Bakat idag..

Idag har jag bakat en del. Vid lunch tiden gjorde jag vaniljmuffins, blåbärsmuffins och tårtbotten. Vet inte vad som hände med muffinsarna men dem går inte att få loss från formarna, har aldrig misslyckats med det förut. Tårtbottnarna blev lyckade, hoppas jag iaf. Blev chokladbottnar. Ska ha hallonmousse som fyllning och sen rosa vitchokladfrosting på. Ja bild kommer på måndag (om jag lyckas). Sen nu på eftermiddagen gjorde jag vaniljbullar, 53 st. Hade tänkt göra hallongrottor också, men energin gick ur mig. Så det blir att fixa det imorgon kväll. 

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Känner mig trött och har sjukt ont i ryggen, fick det när jag gjorde bullarna. Måste stått snett eller nå.. I år var jag ute i god tid iaf med att baka, annars brukar det bli kvällen innan och samma dag typ ;) 

31 januari..

Godmorgon, sista januari idag då. Imorgon går vi in i februari och Evelyn ska på kalas på lek och buslandet. 

Idag ska jag baka allt som ska vara på Tilmas kalas. Men först skulle vi behöva handla och vädret är ju inte direkt på topp. Säkert 1 dm snö ute. Men det löser sig nog :) har iaf så jag kan baka muffins och tårtbotten. Så ska väl fixa de snart. 


En heldag med massa olika ;)

Tog en promenad med alla barnen och lämnade Evelyn & Tilma hos deras pappa. Sen lånade jag hans bil för att åka en sväng till Linde, hämtade upp Tommy och sen en sväng till mejk. Köpte lite till kalaset. Sen fuskade jag med maten idag faktiskt, vi åt på wokhouse. Men idag kommer jag faktiskt äta och dricka lite gott. Som sagt jag är inte i en diet. Men imorgon blir det inte massa gott. 
När vi kom hem var jag på vårdcentralen. Det gick väl som jag trodde, får remiss till usö. De ska kolla karpaltunneln och utesluta den. Är det inte de så ska jag tillbaka till vårdcentralen. Då är handleden överansträngd. Nu har jag fått lite starkare tabletter att ta sålänge. Sånt är livet. 
Nu sover bebisarna och vi väntar på fångarna på fortet. Till det lite nötter och Cola Zero. Imorgon ska jag testa göra grönkålschips ;) 



Frukosten..

Dag 4.. 

Havregrynsgröt med bär och honung, smörgås och c-vitamin. 


30 januari..

Godmorgon, snart är januari slut och och då går vi in i februari. På måndag fyller Tilma 4 år också... Så imorgon ska jag baka allt och förbereda tårtan. Det kommer bli en rosa tårta iaf! Ska baka vaniljbullar, cupcakes och hallongrottor kanske, men vet inte än. Kanske gör chokladbollar med. 

Inatt har Evelyn & Tilma sovit hos oss. Jonas är jätte förkyld och har svårt att sova på nätterna, så då tog vi dem inatt. Hoppas han sov bättre inatt då han var själv då ;) men han hämtar dem vid 11 tiden. 
Barnen kom upp strax efter 6. Bebisarna vaknade 7.30 så jag fick sovmorgon. Nu ska vi snart äta frukost. Blir havregrynsgröt med bär och en god smörgås för mig. 
Ikväll funderar jag på att unna mig nå gott. Skulle vilja testa göra grönkålschips också, ser så gott ut. Annars kanske lite popcorn bara. 

Ninja warrior..

Äntligen ett lite roligare tv-program än allt jäkla skit som går nu.. Till de åt vi varma blåbär med lite honung och kvarg.. 


Nu blir det snart sängen, är trött och känner mig slut i kroppen. Imorgon blir det att träffa läkaren, hoppas vi kan komma fram till nå på en gång, jag orkar inte få remiss här och där.. Tar sån tid att få tid då! Men men det återstår och se :) 



Middagen..

Till middag blev det lite enkel mat. 

Sås gjord på kvarg, hur gott som helst! 

Kvällspromenad..

Tog en promenad nu ikväll, ensam! Det var skönt att få rensa tankarna lite och med musik i öronen gick det bra. Det tråkiga är de jäkla blasket som är på vägarna. Sjönk minst 5 cm varje steg, blöt blev jag också.. Men det var skönt ändå. 




Sötsug..

Jag har aldrig vart en godisätare, men socker är det i nästan allt. Så socker har jag fått i mig dagligen. 
Nu när jag inte fått i mig knappt nå socker sen i söndags kanske, så känns det faktiskt i kroppen. En del av mig säger ge upp men andra delen säger fortsätt det blir bättre. 
Huvudet värker, kroppen känns svagare, tröttheten smyger sig på... Men jag ska inte köpa godis! Ne, fast nu är jag bra sugen på en chokladkaka med saltlaktris ;) men nej. Ska försöka vila en stund nu och försöka ta oss ut på en promenad efter. Nemi har inte sovit nå idag men somnar inte nu heller, Mileja sov på fm en kort stund. Ska blanda en skvätt välling och se om dem kan somna. Behöver sömn!! Blir kanske en promenad till affären och köpa mer kvarg som jag kan använda till smoothie ikväll då jag blir som mest sugen på nå ;) 

Kommer att ha vägning på fredagar eller söndagar. Kommer skriva varje vecka hur mkt -+ det är. Men vikten håller jag för mig själv ett tag till :D 

Frukosten..

Dag 3 med att äta nyttigare eller bättre. Inget direkt socker ätet på 3 dagar. Känner mig nöjd, även om det kanske har råkat finnas socker i något som slinkit ner. Men har absolut inte ätit nå godis. De som jag tror iaf det är socker i är naturella yoghurten jag åt imorse, men är osäker. 


Naturell yoghurt med mosad banan och cheerios, lingongrova med ost, tomat och gurka & ett glas med c-vitamin. Snart blir det en kopp kaffe. 

29 januari..

Godmorgon torsdag, känner mig ganska pigg. Mileja vaknade strax innan 7. Så nu sitter vi och myser i fåtöljen. Men hon sitter här och bara jäspar ;) 
Nu blir det snart frukost, sen en promenad. Ser ut som att det mesta av blasket smällt bort.. Men har så jäkla ont i handleden så vet inte om jag klarar av att köra runt på vagnen. Får ta ett varv runt området först och se hur det känns :D 
Nu vaknade Nemi också :) så ska byta blöjor sen äta frulle 

Middagen..



Gott var det! Bulgur blandat med lök i h köttfärs. 

Fy vilket väder..

Så tråkigt att det regnar ute.. Vill ut på en promenad medan det är ljust. Men det får nog bli en efter middagen.. Då behöver jag inte släpa ut vagnen. Vi har ju inga regnskydd till vagnen heller, oops.. Men man kan ju gå även på kvällen utan bebisar. Musik i öronen och bara tänka för sig själv. Hoppas bara det inte vräker ner regn då. Sen är det bara blask på marken! Aja, det behöver ju inte stoppa en promenad ;) 
Nu har jag nyss avnjutit ett gott saftigt päron. Ska snart starta en maskin tvätt och klä på Mileja som fortfarande är i blöja. Sen påbörja maten. Tommy kommer vid 16.30 och då hoppas jag han har hittat muffinsplåtar på Ica. Så jag kan göra cupcakes. 

Jag vet att jag skriver massa tråk bara! Men har man tråkigt så har man ;) 

Bara massa bus..

Det ända bebisarna gör är att busa. De river runt och är överallt. Nemi staplar runt och tror att hon kan bestiga berg. Ligger en ganska stor leksak på golvet så ska hon kliva upp på den istället för att gå runt den. Mileja är lilla busen som är lite lugnare. Hon vet lite mer vad som inte får röras. Men blir hon arg lägger hon sig platt på mage stel som en pinne. Nemi hon kastar sig runt och skriker ;) men om ni har sett klippet som cirkulerat på Facebook med tvillingarna som ska vara i kylskåpet pch pappan flyttar på dem. Ja så är det här hemma hela tiden. Speciellt inne på toaletten. Fattar inte vad som är så intressant där. Ja man kan säga att den här mamman är helt slut på kvällarna. 

28 januari..

Dag 2 med nyttigare liv.. 
Frukosten idag bestod av kvarg, blåbär och cheerios med en lingongrova med ost och tomat på. Som sagt ser ni att det är inget diet så. Bara nyttigare liv! 

Till lunch blir det samma som igår fast med broccoli också. Till middag blir det köttfärs med bulgur ärtor och massa grönt. 

Vårdcentralen på fredag..

Då jag nu har gått 8 månader med ont i handleden så har jag äntligen tagit kontakt med vården. Har ju så obt när jag använder högerhanden och kan inte använda den till mkt längre, går inte att stödja med den längre. Så måste kolla upp! Vet att det kan bli så när man har småbarn men känns som att 8 månader är för lång tid.. Se vad läkaren säger! 
Använder ju nu handledsstöd :) se om jag kommer behöva köpa med skena också.. 

Middagen..



Bulgursallad, kyckling, grönsaker och fetaost mosad i kvarg.. Riktigt gott :) 

Början på ett hälsosammare liv..



Nu ska jag börja tänka mer på vad jag äter och inte äta lika mkt längre. Jag kommer absolut inte sluta med någonting men dra ner på kolhydrater. Försöka att inte äta pasta/potatis/ ris till lunch men sånt till middag. Börja lägga till mer grönt och frukt på tallriken :) 

Önska mig lycka till 🙈🙉🙊

27 januari..

Igår eftermiddag åkte vi till stan för att köpa det sista presenterna. Så nu är det klart! Tilma fyller ju år på måndag så då blir det kalas 1.. Måndagen efter fyller bebisarna så då blir det kalas 2. Mkt att fixa inför det. Tilma ska få cupcakes och bebisarna funderar jag på om jag ska göra popcakes eller vad heter dem? Bollar på pinne ;) det blir bra, haha! 

Tänkte kanske baka muffins till cupcakesen idag så man inte få för mkt att göra i helgen. Ska även baka bullar, hallongrottor och lite smått och gott. Så har en del att fixa inför kalas. Vet inte vad jag ska göra för tårta heller tills de fyller ;) men det löser sig. 


Loppisfyndat idag!

Idag vid lunch hämtade Anna upp mig för att åka på loppis. Inget jag ångrar iaf :) haha

Hittade massor jag ville ha, men tog det lugnt med shoppandet. 






Tavla 30:- { hänger på bebbarnas vägg} 
Muminlåda 30:- { till bebbarnas hörna}
Mattor 50kr/st {barnens och tv-rum} 
Pall 80:- {bebbarnas hörna}
Låda med lilla Anna 30:- {barnens rum}

Så nöjd! 

25 januari..

{ g o d m o r g o n }

Här gick jag upp med Nemi vid 7 tiden, då låg Evelyn i sin säng och spelade på ipaden. Efter ett tag kom Tilma upp och efter det Tommy och Mileja. Nu har vi precis ätit frukost och jag ska snart hoppa in i duschen. Ska åka på loppis med Anna sen runt 12 tiden :D 
Annars vet jag inte riktigt vad vi ska göra idag... Blir väl att gå ut så Evelyn får åka skidor. 

|| ha en trevlig söndag! 

Pizza och kallt ute..

När Tommy kom hem så gick vi ganska direkt till affären, är ca 2 km dit. Vi köpte gott tills ikväll och imorgon. Se om barnen orkar kolla fortet med oss. 
Vi åt pizza för en liten stund sen. Nu äter Evelyn & Tilma sitt godis framför Frost. 

Imorgon om det blir bra väder så ska vi gå ut och kolla när Evelyn åker skidor. Åka lite pulka också :) 

Dagens bebisar..




Full fokus när man ska springa fort.

Alltså krullet =D

Haha vilket hår Evelyn hade när hon var bebis ;D 
 
 
 


 
 
 

23 januari..

Godmorgon fredag, gick upp vid 7.. Evelyn kom upp redan 5.20 och trodde hon skulle få spela på ipaden, men nej!! det fick hon inte.. 
Däremot Tilma tog sovmorgon till 8.30, tror hon behövde det :) 

Idag blir det att köpa hem lite godis till barnen.. Se om barnen vill se fångarna på fortet ikväll med oss :) Evelyn älskar det. 
Ute är det -13.5 grader och ett härligt vinterland! 
Igår åkte Evelyn på sina skidor som hon fick ärva av sin moster.. Hon vill åka idag också, så det blir nog att gå ut när Tommy kommer hem från skolan. 




Tacos..

Dagen har bara swishat förbi. Jag har fixat mer i bebisarnas hörna och satt upp sänglampor åt Evelyn & Tilma. Städat har jag också gjort (som vanligt). Nu kommer snart Tommy hem från skolan, det blir tacos till middag idag. Jag storhandlade ju igår, så nu är frys, kyl och skafferi fullt. 
Bebisarna bråkar med varandra just nu, Nemi blir skit arg när Mileja grejar med samma sak som henne. Just nu är det gåvagnen Nemi vill ha för sig själv.. Mileja släpper inte så Nemi kastar runt sig på golvet och skriker. 

Köpte fina murgröna igår på Ikea, det var köp 2 betala för 1. 



21 januari..

Godmorgon, sitter med en kaffe som vanligt och funderar på hur jag ska fixa bebisarnas "hörna". Men på något sätt ska jag lösa så dem får en egen plats att ha sina leksaker, böcker mm.. 
Då vi bor lite trångt och kommer att göra ett tag. 

Igår var jag på Ikea och shoppade lite.. En Kallax till bebbarna och lådor till den. 

Ja ni ser ju lite hur kaoset är, men hoppas det blir bra sen. 



20 januari..

Imorse gick vi upp 6.00 ca. Måste gå upp tidigt om vi ska hinna fixa oss och sen gå till barnens olika dagis. Men på morgonen hörde Bosse av sig att han kunde köra Evelyn till skolan då han ändå skulle köra Therese (syrran) till skolan. Han kan hämta Evelyn också när hon slutar vid 13 tiden. Så himla snällt! Jag har inga problem egentligen med att gå men så svårt när det snöat och är oplogat. Då tackar man inte nej till hjälp..  Det är ändå 4,2 km fram och tillbaka :) 

Nu sitter jag här med en kaffe medan bebisarna leker. 
Nemi ska in i alla trånga vråer. 
Då blir det så att man fastnar :D haha 

Nu ska jag köra igång en tvätt sen dammsuga innan varenda leksak ligger på golvet. 



Om exakt 2 veckor fyller Tilma 4 år och om exakt 3 veckor fyller Nemi & Mileja 1 år... vart tar tiden vägen? 

Första riktiga olyckan..

Nemi satt mitt på golvet och sen helt plötsligt blev hon jätte ledsen. Då såg hon ut så här på näsan

Lilla gumman! 

De här med födelsedagar..

Den 2 februari fyller ju Tilma 4 år. Vet inte riktigt vad jag ska köpa, men funderar stark på bl.a en Xeno. 

Men vet inte om det är värt pengarna. Den är nedsatt från 999:- till 499;- på lekmer. Tror Tilma skulle gilla sitt monster. 
Tycker det är så svårt att köpa till barnen. 

Hon vill iaf ha en vanlig hederlig jordgubbstårta och det ska jag väl kunna fixa. Sen tänkte jag baka bullar, cupcakes och nå mer kanske. 

19 januari..

Godmorgon, gick precis upp. Tommy hade med sig bebbarna upp innan han drog till skolan. Så nu sitter jag här i soffan, bebisarna kollar på Barnkanalen.,

Se vad som hittas på idag då, men blir nog lugnt. Det har kommit snö igen :( så jäkla trött på detta väder nu. Snön kommer sen kommer regnet och då fryser det på sen så det blir isgator. Ne nu vill jag ha vår 🌸 

Ikväll kommer barnen hit, ska bli mysigt. Hoppas dem kommer med ett bra humör ;) har saknat dem, fast dem åkte i onsdags bara.. 



Fiskgratäng blev lunchen idag..




18 januari..

Godermorgon! Trött... Fast jag sovit bra inatt. 

Igår så började bebisarna bråka lite, eller Mileja kom och ställde sig där Nemi stod. Så när Mileja rörde samma sak som Nemi rörde så blev Nemi jätte arg och skrek till på Mileja, men sen bet hon på Milejas hand. Det vart ett tandavtryck och Mileja vart jätte ledsen. Stackars liten.. Trodde inte dem skulle börja med sådant redan! 

Annars igår så kom Tommys kompis Tim hit. Han hade med sig chips och dipp.. Vi mumsade i oss och spelade yatzy. Riktigt kul faktiskt! Alltid roligt att få skratta! 

17 januari..

Godmorgon, imorse gick väl jag och Mileja upp vid sju tiden, Tommy och Nemi gick upp lite tidigare. Men nu har vi iaf ätit frukost och hunnit leka massor. Snart blir det en kopp kaffe och dusch, så man kan starta dagen sen.. Fast vad som ska hittas på idag det vet jag inte. Tommy pratade lite om att Joanna och Tim kanske skulle komma, men vi får väl se.. En promenad till affären blir det iaf :) ta med och panta lite. 
Hoppas ni får en fin lördag! 


Sängen kallar..

Nu är fredagen över.. Till middag åt vi spagetti med köttfärssås. Köttfärssåsen kokade ungefär 1 timme och så mkt godare det blir.. 
Sen drack vi kaffe och åt kaka till. Bebisarna fick en varsin halva av en ballerina kladdkaka ;) det var smarrigt och kladdigt. Men såklart gillades det... Inget dem kommer att få varje dag så ni behöver inte oroa er. Skulle aldrig göda upp mina barn och ge dem ett sockerberoende. Men testa måste man få göra! Efter det fick dem bada. Mileja verkligen ÄLSKAR att bada. 

Små kladdgrisar! 

Sen har vi kollat på fångarna på fortet och ätit lite chips och dipp. Det var smarrigt och länge sen :) 
Nu ska jag iaf sova och hoppas på att bebbarna vill sova till iaf 7. 

Godnatt! 

Städat..

Har bara skurning av golv kvar, men det får jag göra när bebbarna somnat. Ska slå igång en tvätt nu. Skönt att ha städat till helgen. 
Ska snart ge en banan till bebisarna och sen ska dem få välling och hoppa i säng en stund. 

Försöker spela lite sly cooper men det vill inte bebisarna. Så får väl göra som dem vill då. 




16 januari..

Godmorgon! Idag har Nemi en slå-i-huvudet dag, hon har redan ramlat och slagit sig i huvudet 2 ggr. 
Nu går hon hela hela tiden... Kryper knappt inget längre om hon inte är ledsen. 
Snoret rinner på båda två och en hosta som inte är nådig. Men hoppas dem snart blir piggare, de är ju lite kinkigare än vanligt när dem är sjuka. 

Jaha, idag är det fredag! Så det blir mys med älsklingen, nå gott som chips och dipp kanske. Det var iaf längesen... 


Förskola..

Snart är det dags för bebbarna att börja på dagis. Jag har sökt om dagisplats till den 1 mars. Känns tungt att redan lämna bort dem i andras händer, men måste ju jobba. 
Så nu har jag iaf börjat titta på lite bra att ha kläder till dagis. 




Tulpanens dag!

 
Blir nog en promenad snart till affären och köpa mig ett par av mina favoritblommor! 

15 januari..

Tjoho! Här ligger jag i sängen igen, bebisarna dricker välling. Hoppas dem somnar båda två så jag också kan vila. Är så trött.. Fast jag gick upp vid 7. 

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Bebisarna är ju fortfarande förkylda. Så blir kanske en kort promenad, kan väl aldrig skada. 

Wihoo, båda sover så jag ska också passa på att göra det ;) 

Sova!

Nu ligger jag i sängen och kollar runt på telefonen, tänkte få min skönhetssömn snart.. Ligger och lyssnar på mina små förkylda twins. Man hör att det är lite jobbigt med snoret i näsan, men dem sover så gott ändå. Tycker det är så jobbigt när bebisar är förkylda, snoret rinner hela tiden och dem blir så kladdiga runt näsan. Hoppas de försvinner snart.

Imorgon blir det iaf en promenad och jag hoppas det inte är lika halt då som det vart idag, herre jisses vad halt det vart. Man går på helspänn hela tiden. 
Det var en äldre dam som halkade omkull här ute tidigare idag, jag stod och tittade ut genom fönstret och då såg jag henne flyga omkull :( sprang ut, men hon hade hunnit resa på sig.. Allt gick bra iaf sade hon. Så hoppas hon inte sträckte på sig eller nå. 

Ne nu är det tungt att hålla upp ögonen, godnatt :)

Flytta om..

Idag bytte jag sida med sängarna. Så vår säng står där bebisarna hade sina sängar och bebisarnas där vår stod. Då Mileja nådde dörren från sin säng. Hon vill inte sova när hon vet att hon kan öppna dörren och se oss där ute. Vill bara testa, sen flyttar vi nog tillbaka sen

Tavlan har jag tagit ner.. 



Tyst..

Nu har Evelyn & Tilma åkt till Jonas och ska vara där tills på måndag. Blir så tyst! 
Mileja sover och Nemi håller på och krånglar i sin säng.. Hon som inte kommer ihåg hur man vilar middag ;) 
Hon sitter i sin säng och ropar mamma, så ska väl ta upp henne och mysa innan Mileja vaknar.


Vill ha hem detta!!




14 januari..

I slutet av den här månaden blir det en beställning till alla barnen.. 







Sjukstuga??

Tilma har vart lite snorig sen igår men nu verkar det ha brutit ut. Hon är typ Dunderförkyld.. Det värsta med henne är att hon blir så dålig när hon är förkyld pga hennes förkylningsastma. Imorgon åker dem till Jonas, så hoppas hon blir frisk fort. Bebisarna är också Dunderförkylda, snoret rinner och man hör rosslet i andningen. Är ju lite rädd för rs-viruset.. Tilma hade ju de när hon var 1 månad. Usch värsta jag vart med om typ. Inlagd flera dagar och nej, det hoppas vi inte på. 
Hoppackad andra klarar oss! Men säkert inte! 
Mileja var jätte svår att få att somna ikväll, inte så konstigt kanske om man är förkyld. Hon var iaf glad till en början, men sen blev hon så trött att hon knappt orkade med sig själv. Tommy fick henne att somna i hans famn tillslut :) 
Nu ska jag sova, känns som att det kan bli en tuff natt... Nattinatti ❤️

Vila, vad är det??



Hade tänkt vila när båda bebisarna vilar nu på fm, men det var visst bara en som somnade, suck!! 
Men klart, svårt för henne och sova när näsan är så täppt. Aja, sova får jag göra ikväll.. 
Nu ska vi ut i det vita fina vinterlandet och hämta de andra tjejerna! 


Räcka till..

Ibland är det så svårt att räcka till. Jag har bara två armar. Som när båda bebisarna är ledsna och vill upp i famnen, vem ska jag välja?! Kan inte bära på båda två hela tiden heller. Men ibland så går det ;) 
Som idag när jag bäddade rent i barnens sängar, då ville båda upp till mig. 

Så nu ska jag bädda klart Evelyns säng :D sen byta bajs på Mileja och försöka få i mig lite lunch.. 

13 januari..

Nyss hemkommen från att ha lämnat barnen på dagis. Det blev 4.5 km promenad. Men skönt... Så jäkla halt och bukligt ute, så det var så svårt att gå. Men nu är vi hemma och jag ska snart dricka en varm kopp kaffe. Vid 13 ska jag gå samma vända igen för att hämta dem på dagis. Så det blir ca 9 km jag måste gå dem dagarna jag har barnen på dagis! 

Bebisarna busar runt som vanligt och vill riva och äta på allt! 


Busungar..

Idag har jag en riktigt busig bebis. Nemi har rivit två blommor och gör bara sånt som hon inte får. Mitt i min frustration och surhet så blir bebisarna hungriga och bara skriker, klättrar på mina ben och båda vill upp så lyckas jag välta vattnet till vällingen på mig, hela bänken och golvet. Men dem somnade iaf av vällingen och sov 45 minuter iaf. 

Evelyn och Tilma kom hit vid 11 tiden och ska vara här tills på onsdag. Tilma är förkyld men ändå pigg. Får se om det bryter ut.. 




12 januari..

Godmorgon, sitter i älskade fåtöljen och försöker piggna till. Bebisarna sitter och leker på golvet, de ville gå upp 7.15 så det var inte allt för tidigt! Men är så seg när man måste gå upp på sekunden. 
Barnen åkte till Jonas igår och sov över där, men dem kommer tillbaka hit idag. Han ska sluta lämna på Kvällsdagis och lämna dem här ist. 
Så de ska vara här tills på onsdag. 

Annars vet jag inte vad som händer idag, blir nog lugnt. 
Ne nu busar bebisarna! Måste gå dit ;) 

11 januari..

Snart är halva januari förbi. Känns så sjukt vad tiden går fort! Snart är det februari och då fyller Tilma 4 hela år och Nemi & Mileja fyller 1 år. Så två kalas blir det på loppet av 1 vecka. Men det ska bli kul.. 

Imorse kände jag mig utvilad och helt okej. Men min rygg gör så sjukt ont! Barnen var ut och lekte i snön redan innan 9 imorse. 
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men det är ju plogat så vi kan ju gå ut med vagnen idag.. Till mat blir det potatis, köttfärslimpa eller biffar och sås. 



Snön kom idag..



Mer än vi någonsin haft i vinter! 

Evelyn med tvillingarna!




Tvillingarna hos sin stora idol! 

10 januari..

Godmorgon! Lördag idag då :) skönt med helg. Då vi har Tommy hemma och vi kan bara vara. 
Vet inte vad vi ska hitta på idag, men något ska vi nog göra. Blir iaf att gå ut med barnen. 
Idag ska Nemi få vänja sig vid att gå lite i skor. 
Hoppas alla får en bra helg! 

9 januari..



Godmorgon! Äntligen fredag och det blir fredagsmys med barnen. 
Idag blev Nemi & Mileja 11 månader. Helt sjukt att dem blir 1 år om en månad :) 


Kväller..

Godkväll 💕
Nemi & Mileja ligger och sover, dem somnade direkt. Evelyn & Tilma sitter framför tvn i nattlinnen och ska snart borsta tänderna och få gå till sängs. Ikväll får dem ligga en stund med deras surfplattor, de har vart så duktiga och inte suttit mkt alls med dem :) 

Idag var jag på begravning och det var såklart jobbigt! Det var pappas frus mamma som har gått bort. Jobbigt att se alla gråta. 


Ne ta och få stora tjejerna i säng nu då. Har vart helt slut och sjukt trött de 3 senaste dagarna, känner att energin är slut. Men försöka ladda på med energi i helgen. Hoppas på sol så man kan få lite ork och kanske bli lite pigg! 

8 januari..

Godmorgon! Evelyn på dagis på skolan och Tilma på dagis. Idag fick vi skjuss av Bosse. Evelyn vart glad :) 

Idag ska jag på begravning och vet inte vad jag ska ha på mig. Men ska väl leta på något.. 

Jag är så sjukt trött på detta väder. All snö försvann (skönt) sen kom den tillbaka igår och idag regnar det. Så nu är det blask! Fryser det på nu så blir det isgata. Blä

7 januari..

Hemma med en varm och god kopp kaffe. 
Först lämnade jag Tilma på förskolan vid 7.40 och sen vidare 2 km för att lämna Evelyn på förskolan på dagis (första dagen idag) sen 2 km hem. Så min fåtölj var väldigt skön att sätta sig i. 

Små tjejerna sover ute i vagnen fortfarande. 
Snön bara vräker ner också. Det gillas inte. Den behöver ju inte komma nu. 

Utelek..



Första gången som bebisarna är med och leker ute.. Och är på marken :) det gillades. 

6 januari..

Hello.. Just nu står Tilma i duschen, Evelyn spelar på surfplattan och Tommy ger bebisarna gröt. Så jag passar på att skriva ett inlägg..

Tänkte ge lite info om barnen.. 

Evelyn, hon är på väg att tappa sin första tand. Den är jätte lös och hon är spänd. Hon är lite rädd över att hon ska svälja den på natten. 
Imorgon börjar hon på dagis på skolan också. Så hon blir så stor! Vet inte om det är positivt eller negativt, men jag känner mer åt det positiva :) 

Tilma, hon är som hon är, wild and crazy :) hon är överallt och är inte still många sekunder. Om ett par veckor fyller hon 4 år. Stora tjejen! 

Nemi, hon går runt här hemma hela tiden. Hon kryper bara när hon har jätte bråttom. Men annars går/springer hon runt. Hon säger en del ord som hej, tita=titta, Tata=tack tack, dä?, mama mm
Hon pekar och säger dä till mkt och vill vara mkt i famnen. En riktig morsgris är hon också. 
Hon är för det mesta glad och älskar att busa (lyssna vad är det liksom?). När man tar bort henne från hennes bus så blir hon galen. 

Mileja, är en glad skit med ett leende på läpparna jämt. Hon är inte lika snabb som sin tvilling men hon är inte långt efter. Hon kryper med en hejdundrande fart och klättrar runt. Hon går snabbt vid möbler och försöker gå på egen hand. Nu tar hon ca 2-4 steg själv mellan oss. Så hon är på G. Hon ser väl hur Nemi gör. Hon älskar mat eller att äta. Stor i maten ;) hon pekar också på saker men säger inga ord direkt mer än mama. Men hon förstår mkt vad vi säger. Hon är också en bestämd liten dam. När hon är hungrig så ska vällingen gärna vara i hennes händer på en sekund. 
Mileja är en riktig tränare. Hon gör armhävningar, situps och massa övningar varje morgon haha! Ser så kul ut.. 

5 januari..

Måndag och Tommy är tillbaka till skolan efter lite mer än 2 veckors ledigt. Vart skönt att ha han hemma. Men nu är vardagen tillbaka :) vår jul- och nyårsvecka har vart jätte bra. Vi fick bra julklappar pch barnen är jätte nöjda. 

Just nu sitter jag med en kopp kaffe och tittar på när Evelyn spelar. Tilma leker med barbien på sitt rum. Hon verkligen älskar Barbie, sitter minst 1 timme och leker.. Så nu när hon fyller 4 år blir det lätt att köpa presenter. 

Ne nu ska jag fixa här hemma innan bebisarna vaknar! 

Tvillingar..




2 januari..

Godmorgon, idag är det exakt 1 år sen vi fick veta vilken dag vi skulle göra kejsarsnitt. Den 10 februari klockan 8.00. 

Här var jag kanske i V.32-33 eller nå. Sjukt att jag hade 2 stycken i min mage. Nu är dem snart 1 år. De kom med akut kejsarsnitt dagen innan det planerade då vattnet gick. 

Om exakt 1 månad fyller Tilma 4 år också! 


1 januari..

2015


Helt otroligt vad 2014 gick fort.. Nu blickar vi framåt och i februari fyller Tilma, Nemi & Mileja.