Man blir så glad :)

När vi kom till dagis idag så stod denna fina "ljus" på Tilmas hylla. De sa att hon hade gjort allt själv förutom limningen. Då blir man glad. Hon är så duktig min lilla tjej.


Adventsljusstaken :)

Så här blev den !


Godkväll :)

Fredag imorgon. Och halv dag i skolan.. Så skönt.
Idag har jag fixat med adventsljusen och sen fixat bordet i vardagsrummet. Har bara en bild på bordet i vardagsrummet.

På lördag ska vi ha fest med klassen hemma hos Anita. Det ska bli jätte trevligt.


Onsdag :)

Godmorgon :)

Sitter i bilen vid station och väntar på Kamilla som åker med mig till skolan. Hon skulle bli lite sen så då hinner jag updt här..
Idag slutar vi halv tre. Då ska jag hem och fortsätta städa.. Igår städade jag alla fönster och bytte gardiner och ställde fram stjärnor och stakar. Tilma hann somna innan så jag har hennes fönster kvar. :) sen skulle jag behöva plocka mossa och kottar.. Måste köpa kanelstänger oxå.


Måndag :)

Ny vecka..igen!

Jag sitter i skolan och väntar på brudarna.
Igår var Jonas mamma hemma hos oss och tog kort på barnen och kissen. Bilden på barnen la jag in igår.. Så fina och kissen är oxå fin.


Mina fina älskade barn :)


Söndag :)

Jaha nu ligger man på soffan och väntar på att få gå och lägga sig. Skola imorgon och jobb för Jonas. Imorgon är det en bra dag i skolan. Har naturkunskap B på fm, där håller vi på med kroppen. Jätte intressant.

Tilma har kommit in i en jätte jobbig period nu. Jobbig period är det väl nästan alltid. Men nu är hon extrem. Hon gör allt för att få våran uppmärksamhet och får hon inte det så river hon allt och bara gapar. Haha man är helt slut när dem lagt sig.
Hon har flera nappar som hon "har" gillat. Men nu har hon bestämt sig för att hon bara vill ha dem som hon har tappat bort.

Här har nu bustrollet :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_50b2544de087c32e810c56ae.jpg" class="image">


Hemma redan :)

Vi har vart hemma en stund nu. Tilma var så omöjlig. Hon var så jobbig så vi åkte hem.
Vi åt en jätte god smörgåstårta. Evelyn åt tre bitar.
Flickorna var jätte fina.


60-års fest idag :)

Imorgon fyller pappa 60 år och idag ska han ha festen. Vi ska dit och äta vid 15.00. Jag har fixat hela morgonen med det han ska få. Nu ska jag och barnen duscha och fixa oss :)

Jag, Evelyn, Anna och Juni har vart på marknad här i Frövi oxå. :) hittade lite smått och gott :)


Godis :)

Köpte dessa till mig idag. Så goda och så längesen :)


Fredag :)

Jippi en vecka till avklarad. Nu är det helg och vi har fullt upp hela helgen.
Imorgon ska jag, Evelyn, Anna och Juni till julmarknaden på frövifors. Sen vid tre tiden ska vi vara hos pappa som fyller 60 år på söndag men vi firar honom imorgon. Kommer in bild på set han får efter lördag. Vet ej om han läser.. :)

På söndag ska vi mest ta det lugnt, men källaren ska städas.

Nu ska jag gå upp med en skål godis till barnen. Fast först byta bajs på Tilma :)


Torsdag :)

Godmorgon :)

Sitter i skolan och väntar på Anna. Idag är det en lång dag. Vi slutar 16.00. Så jobbigt för sen ska jag hämta ungarna på dagis. Då är man hemma kvart i fem. Ja sen laga mat och hinna umgås. Jonas jobbar ju kväll.

Nu kommer Anna!


En gammal bild :)

Fick en bild av Tina. Jag till vänster och Tina till höger :)


Godmorgon :)

Sitter i skolan nu och väntar på Anna och Jenny. Imorse lämnade jag in bilen och fick en lånebil :) och jag har svårt att köra andra bilar. Min är ju bäst! Haha

Nu på morgonen har vi först matte sen engelska :) på eftermiddagen har vi svenska. Sen slutar vi vid tre, tror jag.


Pust och åter pust :)

Nu har jag gjort botten på kakan. Måste åka och handla till glasyren. Men Tilma sover nu. Jag ligger på soffan och pustar ut. Jag ska fixa mig och Evelyn. Så vi bara kan åka till Ica när Tilma vaknar :)

Jag ska dammsuga oxå. Har gjort det på övervåningen. Evelyn hoppas på att Juni ska följa med hit :)


Söndag

Jaha sista lediga dagen. Imorgon är det skola och rutin igen.
Just nu eldar jag och barnen leker där uppe. Jag ska snart baka lite. Ska ju ha ljusparty ikväll. Jag ska oxå dammsuga lite snabbt. Såg en liten dammråtta som vill fram. ;)

Barnen bråkar så mkt idag så nu får båda gå och lägga sig. Så snäll är jag idag. Men dem slåss.. :( blir så arg!

Ne nu gråter dem. Ha en bra söndag :)


Magnus uggla !

Har kollat på "så mycket bättre" och det här var det bästa programmet av alla. Jag har alltid älskat Ugglas låtar. Han har funnits med hela min uppväxt. Så jag har ju alltid lyssnat på honom.
Men låten som Darin och MissLi gjorde var ju helt fantastiskt bra! Darins låt kommer att bli en stor hit. :)

Nu ska jag sova så jag orkar med en dag till med bus och bråk med mina älskade ungar imorgon :)



Maten i magarna :)

Jonas hann precis äta innan var tvungen att åka till jobbet. Jag och barnen har disco på Evelyns rum och barnen är lagom busiga.

Snart ska vi gå ner och äta lite glass :)

Bilder på ungarna som brottas :)


Vart en promenad :)

Idag på förmiddagen så tog jag och barnen en promenad till mamma/mormor. Så skönt ute. Där vi fikade och lekte. Vi kom hem för en stund sen och revbensspjällen kokar på spisen. Sen ska jag pensla på en glaze och in i ugnen. Till det blir det Jansons, korv, ägg och sallad. Mums! Litet mini julbord. Haha

Jonas börjar jobba redan halv fem idag :(


Längtar :)

Jag längtar tills man får pynta till jul. Om två veckor får man äntligen göra det. Då ska vi även göra julskinka och bara njuta. Åh hoppas på lite snö då oxå.


:)

Nu är maten i magen och ungarna sitter uppe och tittar på teletubbies. Jonas ska nu åka och jobba. :(

Vi åt tacostårta och glass till efterrätt.


Fredag :)

Idag är det fredag igen. Veckorna går så fort. Idag är jag hemma från skolan för jag mådde dåligt igår kväll och imorse. Men nu mår jag ganska bra. :)
Kände mig febrig och hängig.

Jonas ligger och sover. Han jobbar natt nu. Ikväll börjar han kl:18-6 istället för 22-6 :( men jag och barnen ska ha fredags mys ensamma. Har tagit upp revbensspjäll men det äter vi nog imorgon. Idag kanske det blir tacos. Får se!

Ha en bra fredag och helg 😍


Föräldramöte :)

Kom nyss hem från skolan och har precis ätit. Nu ska jag vila en stund. Sen ska ja dammsuga. Klockan halv sju ska vi iväg på föräldramöte. Pappa och Elisabeth kommer hit och sitter med barnen.

Så här är det fullt upp :)


Sova nu!

Jonas har dragit till jobbet och jag ligger i sängen. Är så trött. Kollade barnen nu innan jag skulle lägga mig. Kom in till Tilma och tände för jag skulle se henne. Hon var helt sjöblöt och knallröd. Kände då på elementet och det var jätte varmt. Stackars Tilma, hon kokade nästan. :/

Ne godnatt,


Så mkt i skolan just nu!

Eller som alltid! När ungarna ligger i sängen så blir det plugg. Imorgon har vi eget arbete oxå. Så det är bra.

Just nu ligger Jonas och vilar inför nattjobb. Barnen leker för fullt. Jag ska snart duscha av dem och sen ska vi städa undan allt som dem har plockat fram.


Måndag

Godmorgon :)
Sitter i skolan nu och väntar på att naturkunskap B ska börja. Anna är hemma idag :(
Så tråkigt att åka till skolan när Jonas och barnen är lediga.

Kanske updt lite senare. Beror på om det finns nå att skriva!

Puss o kram


Mätt :)

Har vart och ätit hos Jonas föräldrar. Hon bjöd på ris och två olika "gratänger" med kyckling. Så jävla gott. Måste få recept. Sen åkte vi vidare till Jonas farfar och blev bjudna på fika. Så nu är man jätte mätt.

Nu är vi hemma och grejar som vanligt. Imorgon är det ny vecka och skola igen. Har så mkt att göra i skolan nu.


Bilder :)

Bild från allrummet och Evelyn's två rum på övervåningen :) små fix kvar och mer tapetseringar men det blir längre fram.


Godmorgon :)

Evelyn vaknade vid halv sju. Tilma sover än. Jag gick in till henne nyss och skulle ge medicinen men hon sov så djupt. Vill inte väcka henne då. Bara man går in eller förbi hennes rum så brukar hon vakna direkt. Men inte idag. Så då får hon sova en stund till.

Idag ska vi hem till Jonas föräldrar och äta mat sen ska vi hem till hans farfar och äta tårta. Vi ska ta en sväng till Ikea oxå. Just ja, Evelyn sov jätte bra i sitt nya rum. :)


Äntligen !!


Lördag :)

Godmorgon :)

Nu är verkligen hela Evelyns rum klart. Bara att börja inreda nu. Ska gå upp och skura golven en extra gång bara. Det känns så skönt nu när det är klart. Evelyn ser fram emot att få sova där uppe.
Klockan 10 kommer syrran hit, hon leker med ungarna och vi fixar där uppe! :)


Middagen :)

Det blev hasselbackspotatis, kotletter i sås och broccoli :) så gott blev det !


Äntligen fredag :)

Idag gick vi halv dag i skolan. När jag kom hem så fixade Jonas iordning lite pannkakor. Jag ligger och vilar nu sen ska jag städa. Fredagsmys i vanlig ordning. Fast när barnen sover så ska vi fixa uppe på Evelyns rum. :) äntligen klara med tapetseringen. Bara sätta dit listerna.

Ikväll till middag blir det kotletter med potatis i ugn och sås!


Onsdag!

Har nyss kommit hem från skolan. Fick åka med Kamilla idag eftersom biljäveln pajat! Spjällhuset har gått sönder. Svar på varför jag fått hänggas två ggr. Bilen åker fast jag inte ens har växel i. ;/

Imorgon i skolan ska vi ha föreläsning och lyssna på Lasse Gustavsson, han var brandman för 30 år sen och var med om tragisk olycka. Jag kommer väl sitta och böla där.


Så mörkt redan :)

Visst det är mysigt men man är ju lika trött som man annars är vid 22.00.

Jag har nyss kommit hem. Så jobbigt att vara hemma så sent efter skolan och hämta på dagis.
Nu ska jag börja med maten, spagetti med köttfärssås. Sn ska barnen få duscha och lägga sig.

Tilma håller på och somnar i min famn och Evelyn på min arm. Haha nu måste jag roa dem så att de inte somnar nu :)


Skola och rutin (igen)!

Så skönt att komma till vardag och få tillbaka skolrutin.
Sitter nu på parkeringen och väntar på brudarna.


Akuten idag :/

Jaha var på akuten tidigare idag och dem kände direkt på kisset i påsen att det var UVI. Och på provet visade det massor av bakterier. Så nu blir det pencillin i fem dagar. Sen kommer hon få gå på rutinbesök varje halvår tills hon blir 5-6 år! Kolla så inte njurar tar stryk! :(

Blä på det här säger jag bara!


Söndag..

...och sista lovdagen.

Godmorgon :)

Idag vaknade båda barnen när Jonas drog till jobbet vid 5 tiden.
Men vi låg och drog oss i någon timme.

Idag blir det att åka till akuten med Tilma. Troligtvis en UVI igen. I fredags morse ropar Evelyn på oss och säger att Tilma har bajsat. Och så kväljer hon. Jag går in till dem och känner den lukten, den går inte att beskriva. Jag tänkte iaf, nu är det bajs överallt. Men inget bajs där inte. Bara kiss, jag klarade knappt av att byta blöjan.
Nu har vi avvaktat och igår kväll skrek hon och tog handen mot blöjan och sa AJ.. Så idag blir det att roa sig med det. :(
Orkar inte med det här nu. Stackars barn säger jag bara! :'(


Jonas i tv :)

http://www.svtplay.se/klipp/369070/korsnas-star-stabilt-i-snalblasten/?tab=undefined&sida=1

Jonas är med i tv! Han är i slutet. Först filmas hans hand! Haha vet inte om klippet funkar! Men testar iaf :)


Ändrade planer idag!

Vi har inte kommit ut än. Det regnar och regnjackorna är på dagis. :( men vi har lekt inne och ritat. Nu ligger Tilma och sover. Jag ska vila lite på soffan nu.


Lördag :)

Godmorgon!

Imorse vaknade Evelyn när Jonas gick till jobbet. Då var klockan 5, men jag sa till henne att somna om och att jag går inte upp mitt i natten. Hon vart först lite ledsen men sen somnade hon om. Sen vaknade vi runt halv åtta.
Jag tände en brasa och sen åt vi en mys frukost i tv rummet framför brasan. :)

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Vi ska iaf gå ut en sväng och fixa lite i trädgården. Sen kanske en promenad. Men vädret ser inte allt för roligt ut.

Ne nu ska jag gå ut och hämta lite mer ved.


Åh vad jag hatar rubrik !

Imorse gick vi alla upp strax innan sju. Vi åt faktiskt frukost framför tvn och mös. Efter det åkte vi till Örebro för att köpa en till tapetrulle, lämna tillbaka Tilmas ytterkläder och stor handlade. Vi köpte ytterkläder till Tilma och det var för stort (Titta bilden nedan). Nu ska vi vila en stund sen blir det att grilla och ha fredagsmys med glass! Haha

Jonas jobbar 6.00-18.00 både lördag och söndag. :(

Trevlig helg :)


Höstlov :)

Idag har jag och barnen äntligen höstlov resten av veckan. Har lite plugg kvar att fixa, men det gör jag i helgen.

Just nu ligger Tilma och sover, Evelyn kollar på film och jag tänkte passa på att vila lite på soffan. När alla har vilat ska vi klä på oss och gå ut och fixa lite i trädgården. Kratta lite och sen kasta alla blommor som har dött. :)

Barnen ska få sopa lite. Om vi blir klara fort så går vi kanske till lekparken.

Ne nu ska jag vila.