Fredag och snart slut på lovet :)

Jag sitter och glor på tv. Har nyss lämnat barnen till Jonas. Och Tommy sitter och spelar. Ska snart ställa mig och diska. Sen blir det fredagsmys :)

Undra sa flundra om man ska köpa sig lite chips och dipp idag till gladiatorerna..

Är så sjukt trött idag, känner mig sjuk och har ingen ork till något.


Torsdag :)

Har inte haft tid eller ork till att blogga.

Just nu har barnen fruktstund.
Vi har åkt buss idag till lindesberg. Skulle till Apoteket och hämta lite saker till både mig och Tilma.
Barnen tyckte att det var kul att åka buss.


Massa bus :)

Det är så skönt att ha barnen hemma igen.. Idag har jag/vi hunnit dammsuga, städat hela köket, bäddat sängarna, ritat och duschat. Och allt detta innan klockan tio. Man mår så bra när alla måsten är klara tidigt. Jag har tvättid mellan 12.00-16.00.. Måste tvätta alla kläder som barnen haft hemma hos Jonas. Vi har kommit överens om att barnens kläder utgår från mig och att jag tvättar allt oxå. :)

Jag har telefontid på vårdcentralen kl 10.45. Måste prata om Tilmas hosta. Igår kväll hostade hon så att hon kräktes och nästan kvävde sig i det.. ;( så måste se vad dem säger.

Ikväll ska vi göra negerbollar oxå. :D Evelyn tjatar redan.


Måndag morgon!

Evelyn kom upp runt sex. Jag vaknade väl till helt nu.
Nu sitter Evelyn och tittar på tv och Tilma sover.
Idag ska vi göra negerbollar, tvätta och kanske gå ut och leka lite i snön. :)

Igår kväll så klippte och ritade vi, men det slutade med att vi fick plocka undan. Barnen började bråka om kritorna. Haha!


Söndag och barnen kom!

Idag kom barnen till mig. Vi började med att gå och handla. Det blev korv och makaroner till lunch. Nu tittar vi på Laban. Som vanligt.. :D

Barnen ska vara hos mig tills på söndag. Och jag har lov. Evelyn har redan planerat saker vi ska göra på lovet. Vi ska göra negerbollar och leka mkt i snön :)


Looooov :D

Sista dagen idag, nu är det sportlov. På söndag kommer barnen till mig oxå. Var och hälsade på dem idag efter skolan. Tilma är ju fortfarande sjuk. Hon var sp snorig och slö när jag var där. Nu på kvällen skrev Jonas att hon spytt och har 39,1 i feber. Och en bild fick jag på snuttan :)
Fy vad jag saknar dem!!!!


Badat!

Kom nyss upp från badet.
Tog ett bad efter en lång dag. Skolan var helt okej.. Sen gick jag av bussen vid dagis och hämtade barnen. Vi gick hela vägen hem på 1,8 km. Inte så långt, men jobbigt när det inte är plogat. Tilma i vagnen helnöjd och Evelyn gick trött och gnällig. Hon ville inte gå. Bara grät och grät. "Kan vi inte gå till mormor?" Sa hon hela tiden och bara grät. Haha men tillslut kom vi hem. Jag fick muta med popcorn. :D haha men sen när Bolibompa började, så ville inte Evelyn ha popcorn. Hon var för trött. Barnen är jätte förkylda :(
Imr ska dem till Jonas igen :( känns sådär faktiskt!!

Ne nu ska pyjamas på och sen slänga sig i säng :) godnatt!


Livet är bra hårt!

Barnen är hos Jonas sen igår. De ska vara där tills på måndag. Men imr kommer de till mig och sover. Jonas ska jobba kväll, men hämtar dem på torsdag morgon och är hos han tills på söndag :( fan vad hårt livet är just nu! Saknar dem då jag snart går sönder. Men men någon gång vänjer jag mig väl :D

Vi närmar oss sportlov. Ska bli skönt och jag har barnen då. Så dem ska vara hemma med mig hela veckan. Jag ska köpa hem lite pyssel och sen allt till chokladbollar.

Ne nu ska jag snart hoppa i säng :)


Hemma hos mig :)


Haft lite magsjuka i helgen :(

Tilma fick magsjuka i fredags, men spydde bara en gång. Men har haft och har fortfarande diarré. :( hoppas det blir bättre under dagen. Så vi kan gå till dagis och skolan imr. :)

Idag blir det lugnt här hemma och städa.


Fredag :)

Igår kom barnen till mig. Hade inte träffat dem sen i söndags då.. De dagarna var dem värsta i mitt liv. Har aldrig mått så dåligt och saknat så mkt förut. Har heller aldrig vart ifrån barnen mer en en natt.. :( men men bara vänja sig. Nu är dem hos mig iaf. Och jag ska ha dem tills på måndag iaf :)
Ikväll blir det mys på hög nivå :D


Älskar tulpaner :)


Onsdag :)

Har vart i skolan idag och fått ganska mkt gjort.. Saknar barnen gör jag iaf.. Tänker typ på dem hela tiden. Tur att dem kommer till mig imorgon. Har inte träffar dem sen i söndags. Aldrig vart ifrån dem så länge. Så det är tungt nu. Jävligt tungt. Evelyn ringde mig nyss och skulle säga godnatt. Hon var så glad och ville träffa mig. Jag bröt ihop efter samtalet och börjar fan gråta nu när jag skriver det här.. Hoppas verkligen jag vänjer mig. Kommer må dåligt annars.. Fy faaaaaan, vad jag saknar mina älskade prinsessor :(


Snöööö :(

I helgen har det typ vart vår.. Idag vinter med massa snö. Hur depp blir man inte av det.. Nu längtar jag tills det blir lite ljusare ute på kvällarna.


Söndag :)

Evelyn är på väg hem från Marie. Jonas moster. Hon har vart där med farmor och farfar. Tilma ligger och vilar middag. Och jag fixar maten. Det blir falukorv i ugn med potatismos..
Fick ju massa tips på Facebook.. Så nu vet jag vad jag ska laga i veckan :) köpte billig grillad kyckling på Ica och ska nog göra flygande Jacob imr ;)

I fredags flyttade jag ju. Det gick smidigt och har kommit i ordning. Det är en väldigt stor 2:a. Ikväll har jag tvättid oxå, mellan 16-20. :)


Grattis älskade Tilma på 2 års dagen :)

Tänk att Tilma redan är två år :)