28 augusti..

Godmorgon eller godförmiddag!!


Sitter och dricker kaffe med Nemi & Mileja. Evelyn & Tilma har vi lämnat på dagis.. Så skönt med en morgonpromenad. Ska ha utvecklingssamtal om båda barnen idag. 

Jo var ju hos dietisten i tisdag. Det verkar inte vara laktos utan mjölksockret. Så nu ska vi sluta med njölkprodukter helt på Tilma. Jobbigt!! Men men..

Ne nu ska jag vara social mot mina små kaffevänner.. 

27 augusti..

Godmorgon! Ska försöka bli bättre på att skriva. Visst egentligen skriver jag för mig själv, men när jag ser att alla mina läsare fortfarande kollar så ska jag bli bättre. Jag själv tycker det är tråkigt när man ska kolla bloggar och så har personen inte skrivit ;D haha! 

Nu ligger iaf bebisarna i vagnen och vi ska snart gå till dagis.. Vi ska sälja våran vagn idag också, lite sorgligt faktiskt. Men vi ska ha en lite mindre och smidigare vagn. 
På fredag får vi nycklarna till lägenheten också. Så i helgen blir det flytt, har sån panik i röran här hemma.. 

Igår var jag till lasarettet. Först var jag och lämnade Nemi hos hennes farmor och åkte med Mileja till lasarettet. Hon lämnade blod.. Sen åkte vi till Nemi och farmorn en stund. Sen vid 13 skulle jag tillbaka till lasarettet, men då till Tilmas dietist. Mer om det i ett annat inlägg. Nu ska vi gå :) 

24 augusti..

Godmorgon kära läsare.. inga nya inlägg som vanligt. Men tänkte uppdatera lite..

Det händer väl inte så mkt men igår var jag iväg med Evelyn på kalas. Hennes dagiskompis hade kalas på lek och buslandet. 




Sen har ju jag och bebisarna legat dyngförkylda. Så det har vart jobbigt.. Men känner mig bättre nu och så. 
Ikväll kommer Evelyn och Tilma hit också. Längtar så :) nu ska ju vi ha dem i två veckor med uppehåll i helgen, då dem ska till Jonas. 

Bild från iförrgår.. Lasagne till middag och päron till efterrätt. 


Sen har vi kaos!! här hemma. Flytt på lördag nästa vecka.




21 augusti..

Gogmorgon!

Nu ekar det tomt igen. Men Nemi & Mileja var så sjuka igår och jag var helt slut. Anna var hit med massa ytterkläder till barnen, vi åt frukost och drack kaffe. Tänk att man har en sån fin vän. Hon fick ett par jeans och en fin klänning till sina barn av mig. Men jag glömde ge henne sin födelsedagspresent som jag köpt till henne. Aja, hon får den nästa gång vi ses! 
Tillbaka till mina sjuklingar. Usch så synd det var om den igår. Snorade sjukt mkt, ögonen rann och feber på det. Så jag avbokade tiden som Mileja hade på lasarettet. 


Här var dem så ledsna och hungriga!

Sen på kvällen kom Tommys mamma och hämtade mig och Evelyn. Vi skulle till ridskolan. Så nu är första dagen på ridskolan avklarad och Evelyn är nöjd och stolt.

Nu ska vi bara köpa lite ridkläder, skor och hjälm till henne :) 
Stolt mamma ❤️

Ne nu ska jag fixa iordning här hemma och sen se vad vi ska hitta på :) 

Sjukstuga!

Här hemma är jag, Nemi & Mileja jätte förkylda. Mileja började redan igår, jag & Nemi blev snoriga under dagen idag. Sen började jag känna i hals och bröst :( så jobbigt att vara förkyld. Hoppas jag inte mår jätte dåligt imorgon. Mileja ska till lasarettet och jag ska följa med Evelyn på ridskola. Men om jag nu blir så dålig så får Tommy följa med henne. 

Rensar för fullt här hemma inför flytten helgen nästa vecka. Skönt att jag blir sjuk nu och inte då. 
Nu ska jag sova så jag orkar med dagen utan vila imorgon. 

Mina sjuklingar under dagen. Ja de spelade på padden ;) 

19 augusti..

Godmorgon, här i sängen ligger jag och Nemi. Mileja sover fortfarande. Mileja är jätte snorig och täppt. Så inatt har jag hållt på att försöka få bukt på det.  
Nemi spelar på padden för tillfället, det är ett tryckspel för bebisar. 
Ska snart upp och äta frukost, är jätte hungrig. Sen ska bebisarna få lite gröt. 

Ja det var lite update från mig. På lördag ska Evelyn på sin kompis Trojas kalas. De ska vara på lek och buslandet. Och imorgon börjar ridskolan :D 

Kväller..

Nu har vi kollat på film med barnen, vi såg frost. Den var bra och rolig. 
Vi åt chips och dipp till.
Barnen blandade dippen :)

Tidigare idag fick bebisarna smaka spagetti och köttfärssås. De tyckte dem om. 

Efter fick dem lite smoothie. 

Nu ska snart Evelyn & Tilma i säng, men dem leker mamma och bebis ;D hihi

Twinsbus




Evelyn Mea Norling




Tilma Melina Norling




16 augusti..

Kom precis in från en promenad. Evelyn & Tilma cyklade. Vi gick och köpte en till matstol till bebbarna och sen handlade vi. 
Nu ska jag snart börja med maten. Blir nog korv och pommes. Orkar inte göra så mkt annat :)



Mileja-Lee Eileen Hellfors




Nemi-Lee Elise Hellfors




15 augusti..

Jaha, här sitter jag i soffan och kollar på när Tommy spelar. Väntar på att Evelyn & Tilma ska komma. De ska vara hos oss i helgen. Ja, jag vet dem kommer sent, men Jonas jobbar kväll och barnen är på Kvällsdagis. Jag saknar dem och vill bara pussa och krama dem nu :)

Idag har vi inte gjort ett skit. Vi har bara vart hemma. 

Nemi sitter jätte länge nu, flera minuter. Här flyger hon ;D 


Ikväll åt vi pulled pork, första gången vi äter det. Det var väl gott men inget jätte WOW. 



14 augusti.

Gokväll :)

Snart börjar Ernst som jag måste se.. Nemi & Mileja är nyligen lagda, så dem sover snart. 

Idag har vi vart i Örebro på marieberg. Köpte nödvändiga kläder i storlek 68 till twinsen. 

Skönt att bara komma iväg lite. 
Nästa vecka börjar Tommy skolan, så jag blir själv. Han har ju vart hemma sen april.. Men nu ska jag klara detta själv, men det kommer gå bra :) ska snart börja beställa till deras dop. Ska beställa nya dopklänningar.. Bild på det kommer i ett annat inlägg :) 

Ne nu börjar det snart! 

Kväller..



Börjar med en fina bilder på mina små töser. Jag är så glad över att just jag fick tvillingar, den tanken går inte att få bort. 

Idag har vi mest vart hemma. Inte gjort ett skit! Tommys mamma, Nisse och Fredde kom på eftermiddagen och fikade. Alltid trevligt med besök :) vi fick kartonger också. Flyttar om 2,5 vecka. Så tänkte väl börja packa lite smått. 

Evelyn har också fått inbjudan till kalas på lek och buslandet. Så hon kommer nog bli glad när hon får höra det :) 
Jag har saknat Evelyn & Tilma extra mkt idag. 


Nu tänkte jag ta och sova, är så sjukt trött. Tommy spelar ju ändå... Så kan lika bra sova :) imorgon ska vi åka till Örebro och köpa lite nödvändigt.. 

Godnatt ❤️

13 Augusti..

Hello, inte många inlägg alls de senaste dagarna. Men lusten finns inte, den finns inte för att det inte finns nå att skriva om. Evelyn och Tilma är hos deras pappa och vi gör väl mest ingenting. 

Just nu springer Nemi runt i gåstolen och Mileja sover. Nemi försöker rycka i gardinen. Så fort man säger ajaj så tittar hon på oss med ledsna hundögon och då är det svårt att hålla sig för skratt. 

Kanske kommer ett inlägg med massa bilder sen :) 


12 augusti..

Jaha var ett tag sen. Har inte mkt att skriva.
Men nu ska vi på 6 månaderskontroll med twinsen




6 månader

Grattis älskade Nemi & Mileja på 6 månadersdagen. Tänk att ni redan är ett halvår. Tiden går alldeles för fort! 





9 augusti..

Godmorgon, vart vakna sen 6 tiden, men ligger fortfarande i sängen. Ska snart gå upp och duka fram frukost. 

Igår åkte vi tåget till Örebro och mötte upp pappa/morfar och Elisabeth. Vi gick till McDonalds och åt innan vi tog stadsbussen till Karlslund. Där det fanns massa skoj för barn att göra. 
Vi var in på tekniska museet, där kunde man experimentera och testa olika saker, lära sig om vatten och miljön. Sen gick vi till barnens trädgård. Där var det fint. 




Idag vet jag inte vad vi ska göra. Får se vad vädret erbjuder idag :) 

8 augusti..

Godmorgon, barnen kom nyss in till oss. Så nu ligger vi alla 6 i sängen och myser. 
Idag ska vi till Örebro och träffa pappa/morfar och hans fru. Vi ska mötas vid slottet och ta stadsbussen till karlslunds herrgård. Där vi ska fika och barnen få leka. 



Tröttast i stan :)

Ligger i sängen och är sjukt trött. Tommy sitter och spelar. 
Strax innan lunch hade jag telefontid med vårdcentralen. Pratade lite om Mileja. 
Hon har alltid sen hon föddes vart flåssig och andats snabbt. Hon får ibland andningsuppehåll när hon sover och måste ibland kippa efter luft. Men vi har ändå inte tyckt det kännts akut.. Igår så blev hon blå under fötterna och i handflatorna (hon var inte kall). Tänkte om hon syresätter sig dåligt. Men vi ska ju på 6 månaderskontroll på tisdag, så vi tänkte fråga då. Sen idag på förmiddagen så vart hon blå/grå om läpparna. Så då kände jag att jag ringer till vc iaf och hör vad dem säger. 
Syns dåligt på bild, var värre i verkligheten. Läpparna var mer blå.. Bilden är tagen precis innan det försvinner. Skitsamma..
Sköterskan på vc skrev upp allt jag sa och ville sen rådfråga på BVC. Så hon ringde upp mig igen efter hon pratat med BVC. De hade ringt till barnmottagningen på usö och dem ville träffa henne för att utesluta hjärtfel. 
Så Tommys mamma var så snäll och körde. De ville ha in henne så fort som möjligt. 
När vi kom dit fick vi komma in ganska så snabbt. Sköterskan kollade massa saker. 
Syresättningen: 100
Temp: 37.7
Puls: 120
Andning: 50 andetag/min

Så allt såg bra ut. Sen kom läkaren in och lyssnade på henne och kände och klämde. Mileja gillade honom, hon log så stort. Han tyckte att hon gjorde hans dag till det bättre :) hjärta och lungor lät bra. Men han utesluter inte hjärtfel föralltid, men nu tyckte han att allt såg bra ut och om det skulle komma tillbaka eller visa mer tecken på hjärtfel så skulle vi komma tillbaka. 


Det var de.. Imorgon bär det av till Örebro. 
Godnatt ❤️

7 augusti..

Godmorgon.. Sitter och tittar på Barnkanalen med barnen nu. Vi har nyss ätit frukost. Gå till dagis om en stund. 
Bebisarna sover som små gulligrisar. 

Jaha, bädda sängen och fixa barnen nu då :) 

6 augusti..

Herregud, vi närmar oss hösten med stormsteg. Idag har det vart svalt ute och varmt inne. Barnen har vart på dagis idag och imorgon sista dagen för veckan. På fredag ska vi till Örebro och hälsa på pappa/morfar och Elisabeth. Hoppas på fint väder så vi kan vara i Stadsparken. 
Alla fyra barn sover sen en timme tillbaka. Jag har precis duschat och ska snart sova också. Är så trött. Men skönt att komma in i vardagarna igen. Gå och lämna och hämta på dagis. Få lite mer rutin på tillvaron :) 







Varmt...

Usch vad kvavt det är.. Hoppas på regn, men hoppas väl mest att regnet åker till Sala isf. De behöver regnet mer än oss.. Usch vad hemskt det är, tycker så synd om alla drabbade och miljoner rosor till alla som jobbar med branden och tar hand om alla!! Hoppas verkligen att himlen kan öppna sig där.

Idag har barnen vart på dagis och vi har bara tagit det lugnt. Tommy hämtade dem själv, då det började regna då vi skulle börja gå. 
Snart kommer det någon och köper tvättmaskinen som vi har på annons. Skönt att bli av med den nu. 



5 augusti..

Godmorgon.. 
Här ringde klockan 6.15 och det var längesen vi hade larm på :)
Vi ska snart gå med barnen till dagis. 

Mina fina tjejer.. Ser ni vad brun Evelyn är? :D 

4 augusti..

Har tappat skrivsuget.. Men lägger in lite bilder bara!

Haha så där kan man ju inte se ut på stranden..


Hej kassler :D


Fy, vad tråkig lillasyster är!! 

Bella tipsar..



Den är riktigt god. 

2 augusti..

Som vanligt har jag väl inget roligt att skriva. Men jag har precis kommit ut ut duschen och fått på mig rena kläder. 
Vi ska snart dricka en kopp kaffe och sen gå till bakluckeloppiset. Se om man hittar nå fynd :) 



Svårt att komma till ro..

Nu ligger jag i sängen med ett öga ner i kudden och ett mot mobilen. Trött så det svider i ögonen. 
Nemi hade lite svårt att komma till ro ikväll. Hon var jätte trött men låg och sprattlade. Tog upp henne i famnen och mös lite. Nu har jag lagt tillbaka henne i sin säng. Vnnb
Jaha nu somnade jag till och råkade skriva lite konstigt i sömnen ;D haha, som ni ser..

Nemi sitter nu helt själv jätte länge. 



Avslutningen...

Idag har vi vart på avslutningen av simskolan. Evelyn fick diplom och var så nöjd. Det avslutades med Mora träsk. Tydligen över 600 personer där och tittade. 






Nu ska vi snart fixa bebisarna i säng och sen äta lite gott framför tvn :) 

1 augusti..

Godmorgon, ligger i sängen och myser med bebisar. Idag ska vi iväg till avslutningen av simskolan som firas med Mora träsk. 
Men innan kommer någon och ska hämta tvättmaskinen.