Majbrasan

Vi gick till barnteatern som började 19.30, det vräkte ner regn, åskade och blixtrade.. Fy vad vi frös. Men teatern var rolig. Ove Hoffner spelade teater och han är så rolig. Alla barn som tittade skrattade :)

Vi gick hem direkt när han var klar.. Blöta och kalla bytte vi om till pyjamas och la oss framför tvn med en filt. Kollade på labyrint på svt play. 

Nu sover alla barnen sen en halvtimme tillbaka. Jag ska gå och sova också.. Ögonen kliar och svider, röda och svullna. Skönt att det regnar så pollen lägger sig :( är så trött på det.. Min allergi mot pollen är så hemsk!!! Mår dåligt varje dag tills oktober.. Tål inte gräs eller nå!! :(

Godnatt ❤

Regn och rusk!

Tråkigt att det börjar regna nu lagom tills vi ska gå till brasan. Agility 19.00 och sen barnteater 19.30.. Men nu såg det ut att klarna upp. Får se om vi knallar ner ändå och hoppas på att det inte börjar vräka ner. 

Vi har nyss ätit mat, det blev potatisgratäng, kött, broccoli och fetaostkräm..

Vi ska snart äta chokladpudding och grädde. 
Men Tommy ska diska först och Evelyn spelar Diablo 3 :) haha 



30 april

Valborg och sista april.. Maj månad imorgon redan. Vart tar tiden vägen? Jag fattar inte! 
Nu sitter jag och väntar på att maten från igår ska bli varm. Fiskgratäng med potatis. Sen ska vi gå och hämta hem barnen på dagis. 
Ikväll funderar vi på pm vi ska gå till brasan eller inte. Förra året var det jätte kallt och barnen frös.. Det är ju barnteater 19.30, så vi går kanske ner till den iaf.. Får se hur vädret är ikväll också. 



Fyra fina döttrar ❤

Tänk att jag har fyra fina flickor. Tiden går så fort att jag inte hinner med längre. 
 
Evelyn, 5 år i maj och storasyster till 3.. Så duktig och tar hand om alla hur bra som helst. Bryr sig om sina syskon och tar ett stort ansvar för saker och ting. När blev hon så stor liksom? 


Tilma, 3 år och storasyster till 2, även lillasyster. Blir större och större för varje vecka som går. Busig och energisk liten skitunge. Älskar utseende och klär sig inte hur som helst, håret är viktigt också. Man måste vara finklädd jämt enligt henne.


Nemi & Mileja, 3 månader i maj. Pratglada små pluttar som älskar att man pratar med dem. Nemi är lite snabbare i utvecklingen än Mileja. Men hon är ju storasyster åt Mileja med 1 minut ;) hihi.. Nemi rullar från mage till rygg och har gjort ett tag. Mileja har rullat från mage till rygg från bb (tungt huvud). Utvecklas och växer... 



29 april

Godmorgon, hoppas ni sovit bra inatt. Det har nog vi gjort även fast det var trångt. Vid tolv inatt kom Evelyn in till oss och strax efter kom Tilma in. Men Nemi och Mileja sov från 20.00-06.00 ;) så skönt!! 
Känner mig inte trött nu iaf. Nu ska vi snart gå till dagis och sen blir det en promenad. Kaffesugen är jag också, men får hinka i mig efter promenaden :D 

Ha en bra dag alla ❤

28 april

Godkväll :)

Idag har jag inte haft ork att skriva eller ens kommit på att göra det. Men nu tänkte jag väl bara updt om vad som hänt idag, inget speciellt iaf. Men vi lämnade barnen på dagis imorse och gick en promenad, träffade på mamma också. Så vi tog sällis :) sen gick vi hem och drack kaffe.. Spelade lite ps3 också ;D sen efter vi hämtat barnen på dagis så gick vi hem till mamma/mormor och fika. Satt ute i det fina vädret. 

Mileja i sin solhatt ❤

Ne nu blir det att gå till sängs.. Vill skriva också att tvillingarna sover hela nätterna nu sen ett tag tillbaka. De somnar mellan 20.00-20.30 och sover till mellan 5.00-6.00 👍 tummen upp på det!! Sen händer det väl att dem kan vakna på natten också.. Men inte ofta!! 

Kärlek!

Tilma vart aldrig med på bild idag :) hihi





11 veckor idag ❤

Idag blev tjejerna 11 veckor. Tiden bara springer iväg. 
 



Promenad och tacos

Vilket väder vi haft idag, 20,5 grader i skuggan =) underbart!
Det vart en kort promenad innan vi handlade och gjorde tacos. Sen vid sex tiden kom Evelyn och Tilma hit <3
 
 

27 april

Sitter just nu och kollar på när Tommy spelar på ps3 med Nemi i knät. Ska snart dricka lite kaffe sen ta mig en promenad i det fina vädret. 
Idag blir det nog till att äta tacos. Sjukt sugen på det :) 

Ikväll kommer Evelyn och Tilma hit också :) 

Trött

Ligger i sängen och ska sova efter en lång dag. Idag har vi städat och mest tagit det lugnt. 
Jag och Nemi var ju ut på en promenad förut, varmt var det. Det var 18,9 grader i skuggan vid 17.00 :) 
Nu ikväll har vi kollat på "hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". Jag har ju läst boken. Boken var mycket bättre än filmen, tycker jag iaf! Men så brukar det ju vara.. 

Imorgon ska jag fortsätta att städa på balkongen. Sen på kvällen kommer äntligen Evelyn och Tilma hit. Som jag längtar! Hatar verkligen att ha varannan vecka. Vill ha dem jämt :( 

Ne godnatt! 

Promenad



Tog med mig Nemi ut på en promenad idag. Vart inte så långt men tillräckligt :) sen handlade jag, därför det vart stopp där!

Glada

 

26 april



Idag gick vi upp vid 9.30. Just nu sitter jag med Nemi i knät, hon har precis ätit. Idag ska vi städa och sen blir det en promenad. Får se om Tommy följer med, han är förkyld... Annars tar jag nog med mig en bebis och går ut. 
Tommy spelar på ps3 och matar Mileja. 

Ha en bra lördag ❤

Mitt i natten!

Ligger i sängen nu och ska sova. Men Nemi och Mileja ligger och grymtar som små minigrisar.. Hihi

Idag har jag vart i fellingsbro hos Anna och sen hos bm. Stoppat in P-staven! Den ska tydligen vara det bästa skyddet. Tur, för här blir det inga fler barn på länge ;P haha
Sen vart det promenad med älsklingen och tvillingarna. Vi har ätit räkmacka till kvällsmat och kollat klart på hobbit. 


Lilla Nemi som alltid är glad!!! 

Promenaden idag!




Den vart inte så lång, men ändå skönt att få komma ut. 

25 april

Godmorgon, Tommy och bebisarna sover fortfarande. Jag gick upp nyss och la mig på soffan. Ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag ta bussen till fellingsbro, ska ju till bm och sen hälsa på Anna. 

Annars idag vet jag inte vad vi ska hitta på. En promenad blir det iaf :) 

Ne nu vaknar en bebis, ska in och se vem det är ;P hiho

24 april

Gokväll :)

Har inte skrivit på hela dagen. Har knappt kollat på telefonen idag. Skönt att inte använda den ibland.. 

Idag har vi inte gjort så mkt. Mest vart hemma. Vi var ut på en promenad förut. 

Glömde pausa den när vi gick in på affären. Kom på det i kön, så slog av hela då. Men det blev nästan 4,5 km. 
Måste verkligen få bort degmagen nu. Visst, jag har fått 4 barn inom loppet på 5 år. Tvillingarna gjorde den värre än någonsin :P haha! Men men! 

Sen nu på kvällen började vi kolla på The hobbit 2, men jag blev trött efter halva. Så vi fortsätter se den imorgon. 
Imorgon ska jag till barnmorskan också. Ska sätta in P-stav. Hade en för 11 år sen, men då funkade det inte för mig. Hade mens i ett halvår ungefär. Hoppas den funkar nu. 

Ne nu ska jag sova! Nattinatt ❤

Ps3

Har spelat lite Sly Cooper nu på kvällen på ps3 och är typ beroende. Tommy hjälper mig när det blir för svårt :) nu ska Tommy spela The last of us, tror det heter så iaf. 

Idag har vi vart i Örebro. Tommy var på arbetsintervju och jag på specsavers. Sen köpte vi presenter till Evelyn. Så nu är hon klar :) 
Min syn då, den var väl inte den bästa. Måste ha glasögon från morgon till kväll. Min syn är inte jätte dålig men jag har brytningsfel på båda ögonen och synen var inte heller jätte bra.. Så aa, men glasögon får jag fixa senare.. ;) 




23 april

Godmorgon, halv fem är klockan och jag är typ pigg. Vi har gett bebisar mat och bytt blöjor. Så nu ska vi försöka somna om en liten stund. 

Idag ska vi till stan och köpa presenter till Evelyn som fyller 5 år i maj. Sen ska jag göra en synundersökning. 




Promenad nr 2



Nu på kvällen tog vi ännu en promenad. Lite längre än tidigare idag. Det var inte lika varmt ute nu, men ändå varmt så man vart lite svettig. Så över milen vart det idag.. 

Promenad



Det gick segt att gå idag i värmen. Men skönt är det! Mkt uppförsbackar.. 
Vi handlade också. Nu blir det lunch, flygande Jakob. 

22 april

Godmorgon, sitter i sängen med en sovande Mileja i famnen. Hon hade så ont i lilla magen, men vart nöjd och trygg hos mig <3

Idag är det lika fint väder som de andra dagarna vid påsk! Så det blir en promenad snart eller först måste jag hinka i mig lite kaffe. 

Igår var det så fint väder, vi gick och köpte en sallad som vi åt ute. Sen tog vi en promenad och stannade till hos mamma. Gud vilken sommarvärme :D 

Nemi-Lee & Mileja-Lee

Mina små prinsessor. Ni växer och växer.. Tänk att de är snart 3 månader och väger redan 4500 gram och 3500 gram. Jag vet att dem kanske är små jämfört med andra bebisar vid 3 månader men mina var ju så små vid födsel. Imorgon hoppas jag att förlossningsjournalen kommer så jag kan göra klart min förlossningsberättelse.
 
 
 
Den 7 maj ska ni ta 3 månaders sprutan.. det blir jobbigt som vanligt!
 

21 april

Godmorgon, det fina vädret fortsätter även idag. Imorse runt sex tiden var det 3,1 grader ute och en timme senare var det 9,5 grader.. Härligt!! 
Se vad dagen har att erbjuda mer än en promenad.. 

Hoppas alla får en fin dag ❤

En dag på landet


Vilken varm vårdag det vart och är ute idag.. Just nu har vi 17,4 grader i skuggan. 
Vi har ju vart hos Tommys mamma på landet idag. Barnen har sprungit ute hela dagen. Vi åt påskmat och sen grillade lite där.. 

Nu är barnen hos sin pappa.. 


20 april

Godmorgon, här startade vi dagen strax efter sex. Försökte få i barnen mat efter en dag igår med bara godis.. Evelyn åt ganska bra med mat igår men Tilma hon åt bara godis. De hade sockerchock hela dagen.. Alltså de var höga på godis. 
Dagen var lyckad igår iaf.. Barnen gick påskkärringar med moster igår runt på området hos mamma/mormor :) de samlade in massa godis. Sen åt vi påskmat hos mamma/mormor. Efter maten kom Evelyn och Tilmas pappa och hämtade dem ett par timmar. Då fikade vi ute i det fina vädret. Hade ju verkligen tur med vädret. 
Idag fortsätter solen att värma. Vi ska hem till Tommys mamma och äta mat idag. Hon bor på en hästgård och har hästar. 
Sen ikväll kommer pappa/morfar hit.. Så det blir nog mer godis.... Haha tur att det inte blir gammalt på en helg. 





Glad påsk!




19 april

Påskafton! och här har påskharen vart inatt. Det satt två lappar på ytterdörren, på ena lappen stod det Evelyn och på andra stod det Tilma. Men på Evelyns lapp stod det "gå till den varmaste platsen i köket" och på Tilmas lapp stod det "gå dit där man kan se ut i köket". På dem platserna låg det ett påskägg med en godispeng och en lapp i. I Evelyns lapp stod det "gå och öppna soffan" och på Tilmas stod det "gå till skåpet där alla teckningar ligger". I dem äggen låg det två godispengar och ännu en lapp. På Evelyns lapp stod det "leta i lådorna i mamma och Tommys sovrum" och på Tilmas stod det "leta på golvet i mamma och Tommys sovrum. Där hittade dem bara en varsin lapp där det stod:

På deras rum hittade dem ett stort påskägg med ännu en lapp och en chokladhare var. På den lappen stod det "äggskatten finns i kistan där ni startade. //påskharen"


Nu har barnen ätit så mkt godis. Idag kommer dem vara höga på godis.. ;D haha 

Sommaren 2012







18 april

Godmorgon, ligger i sängen fortfarande. Ska snart ta och kliva upp, Tommy gick upp med alla barnen. Till frukost blir det färskt bröd. Det ska bli göttans. 
Jag vet inte vad vi ska hitta på idag.. Skulle vilja åka till Örebro men tågen går så dåligt idag.. Så vi blir hemma. Ska sätta fjädrar på påskriset och sen göra en liten städning.. 

Igår gick vi och åt på pizzan och sen gick vi till skogen och plockade påskris. Barnen var så duktiga att gå.. Fast mina barn orkar gå väldigt långt :) 

Bella tipsar; physiomer


 
Bästa nässprayen ever.. Tips till er med bebisar och barn :) 

Vilar lite

Ligger i sängen och vilar.. Tittar på när alla barn leker, eller Evelyn och Tilma leker mamma, mamma barn med tvillingarna. De får ju en varsin bebis.. ;)



Nu ska vi snart gå till pizzerian och äta lunch. Sen går vi till skogen och plockar påskris.. 

17 april

Godmorgon, skärtorsdagen idag. Barnen är lediga från dagis idag. Så planerna för idag är att gå till skogen och plocka björkris. Men eftersom jag har pollenastma så får björkriset inte ha börjat blomma.. Inte ens säkert jag kan ha det inne överhuvudtaget. Får la se :) 
Sen har vi väl inte så mkt planer för dagen :) 
Ska snart gå upp, ligger i sängen med Mileja. Tommy fixar frukost :) han kokar ägg. Är jätte hungrig. 
Jag känner mig inte helt kry heller. Har ont i mina ögon :( sen känner jag mig seg och jätte ont i ryggen. 
Ne nu ska jag ta och gå upp och klä på mig. 



Sorry...

...förlossningsberättelsen går trögt. Men idag har jag beställt hem min förlossningsjournal, då kan jag skriva den mer exakt och lägga in lite mer vad dem har skrivit som jag ej kommer ihåg =) Så nästa vecka kommer den nog..

Nemi-Lee ♥

 

16 april

Barnen på dagis, vi har druckit kaffe och ätit bulle :) gött! Nu ska jag till bm och göra efterkontroll och göra cellprov, redan tre år sen jag gjorde det.. Usch hatar verkligen att gå och lägga upp mig. Men men.. 

Sen hem och vila kanske, var uppe mkt inatt med Nemi som var jätte täppt och kunde knappt andas :( 
Idag ska dem ha påskfirande på dagis. Så barnen är små påskgummor <3 

Ne nu måste jag kila..



Dålig update, jag vet!

Men den veckan som vi har Evelyn och Tilma här så försöker jag att inte sitta så mkt vid telefonen. Svårt!! Men jag vet att dem inte gillar det. 
Idag direkt efter dagis så gick vi hem till mamma/mormor och fikade :) sen gick vi hem och lagade mat. Tidigare ikväll så var Evelyn och Tilma jätte trötta och övertrötta. De bråkade, puttades och ja skrek.. De grät och var allmänt tråkiga! Men det är svårt att hålla minen när dem är så larviga ;D haha! Men dem somnade gott strax efter åtta. Sen har jag typ suttit och spelat diablo3 sen dess. Ja, Tommy lurar i mig att spela. Jag som blir besatt av sånt direkt ;) hihi.. 


Två trötta tjejer som precis innan jag tog bilden hade gapat och vart jätte ledsna.. Men dem fick ha Ipaden om dem höll sams.. 

Nu ska vi sova, godnatt!

15 april

Barnen är på dagis sen 8.30, jag och Tommy har nyss ätit frukost och druckit kaffe. Nu har jag en del samtal att ringa. Ska försöka hinna gå med dammsugaren också. Barnen ska hämtas 13.30 igen.. Får se vad man hittar på efter vi hämtat dem :) 



Sängmys!

Nemi och Mileja har myst hos sina storasystrar i deras sängar innan läggdags. Nemi hos Tilma och Mileja hos Evelyn. Där trivdes dem och var nöjda ❤
Nu sover alla gott i sina sängar.. Eller ja, Nemi och Mileja delar ju säng.. Fast de ligger skavfötters.. 



Sluta med undanflykter och skjuta på det ☺




Stor skillnad ❤




Inspiration



Imorgon när barnen är på dagis så blir det promenad... 

14 april

Hello!
Sitter och kollar på när Evelyn spelar på ps3.. 
Idag har barnen vart på dagis till 13.30. När vi kom hem så fikade vi :) 

Nu ska jag snart börja med maten. Det blir risotto idag. Barnen tycker om det, så vi kör på de säkra korten. Tommy är hemma med mig på dagarna nu, skönt! Slippa vara själv och så.. Sen får han mer tid med familjen också :D

Lite bilder..










Promenad med älsklingen..

 
Skönt det var att gå, men det blåste lite för mycket, annars värmde solen jätte skönt =) tråkigt att den pausade hela tiden fast vi inte stannade. Vi stannade typ en gång. Men på bilden ser det ut som vi stannade hela tiden =/ aja!
 
 

Men lilla Nemi ♥

 
 

Trygg hos sin pappi <3

 
Älskar er mina fina!!

13 april

Godmorgon, ligger i sängen och är fortfarande sjukt trött. Men vill helst inte somna om. Vill inte sova bort hela dagen.. Ikväll kommer Evelyn och Tilma hit. Ska bli mysigt!  
Annars idag vet jag inte vad vi ska hitta på.. Städa gjorde vi igår.. Kanske kolla gladiatorerna, som vi missade igår. 

Älskar er ❤




Badat




Vilar lite...

Ligger i sängen med Nemi och myser. Hon har tränat lite ;) så passade på att ta bild på hennes bakhuvud, hon har börjat skava bort lite hår där.


Idag har vi städat.. Jag duschade av alla dammiga blommor också. 
Ikväll blir det mys framför hobbit 2, vi hann aldrig kolla på det igår. Så det blir chips och dip framför de :) 
Nu ska vi ta och panta lite burkar sen ta en promenad.. 

12 april

Godmorgon, här vaknade vi vid sju av bebisar och solljuset :) vi låg och mös i sängen ett tag innan vi gick upp och åt frukost. Nu sitter vi och dricker kaffe och knappar på varsin mobil. Ska städa snart och vika all tvätt som tvättades igår. Igår tvättade vi allt i våra sängar också. 




Vaken än..

Herregud, klockan är över tolv och vi är vakna fortfarande. Tommy spelar och jag kollar på :) ska snart gå och sova. Bebisarna sover sen ett tag tillbaka. Får se om dem vaknar och vill ha mat snart. Hoppas det, så slipper vi gå upp inatt. 




Håller varann i handen, mammahjärtat smälter ❤

På söndag kommer mina andra töser hem, som jag längtar. Saknar dem så det gör ont :( 

Mileja ❤

När vi gick ut på promenad tidigare idag så var Mileja så glad, pigg och nöjd.. Man smälter ju när sina små ler ❤







Vilat middag!

Nu har vi alla vilat en timme. Nemi låg intill mig och Mileja intill Tommy. Nu har Tommy och Nemi gått upp, jag ska också göra det nu. Ska plocka ihop all tvätt som ska tvättas snart.. Sen blir det städ och handling. Se vad det blir för middag idag.. Är lite sugen på potatisgratäng och kött. Men får se :) 

Ne upp och hoppa var det ;D 

11 april

Godmorgon, idag vaknade vi runt halv åtta. Nemi och Mileja fick komma och ligga i vår säng en stund och mysa. Sen gick vi upp och åt amerikanska pannkakor som blev kvar igår.. 
Nu sitter jag i soffan med en kaffe och Mileja i famnen.. Kollar på när Tommy spelar på ps3, Tomb Raider.. 
Tommy är hemma idag, så vi ska städa och tvätta. Ikväll blir det nog mys framför The hobbit 2 :) 




Godnatt finisar ❤




Recept; Amerikanska pannkakor

 
10-12 st
2,5 dl mjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt

1 msk socker
2,5 dl mjölk
2 msk smält smör + till stekning
1 ägg

Blanda ihop de torra ingredienserna till smeten. Vispa sedan i mjölk, smör och sist ägget.
Stek pannkakorna i lite smör i en stekpanna (jag tog en matsked smet och då fick det plats 3-4 st på en gång). När du ser bubblor på översidan på pannkakan är det dags att vända.
Servera med lönnsirap eller ljussirap och glass
 

Inspiration!




Torsdag!

Hellooo =)
Idag är vädret bättre än det vart några dagar nu. Så idag finns det inga undanflykter för en promenad.. men det får bli lite senare, har ont i huvudet nu.
Anna åkte precis. Hon kom vid 8 tiden imorse, så vi åt frukost ihop. Sen gick vi till bvc, vägde och mätte bebbarna. Nemi blev så hungrig där så Anna tog med sig henne hem medans jag fyllde i "mår du bra?" lappen. Sen drack vi kaffe och nu åkte hon till jobbet. Jag ska ta bebbarna och vila lite. Sen blir det en promenad =)

Bebbarna sov ganska så bra inatt =) vi gav dem mat vid 20.30 igår och dem somnade sen vid 21.00, sen vaknade dem vid 3.40 och ville ha mat. Sen somnade dem om i våran säng och vaknade runt 8 tiden idag, tummen upp för det!

Nattinatti ❤

Imorgon hoppas jag på bra väder så jag kan komma ut på en promenad. Känner i kroppen att jag inte vart ut på två dagar.. 
Imorgon förmiddag kommer Anna hit på en kaffe också, innan hon ska till jobbet. Funderar på att slänga ihop en sockerkaka innan hon kommer... beror på hur många ägg jag har hemma. 

Hoppas Nemi och Mileja sover hela natten inatt igen... Men det känns som att det inte blir så! 

Godnatt kära vänner ❤



Meningar..

❤❤❤



I love you!







❤ älskade ❤



Att det är 2 månader sen idag ni kom ut till den stora världen.. En värld som är så stor så stor.. Ni kommer få uppleva så mkt i era liv, men tänk vad mkt ni fått uppleva redan. Så många nya intryck och så mkt ni utvecklats. 
Jag kommer göra allt i min makt för att ge er så mkt kärlek och ett värt liv att växa upp i, ge er en trygghet och älska er föralltid!

Ni är mina barn och det kommer jag ha varmt om hjärtat jämt.. Ni och era två storasystrar ❤ 

Utvilad!

Igår gav vi bebisarna mat vid 21.00 och lade dem sen i sina sängar, de kanske somnade 21.30... vaknade sen 5.45 och ville ha mat. Så första hela natten dem sover :)

Usch vilket trist väder det är ute, snö/regn :( verkligen deprimerande.. 
Så idag blir det en innedag. 
Nu ska vi gå upp från sängen och jag ska pimpla i mig kaffe.



Onsdag





Mileja ❤






Äntligen kväller..

Sitter i soffan och glor på tv. Har ont i skallen och är jätte trött. Är kaffesugen men kan inte dricka kaffe nu.. 
Måste gå till affären också, orka!! Måste ha smör, cola och toapapper.. Men jag skickar nog älskling dit ;D hihi! Men jag sitter ju med Nemi och Mileja i knät :) 

Idag har jag pratat med Anna typ 5 timmar i telefonen. Helt sjukt, men det behövdes.. Alltid roligt att prata med henne.. 
Nemi och Mileja sov hela tiden, åt bara en snabbis.. 
Annars har jag myst med mina små ❤ 



Tisdag!

Godmorgon, usch vad grått det ser ut att vara ute idag. Har inte gått upp ur sängen än. Tänkte göra det snart. 
Men ser så trist ut, mörkt och grått :(
En städardag, fast jag har inte direkt något att städa. Så får väl leta upp någon garderob att städa :D haha!

Nemi och Mileja har nyss ätit så ska snart byta blöja på dem och sen får dem sitta i babysittern medan jag äter frukost och diskar undan efter mig ;) 

Helt slut!

Somnade nyss i soffan.. Kunde verkligen inte hålla upp ögonen. Men nu ligger jag i sängen och känner mig nästan pigg. 
Hoppas på fint väder imorgon. Fast idag har det vart varmt ute fast det vart regn och grått. Haft 12 grader ute.. 
Det blir iaf en promenad imorgon.. 

Ne nu ska jag kolla runt lite innan jag somnar... 
Godnatt ❤

Smultronmärke



Nemi har ett så kallat smultronmärke på sin högra vad. 
Ser och känns lite äckligt. Men det ska försvinna av sig självt.. 

Färsk pasta och ädelostsås



Dagens middag!

Trygghet ❤

Nemi känner trygghet hos sin lillasyster. Hon kramade om hennes arm och släppte den inte. Hon har Milejas napp också :)



Mamma & Nemi

 
 

Barnens rum

Det är trångt för dem, men ändå får dem plats bra.. Så därför det ser lite rörigt ut.

Promenaden till dagis..

...gick bra, barnen blev jätte blöta men inte jag :P hihi fast dem hade ju regnkläder. Jag glömde starta min runkeeper... men startade den när jag gick från dagis istället.. Så ni får dubbla på km =) Gick till ica också..
Därför så många stopp i slutet
 
 
Så ungefär 4 km blev det idag i regnet =)

Mot dagis snart då...



Kommer sakna mina hönor jätte mkt!! 

Måndag morgon :)

Godmorgon :)

Kaffe får starta min morgon. Så man piggnar till i detta trista väder. Regn och rusk! Men ska ändå gå med barnen till dagis.. 

Idag hämtar barnens pappa dem på dagis, så det är pappavecka nu. Känns jobbigt, men ska bli skönt att få lite lugnt! 

Köpte nya tulpaner igår igen.. Tulpaner är ett måste vid denna årstid. Mina favoritblommor :D 

Älskar färgen! Så kul när det finns olika.. I år har jag haft röda, rosa, vita och lila tulpaner.. ❤ 

Ne dricka upp kaffet, diska och fixa barnen till dagis ;) 

Köket ❤




Örebro!

Idag tog vi tåget in till Örebro och gick till stora holmen, en lekplats :)


Tvillingarna var snälla och sov hela tiden, 6 timmar ungefär ;D 

Vi åt och fikade också.. 

När vi kom hem så fick Evelyn cykla lite.. Hon är så duktig! 

50 års kalas har vi vart på och ätit smörgåstårta. 
Vi har haft att göra hela dagen alltså :D haha är helt slut! Barnen somnade direkt.. 

Lördag och äventyr ❤




Ut på äventyr :) 

Vårt sovrum =)

Så här ser det ut i vårt sovrum..

Tvillingar <3

 

Mmm... i sommar blir det mkt jordgubbar!

 
 
Recept finns i bak

Paus!

 
 
Tar nu en kaffepaus från städandet.. Ska mysa lite med bebisarna som ligger i soffan och ropar på mig :P hihi
Evelyn och Tilma leker för fullt, så får städa deras rum sen när dem är klara eller börjar bråka. Hittills leker dem jätte bra ihop. Bara nå snabbt tjafs ibland.
Ne nu ropar Mileja <3

Ikväll blir det mys framför någon film med barnen.. Sen kanske någon film med älsklingen om inte han ska spela =)

Segt!

Vad segt det går idag.. Sitter och kollar när Evelyn spelar Bamse på datorn, fast jag kollar på tvn.. 
Ska ju börja städa nu.. men kommer inte igång! Mileja ligger med bajs, så måste byta på henne och sätta på henne kläder. Nemi sover i babysittern. 




Fredag!

Godmorgon, soliga fredag med knappt ett moln på himlen. Sitter just nu med en kaffe och matar Nemi. Idag ska vi köra på en städ, så det är fint i helgen. Sen ska vi försöka ta oss ut och leka i lekparken.. 
Nu vaknade Tilma också.. Hon tig lite sovmorgon mot vad Evelyn gjorde. 

Ikväll blir det fredagsmys med älskling och alla barn :) köpa chips och dipp kanske. 


Syskonkärlek!




Jag älskar dig Nemi! Säger Evelyn till henne ❤ 


Sommar 2013

 

Sommar 2013

 
Längtar till sommaren..

Svårt att hinna med!

Den veckan som Evelyn och Tilma är här så försöker jag fixa alla måsten ganska snabbt för att hinna med att vara med dem.. Att ha fyra små barn när man ska städa är inte en jätte bra kombo.. Tvillingarna blir alltid hungriga eller vill byta blöja så fort jag börjar, Evelyn och Tilma vill ha min uppmärksamhet. Men visst Evelyn är jätte duktig med städning. Säger jag att hon ska städa så gör hon det på en gång och hon gör det ordentligt. Så det är väl skönt.
 
Nu ska jag snart damma av lite snabbt sen dammsuga.. Bädda rent i alla sängar ska också göras nu! Fullt upp? Ja!! men det är kul!

Kaffe, bästa drycken!

Sitter med en kaffe framför datorn. Ska snart ta tag i vardagssysslorna.. typ bädda sängen, diska undan frukosten och klä barnen.. Nemi och Mileja är redan klädda och mätta, så dem sitter i sina babysitters och är jätte nöjda.
 
Nemi är lite ilsk på bilden.. Först var det Mileja som var lite gnällig, men Mileja är så ynklig så Nemi tog över och då hördes inte Mileja, så hon gav upp och började lyssna på gnälliga storasyster <3 haha mina pluttar!
 
När vi har fixat allt så ska vi ta oss ut i någon lekpark.. Kanske fixar lunch först!

Frukost!

Barnen äter mjölk och kalas puffar till frukost nu.. Jag åt puffar med yoghurt :) haha nyttigt? Nej!!! 



Torsdag!

Godmorgon, vaknade nyss av en liten Mileja som var hungrig. Så hon ligger och äter nu. Båda ligger i våran säng, Nemi hade ont i magen inatt och fick redan då komma och sova emellan :)

Idag är vi lediga från dagis.. Skönt att slippa stressa dit. Nu kan vi bara slappa och sen ta oss ut när vi vill... 



Godnatt!

Sitter i soffan och matar Nemi. Ska sova direkt när hon är klar! Är jätte trött..
Imorgon är barnen lediga från dagis, det innebär att jag måste aktivera dem hela dagen imorgon och på fredag.. Så hoppas verkligen på fint väder :) så man kan vara ute mkt. 

Hörs imorgon kära vänner ❤




Säljes...



Två översta raderna storlek: 44
Tredje raden storlek: 48
Fjärde raden storlek: 50
 
20kr/st eller 200:- för allt! +frakt

Januari 2008 ❤







Kom nyss hem..

Gick med barnen till dagis och sen mötte jag Emelie och hennes barn som är lediga idag från dagis.. Följde med henne till ica och sen till lekparken... Mysigt! Lite roligt när man får leka med fantasin.. lekparksmonster! Hihi
 
Nu väntar jag på att Jonas ska komma så han kan ta en del av barnens kläder, har verkligen inte plats här hemma... Sen ska vi fylla i semesterlapparna =) Sen är det bara att gå och hämta hem dem igen.. Får se om jag stannar i lekparken med dem..
 
Bild från 2010,var och tog kort på studio =)

Onsdag!

Godmorgon! Uppe tidigt här.. Hihi, ne ligger i sängen och lyssnar på en täppt Nemi. Har gett henne droppar.. Så ingen idé att somna om, ska upp vid 6.
Sista dagen på dagis för denna vecka är det idag också.. 

Idag har jag mkt att göra! Alla garderober ska jag gå igenom. 

Kaos bland barnkläder...

Det är sjukt hur mkt kläder barnen har nu.. Evelyn och Tilma tar upp 3 st garderober här hemma. De hinner ju aldrig använda allt! Så imorgon när dem är på dagis så ska jag fixa allt och kolla vad som används överhuvudtaget.. Sen sortera.. Sen fixa i min och Tommys garderob. Idag har vi tvättat också, så måste vika in allt imorgon. Så de 5 timmarna som barnen är på dagis kommer jag ha fullt upp på.. Haha om jag kommer ha den energin imorgon vill säga :D ska ta kort på deras kläder så ska ni få se! 

Bebisarna har inte så mkt kläder i storlek 56, så det behövs! Får se om jag gör någon beställning imorgon :) 

Ne nu ska jag sova, ligger i sängen och funderar på allt och inget. Godnatt ❤

Man blir klokare med åren...

...sägs det iallafall. Men jag vet inte om det stämmer?! Till viss del kanske. Mognare har man nog blivit. 
15 år och oskyldig? Tror inte det va?! Haha fjortis och coolast i Frövi 😂


Men under dessa år har jag ändå levt livet och jag ångrar inte mycket. Även om jag ångrar många val då, så är jag ändå glad över valen. Annars skulle jag inte vara den jag är idag och har idag! 
När jag var 20 år fick jag mitt första barn, den största, bästa och lyckligaste dagen i mitt liv!!! Sen när jag var 22 år fick jag mitt andra barn. Också en helt otrolig känsla. Sen när jag är 25 år som jag är nu, fick jag tvillingar. Någonting som bara händer alla andra, inte en själv. En otrolig känsla och stor lycka! 

Jag är så lycklig över mitt liv...

Evelyn 2½ år

 Tänk att Evelyn vart 2½ år gammal.. 

Lekparkshäng :)

Sitter i soffan med bebisarna efter att ha hämtat barnen på dagis. Tog sällskap med Emelie till dagis, hon skulle också hämta sina barn på dagis. Vi stannade till vid lekparken på vägen hem :)





Evelyn ritar och Tilma kollar på tv.. Från klockan 16.00 ska vi tvätta :/ tråååk! Men det måste göras :) 

Tisdag!

1 april idag då, har inte blivit lurad än.. Men det kommer säkert. Se vad jag ska hitta på för något då. Måste ju luras lite ;) 

Jaha, sitter och dricker kaffe just nu. Kom hem för ett tag sen, har lämnat barnen på dagis och sen gått promenad efter. Bebisarna sover i mjukliftarna. Ska ta och göra vardagssysslorna sen slappa lite kanske. 
Ikväll ska jag tvätta också :/ så tråkigt. 

Tulpaner är ett måste ❤