Frågor och svar..

dig ,

vad heter du ? Gabriella

hur gammal är du ?  20 år

hårfärg ? brun

ögonfärg ? bruna

längd ? 170 cm

var bor du ? i Frövi

i lägenhet eller hus ? lägenhet

bor du själv ? med min sambo och hund<3

 

djur ,

har du haft några djur ?
ja många

vad för några ? Ja hundar, katter, hamster, sandekorrar, fåglar.

vad har du för djur nu ? Hund

vilken ras ? Tax/jack russel

färg ? svart, grå, brun och vit.. hehe ser lite ut som en tax

hur gammal ? 3 år

 

vänner ,
 
har du många vänner ? nej, men dom bästa.

brukar du umgås med vänner ? ibland inte så jätte ofta

brukar ni gå ut och festa ? Aldrig nu eftersom jag e gravid men annars så blir det väl de.

är dom snygga ?  Jaa as snygga

är dom fula ? Nej.

 

kärlek ,

har du pojkvän ? Ja

hur många förhållande har du haft ?
  4 seriösa.

älskar du någon nu ? Ja

har du blivit dumpad ?
ja

har du dumpat någon ? Ja

har du varit förlovad ? nee

är du förlovad nu ? nee

tror du på kärlek vid första ögonkastet ? jaa det gör jag. =)

Vårdag..

Idag har jag hunnit med mkt.. Fick stressa imorse med att göra frukost packa ihop en matlåda till baby. Han hade bråttom till sin massage.. Vill oxå ha.. =) Sen åkte han, då lata jag mej en stund, sen började jag diska och städa lite. Och upptäcker att det läcker vatten i sopskåpet =( fy faan så jag fick sätta mej där och skrubba.. Usch.! Men nu sitter jag här i ett nystädat och vackert hem.. Tvättat massa idag, så nu har jag ingenstans att hänga handukarna. Sen gick jag hem till pappa å hälsade på, han grejade lite i trädgården, Elisabeth skulle åka till Nora efter jobbet och måla så hon skulle inte komma hem först sent.. Så då åkte pappa och jag ner till pizzan och satte oss och åt pizza.. mums.. han bjöd. det tackar jag för =) Sen hade jag Tina på besök oxå, det var trevligt att prata med henne. Va ett tag sen.. =)
Det ända jag har kvar att städa nu är balkongen.. Men det tar jag imorgon..
I helgen ska det bli riktig sommarvärme har jag hört, och jag hoppas verkligen det blir de.. För då blir det fiske och grillning.. =)


Just ja, jag har skaffat en till blogg som bara mina närmsta får läsa, som jag litar på.. I den kommer jag skriva mer privat och mina känslor osv... i den här kommer jag bara skriva mitt tråkiga vardagsliv..
Därför jag skaffade en till var bara för att det är lättare att förmedla sina känslor i text. Då kan ni som läser förstå. !
Och i den kommer jag utrycka mej mer i.. =)
Jag kommer ha koll på vilka jag ger den till och hur många, så det vore väldigt konstigt om fler än dom jag gett till läser.. =) skulle bli väldigt besviken och ledsen om ni ger den till folk.. =/

Nu ska jag leta plats för mina handukar sen tv igen..

Godnatt

Kärlek..



Kärlek ska man visa varandra så mkt man kan. Det är en del av livet.! Ger man ingen kärlek, får man nog ingen heller. =)så ta vara på varandra och visa omtanke.. <3

Bloggtorka..

Ja nu va det ett tag sen jag skrev här, men har varken haft lust eller ork.. Tycker det är så onödigt att skriva när man inte har nå vetigt att skriva om..

Men det har inte hänt så mkt sen sist..






Nu är det bara 30 dagar kvar till beräknat datum.. Herregud vad tiden går fort nu.. =) längtar så otroligt mkt..

Pratade nyss med Jonas då sa han en sak som värmde väligt mkt och jag vart lyckligare än lyckligast! Han är det bästa som finns, ett liv utan han funkar inte. Han lyser upp min dag och gör mej glad. Jag kan inte må bättre än vad jag gör nu. Vi ska ha bebis snart, vi gör ett nytt liv tillsammans. En ny människa att fostra och göra ett fint och underbart liv till, vi ska göra allt vi kan för att bebis ska få ett bra och underbart liv.! <3





Igår så spelade Jonas och hans kompisar fotboll, medans jag fick titta på. haha Eme kom förbi och Tina men det var bara en snabbis.. Men det va mys i det blåsiga solvädret.. =) Eme och jag gick hem efter att vi kollat på ett tag. Efter en stund kom Jonas, Jens och asarsson (stavas?) haha hem. Dom skulle spela tvspel.. =) Jag fick spela lite oxå och ja det gick både bra och dåligt.. haha men det var kul...







Nu ska jag göra varma mackor i ugn.. MhMhMh.. =)

Skriver igen när jag har nå vettigt att skriva..
PussPuss

Chocktillstånd..

Haha idag har jag hunnit med ganska mkt.. jag har diskat 2 ggr sen softat i telefonen med anna i nästan 2 timmar.! Haha mitt i samtalet så knackar det på dörren, och´där stod Tina och Emelie. =) haha roligt med lite besök.. Massa prat blev det.. Tina åt lite mackor här.. haha hungrig eller va?? =) Sen kommer Rebecka hit. Det va kul att träffa henne, de va jätte länge sen. Tina och Rebecka fick nån diskusion och jag och Emelie satt chockade och lyssna.. Haha gapar och skriker.. Haha vi kollade typ på varann och började skratta hela tiden..! Nee men det var mysigt med besök.! Och nu sitter jag här trött och hungrig.. Funderar på att steka hamurgare med bröd.. Gottis va??

I helgen kanske det inte blir så mkt skrivande har ganska fullt upp..

Önskar alla en Glad Påsk!





Skärtorsdag..

Jaha då är det påsk snart, faan vad tiden går fort. Helt sjukt..! Tyckte det nyss va påsk. Men det ska bli mys. Imorgon Fredag ska vi hem till hans farmor och farfar och äta, sen på lördag blir det hem till mamma och äta.. haha mkt påskmat.. Sen blir det väl mest mys framför tvn, med massa gott.! Sen har ju baby långhelg nu oxå, skönt för han.! =)

Jag har nyss diskat, och nu ska jag hänga tvätt.. Usch vad tråkigt, men måste så dom kläderna jag ska ha imorgon blir torra.. =) hehe Sen ska jag deklarera på sms, se hur det går.. haha gå nog bra!

Se om jag updt lite senare oxå..

Hade bra

Onsdag..

Idag vaknade jag av att jag fick sms, vart livrädd.. hehe gick upp och sen till ica och hämtade ut vårt paket.. Roligt.! Sen hem och vilade lite grann, kände mej väldigt yr och konstig i huvudet.! Anna ringde mej oxå och vi hade långtalk i en timme tror jag.. Hehe Gick hem till mamma och vart bjuden på fiskgratäng och potatismos.. Skit gott... MhMhMh... Trevligt.. Sen kom Anna och hämtade mej, vi gjorde äppelpaj med vaniljsås.. Hehe gottisar vi e..! Pratade massa. Så jag har haft fullt upp idag med.. Se imorgon då ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.. Behövs verkligen. Jag och Fiffi mys hela dagen blir det då.. !

Nu är det snart bara 5 veckor kvar tills beräknat datum. Är det inte sjukt? Jag ska bli mamma, jag ser det inte framför mej men är så fruktansvärt lycklig just nu.. Längtar så mkt till prinsessan kommer till oss med ett smile..! Kan inte beskriva med ord hur lycklig jag e. Jag har det bästa jag kan få.. Bättre kan jag inte ha det än vad jag har nu! Vi är lyckliga..!

Jag älskar Jonas så otroligt mkt, vill inte leva en dag utan han. Jag hoppas på ett helt liv med han och bebis..! När han säger hur mkt han älskar mej, så värmer det i hela mitt hjärta. Vi ska ha nå tillsammans förevigt., och det gör mej lycklig. Jag kan inte få nå bättre, och jag ska vara glad för det.!
Lyckligast i världen.!


En dag hos Tina..

Jaha idag har jag spenderat halva dagen hemma hos Tina och Nellie.. Känns som en evighet sen man var där. Och Nellie har till och med hunnit blivit en stor tjej.. 1 år fyllde hon i söndags..! Lärt sej gå har hon oxå hunnit med.. Tiden går så fort..
Iaf så åt jag massa bullar så jag fick ont i magen tillslut, vi la oss på soffan och kollade lite tv. Vi tvär somnar en timme typ.. haha kul. Sen vakna Nellie så då blev det liv igen =) Satt och snacka en massa.. En trevlig dag med andra ord..! Sen kom pappa och Elisabeth och hämtade mej, vi åkte till Linde och åt pizza eller jag åt kebabtallrik. Dom bjöd mej.. Tackar för de..! =) Sen åkte vi runt lite i Linde och en lång omväg hem, över pilkrog.. Men det var mys..
Kommer hem till en ensam och ledsen Fiffi. Hehe gick ut med henne på gärdet och släppte henne. Vi kastade pinne och hon var helt galen, så roligt då. Va ute typ en halv timme med henne. Så nu är vi helt slut båda två..




 





Snart ska jag göra iordning hamburgare med bröd och pommes till Jonas.. Han är påväg hem från jobbet.. hehe
Så jag säger godnatt nu..
HejHej

V.34 (33+5)




Våren

Har kommit till oss.. Äntligen.. bara inte det kommer nå mer snö och elende.. Hehe Men det tror jag inte..

Idag har jag städat och vädrat alla sängkläder.. Sen kom Anna hit på besök, hade lite långtalk..! Och det va alltid lika trevligt..!
Tänkte att nu jävlar måste jag skärpa mej, jag måste börja ta med mej kameran lite oftare så man har lite bilder.. Glömmer den jämt.. Men men.

I veckan har jag planerat att åka och hälsa på hos Tina och Nellie som fyllt ett år.. Får se vilken dag som passar bäst.. Sen tänkte jag väl hälsa på Eme men hon jobbar ju.. =) så vi får väl se.. Hehe

Jag har köpt blåbärspaj och vaniljsås som jag ska göra snart.. Mh Mh Mh.. ! Som Eme brukar säga..  =D

Ne nu ska Fiffi ut..

Hade bra
Puss

Soool..

Idag vaknade jag av att solen lyser in i sovrummet, man blir på så bra humör när det är fint väder.. Gick upp satte mej på balkongen en stund, sen in och åt frukost.. Och nu ska jag snart ut och sätta mej igen.. Man kan ju inte sitta inne vid datorn när det är så här fint väder. Eller jag tycker det är sjukt iaf om man gör det..! =) Jag ska städa lite idag oxå, på ballen måste det städas oxå.. Sen blir det en lång promenad medans solen ändå e uppe och värmer..!

I lördags grillade vi i eldstaden som finns här på fotbollsplanen.. Oj vad gott det var och luktade gott.. Mmm men skulle satt på mej lite mer kläder för vart sjukare dagen efter.. =/ men men.. det va de värt.. Får se om vi kanske grillar i helgen med, om vädret vill de.. Vill ha massor av sooooool nuuuu..!! Men men..

Ne nu ska jag ut och sätta mej en stund.. =)

Ha en bra soldag..
Puss


Sommaren 2008..


Godmorgon..

Vaknade för ett tag sen, eller ja vid 8.. Skönt att va uppe tidigt när de är så fint väder ute. Ska snart ta på mej kläder och ge mej ut på en promenad.. =) Bara det går, vill inte hosta hela tiden. så jag får gå sakta.. !

Igår så va jag och Jonas mest bara hemma och tog igen oss från all sjuk.. hehe men idag känner jag mej mkt bättre, men e inte på topp.. =/ Vi spelade data, gjorde hemmabakad pizza. Mums.. sen kollade vi talang och spelade mer data.. Haha datanördar vi har blivit.. Sen la vi oss. =) Har sovit ganska bra inatt, första gången på jätte länge..  =) Hoppas det håller i sej några nätter till =D

Idag har jag inget inplanerat, se vad dagen har att erbjuda..

Updt kanske senare..

Puss



Fredag och vår..

Vilket skönt väder det är idag, men jag är ju sjuk så jag kan inte njuta av det fina för mkt.. =)
Ikväll blir det mys framför tvn med baby! Ska försöka städa lite idag oxå.


Torsdag..

Tidigt uppe idag.. Haha vaknade halv fem av att jag kan inte andas genom näsan. Totalt genomförkyld.. Helvete jag orkar inte de just nuuu... Det räcker med att jag e gravid, de är tungt som de e.. Hehe nerrå måste väl bli sjuk som alla andra oxå..

Igår gick jag och Fiffi ner på Frövi, skulle till BM så Fiffi fick vara hos Eme så länge. Sen gick jag och köpte glass och cola som jag och Eme kunde njuta av i solen, för jävlar att det var fint väder igår.. =)
Skämta han jag med oxå att göra igår.. =) haha Jag lurade dej allt älskling.. !
Jag skriver ett sms till Jonas.
"Fiffi är gravid, därför hon har vart så skum dom senaste dagarna"
Haha efter ett tag ringer han upp mej

Jonas: Skojar du eller?
Jag: Ne hon håller på att föder nu, hon har fått 2 valpar redan.
Jonas: Va? Nej? Men vem har gjort henne på smällen då??
Jag: Jag vet inte dom är ju svart/vita så det kanske är Fridas Oskar.
Jonas: Men stackars valpar, Fiffi har ju inte ätit någon mat.
Jag: Hahaha April April....

Haha jag tyckte iaf att det var lite roligt.. Men jag har då inte blivit lurad.. =) sköönt de iaf..
Jaha Nehe undrar om jag ska gå och lägga mej bredvid mina sjuke baby. =)

En bra låt ska ni få höra oxå..





Hade bra..
Puss