Lycka, Lycka, Lycka???

Kanske lite lycka nu då. Vi får se vad som händer och sker i det här!!!
Kommer inte skriva nå om det här.

Jaha Evelyn är på dagis och jag sitter och väntar på att baby ska ringa upp mig. Han hade inte TID att prata med mig när jag ringde. Haha
Nee men nu ska jag nog då ut och sätta mig i solen och njuta av mitt underbara liv!

Ha en otroligt bra dag. Det ska jag ha. Fram tills jag ska iväg och jobba vid 15.30!


Dåligt bloggande...

...nu i helgen. Ska bli skärpning på de!

I fredags (midsommarafton) åkte vi till brunsparken med mamma m fam. Jätte härligt väder och mkt trevligt. Vi gick in och satte oss på gräset med Evelyn. Fast hon ville inte sitta still. Hon sprang runt på gräset. Sen gick vi och letade efter mamma och dom för dom gick och köpte korv. Vi hade ätit precis innan vi åkte dit. Sen fick Evelyn och mormor åka karuseller. Och vi kollade på när dom reste majstången eller vad den heter, och när dom dansade runt den! Sen begav vi oss hemmåt. På hemvägen åkte vi förbi hemma hos Jonas faster och sa hej där hela Jonas familj var! Sen åkte vi vidare hem till mamma och blev bjudna på lite tårta. Gottgott. Sen på kvällen grillade vi och tog det bara lugnt. Vart tidigt i säng oxå. Orkade inte vara vakna.
Lite bilder från brunsparken!

  
 


Sen i lördags blev det en lugn dag. Fast senare på kvällen drog Jonas med polarna och körde volleyboll. Så jag och Evelyn tittade på.!
Hände inte så mkt mer den dagen!
Eller jo vi hyrde en film och köpte gott. Haha


Igår söndag åkte vi till Nisses i Rockhammar när vi vaknat och fixat oss och handlade lite bra och ha saker. Vi tog oss en hamburgare där utanför oxå. Gottgott. Sen på vägen hem så fick vi för oss att åka ner till prästryggen med Evelyn. Vi skulle bara sätta oss på stranden. Men det slutade med att Evelyn satt nakenfis i vattnet och plaskade. Och gud så kul hon tyckte det var! Jag doppade mina fötter och fick en chock av det kalla vattnet. haha men Evelyn hon kröp i utan en endaste min! Hahaha
Sen åkte vi hem till Evelyns farmor och firade henne som fyller idag! Blev bjudna på tårta. Sen ner och spelade volleyboll igen. Jag va med en stund. haha men sen kollade jag bara på. Evelyn var kvar hemma hos hennes farmor och farfar!
Synd att jag glömde kameran hemma när vi va och badade med Evelyn! =(

Ja det var min helg. Nu ska jag och Eveloyn cykla hem till mamma och hälsa på. Sen blir det jobb ikväll!

Ha en underbar måndag!



Evelyn stod och dansade åt musiken på tvn igår kväll.


Trevlig Midsommar Alla!!!


Lämna Evelyn på dagiset...

...nu igen. Hon som redan vart där idag! Hehe
Jag börjar jobba 15.30 och Jonas hinner inte hem så vi tänkte först lämna till Jonas mamma men jag känner att vi betalar fan 800 kr för att ha henne där och hon är inte där mer en kanske 10 ggr denna månad. Då känner jag att jag vill utnytja de.

Nee nu måste jag dra.


Ej haft tid för bloggen

Jag har varken haft tid eller ork att skriva här.
I lördags så grillade jag, Jonas, Jens och Evelyn grillspett med friterade pommes. Och korv med bröd till Evelyn. Myskväll med andra ord. När Evelyn somnat så tog vi fram ett spel och spelade. När och fjärran heter spelet. Skit kul men svårt. Jonas var as grym. Och han vann fast han hade alkohol i blodet. Haha
I söndags hade vi bara en lugn dag.
I måndags jobbade jag.
Igår var jag ledig men satt för det mesta i solen. Orkade inte blogg då.
Och idag jobbar jag kväll. Börjar klockan 16.00-21.00.

En liten updt om Evelyn.
Kan gå
Kan springa
Kan hoppa
8 tänder
Säger bappen (Nappen)
Pekar på magen om jag säger det

Mkt mer finns det men kommer inte på någe mer. ´
Nu kan hon säga minst 15 ord utan problem.

Just nu är hon på dagis. Hon blev så glad när hon kom dit. Hon började klättra i vagnen och ville ur. Mammas flicka går lixom på dagis. Hon är 1 år och en månad. Herregud, jag kan lixom inte fatta.
Hon springer jätte fort nu och har en riktigt bra balans.! 

 
 


Sen en fin bild innan dagis igår..


Så nu orkar jag inte skriva mer.. 

Ha en underbar dag i det härliga vädret..
 


Godmorgon regniga fredag!

Usch så tråkigt väder vi har. Mej gör det inget om det regnar ibland, men vart är sommarvärmen? När solen är framme så blåser det bara! Så tråkigt. När jag var liten så minns jag att det var mkt bättre väder än vad vi haft nu i flera år. Och då uppskattade man regnet lite mer. Nu känns det som att värmen börjar försvinna lite. Aja

Har nyss lämnat Evelyn på dagiset, hon ska vara där till halv två. Så jag ska passa på att göra en städning som jag gör varje fredag! Om jag inte jobbar förståss..
Jag som hade planerat att vara ledig denna vecka. Men det sprack. Det vart jobb 3 dagar. Men ska försöka vara ledig i helgen. För på måndag börjar jag på mitt schema. =)
Det svider i hjärtat varje gång jag lämnar Evelyn på dagis. Det är verkligen jobbigt. Men vi behöver ju pengar och sen känner jag att jag behöver komma ut i det sociala. Sen trivs Evelyn väldigt bra när hon är på dagiset. Och hade hon skrikit och gråtit varje gång jag lämnat henne så skulle det nog vara värre. Men fröken  tar över henne och jag vinkar hejdå och hon gör detsamma. =)
Fast i onsdags när jag skulle lämna henne klockan 7, så ställde jag henne på golvet och hon skulle springa in och leka då snubblar hon på en leksak och slår i huvudet litegrann. Så när jag skulle gå då, då vart det lite grin. Haha men det är ända gången!

Ne nu ska jag städa..

Godmorgon torsdag

Snart väntar jobb. Börjar klockan 15.40-21.10. Kanske ska bli jobb imorgon oxå men vi får se. Sen ska jag vara ledig i helgen. På lördag ska vi grilla och ha en mysdag. Typ spela massa spel och äta gott. Det är ju så mysigt. Sen kul att spela spel.! Jag är så jävla sugen på grillspett med potatisgratäng! MmMmMm....

 
 

Ne nu ska jag snart börja med maten. Idag blir det spagetti och bacon. Orkar inte cykla till affären och handla. Så det får bli en lätt mat. Fast jag älskart! Efter jag och Evelyn ätit så tänkte jag att vi ska försöka hinna gå ut i lekparken.

Skriver kanske imr.
Puss


Evelyn springer

Har jobbat jätte mkt nu den här veckan sen ska jag jobba imorgon oxå. Så jag har inte haft tid att skriva! En snabb updt, Evelyn går som bara den. Hon lärde sej gå 3 dagar efter hennes födelsedag. Men nu springer hon och skuttar! Hemma hos mamma idag sprang hon runt på studsmattan och stod och hoppade. Tänk vad fort det går med allt. Bara från att lära sig gå till att springa som en galning! Sjukt... Jag är så stolt. Lägger in lite bilder imr, jag orkar inte nu!

Igår hände en hemsk olycka utan för Frövi igen, nästan på samma ställe som för ett par månader sen. Bil frontalkrocka med lastbil. Mannen i bilen omkom. Usch..
R.I.P
Och en tanke till familj och vänner!

Nee nu ska jag äta lite kvällsmat sen hoppa i säng.


Min lediga vecka sprack.

Den här veckan hade jag inge jobb inplanerat.
Efter att jag lämnat Evelyn på dagis imorse så la jag mig och vilade lite. Då ringer chefen och frågar om jag kan jobba ikväll 15.30-21.00 på avdelning 1. Och klart jag kan göra det. Jag vill ju inte vara ledig hela veckan. Behöver jobba, behöver pengarna! Eftersom sista maj så slutade jag med föräldrapenningen.
Jag som skulle rensa massa skåp här hemma. Nu orkar jag inte det. För måste vila lite innan jobb väntar! Haha helt slut efter en bråkig Evelyn inatt!
Jonas hinner inte hem till halv fyra så jag ska lämna Evelyn hos hennes farmor och farfar.

Nee nu ska jag duscha sen hämta Evelyn på dagiset.
Gud så jag saknar henne nu. Ska krama henne så mkt när vi kommer hem igen!


Måndadmorgon

Evelyn väckte mig halv 6 imorse. Skit kul. Så vi har lekt en del och nu sätter jag mej här. Vi ska snart äta lite frukost. Ska koka lite ägg. MmMmMm.. Sen vid halv nio ska jag lämna Evelyn på dagis. Hon ska vara där ända till halv två. Och jag ska bara vara hemma då och ta det lugnt! Nee jag ska sortera i två skåp. Som vi har samlat massa papper. Sen ska jag lägga in alla spel och pussel där. För det är ju inte så länge kvar tills Evelyn ska börja med sånt. Haha

Ne nu ska jag koka ägg. 
Hörs senare eller imorgon!


Godmorgon Söndag

Eller godförmiddag kan jag ju säga. Jag har iaf vart vaken sen 7. =) Haha
Vi gick och la oss ganska så tidigt igår. Klockan blev nog inte mer än 21.30. Men skönt vare. Just nu ligger Jonas och Evelyn och vilar.
När Evelyn vaknar ska jag gå och lämna henne hos sin mormor. Hon ska få vara där lite idag för jag och Jonas ska städa iordning lite i förrådet. Behövs, kommer knappt in där. Bara vi öppnar dörren så rasar allt ut. haha ne så illa är det inte, men nästan!
Evelyn är jätte duktig med att gå. Hon går nästan hela tiden. Men när hon är super bråttom till nå så kryper hon. Annars så går hon! Mammas stora tjej.!

Nee nu ska jag packa hennes väska innan hon vaknar.
Ha en trevlig söndag alla.

Parken Zoo i Eskilstuna!



Vi åkte från Frövi imorse fast vädret inte var i topp. Men vi har planerat det här länge att vi skulle åka till djurparken idag. Så då gjorde vi det oxå. Ett molntäcke över hela himlen. Men vad gör de? Vi kom fram tillslut och vi gick in på parken. Det var inte så jätte kallt men tråkigt att det inte var sol. Tur att Jonas hade en extra tröja i bilen, för då hade jag den på mej. =) Det regnade lite till och från sista timmen kanske.
Evelyn tyckte det var så kul att titta på djuren. Hon ville inte sitta i vagnen alls! Haha Hon sov en halvtimme ungefär i vagnen. Och det blev skönt att få slappna av lite. hehe Innan vi åkte hem så åkte jag och Evelyn 2 karuseller. Och gud vad kul hon tyckte det var!
En helt klart lyckad dag!
Påvägen hem så stannade vi och sov typ en kvart i bilen. Vi vart så sjukt trötta. Jonas orkade inte köra. Men det var skönt att sova en stund.! =)=)
Nee lite bilder..

  
  
  
  
  
  
  

Ha en bra kväll!


Lämnat Evelyn nu...

...på dagiset. Usch det känns konstigt fortfarande. Men idag ska jag städa så det är skönt att hon är där. Annars tar städningen sån tid! haha
Jag råkade komma 8.25 till dagiset dom satt och åt frukost. Men det fick jag höra. Inte innan 8.30 ska jag vara där. Sen när jag går ut så ser jag in i fönstret att hon säger nått om mej. Man bara ser och fattar sånt.! Ajja. Personalen är guldvärd där förutom en. Jag klarar inte den personen! Ursäkta att jag kanske skriver det här. Men blir bara så arg. Men herregud lixom, vad fan spelar 5 minuter för roll.?! Vi sitter och betalar 800kr för en dagisplats.! Min klocka va 1 minut i halv. Jaja skitsamma. Så är det!

Nu ska jag börja städa så jag hinner bli klar innan jag ska hämta henne igen. Jag tänker vara på dagiset 11.30 exakt. Inte en minut tidigare.! Hahaha


Ett snabbt kvällsinlägg...

...innan jag ska lägga mig.
Jag har nyss kommit hem från jobbet. Eller ja för en halvtimme sen kanske!
Imorgon är det fredag och Evelyn ska vara på dagis mellan 8.30-11.30. Då ska jag passa på att städa. För det blev inget av de idag! Jag sov istället. Haha skit skönt.
Sen på lördag blir det Eskilstuna djurpark. Wiihhoooo.... Ska bli skitmysigt, vi ska ta med fika så ska vi sätta oss någonstans inne på djurparken och bara ha det bra! Och nu fattar Evelyn lite mer av djuren än förra sommaren. =)

Nee nu ska jag kissa sen hoppa till sängs.
Godnatt.


Evelyn, jag älskar dig!

Mitt allt! Vad skulle jag vara utan Evelyn? Hon får mig att skratta varje dag och jag mår så bra när jag ser hur lycklig hon är.
Om hon sitter på golvet och leker medans jag gör nå, sen när jag tittar på henne och hon skrattar till för att jag bara tittar på henne får mitt hjärta att le. =)
Sån lycka det är att ha barn, en sån känsla i hela kroppen. Sen när jag bär upp Evelyn och hon pussar mig på munnen får mig nästan att gråta för jag är så lycklig att jag har henne.! Min kärlek livet ut! Evelyn, jag älskar dig av hela mitt hjärta. ♥




♥Mitt allt♥



Nee nu ska jag snart cykla iväg till jobbet. Hörs imorgon.!


Vet inte hur jag ska göra idag.

Om jag ska städa nu eller bara vila och ta städningen imorgon när Evelyn är på dagis! Jag känner mig jätte trött och ska jobba ikväll så det känns som att jag måste vila. Och innan jag hämtar Evelyn på dagiset så måste jag handla. Så jag tror jag cyklar ner och handlar innan jag hämtar henne.!
Dagiset ska på utflykt idag. Dom ska gå till någon lekpark.. Lätt roligt, men jag tror Evelyn kommer somna i vagnen påväg dit. Hahaha Hon va så trött när jag lämnade henne. Men men.

Fan det känns kontigt att sitta hemma och inte ha Evelyn här. Det är så tyst! Fast lite skönt är det oxå att man får lite tid för sig själv. hehe det behövs ibland!

Nee nu ska jag lägga mig!


Bilden är tagen den 11/6-09. Så imorgon exakt 1 år sen!
Mammas plutt var inte stor då inte!


Godmorgon

Igår va jag och Evelyn hemma hos Anna och lilla Juni precis hela dagen. Åkte klockan 8 på morgonen och kom väl typ hem vid 6 nästan. Men det var mkt trevligt. Vi gick två långpromenader, åt gott, fikade gott och lekte en massa med små pluttarna.! Jag hade med mej kameran men blev inga bilder tagna. Synd.!

Jag ska snart lämna Evelyn på dagis. Hon ska vara där mellan 8.30-11.30. Vi ska äta frukost nu sen fixa henne och gå iväg. När hon är på dagiset så ska jag passa på att städa här hemma. Välbehövligt! När jag hämtar henne sen ska vi cykla ner på byn och handla mat. Idag ska jag göra köttfärssås och spagetti. Snabbt och enkelt. För vid 16.00 börjar jag jobba. Men men.



Igår fick jag höra saker så man bara tänker vilka idioter det finns.! Det finns verkligen folk till allt... =/

Jaja nee nu ska jag ge Evelyn frukost!


Ha en bra dag.!


Godmorgon Tisdag...

...just nu sitter jag här med lite kaffe. Jag vet så fort jag börjar jobba så dricker jag kaffe. Jag älskar kaffe egentligen men när jag vart gravid så klarade jag inte av de. Men nu älskar jag det igen! Hmm. Haha
Jag har nyss vart och lämnat Evelyn på dagis. Hon ska vara där dom där 15 timmarna man har i veckan. Eftersom annars skulle hon bara få vara där en dag denna vecka. Så vi fyllde ut veckan! Jag har inte haft tid att blogga i helgen. Har haft fullt upp! Men tänkte skriva lite kort om vad vi gjort i helgen.

I fredags när Jonas kom hem från jobbet så la vi oss och vilade en stund sen åkte vi till Marieberg och åt på kinabuffén. Sen in på den nyöppna MediaMarkt (Stavas? Heter?) Ajja. Och gud vad stort det var! Fast jag kom på att jag skrev väl om det i förra inläget. Haha skitsamma...

I Lördags så jobbade jag mellan 7.30-14.30. Jonas hämtade mej för att vi skulle på kattutställning i Örebro. Hans mamma ställde ut sin lilla kissemiss! Men vi kunde inte vara där så länge pga att Evelyn vart så gnällig. SÅ vi åkte hem och lagade mat och lekte massa. Evelyn somnade inte förens vid 22.30. Så vi la oss ganska så direkt efter.

I söndags var vi bjudna hem till mamma. Så på förmiddagen åkte vi först till coop och köpte en liten bebispool till Evelyn. Som vi skulle ta med hem till mamma. Så vi åkte till mamma ganska direkt och blåste upp den. Sen fyllde vi med varmt vatten. Och det var bland det roligaste hon gjort. Hon var helt galen. Hon slängde sej och hoppa och skvätte. Det var en upplevelse för henne.! =) Sen när hon badat klart då satte vi oss till bords för att äta grillat. MmMmMm. Der blev potatis, kött, kycklingklubba, sallad och en skit god dressing. Det var jätte gott.! Sen vart det att stressa iväg till jobbet. Jobbade mellan 14.30-21.00. Jag hade verkligen ingen lust i söndags att jobba. Ville vara hemma och det var så kul att bada Evelyn. 

Igår måndag så jobbade jag mellan 7.30-14.00. SÅ jag lämnade Evelyn vid dagis klockan 7. Och jag kan säga att det kändes i hjärtat. En som jobbar där tog över Evelyn och hon ville tillbaka till mej men jag gick bara. Usch jag kände mej så elak. Men jag jobbade en stund sen ringde jag till dagiset och dom sa att det gick hur bra som helst! När klockan sen blev 14.00 så cyklade jag det fortaste jag kunde till dagiset. Och där ser jag Evelyn sitta och gunga ute. Hon hör min röst säga -Hej Evelyn. Hon blev jätte glad. Men det hade gått bra hela dagen. Hon trivs jätte bra. Och det lättade på mitt hjärta kan jag säga!


Ne nu blir det för mkt för er att läsa. Men tänkte lägga in lite bilder från helgen.!


   


 
  


Sen bilderna från imorse. Hon står och dansar! =)
   
  


Så det var bilderna. 
Jag tänkte på den där polen jag köpte den var skit bra! Ni ser ju att det är som en vägg. Den skyddar Evelyn från solen. Och sen var den billig oxå. Köpte den på coop för 149;- 

Ne nu ska jag duscha!
 


Gokväll fredag!

Vilket härligt väder vi har.
Idag började vi morgonen med mkt gäspningar och massa bus. Sen blev det frukost, Evelyn åt 2 smörgåsar med bara smör. Och jag hade ost o skinka på min macka. Sen när jag ska hämta vatten och vänder mej så sitter hon och mumsar på min macka oxå. Hehehe den såg väl mkt godare ut.!
Sen duschade vi och fixade oss till dagiset. Idag fick hon äta där oxå. Hon tyckte det var jätte gott. Det var pasta med pastasås. Sen när vi gick hem vid halv ett ringde Jonas och sa att han va påväg hem, glad jag blev. Han var tidig från jobbet för en gångs skull. =) Så vi la oss alla och vilade en timme. Sen åkte vi till Marieberg och åt på kinabuffén och gick in på mediamarkt. Gud så stort det var, vi vart sugna på en ny tv, 50". Men vi får se, vi ska tänka lite på de och mäta lite här hemma. Nu har vi ju bara en platt 32". Det duger INTE!!!! Hahaha
Sen åkte vi hem och hämtade gröt till Evelyn och drog vidare hem till Jonas föräldrar. Där vi fikade och pratade. Och nu är vi hemma och Jonas försöker natta Evelyn.

Jag ska jobba imorgon till måndag. Imorgon jobbar jag 7.30-14.30, söndag 14.30-21.00 och måndag 7.30-14.00. Så då ska Evelyn vara själv på dagis utan mej. Usch det känns hemst! Men vad ska man göra, hon trivs verkligen där. Och personalen verkar skit bra! =)=)

Nu ska jag kolla hur det går för Jonas sen glo lite på tv innan jag måste i säng.!




Gunghästen hon fick av mormor m. fam

Ha en trevlig fredagkväll alla!


Har min lillasyster här nu...

...och hon leker för fullt med Evelyn. Skönt för då har jag passat på och lagat mat. Och nu sitter jag här en liten stund. Men snart ska Therese cykla hem och äta. Hehe då får jag ta över lekandet. :P Jag har så ont i stjärten efter cykelsadeln och sen hlr igår. Jag har lite träningsvärk av de. Så jag kan knappt sitta på golvet. Haha

Idag ska jag städa. Det behövs verkligen. Ni ska se Evelyns rum, man kan knappt gå där inne. haha så där blir det en stor städning.!
Ne nu ska jag passa på att hämta posten oxå. =)


Jävla pollen

Åh så varmt och skönt det är ute. Synd bara att jag inte kan gå ut pga pollen.

Igår så tog ju Evelyn sin 1 års spruta. Och ja när mamma kom hem från dagiset med henne så somnade hon direkt. Och när jag kom dit efter kursen så såg man att hon har feber. Så hon har feber fortfarande. Vi försökte gå till dagiset idag men vi fick gå hem ganska fort igen.
Jag var ju på hjärt och lungräddningskurs (HLR) igår. Och det var faktiskt kul men väldigt jobbigt. Vi övade på en docka som kallades MiniAnne, hehe men det är ju bra och kunna. Tänk om någon får hjärtstopp. Då måste man ju kunna hjälpa den. =)

Just nu ligger Evelyn och sover. Så jag funderar på om jag ska lägga mej en stund jag me. Och se sen när hon vaknar om hon är pigg nog att cykla ner på affären och köpa mat och jordgubbar. =)

Ne jag kanske skriver senare.!


Bilder från Evelyns 1års kalas...



Vi hade ju kalas den 25/5.. Och nu är hon 1 år och 8 dagar! Så lite sent med bilderna blev det. Haha
Kalaset vart hur lyckat som helst. Mormor och moster kom först sen kom morfar och Elisabeth och sist kom farmor, farfar båda farbröderna och faster. Och Evelyn va hur glad som helst. Vi började med att öppna alla paketen..
 Sen fikade vi lite. Jag hade bakat dumlemuffins, chokladrutor, chokladsnittar, kolakakor och mamma bakade vaniljkrämsmuffins. Haha
Sen tog vi in tårtan och sjöng för Evelyn medans bomberna på tårtan bran upp. Haha sånt där som sprutar upp. Och jag klantarsel ställer mej under brandvarnaren. Och jovisst medans vi sjunger för Evelyn så går brandlarmet. Hahaha Ja herregud. Evelyn såg helt chockad ut. Det sprutar massa från tårtan vi står och sjunger sen nått som tjuter. haha Hennes första födelsedag kommer vi nog alltid minnas. Sen fick hon blåsa ut ljuset. Det vart inte så mkt kort, vi filmade mest! Tårtan vart iaf god. Jag som va så nojjig om att den skulle vara äcklig. haha

  
  
  
  
  
  



Så det var lite bilder. Kalaset var iaf fantastiskt. Och Evelyn fick hur bra saker som helst! =)=)

Nu ska jag sätta mej en stund på balkongen innan Evelyn vaknar.
Just ja, idag har hon fått 1 års sprutorna. För vi fick ju en tid förra veckan på hennes 1 års dag. Men jag ville inte att hon skulle få sprutor då. Ifall hon skulle bli grinig eller fått feber. Sen var hon inte helt frisk då heller.!

Ajja vi höres


Bloggtorka...

...har jag nu. Jag orkar och vet inte vad jag ska skriva.
Jag ska lägga in bilder från kalaset nån dag oxå men vet inte när. Jag har haft fullt upp enda sen Evelyn fyllde. Och imorgon ska jag på kurs..

Nee nu ska jag glo tv sen sova..

Puss å godnatt