga lite. Jag försöker att göra det varannan dag iaf. Dammet kommer fram så fort och jag vill inte att Evelyn ska få krypa runt på skitigt golv.. =) Men jag passar ändå på att skriva lite här innan. Känner mej på så bra humör idag.
Imorgon ska jag ocj Evelyn kanske följa med mamma m. familj till lek och buslandet.. Ska blir så kul att se Evelyn leka där. Det finns ju en bebishörna. Så hoppas att det blir av! :)

Igår åkte jag, Jonas, Jensa och Evelyn till judohallen. För att Evelyn skulle få krypa av sej lite. Och det gjorde hon, vi byggde en tunnel som hon kröp i. Fast lite otäckt tyckte hon de va så pappsen fick krypa först. ;) Sen finns det stora speglar på väggen som Evelyn tyckte va kul. Det vart ju helt plötsligt 8 personer istället för 4. haha alltså 2 Evelyn, 2 Mamma, 2 Pappa och 2 Jensor.. Haahahah as kul ju! När vi kom hem så lekte vi massor och Lynnisss vart väldigt trött så henne la vi redan vid 7 tiden. Och hon sov inte hela natten. Men jag har ju den bästaste av dom bästa till kille som tog henne inatt.. =) Love
Nee nu ska jag lägga ut lite bilder.



Nya bilstolen..



Judohallen

























Nee nu ska jag dammsuga och bädda sängen..


♥ Snöstorm ♥

Fy fan vad trött jag blir på detta snöoväder. Kan det aldrig bli slut på snö.. Känns som vi har 2 meter med snö.. Och när allt ska smälta bort sen så blir det väl en sjö. Usch vad jag hatar snööö. =(

Jag är trött helt förstörd, ont i ryggen och känner mej som ett levande lik just nu.! Ingen lust att göra nå.. Kommer inte blogga förens helgen är slut..

Men ha en fortsatt trevlig helg i snöstormen ;)

pussokram


♥ Städ ♥

Jaha inatt sov Jonas på jobbet i lastbilen.. Och jag har vart vaken typ hela natten med Lynniiis.. Jobbigt.. Trött som faan e jag.. Men jag fungerar än så länge.. Snart är mina batterier slut.. Haha Lynniiis är hemma hos mamma nu. Och jag har städat. Och nu sitter jag i kö på försäkringskassan.. Eller ja dom ska ringa upp mej om 20 minuter.. Blir så trött på dom.. Usch!!
Nee nu ska jag vattna blommorna och sen vänta på att dom ringer sen hämta snuttan.! =)



♥ Egoo ♥

Idag så har jag vart extremt trött.. Evelyn vakna igår kväll precis när jag somna. Så vi gick upp och då kom Jonas hem från jobbet. Så vi prata lite sen så sa Jonas åt mej att lägga mej och det gjorde jag. Och dom med. Evelyn låg brevid han i sängen. Jag somnade efter fem minuter. Helt slut. Jonas väckte mej bara lite snabbt när han skulle bära över henne till sin säng. Hon somnade väl efter en halvtimme.. =/ Sen vaknade hon vid 4 igen och ville komma upp.. Men jag gick upp och pussa henne sen la henne ner igen. Men det ville hon inte. Så hon fick komma över till mej. Åh det är så jobbigt när hon sover brevid mej, jag kan lixom inte sova nå bra. Men det fick gå. Så hon somnade om efter en timme. Och vaknade halv åtta... Jag e helt slut, efter dom här veckorna när hon krånglat på nätterna så känner jag mej som en levande död zombie. hehe nerrå så illa e det kanske inte. Men iaf!!
Jonas drog till jobbet vid 12 tiden. Då la vi oss en sväng och vilade. Men det varade inte så länge.. Emelie ringde.. Haha hon ville komma och hälsa på. Med sitt lilla gäng. ;P Så vi snackade lite, busa med Lynniiis.. När dom drog gav jag Lynniiis mat. Och hon var så fruktansvärt grinig. Så jag kramade henne och mös lite, då somnade hon i min famn. Jag la henne i sin säng och såg att klockan var inte mer än halv sex.. Så det blir nog en jobbig natt till.. :P haha


Och nu sitter jag här. Bara glor på tv kollar på datorn. Ja osv....
Och inatt blir jag och Evelyn nog ensamma.. Jonas funderar på att sova på jobbet i lastbilen.. :´( Han tjänar in tid på det eller vad han sa.. :/ Lite tråkigt men kanske lite skönt oxå.. HeheNe usch jag hatar att sova själv.. Mörkrädd som jag e. =/


Ska lägga in lite gamla bilder..


PussPuss



  
  
  
  
  
(Klicka på bilderna)


Lite ego får man vara ibland.. haha hittade dom här bilderna i min gamla blogg.. Lite kul för jag har glömmt bort dom. Bilderna är från 2006-2008



♥ Evelyn ♥


Mitt allt




♥ Herregud ♥

Ja herregud.. Har suttit i över en halvtimme nu och läst min förra blogg.. Roligt att jag sparat den så man kan läsa tillbaka.. =) Haha

Hittade det här klippet som jag la in i den förra..!
Så söt.. Och så tröttis.. =)




Naaaww




Min gamla blogg:http://gabbe88.blogg.se/


♥ Härligt ♥

Idag har det vart jätte fint väder med massa sol.. Vi tog en kort promenad och sen förbi hemma hos mamma. Där det blev massa bus.. Hehe blev bjuden på mat.. Korv och makaroner.. Gottis..! Vi kom typ nyss hem. Och Evelyn tvär somna i vagnen. La henne i sängen och hon sover fortfarande.. Tur jag böt blöja hos mamma innan jag gick.. Så om hon vaknar till lite så är det bara att ge välling. =)


Tina ringde mej imorse och sa att hon ligger på förlossningen.. Hoppas allt går bra.. Bebis måste vänta lite till tycker jag.. Lite för tidigt vill den pluppa ut. Hon ska ju inte komma förens i maj.! Aja hoppas på det bästa..  ♥


Nee nu ska jag lägga in lite bilder sen blir det tv..




Nu när hon ställer sej upp och går intill möbler måste mammsen passa alla grejer.. =)




Kärleksbarn..








Så fint väder ute.. =)




Korsnäs(Frövifors) som ryker.. Haha



Nee nu ska jag kolla på tv..



♥ Onsdag ♥

Faan jag har blivit så dag förvirrad.. Trodde det va tisdag idag.. Måste lixom tänka hela tiden vilken dag de e..

Dom senaste 2 veckorna har Evelyn vaknat mellan 2 och 4 varje natt. Och vill komma över till mej. Men vill ändå inte somna om.. Så i två veckors tid har jag inte fått sova mer än 5 timmar per natt.. Så jag börjar känna nu att jag är trött. Hela jag e trött. Skulle behöva vila ut mej lite.. Hehe ne men det är underbart ändå. För när man kommer till henne på natten så möts man av ett skratt och en glad tjej.. Men inatt då möttes jag av en skrikande tjej som va otröstlig. Så jag fick sitta och krama henne en kvart innan hon lugnade sej.. =/ Men jag känner mej helt slut. Men så e det att vara mamma.. =) Glad ändå..!!


Nee nu ska jag nog ta mej en promenad.. I det fina vädret!







♥ Lycklig ♥

Tänk att för snart 9 månader sen födde jag min underbara dotter.. Vad tiden går fort.. Livet som mamma är det bästa som finns. Jag skulle inte klara en dag utan min dotter.. Hon är det finaste och bästa som finns. Jag är stolt över allt hon gör..
Hon ställer sej med hjälp av möbler som hon gjort ett tag nu men nu börjar hon gå intillmöblerna.. Hon tar sej fram var som helst.. Men det värsta är att hon tror att hon kan gå utan stöd.. Hon släpper och försöker gå iväg.. haha ser så kul ut. Hon blir ju så arg oxå när det inte går som hon vill..! Haha mammas lilla tös..!



Imorse gick jag och mamma ut och gick en lång promenad. Närmare en timme. Helt underbart väder.. Fast lite kallt.. Evelyn tyckte det var skönt ute. Hon babblade massor och skrek lite vårskrik.. hehe Sen gick vi hem och väckte pappsen. Sen på eftermiddagen så tog vi en promenad till affären.. Och den promenaden blev oxå närmare en timme.. Men på vägen hem så gick vi in till mamma.. Hämtade ett recept på en maträtt som jag åt där för några dagar sen.. Och dem är inge salt i den. Så jag ska laga den imorgon och då ska jag lägga undan massor till Evelyn... När vi kom hem blev det bus som vanligt sen somnade tösen klockan 7. Och jag sitter här som vanligt. Jonas jobbar ju..




 


Mina två hjärtan. Ni betyder allt för mej.
♥LoveLoveLove♥



♥ Måndag ♥

Härlig måndag. Började morgonen med massa mys med Lynniiis i sängen. Klockan var väl 7 eller nå. När vi vaknat till gick vi upp och lät Jonas ligga kvar eftersom han jobbar kväll.. =) Böt blöja sen började buset.. Ingen lugn och ro när Lynniiis är vaken. haha Sen vid nio gick vi in och väckte pappsen. Pappsen gick upp och dottern somnade.. hehe men då kunde vi äta frukost i lugn och ro. Sen spelade vi lite tv spel. Hon vaknade efter en halv timme kanske. Då åkte vi till affären och handlade gröt och mat till Lynniiis.
Sen hem och stressa igång med maten så Jonas kunde komma iväg till jobbet.. =) Pommes och korv blev de.. När Jonas åkt la jag och Lynniiis oss en stund.. En timme ungefär. Sen när vi kom upp ur sängen tänkte jag att vi skulle ta oss en promenad sen förbi hos mamma och hämta mina ljus. Vi kom inte långt på promenaden innan vi möte mamma och Bosse. Så vi vände och följde med dom hem.! Och där var Lynniiis busig som vanligt. Följer efter hennes moster hela tiden. Och vill in på hennes rum och leka. Klockan drog iväg och vart kväller så vi gick hem och så busade jag slut lite på Lynniiis energi. Så vid halv åtta deckade hon i min famn framför tvn. Så nu sitter man här och bara segar. Funderar på att gå till sängs snart.
Är skit trött.


Oj nu vart det ett långt inlägg om min måndag.. Hehe
Lägger in lite bilder oxå..




Evelyn och hennes moster..




KvällsBus med stumpan.. =)




Dagens citat: Att fela är mänskligt, att förlåta gudomligt



Neee nu ska jag fortsätta se spårlöst.. Sen sovis..

natti*natti





Alla ♥ - Dag

Idag är det alla hjärtans dag! Och vilket väder vi haft.. Dagen började med en otroligt mysig frukost. Sen gjorde jag iordning tårta. En rosa tårta.. =) Inte så snygg kanske men god var den iaf.!
Efter vi ätit så tar vi bilen och åker ut en sväng. Vi åker in på en grusväg utanför Frövi. Som vi åkt på förut oxå. Men vi åkte vilse ute i skogen och höll inte på att hitta ut. Haha Vi åkte och åkte. Och tillslut så jag att nu vet jag vart vi är. Men det visade sej att det viste jag inte för lite längre fram var det återvändningsgrej. Jaha bara att åka tillbaka. Och oj kom vi från höger eller vänster? Och det var ju inte den bästa vägen, det guppade och farde. Och Evelyn spydde tillochmed. haha Men tillslut kom vi ut.! Efter en timmes åkning! Men det är ju lite roligt oxå att åka på lite äventyr.

Och nu på em så gick jag och Evelyn hem till mamma en sväng och hälsade på. Trevligt trevligt.!!

Nu sitter jag här och bara segar, Jonas ligger här brevid och sover på soffan. Och Evelyn ligger i sin säng och vilar..
Ne nu ska jag ta mej en bit tårta..


Hoppas alla har och haft en super bra alla hjärtansdag!


 



Snygg morgonfrilla. ;)







♥ Städdag ♥

Dagen började med en mysig frukost och med lite tv-spel.. Haha Och Evelyn satt med och tittade på.! Sen lämnade vi henne till sin morfar och fru. För att vi skulle göra en riktigt storstädning. Vi började direkt. Och oj vad tid det tog. Vi städa varenda liten vrå.. Så efter 3 timmars städning gick vi hem till dom för att hämta Lynniiis. Då vart vi bjudna på mat. Fiskpanetter, mos och dillsås.. MhMhMh.. Sen gcik vi hem och tog bilen till affären. Köpte grejer till tårtan som jag ska göra tills imorgon.. Bild på den kommer imorgon.! Vi ska ju fira lite alla hjärtansdag här.. Och sen har jag och bebis köpt en liten present åt pappa..! <3

Nee nu skah jag tända massa ljus sen börjar lördagsmyset!


PussPuss






♥ Kväller ♥

Jaha nu sitter man här igen.. Jag trodde inte jag skulle orka att sitta mer vid datorn i helgen men klart jag gjorde de.. Jonas har redan lagt sej. Jag e skit trött men vill inte lägga mej innan åtta på en fredag kväll.. ;) Men snart så går jag till sängs.! :P Idag har var en lång men bra dag. Evelyn har vart på så bra humör hela dagen.
Gjorde en jätte god köttfärssås idag. Med mkt vitlök.. Haha så mina rapar ska vi inte tala om. :P Sen gjorde jag vitchokladsmouse till efterrätt.. =)

Imorgon ska vi lämna Evelyn till hennes morfar och fru, för vi ska göra en riktig storstädning här hemma.. Visst klart man kan städa när man har henne hemma men det underlättar ju om hon inte e det.. ! Hoppas på fint väder imorgon. Så man kan ta sej en liten promenad oxå.! Nee nu ska jag facebooka lite sen gå och lägga mej..





  





Ha en fortsatt bra fredagkväll..






♥ En kulen natt, natt, natt ♥

http://open.spotify.com/track/4sBvU0WJSjt8W5fwFkWvfi




Ahh

En kulen natt, natt, natt
Min båt jag styrde
På havets vågade, vågade våg
Så skummet yrde
Och vart jag sågade, sågade såg
På havets vågade, vågade våg
Där ner i djupet-e-pet-e-pet-e-pet
En fisk jag såg
Och det var DUUUU!


En kulen natt, natt, natt
Min båt jag styrde
På havets vågade, vågade våg
Så skummet yrde
Och vart jag sågade, sågade såg
På havets vågade, vågade våg
Där ner i djupet-e-pet-e-pet-e-pet
En fisk jag såg
Och det var DUUUU!


Evelyn bara älskar när jag spelar eller sjunger den.. Hon bara skrattar! Haha

Och så fort det kommer musik från tex radion, datorn eller tvn så börjar hon dansa som fan.. haha så söt.. Fast det har hon gjort ett par veckor. Men nu dansar hon riktigt sexigt ;) haha snuttan.!


Imorse så ställde sej Evelyn sej mot en stol som vanligt. Men hon släppte och tog två steg.. Mammas flicka är så envis så hon ställde sej igen och släppte.. Men det gick inte så bra igen. :/ men hon är så duktig..!! <




Nee nu ska vi busa..
Kommer nog inte sitta vid datorn så mkt i helgen.. Så skriver nog på måndag..

Ha en bra helg..

PussKram



♥ Gokväll ♥

Imorse tog jag och Lynnisss en promenad hem till Emelie.. Där var det mys.! Vi drack cola och åt muffins.. Och Evelyn höll igång hela tiden..
Sen när vi gick hem så svängde vi in till mamma en sväng.. Och var där ett tag. Jag gick hem när Jonas kom hem.. Jag orkade verkligen inte laga mat idag.. Så vi köpte från pizzan.. Jag tog en kycklingtallrik och Jonas tog en kycklingrulle.. MhMhMh..
Sen har vi typ bara busat mede Evelyn.. Hon har hoppat lite i sin hoppgunga..

Evelyn fick gröt och ettsmörgåsrån med leverpastej till kvällsmat.. =) Hon bara älskar de..


Nu ska vi mysa lite sen sova.. =)





NattiNatti*




♥ Godmorgon ♥

Torsdag redan.. Tycker veckorna bara springer iväg..
Igår gick jag och Evelyn hem till Frida och Amber en sväng.. Amber och Evelyn tyckte det var jätte roligt att leka.. Haha så söta. Och Amber pussa på Evelyn hela tiden.. Så mys.. =)





När vi kom hem så badade vi Evelyn i slasken.. haha





Och sen sprang Lynnisss runt med läragåvagnen som vi lånade av Frida. Åh vad kul hon tycker de e.. Men man måste vara med hela tiden, för annars går det lite väl fort.. haha








Nu på morgonen så åt Evelyn smörgåsrån och leverpastej till frukost. En favorit.. =)







Och såhär såg hon ut när hon åt..






Mammas glada tjej. Hehe


Nu vilar hon lite.. När hon vaknar tänkte vi ta en promenad. Kanske hem till Emelie. Får se om hon e vaken.. =)




♥ Bilbarnstol ♥

Igår så tog jag tåget in till Örebro ju för att möta upp Jonas.. Vi åkte till babyproffsen och köpte en ny bilbarnstol.. Vi hade jätte svårt att bestämma oss för vilken vi skulle ta.. Man vill ju att den ska se någorlunda bra ut oxå.. Men sen bestämde vi för att ta med en bilbarnstol ut i våran bil och testa så den passa bra.. Och vi ville ju ha just den oxå, de var bra pris och snygg med.. När vi väl fick fast den så bestämde vi oss för att ta den.. Haha Det är ingen stol man tar ut bara sådär. Haha Det var as krångligt att få dit den.


(Klicka på bilden)


Fast den vi tog va orange i stället för det röda.. Och den är mkt snyggare i verkligheten än på bilden.
Vi köpte den för 2500 någonting.. As billigt.. Och den kan hon ha tills hon är typ 5 år.. Så vi är helt klart nöjda.




♥ Tisdag ♥

Jaha jag sitter här jätte trött men ändå jätte pigg.. haha hur det nu går ihop sej. Ne men jag har inte sovit mkt inatt. Men ändå fått sovit lite. :P Evelyn somnade klockan 19.00 igår och sen vaknade hon 1.30 och ville ha välling. Sen somnade hon vid 2.30 typ och sov till 5.00 och ville upp men det ville inte jag. Jag gav henne välling och sen va det bara att löiva upp. Men vid 6.30 så la vi oss igen och somnade till en timme typ.. Och nu är Evelyn i sin säng och leker. Haha Hon älskar att vara i sin säng och leka med alla nallar.. Sen ställer hon sej hela tiden. Och river på tapeten.. Men det är ajabaja..! =) Igår satt hon och lekte i sin säng i nästan en timme själv. Jag gick och hämtade henne och satte henne på golvet brevid mej, men det ville hon inte hon vart jätte ledsen. Så jag satte henne i sängen igen. DFå vart hon nöjd.. :P Men det är skönt för mej med, då kan jag passa på med saker jag inte hinner annars..



Idag ska jag och Evelyn åka tåg till Örebro och möta upp Jonas när han slutat jobbat. Vi ska köpa en ny bilbarnstol.. Den vi har nu börjar bli för liten. Sen ska vi fixa lite annat oxå.. Sen ska jag skicka ansökan om dagisplats idag. Usch kommer kännas jobbigt när hon ska börja dagis.. =( Men det är nyttigt att gå på dagis. =/




Nee nu ska jag fixa lite sen duscha och gå till tåget..



Evelyn älskar att bada..





Ha en bra dag

puss*kram






♥ Igår ♥

Igår söndag va vi ute en lång stund i skogen i Finnåker.. Vi tog med oss ved och massa korv.. Vi satte oss precis utanför skogen och tände en brasa.. Och solen sken. Det var så mysigt.. Och Evelyn uppskattade det jätte mkt. Hon bara satt i sin vagn och kollade på elden. Jonas pappa var med där ute och grejade me nå. Sen när det var glöd så började vi grilla korv.. MhMhMh så gott det är när man grillar över öppen eld. Evelyn drack lite välling som vi hade i en termos.. Hon somnade efter hon druckit upp.. Vi va ute flera timmar och jag ville knappt hem igen. Det var så skönt att sitta vid elden och värma sej i den kalla soliga vinterdagen.. =)

Lite bilder från grillningen..










Senare på kvällen så åt vi räkmackor..


 

Med gladaste tjejen i världen. Hon e kladdig av majskrokar.. ;)





Vi hade en helt otroligt bra söndag.. Det ska absolut göras om snart! Evelyn bara älskade att vara ute i den friska luften. Hon gnällde inte en enda gång.


Nee nu ska jag fixa lite sen blir det promenad med Frida och hennes Amber..




♥ Fredag ♥

Idag är det skön fredag.. Jonas har vart ledig, gud så skönt.! Vi vaknade ganska så tidigt imorse och gick upp.. Vi tog det lugnt och lekte med Lynnisss, sen åkte vi till IcaMaxi. Vi tänkte att det är nog inte så mkt folk en fredags förmiddag.. Hehe Kan säga att det va ganska så mkt folk.. Usch det är jobbigt. Handlade massa mat. Sen tog vi en korv med bröd efteråt. När vi kom hem städade jag ur kylen så man har rent och fint när det nya kommer in. Efter det gjorde jag iordning tacos. MhMhMh så gott det var. Va ett bra tag sen vi åt det nu. Mums... Evelyn satt och åt sina majskrokar.. Haha När vi hade ätit och plockat bort allt så la vi oss öch vilade en timme. Och nu sitter jag här alldeles ensam för Jonas och lynnisss åkte till hennes farmor och farfar. Jag följde inte med pga att jag känner att jag behöver lite egen tid..! =) Har massa tända ljus och väntar på att mina älsklingar ska komma hem igen.. :P

Imorgon blir det promenad med Lynnisss i pulkan. =)




  


Bild 1: Evelyn i sin söta pyjamas
Bild 2: Evelyn kryper alltid och ställer sej vid trappen
Bild 3: Hårspänne och finklänning
Bild 4: Evelyns kompis på besök


Kyckling och purjolökspaj






Den va jätte god.. Kanske skriver in recept sen..


Kasslergryta, pasta och brysselkål



Den va jätte god oxå..



Ne nu ska jag kolla tv..
Ha en bra fredagskväll alla..


♥ Fields of gold ♥





♥ R.I.P ♥

Fattar inte vad som händer.. Allt är så tragiskt.!


♥Vila I Frid Ekarat Oskarsson♥







♥ Klagodag ♥

Nu e det snart kväll och jag har panik.. Idag har nog den tråkigaste dagen vart någonsin.. Usch säger jag.. Inte vill man gå ut i snöstorm.. Speciellt inte med vagnen.. Just nu ligger Lynnisss och sover.. Och jag sitter här med fyrkantiga ögon.. Funderar snart på att slänga bort internet och datorn.! Man sitter tills man typ ligger med huvudet på den.! Vill att Lynnisss ska vakna så jag har nå annat att göra.

Jag gjorde Kyckling och purjolöks paj förut.. Den va god, men jag gillar verkligen inte pajdegen och har aldrig gjort de heller. Men jag tror jag tycker om. Ajja samma sak som potatissallad. Tror att jag tycker om det och blir skit sugen på de, men när jag väl äter de så spyr jag typ.! Haha Se om Jonas tycker om pajen annars åker den i sopen.. Haha Nerrå får tvinga i mej den!!!

Jag ångrar att jag inte la mej och vilade när Lynnisss somnade. Faan jag kommer somna innan bolibompa idag.

Nee nu ska jag göra någon nytta.. Inte bara klaga. Fast det är min klagodag idag.






♥ Kväller ♥

Jaha nu sitter man här hemma ensam.. :P Evelyn sover, men tror hon kommer vakna igen. Det brukar hon göra..! Hehe Ikväll har jag vart och hälsat på mamma en sväng.. Trevligt.. Evelyn säger hela tiden "de" och pekar.. Och sen säger hon "titta" Och pekar.. och "bampa" Och pekar på lampan.. Så duktig min lilla tjej.. Sen vinkar hon oxå.. Hon lär sej nå nytt varje vecka.. =) Och hon kan klappa händerna.. Fast hon gör ju inget på beställning jämt.. Hon gör det när hon vill..


Fick en kommentar här i bloggen igår.. Där det stod "Hur fan kan man festa när man har en liten bebis? Och sen skriva Livet är en fest?"


Svar: Ja hur fan kan man festa? Min dotter är 8 månader gammal. Och bara för att jag skaffar barn så tänker inte jag stänga mej inne hela livet.. Hon har bra mor och far föräldrar. Och hon sov hos sin mormor i lördags och allt va bra där.. Jag älskar min dotter mer än nå annat. Men man måste ju kunna ha kul med vänner och dricka alkohol.. Livet är en fest, det var ett citat jag skrev.. I lördags va livet en fest.. Men dagen efter kom vardagen och livet med min dotter igen.
Förstår inte varför folk ska lägga sej i mitt liv.! Jag tycker att man kan festa fast man har barn.. Och vill man inte det så är det upp till dom.. Men visst det är väl bra om oxå om man inte gör det.. Men det är upp till en själv..!!!







Festen i lördags va roligast på länge.. Så kul att festa med min underbara Mliaaa.. Och att träffa henne..!






Snyggingar! Haha


Godnatt



♥ Todilloooo ♥

Jaha tisdag idag då.. Vad händer då. Ja vem vet.. Jonas jobbar ju. Så det blir massa bus och promenad med Lynnisss..! Hehe Jag är trött och sliten. Helt förstörd med andra ord.! Lynnisss sover så dåligt nu för tiden. Tänderna.! Så jag sitter uppe med henne på nätterna och tröstar, finns inge stopp i gråten hon har på nätterna. Stumpan, man mår så dåligt som förälder när man ser sitt barn va ledsen.! Och är otröstlig.! =´( Bara att bita ihop och tänka att man får ge igen sen när dom blir äldre och vill sova på morgonen.. hahahaha Skojaa..! Nu ska jag plocka iordning lite sen dammsuga..!


Updt kanske mer sen..
Puss Kram






♥ Kärlek ♥




Kärleken till Lynnisss går inte att beskriva med ord.. Hon e helt underbar. Jag är världens lyckligaste över att jag har henne. Hon ska få den bästa framtiden och kärleken som jag kan ge..!

Mea Norling♥
♥090525♥


♥Evelyn




Imorse väckte Lynnis mej vid 7 och ville ha välling, sen låg vi och mös lite i sängen innan vi gick upp och busade.. När vi väl kom upp så började allt bus.. Hon kröp runt överallt och jag får jaga henne hela tiden.. Hehe min sötnos.!

Jonas jobbar kväll.. Så lite tråkigt har jag allt haft.. Men det funkar ändå. Jag har faktiskt inte gjort nå idag, bara vart hemma och segat.
Men imorgon blir det lång promenad.. Ska ta med mej kameran och fotta Lynnis lite ute i snön. :P


Ne nu ska jag duscha sen lägga mej.
NattiNatti




♥ Helgen ♥

I lördags hade vi fest här hemma.. Helt klart lyckad kväll.. Lägger bara in lite bilder.. Orkar inte skriva.. men bilderna säger nog allt..!!