30 april..

Valborg och sista april..
Idag har jag jobbat mellan 8.30-17.30 och det gick bra. När jag sen kom hem så grillade vi hamburgare precis innan spöregnet kom. Förra året vräkte regnet också ner, så tråkigt. Hade ändå inte tänkt gå ner då det blir så fel med bebisarnas sovtider och sen att det skulle regna. 
Imorgon jobbar jag mellan 8.00-17.30 på en avdelning jag inte vart på ett tag, men det kommer nog gå bra :) denna månad har jag jobbat väldigt mkt. Men det känns bara bra, trivs bra på jobbet faktiskt! 
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon ;) 

Godnatt! 

Korven..

Nemi är våran korv som mest är larvig och spexar ofta, men ej inför kameran. Då blir hon seriös! eller går ifrån.. 



Tokfia..

Mileja är våran lilla toker. Så fort kameran kommer fram så ska hon spexa. Antingen gapar hon stort eller så skrynklar hon ihop hela ansiktet 😂 




28 april..

Godkväll..
Alla barnen är lagda och Tommy är till affären och köper kaffe. 
Idag har jag jobbat en kort stund eller ja 5 timmar. Imorgon kör jag kväll på jobbet. På torsdag jobbar jag 8.30-17.30 och på fredag 8.00-17.30 :) sen får vi se om jag får en ledig helg. 
Har blivit sjukt mkt jobb denna månad, det känns såklart jätte bra då jag kommer få en bra lön nästa månad. 

Mina fina flickor..




27 april..

Godmorgon måndag!
Solen skiner så hoppas vädret blir fint. Jag ska jobba ikväll men vill ha fint så barnen kan vara ute och leka i eftermiddag. 

Nu har jag knappt skrivit alls. Men i helgen har vi shoppat lite, träffat pappa & Elisabeth och sen kollat på film. Så inte direkt nå speciellt ;) 
Nu ska jag jobba fyra dagar i rad. Idag kör jag ett pass mellan 13.00-21.10 och imorgon ett kort pass mellan 7.30-12.30 :D 



Gus så dålig jag är på att blogga!

Tittade i mitt album på telefonen och ser att jag knappt tagit några bilder. Har inte haft tid eller set har liksom inte blivit av riktigt. Så därför det inte blir så mkt här på bloggen. Men får se i helgen om det blir lite kort tagna. 

Jaha, annars då.. Jag ska sova efter ett bra kvällspass på jobbet. Evelyn & Tilma är hos sin pappa nu, men kommer hit igen på söndag. Imorgon funderar vi på att åka till Örebro. Men vi får se hur vädret ser ut. 

Hoppas ni haft/har en bra fredag.. 
Godnatt 😴

24 april..

Goddag! 
Snart ska jag cykla till jobbet för ett kvällspass. Har ju vart ledig i 2 dagar. I onsdags då städade jag och igår var jag till Örebro och shoppade lite. Men idag kör jag ett pass, sen tar jag en ledig helg ;) 

Annars händer det inte så mkt :D 



22 april..

Idag har jag haft en ledig dag. Jag lämnade bebisarna på förskolan imorse och sen hem för städning. Jag skulle bara köra en snabb städning, men det blev en rejäl. Men skönt att ha det klart inför helgen. Behövs det bara dammsugas. Imorgon är jag också ledig, så då ska jag åka till stan, måste köpa lite till barnen. Men på fredag kör jag ett kvällspass på jobbet. 

Evelyn & Tilma kom hit idag och ska vara här tills på fredag. De kom vid 13.00 och var ute från då till 18.00 ;) det märks att det är varmt ute, då är Tilma också ute.. 

Ne nu ska jag sova! 

20 april..

Goddag!!
Kom precis hem från jobb och dagis, hämtade bara bebisarna då Evelyn & Tilma ska till Jonas idag. Fast de kommer tillbaka till oss på onsdag. Imorgon kör jag mitt sista pass på mina 6 dagar i rad. Sen är jag ledig 2 dagar :) 
På lördag ska vi nog åka till Örebro, jag måste köpa en till vårjacka. Sen måste bebisarna ha lite tunnare mössor. 

Ikväll ska vi grilla kycklingfilé 👍👍

19 april..

Godmorgon!
Söndag och kvällsjobb.
Har precis vaknat och ska snart gå upp till de andra. Hör hur bebisarna bråkar, Evelyn vill gå ut och så.. Haha! Vet inte ens om vi har någon frukost. Men lite gröt kan ju kokas. 
Ikväll blir det jobb mellan 13.40-21.10 :) imorgon jobbar jag mellan 6.45-14.00 ;) så det känns skönt och på tisdag kör jag ett kort pass mellan 7.30-12.30 

Hoppas ni får en bra söndag! 

18 april..

Dag 3 av 6 på jobbet. Har rast nu och slutar 15.30. Sen börjar jag inte först 13.40 imorgon. Så ikväll blir det mys med min fina familj. 



17 april..

Nu ska jag dra till jobbet för mitt pass 2 av 6. Idag jobbar jag 15.40-21.10. En tjej ska gå med mig idag också :) 
Imorgon jobbar jag 6.45-15.30 så dessa 6 dagar rullar nog på bra. 

Hoppas ni får en fin helg alla! 



16 april..

Godkväll..
Idag har jag jobbat hela dagen, eller mellan 8.30-17.30. Så jag har gjort pass 1 av 6. Körde ju 4 dagar i rad sen var jag ledig en dag (igår) och nu ska jag köra på 6 dagar i rad. Men det funkar, kommer ju inte dö iaf ;) haha det är tur man trivs så bra. Sen är det skönt att komma igång med jobb. Få in lite mer än föräldrapenning. Imorgon blir det ett kvällspass. 

Godnatt

Sova så man orkar jobba imorgon..

Godkväll..
Ligger i sängen efter en bra ledig dag. När vi lämnat alla barnen på dagis så tog vi det lugnt, vi struntade i att städa faktiskt. Eller vi gjorde alla vardagssysslor men inget mer.. Sen vid lunch cyklade vi till caféet och åt bakad potatis. Tommy cyklade och hämtade Evelyn och jag cyklade hem med lite paket jag hämtade ut, lite presenter tills när Evelyn fyller år. Sen hämtade vi Tilma och bebisarna. Efter det har vi inte gjort så mkt, vi åt tacos till middag och har bara njutit. Imorgon blir det jobb mellan 8.30-17.30. Så alla barnen ska till dagis. 

Ne nu ska jag sova. Avslutar med en liten kul bild på Evelyn och en ledsen Nemi i ett hörn 🙈😂 
Godnatt!



15 april..

Godmorgon!
Alla barnen lämnade på dagis, Tommy är ledig idag så vi tänkte väl städa lite kanske. Sen tänkte vi ta lunch på fiket :) 
Jag har också en ledig dag. 
Därför barnen är på dagis är för att igår vart det en kort dag där för dem. 

Hoppas alla får en fin onsdag! 

Mot dagis och jobb nu då..

Nu ska jag gå och lämna Tilma och bebisarna på dagis sen ska jag och Evelyn cykla till hennes dagis och jag sen vidare till jobbet. Blir en kort dag idag på dagis för barnen, men imorgon får de gå 5 timmar :) 

Evelyn & Mileja myser lite



Nemi ramlar..




14 april..

Godmorgon underbara tisdag!
Solen skiner och än blåser det inte storm. Ikväll ska jag iväg på ett kvällspass, 15.40-21.10 så jag hinner njuta av dagen med alla barnen. 
Om jag inte får något extra så kommer jag sen vara ledig 2 dagar. Sen jobbar jag kväll på fredag. Tycker det är så skönt att ha kommit igång med jobbet igen, komma in i det sociala som man missar när man är mammaledig 👍 

Ne nu ska vi ta och äta lite frukost 

12 april..

Ett litet kvällsinlägg här innan man slumrar in. En lång dag på jobbet idag, men det gick skapligt fort.. Imorgon blir det pass 3 av 4. Jobbar mellan 6.45-15.00 så det är också ett ganska långt pass, men kommer ju hem bra tid. Imorgon är det första "långa" dagen på dagis för bebisarna. De har ju bara gått 5 timmar som mest. Sen tidigt ska de vara där också. Men det ska nog gå bra :) 
Imorgon kommer Evelyn & Tilma hit också, som jag saknat dem.. 

11 april..

Godkväll..
Kom hem från jobbet för 45 minuter sen och har hunnit duscha och hoppa i säng. Imorgon jobbar jag mellan 7.45-17.30 så det är en lång dag på jobbet. Men det är soft ändå.. 
Nu ska det iaf bli skönt att sova :) 


Godnatt 💜

Sova!!


Så här såg vår eftermiddag/kväll ut ❤️

10 april..

Godmorgon fredag!
Idag hade jag hoppats på att vakna till sol, men inte då. Får hoppas den tittar fram under dagen. Tänkt att jag och Tommy ska grilla idag ju.. Men det är ju bara morgon än. 
Annars då så fortsätter hostan att nöta på, men är betydligt mkt bättre än den har vart. Imorgon ska jag jobba pass 1 av 4. Kväll imorgon, söndag hela dagen, måndag dag och tisdag kväll. Men jobbar med bra folk i helgen 👍 

Bebisarna sitter i sina sängar och roar varandra medan jag ligger i vår säng och bloggar. Men nu ska vi gå upp och göra fredag av dagen 😂 


Städat..

Nu har jag gjort en snabb storstädning. Hann inte så mkt mer en en snabb ;) då jag valde att vila en stund på förmiddagen. Bebisarna har vart på dagis 5 timmar snart, ska hämta dem nu. Igår gjorde jag en liten beställning till min blivande 6 åring i Maj.
 Hoppas hon blir glad, hon har ju önskat sig en kikare, sen älskar hon att hålla på med äckliga kryp. Haha
 
Ne nu ska jag snart gå och hämta hem mina små troll 

9 april..

Godmorgon!
Snart dags att gå med bebisarna till dagis. Jag ska sen hem och städa. De ringde från jobbet imorse men lite sent. Jag hinner inte komma på 50 minuter. Eller jo jag skulle ha hunnit, men bebisarna har inte vart på dagis på en vecka och dem har vart sjuka, så kände inte för att stressa iväg dem. Vi låg och sov då också. Men klart jag skulle ha hunnit. Man mår så dåligt när man tackar nej till jobb. Men men! 

Idag blir bebbarna 1 år och 2 månader. Herregud så fort tiden går. 

Ne nu ska jag fixa oss och gå iväg. 

Livet som tvillingmorsa..

...när den ena tvillingen är sjuk.
Kan börja med att det finns många bra dåliga saker med att vara tvillingmamma. 
Men nu när Mileja har vart sjuk med hög feber så har hon vägrat vara på golvet. Hon vill sitta/ligga i famnen. Gnällt nå sjukt mkt (inte så konstigt) och vart ledsen. Mysigt att ha sin bebis mkt i famnen, blir tyvärr inte så mkt sånt när dem har så mkt annat att göra. Men nu när Mileja var sjuk ville hon sitta hela tiden. Just ja, hennes tvillingsyster springer runt på golvet, vill bli buren, vill ha mat, vill ha kärlek, vill ha bytt blöja, ramlar, gråter, mm... Jag har bara en famn, två armar, ett hjärta... 
Jag är så oerhört tacksam för att jag inte är ensamstående.. Jag är så oerhört tacksam att Tommy vart hemma, jag är så oerhört tacksam för att jag, just jag är tvillingmorsa. Jag vill också gr en stor eloge till alla ensamstående tvillingföräldrar !! 
När man får tvillingar som ska dela på en famn när mamman är själv är fan inte lätt. Hjärtat gör så ont när man måste välja, klart man väljer den som är sjuk... Men det gör oerhört ont i en! 

Att ha två stycken i samma ålder är oerhört svårt, jobbigt & tungt! Men allt är dubbelt, k ä r l e k !!!! 

Det finns så mkt att skriva, detta var ett exempel... Ibland önskar jag att jag har fler armar! 

Ute i stormen..

Strax innan Tommy kom hem förut så tog jag med mig bebbarna ut. De älskar att vara ute, springa runt och utforska. 

Men det blåste så mkt och var ju kallt. Men det var ändå skönt att komma ut och få luft. Imorgon ska dem få komma till dagis igen. 


Tvillingar




8 april..

Hello 💜
Ligger i sängen med en jobbig huvudvärk. Bebisarna sover, så tänkte faktiskt göra det jag med en stund. Evelyn & Tilma åkte nyss till sin pappa. 


Mina fina flickor! 

7 april..

Godkväll..
Kom hem från jobbet för ett tag sen. Helt slut och ont i fötterna. Men det har gått bra! 
Nu ligger jag i sängen och ska sova så jag orkar med dagen imorgon. Mileja är inne på sin 5e dag med feber eller 6e. Har tappat räkningen och orken. Så trött på denna sjuka vi har här hemma. Finns inget värre än när sina barn mår dåligt. Nu ikväll hade hon 38,6 så det är inte så farligt.. Annars ligger hon runt 39,5-40,2 grader. Hoppas den är borta imorgon. 
Var jobbigt att lämna Tommy med alla fyra barnen idag, speciellt när Mileja vart gnällig hela dagen. 

Precis innan jag drog till jobbet idag :) sliten och trött mamma. 

Det hade iaf gått bra för Tommy och barnen. Det känns skönt att höra. 
Ne nu ska jag sova. 
Godnatt

6 april..

Godförmiddag!
Har inte mkt alls att skriva mer än att vi lever. Hostan sitter i och är sjukt jävla jobbig. Pratade med 1177 i förrgår och hon sa att den sitter i upp till 6-7 veckor i år. Det känns ju kul att veta. Så fort man lägger sig på kvällen kommer den och man hostar nästan så man kräks. Bebisarna har samma! 
Evelyn & Tilma har sovit hos Jonas inatt men kommer hit om en liten stund, ska vara här tills på onsdag. Imorgon ska jag jobba kväll. 




5 april..

Godkväll..
Oj så lite jag uppdaterar nu förtiden.. Men har nog inte hämtat mig helt från min influensa och sen har jag jobbat. Alltså jag är fortfarande trött efter den och känner mig inte alls i form. Sen har jag fått mammas gamla telefon eftersom min var/är helt spräckt. Så nu ser jag mkt bättre och slipper skära upp min tumme hela tiden. 
Annars då, så har Nemi feber fortfarande och båda bebisarna har en sjuk hosta. Måste verkligen gå iväg med den och låta en doktor lyssna på dem. Hostan har ju ändå suttit i, i ungefär 3-4 veckor och nu har båda två fått feber igen. 

Nu ska jag sova tänkte jag. Imorgon är det måndag och röd dag. Så Tommy är ledig en dag till. Jag ska iväg och jobba kväll på tisdag. Så skönt att komma igång.. 

Ne godnatt! 

4 april..

Glad påsk 🐣

Evelyn & Tilma är ute och går runt som påskkärringar nu, deras moster är med dem. 
Nemi & Mileja har feber och är inte på topp. Men vi ska ändå gå till mamma och äta påskmat. 

2 april..

Skärtorsdag och påsken ligger runt hörnet. En mysig tid, tycker jag. Det tråkiga är att jag tar in påskris fast jag är brutalt allergisk. Men med alla mina mediciner så klarar jag mig ganska bra. 
Idag blir det ett kvällspass på jobbet, sen tar jag lång helg tror jag. 



1 april..


Jaha, ny månad igen och fjärde månaden redan. 
Här hemma händer det inte så mkt. Har inte haft direkt lust att blogga. Men tänkte slänga in ett snabbt inlägg så ni vet att jag lever. 
Jag ska snart iväg och jobba mitt första pass på 1,5 år. Så det är blandade känslor. Trivs ju bra på mitt jobb och så, men känns jobbigt att börja vara ifrån alla barnen så mkt igen. Men det kommer man snart in i och skönt när man börjar få lön. Ska snart gå. 
Tror barnen kommer tycka att det är konstigt när jag kommer vara borta på kvällarna. Men dem vänjer  sig nog fort.