Halloween!

Jaha, ett tag sen jag skrev nu. Men bloggappen har krånglat, har ej kommit in. Men nu funkar det igen. Har haft fullt upp sen i lördags eller fredags. 
I fredags kom ju vagnen oxå.

Sen i lördags jobbade jag kväll.
På söndagen åkte vi till Loka brunn med pappa och Elisabeth, de bjöd på lunchbuffe. Jätte jätte gott..
Sen i måndags var barnen på dagis och jag pratade med Anna i telefon. Och var hos sjukgymnasten.
I tisdags kom Anna hit på frukost och fika. Barnen var på dagis. Sen var jag hos läkaren och blev sjukskriven.
Igår lämnade jag barnen på dagis sen kom Anna och hämtade mig, så åkte vi till Örebro för lite shopping. Hihi 

Idag har vi inte gjort så mkt. Barnen är hemma idag och imorgon. Vi stekte äpplen i kanel och socker, till det vaniljglass. Jätte jätte gott och enkelt!

Nu ska vi snart gå till affären och köpa godis ifall nå spöke kommer! Haha



Lördag!

Godmorgon!

Igår beställde jag barnvagnen på förmiddagen och sen på kvällen kom den :) haha service? Han visade det mesta med den. 
Sen åt vi kräftsoppa med vitlöksbröd! 

Efter det blev det idol med lite gott till. En bra fredag med andra ord! 

Idag blir det kvällsjobb. Länge sen nu ;/ och imorgon ska vi till Loka och äta god mat :) helgen är planerad!  

Fredag!

Idag är det fredag och då blir det fredagsmys! Funderar på vad vi ska äta ikväll. Sen idag ska jag ha chips och dipp. Är så sugen på det :) var länge sen.
Imorgon kväll ska jag jobba och på söndag ska vi till Loka brunn och äta middag med pappa och Elisabeth :) 
Så ser våran helg ut :) 

Torsdag!

Känns som att det är torsdag hela veckan.. Haha
Idag gick jag upp vid åtta och ringde till bm och fick en tid 6 november i Linde. Så tråkigt att jag ska behöva åka jämt när jag är gravid. Bm här i Frövi lyckas alltid vara borta längre tider när jag är gravid. Aja! Sen har jag pratat med försäkringskassan och som vanligt är dem riktiga ankbävrar.. Hon talade om för mig att jag aldrig vart sjukskriven. Men jag vet att jag var det med Tilma. Hon vart sur på mig och sa: du ska inte tala om för mig att du vart sjukskriven när jag har allt om dig framför mig på datorn! Du har väl fått dina pengar från annat håll.. 
Okej, vadå liksom. vad menade hon med det! 
Sen ringde jag till ett annat ställe och frågade om dem kunde kolla alla mina utbetalningar. Jovisst hade jag vart sjukskriven! Då känner man att man vill ringa till henne och tala om det. 
Aja, har telefontid på VC idag. Ska höra om sjukskrivning! 

Igår när vi var på marieberg så började vi ju med att äta kinabuffe. Sen shoppade vi ett par timmar. Det jag köpte var detta till mig och Evelyn. 
Tommys födelsedagspresent fick han redan igår! :D haha fast han fyller på tisdag! 


Hela bokserien på engelska. Han läser bara böcker på engelska typ.. :D 

Sen fika vi strax innan vi åkte hem. 

Kaffe och frozen yoghurt med jordgubbar. Det var sjukt gott :) 

Ja en liten updt vart det iaf nu! Ska ta och vila en stund innan läkaren ringer.. 


Shoppat..

Kom hem vid åtta efter en hel eftermiddag och kväll på marieberg med mamma och syrran :) vi åt kinabuffe och sen fikade vi. Det jag handlade var två linnen, mammabyxor, parfym, vinterskor till Evelyn och present till Tommy. Tror inte det var nå mer.. Tack för idag <3

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Men det är svårt :/ 
Updt mer imr :D godnatt!




Onsdag!

Sitter vid datorn och har precis kommit ur duschen. Ska snart fixa mig, ska åka till Marieberg med mamma och syrran.. Ska bli trevligt.. Länge sen jag var där och shoppade. Ska bl.a köpa en parfym till mig och sen kanske något linne som jag kan ha. Så jag slipper använda samma kläder jämt och tvätta förjämnan.. Haha
Sen kolla lite bebis saker oxå ;) Vi ska väl äta där oxå..

Ne nu ska jag fixa mig! Kanske kommer in bilder på det jag köpt senare eller imr..

Tråkdag!

Usch vilken tråkig och dyster dag det vart.. Det har regnat hela dagen, vart mörkt och kallt. Men vid 15 tiden så kom barnen hit och hälsade på en stund medan pappan bytte däck på bilen. 
Så det var mysigt. Vi åt apelsin framför tvn och bara mös under en filt! 


Sen nu ikväll har jag och Tommy haft Tea time med knäckebröd och kryddost... 

Imorgon när mamma kommer hem från jobbet så ska vi åka till marieberg. Det blir att äta mat och shoppa lite. Ska köpa en parfym till mig. Fick ju presentkort på marieberg när jag fyllde.. 



Trött och har ont!

Sitter vid datorn och försöker lägga in alla bilder från iPhonen och det tar alltså ett halvt jävla liv att göra det! Så tröttsamt. Men efter 3 timmars arbete med det så överförs bilderna nu. Och det tar väl 3 timmar till..

Jag har så jävla ont i ryggen så jag tror jag snart går sönder. Nu börjar nog fogarna på riktigt! Vill inte ha foglossning. Bland det värsta jag haft i mitt liv och jag har klarat mig så här långt.

Ne nu ska jag fortsätta svära och gapa på datorn och telefonen!!!

Napp!

Nu är det 7 veckor sen som Tilma slutade med napp. Hon tuggade på dem och det fanns en blå napp lika som bilden nedan, som var hennes favorit. Den var sönder tuggad och det dög inte med nya. Så tillslut va den så trasig så hon kastade den själv i papperskorgen.. Inte ett ord efter det om nappen! 

Snuttarna använder hon inte heller längre. Hon har dem i sin säng och där ligger dem. Jag kommer inte heller ta bort dem där ifrån först hon själv vill det. 

Lilla Tilma som inte klarade sig utan napp eller snuttarna har valt själv att bli en stor flicka! Snuttarna har vart hennes liv typ. Hon bar på dem hela hela tiden och glömde vi dem på väg till dagis, så var det bara att vända!! 


Mammas lilla bebis, är ingen bebis längre!! 




Brownie i kopp


1 kopp
 
Ingredienser:
0,6 dl strösocker
0,6 dl vetemjöl
2 msk kakao
1 nypa salt
2 msk olivolja
3 msk vatten

Gör så här:
Blanda de torra ingredienser i en kopp eller skål. Rör ner olja och vatten. Rör med en tesked till en jämn smet, utan klumpar. Sätt in koppen i micron på full effekt i ca 1 minut och 40 sekunder till 2 minuter. 

Gör man flera koppar får man köra en i taget i micron.  Servera med vaniljglass eller grädde.



Jag vet inte om det var jätte gott men det gick att äta och vi fick en rolig stund runt bordet :) kladd kladd!! Men kul kul ;D 

Pysslat idag också!

När Tommy och barnen kom hem från affären så hade dem plockat löv. Så jag tog ett gult och ett grönt ark och klippte till mindre.. Så fick barnen måla och klistra löv.. 




Söndag och ont!

Hello :)

Ligger fortfarande i sängen och mår piss rent ut sagt! Igår kväll när vi lade oss så började jag känna en dov smärta i käken. Men somnade iaf. Gjorde ont varje gång jag lyfte huvudet eller vände på mig. Vid 3 tiden var jag tvungen att gå upp och kissa. Då hade jag jätte ont. Det strålade typ från örat till käken och till halsen. Gjorde jätte ont så var tvungen att ta Alvedon. Det hjälpte mot smärtan men inte mot ömheten. Men jag somnade iaf om. När vi vaknade imorse kände jag ett tryck i halsen och tror min sköldkörtel är svullen. Sen har jag legat hela dagen. 
Tur jag har världens bästa gubbe som tar hand om barnen när jag inte orkar. De har vart till lekparken och nu är de till affären och köper mer Alvedon till mig :) har fått huvudvärk på köpet oxå :( så idag är en pissdag! Är det inte bättre tills imorgon så ringer jag till VC. Fick som klåda på brösten oxå :/ 

Det bästa med dagen är väl att Solsidan börjar :D wihooo!!

Pysslat!

Barnen fick 40:- var att ta med i sin väskor och handla lite till vår pysselstund. Evelyn köpte vattenfärg och Tilma tuschpennor. Sen köpte jag en liten sax, limstift och presentpapper åt dem. Sen gick vi hem och började pyssla. Vi hade redan klistermärken och glitterpennor hemma. 
Det tråkiga var att tuschpennorna funkade inte, så de måste vi lämna tillbaka. 

Evelyn är jätte duktig att klippa och pyssla.. Och skulle hon få bestämma så skulle hon sitta en hel dag och greja.. 

Tilma var oxå duktig att pyssla men har inte tid att sitta lika länge som Evelyn. Hon bryr sig om att hon blir kladdig ;D 

Till vänster är Tilmas och till Evelyns till höger.
Funderar på om vi ska klippa i sär den och sen hänga vid deras sängar :) eller om vi gör nya mindre och hänger upp. 



Lördag!

Godmorgon :)

Barnen kom upp vid halv åtta ungefär sen gick vi upp vid åtta och åt frukost. 
Idag har jag lovat barnen att vi ska pyssla. Vi fick massa stora ark med färg av Anna igår. Så vi ska gå till affären och handla limstift, så ska dem få limma, klippa och rita :) bilder kommer! 

Sen ska vi väl ta oss ut i det fina kalla höstvädret. Nu är det riktigt kallt ute och inne ;P men längtar jätte mkt till advent. Få julpynta och fixa. Sen är jag sjukt sugen på glögg, pepparkakor, julskinka och julmust.. 



Kväller :)

Vi åt toast med Skagenröra tidigare ikväll. Det var gott :) 

Evelyn följde med hennes pappa till sin farmor och farfar ikväll och kom hem strax efter nio. Tilma somnade på soffan precis innan Evelyn kom hem. Evelyn somnade nu på soffan. Ska bära in henne snart oxå.. 


Jag ska oxå snart sova. Ska väl försöka se vem som åker ur idol. Jag hoppas att det är Miriam eller Elin. Jag vet inte, men tål dem inte. Miriam sjunger jätte bra, men är grymt dålig på scen. Hon dansar inte bra och hon dansar samma varje vecka. Elin är jobbig att lyssna på! De jag gillar är Jens och Gabriel :) 

Godnatt!! 

Fredag :)

Goddag !

Idag gick vi upp vid halv åtta ungefär. Men jag har inte vilat nå idag. Den veckan jag har ungarna så vilar jag iaf en timme på fm och när jag inte har dem så vilar jag upp till fyra timmar (sjukt) på fm. Men idag har jag ej gjort det :) vi har kollat på film och så. 

Sen har vi haft picknick på vardagsrums golvet. Sen har vi plockat lite. Barnen hjälpte mig att packa upp alla ljus från partylite. Sen har jag sorterat allt och lagt i påsar. 



Jag har precis duschat och tagit en magbild. V.22 (21+4) :D 

Ikväll blir det toast med skagenröra :) och sen någon efterrätt kanske. 
Nu ska jag diska sen borsta håret! 




Torsdag!

Jaha idag är det redan torsdag. Ikväll är det final i kockarnas kamp. 

Idag är barnen hemma från dagis. Vi har inte gjort något hittills. Bara myst framför tvn. Ska snart äta lunch och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Tänkte göra kött och något tills Tommy kommer hem ikväll. 
Evelyn är pigg, Tilma är lite hostig och jag är trött.. Gå till affären ska vi oxå göra :) 



Onsdag !

Godmorgon!
Ligger i sängen och värmer upp mig efter promenaden till dagis. Nu är det kallt på morgonen :) dröjer väl inte innan snön kommer. Ska iaf vila lite innan barnen ska hämtas igen. Sen när jag hämtat dem så ska jag försöka mig på och städa här hemma :) 

Kanske skriver lite senare! 

Tänk vad snälla och rara sovande barn är!


Mina söta prinsessor! Nattinatti <3

Mår skit!

Just nu mår jag inte alls bra! Ont överallt och känner mig nere :( vet inte varför men så är det! 

Jag och barnen gick ut och mötte Tommy vid tåget förut och gick till affären. Medan vi väntade på honom så satt Evelyn på en tågcykel :D 


När vi kom hem lagade vi mat. Det blev stuvade makaroner och nöt falukorv! Nu ligger ungarna i sina sängar och jag kollar halv åtta hos mig. Blir sova tidigt idag :) är så trött efter en natt utan sömn ! 


Tisdag!

Jaha lämnade barnen på dagis som vanligt vid 8.30 sen hem och vilade. Jag har ju så ont i min höft. Natten var hemsk, kunde inte sova alls. Gjorde ont i höften hur jag än låg. Jag och Tommy bytte plats i sängen, men inget hjälpte. Men sov någon timme på förmiddagen iaf. 
Ringde och fick en telefon tid hos en barnmorska på förmiddagen oxå. Tänkte jag skulle behöva träffa en och så. Eftersom att jag mår så dåligt. Men hon som sitter i Frövi är sjuk och kommer tydligen vara det ett tag. Så då ville hon jag pratade med att jag skulle åka flera mil för en klämtid på 10 minuter.. Så nej tack! Jag får må dåligt :( 

Sen hämtade jag barnen vid 13.30 på dagis. Barnen orkade inte gå hela vägen hem idag som dem brukar. Tur jag hade med mig vagnen då. Det är ju 1,8 km hemifrån till dagis.. 


När vi kom hem så hade vi mellismys, med riskakor, vindruvor och oboy :) 


Nu kollar barnen på Dora och jag ligger i sängen och vilar. Vi ska gå till affären sen och köpa ris. Idag blir det kebabgryta till middag! 



Måndag och ny vecka!

Idag går jag in i ny vecka igen. V.22 (21+0) tiden går fort.. 
Jag ligger just nu i sängen och vilar efter maten. Vilade innan maten oxå. Jag har så ont i höften så jag kan knappt gå. Vet inte om foglossningen börjar på riktigt nu eller om jag legat konstigt inatt. Men ont gör det. Jag ska cykla till dagis och hämta ungarna. Men just nu känner jag mig svimfärdig och jäklig! 



När jag hämtat ungarna ska vi gå hem och bara slappa. Kanske gå till Ica och kolla efter ett nytt pussel till dem. 
Idag har polisen vart på dagis. Se om barnen har mkt att tala om :D hihi 



Pusslat!

Barnen kom hit vid 19 tiden och så fick dem lite mat och sen åt vi kladdkaka. Efter det pusslade vi en stund, så mysigt att sitta vid bordet allihop och göra något.
 
Nu ligger dem i sina sängar och sover. Jag ska hoppa in i duschen nu!

Söndag och söndag!

Nu är det kväll och jag väntar på att kladdkakan ska bli klar som Tommy gjort.. Den får väl svalna en stund. Barnen kommer hit igen vid 19.00, de åkte till Jonas en stund till igen idag. 
Så dem får oxå äta lite kladdkaka :D fast de äter väl bara grädden! 

Imorgon är det måndag igen och barnen ska till dagis och Tommy jobba :) 

Till mat idag blev det shepherd's pie och det var gott. Men inte äkta med fårmage. Jag gjorde på blandfärs... :D 
Sen en sallad med rivna morötter i.. 




Jämföra är lite roligt!

Eller? Mår kanske lite dåligt! 

Iaf när jag jämför mig nu med när jag hade Tilma i magen.. :/ 


Sen är det väl kul att jämföra nu lite, men det skrämmer mig oxå. Hur stor kommer jag att bli?? Kommer jag orka hela graviditeten? :) 




Nu är det nog bestämt!

Nu har vi nog bestämt oss för en vagn vi ska köpa. Det blir en baby travel Las vegas från babyproffsen. Den kostar inte så mkt och man kan bygga om liggdelarna till sittdelar. Den kostar ca 4500:- och sen vet man vart man köpt den och sen är det garanti. Jag vet att dem inte kan ha den längre än ca 3 år, men det gör inte så mkt. Den är liten och inte så tung. Känner att alla vagnar man köper är en chansning. Man vet inte om man trivs med den förs barnen ligger i den :) 


Och sen är det ett måste att man ska kunna ha sittdelarna mot oss.. Eller att man kan välja själv.. :) 


Barnen kom en dag tidigare :)

Tilma kom en sväng tidigare idag medan Jonas fixade lite i hans trädgård. Då gick vi till lekparken.


 Sen åkte hon tillbaka till Jonas en stund och sen kom båda barnen hit. Han ville träffa någon kompis så då fick barnen komma en dag tidigare. Så nu har vi ätit hemmagjord pizza. Och myser framför Lotta. Snart ska ungar i säng. Jag med för den delen.. 

Hoppas alla haft en bra lördag. 

Lördag!

Godmorgon :)

Idag vaknade vi runt 8 tiden. Nu har vi ätit frukost och ska väl bara ta det lugnt. Blir nog en promenad senare idag. Verkar bli fint väder ;) imorgon kommer barnen till mig och det ska bli så kul, saknar dem så mkt! 
Sen måndag-onsdag ska de vara på dagis och jag ska ner till VC någon dag oxå. Mår inte alls bra. Måste kolla om de kan hjälpa mig med min trötthet. Orkar ju knappt ta hand om barnen :( äter järntabletter men det hjälper inte mkt alls.. 



Måste göra nå åt mitt hår!!

Sen jag fick barn så har jag alltid uppsatt i tofs eller en fläta. Men nu är jag trött på det och funderar på vad jag ska göra åt mitt kråkbo. Det är långt och det går inte att fixa någon frisyr :/ måste färga oxå. Tänkte jag skulle kosta på mig det innan bebisarna kommer. Då lär jag varken ha tid eller ork. Men vet inte vad jag ska göra. Klippa det lite kortare och upp det lite tror jag. Men vad ska jag ha för färg?? Ja det är så svårt.. 




Veckans magbild V.21 (20+4)


Magen ligger högt upp och jag känner det när jag äter.. Känner mig illamående och kan knappt gå om jag råkar äta för mkt. 
Men ändå härlig känsla! :) två bebisar i min mage... ❤ 

Oj så sliten jag ser ut på bilden.. Men om man har huvudvärk näst intill varje dag sen 8 veckor tillbaka så blir msn trött och sliten :/ 




Fredag, redan??

Godmorgon :)

Inatt har jag sovit på rygg hela natten och det känns i varenda kroppsdel. Har nyss vart upp och ätit frukost med Tommy, han ska snart dra till jobbet och jag ska vila en stund. Sen blir det att städa lite. Eller iaf dammsuga. Tänkte göra fiskgratäng tills han kommer hem från jobbet. Vi har sagt länge att vi ska äta fisk, men har ej blivit av. Men ikväll så blir det så! 
Sen blir det att mysa framför idol och bara slappa :) 

Inga bilder har jag att lägga upp heller. Varken på instagram eller här. Blir mer den veckan jag har barnen :) de kommer på söndag, äntligen!! 



Hemska natt!

Kan inte sova på nätterna alls längre. Jag kan inte ligga i någon ställning alls. Jag blir så frustrerad på nätterna när jag är så sjukt trött men kan inte sova pga att det gör ont eller är obehagligt..
Visst det är nog bara att vänja sig vid det. Som tur är kan jag sova bättre på dagarna. Men hur kul är det liksom?! Aja, känner att jag måste få så mkt sömn jag kan nu innan bebisarna kommer.

Nog om det!
Ha en bra torsdag alla! Det ska jag ha. Ikväll blir det fick till middag och sen börjar alla bra tv program! =)

Saknar :(

Gud så jag saknar barnen idag. Får se om jag kanske tar en promenad imorgon och säger hej till dem :) saknar så sjukt mkt just nu. Kanske lånar hem dem en liten stund. Får se.. Det är så jobbigt!!




Onsdag och jag är seg!

Gick upp och åt frukost med Tommy imorse, sen la jag mig igen och somnade till halv elva. Jag sover så otroligt dåligt på nätterna nu. Jag älskar ju att ligga på mage, men det har jag inte kunnat göra på flera veckor. Annars är det att variera på sidorna. Men nu börjar det bli obehagligt, gör typ ont att ligga på sidan, känns som jag trycket på nåt organ eller nå och rygg går knappt alls. Spänner hela magen och det känns som jag ska spricka då.. Hoppas det blir bättre annars är det väl bara att vänja sig. Är så trött på dagarna att jag kan knappt sitta upp. Känns som jag ska falla ihop. Det är sjukt att jag inte fått riktig foglossning ännu. Har bara lite ont i ryggen men det är inte foglossning. Det är den här förbannande tröttheten som tär på mig!! Orkar inte med det mer. Är trött hela tiden och då menar jag att jag måste lägga mig ner :/ 

Ne slut på gnäll nu! Nu ligger jag i sängen och glor, ska snart gå upp och gå ut. Ska hämta ett paket. Evelyns jacka kom idag. Så då får jag lite frisk luft och kanske blir lite piggare.. :) 

Barnvagns problem !!



Den svarta/gråa högst upp till vänster är billig och kostar endast 3000:- det är 50% på den. Men då måste jag köpa med mjukliftar. Allt som allt så kommer det gå på 3800:- och det är billigt.. Den går att ha vänd åt båda hållen.. Men sen måste jag köpa regnskydd, myggnät och skötväska. Så det slutar nog mellan 4500-5000:- 

Den rosa och röda ingår det två mjukliftar, regnskydd och myggnät, skötväska.. Allt för 4500:- men känner att rosa kan jag inte köpa ifall det skulle komma en pöjk.. Hehe

Jag får nästan panik. 

Rosor :)

Fick rosor utav hjärtat igår <3 




Kokoskyckling

 
 
4 port

4 st kycklingfiléer
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 st röd chilifrukt
1 msk rapsolja
salt
1 msk farinsocker
2 msk soja
1 msk kycklingfond
1 tsk pressad citron (tog lite mer)
3 msk jordnötssmör
4 dl kokosmjölk lätt

1. Skär kyckling i bitar. Hacka lök och finhacka vitlöken. Kärna ur och finhacka chilin.
2. Fräs kyckling och lök i olja tills de har fått färg. Tillsätt sedan vitlök och fräs ytterligare två minuter. Tillsätt salt, sedan chili, socker, soja, kycklingfond, citronsaft, jordnötssmör och kokosmjölk. Låt koka 15 min på svag värme.

Servera med jasminris och en sallad.

Tisdag !

Godmorgon! 

Ligger i sängen och är kaffesugen, blir att gå till affären snart. Men känner att huvudvärken är på väg att komma. Känner mig tung i hela kroppen idag. 

Igår var jag i Linde och träffade Tina. Vi åt lunch, shoppade och fika. Jätte trevligt att träffa henne. Sen körde hon hem mig. 
Till middag igår blev det kokoskyckling och ris. Tänkte lägga upp receptet här senare.. 



Evelyn <3

Ibland måste man få skryta om sina barn. Idag ska jag skryta om Evelyn. Jag är en så otroligt stolt mamma till henne!!

Hon älskar att skriva och räkna. Hon kan räkna jätte långt. Till över 100. Hon kan även alla bokstäver. Hon kan hela alfabetet. Hon kan ganska många engelska ord och sen kan hon räkna till 5 el 6 på engelska. Sen är hon otroligt lättlärd.. Hon spelar spel på datorn som är för mkt äldre barn. Och allt det här har hon lärt sig själv genom iPaden och lite genom oss.. 


Jag hoppas och tror att hon kommer älska skolan. 

Jag älskar dig Evelyn, jag är otroligt stolt över dig! <3

Bio idag!

Imorse bestämde vi att vi skulle gå på bio idag. Så vi tog tåget in och åt innan bion. Vi kollade på hokus pokus Alfons Åberg. Den var lite lång och barnen fick lite myror i stjärten. Men det gick bra. 




Efter det gick vi upp på stan igen och köpte lite kläder till bebisarna. Vi börjar lite smått. Igår var vi på IKEA och köpte skötbord. Ska beställa vagn snart oxå. 
Bilder på det vi köpt kommer.. 

Nu kommer snart Tommys mamma hit på kaffe. Sen ska barnen i säng!! Nu går dem på överskotts energi :D 


Lunch :)

Jag och barnen har nyss ätit lite rester. Evelyn åt makaroner och kyckling, jag och Tilma åt makaroner och köttfärssås. Evelyn avskyr verkligen köttfärssås. Så det är bara att acceptera det och det har hon alltid gjort oxå. 
Jag ska snart ta mig in i duschen och sen ska vi kanske ta oss ut i det fina höstvädret! 



Fredag!

Godmorgon!

Är så trött på Tilmas kiss nu, så jag har lust att kasta hennes kissblöja i ansiktet på VC !!! Tilma har haft problem med hennes kiss i över två år. Hon har ätit pencillin mer än vad hon inte har gjort det. Vi har bott på sjukan med henne. Nu har hon haft urinvägsinfektion i över tre månader och dem gör inget! Hon har så ont i magen. Det barnläkaren ringde och sa till mig för tre månader sen var att Tilmas kropp är så van vid alla urinvägsinfektioner och njurbäckensinflamationer att kroppen reagerar inte längre när hon får det.. Kul! 
Hon har ont i magen varje jävla dag.. Kissblöjorna luktar så illa att man nästan kräks! Bara att leva med!!!! 


Igår när jag och Tilma lagade middagen :) 

Skillnad?!

Tänkte lägga upp bilderna på tvillingarna i V.12 och V.19. Det är ju lite skillnad i storlek..

Först en bild på 1an, översta är från V.12 och den under V.19. 

Och sen samma med 2an :) 

Lite kul är det att se skillnaderna :) 


Barnvagnar!

Har så svårt att bestämma mig för en vagn. Men har hittat en på babyproffsen och en på nätet. De kostar lika mycket. Men den på nätet får man med två liftar och en skötväska. Den på babyproffsen får man med två liggdelar och sittdelar. Men eftersom vi bor högst upp så måste vi ju ha liftar. Annars får jag ej upp dem för trapporna. Så det lutar åt den från nätet..
 
Det är den svart jag vill ha.

Torsdag!

Godmorgon!

Har nyss ätit frukost och tagit två Alvedon. Ligger i sängen och hoppas denna jävla huvudvärk vill ge sig. Är så trött på den här huvudvärken nu.. Började få ont igår vid lunch och har haft tills nu. 

Ska ringa VC idag och höra om Evelyns fötter, hon har sagt i över två veckor nu att hon har myggbett och i förrgår tittade jag och det är som bölder på båda hälarna. Hon kunde knappt gå till dagis igår för det gjorde ont. Se vad dem säger.. 




Ne nu blir det snart en kaffe och ringa! 



Kväller..

Vi gick ut vid tre tiden och var ute i över två timmar. Vi mötte Tommy vid tåget och gick till affären. 


Ligger och tittar på Barnkanalen med Tilma. Evelyn duschar och Tommy har precis diskat. Till middag idag blev det potatisklyftor, kycklingfilé och tzatziki. 


Till efterrätt blev det glass :)



Onsdag!

Har ej orkat blogga nå idag. Gick med ungarna till dagis imorse och har nyss hämtat dem. Det är 3,6 km tur och retur.  Så sammanlagt blir det 7,2 km idag. Det är mkt för mig just nu. Har ju gått så tre dagar nu. Det är jätte skönt, men kroppen orkar knappt det. 
När barnen var på dagis så har jag vilat på soffan och pratat med Tina lite i telefonen. :) 

Nu äter barnen banan och kollar på tv. Vi ska snart gå och handla. Vet inte vad vi ska äta, men något gott vill Evelyn ha. 

Bild från promenaden hem från dagis :D 



Ultraljud idag :)

Allt såg jätte bra ut, ena är lite större än den andra. Det var svårt att få en bra bild på tvåan, den som ligger högst upp. När hon precis skulle ta bild så puttade ettan den och så vidare.. Sen var det svårt att se kön på ettan. Men tvåan är dem 99% säker vad det är. Och som det ser ut nu så är det två flickor och tvåäggstvillingar :D 

Ser ut som att ettan typ skrattar :) 

En bild på när ettan lägger sin haka på tvåans huvud :D 




Tisdag den 1 oktober

Jaha.. Hemma efter en promenad med barnen till dagis. Tog en timme ungefär. Riktigt kallt ute, blev vinterjacka idag. 
Ska vila en stund sen ska jag duscha och fixa mig. Äta nå från pizzan tror jag sen hämta ungarna på dagis. Vid två tiden ska vi möta upp pappa vid stationen, vi ska åka buss in till Örebro. Han ska vara med ungarna i någon lekpark medan vi är på ultraljud :) nervös? Ja! 

Ha en bra dag alla! Skriver ikväll om hur det gick på ultraljudet..