Mobilbloggar: fredagskänsla?

Sista natten nu, sen ska jag vara ledig minst 2 dagar.
Man får ingen fredagskänsla när man jobbar helger!

Nyss köpt glass av glassbilen!



Mobilbloggar: Sitter på jobbet

5 timmar tills jag slutar, är jätte trött inatt. Fått en ögoninfektion, så det gör inte saken bättre! Svider och kliar i ögonen!

Ne fortätta jobba nu!


Jobba snart

Börjar jobba om 1½ timme och jobbar till 7 imorgon bitti. Ska bli skönt, men jag är jätte trött.

Försökte sova för en stund sen, fast det gick inte så jätte bra. Haha, 3 nätter funkar bra. Hellre de än 1-2 nätter. =)
Tilma sover nu och Evelyn kollar på film.
Som ni märker så har jag inte mkt att skriva som är intressant.



Testar

Testar att mobilblogga! Vore kul om det funkar, blir mer updt då!


Jobb jobb jobb!

Jag har jobbat varje dag sen förra måndagen och nu har jag bara 3 nätter kvar, sen ska jag minst vara ledig i 2 dagar. För på måndag ska vi ta fler prover på Tilma. =/

Så jag får be om ursäkt för den dåliga updt!
Jag återkommer nog med mer inlägg på lördag eller söndag!



Hade så bra!


Vart ute i det fina höstvädret!

Jonas mamma och Patrik kom hit, så vi gick ut på fotbollsplanen och sparkade boll. Sen gick vi till lekparken utanför oss. Så vi var väl ute i nästan 2 timmar! Jätte skönt ute..
Tilma har krypit runt på gräset och det var uppskattat.
Therese kom hit oxå och lekte, men hon ska snart hem. Vi ska åka till Jonas föräldrar och äta tacos.

Har faktiskt inte så mkt mer att skriva idag.


Tilma!

Hon utvecklas på bra, hon kryper nu sen den 14 september och kan säga nå fåtalord.

Ord hon säger:
Titta
Va de? -
vad är det?
Papa - Pappa
Ampa - Lampa

Hon ställer sig upp i sin säng och mot en del möbler.
Hon äter som en häst! Haha
Ja hon utvecklas bra.



Mamma älskar dig Tilma
Bli frisk nu och läk ihop själv!


Godmorgon!

Idag är jag ledig, än sålänge iaf! Man vet ju aldrig.
Men imorse vaknade barnen runt 7.30. Nu ska jag snart städa och ja Jonas ska dammsuga. =) Sen blir det att njuta av dagen, funderar på om man ska ta med Evelyn ut i skogen en sväng senare..
Ikväll ska vi hem till Jonas föräldrar och bli bjudna på tacos.

Igår fick vi svar på Tilma, men det gav väl inte svar på det vi ville ha. Men ajja, nästa vecka ska en njurspecialist ringa oss och ta över Tilmas fall. Hon ska ta massa fler prover och kolla njurarna. Det dom vet nu är att det läcker in nå i njurarna som inte ska läcka in och hon förlorar massor av protein. =/ Eller ja, jag fattade inte allt. Det är så pass ovanligt fall för dom, så det kommer ta tid att komma fram till va det är. =(

Jag blir knäckt på denna väntetid.!



Väntar fortfarande...

...på svar!
Hoppas barnläkaren ringer snart, ska iväg och jobba 14.40. Och på jobbet har jag inte världens bästa teckning heller. Ajja..
Fick sms imorse om att jobba ikväll.

Jag har nyss slängt i mig lite mat, det blev snabbmat idag. Men det duger det med.



Men jag skriver mer imorgon!
Ha en bra fredag alla!


Jobb idag!

Ska duscha nu sen bege mig till jobbet.
Har nyss vilat lite och nu sover barnen och Jonas. =)
Hinner inte skriva så mkt nu, men tänkte bara säga att imorgon eftermiddag får vi svar på vad Tilma har, äntligen! Hoppas, hoppas det inte är nå allvarligt.

Ne nu måste jag duscha! Skriver mer imorgon om provsvaren ocå så..


Godmorgon!

Har nyss lämnat Evelyn på dagis, vi ska snart åka in till Örebro en snabbis. Måste lämna in dvd sim jag köpte för någon dag sen. Evelyn skulle äntligen få se på film och hon var överlycklig, men så är det nå fel med den. Vi tog svenska i film menyn men det blev Norskt tal, vi böt film för vi trodde det var fel på filmen men när vi valde svanska på den så blev det finska. Haha
Sen måste jag köpa vantar till Evelyn som tål vatten!

Jag ska ringa till USÖ nu och prata med dom om Tilma, varför dom lixom inte ringer till mig om provsvaren. Är orolig och tänker varje dag på det och det tar verkligen 100 år för dom att ringa mig.. =(

Jag jobbade igår kväll iaf och ikväll ska jag oxå jobba! =)


Jag är sjuk...igen!

Idag ska jag jobba kväll, men funderar på om jag ska strunta i det eftersom jag mår som jag gör. Jag går ju upplärning ikväll, så det är ju inge måste att jag måste komma dit. Men vi behöver ju alla pengarna vi kan få nu. Aja, får se om en stund hur jag känner mig. Imorgon och på torsdag ska jag ju jobba men då ska jag ju gå för en person, då känner jag att jag måste vara lite utvilad.

Godmorgon förresten! =)

Ne nu ska vi äta frukost!


Lek & bus

Idag har vi vart på lek och buslandet som skrivet i ett tidigare inlägg!

 

Sen avslutar vi med ett videoklipp på lilla Tilma som kryper runt på lek o bus!





Mina nya blommor!






Jag är nöjd, hoppas bara dom blommar länge nu! =)



Jobbat!

Har nyss kommit hem från jobbet, jobbade bara 4 timmar idag! Skönt men ändå lite väl kort. Tis-tors jobbar jag kväll 14.40-21.10.

Nu ska vi snart åka till arbetsförnedringen och sen till lekobus landet, äntligen kommer vi dit. Som Evelyn har tjatat varje dag nu i flera veckors tid. Haha



Blir Örebro idag igen!



Ska bara byta om sen åker vi!



Ikea?!

Tilma sover just nu och Evelyn tittar på tv. Jag sitter här vid datorn och funderar på om man kanske ska åka till Örebro idag igen. Skulle vilja åka till Ikea och till plantagen, införskaffa mig lite nya blommor. Men jag har för mkt blommor, får snart inte plats med fler. =/
Måste iaf storhandla, har inget i frysen. Nu ska ju Jonas gå hemma och då hoppas jag att jag får maten på bordet som han oftast får. Haha, nerrå.

Ne nu ska jag fixa mig iaf, sen får vi väl se vad dagen bjuder på.



Bilder på mina mysbarn!

 
 



Godmorgon söndag!

Idag är det sista dagen för Jonas på jobbet, sen ska han stämpla lite. Jag kommer börja jobba, jag jobbar månd-tors nästa vecka. =) Som jag vet än så länge..

Inatt har jag sovit som en kratta som dom senaste nätterna oxå. Har hostat och snorat hela jäkla natten och sen har jag svårt att andas. Sen vaknade Tilma halv 7, så vi låg och mös i sängen till kvart över sju, Evelyn kom upp strax efter halv åtta. Undra vad man ska hitta på idag då? 

Kanske skriver mer senare..



Spräckte läppen!

Ikväll så kom Jonas föräldrar och syster hit och firade mig. Fick en blomma och 300kr + nybakat bröd. Tackar jag jätte mycket för! =) Bild kommer imorgon.
N'r vi satt och fikade så satt Evelyn på sin fotölj mot rumsbordet och den vickade till så hon slog i munnen i bordet med en väldans smäll och det sprutade blod och hon skrek och skrek... läppen sprack på 2 ställen. Mammas älskling.

Nu sover alla utom jag, så jag ska väl oxå snart lägga mig. Men har sån jobbig hosta, bara jag vrider huvudet lite så börjar jag hosta och jag har så ont i bröstet. Har hostat sönder mig. Och jag hostar mer än vad jag sover på natten. =(

Imorgon så funderar jag på om jag och barnen ska åka en sväng till mejk och shoppa lite. Nästa vecka funderar jag på att boka en tid hos frisören. =) Det behövs, jag lovar er.. Haha

Ne nu säger jag nog Godnatt och sov så gott!


Tips



Jätte god, tycker jag! Billig är den oxå..


Idag har vi shoppat!

Jag köpte lite saker till hemmet för mina födelsedagspengar. Sen köpte jag en ny dvd och lite kläder till barnen. Jag köpte 3 par fingervantar (svarta) till Evelyn för bara 50kr på kappalh, en "onepiece" till Tilma från kappalh och en mössa till Tilma. Som hon kan ha till vintern. =)
Så jag är hel nöjd, sen var jag in på Eriks hjälpen, köpte en pedistal (stavas??) för 75 kr (vit). Perfekt..! Nästa gång ska jag inte ta med mig barnen till stan när jag ska shoppa, eftersom barnen inte tycker att det är lika kul som jag tycker att det är. =/ Haha


Ne nu ska jag fortsätta städa lite.

Har min lillasyster här oxå, så bra när jag städar!




Min orkidé blommar igen!



Den här orkidén fick jag av Jonas och Evelyn på morsdag för 2 år sen och blommorna ramlade av typ 2 månader efter de. Och nu blommar den igen, sen ser ni knoppar där oxå. Wihoooo, jag som hade tänkt slänga den eftersom jag inte gillar dom när det bara är blad. Jag har inte vattnat den här på typ 1 år. Hahahaha Hoppas mina andra orkidé oxå kan blomma igen, den har inte blommat sen 2008. Men det ser nog mörkt ut. =/


Hoppas hoppas...

...att barnläkaren ringer idag om provsvaren. Annars kanske jag får vänta tills nästa fredag. Och det är för alldeles för länge dit. =(

Tilma är gnällig och man märker att hon har ont. Jag mår så dåligt när hon mår dåligt. Hon kan skrika fast jag sitter med henne tätt intill mig och då känner jag att hon har ont.
Stackars, stackars min lilla flicka!


Helvetes natt!

Jag har vart täppt i näsan hela natten och min nässpray har inte hjälpt. Täppt i näsan går inte att vara, jag får panik om jag inte kan andas genom näsan, jag kan INTE andas genom munnen.

Nu sitter vi och kollar på tv, ska snart fixa oss sen kanske man ska ta sig ut. =)
Har faktiskt inte så mkt att skriva i bloggen nu!


Snart cykla till jobbet!

Fy vilken mensvärk jag har, kan knappt stå på fötterna. Tänk om vi kvinnor ändå kunde slippa den. Mens är värdelöst men hellre de än värken. Uscha mig. 2 alvedon sen cykla till jobbet. =)

Gud vad konstig himlen var igår, typ randig med kvällsblå himmel sen en rand med kålsvart färg! Ja helt sjukt.. Nästan lite otäckt!



Ne nu måste jag fixa mig, har precis kommit ur duschen! Fast jag ska cykla och jobba och bli svettig. Men känner mig inte fräch med mens så det blir dusch ikväll igen.. haha


Tillbaka igen?

Förlåt för dålig updt..
Men jag har verkligen inte haft tid eller ork. Just nu jobbar jag väldigt mkt och tar hand om barnen på den lilla tiden som finns, så då kommer bloggen åt sidan. Får se om jag kommer igång med bloggen igen nu eller inte! =)

Vi väntar ju på svaren på Tilma. I förrgår kväll kissade hon ut en till sten och igår morse, så vi åkte till sjukan med dom igår. Idag kissade hon ut 3 stenar till i samma blöja. =( Hon gnäller till och skriker när hon kissar. Jag tycker så synd om älskade Tilma. 7 månader och vart med om för mkt redan. Men ändå så håller hon humöret uppe. =)
Hon kryper på som sjutton nu och jag är så stolt! =)

Så duktig min lilla skit! =)


Evelyn har blivit jätte duktig på att rita och hon försöker till och med skriva.

Vi satt och ritade i nästan 1 timme imorse, hon verkligen älskar det. Imorgon funderar jag på om hon ska få måla lite med fingerfärg. Får först se hur Tilma är innan kladdet är igång. Haha


Igår var pappa och Elisabeth här och firade mig, jag fick rosor och pengar. Det tackar jag för. =)



Jonas föräldrar ska kanske komma till helgen istället.
Nu sitter jag och väntar på att Jonas ska komma hem med min kebabtallrik. Han cyklar, för bilen är på verkstad. Igen... utgifter, utgifter.. =(

Cykeln rullar mot jobbet vid 15.30 idag. Så det blir lugnt fram tills dess.. Sen är jag ledig hela helgen, Jonas jobbar 12 timmars dag. Jag jobbar månd-tors nästa vecka. Men det är bara bra, pengar rullar in som dom ska nu! Det går bra nu.. Haha


Ne det var en liten update!
Ha en fortsatt bra torsdag alla.



Tilma min lilla ögonsten!

Hon har fått feber igen..


Nu på kvällen när jag böt blöja på Tilma så hittade vi en till sten. Så imorgon ska jag lämna den till sjukan. =/ Jag kanske inte har berättat att Jag fick svar i fredags på kissprov som Tilma lämnade för över 2 veckor sen. Och dom proverna visade inte bra alls, det tyder lite åt att hon har en njursjukdom. Så igår var vi tvugna att åka till lasarettet igen och ge massa blod och kiss.
Så hoppas på svar denna vecka..

Jag är så jäkla orolig och ledsen att min dotter ska drabbas av nå. Hon mår inte bra och det har äntligen denna sjukvård vi har i Sverige fattat!! =(


Fått fint idag!

Anna och Ida kom i förmiddags, så jag bjöd på frukost!
Av henne fick jag massa bra!


Bullar, äpplepajsmuffins och inlagd gurka som hon gjort själv. Och det andra fina! =)



Sen på eftermiddagen så kom mamma, Bosse och syrran. Vi fikade med allt Anna bakat till mig och det var gott. Och av dom fick jag ett jätte fint litet träd och pengar!




Tack så mkt!
Imorgon kommer pappa o Elisabeth och kanske Jonas föräldrar. =)


Grattis till mig själv som fyller 23 år idag!



Blir att fira lite idag och sen imorgon! =)


Vad fan?

Jag är knäckt! Totalt förstörd!
Ajja kommer ta upp det i bloggen senare, men inte NU!!

Snart ska vi väcka Jonas, så jag kan gå och lägga mig, ska ju jobba natt! =/ Känner mig inte helt pigg på det längre.. men det ska gå bra!

Ha en bra helg alla!
pussOkram


Våran vackra familj! =)

 
 

Hahaha var bara tvungen!


Testpilot

Har ansökt om att bli testpilot för "lättpanerad torskfilé".
Ansök du med HÄR!





Godmorgon fredag!

Nu är det äntligen helg och Jonas är ledig tills på måndag, men han sover nu eftersom han jobbat natt. Men det tråkiga är att jag ska jobba natt i helgen. Så vi får ingen tid att njuta av tillsammans. Eller jo lite. Ikväll ska vi ha lite fredagsmys innan jag drar till jobbet, jag börjar 21.00-06.52. Imorgon ska vi vara hemma hos pappa och Elisabeth och äta kokkorv och träffas. Men jag måste ju dra lite tidigare.

Jag ska väcka Jonas vid 14 och då ska jag lägga mig en stund, så vi hinner ha fredagsmys.
Funderar på vad vi ska äta för nå idag, kanske tacogratäng. Ja, jag får se. Igår åt vi kålpudding och det blev så jävla gott. Mmmmm!

Tilma ligger och sover i vagnen ute, hon älskar att sova ute. Igår sov hon i 2 timmar och jag var tvungen att väcka henne eftersom jag skulle på mötet. =/ Hoppas hon sover länge idag oxå. Evelyn kollar svtB nu. Jag ska snart fixa med lite tvätt. Bädda rent i barnens sängar osv...

Skriver kanske lite senare eller så blir det kanske uppehåll under helgen!


Tilma!



Det här är min lilla minigris! Oftast glad och snäll.
Ikväll har hon vart så mysig och hela tiden velat kramas...
Hon lägger sitt lilla huvud mot mitt bröst, hon bara myser. Jag blir så glad och stolt som mamma att jag har så underbara, fina, jobbiga och älskade barn.
Evelyn kan krypa upp i famnen och krama mig och säga "älkar dig" (älskar dig).
Det betyder så mkt i mitt mammahjärta att få höra det.

Hittade bara en bild på Tilma nu. Så det får duga!



Godkväll!

Jag har nyss kollat på Robinson, ja jag älskar de programmet! Haha Jonas åkte oxå nyss till jobbet för sista natten nu. Det jobbiga är att han måste sova imorgon och jag ska iväg och jobba natt sen. Jag måste ju egentligen sova länge på morgonen, eftersom jag har problem att somna på dagen. Ajja, får se hur det går..

Evelyn var väldigt gnällig nu ikväll, minsta lilla har brustit ut i skrik och då menar jag skrik. Hon skriker inte ofta, men ikväll har hon skrikit extremt. Hoppas hon bara var trött(övertrött) så hon inte har ont någonstans.. =(

Jag ska snart sova, så jag får sova några timmar inatt iaf, ;)

Har inga nya bilder att lägga upp idag.

Updt kanske mer imorgon!


R.I.P


Rip säger jag bara!
Så tragiskt, jag lägger mina tankar till hans nära och kära! Att ett liv ska försvinna så lätt.
Och ett helt hockeylag Lokomotiv Jaroslavl. Ja, det är synd!

Ta vara på varandra där ute, en olycka kan inträffa snabbt och det kan vara du själv eller en väldigt nära. Man tror inte det är sant men så kan det vara!


Godmorgon

Idag gick vi upp vid 7 tiden, Jonas la sig nyss. Nu har han bara 1 natt kvar, sen går jag på natt imorgon 2 nätter. =)
Ska lämna Evelyn på dagis vid halv nio, sen blir det hem och fixa sig och ta det lugnt en stund. Ska på ett möte kl 12 i Lindesberg.
Inatt har jag väl sovit sådär bra, inte jätte bra, men inte heller jätte dåligt!
Har faktiskt inte så mkt att skriva så vi hörs kanske senare.


Nu säger jag godnatt!

Evelyn somnade vid 20 tiden och Tilma fick jag nyss att somna. Hon har en nalle eller ett får är det väl mer ordagrant. Fåret är nästan större än henne själv. Hon hade jätte svårt att somna ikväll, sen gick jag in till henne efter lite gnäll och skrik, då ser jag att hennes får ligger nere vid fotändan. Så jag gav henne den och hon somnade direkt! Haha





Barnen nu på eftermiddagen!

Bilderna blir så suddiga, pga att barnen vägrar vara still framför kameran.

Tilma fick lite blåbär till efterrätt idag!


Evelyn ritade med kritor medans Tilma åt blåbär!



Älskar mina barn mest av allt, går inte att beskriva!
2 underbara ungar och jag är lycklig.
♥♥♥


Höstväder...

Nu är det verkligen höst ute, men jag klagar faktiskt inte. Jag älskar hösten, jag älskar mörkret och jag älskar tända ljus! =)
Men det tråkiga är att man inte vill vara ute när det regnar. =(

Idag efter vi vart på samtal på dagis så åkte jag och Tilma hem till Anna och Ida. Där det blev frukost och prat. Och vi har planerat! :P
Nu har vi nyss hämtat Evelyn på dagis, jag ska få i mej en sen lunch. Eller om jag väntar tills klockan slår middag! Haha, är inte så hungrig.



Bilder...


Lite bilder från förra veckan, i brist på nya bilder..









Godmorgon!

Jaha idag är det onsdag och jag ska på samtal på dagis halv 9. Ska bli kul och höra vad dom har att säga om Evelyn.

Igår kväll så vaknade Evelyn igen på kvällen, fast hon somnade vid 19. Hon åkte några vändor med gåstolen och slog i munnen på bordet i tvrummet, det bara sprutade bld. Usch man blir så rädd. Men direkt när jag tog upp henne så sluta hon gråta, så oftast ser det värre ut än vad det är. Och ur munnen kan det ju blöda extremt mkt. Hon slog sig där uppe i munnen, där man kan ha en glögg! =/
Vi somnade väl vid 22.15 tror jag.
Inatt när jag vaknade till en gång så låg Evelyn brevid mig. =)

En bild på Tilma när hon precis vaknat igår kväll.


Klättra i soffan är jätte kul! För det gör ju inte ont om man ramlar. =)

Ne nu ska jag fixa mig och barnen. Sen ta oss till dagis!


Kelda® Exotic Sauces

Har nu anmält mig som testpilot på Kelda® Exotic Sauces.
Ansök ni med innan den 9 september här...




Tack o hej!


Mys!

Nu har vi hög mysfaktor här hemma!

Hallen







Köket







Vardagsrummet







Evelyn´s rum




Så, det var lite bilder från våran lgh! Vårat sovrum glömde jag ta kort på. Haha men får lägga ut det någon annan dag!




Idag blev det efterrätt!

Idag blev det köttfärsås och makaroner till middag, efter det så åt vi glass, Tilma fick mosad banan!



Suddiga bilder, jag vet. Men det är svårt att ta kort på en minigris! ;)
Efter vi ätit och Jonas åkt till jobbet, så lekte vi lite på Evelyns rum. Evelyn har ju fått den där pallen som jag visade i ett tidigare inlägg och den uppskattades verkligen. Av båda barnen, om man säger så..





Tilma har suttit i den i ungefär 30 min nu och skriker när jag tar upp henne, haha! Hon tycker om den. =)


En trött Evelyn!

Imorse direkt när jag lämnat Evelyn på dagis så åkte jag och Tilma till Fellinsbro hem till Anna. Vi bestämde oss för att äta frukost på mcdonalds. Så vi packade in alla ungar i bilen, körde Juni till dagis sen brummade vi iväg. Det var mums med mctoast, jag älskar den. Sen åkte vi till öOb och jag köpte duschdraperi med diverse. Sen hem och böt en bajsis på Tilma, sen packade jag ner henne i vagnen och så gick vi och hämtade Evelyn på dagis. Som vanligt så får jag väcka Evelyn på dagis. Dom sover i vagnarna ute och det är skit bra, men så tråkigt att väcka henne jämt, hon blir inte pigg på minst en timme efter. Så funderar på att börja hämta henne direkt efter maten, så får hon sova hemma istället. Ajja får se, ska på samtal imr på dagis, så då får vi prata om det! =)

Nu ska jag tvätta och köra igång diskmaskinen (som jag trodde att jag gjorde imorse).





Löksoppa

Nu ikväll så blev jag sugen på nå gott och lite starkt, jag kollade på halv åtta hos mig. Så jag kokade lök med lite torkad chili, grönsak/kött buljong, gräslök och en skvätt grädde i.
Skit gott enligt mig!





Pall med förvaring!


En vit sån här pall köpte jag för 125 kr på mejk idag! Jag ska ha den i hallen, så barnen eller jag kan sitta på när vi klär på oss vinterkläder, sen kan man ha mössor och vantar i den. För jag hatar när allt ligger på hatthyllan, ser så stökigt ut! =)

Sen köpte jag lite diverse saker som dreggelskydd till Tilma.

Tilma, stackaren har fått feber igen. Hon hade nyss 38,8 grader. Var ju inte länge sen hon hade det... =(

Ikväll är det ensam mamma/pappa och idol. Vet inte riktigt vad jag ska se, men det lutar åt ensam mamma. =)


Snart åka till mejk!

Vi kom precis hem från mamma/mommo, där det blev lite fika och lek. Evelyn hoppade på studsmattan och det fick även Tilma göra!



Vi kom fram till att vi ska åka till mejk snart oxå, måste kolla på draperi till duschen. Så vid halv 3 ska vi vara hos mamma igen. Barnen sover i bilen och hoppas dom gör det fram tills vi ska åka. =)
Och ni som undrar hur man kan lämna sina barn i bilen? Men dom står precis utanför våran dörr med bildörren öppen och våran ingång öppen!



Evelyn vill att Tilma ska vakna NU!!!

Jag sa till Evelyn att vi skulle åka till mommo idag och hon slängde av sig pyjamasen och ville åka nu, men Tilma ligger fortfarande och sover. Så hon sprang in till henne och sa, -Åka mommo, NU! Men Tilma vakna inte och jag tog ut Evelyn därifrån, då blev hon ledsen och sa, -vill åka mommo! Ja men vi ska åka dit när Tilma vaknar.. haha hon har bråttom dit. =)

Fast det är väl tur att hon vill åka till sin mommo... det ända tråkiga för henne är att moster Therese är i skolan. =/ Men då får hon ju gå in på hennes rum och leka med vad hon vill. ;)




När man vill att Tilma ska vara vaken, då sover hon. När man vill att hon ska sova, så vill hon vara vaken! =)

Ajja, ska packa ner allt som ska med nu!


Nu är jag glad igen

Började känna mig trött där vid halv 7 idag, Tilma somnade vid kvart i 7 då tänkte jag att jag måste sova för att orka med dagen. Så då la jag Evelyn och hon sov i 1 timme. Det behövde jag, så nu har vi samlat lite ny energi. Tilma sover fortfarande, det hade ju inte gjort nå om Evelyn sovit 1 timme till, haha! Men jag är glad för den sömnen man får av sina barn..

Funderar på vad man ska göra idag, Evelyn vill till mommo eller leklandet. Det var de första hon sa halv 5 imorse. =)



Barnen innan dom somnade igår kväll!
Mysungar!!




Godmorgon!

Sömn vad är det??
Tilma verkar inte veta vad det är.. Haha
Halv fyra vaknade Tilma och jag gav henne mat, men hon var så täppt så hon kunde intr somna efter, som hon jämt gör. Hon fick panik, jag tog henne till mig, men det gjorde inte saken bättre. Då blev hon pigg och ville absolut inte sova, sen vid halv fem kom Evelyn in springandes. Men hon höll på att somna om direkt. Eftersom Tilma inte ville sova mer så tänkte jag att då kan Evelyn oxå gå upp med oss. Jag viskade lite tyst till Evelyn, -Vill du kolla tv? Hon satte sig upp och vart överlycklig. Så nu sitter Evelyn i sin fotölj och kollar på Nickjr, Tilma springer runder med sin gåstol och jag sitter lite vid datorn. Vi ska snart åka och hämta Jonas på jobbet, så slipper han cykla hem. =)

Just ja när jag böt blöja på Tilma vid 4 tiden så var hon lite varm så jag tog en temp på henne, den visade 38,4grader. Så det kanske är pågång feber igen... =(

Ne nu ska vi klä oss och åka!




Idol




Alexander Bard!
Vad tyckte ni om honom? Jag tycker inte alls om den människan, han var elak och konstig. Han kommer förstöra hela tävlingen. Men visst han har ju rätt i en del åsikter. Men komma in till dom och kunns sjunga är ju en självklarhet men utstråla sig som en världsartist tycker jag är lite till överdrift. Visst klart man ska ha en utstrålning, men ja, jag tycker inte alls om honom!!!





Härlig dag!

Efter vi kört Jonas till jobbet så lekte vi ute en stund.. Först så stod hon och kollade på pojkar sen cyklade hon lite och gungade och åkte kana. När vi gick in så såg vi mamma/mormor och Bosse var ute och gick, vi ropade in dom. Evelyn visade sin nya säng! =)









Korten är tagna från min iphone, men tycker bilderna blir skit bra från den! =)
Nu ska jag snart slänga på barnen pyjamas sen ska dom få gröt och nattas! =)

Jag ska kolla på idol och bara ta det lugnt!


Min blogg är knasig!

Den vill inte som jag vill, igår kom jag inte in på bloggen förutom på morgonen. Sen imorse när jag skulle lägga in bilder så tog en bild att ladda upp mer än 5 min, efter fem min gav jag upp och var tvungen att logga ut. Idag på fm så skrev jag ett jätte långt inlägg med ett par bilder när jag råkade trycka på en knapp och ALLT försvann och allt jag skrivit inte fanns på utkast. Usch så arg man blir.. =/

Just nu sitter Evelyn och äter äpple framför tvn, Jonas och Tilma sover. Ska snart åka ner till ica och hämta en sak på posten. =)




Vi hörs kanske senare eller imorgon. Jonas ska jobba natt 18.00-06.00. Lite tråkigt att vara själv ikväll, men blir att kolla idol.. =/



Nu...

...är Gabbe och Evelyns enkla äpplekaka i ugnen. Om den är god så kommer recept upp på bloggen senare idag.

Vi ska snart smaka på den med lite vaniljvisp, sen ska vi köra ner pappa och Elisabeth till bussen som går raka vägen till sthlm, där dom kliver på samma båt som jag och Anna åkte för ca 2 veckor sedan! =) Jag har tyvärr inga bilder från våran kryssning mer än typ 1 bild, haha!

Återkommer senare......



Lördag!

Jonas jobbar till 18 idag, så tråkigt. Jag och barnen ska kanske gå till en lekpark om vädret håller sig. Det skulle ju bli sommarvärme idag. =)

Jag ber om ursäkt för dålig updt med bilder. Men min kamera sladd är borta! Jag kan inte förstå vart den tagit vägen.?!

Jag har fått bilderna från dopet på ett usb av pappa nu, så idag kan jag KANSKE hinna lägga upp dom. Men får se..


Godmorgon fredag!

Barnen och jag är ensamma hela dagen idag.
Vi gick upp strax innan 8, så jag känner mig ganska pigg. Jag ska ju vara nere på vc 11 idag, men vet inte om jag orkar eftersom jag är så hes och börjar typ hosta bara jag öppnar munnen.

Men jag skulle vilja åka till mejk i Linde, måste köpa draperi till duschen, vårat är för kort.

Gud vad skönt och vad bra man mår när man vaknar till ett nystädat hem. Man får mer energi och kraft. =)

Ne nu ska jag byta blöjor sen duscha.


Blir aldrig klara med städningen..

Vi började vid halv tio imorse och är inte klara än. Men visst vi har vart på tippen och ätit emellan, sen hämtat Evelyn på dagis. Det som är klart är toan (total sanerad), Evelyns rum (rensat bland leksaker) och vårat sovrum. Nu tar jag en paus och väntar på att Jonas ska bli klar med förrådet, vi måste få in Evelyns gamla säng dit. Tänkte faktiskt ta lite bilder på vårat hem ikväll och lägga ut på bloggen idag eller imorgon.

Jonas ska jobba 12 timmars förmiddag hela helgen, han börjar imorgon 6-18 och samma resten av helgen. Sen på mån och tisdag 12 timmars natt och 8 timmars natt ons och tors.. =(

Vi är fortfarande förkylda här hemma, Evelyn snorar och snorar och Tilma snorar och har en riktigt skällande hosta, jag är hes, ont i huvudet och täppt. Usch det är så jobbigt, Jonas klarar sig ganska bra, han är bara snorig.

Imorgon ska jag till vc kl 11, efter det ska jag nog kanske åka till mejk och kolla efter drapperi till duschen. Vi hade badkar förut och det var vi och slängde på tippen idag. Hatar verkligen badkar... blir så äckligt bakom och dammar totalt igen. Blä på de..

Ne nu ska jag fortsätta.
Kankse kommer bilder ikväll eller imorgon!!

Storstädning påbörjad!

Jonas kör en sanering av toaletten och jag tar hand om Tilma medans jag ska vika tvätt och damma. Usch det är så tråkigt, jag måste ner och handla snart oxå. Har slut på nässpray.
Evelyn är på dagis så vi måste passa på nu!
Ne nu börjar Tilma tugga här så måste ta hand om den grisen nu! =)