Tiden går för fort..

Nu klockan 20.00 är det exakt en vecka sen som vi åkte in till förlossningen.. I söndags klockan 6 på morgonen började mina värkar som va en halvtimmes mellanrum så det va bara förvärkar.. men klockan åtta på kvällen då började värkarbetet på riktigt.. Öjöjöj säger jag.. Men 7 timmar senare va hon ute min prinsessa.. Klockan 02.57.. Bästa stunden i mitt liv..
Förlossningsberättelse kommer senare någongång.. orkar inte skriva de nu..



 


Evelyn Mea Norling


Hade bra



 


Äntligen..

Äntligen är den efterlängtande lilla prinsessan ute..
Lyckligast i världen..
25/5 kom hon 02.57 på natten..
3160 g och 49 cm lång..


Orkar inte skriva..
Hade bra

BF+3

Frida-  Torsdag eller Söndag När det är mörkt..
Milla- 22 Maj, Morgonen..
Jonas- 23 Maj, hans födelsedag..
Tina- 23 Maj =)
Issa- 24 Maj =)
Jag- 25 Maj, på natten..
Anna-25-26 Maj, =)
Emelie- 26 Maj, hennes födelsedag..
Maria 27 Maj, På kvällen..

BF+1

Jaha då har man gått förbi mållinjen.. =/ nu har man ingen aning om när det sätter igång.. =) Känns både positivt och negativt.. Allt är jobbigt just nu.. Mår illa hela tiden, har inte ätit sen igår morse.. magen bara skriker efter mat men svaljet är för känsligt för att få nå där, inte ens vatten går ner. Sen inatt hade jag starka värkar hela tiden kändes som mensvärk i magen och ryggen. Men nu på morgonen avtog dom.. FAAAN.. haha hoppades nästan på att det va pågång, men icke sa Nicke..


Frida-  Torsdag eller Söndag När det är mörkt..
Milla- 22 Maj, Morgonen..
Jonas- 23 Maj, hans födelsedag..
Tina- 23 Maj =)
Issa- 24 Maj =)
Jag- 25 Maj, på natten..
Anna-25-26 Maj, =)
Emelie- 26 Maj, hennes födelsedag..
Maria 27 Maj, På kvällen..

Men Emelie hade en liten tanke om att hon kommer 23 maj oxå.. haha men vi får se.. Någon måste ju ha rätt.. =)

Snart kommer jonas hem, då ska vi åka in till stan och greja lite, handla mat och en sak till bebis mm..




♥ 1 dag kvar..

Nu är det bara en dag kvar till beräknad förlossning.. hehe känns lite konstigt, för jag fattar inte riktigt att jag snart ska ha en bebis..! Och att magen kommer försvinna.. kanske den sitter kvar oxå.. haha.! Men den ska jag jobba bort i sommar..

Idag när jag vaknade kunde jag knappt gå, varför ska det göra så fruktansvärt ont.? Orkar inte det här mer.. kom ut nuuuu.. Och igår hade jag väldigt starka förvärkar, oregelbundna men dom gjorde ont.. hehe hoppas snart att det kommer igång.. vill ju inte gå över tiden så jag måste bli igångsatt.. haha

Maten idag blir potatisklyftor, kött och kantarellsås. Mums...

Hade så bra


Längtan blir större och större..

Nu börjar det bli väldigt jobbigt att vara fet, det är tungt och ryggen värker.. Orkar inte vara gravid mer nu..
Kan inte förstå att en del tycke ratt det är kul att vara gravid, nee fyyfaan det tycker inte jag. Men lätt värt de, men dom som tycker det e kul mår säkert bra hela tiden oxåå.. =) hehe jag har ju haft mina problem hela tiden men snart så är dom över.. fast då blir det vakna nätter med bebis och massa skrik. hehe

Nu är längtan efter våran dotter så stor att jag börjar bli depp.. Mamma och Pappa vill se dej nuu, vi vill hålla och krama dej. Visa våran kärlek till dej. Och bara njuta av att vi blir en bra familj..!




Fiffi min älskade hund, du ska få bo hemma hos Anna den tiden vi ska vara på förlossningen och några dagar när vi kommit hem, för att vi ska få lite tid för bebis..
-Tack Anna att du ställer upp-




Dom som gissat.. !

Frida- Söndag eller torsdag, När det är mörkt..
Milla- 22 Maj, Morgonen..
Jonas- 23 Maj, hans födelsedag..
Tina- 23 Maj =)
Issa- 24 Maj =)
Jag- 25 Maj, på natten..
Emelie- 26 Maj, hennes födelsedag..
Maria 27 Maj, På kvällen..




Regn..

Usch vilket dåligt väder, va ute med Fiffi nyss. Hon kissade på engång och skulle in direkt efter.. haha hon vägrade fortsätta gå. Skönt för mej att slippa gå i regn.. Så nu springer hon runt här hemma och försöker torka.. =)

Igår gick ja hem till mamma på förmiddagen och var där i flera timmar.. hehe roligt. Jonas va och hjälpte sin pappa med att stapla brädor eller va det va.. Så jag och mamma åkte en sväng ut till medinge för att köpa blommor. jag köpte massor av blommor till balkongen. så nu är det fint där ute.. Haha.. Men man måste ju krångla att ta in dom varje kväll för det är för kallt ute då.. =/ det är lite jobbigt men men ska man ha det fint så..!  Sen vart jag bjuden på mat hos mamma, det blev stek, potatisklyftor, sås och morötter.. göttis..



Jag e så jävla förbannad, jag har fixat NIX men ändå ringer telefonförsäljare hit.. jag blir galen.. Idag vart jag så arg att jag skrek ett och annat.. får man väl hem papper snart från polisen.,. haha ne så illa e det inte.. =) men men idioter..


jaha nee nu ska jag ställa mej och diska..
Hade bra

Sommardag..

Idag har det vart väldigt fint väder.. Vi har vart och kollat på blommor som ska inhandlas till balkongen när vi får lön.. Längtar.. Sen har Jonas, Jens, Conny och Jimmie spelat lite boll ute och sen kom Linus oxå hit, då blev det grillning och robinson.. Haha och nu sitter grabbarna och kollar på nån film. medans jag sitter här och drygar. =) men ska snart sova tror jag...







Ja nee nu ska jag nog sova..
NattiNatti.
Puss

V.40 (39+1)

Dom som gissat.. !

Frida- Söndag eller torsdag, När det är mörkt..
Milla- 22 Maj, Morgonen..
Jonas- 23 Maj, hans födelsedag..
Issa- 24 Maj =)
Jag- 25 Maj, på natten..
Emelie- 26 Maj, hennes födelsedag..
Maria 27 Maj, På kvällen..


Haha jaa herregud alla gissade en varsin dag, kul och se om någon har rätt.. Och alla tror att jag går över tiden.. =) spännande.. Se om några fler vill gissa kanske..




Tagen idag... hehe


8 Dagar Kvar..

Herregud, snart är jag på dagen då bebis är beräknad.. Men undrar om jag kommer gå över tiden..! Det tror jag säkert de blir..

Vilket datum tror ni jag får på?? vore kul om ni gissar... haha


Allt är iaf klart, nu kan hon få komma när hon vill.. Vi längtar och väntar.. Skulle vara skönt att ha det gjort nu..


Nedräkningen pågår....

Vilken dag..

Idag väckte barnmorskan mej, hon ringde vid 9.. hehe men det var skönt för då kommer jag upp i tid.. jag gick upp åt frukost eller jag maten från igår.. Jag gjorde kinamat igår, biff med bambuskott och champinjoner.. Det smaka exakt som deras, fattar inte hur jag lyckades.. Gott va de iaf.. Sen satt jag lite vid datan och tråka ut mej totalt.. hehe sen ut med Fiffi på en lång promenix, det va skönt men det blåser ute..
Hem och diskade och lagade mat, stuvade makaroner, korv och köttbullar.. =) gott..

När baby kom hem åkte vi ner till ica och hämtade min nya telefon, min andra har gått sönder nu.. =/ hehe


Ja just ja, när jag va ut med Fiffi imorse så ramlade jag.. haha så pinsamt de va. Jag gick på en kulle med massa gräs och ojämnt va de. så jag vrickade foten (AJJJJJJJJ) och rasade omkull.. haha landade lite på magen, + att jag sträckte magen.. så jag har ont i foten, magen och benet.. haha hoppas ingen såg mej.. Måste sett dummt ut, Fiffi tittade på mej som om jag vore klumpig... Fast det e jag ju kom jag på... Ne men det va otäckt, inte så kul om jag landat helt på magen. =/


Aja slutskrivet nu..

Natti gott folk


Så här ser telefonen ut.. =)


V.39 (38+4)


Jobbigt..

Just nu känner jag mej tjock och fet.. Klumpig och allt är jobbigt.. har ont hela tiden.. Inga värkar men ont i ryggen och i ljumskarna.. Känner mej väldigt tung just nu iaf..
Fick höra att pappas jobbarkompis fått en bebis nyss och dom skulle få en flicka, men det pluppade ut en pojke. =/ Jag tror nästan att det kommer att bli samma sak för oss.. haha då får pojken åka hem i rosa kläder.. hehe nerrå vi har lite neutrala kläder oxå.. men för mej spelar det ingen roll vad det blir men man har ju ställt in sig på flicka och har nästan bara rosa saker.. =) så det skulle bli lite konstigt.. Och vi har även kommit på namn nu, men det är hemligt... =) haha inte 100% säkra än men det lutar åt det här namnet.. Så det får ni veta när bebis är född.. =)

Haha nee nu ska tjocka jag gå och leta fram kläder jag ska ha på mej.. om jag kommer i dom.. =(


Hade bra




Bilden tagen i torsdags då jag va i V.39(38+0)

Nu är jag i V.39(38+4)
10 dagar kvar.. =)


Lägger ner..

FyFan säger jag, nu har jag nog förstört hela ryggen..
Jag har städat i förrådet, bärt runt på massa tunga kartonger. Nu går det iaf att gå in där. Sen städat hallen, städat hela köket + att jag moblerat om i köket, Eme har ju gjort de då måste jag ju oxå göra det.. Haha Nee men Fiffi svimmar snart, hon springer och tittar ut där hela tiden efter katter.  Så nu ser hon inte ut längre.. Hehe. mkt större känns det.. Jag kan säga att det här har vart tungt för mej, är det bra att hålla på så här. Bära tungt och sånt när man e höggravid?? Haha kanske får pluppa snart.!

Min rygg gör så ont att jag kan varken sitta, stå eller ligga.. Faan känns som jag vill dö för en stund.. =(
Fötterna är svullna.. Usch kanske inte skulle ha gjort så här mkt idag.. =/ men men nu e det gjort..

Orkar inte mer nu
Ha det bra

Yeeeaaa..

Jaha vad ska man hitta på idag då?? Jo jag ska städa nere i hallen och lite i förrådet.. Som man knappt kommer in i.! Fattar inte vart alla grejer kommer ifrån. Men det blir dagens gåta, om jag kommer in där, måste klättra.. haha kanske fastnar där inne så Jonas får komma och rädda mej,.. =) nerrå så illa e det fkt inte..


Igår kväll bakade jag chockladrutor med strössel på.. Mums.. Jag och jonas åt typ upp allt.. haha, jag vet att du älskar dom kakorna Eme..! =)

Nee städningen börjar nuuuu.!


Längtar...

Längtar så otroligt mkt tills prinsessan kommer ut.. Men ändå så känns det som man behöver den här tiden som e kvar oxå. Allt går så sakta men ändå så fort.. Nu är jag här som jag aldrig trodde jag skulle komma till.. För 8 månader sen visade det sej att jag va gravid, och det har vart väldigt jobbiga månader men ändå härliga... Allt känns så skumt.. Började med illamående från V.5-14 sen från V.14 så får jag ett helvete med foglossningen, så jag inte kan jobba =( och trött har jag vart till och från hela graviditeten.. Sen nu är allt tungt och jobbigt, ett tryck ner mot bäcknet så det känns som att hela jag ska spricka där nere.. Men jag har humöret uppe ändå. Hehe och varenda smärta och lidande är värt det. För snart kommer hon ut till oss och ger oss ett fantastiskt liv. Hon är välkommen ut nu... Men får stanna ett tag till oxå, för jag behöver tiden..!
Just nu ligger hon där inne och bara sparkar, det är så skönt att känna varje liten spark fast dom kan vara lite obehagliga. Men då vet man att hon lever..
Tänk nu om det skulle pluppa ut en liten pojke, att dom såg fel.. hehe Allt rosa man köpt, ska han åka hem i rosa kläder då?? haha Det spelar ingen roll vilket kön, men lite synd när man köpt tjejfärger.. =)

Jaja nee nu ska jag gå och lägga mej och fortsätta mina tankar, det bara snurrar i huvudet nu..

NattiNatti




Vagnen..



Förstår inte..

Asså helt seriöst så är det 16 dagar kvar till beräknatdatum.. är det inte sjukt.. Jag fattar inte att jag när som helst kan pluppa ut en liten prinsessa.. Känns helt otroligt.. Vilken upplevelse.. =) längtar så sjukt mkt till allt ansvar, blöjbyte och allt skrikande, ska bli så kul.. =) haha Sen få börja röra sej som en normal människa.. Börja träna.. Mhhhh längtar! Sen e det ju snart sommar oxå. Livet kan inte vara bättre..
Jag känner nu vilket bra liv jag har.! Även om det finns skit oxå i det men varför må dåligt. Ta vara på det bra nu, för du kommer aldrig tillbaka till den här tiden igen.. =) varför slösa bort den på skit.. =)


Nu är Jonas påväg hem från jobbet, vi ska åka ner och handla grejor till tacos.. MhMhMh.. hehe
Jag tänkte på en sak, när vi va hos Krille och Kamilla i torsdags så åt vi ju tacos! Vet ni vad dom har för nå i? Hahaha Jo banan.! Jag testade, de gick att äta men va ingen favvo.. Haha


Hade bra

Tråååk söndag..

Jaha va ett tag sen jag skrev, men helt ärligt så har jag fkt tröttnat.. Har absolut inget att skriva här. Mer än vad jag gjort och jag gör inte så mkt om dagarna som ni behöver veta.. Vill folk veta vad jag gör så kan ni komma hem till mej.. eller bara höra av er.. =) hehe

Men den här helgen ska jag säga att vi har haft fullt upp..

På valborg va vi i Örebro hos jonas jobbarkompis och hans tjej och vi åt tacos och bara snacka, hennes kusin med kille va oxå där.. det va mysigt.. Kom hem ganska sent..

Fredags va vi till åsbro till hans kompis han inte träffat på länge, satt där i solen och höll på att smälta bort men det va trevligt.. Sen på vägen hem stannade vi i örebro och handlade lite, jag köpte ett par skor och sen köpte vi en elgrill.. hehe så vi köpte med oss grejer att göra grillspett med.. Mmmm gott..  Sen kom Jensa hit och vi kollade på humorgalan och åt lite gott.. Sen la vi oss efter ett tag..

Lördags så va vi hemma och grejade massa va och hälsade på pappa och gick långa promenader sen va vi ju hem till Eme oxå och hälsa på.. Det va mys.. Varmt som faan, men sköönt ska inte klaga.. haha sen vart vi bjudna på grillat hos Jonas föräldrar och det va mums.. Tog med oss Jensa och jimmie hit hem och kollade robinsson och sen massa kort blev det.. Vi körde straffpoker men jag slapp göra deras straffar, inte direkt så smart om jag ska göra situps och armhävningar när jag e höggravid.. hahaha... trötta som vi är skickar vi hem dom och går och lägger oss, klockan var för mkt på natten.. =)'

Idag (söndag) Har vi inte gjort så mkt, jo jag håller på och boar så jag har sprungit runt och städat hela dagen, sen gjort grillspett.. hehe och nu sitter jag här och väntar på att Jonas ska komma hem, han är med Jensa och Jimmie.. Dom skulle väl titta på Jimmies orm.. haha sen komma hit antar jag väl.. roligt.. se vad kvällen mer har att erbjuda.. Märker vi väl. =)


Jaha nee nu har ni fått lite information om vad jag gjort i helgen.. Skriver när jag har nå vettigt att skriva..

Hade bra..
Puss