Brudkväll..

Nu har vi ätit tacos, gott som faan. Sen nu sittervi och moffar chips och dip.. Och godis.. mmmhh.. haha fast jag e så mätt att jag kan knappt sitta.. Sen trycker bebisen på revbenen.,, Ajaj.. så e det..
Är så jävla trött så jag skulle kunna somna nu... Fast det blir inte allt för sent ikväll.. Fy faan vad det svider i ögonen..

Hade bra

Längtar..

Jag längtar tills imorgon, då det blir girlnigth med tacos och lets dance.. hehe så det blir soft.. Jonas ska ju ut med jobbet och bowla och till pitchers.. Sköönt =)

Nu sitter man hos Emelie hon ska snart till jobbet och jag ska in och städa lgh.. Usch tråkigt.. Fiffi ligger och solar i Emes fotölj.. hehe såå söt..



Bloggtorka

Jaha nu har jag äntligen flyttat. =) sköönt.. Men längre bort från Eme.. Fast det är inte så långt som man tänker. Vi har inte fått internet dit än, men det kommer nog nästa vecka.. Hoppas jag för det blir lite långtåkigt att det bara finns tv att titta på..

Just nu sitter jag hemma hos Emelie och väntar på att få gå till jobbet.. Trååk.!
På fredag ska jag bjuda Eme och Milla på tacos hemma hos mej.. Kulkul.. Lets dance och bara massa chill.. 

Jaja nee nu ska jag kolla lite..

Hade bra..
Puss

Lite roligt..

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Gabriella

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Galen

3. Flicknamn: Gunilla

4. Pojknamn: Gustav

5. Yrke: Grävmaskinist

6. Färg: Grön

7. Klädesplagg:

8. Mat: Gorgonzolasås

9. Sak i badrummet: Gelé

10. Plats/stad: Göteborg

11. En orsak att vara sen: Glömt

12. Något man skriker: Glöm Det

13. Film: Ghost

14. Något man dricker: Grogg

15. Band: Green Day

16. Djur: Gris

17. Gatunamn: Galaxvägen

18. Bil: Goliath (Finns i Tyskland)

19. Sång: ghost

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Gladiatorerna.
Utmanar dom som vill.

Kan ej sova..

Vaknade klockan elva och var pigg som fan.. Är det bara för att jag ska vara så trött dom möjligt inför flytten idag! Haha Jonas ska gå upp vid fyra så jag får väl testa och lägga mej då..! Men vad ska man göra klockan 3 på natten lixom, jag har läst alla bloggar och kollat det jag brukar. Vad finns det att göra nu då..
Jo jag ska göra en utmaning.. Lite kul faktiskt..!

Hade bra
Puss

Eme Och Bella..



Haha vadå Emos?? så snygga vi e..

Mee..


Jag för några år sen.. =)


Jag oxå för några år sen.=) Fast omgjord..


Torsdag

Idag har jag namnsdag.. Grattis till mej.. ! Igår fick vi svar att vi kan få nycklarna till nya lägenheten på fredag, imorgon alltså.. Sen va vi in igår och handlade massa bebisgrejer.. Hämtade ut vagnen oxå.. Nöjd.. Nu är det inte mkt kvar som ska packas.. Eller ja en del.. haha halva köket kvar, men det är ju de som tar tid-.-. Usch tråååk.! Men så e det.. Nu kommer vi antagligen inte ha internet på länge eftersom att de ska ju flytta med och det tar ett par dagar innan det kommer..

Hade bra så länge så hörs vi från nya lgh.. !

Pusskram

Bebishandla.

Idag ska jag åka in till stan och möta upp baby, vi ska handla bebisgrejer.. Och kolla om vagnen har kommit, för då ska vi ta med den hem oxå.. =) så kul..
Sen hem och träffa min Eme som vanligt.. =) haha Så ska hon få se vad vi köpt för saker.. Roligt..

Ne nu ska jag göra mej iordning för färden in till örebro..
Updt kanske senare..
PussHej



Eme


Min Emelie är så sööööt...

Olalla..



Hahaha snyggingen själv. =) fy fan vad jag ser ut på den till höger..

Idag ringde jag Emelie vid 7 för att se så hon va vaken och de var hon. =) Sen la jag mig igen och försökte sova och det gick väl sådär va så jävla täppt i ena näsan och då kan jag absolut inte sova. Men till slut så somnade jag om och vaknade halv tio. Skönt att inte sova allt för länge men det är ju länge. haha men men. Idag ska jag packa och packa och åter packa. Tror ni jag kommer att göra de? haha Hoppas vi får lägenhetsnycklarna på fredag för då blir det flytt för fulla muggar..  Hehe och en Emelie Norling ska inte vara lat då för hon ska bära massor av möbler.. =) Medans jag sitter och kollar på och skyller på att jag e gravid.. Hahahaha
Ne men det ska bli riktigt soft att flytta, jag kan inte bo på samma ställe för länge, får panik..

Ne nu ska jag inte till Emelie på lite talk.
Puss*kram



17 Februari


True Love


Välkommen till min nya blogg!