Lite bilder av dagen!



Efter vi kört henne till mommo så åkte vi hem och värmde på lite rester, rotmos och fläsklägg.
Sen åkte jag till jobbet och jobbade 3 timmar.
När jag kom hem så tände vi lite ljus och hade massa mys!






Nu sover Tilma och jag ska hoppa in i duschen.
 Imorgon ska jag till frisören och klippa och färga håret.

puss&kram


Godmorgon!

Jaha då var det måndag, igen! Idag ska jag jobba en kort sväng, mellan 13-16 bara. Men det är skönt oxå. För idag ska Evelyn hem till sin mormor och sova över. Hon är så förväntansfull och pratar om det hela tiden. Hon tror oxå att dom ska åka till buslandet. Och när jag säger att dom kanske inte ska det så blir hon ledsen och säger leka moster buslandet. Haha men jag tror hon glömmer bort det när hon väl kommer dit och blir nöjd över att bara vara där. Haha

Vet inte alls vad jag, Jonas och Tilma ska göra ikväll. Något ska vi nog hitta på. Blir nog att hyra en film och bara mysa med nå gott. Funderar på kex med massa goda ostar!

Just nu så kollar Evelyn på bolibompa, Tilma sitter och äter majskrokar, Jonas plockar med disken och jag ska snart bädda alla sängar och dra fram dammsugaren. Ha en bra dag alla!

puss&kram


Mobilbloggar; fläsklägget puttrar!

Det var kul hos anna och Simon igår, hur mkt mat som helst! Alla tog med mat så det blev som en buffé. Allt var hur gott som helst. Alla blev proppmätta.

Nu puttrar fläsklägget på spisen, ska göra rotmos strax.

Återkommer när jag har nå intressantare att skriva om!




Godmorgon Lördag!

Idag vaknade barnen 8. Så jag känner mig utvilad. I em ska vi hem till Anna och Simon där vi ska ha plockmat. Jag ska ta med rulladetunnbröd med räkröra i, sen sallad och efterrätt. =) Sen ska jag ta med tappas. Dom andra ska väl dricka lite, men jag blir nykter. Jag får köra. Haha =) Jonas ska snart skala alla räkor som ska vara i räkröran och jag ska fixa salladen. Ne nu ska jag börja med röran!

puss&kram


Mobilbloggar; vad har du i munnen Evelyn?

Jo en hel köttbulle... Haha


Mobilbloggar; det lilla extra!


Mobilbloggar; godmorgon fredag!

Igår kväll gick vi på en promenad inte powerwalk, det går Lixom inte snabbt när Evelyn går själv!

Vi handlade i samma veva. Jag handlade allt till 2 veckors salladen. Vi gjorde iordning den igår, så nu har vi sallad ett bra tag framöver. Så bra att sen håller sig i 2 veckor. Recept kommer under dagen.

Bild från promenaden igår!


Ta 3 betala för 2

Hur bra som helst på skopunkten tycker jag.
Köpte två par till Evelyn och ett par till mig. Fick hennes stövlar på köptet och 10% på allt. Hur bra som helst!





puss&kram


Dollarstore

Kom hem från dollarstore i Arboga nyss, det är nyöppnat och ska vara Sveriges största. Fanns mkt att ha där, fast dit ska man åka utan karln. Haha Köpte bla mat till våra söta fåglar här ute.



Sen köpte vi lite smått och gott!



puss&kram


Mobilbloggar; mår ej illa längre!

Hejdå magsjukan..

Idag funderar jag på om vi ska åka till Arboga och gå in på nyöppnade dollarstore. Se om det finns nå att ha där.

Nu ska jag köra igång en tvätt sen plocka iording alla leksaker, som man gör 10000 gånger om dagen. Haha!

puss&kram


Mår illa

Gud vad jag mår illa, bubblar i hela magen. Men jag har ej spytt än och jag hoppas att jag inte gör det heller. Hellre att det kommer från röva än ur truta. Haha Jag skulle vilja åka till Örebro idag och shoppa, men det är ju bara att glömma. Jävla magsjuka, Evelyn har ej spytt nå mer. Hon åt som en häst imorse. En stor skål med ris och soja, direkt efter åt hon en skål med gröt. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och hoppas på att man bli människa.

puss&kram


Mobilbloggar; jobbig natt!

Godmorgon!
Vi gick upp strax innan halv fem, hela familjen. Tilma hade bajsat ner sig och Evelyn kunde inte somna! Jag har legat. Vaken halva natten och mått riktigt illa. Evelyn har inte spytt nå mer sen igår kväll.. Hoppas det inte blir nå mer.


Godkväll!

Imorse när jag vaknade så mådde jag jätte illa och har haft magsmärtor hela dagen. Kände mig bättre när jag  åkte till jobbet, men mådde piss där och illa.
När jag slutat så skulle jag hämta Jonas och barnen hos hans föräldrar. Men jag var bara tvungen att åka hem först för att hämta bilstolen till Tilma. När jag var här utanför så ringde Jonas och sa att jag var tvungen att ta med extra kläder till Evelyn som hade spytt ner hela sig. Okej tänkte jag, är det därför jag mått illa hela dagen? Är det dags för magsjuka igen??!!
Hon har iaf inte spytt nå mer, hon somnade på soffan intill mig. Hon kändes jätte varm, så hon har nog feber oxå. Mammas lilla Bumma. Nu är det hennes tur att bli sjuk. =(

Vi är inget annat än sjuka i denna familj..


puss&kram


I drömmarnas trädgård!



1 av Evelyns favoritprogram.
Makka Pakka och Uppsi Daisy och Igglepiggle. Vad dom nu heter?! Haha

Hon leker ibland att hon är dom. =)


puss&kram


Godmorgon!

Idag fick jag sovmorgon till 9 ungefär. Det var uppskattat eftersom Tilma hållt på och gnällt näst intill hela natten.
Imorse tog Jonas en temp på henne och den visade 37,0. Härligt med en feberfri dag tänkte vi. Nyss böt jag en blöja och tog en temp, för hon kändes så varm och lite gnällig, då visade tempen 38,0. Hoppas den inte stiger mer nu.

Idag ska jag jobba en kort tur mellan 14.00-18.00. Men det kan vara skönt de oxå. Skulle vilja åka till marieberg idag och shoppa lite, men det är nog för mkt folk.

Ne nu ska jag äta frulle.

puss&kram


Kom nyss hem från VC.

Ja som skrivet, jag kom nyss hem från vc med Tilma. Hon har jätte svårt att andas och jätte hög feber. Febern låg på 40,5 på vc och sänkan var jätte hög. Så hon har fått kåvepenin. Dom tror väl att hon har fått rs-virus igen. Blir hon sämre i andningen så måste vi åka in direkt.



Såhär är hon, hon är vaken men kan inte hålla upp ögonen. Jag verkligen ser hur dåligt hon mår. Alvedon hjälper inte på henne heller. =(


Aja, nu ska vi äta.
Det blir pommes, schnitzel, karl-johansås och kantareller. =)


puss&kram


Mobilbloggar; kvällsinlägg!

Kom hem från jobbet strax efter halv åtta, Tilmas feber hade gått ner till 38,9 grader! Hon var så pass pigg att hon orkade leka en stund. Hon var så glad.. Nu sover hon.

Jag och Jonas kollar på "vem kan slå Filip och Fredrik?". Ska lägga oss när det är slut.
Imorgon bitti ska vi ta en promenad runt Lia.

En bild från våran promenad härom dagen.

Godnatt!


Söndag!

Jaha då är det söndag, snart måndag och det innebär, en ny vecka, nya tag.. =)

Imorse när jag jobbade så ringde Jonas och sa att Tilma hade 39,5 grader i feber, när jag kom hem strax efter 12 så tog jag en ny temp som då visade 40,2. Så snuttan har feber och ligger just nu i sängen och dricker välling. Evelyn och Jonas är ute i lekparken.
Jag ska åka tillbaka till jobbet nu. Är bara hemma på timmar nu.



En bild på mammas lillasjukling!


puss&kram


Lördag

Jag har jobbat mellan 7-12 och ska iväg igen 16.30-19.30. Ganska tråkigt att gå delad tur, nu vill man ju bara vara kvar hemma och mysa. Evelyn har vart med farmor, farfar, camilla och patrik till skogen. Dom hade grillat korv och åkte farfars traktor, inte Evelyn då, eftersom hon är rädd för den.. haha Så det blir nog inte så mkt updt i helgen. Men återkommer på måndag. Vi funderar på en tripp till Ullared om typ 2 veckor, men får se.. =)


puss&kram


Mobilbloggar; promenad!

Vi kom hem nyss från en långpromenad, en promenad på 2,5 timme! Var väldigt skönt, men ändå jobbigt. När vi kom hem så dammsög jag direkt. Nu kan vårt fredagsmys börja. :)


Mobilbloggar; godmorgon fredag!

Vaknade nyss av att Tilma hostar tills hon nästan kvävs, har precis gett henne sin medicin och välling. Hoppas hon vill somna om, Evelyn hade oxå vaknat, fast hon ville inte gå upp än. Så idag kanske det blir upp tidigt.. Urk!

Vad ska man hitta på idag då tro?? Blir nog en lugn dag bara! Det är så kallt ute, tror tempen visade -4,6 grader. Vi börjar gå åt kallare håll!

Ne nu ska jag vara beredd att springa in till Tilma och ge henne nappen. Och hoppas på att hon somnar om.....

puss&kram


Mobilbloggar; vilket kön?

Kom på en sak, när vi var på skojlandet så fanns det en docka där som inte hade kläder på sig. Jag blev väldigt chockad över vad det är för kön på den! 2 kön eller? Är det en flicka eller pojke?


CityGross!

Vi har nyss kommit hem från Örebro, vi åt mat på McDonalds sen åkte vi och storhandlade på Citygross. Och jag är super nöjd med det matvaruhuset. Det fanns verkligen allt. Till och med en karusell som Evelyn skulle åka. Lite kul tycker jag..



Sorry, för suddiga bilder. Men karusellen var ju inte stilla direkt! Haha


puss&kram


Godmorgon säger jag!

Jag vaknade för drygt 45 minuter sen. Vi ska snart åka till Citygross och storhandla, ska bli intressant och se hur de är. Vi handlar alltid annars på icamaxi. Systembolaget ligger precis utanför IcaMaxi, men dom ska flytta till citygross istället. Snacka om att ta över alla trogna kunder. Men jag tycker det ska bli kul och se hur det ser ut där. =)


Känner mig ganska så utvilad idag, fast jag bara sov i 5 timmar. Men jag behöver inte mer sömn. Men jag vet att ikväll så kommer jag bli supertrött, eftersom jag inte kunde sova nå på dagen igår och var vaken hela natten inatt!


Anonym om Mobilbloggar; kvällsinlägg!:
 vart har du köpt dräkten till Tilma?

Svar: Den har jag köpt på Kappalh. :)


Nu ska jag klä barnen, sen åker vi..


puss&kram



Mobilbloggar; natt!

Klockan är strax efter 2 på natten! Jag sitter på jobbet.. Börjar känna mig väldigt trött, så ska röra lite på mig nu..

Jag har inte så mkt att skriva om! Imorgon ska vi åka och storhandla på citygross när jag vaknar...


En bild på mig mitt i natten.. Haha, men den bjuder jag på!


Blir att jobba inatt!

Chefen ringde nyss och frågade om jag kan komma och jobba inatt. Visst kan jag det, egentligen ska jag jobba kväll imorgon. Men dom fixar in någon annan tills dess.
 Idag har jag och Evelyn vart hem till Anna och hälsat på och lämnat ljusen. Vi fikade och snacka skit.

 Ne nu ska jag lägga mig och vila en stund.
Sen upp och duscha och hoppas på att Jonas har lagat mat tills dess.!




puss&kram


Mobilbloggar; kvällsinlägg!

Idag har vi vart på skojlandet i Örebro. Mycket bättre för småbarn än lek och buslandet. Mer lek där.. Och framförallt mkt billigare inträde.

Sen har vi vart och hälsat på Jonas föräldrar! Nu kollar vi på tv, ska snart lägga en övertrött Evelyn. Tilma snuttan sover redan.

Skriver mer imorgon!


Gräver ner mig ett par dagar...

...tror jag!
Var på VC idag och Tilma har ingen lunginflammation, doktorn tror att hon har astma!!.. vadå astma?... hon har ju nå fel med njurarna oxå. Detta är FAN inte sant! Är Tilma ett friskt barn, eller har hon alla sjukdommar en människa kan ha?
Kommer snart inte gå till doktorn med henne mer, orkar inte höra alla fel hon har.

Sen hon föddes för 8½ månad sen så har hon haft:

RS virus- låg inne 4 dagar på sjukan med henne, hon fick då hjälp med att andas och sondmatas.

Mindre variant av lunginflammation- Fick antibiotika

Öroninflammation: Pencilin och efterkoller..

UVI- Då dom upptäckte med njurarna.

Fel med njurarna- Ej fått svar på vad det är för fel, men verkar som hon läcker nå.

Feber och förkyld- Titt som tätt, hon har haft 41,5 som högst i feber.

Troligen astma- Svårt att andas och hostar ända ner i lungorna.


Jag lider med min lilla flicka. Hon är endast 8½ månad och har genomgått väldigt mkt, lämnat många rör med blod och kiss, många stick i fingret och många i armen. Hon är så otroligt duktig och skriker nästan aldrig.
Vad ska bli nästa besked?

Ajja bara att bita ihop och vara stark för Tilmas skull!


Tilma 8½ månad!

Tilma har 2 tänder påväg och hon har precis lärt sig klappa händerna. Frågar man henne vart lampan är så pekar hon. Och hon pekar på allt och säger "titta" eller "va de?"
Hon kryper för fullt och ställer sig vid möbler och pillar på allt. Ingen lugn och ro.. =)








puss&kram


Lunchen



Hemmagjorda hamburgare blev det istället för köttbullar.


puss&kram


Har fått en tid till VC...

...med Tilma klockan 10.00. Hon fick en akuttid. Hon har sån hosta så det skär i hela mig. Hon har hostat hela natten och haft problem med andningen.
Hoppas det inte är någon lunginflammation, men hoppas hon får hostmedicin. För tycker så synd om henne när hon hostar sönder sig.

Idag ska jag börja med mina shakes.

Frukost: Slanka shake (Mintchoklad)
Lunch: Hemma gjorda köttbullar med en sallad
Middag: Shake (Jordgubb)






Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig.

puss&kram




Mobilbloggar; ringa doktorn!

Måste ringa vc kl 8. Tilma har ju haft en jobbig hosta i 6-7 veckor, nu har den blivit värre. Man känner hur hela hennes högra lunga vibrerar. Rädd för lunginflammation!

Idag är jag ledig än så länge iaf!


puss&kram


Godkväll

Ikväll ska jag och Jonas mysa framför en film. Tror vi ska hyra "hur många lingon finns det i världen?" vi har ju inte sett den än.
Jag har köpt lite chips och dipp till, var länge sen jag åt de. Imorgon ska jag bli stenhård på att inte äta godsaker.

Idag fick vi reda på att i början av nästa år så ska pappa och Elisabeth bjuda med oss till GranCanaria en vecka. Inte dumt va? Man tackar väl inte nej till ett sånt erbjudande?! Haha, fast vi får ju stå för all mat och dricka där nere. =)

Ne nu ska vi lägga barnen!

puss&kram


Godmorgon eller godeftermiddag???

Ja för mig vart det nyss godmorgon. Jag somnade runt 6.00 och sov till 10.10, kunde verkligen inte somna om. Så jag gick upp och gjorde iordning en skinkpaj som ni ser i inlägget nedan. Men jag la mig igen runt 13.30 och sov till 17.00. Sönt att jag sov så pass länge endå.

Jag pågång att bli sjuk igen. Jag har ont i halsen och känner av i bröstet att det är tungt. Fan, ska jag bli sjuk nu igen. Tilma har en riktigt skrällande hosta och vi måste åka ner till VC på måndag om det inte blir bättre. Hon har haft hosta nu i ungefär 6 veckor.

Ne nu ska jag filma när barnen rullar boll till varandra.

puss&kram


Mobilbloggar; skinkpaj

Idag blev det skinkpaj till lunch!


Mobilbloggar; saknar mina barn!

När jag jobbar natt, som nu! Så saknar jag mina barn jätte mkt, speciellt när dom är sjuka. Tilma hade lite feber vid 20.00, hon hade 38,2 och då kommer den säkert gå upp mer, jag vill finnas där på natten när dom vaknar och känner sig dåliga! Visst jag litar ju självklart på Jonas, men mammakänslorna kommer fram krypandes! Haha

Ne nu ska jag fortsätta jobba!

puss&kram


Mobilbloggar; sjuk igen?

Tror Tilma börjar bli sjuk igen, hon är glansig i ögonen och rödblommig. Ska ta en temp på henne snart.
Jag ska ta och hoppa in i duschen sen åka till jobbet.


Mobilbloggar; nu ska jag lägga mig!

Är inte nå trött, men måste försöka sova någon timme iaf. Annars orkar jag inte jobba inatt!

puss&kram


Frost!

Det var -5 grader imorse vid 8 tiden. Nu är det väl lite varmare, men inte mkt. Det ligger frost på gräset och på bilrutorna. Jag ska snart gå ut och starta bilen så frosten lossar lite. Hatar att skrapa rutorna, händerna fryser typ till is. =/ Vi ska snart gå hem till pappa/moffa och hämta ljudgrejs till tvn, dom skulle göra sig av med sitt. Så vi fick det. =) Evelyn vill gå dit och äta glass, men det är ju inte säkert han har det, jo det har han visst, säger Evelyn! Haha

Tilma är nyduschad, hon bara älskar att duscha. Tog några bilder med iphonen, så får se om det kommer upp någon bild på henne senare.
Ne nu ska vi ta oss ut i kylan.

puss&kram


Mobilbloggar: godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen, hade tänkt sova länge idag eftersom jag ska jobba natt. Men det gick inte att sova, får försöka lägga mig och vila senare.

Ska gå upp nu och äta frukost.

puss&kram


Nyss kommit hem från mamma!

Vi vart bjudna på makaronipudding och rivna morötter. Var super gott, Evelyn älskade det. Hon ville ha mer innan vi åkte hem, så hon åt 2 stora portioner.



Här sitter hon och äter precis innan vi ska åka hem.

Nu ska vi försöka natta barnen sen kolla lite på tv innan läggdags.
Imorgon ska jag ju iväg och jobba natt.


puss&kram


Tänk om det fanns medicin mot hjärtesorg!




puss&kram


Helt otroligt!

Vi la Tilma vid 9.40 för hon var så trött och grinig. Vid 11.30 la sig Jonas och Evelyn, jag tänkte det är väl ingen idé för mig att lägga sig. Men jag gjorde det ändå. När klockan var 13.45 så fick jag ett sms och barnen sov fortfarande, men det dröjde inte länge innan Tilma vaknade. Tilma brukar sova 3 timmar på dagen men hon somnade 17.00 igår kväll och sov till halv nio imorse. Haha hon måste ha vart jätte jätte trött.

Nu ska vi ta en promenad till mamma, som ska bjuda på mat. Vi tar sulkyn (stavas??), Evelyn får gå själv.


puss&kram


Mobilbloggar: härlig dag

En lugn och skön dag som vi spenderar i soffan! Vi skulle gå ut medans pappa Jonas sov imorse, men jag hade för ont i magen! :( men vi tar en promenad hem till mamma i em. Hon ska bjuda på nå mat tror ja!

puss&kram


Godmorgon godmorgon...

...hör fåglarna kvittrar glatt, godmorgon godmorgon!
Eller hur går låten? Haha

Evelyn vaknade runt 8 och Tilma halv 9 typ. Så vi har inte vart uppe länge. Men vilket väder vi har nu, solen skiner för fullt och det ser inte allt för kallt ut inte. =)
Blir nog att klä på sig varma kläder och bege sig ut på en promenad snart.
Evelyn får vara hemma från dagis idag och 2 veckor framåt.

Jag har sån fruktansvärd mensvärk, så jag mår så illa och har så ont.
Ska ta 2 alvedon och hoppas att det släpper.

Idag har jag en ledig dag, förhoppningsvis. Fast jag vill ju jobba oxå, så ringer dom så tackar jag absolut ja. =)


Ne nu blir det frukost sen ut till solen!

puss&kram


Godkväll!

Kom hem från jobbet för ungefär 1 timme sen. Har gått bra och vart lugnt.

Vi åt knäckebröd och makrill till kvällsmat.
Evelyn ligger i våran säng och Tilma i Evelyns rum alldeles ensam, men Evelyn hade tydligen ramlat ner srån soffan och slagit sig jätte mkt. Det hade sprutat blod, så hon ville ligga i våran säng. Så det får bli sista natten nu, jag kan inte sova när jag har henne brevid mig, eller sova och sova kan jag väl men inte ordentligt. Jag kollade in till henne nyss och så att hon har en fläskläpp. =(

Imorgon är jag ledig, iaf vad jag vet nu, dom kan ju höra av sig imorgon. Men det får dom gärna göra, behöver jobba.

Idag när jag städade på fm så hjälpte Tilma till, hon klättrade på dammsugaren och tyckte det var skit kul. Så en bild får ni här..



Blir knappt några bilder på Evelyn, men hon vill inte vara med på bild och är aldrig still. =)



puss&kram


Snart iväg och jobba!

Det blir att dela på en pizza här hemma idag. Ska vara på jobbet vi 13 tiden och ska jobba till 20.00.

Som ni ser på bilden i inlägget där nere så har jag flyttat in Tilma till Evelyns rum. Bilden vart dålig, men ni ser nog ungefär hur det blev. Tilma ligger där inne nu och sover middag, hon somnade direkt. Så får se hur det går för Jonas ikväll när han ska natta båda barnen.

Ne det blir visst en hamburgetallrik istället för pizza. Jag tog en 90 gramsburgare med lite pommes. =)
Ne nu har jag inte tid att skriva mer, måste fixa mig till jobbet.

puss&kram


Barnens rum!

Före





Efter




puss&kram


En award

Jag har fått en award från söta Malin




Länka till den man fått den av, fullborda de 5 meningarna och skicka den till 5 andra bloggar.


1. När ingen ser eller hör mig…
så pratar jag för mig själv, dansar och sjunger.

2. Jag går aldrig hemifrån utan… att kolla av allt hemma och ta med mig min iphone.

3. Min blogg heter som den gör för att jag… ja, för jag är väl söt? Haha nerrå, det var typ det som jag kom på.

4. Om jag vågade skulle jag… hoppa fallskärm.

5. Om tio år kommer jag att… bo i ett fint hus med Jonas och våra 3 barn, ha ett fast jobb och vara bra utbildad. 

Nu skickar jag den här vidare till:

Camilla

Jenny

Veronica

Frida

Jennie


puss&kram


Godmorgon onsdag!

Jonas gick precis till dagis med Evelyn, så jag ska passa på att skriva ett inlägg. Men han hinner nog komma tillbaka innan jag är klar..

Idag eller rättare sagt nu när han kommer tillbaka så ska vi fixa på Evelyns rum, Tilma ska flytta in till henne nu. =) Så när Evelyn kommer hem kommer hon bli chockad. Synd att jag inte får se reaktionen, eftersom jag börjar jobba 13.

Kanske gör en före och efterbild senare på Evelyns rum. =)


puss&kram


Nyss ätit god mat!

Gjorde helstekt fläskfilé fylld med vitlök, lök, purjolök och massa kryddor. Till det åt vi potatis och en sallad. Glömde ta kort. Men det var jätte gott.

Nu ska jag vila en stund innan jag ska gå till jobbet. Jonas och barnen ska hem till min pappa vid 17, han ska hjälpa pappa med nå sen ska dom bli bjudna på mat. =)

puss&kram


Älskade barn!






puss&kram


Godmorgon!

Solen skiner och det är varken för kallt eller för varmt ute. Bara frisk luft. =)
Idag ska jag jobba en kort tur, 16-20. Men det är skönt. Sen jobbar jag resten av veckan oxå förutom torsdag, natt i helgen.

Idag ska jag fixa lite här hemma, rensa lite i skåp och sen bara slappa. Tar en promenad till jobbet idag tror jag.
Evelyn är på dagis och Tilma kryper runder här hemma. Ser att fönstrena måste putsas, jäkla sol som ska visa hur skitiga dom är. =/ Men det får bli en annan dag, kanske kör på insidan idag bara.

Ne inget vettigt att skriva idag heller. Men ska försöka lägga in lite bilder på datorn idag.


puss&kram


Godnatt snart!

Idag har jag jobbat mellan 7.30-20.00 men var hem mellan 14.00-16.00. Så jag är trött. Jag jobbar så mkt nu, så bloggen ligger lite på sidan nu...

Evelyn sover och Tilma är vaken. Imorgon ska jag jobba kväll och på onsdag oxå. Så det är endel jobb. =) Men det tackar jag inte nej till. Skönt för barnen som får ha sin pappa hemma. Jag har egentligen inget vettigt att skriva. Haha

Igår var vi ut i skogen och grillade korv. Evelyn älskade det, hon byggde kottgubbar. Ne det var mysigt, har bara en bild att lägga upp från det, men får se om jag lägger upp fler imorgon. Har fler bilder på mobilen.



Så nu ska vi lägga oss.

puss&kram


Dagiskortet!




puss&kram


Ny design!

Jaha nu var det ett tag sen jag skrev, men har verkligen inte haft tid eller ork. Har jobbat som en tok och sen vart på lasarettbesök med Tilma.
Imorgon ska vi tillbaka till sjukan och prata med njurspecialisten. Hoppas på svar, men ändå lite nervös.

Ny design har jag fått och det tackar jag Emma för. För att komma till hennes blogg klicka här. Jag vart jätte nöjd med den.

Idag har jag jobbat 7.30-15.00. Ledig imorgon, sen jobbar jag hela helgen och några dagar därtill. =)


I tisdags var vi på Sannamarknaden med ett par kompisar. Det var mysigt, men det blåste storm och endel stånd fick packa ihop.
Evelyn åkte iaf en karusell. Hon tyckte det var så kul.



puss&kram


Teletubbies!

Teletubbies går här hemma hela dagarna. Vi har ju vart utan dvd i ett halvår typ så nu är det igång igen.. Hon älskar verkligen filmerna, jag kan inte förstå hur man kan kolla på samma film hela tiden utan att kolla på en annan film emellan. Haha visst hon kan kolla lite på barnkanalen oxå. Sjukt ändå, hon kan typ filmen utantill. Ikväll ska vi äta kräftor, paj och en god sallad! =) Vi ska ha mys..

Mobilbloggar: vart på Haileys dop

Vi har nyss kommit hem från Haileys dop! Det var jätte fint. Blev bjudna på smörgåstårta och MASSA fika, hur mkt och gott som helst!

Vi tackar för att vi fick komma!


Mobilbloggar: Tilma