Nu drar vi snart ner till brasan.

Vi ska ta oss en promenad dit så jag hoppas att det inte blir regn. Men det ser nästan ut som att det kommer att bli de.

Tänkte lägga in lite bilder på Evelyns rum och på henne själv. :P









Skriver mer imorgon..
Ha en underbar valborg alla!!



Valborg 2010.

Jonas är påväg hem från jobbet redan nu. Mkt tidigare än annars. Så det ska bli skönt. Jag tänkte städa när han kommer hem. Så vi får fredags fint. Men det ända som behöver göras e och plocka in i diskmaskinen sen dammsuga lite som jag typ gör varje dag. Jag är ju ledig i helgen och det känns väldigt skönt pga att jag har jobbat alla dagar sen i fredags. Så ikväll blir det mys framför tvn sen gå ner till brasan. Och idag ska jag göra varma frukter med vitchoklad på med glass till. Mums.. Så enkelt bara ta sina favorit frukter och lägga i en ugnsform sen riva lite vitchoklad över och in i ugnen tills chokladen smält. Och servera direkt med glass.

Maritha från jobbet ringde mej idag och sa att jag ska gå kväll på torsdag. =) Härligt sen kan jag börja vikariera på 1an oxå. Skönt att testa nå nytt än bara dementa. Men jag älskar att jobba med dementa, det händer nå kul hela tiden. hahaha

Nee nu ska jag skriva upp vad som ska handlas sen bara vänta på att babe kommer hem.!


 
Valborg 2008.. Brasan i Frövi.

Ha en trevlig valborg alla.


Godmorgon.

Jaha idag är det valborg. Och vad ska man hitta på då? Jo det blir lugnt för våran del. Evelyn har sån fruktansvärt hård hosta och feber är nog på väg. Hon har 37,8 nu på morgonen. Och hennes normala temp är ungefär 36,5. Så hoppas den inte stiger mer. När hon hostar så ser jag hur ont det gör i hennes bröst. Usch varför kan inte jag få hennes hosta istället? Mammas lilla prinsessa.

Igår så hämtade jag ut ett paket på som innehöll Evelyns födelsedagspresenter. Härligt, en del av dom iaf. Idag ska jag beställa lite kläder till henne oxå.! Fan mammas bumma blir snart 1 år. Jag kan inte fatta att det gått ett år snart sen hon kom ut i världen.! Herregud, jag är världenslyckligaste att jag har henne!
Efter vi hämtade ut packetet så skjutsade Jonas mej till jobbet. Och jag jobbade och sen gick hem. Härlig dag.

Snart ska jag äta lite frukost sen ska jag bara rå om min lilla dotter som det är SYND om idag!
Får se ikväll om vi går ner till brasan här i Frövi. Fast det beror ju på hur Evelyn mår. Men kul för henne att se brasan och raketerna.! Haha =)

Just ja. På måndag ska jag gå upplärning på 1an. Börjar 6.45-13.00. Sen ska jag gå med kväll någon dag med men det vet jag inte vilken dag än. Men det tar jag reda på, på måndag!

Nee nu rycker Evelyn i mina byxor och det betyder "du får inte sitta mer vid datorn nu" Haha så jag ska äta frulle sen leka lite med henne.


Updt lite senare.



Nu drar jag..

..snart till jobbet.

Evelyn och jag tog en promenad ner till affären och handlade lite saker till tacos. Men när vi kom hem la vi oss en stund och vilade. Sen ringde Jonas och sa att han är påväg hem, då började jag med tacosen. Så den var klar när han kom hem. Och det var jätte gott. MmMmMm...

Nu ska Jonas snart skjutsa mej till jobbet. Och jag slutar nio ikväll.

Ha en fortsatt bra torsdag!



Lite bilder från veckan som varit.

Bilder från vårt fönster.. Älskar när den här färgen är på himlen.!






Bilder när jag och Evelyn satt ute och fikade/åt.











Bilder på min lillasnutta som togs igår..








Så det var lite bilder.. !


Godmorgon

Igår så jobbade jag kväll och ska jobba kväll idag med. Därför det blir lite dåligt med updt.

Idag så e det inte alls fint väder ute. Usch regnigt. Men vad gör det om 100 år? haha jag ska ju ändå jobba idag. Men jag måste promenera ner till affären snart så då gör det nå om det regnar. :P Drygt när vagnen blir blöt. Ajja. Jag börjar iaf jobba vid 16 till 21. Men måste komma lite tidigare ska prata med en. !

Just nu ligger Evelyn och vilar och jag passar på att sitta lite här. Ska lägga upp lite bilder från veckan som gått.

Updt kanske senare om jag hinner annars imorgon!


Nu är jag färdig med allt städ för idag...

...eller nästan iaf. Kom på att jag måste vattna blommorna med. Det tråkigaste!
Men sen är jag klar och då e det dags att dra till jobbet. Eller först vänta på att Jonas kommer hem från jobbet så han kan skjutsa mej annars blir det knappt tid. Hinner iaf inte ta en promenad till jobbet.
Jag hoppas dom där killarna kommer snart som ska fixa nå här hemma så jag kan hoppa in i duschen. Vill ju inte stå och duscha när dom kommer. Haha men kommer dom inte snart så måste jag duscha. Men men, vi fick hem en lapp igår som det stod att dom skulle komma mellan 8.00 och 18.00. Haha Blir så arg att man inte kan få en exaktare tid.! Ajja ne slut på klagandet och gå å vattna blommorna.

Ha en trevlig onsdag alla läsare!


Shoppat på nätet..

..åt min lilla prinsessa som snart fyller 1 år.
Jag har köpt lite saker till henne. Och snart ska jag beställa lite kläder åt henne. Både som hon ska få och ha på sej på hennes kalas. Sen måste jag köpa present till Jonas som fyller 2 dagar innan Evelyn. Men det är svårare att köpa till han. Vet inte alls vad jag ska köpa. Tips?
Jag måste baka om någon vecka. Ska baka bullar och kakor i alla slag. haha Vill att Evelyns första kalas ska bli lyckad! Ska väl kanske in till stan någon dag oxå och köpa nå mer till henne. Men har handlat lite mkt nu till henne, kanske för mkt.! Haha

Just nu ligger hon och vilar och då passar jag på att sitta här. Jag har ju städat och tvättat så nu hänger tvätten ute och är nästan torr. Har bara dammsugningen kvar men måste ju vänta tills hon vaknar. Ne jag ska vattnablommorna oxå. :P

Jag har inte lagt in några nya bilder på datorn heller. Men kanske kan hitta någon bild. Blir dåligt med bilder nu förtiden. Haha

Nee nu ska jag sätta mej ute innan hon vaknar.







Ja det är lite bilder från förra veckan på Evelyn och mej. :P


Dåligt med bloggande på sista tiden...

...jag vet.

Men igår så hade vi ingen frukost hemma så vi tog oss en promenad till ica men först gick vi in till mamma en sväng. Sen gick vi till ica, när jag hade handlat klart så kom jag på att jag ville hälsa på Emelie och det gjorde vi. Vi käka frukost där och snacka massa skit och tog det lugnt. Eller vi försökte ta det lugnt, men lite svårt när man har en liten busunge med sej. Hehe
Sen gick vi hem till mej och här satt vi i solen på balkongen och sen va jag tvungen att laga mat. När vi ätit så tog vi en promenad igen lite på Frövi bara men den soliga tisdagen blev en regnig tisdag framåt kvällen. =( Så vi skynda oss in till Emelie där det vart lite temys sen fick Jonas hämta oss. Hehe Men dagen spenderades iaf med Emelie och det var riktigt mysigt och trevligt.!

Idag så vaknade vi nästan 8 och jag kände faktiskt mej rätt så utvilad. hehe Så idag ska jag städa, tvätta och vattna alla blommor. Haha drygt, sen ska jag iväg och jobba. Dom ringde mej igår och frågade om jag kan jobba idag och imorgon då. Mellan 16-21, och det kan jag. =)
Så nu har jag jobbat fredag-måndag ledig tisdag och jobba onsdag, torsdag. Haha men pengar behövs. Och näste vecka kanske jag ska gå på upplärning på en till avdelning! Så det blir nog bra det här.!

Nee nu ska jag börja fixa här hemma så jag hinner vila en stund innan jag ska jobba.


Godmorgon underbara tisdag.

Idag är jag ledig. Har jobbat 4 dagar nu och det räcker ett tag, vill iaf vara ledig en dag! haha nerrå det är skönt att jobba, jag skulle lätt kunna jobba kväll idag med. Inga problem, men svårt med Evelyn.

Nu ska jag och Evelyn äta lite frukost sen ska vi ta en promenad till ica. Måste handla dagens mat. Men vet inte riktigt vad man ska laga. Kommer kanske på de när jag går. :P Men jag e sugen på köttfärswok. Men får la se. Sen blir detatt ta det lugnt framför tvn med J, har inte träffat han sen i torsdags typ. Vi har bara setts lite snabbt. Igår träffa jag inte han på hela dagen. =( Ajja nee nu ska vi käka sen dra.


Nyss kommit hem från jobbet.

Idag har jag jobbat mellan 14.00 och 21.00. Va riktigt skönt, dagen har rullat på bra. Men gud vilket väder vi haft, det var sol på förmidagen och mitt på dagen men senare på em så blev det lite mulet men varmt ändå. Mitt på dagen idag så satt jag och Evelyn och åt på balkongen, eller Evelyn åt jag fikade. Sen stressade jag iväg till jobbet.

Jag ska snart gå och lägga mej. Är hur trött som helst, har ju jobbat fyra dagar i rad nu. 3 kvällar och en dag. Men när man inte jobbat på länge så är ju inte kroppen van vid att röra sej så mkt som man gör på jobbet. Och jag jobbar ju på ett äldreboende, då är det inte många sittstunder. ;)
Nu vet jag inga fler dagar som jag ska jobba, så nu kommer jag ha tid att skriva lite mer. =)

Nee nu ska jag hoppa till sängs.

Ted Gärdestad - Eiffeltornet

Godnatt.!


Godmorgon..

..ny vecka nya tag. Som jag jämt säger. Haha
Jag har ju jobbat hela helgen och sen ska jag jobba idag oxå. 14-21. haha dom frågade mej igår. Och klart man tackar JA. Behöver pengar.!
Men det hade ju vart skönt att vara ledig idag! Haha

Just nu sitter jag här och vi har precis ätit frukost! Och Evelyn somnade nyss, så jag ska passa på att betala lite räkningar.
Sen blir det en dusch och springa iväg till jobbet typ. När man börjar två, då hinner man knappt börja med nå pga att man kanske inte hinner klart och man går bara och väntar på att få gå iväg till jobbet. Men när man börjar 16 som jag gjorde igår, då hinner man göra lite mer saker.! Men men. Jag tycker att det är skönt att jobba igen efter att vart sjukskriven och vart mammaledig. Man behöver komma ut i det sociala livet lixom.

Nee nu ska jag betala räkningarna och duscha.
Skriver kanske innan jag drar eller så skriver jag imorn.


Evelyn 11 månader idag.

Ja gud vad tiden går fort, om en månad blir hon 1 år. Mammas stora tjej.

Idag vaknade vi klockan 7 och gick upp. Busade massa med Evelyn. Men jag gick och la mej en stund till eftersom jag ska jobba ikväll. Men nu är jag vaken och Jonas är och hämtar från pizzan. MmMmMm skit hungrig, har inte ätit nå idag. Jag ska iaf ha en kycklingtallrik m vitlökssås. Sen ska vi väl bara ta det lugn och jag ska tagga inför jobb. Men jag börjar ju inte förens vid 16. Så vi ska väl kanske ta en promenad.

Nu har jag ytterligare gått ner 3 kg. Så samanlagt 8 kg. På 7 veckor. Men jag har ju fuskat massa oxå.. hahaha. Men det börjar ta sej nu!

Nee nu kommer han snart. Kommer inte skriva här mer idag. Kommer hem vid 21.30 och då ska jag sova.

Men ha en bra dag i solen.
Puss


Jobbat...

...idag. Började halv åtta och slutade två. Dagen har varit stressig men ändå skön. Hellre ett rörligt jobb än ett stilla sittandes jobb. Men det gick jätte bra.
Mamma har ju vart barnvakt, dom har vart på marieberg och shoppat lite. Och det hade gått hur bra som helst sa mamma. Evelyn är ju inge jobbig direkt, hon är väldigt lätt att handskas med. Så Bosse hämtade mej på jobbet. Sen när jag och Evelyn gick hem från mamma/mormor så va pappa och Elisabeth ute i deras trädgård. (Dom bor 50meter från oss) Så jag pratade med dom och vart bjuden på grillad korv m bröd. Gott. Och nu är jag hemma. Men det har vart en underbar dag förövrigt. Ska jobba imorgon oxå men då börjar jag 16.00-21.00. Så det kommer gå hur bra som helst. =) Plus att jag har hela kvällen idag och nästan hela dagen hemma imorgon med innan jag ska iväg.!

Snart kommer Jonas hem från att ha hjälpt sin farmor och farfar och flyttat. Så det blir lite mys framför tvn idag!

Nee nu ska jag leka med Evelyn.


Bara 2 dagar gammal. Mammas lilla bebis.
Hon blir 11 månader imorgon!



Ny design..

..tack Jennie för att du hjälpte mej.

Nu ska jag snart gå iväg med Evelyn till hennes mormor och jag ska vidare till jobbet.
Medans Jennie fixade min blogg så gjorde jag om en bild på Evelyn. Haha för roligt.


(Orginalbilden)



(Omgjorda bilden)


Haha blondt långt hår och blåa ögon.. Mammas stumpa!



Godmorgon soliga fredag

Imorse klockan 5 så vaknade Evelyn och jag av att det smällde en massa. Jag tänkte om det var någon som var ute och sköt raketer. Och nu när jag kom in på facebook så är det fler från Frövi som vaknat av de. Och det var raketer. Hur omoget som helst att hålla på så klockan 5 på morgonen.! Men men sånt jobbigt folk finns ju oxå.!

Nu ska jag och Evelyn snart äta frukost eller jag ska dricka en drink och Evelyn gröt. Sen blir det väl bara att ladda inför jobbet idag och för helgjobb. Jag börjar ju inte förens vid 14. Men tiden kommer gå fort tills då. Och jag måste gå hemmifrån klockan 13.15. Men men det ska bli härligt att jobba. Vart dåligt väder hela veckan men nu när jag ska jobba i helgen så kommer det ju säkert vara strålande väder hela tiden.! Haha
När jag gick upp vid 5 så var det 6 minus grader här hemma. Helt sjukt kallt.! :P

Nee nu ska jag dra.
Ha en underbar fredag alla.
puss&kram


Gokväll

Nu ikväll så har jag, mamma, Therese och Evelyn vart ute på en långpromenad. 1½ timme gick vi typ. Herregud så skönt det är. Dock blåste det lite för mkt men annars var de skönt.
När jag kom hem så kom solen fram och det slutade blåsa, det är ju så typiskt! Men men så är vädret här i Sverige. :P
Det jag har ätit idag är 3 drinkar och ett litet mål med GI mat! Haha
Nu ska jag snart kolla på tv sen blir det nog sängen, är väldans trött just nu! Och sen vill jag känna mej utvilad till jobb helgen.!
Så i helgen tror jag inte det blir så mkt updt i bloggen.! Men man vet aldrig med mej. Skriver ju oftast när jag sitter vid datorn!

Nee nu ska jag dra.
Godnatt alla kära läsare








Vill ha ny bloggdesign..

Varför kan ingen bara hjälpa mej med den? Haha kan ju inte fixa den själv. :P
Ajja det får väl bli nästa projekt, att lära mej designa bloggar. Haha


Här får Evelyn sitta om hon gjort nå dummt



Hahaha ne jag skoja bara! Det ser ut som hon sitter i skämshörnan. Haha Men det gör hon INTE!!! Men såg så kul ut för hon satt där typ en minut och bara stirrade! Mammas lilla tjej gör ALDRIG nå dummt. Haha Eller nästan aldrig nå dummt :P:P








Det vart ingen långpromenad..

..idag, för det blåste för mkt. Evelyn är redan jätte hostig och vill inte att hon ska blir mer.

I helgen ska jag jobba. Imorgon fredag jobbar jag mellan 14.00-21.00, lördag mellan 7.30-14.00 och söndag mellan 16.00-21.00. Så det är inte så långa dagar men det räcker till ska jag säga. =) På lördag ska Evelyn vara hos mamma hennes mormor. För Jonas ska hjälpa sin farmor och farfar att flytta. Och imorgon ska hon oxå vara där men bara någon timme kanske. Jonas hämtar henne när han kommer från jobbet.

Nee nu ska jag ge Evelyn lite käk sen ska jag börja med våran mat. Rotfruktspytt, kycklingfilé och örtsås. Haha



Godmorgon

Inatt har jag sovit som en sessa, fast Evelyn vaknade vid 1 eller vad klockan var. Hon bara ha en puss och kram sen somnade hon om igen och lika så jag. Så vi sov till klockan 7. Härligt, eftersom vi la oss innan halv tio igår. Så idag känner jag mej utvilad och glad.
När vi kom upp så satt vi på Evelyns rum och lekte en massa och jag läste några böcker. Sen åt vi frukost, hon åt gröt och jag åt 1 knäckebrödsmacka med makril på. Och feta ost på sidan av. MmMmMm... Och nu har jag precis kommit ur duschen. Evelyn la jag oxå nyss för hon höll på att somna  på golvet. haha

När hon vaknar ska vi ta en långpromenad. Jag skulle ha gjort det nyss men kände att Evelyn måste sova först så vi kanske kan stanna vid någon lekpark.

Idag ska jag laga rotfruktspytt, kycklingfile och örtsås. Mumsigt! GI metoden ni vet. hahahaha

Nee nu ska jag kolla lite bloggar sen fixa mej för en promenad.
Ha en trevlig Torsdag!


Funderar på att lägga mej..

..snart. Är jätte trött.
Imorgon när Evelyn väcker mej ska vi upp och käka frukost sen ta oss ut på en promenad.

Har iaf nyss lagt in lite bilder som jag lovat! Haha tog sin lilla tid, men dom kom iaf.! Jag funderar oxå på om jag ska orka se fuskbyggarna. Men jag tror nog inte det, jag kommer ändå sitta och nicka till i soffan hela tiden.. Hehe

Men vi hörs imr!!
Godnatt


Bilder från dom senaste dagarna...



  
  
  
  


Här har ni några bilder från veckan som gått. Orkar inte lägga in fler nu!


Nu har nyss Emelie cyklat hem..

..och jag och Evelyn ska snart fixa krubb.! Eller jag ska ju inte äta nå mer idag. Jag vart bjuden på lite mat hos mamma förut så jag ska bara dricka drinkar nu! Ett mål mat om dagen.

Jag känner mej jätte trött och hängig, men tror att det är vädret som gör de. Det började snöa nu på em och nu är det blandat snö och regn. Usch vad tråkigt de är. Hoppas det blir finare väder imorgon för jag vill till lekparken med Evelyn.

Se vad som händer mer idag då. Jonas kommer inte hem än på ett tag! =( Men blir väl att ta det lugnt framför tvn eller nå.
Förstår inte varför jag skriver när jag inte ens har nå kul att skriva om. Vilket tråkigt inlägg. haha fast dom andra kanske inte heller e så roliga :P

Nee nu ska jag hänga tvätt sen laga käk.


God dagens..

Imorse när jag och Evelyn vaknade vid 8 åt vi frukost direkt sen tog vi oss en promenad på 1 timme ungefär. Härligt men det blåste lite för mkt. =(
Påvägen hem gick vi in tilla mamma/mormor som vanligt. Haha Och nu e vi hemma och har vart det ett tag men Evelyn sover fortfarande i vagnen.
Jag har nyss skrivit ut ansökan till mej och Emelie till Fellingsbrofolkhögskolan. Så vi ska väl skicka in det snart! Hoppas man kommer in till hösten. Ska plugga allmänakursen. =)
Jag tänkte att jag skulle lägga in bilderna nu men jag hittar inte sladden. Så jag gör det senare.! Hoppas jag! Haha

Nee updt senare.
pussokram


Godnatt..

..kära vänner.!
Har precis kommit hem från ljuspartyt, jätte trevligt och gott fika.! Handlade lite ljus hem fast jag sa till mej själv innan jag åkte att handla inte nå för du har redan massa ljus. Men jag ignorerade mina ord. Ajja sånt händer. Ljus kan man aldrig få för mkt av? Eller? haha
Jag är jätte trött nu och ska lägga mej, så det kommer tyvärr inga bilder idag heller. Men imorgon lovar jag! =)

Hoppas alla får bra natt med mkt sömn.





 


Herregud..

..vad stressad jag e. Jag e så stressad att jag måste skriva. haha Ne men jag ska på ljusparty idag ju. Anna kommer och hämtar mej om en kvart och mina kläder är inte torra. Varför tvättade jag alla kläder för? Åhh torktumlaren får jobba hårt nu! Haha Inte nå att ha på mej har jag. Just nu sitter jag i morgonrock. Ajja jag får väl ha lite blöta kläder på mej annars. Blir förkyldare än vad jag redan e. Nee nu måste jag skynda mej. Updt kanske senare ikväll..


Det blev lekparken..

..idag med lilltjejen. Vi gick ner till lekparken och gungade lite. Sen påvägen hem gick vi in till mamma/mormor och fikade lite.!
Sen vart hon så trött så hon somnade i vagnen direkt. Och nu ligger hon och sover fortfarande och jag sitter här hemma.! Tina m familj ska komma hit. Vi ska vara på fotbolssplanen där dom ska släppa hundarna lösa. Funderar på om jag ska hinna äta lite mat innan dom kommer. Men jag vet om jag sätter mej och äter då kommer hon ringa och säga till mej att gå ut, så jag äter nog när dom dragit. :P Haha

Ska försöka hitta lite tid sen och lägga ut lite bilder. haha har inte haft tid eller ork med sånt. Men snart så.!
Nu skrev Tina. haha tur jag inte började äta. Haha
Nee nu ska jag dra.


Godmorgon..

..tisdag.
Igår kväll så gick jag en powerwalk med Emelie. Riktigt härligt var det.! Somnade nästan direkt när jag kom hem. :P
Idag så gick jag och Evelyn upp vid 8. Så jag känner mej pigg och glad som kexchoklad. Haha nerrå, men känner att humöret är på topp. Snart ska jag ge Evelyn gröt och jag ska ta mej en drink. Gott!! eller inte. Sen blir det en långpromenad i det fina vädret.
Ikväll så kommer Anna och hämtar mej för vi ska på ljusparty. Se om jag kan handla nå.!

Ne nu ska jag ge henne gröt innan hon skriker mej ur huset.. haha


Love





Härlig dag..

Imorse tog jag och Evelyn oss en promenad hem till mamma/mormor. Där vart det fika och massa bus med Evelyn. Sen vart Evelyn jätte trött så vi gick hemmåt. Hon somnade direkt i vagnen. När vi kom hem så kom Emelie och Jimmie cyklandes hit. Trevligt värre. :P haha. Nu har dom cyklat hem och jag har lasangetten i ugnen och väntar på att Jonas ska komma hem.
Idag händer väl det inte så mkt mer än att ta det lugnt. Får la se.! Glömde Therese mp3 när jag var hos mamma, hon vill ha hjälp med att lägga in låtar på den. Så jag ska väl hämta den senare. :P

Nee nu ska jag duka och fixa en god sallad.!
Updt kanske senare..



Godmorgon..

..soliga måndagsmorgon.
Klockan sex väckte Evelyn mej idag. Men det var inga problem att vakna till eftersom att solen lös in.! Härligt.. Hoppas på värme utan storm idag!
Idag händer det nog inte så mkt mer än att det blir en powerwalk.. =)

Nu ska jag och lillstrumpa äta frukost..


Blir galen..

..på den här jävla stormen.!
Jag, Jonas, Conny, Jimmie och Evelyn grillade nyss vid eldstaden på fotbollsplanen. Och det gick ju fan knappt att vara där. Det blåste ju storm.! Det blåste så jävla mkt att det gick inte att ställa en full ketchup flaska på bänken. Den blåste ju ner hela tiden. Usch så tråkigt de här e. Vill ha sol och en fin vår.!

Nu blir det söndagsmyys.!
Just ja Evelyn har fått lite feber. Hon e hängig och hostar hårt. Mammas lilla flicka.! :´(




Det blåser ju storm...

...ute. Usch vad tråkigt de är.
Vi hade ju tänkt ta en promenad imorse till en lekpark, men det är ju inte ens att tänka på längre. Inte alls kul att gå ut när det bara blåser. Ne huva mej.! Så vid 9 tiden imorse åkte vi in till Örebro en sväng och köpte lite korv med brö som vi kanske ska grilla idag. Sen var jag in på plantagen en sväng. Köpte lite nya blommor.! =)
Just nu ligger Jonas och Evelyn och vilar. Ångrar att jag inte la mej då oxå. Haha skit trött nu.
Känns inte alls kul att grilla när det blåser ute. Bläää men jag e hungrig så det får gå.! Haha

Igår hyrde vi en rysare. "My bloody valentine"
Och den var riktigt otäck tyckte jag. Jag satt på spänn med hjärtat i halsgropen hela filmen typ. haha Nee men den var ganska så bra faktiskt!



För tio år sedan skedde en tragedi i gruvsamfundet Harmony. En oerfaren kolgruvarbetare orsakar en olycka i en tunnel som dödar fem män. En man överlever, Harry Warden, men han hamnar i permanent koma. Ett år efter olyckan, på Valentine´s Day, vaknar Harry Warden och mördar brutalt 22 människor med en hacka som hämnd för hans egen död. Efter fredliga år kommer ondskan från Harmonys mörka tid tillbaka. Med en gruvarbetares mask och utrustad med hacka är en ostoppbar mördare lös. Och allt eftersom ljudet av huggande kommer närmare inser lokalbefolkningen med skräck att Harry Warden har kommit tillbaka för att ta dem.


Ha en bra söndag alla i stormen.


Evelyn..

..är det bästa jag har. Hur kan man älska någon så mkt som jag älskar henne.? För varje dag som går så fylls mitt hjärta av glädje. Hur mkt finns det plats för i ett hjärta. Hon får mej att skratta, gråta, le, må bra, få dagen att gå.. Så mkt kärlek hon ger mej. Herregud jag är så jävla LYCKLIG...


♥Kärleksbarn♥



Idag..

..har vi vart i Västerås.! Först åt vi pizza, jag tog en kebabpizza och Jonas tog någon med havsgrejer på typ musslor och sånt bajs :P Min va jätte god, bland dom bästa kebabpizzorna jag ätit.! Sen åkte vi till billiga Nisses. Handlade en ljuslyckta och en duk mm.. Sen in på ÖoB och handlade massa tvålar och sånt. Sist gick vi in på IcaMaxi och handlade mat. Riktigt trevligt iaf.!
Nu håller jag på att fixar lite i vardagsrummet. Har bytt gardiner och fixat en massa.!

Ikväll blir det mys framför någon bra film eller nå!


Godmorgon

Idag väckte Evelyn oss runt 7. Och då ska man väl inte klaga. Vi gick upp och åt lite frukost sen hamnade jag här.
Idag funderar vi på om vi kanske ska åka till Västerås eller bara till Örebro. men någonting ska vi göra.! Tråkigt väder e det oxå.! Igår planerade vi att vi skulle gå till nån lekpark med Evelyn, men inge kul väder att vara där i. Men en promenad blir det iaf.
Igår kväll va vi hemma hos pappa och Elisabeth och grillade.! Va trevligt men vi hade ätit pizza typ innan. Haha men lite tryckte vi oss.
Vi köpte pizza från nya svea igår. Och jag kan säga att den var inte alls nå god. Usch inte samma ost som gamelsveta hade. Bläää.! Plus att 10 min efter vi ätit fick jag springa och spy upp allt. Inget vart kvar i magen. Usch. Aldrig mer Svea.!!!

Nee nu ska jag duscha sen ska vi göra nå kul!


Fan vad jag är sugen på att grilla

När solen kommer fram och jag spelar massa musik så blir man sugen på att grilla och ta en kall cider i solen. Jag längtar så mkt till sommaren.! Funderar på om jag och Evelyn ska ta tåget till Örebro och möta upp Jonas. Kanske kolla efter en bra grill. :P Den vi köpte förra året va ju värdelös. Usch den åker i soperna idag!!! Haha Är så sugen på grillspett.. MmMmMm.! Jag som hade planerat att vi skulle äta sveapizza idag. Men nu är jag inte alls sugen på pizza. Jag är bara sugen på grillspett med korv, bacon, tomat, kött, lök, svamp och köttbullar på.. haha mums!
Evelyn och jag satt och läste en blogg med en tjej som lägger in mkt videoklipp. Och fy vilken jobbig människa. Evelyn somnade i min famn så jag la henne i sin säng. Och jag ska passa på att fixa lite saker nu!

Jag är så trött på datan så jag slänger snart den. Man sitter vid den fast man typ har fyrkantiga ögon. Usch nee nu ska jag stänga av den för helgen. Tror jag!
Får se om jag updt nå i helgen eller om jag kommer åter på måndag!


(Såhär såg jag ut för exakt 1 år sen)

Ha en bra helg alla!


Godmorgon fredag..

..och det ser ut att bli en väldigt fin dag. Solen skiner och himlen är blå.!
Jag och Evelyn ska snart ge oss ut på en promenad. Men först ska hon ha gröt.
Hinner inte skriva mer nu. Men updt senare idag! Kanske ska åka till Örebro idag med. :P


Kan inte sova..

..pga att Evelyn hostar så mkt. Det är så jobbigt att ligga där och höra henne hosta så hårt. Varför ska hon få sån hosta för. Kunde inte jag fått den istället. Man hör hur hon hostar sönder bröstet. Usch stackars mammas flicka! Hoppas iaf att det inte blir värre en va de e. Hon sover ju i sitt rum, men så fort hon hostar måste jag gå upp. Och jag låg 20 min och gick upp och tittade till henne 15 ggr typ. Så jag gick upp istället. Och nu har ja suttit uppe 15 min och hon har bara hostat en gång. Haha Men skulle jag gå och lägga mej nu skulle hon börja hosta igen. Men funderar på att dra in hennes säng till vårat sovrum så jag slipper gå upp hela tiden. haha



Jag älskar den här lilla grisen mest av allt på denna jord. Vad skulle jag göra utan henne?!
Inte en dag utan henne skulle jag klara.
Idag när jag kom hem från jobbet så fick jag inte släppa blicken från henne. Då började hon skrika. Hon e en riktig morsgris.
Men jag blev så glad att hon verkligen visade att hon saknade mej när jag jobbade.
Usch känns hemskt att hon snart ska börja på dagis. Men vad ska jag göra. Jag måste ju jobba. =(

Nee nu ska jag dra in henne till vårat rum sen ska jag sova som en sessa.
Godnatt kära läsare.!


Funderar på om jag..

..ska gå och lägga mej snart. Är så jäkla trött.! Inte van att jobba och typ stå en hel dag. Jag har jätte ont i vristerna och ryggen. Så jag intar nog ryggläge sen hoppas på att det blir fint väder imorgon. Så jag och Evelyn kan gå ut i solen.!
Evelyn vaknade nyss och ville ha välling. Nu tror jag att hon har somnat om. Mammas flicka är sjuk oxå. Hon har haft en jätte jobbig hosta i flera dagar, men nu är den extrem. Hosta och snoret rinner hela tiden och sen är hon jätte varm men har ingen feber. Får se om hon vaknar om en stund. Då ska hon få lite alvedo för tänderna.!

Just ja, idag när jag kom hem från jobbet var det städat och fint här hemma. Jonas hade städat och fixat helgfint. Härligt att jag slipper det imorgon. Brukar alltid städa på fredagar! Det ända som måste göras nu e och plocka ur och in i diskmaskinen. Vart ju disk från när vi åt.
Imorgon ska vi nog hyra en film och köpa en pizza från nya svea. Riktiga sveagubben har ju slutat, men har lärt upp någon ny. Hoppas han gör lika goda pizzor. Tror nog inte de.! Ingen pizzagubbe kan göra en pizza som Sveagubben gjorde. =/ Ajja återstår och ser. Updt om det imorgon. hahaha

Ne nu ska jag läsa lite bloggar, har inte hunnit med det på hela dagen!
Godnatt alla!


(Denna bild bjuder jag på) Haha


Gokväll..

Jaha idag har man jobbat nästan hela dagen. Nee men från 6.45-14.00. Sen kom Jonas och hämtade mej. Vi åkte hem och jag började med maten direkt. Chickenbits m ris. Sen åkte han till jobbet och ska jobba natt!
Jag och Evelyn har lekt massa nu på em. Hon somnade nyss, så trött stumpan. Hon har inte sovit sen typ halv 11 eller när de va. Hon va iaf hos mamma då.

Och nu ska jag slappna av litegrann. Jobbat en heldag sen leka en hel em. Då blir man ganska så trött..

På jobbet idag gick det skit bra, jag trivs faktiskt som fisken i vattnet! Haha Ne men det är ju inte mitt drömjobb kanske men det duger verkligen för mej. Personalen e jätte bra. Så jag hoppas på en bra tid på jobbet igen! Ska jobba hela nästa helg oxå. Kul.. :P
Nemen nu kom solen fram. Härligt.. "Efter regn kommer solsken" eller vad säger man??

Nee nu ska jag glo lite på tv.


Sitter på jobbet nu..

..och har rast.
Imorse ringde klockan 5, och då satt Evelyn i sin säng och var redo att gåp upp. Så vi fixade oss sen gick jag iväg med henne till sin mormor. Och jag vidare till jobbet.
Och nu sitter jag och har rast men ska gå ut nu igen..

Updt senare


Evelyn skriker..

..fortfarande. Fast jag har tagit upp henne. Nu försökte jag lägga henne igen men hon skriker som en stucken gris eller nå liknande. Haha stackars liten. Men jag orkar inte sitta med henne i famnen i flera timmar eftersom hon inte vill vara på golvet eller nå. Så nu ska jag stänga av sen hoppa till sängs och hoppas på att hon somna då. =) Jobbigt när tänderna växer på dom små liven. Hon har fått lite alvedon så jag hoppas det hjälper lite.

Nee nu ska jag sova.
Godnatt


Vart en promenad med mamma...

...nu i em.
Jag och Evelyn gick dit en snabbis innan och då ville hon med på en promenad till ica. Jag var tvungen att handla lite som jag glömde förut idag.
Men gud så skönt det är ute, jag kunde inte ens ha jackan på mej. Men det är så det ska vara!
Nu försöker jag att natta Evelyn men hon vill INTE sova. Men hon får ligga och skrika ett tag. För hon ska sova nu, vi ska upp tidigt imorgon. Klockan 5 för att vara exakt. Jag ska ju jobba imr och Evelyn ska till hennes mormor. Jag jobbar mellan 6.45-14.00. Ska faktiskt bli skönt att göra nå, blir lite jobbigt att bara gå hemma.

Nu vart det tyst där inne. Hoppas hon har somnat. Jag måste hinna duscha innan jag ska lägga mej oxå. Och sen packa hennes väska. Nee nu börjar hon skrika igen. Åhh mammas lilla skitunge. haha

Nee nu ska jag gå in och sjunga lite för henne!


Bilder från dagen..



  
  


  


Dagens lunch bestod av kycklinggryta m ris. Och mkt sallad. Mycket gott blev de.!




Nee nu ska vi ta oss ut i solen igen innan den försvinner.


Idag fick jag sovmorgon..

..Evelyn vaknade klockan 6 och ville komma över till mej, hon fick välling och vi somnade om till 9.30. Herregud så länge har inte jag sovit på flera månader. =)
När vi kom upp så såg vi hur solen lyste så vi tog oss en promenad hem till mamma/mormor. Men dom va inte hemma så vi satt och väntade ute på gården. Och gud så härligt det var i solen. Evelyn kröp runt på deras uppfart. Haha
Fikade och busade massa innan vi gick hem. När vi kom hem så väckte vi Jonas. Och nu sitter jag och updt här. Vi ska snart åka och handla. Jag ska göra någon god sommarsallad tänkte jag och sitta ute och äta. MmMmMm....

Nee jag skriver och lägger in bilder senare. Bilder från dagen!


Godkväll kära läsare..

..jag och Evelyn har precis kommit hem från en heldag hos Anna och Lilla Juni. Vi kom dit strax efter 2 och åkte hem vid halv nio. Jag vart bjuden på en jätte god lasange sen tog vi en långpromenad. Jätte varmt och skönt ute förutom att det blåste lite väl mkt. Det är synd att det gör de. Sen har det vart mkt bus med ungarna. Juni satt i läragåstolen och Evelyn stod brevid och lekte. Dom va jätte söta när dom lekte. Evelyn är ju ända nästan 6 månader äldre men Evelyn och Juni hade kul ändå ihop.
Ska lägga in lite bilder när Evelyn och Juni lekte.



 



Sen en bild på ishalen som rasade i Fellingsbro nu i vintras..



Nee nu ska jag gå och lägga mej och hoppas att jag får vakna till en solig morgon.
Godnatt alla!



Vi fick sol iallafall..

Imorse såg det grått ut men solen var stark och tog bort molnen. Fast när mamma och jag var ute och gick så blåste det som sjutton! Men nu ser det ut att det avtagit lite. Jag och Jonas satt nyss på balkongen och det var så varmt och skönt.
Han ska skjutsa mej och Evelyn till Fellingsbro snart innan han åker till jobbet. Vi väntar bara på att Evelyn ska vakna. Se om vi kommer sitta ute i solen hela dagen eller om det blir någon promenad oxå. =)

Nee nu ska jag kolla om Evelyn vill vakna så vi kan åka.

updt ikväll med lite bilder kanske.!


Godmorgon tisdag..

Idag väckte Evelyn mej vid 6. Då bar jag över henne till mej så mös vi lite innan vi gick upp. Och nu är vi uppe och har väl vart det en halvtimme. Solen lyste in i sovrummet förut men nu ser det bra grått ut..Men hoppas på att solen kommer fram senare idag!
Idag ska jag och Evelyn åka till Fellingsbro och hälsa på Anna och lilla Juni. Och vi ska ta en långpromenad om inte vädret blir dåligt. Men hoppas HOPPAS på sol.!
Jonas ligger och sover. Han kom hem vid 3 inatt. Så vi ska väl kanske gå ut en sväng så han får sova ostörd ett litet tag iaf. Hahaha

Nee nu ska jag och Evelyn äta lite frukost sen ska jag duscha så jag blir människa igen.!
Updt innan jag drar eller ikväll när jag kommer hem.
Ha en underbar tisdag alla
PussPuss



Juni och Anna...


Godnatt..

..alla i vårmörkret.




Nu ska jag och den skrikande söta ungen sova. Och hoppas på en lika solig dag imorgon. För då ska vi till Fellingsbro och hälsa på Anna!


Vi tog en promenad..

..ute i det fina vädret.
Vi gick till tempo sen förbi mamma påvägen hem. Mkt trevligt. Jag och Evelyn vart bjudna på mat oxå, korvstoganof och ris. GottGott.! Tog lite bilder från promenaden. Och nu är det verkligen VÅR.! Jaa..



  

I det gröna huset är dagiset Evelyn ska gå på i sommar. 100m från där vi bor.!



Här bor vi.. Mkt fint område. Ligger inte i centrum och är väldigt lugnt och barnvänligt!



Vilken sol vi har fått..

..idag. Gud så härligt.
Jag, Jonas och Evelyn tog en liten promenad i förmiddags. Jätte skönt men lite kallt, för solen hade inte hunnit värmt upp då. Men så glad man blir.
När vi kom hem så la vi Evelyn och vi satte oss på balkongen och sola lite. Och jag fick färg på 10 min. Så solen är bra stark nu!

Jonas drog precis till jobbet. Och jag funderar på om jag och Evelyn ska gå till någon lekpark. Kan ju inte sitta inne när vi har så fint väder..
Senare idag ska jag nog tvätta lite och hänga ut. Torkar ju mkt fortare då.!
Nee nu ska jag fixa iordning sen ta oss ut i solen.

Updt senare och lägger upp lite bilder från dagen!



Bilder från Juni´s dop 11/4..



  
  
  
 



Bilder från lek o buslandet den 10/4



  
  
  
  



Grattis Tina Och Nicklas..

..till eran söta Joline.!
Precis när jag somnat igår så får jag ett sms. Och jag bara flög upp från sängen och sa Tina har fått bebis innan jag ens läst.. Haha Sen ringde hon och prata lite. Och jag e så glad att allt gick bra!
Hela dagen igår på dopet var jag spänd på att hon skulle ringa och säga att bebis kommit.! Haha

Men stort grattis till er..

 
Hon e så söt..



Evelyn är större än vad..

..vi tror. Hon är ingen bebis längre.
Igår när jag, jonas och Evelyn satt i hennes rum. Då satt Jonas och Evelyn och tittade i hennes pekbok med massa djur i. Men när vi kom fram till sidan med katter så säger hon KISSE. Fy fan vilken chock. Och man blir ju så glad. Hon är stor nu och nu lär hon sej saker.. Nu säger hon kisse så fort hon ser en katt.!

Allt Evelyn kan säga:
- Mamma
- Pappa
- Lampa
- Titta
- Va de?
- Oooo ( När hon ramlar eller tappar nå)
- Kisse


Sen nu står hon helt själv mer än 30 sek. Eller ja det har hon kunnat länge nu. Nu börjar hon öva sej på att gå.! Mammas flicka.. Vart tog min lilla bebis vägen?



Godmorgon soliga söndag..

Åhh vilket väder vi fått idag. Solen skiner för fullt. Nu hoppas jag den håller i sej och att vårvärmen kommer.

Igår såg vi på film. "The uninvited" och den var inte jätte bra, eller slutet var förjävligt och sen va det en sån film man inte fatta nå i. Hon drömmde typ hela tiden.! Ja herrgud, så den rekommenderar jag inte!

Idag ska jag, Jonas och Evelyn på dop. Och jag ska ju då va "gudmor". Men det ska bli riktigt kul, fast jag är ju ganska så nervös. Pinsamt att gå fram i kyrkan. Hahaha nerrå det ska nog gå bra.

Ska lägga in bilderna från igår oxå idag. Men jag orkar inte nu, dom kommer in under dagen. !

Ne nu ska jag fixa mej sen är det nästan typ dags att åka.!


Snart blir det..

..mys framför filmen som vi hyrt. Vi ska först försöka få Lynnis att somna.!
Vi har nyss vart ute och gått lite på fotbollsplanen vi har precis utanför här hemma. Det var blött som fan men mysigt när kvällssolen ligger på. Och vi såg ett rådjur vid skogskanten som stod och stirrade på oss.! Vi kom bra nära innan den stack in i skogen. Skulle haft kameran med mej. Men den glömde jag!

Nee nu ska jag tända alla ljusen sen försöka natta lillstumpan.
Ha en fortsatt bra lördag!



Min lillasyster...

...är bra rolig ibland.. Hahaha

Jonas frågar "Om du fick en önskning, vad skulle du då önska dej?"
Therese svarar: Att alla får en önskning.

Hahahahahaha höll på att skratta ihjäl mej. För om hon tar sin ända önskning till att andra ska få önska. Då har ju inte hon någon kvar! Och alla får önska sej nå bra.. Haha Men en bra omtanke av henne ändå. Hon tänker alltid på andra. Love it.! Så ska en människa vara. Men svaret hon gav Jonas var roligt ändå.! Hahaha





Whitney Houston - I will always love you



Underbar dag på..

..lek o buslandet med Jonas, Therese och Evelyn.
I babyhörnan har Evelyn klättrat, studsat studsmatta, krypit i bollhavet och bara busat runt. Hon blir så glad där. Hon bara älskar att leka runt där bland alla andra bebisar. =)
Sen där dom stora barnen är har Jonas och Therese klättrat runt. Man blir ju barn igen när man e där. Hur kul som helst! Sen tog vi en fika oxå, man blev ju så törstig efter allt spring. Men när vi vart där i 3 timmar så åkte vi och käka en pizza innan vi drog hem.
Bilder kommer i morgon, orkar inte lägga in dom nu!

Nu ska jag snart tvätta, städa lite och sen vika tvätt.
Jag och Jonas har hyrt en film som vi ska se när Evelyn somnat. En rysare.. "the uninvited". Hoppas den är bra och att den är otäck, så den inte bara är larvig. Som en del rysare e. Jag hatar overkliga rysare. Haha




Imorgon ska jag på dop oxå. Ska bli skit kul. Och jag ska vara Gudmor.. :P



Nu åker vi..

..till lek o buslandet..
Jag, Jonas, Therese och Evelyn. Kommer bilder senare från dagen.


Världen är bra orättvis ibland..

Usch jag satt nyss på youtube och kollade klipp och kom in på ett klipp. Med bilder på barn som har cancer eller nå liknande. Och en fin låt. Tårarna bara sprutar. Den som skulle klara av att seden filmen och inte fälla en tår är nog ganska kall som person. Fy fan vad hemskt.

Barn, utan hår, slangar, stygn, syrgasmask, skriker, tårar, apparater, glädje, sovande, sorgsna. Med en nalle och en napp. Som kämpar för deras liv.. Tänk att världen är så orättvis. Och att små barn till vuxna ska få en sån hemsk sjukdom.. Ocv få lida igenom den eller kanske inte ens klara av den alls och fortsätter på andra sidan?!
Att vara förälder till ett sjukt barn måste vara hemskt. Att se sitt barn ligga och må dåligt. Tror man själv skulle önska att man själv låg där och fick ta lite av deras smärta. ! Jag följer ett par bloggar, en mamma som skriver om sitt liv som gift 2 barnsmor. Och ena har cancer. 6 år gammal. Och nu har hon fått höra de orden hon minst ville höra. Usch mår så dåligt av att läsa den men känner att jag måste för att se hur livet ser ut med ett sjukt barn.. Hoppas att alla som genom lidit en sån hemsk sjukdom och som inte klarat sej har det mkt bättre efter tiden med smärta..! 

Jag tänker ganska ofta på, tänk om min lilla snutt skulle bli sjuk.! Jag mår så dåligt av dom tankarna. Så jag ska inte tänka så mkt..


Jag ska lägga ut det klippet jag nyss kollade på. Och om ni inte vill kolla så strunta i det. För det är känsligt.! Men för er som vill se den. Därför att jag lägger ut den är för att man ska få en inblick på de.! 
Och jag ska börja skänka pengar till barncancerfonden eller nå liknande.!


 





Nu är vi hemma..

..igen från Örebro.
Ujujuj vad jag vart slut efter allt spring i affärerna. Först åkte vi till Jonas jobb och slängde av sommardäcken. För det glömde han att göra. Så vi fick knappt plats i bilen. Så jag fick trängas med vagnen. haha Sen åkte vill till Max och keka. GottGott men för mätt.! Vidare till babyproffsen men hittade inget som jag ville ha. Sen vart det in på Marieberg och där sprang jag väl in i alla affärer som finns efter en doppresent. Tillslut hittade jag. Haha Skööönt! När vi va klara där inne gick Jonas och fixade in allt i bilen och jag sprang in på coop och köpte en napp åt Evelyn. Och lite annat smått och gott. Men jag glömde ju nappen hemma. Så en hel dag utan napp har det vart. Gått bra ändå. Och hon hade klarat bilfärden hem med. För när jag kom ut till bilen igen så sov hon. Haha men det går ju alltid åt. :P
Jonas åkte nyss till hans föräldrar. Så jag ska passa på att sitta här sen tända lite ljus om det kan bli lite mörkare någongång. Haha Sen blir det fredagsmyyys här hemma. Wiiee..!!!!



Hoppas alla får en bra fredagskväll. =)


Nu måste jag skynda mej...

...att göra iordning oss, för vi ska till stan.
Vi somnade vid halv 11 och vaknade vid 13. Herregud så skönt det var. Kände att jag behövde de.
Jag och Evelyn ska åka till Örebro och köpa en försenad födelsedagspresent och en doppresent till på söndag..

Just ja..
Jag läste häromdagen att fångarna på fortet ska börja igen. Wiihhoooo.! Och det ska vara Gunde Svan och Agneta Sjödin som ska vara programledare. Kan det bli bättre. Tror det ska börja i höst. =)
Jag minns när jag va liten när man satt och kollade på de. Först va det disneydags sen fångarna på fortet. Största höjdpunkten på hela veckan tyckte jag. Hahaha..

Nee nu måste jag fixa oss..


Godmorgon Fredag..

Idag väckte Evelyn mej vid 6 tiden. Så vi gick upp busade lite sen la vi oss igen vid kvarti 7. Hon drack lite välling och somnade om. Härligt. Så sov vi till kvarti 8. Då gick Jonas oxå upp för han skulle till jobbet. Gav Evelyn lite frukost och nu leker hon på sitt rum. Och jag får inte vara med som vanligt. Hon stänger sin dörr och om jag då öppnar dörren så skriker hon på mej. Haha så gulligt.
Idag vet jag inte vad som händer. Blir nog kanske att hyra någon film till kvällen och bara mysa. Men planerna kan ändras snabbt :P

Nee nu ska jag borsta håret sen ta med Evelyn på en pw.. =)
Ha en bra fredag alla.


Bilder från påskafton..

Evelyn fick dumleklubbor av oss i påskägget. Och det uppskattades verkligen. :P

  



Sen så kom det två påskkärringar till oss oxå. Haha





Hemma hos mamma fick hon ett påskägg med kläder i och ett litet påskägg av hennes moster med en liten nalle i.
Sen lekte hon i mosters rum. Och när vi kom in dit, ja det ska ni få se en bild på hur det såg ut.!
Sen åt Evelyn lite choklad där oxå. :P

  
  


Så det var lite bilder från påsken..





Nu har äntligen Evelyn somnat...

Haha låter som att jag bara vill att hon ska sova..! Men så e det icke. Hon va super trött och gnällig nu sista timmen innan hon somna. Och få henne att somna va inte det lättaste heller. Men tillslut så gick det. Mammas älskling vill ju vara uppe lika länge som jag. Hihi
Men på kvällen behöver man lite tid för att slappna av fixa lite och komma till ro. Så då är det skönt när stumpan sover. Lek och bus hela dagarna det tar på krafterna. Haha jag blirmer slut än henne. Haha mammas lilla plutt är ett energiknippe.! =)

Jag ska snart ta en varm dusch för att få bort mensvärken som kom idag. Sen blir det lite tv innan det är dags för att hoppa till sängs.!


Godeftermiddag..

Idag har jag kännt mej på jätte dåligt humör. Har gått runt och stört mej på allt. Tex varför en kudde ligger på golvet, men efter jag svorit klart så kommer jag på att jag la den där förut. Jag vill typ bara skrika rätt ut. Usch vilken konstig dag.
Men nu känns det lite bättre. Jag och Evelyn ha vilat en timmer ungefär. Och när vi vakna tänkte jag att vi skulle ta en promenad men går upp och ser att det regnar. Så vi ska vänta lite och se..

På söndag ska jag på dop så jag måste bara in till Örebro på lördag och fixa en present. Ska bli roligt.!
Nee nu ska jag vara lite social mot dottra min. Hon klänger på mej. Haha så hon vill nog inte att jag sitter här och drygar!



Nyss kommit...

...hem från jobbet.
Jag har börjat jobba igen. Men jag gick brevid idag eftersom att jag inte vart där på 1½ år. Så kände att jag behövde gå brevid. Haha Men det va skit kul att träffa dom som jobbade. Man har ju saknat alla och dom gamla. Så det har vart en trevlig kväll med andra ord. Jag jobbade mellan 15-21. Men tiden gick fort. Men nu könner jag mej död i kroppen. Haha inte van att slita. :P
Evelyn har vart hemma hos mamma hela tiden för Jonas jobbar ju oxå kväll. Men det hade gått jätte bra! Tur att Evelyn känner sej som hemma där iaf. :P

Nu ska jag äta en macka och dricka lite vaniljte sen gå och lägga mej.! Känner mej väldigt trött och slö just nu!
Updt lite mer imorgon.
NattiNatti



Vår i luften..

..fast det inte vart så mkt sol idag.
Men på eftermiddagen kom solen fram och värmde lite iaf. Det gillas.
Idag har jag inte gjort så mkt. Libo var här på fm och fixade massa grejer. Sen åkte vi till ica och handlade lite behövligt. Jonas har börjat sticka senare på ef istället för på dagen. men då kommer han inte hem förens mitt i natten. Men skönt att ha han hemma lite på dagarna. På kvällen och natten gör ju inte så mkt. För då ska jag ju typ sova iaf. Hehe..
Men nu på ef/kvällen så har jag och Evelyn tillbringat tiden hos mamma/mormor.. Och det tyckte såklart Evelyn var kul. Hon älskar att vara där och leka i Therese rum. Haha När vi kom hem därifrån så gjorde jag välling och hon somnade direkt efter. Mammas snutta.
Hon har fått börja sova i sitt rum från igår. Och natten som vart har fungerat jätte bra!


Bilder innan vi gick hem till mamma. Tänk på dom nya skorna och mössan ;)










Igår eftermiddag fick jag och Jonas ett ryck att fixa om lite här hemma. Jag städade och fixade Evelyns rum. Och vi bar in hennes säng dit. Så hon tillbringade natten själv. Hihi men det funkade hur bra som helst. Tror aldrig hon sovit så bra som inatt. Sen satte vi upp nya tavlot på väggen i sovrummet.

Bilder från vårat hem..



  
 
(Klicka på bilderna)

Bild 1 o 2 är sovrummet
Bild 3 är tvrummet
Bild 4 är köket
Bild 5 är vid datan


Nee nu ska jag duscha sen kolla lite tv innan kudden ropar..


Mår som en påse skit..

Usch vad jag mår dåligt nu. Jag kände mej pigg imorse och trodde att febern va borta. Så vi åkte till Marieberg och köpte ett par skor och en mössa till Evelyn. Sen när vi satte oss för att ta en fika började jag känna mej yr och jag började svettas. Jag fick panik och ville bara ut. Men va tvungen att byta blöja på Evelyn först. Och jag kände där inne på toan att jag lägger mej snart ner på golvet och vilar innan jag svimmar. Men det gjorde jag inte. Jag gick ut till Jonas och sa att jag måste ut NU!!! Så vi gick ut och gick till bilen. Mina ben ville bara vika sej hela tiden. Och huvudet vägde 100kg kändes det som. Usch det var hemskt. När vi väl kom hem efter 30 min så la jag mej en stund och vila. Och nu känner jag mej lite piggare efter en alvedon. Usch vilken hemsk dag har typ aldrig fått den paniken och svettningarna borta sådär. Det var jätte mkt folk på marieberg oxå. Febern kanske inte gillade det så mkt. Hehe

Nu ska jag snart börja med maten, tacos blir det.. Men känner att jag har ingen matlust. Så jag får försöka tvinga i mej litegrann.!



Godmorgon måndag..

Imorse vaknar jag av att Evelyn ropar mammma.. Och jag känner mitt huvud orkar inte kliva upp så Jonas fick gå upp. Men tillslut kom jag oxå upp. Jonas och Evelyn åkte nyss till hans föräldrar. Och jag sitter här och ska lägga upp lite bilder från gårdagen. Vi ska åka till stan senare idag. Jag ska kolla på en ny vårmössa till Evelyn. Hon har ju fortfarande vintermössan. haha blir lite svettigt när solen steker. :P

Bilder från promenaden till lekparken igår..
Evelyns mormor och moster va med..



  
  
  
(Klicka på bilderna)



Igår kväll va vi hem till pappa och Elisabeth och grillade. Där Elisabeths 2 barrn och barnbarn var med.
Vi åt potatisgratäng och grillad fläskfile och revbensspjäll. MmMmMm. Mkt trevligt förutom att jag hade ont i huvudet. Lite bilder från gårdagen..


  
  

Ja det var iaf lite bilder.. Haha Pappa vart inte med helt på bild. Hahaha

Nee nu ska jag fixa lite sen ska vi dra till Örebro.!





Varför..

...ska det blåsa ute när det är så fint väder.
Jag och Evelyn gick hem till mamma i förmiddags och åt lite rester från igår. Sen tog vi oss en promenad till en lekpark. Evelyn gungade, gungbräda och åkte kanan. Och hon tyckte det va kul. Och det blåste kallt men solen värmde ändå litegrann. Men är så tråkigt när solen e framme att det ska blåsa då. men men nu har vi precis kommit hem. Evelyn sover i vagnen så jag passar på att skriva lite.
Lägger in lite bilder från lekparken senare.

Ikväll ska vi hem till pappa. Där vi ska grilla. MmMmMm... Jag funderar på att vila lite snart känner mej inte alls pigg. Kommer säkert ångra att jag gick ut idag eftersom att jag har feber. Men jag får sån panik av att sitta inne när det e sol ute. :P



Godmorgon söndag..

Jaha igår va vi till mamma och firade påsk. Maten var jätte god. MmMmMm. Skit sugen på rotfrukstgratängen nu. haha Men jag hade så jävla ont i magen och kände mej yr och varm. Precis så kände jag mej hos Jonas farmor oxå. Iaf så försökte jag inte tänka på det. Men sen kände jag bara att jag måste hem och lägga mej. Så vi gick hemmåt. Promenaden hem ska ta max 4 min hem men tog typ en kvart. jag kunde knappt gå. Kände mej som en rishög. När vi väl kom hem så tog jag en temp och jovisst hade jag feber, 39.2 grader. Så jag la mej på soffa och där låg jag till 21.00. För då gick jag och la mej. Har sovit skit inatt. Men imorse tog Jonas Evelyn så jag fick iaf sova till 8. Sen var ju han tvungen att dra. Han ska till V-ås och köpa nå på biltema som dom inte hade i Örebro. Sen ska han till Glanshammar och fixa med bilen.
Jag tog en temp nyss och den har gått ner, 38.5 grader hade jag. Så det blir att fixa en alvedon sen ut i det fina vädret förbi nån lekpark kanske. Får se hur jag känner mej efter alvedonen.

Nee nu blir det att softa tills Evelyn vaknar..






Påskafton..

Åhh vilket härligt påskväder vi fått idag! Vi började morgonen med en liten promenad. Och vad härligt det var i solen. Man blir så glad och känner verkligen att våren är påväg. Och nu är det knappt ingen snö kvar förutom alla snöhögar. :P
Nu ska vi snart gå hem till mamma och keka lite påskmat men vi väntar på att lillstumpa ska vakna. Hon ligger och vilar. Får snart ta och väcka henne om vi ska hinna få någon mat. haha ;)

Nee nu ska jag packa iordning det vi ska ha med oss..

Glad Påsk!!!!



Glad Påsk

Imorgon är det redan påskafton. Det ska firas hemma hos mamma med mkt god påskmat. Och idag har vi gjort iordning Evelyns påskägg som hon ska få. Och i ägget har vi lagt i 2 dumleklubbor, lite mariekex mm.. Så vi ska gömma det för henne imorgon bitti så ska hon få leta efter det.! Hihi.

Hoppas alla får en trevlig påskhelg. Det ska vi ha iaf.!







Vilket väder det blev..

..nu på eftemiddagen.
Jag och Evelyn la oss och la oss en timme, när vi vakna va det sol och inte ett moln knappt. Jag kände mej lite piggare. Så vi tog oss en promenad. Va ute iaf 1½ timme. Riktigt skönt va de. Hoppas på det vädret hela helgen nudå.. :) Är så trött på det dystra vädret vi haft nu ett tag med massa regn. Visst det är väl positivt de med för de tar bort snön. Men det gör solen med. haha
Nu ligger Evelyn i sin säng och ska sova, men det verkar inte som att hon vill det. Men hon brukar på ligga i 10 min och gnälla och försöka somna. Oftast så gör hon de. Annars tar jag upp henne en liten stund till. :P

Nee nu ska jag kolla på tv..






Dagens låt..


Queen- Bohemian Rhapsody


Jag bara älskar den här låten. Eller jag älskar typ alla låtar. Haha men jag bara ryser när jag hör den här.









Holllaa..

Idag är det skärtorsdag.
Jag minns för typ 2 år sen då va det jätte fint väder på påsk och då va den ännu tidigare än nu. Hoppas iaf på en fin påskhelg.
Imorgon åker vi till Jonas farmor och farfar och blir bjudna på mat! Och på lördag blir det hem till mamma. Alltså en trevlig och mysig helg. =)

Idag har jag kännt mej illamående och Evelyn har spytt ett antal ggr. Jag hoppas inte det är magsjuka som kommer in i vårt hem. =/ Men vi la oss och vilade en stund och jag känner mej piggare men Evelyn är lite gnällig. Vet inte om hon har ont i magen.

Jag ska värma upp lite chili con carne nu. Som jag gjorde tidigare idag. Fast jag åt inte så mkt eftersom jag hade illamående, men nu är jag hungrig. :P

Jag väntar på mina förstorningar men dom kommer nog efter storhelgen. Synd jag som ser framemot dom nu, har ju köpt ramar. Och nu har jag beställt en till förstorning på Evelyns hand. Och det är ett jätte stort kort. ! Hoppas det blir fint.! Lägger in kort på de när de kommit.!

Tack Bästaste Emelie som tagit korten.  Skit fina och jag e sten nöjd ;)


Nee nu ska vi äta.




Nu bär det av till blåkulla ;);)