♥ Nu ♥

Nu väntas det på folk.. Jag har öppnat min första cider.. =) Sen kommer spriten till mej.. :P haha Nerrå.. Lite måste man ju festa fast man har barn. ! Evelyn har det bra hos sin mormor.. Men man saknar ju henne förståss väldigt mkt.. Min lilla pluttilutt! =´( Mliaaaa kommer oxå.. Jippiiii slipper vara ensam tjej.. =)





Nee ska försöka ta lite bilder ikväll.. Lägger in imorgon isånafall. :P



♥ Livet ♥







♥ Godmorgon ♥

Idag fick jag sova ut litegrann.. Jonas gick upp och tog Lynnisss imorse. Och jag sov till 8.. Jippiiiii! Men nu sover mina favoriter.. Hehe försöker vara så tyst jag kan. Men det går inte att vara tyst när någon sover.. Jag råkade komma emot en leksak som börjar låta högt.. Och jaa.. Jag snubblade på data sladden.. haha aja dom sover fortfarande ändå. =)

Igår va jag och Lynnisss hos mamma och hälsade på. Mamma och Therese Skulle åka till hindersmässan. Och jag och Lynnisss till marieberg. Men vi tog samma tåg in till Örebro.. Hehe Och så kom Jonas och hämtade upp mej..
Vi köpte ny matstol till Lynnisss och en ny overall och pyjamaser till henne.. Sen en ny lampa till hallen där nere.. =) Och nya tulpaner till köksbordet.. =)

Idag är jag sugen på att hitta på nå roligt.. =) får la se vad som sker.. =)




♥ Love ♥


Igår vaknade ju Evelyn vid 22 tiden och vägrade somna om så hon fick komma upp och vara med mej lite medans Jonas va och hämtade lastbilen.! Sen vid 12 tiden så la vi oss alla 3 Evelyn i sin egen säng.. Jag och Jonas låg bara tysta. Och Evelyn ställde sej upp hela tiden.. Men vi sa inget, för hon kan ju inte vinna jämt..! Men sen efter en kvart så brast det ut i gallskrik.! Ojojoj då va hon otröstlig.. Jag tog upp henne och kramade henne och gav henne lite välling. Hon somnade brevid mej. Men vi bar över henne till sin säng. För jag har svårt att sova när hon ligger brevid. Och om hon kryper ur sängen.! =/ Men då sov hon iaf.. Skönt då va klockan ungefär halv 2.. Och vaknade vid 7 igen nu imorse.. Jipppiiiii! Haha men så e det.. Mammas lilla snutt!

Idag ska jag möta upp Jonas i stan..


Ha en bra fredag alla mina vänner..!!





Haha omgjorda bilder på mej.. min riktiga ögon färg e bruna.. Haha



♥ Godnatt ♥

Klockan är över 22.00 och Evelyn vakna nyss.. Hon somna vid 20.00.. Men hon har väl bara "vilat" lite.. =/ Jonas va tvungen att åka till jobbet en snabbis.. :P Men kommer snart hem igen..

Imorgon ska jag och Lynnisss ta ett tåg in till Örebro och möta upp Jonas. För vi måste handla lite saker.. Massor till Lynnisss.. Bla kläder och matstol mm.. Ska kolla på ny bilbarnstol oxå.. =)

Lynnisss har blivit omöjlig att byta blöja på. När man lägger henne på rygg och tar av blöjan så vänder hon sej och ska ligga på mage.. Hon blir som en stel glasspinne.. Och har hon bajsat då oxå då kan det bli bajs överallt.. Omöjliga unge :P haha Nu sitter hon här på golvet och äter majskrok.. Typ nästan halv 11 på kvällen..Ja herregud.. Ska ge henne lite välling sen ska vi lägga oss och mysa lite tills vi somnar..


Godnatt alla






♥ Love ♥







Tänk att vi i sverige aldrig e nöjda. På sommaren längtar man efter mysiga vinterstunder med en varm filt och massa tända ljus framför tvn.. Men när det väl e vinter så längtar man till den fina sommaren med massor av blommor och grillning..










Jag gillar egentligen båda årstiderna.. Hehe det är ju fint med lite snö.. =)



100128

Igår va det en mys dag i det här snö ovädret.. Jag tycker att det är mysigt när det snöar, men inge kul att gå ut i de.! Nu vill jag faktiskt ha vår.. Så fint när solen skiner och snön smälter sen ser man alla fina tussilago och snödroppar. Man blir så glad och känner verkligen, snart är sommaren här.!
Idag snöar det oxå, usch jag tycker verkligen det räcker nu! Aja.

Igår så förljde jag med mamma på ljusparty hos en kompis till henne.. Det var mkt trevligt. Och jag handlade 5 lådor med teljus.. Haha lite extrapriser va det.! Men det är ju deff inte billigt.! Men men. Vill man ha mysigt hemma då ska det kostas.!
Christina va ju konsult där.. Jag hade ljusparty i oktober sen tog mamma ett party då och mammas kompis tog ett av mamma.. Haha Christina är jätte bra som konsult hoppas du kommer fortsätta med det för i höst ska jag ha party igen. Om inte tidigare.! =)






Sen när jag kom hem från partyt så va det robinson karibien.. Så jävla bra.. Ojojoj.! Bara älskar de programmet.. Jag gillar inte Jimmy alls. Han ska deff inte vinna.! Hehe
Ikväll är det igen sen final på lördag! Perfekt.



100127




All around me are familiar faces
Worn out places, worn out faces
Bright and early for their daily races
Going nowhere, going nowhere
Their tears are filling up their glasses
No expression, no expression
Hide my head I want to drown my sorrow
No tomorrow, no tomorrow

And I find it kinda funny
I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It's a very, very mad world mad world

Children waiting for the day they feel good
Happy Birthday, Happy Birthday
And I feel the way that every child should
Sit and listen, sit and listen
Went to school and I was very nervous
No one knew me, no one knew me
Hello teacher tell me what's my lesson
Look right through me, look right through me

And I find it kinda funny
I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It's a very, very mad world ... mad world
Enlarging your world
Mad world


100126

Gud vad tiden går fort.. Jag hinner knappt med.. Lynnisss är redan 8 månader.. =)


















Första leendet kom den 22/6-09= Nästan 1 månad gamal
Första gången hon skrattade va 26/8-09= 3 Månader
Första gången hon vände sej från mage till rygg va 30/8-09= 3 månader gamal
Första gången hon vände sej från rygg till mage va 3/9-09= lite över 3 månader
Första gången hon satt helt själv va 10/10-09= 4½ månad
Första gången hon satte sej själv från liggande va 10/1-10=7½ månad
Första gången hon ställde sej upp va 12/1-10= 7½ månad
Första gången du kröp va 22/1-10= nästan 8 månader


Tänk vad tiden går fort..


Första oreden hon sa va

Mamma
Babba=pappa
Bampa=Lampa
Ditta=Titta
De och pekar

Mamma och pappa sa hon första gången i december 09
Lampa och Titta sa hon nu i Januari..


Nee nu orkar jag inte mer..




100125

Idag vaknade jag klockan 7. Och Lynnisss vaknade samtidigt.. Jag gick upp direkt och gav Lynnisss vällingflaskan. Så gjorde jag mej iordning medans hon drack vällingen. Sen klädde jag på henne. Så kom mamma ganska precis där och hämtade oss för en tripp till Örebro. Först in på IcaMaxi och handlade massa mat, sen in på plantagen och handlade nya blommor till köksfönstret och till bordet.. Så nu är det fint igen. Kom hem och plockade upp all mat och grejade med blommorna. Medans jag gjorde det så kröp Lynnisss runt i hela lgh. Ojojoj nu kryper hon fort. Hon e inte still en enda liten minut.! Love it..! Sen la jag henne i sin säng och började med maten, potatisklyftor, lövbiff, kantarellsås och sallad med massa getost.. MhMhMh... Lynnisss somnade ganska fort i sin säng..! Jonas kom hem precis när maten va klar, så nu är vi mätta och Lynnisss med!

Evelyn är 8 månader idag..!

Nu när stumpan kryper så måste man dammsuga hela tiden. Hon ser allt.. Vill inte att hon ska få in nå äckligt i munnen!


Igår va Jens, Conny, Jimmie och Assar här och vi spelade tv-spel.! Turnering. Va kul..! Hehe Men svårt att slappna av när man har en liten busunge..! =)





Blommorna som jag köpte.. Dom som står i fönstret har jag köpt dubbelt av.. Har två fönster i köket. =)




Nallen fick hon av hennes Mormor och bitringen av mej.!







100124

Idag är det en tråkig söndag.. Jag tycker alltid söndagar e tråkiga, men jag borde ju inte tycka det eftersom att jag har ju helg hela veckorna.. :P aja 

Ska väl skriva att igår lärde sej Lynnisss krypa ordentligt..! Innan så kröp hon bara litegrann , men nu kryper hon som ingenting. =) Mammas duttiga tjej..!!





Igår hände det nått med Evelyn som jag aldrig sett eller hört.. Hon spydde och svimma.. Hon spydde så himla mkt.. Jag har aldrig vart så orolig som jag vart igår.. för när jag tog upp henne så hängde hon bara, sen vart hon pigg och glad igen som om inget hade hänt.. Usch när jag såg henne ramla ihop från krypande så höll jag själv på att svimma av rädsla.! Det bara svartnade för mej men sprang ändå fram till henne i panik..!
Men nu är allt bra med henne..







100123




När man tittar på lite kort från när Lynnisss va nyfödd så blir man alldeles rörd.! Gud vad liten hon va, man kommer inte ihåg att hon va så liten.. Nu är hon en stor tjej.! Mammas lilla skit.! 

På måndag blir min stora tjej 8 månader.. Och oj vad tiden går fort..! 


 


100122

Igår fick vi hem Evelyns kläder som e beställt på Hm.. Men hon kan inte ha dom än, beställde i str 80. Så jag hoppas dom kommer passa till våren.!





Ikväll så blir det fredagsmyys med mina två favoriter.. Vi ska unna oss lite chips och dricka idag..! Hehe Och Evelyn ska få majskrokar och saft till myset..! Längtar tills baby kommer hem från jobbet så vi kan laga mat och sen bara krypa ner i soffan och bara mysa in helgen.!



Jag har kommit på att jag saknar faktiskt lite att vara gravid.. Och den hårfärgen jag hade då.. Så nästa vecka blir det att färga håret.. =)
På bilden nedan e jag i V.34 tror jag.. =)








100121

Idag gick vi upp vid 9 tiden.. skönt.. =) Lekte och gav Lynnisss gröt sen gjorde jag mat, spagetti & köttfärssås.. Mums.. Gjorde den tidig bara för att Jonas skulle åka till jobbet vid 12.. Men innan han drog spelade vi tv-spel.. Mario..! Haha skitkul, jag spelar hela tiden! Medans vi spelade la vi Lynnisss i hennes säng där hon kröp runt och ställde sej upp hela tiden, men lät henne vara. Sen när vi kollade till henne för det blev så tyst då sov hon.. Sen när Jonas drog så tog vi en promenad hem till mamma där det bjöds på fika. Dricka och bullar.. Evelyn åt oxå bullar.. Hon älskar verkligen de =) haha Sen kollade vi på filmen Mama Mia.. Faktiskt ganska bra! Men tycker att musikalfilmer kan bli lite jobbiga, för dom sjunger ju typ hela tiden.. =/ Sen gick vi vidare hem. Åt lite sen gick vi hem till pappa och hälsade på där det oxå bjöds på fika. Så imorgon blir det långpromenad.. Om jag ska erkänna så åt jag en semla hos pappa haha..! Gott, men jag petar ju bort mandelmassan.. Usch!! Sen när vi kom hem gav jag Lynnisss välling i sin säng och hon somnade..! Och jag sitter här nu och drygar!!




Såhär såg det ut när vi kom in och kollade henne. =)


Jag älskar Lynnisss bruna ögon och hennes kaluffs på huvudet. haha






100120




Ett bra förhållande känns igen på att det alltid kan bli bättre - och alltid blir bättre.




100119

Imorse väckte Lynnisss mej klockan 7.. Jag va inte villig att gå upp, men gjorde välling och la mej bredvid henne och slumra till. Hon väckte mej när hon va klar. Och då var jag ännu tröttare än innan jag somnade om. Jaja va bara att gå upp och leka.. Haha Vid åtta tog jag på henne ytterkläderna och vi tog oss en promenad.. Oplogat överallt, hjulen på vagnen rullade upp all snö och det blev tungt.. Usch men när jag kom utanför Lynnisss mormor stod hon och skotta snö så vi gick in dit istället.. Lynnisss har lärt sej att vinka, men hon vinkar överdrivet istället.. haha så söt.. Mamma hade radion på och så fort det vart musik så dansade hon.. hehe Vi gick hem vid 10 för att väcka pappsen som sov.. Jobbar kväll denna vecka..! Han drog till jobbet och vi gick hem till mamma igen för hon hade bakat bullar.. Gott.. ! Så fort mormor säger Lampa så tittar hon på lampan.. Haha sen säger hon bampa..=)


Ord Evelyn säger:
Mamma
Babba=Pappa
Bampa=Lampa
Ditta= Titta
De(pekar)=pekar på nå och säger de..

tiden går så fort.. ojojojoj




Nee nu väntar kudden..
NattiNatti


100118

Jaha nu sitter jag här igen.. =) Har nyss fått Evelyn att somna..
Idag har Evelyn vart grinig, tänder, tänder, tänder säger jag bara!! Haha men jag tog med Evelyn i vagnen och gick hem till hennes mormor och dom följde med ut.. :P Hon somnade i vagnen och sov fortfarande när jag kom hem så hon låg kvar i vagnen. När hon vaknade va hon på topphumör.. Vi lekte och jag gav henne välling, sen mös vi massa.. Så fort jag putar på läpparna och säger puss, så pussar hon mej fast med öppen mun. Blöt puss.. Mammas älskling.! Sen somnade hon i famnen och nu ligger hon i sin säng.!

Tänkte berätta lite vad som hänt sen sist, fast med bilder..!!




Hon åker på sin prinsessbil som hon fick i julklapp..



Vart påskkärring förtidigt.. haha



Grejar med något som vanligt.. :P



Glad som vanligt.. Ska ta krypställning. :P



Hon försöker ställa sej upp..



12 Januari, då hon lärde sej att ställa sej upp själv.. =)



Orkar inte lägga upp bilder mer nu..! Mer imr kanske..

Nu ska jag sova.

NattiNatti




100118

Jag har inte dött.. haha vårt virusprogram gick ut för ett tag sen, så jag har inte kunnat sitta vi internet.. Men nu är det fixat och klart.. Skönt för man e ju ganska beroende av internet..

Det har hänt ganska mkt sen sist.. Evelyn har lärt sej sitt från liggande och sen har hon lärt sej att ställa sej upp jämt till möbler.. Och idag kröp hon lite.. :)
Ska skriva lite mer sen om allt som hänt.. Men nu ska jag ge bumman mat.. =)



100103




Livet är en tragedi när man ser det i närbild, men en komedi på långt håll..


100101

Jaha nu är det nytt år, nya tag, nya dagar, nya månader, nya upplevelser och nya löften..! =)

Det va ett tag sen jag skrev här, men det har hänt mkt mellan jul och nyår..!

På jul började vi med att gå till Jonas föräldrar där bjöds det på glögg och vi fick julklappar.. Evelyn fick massa roligt bla. en liten typ Bobbycar fast med prinsessor och massa ljud, sen kläder, pengar och nalle..
Sen vidare till min mamma, där vi fick vår efterlängtade julmat, det va jätte gott. Efter maten kom tomten på besök. Evelyn brydde sej inte. Men julklappar fick hon iaf.. Där fick hon kläder och en nalle phu snurra. Uppskattad.! Och av oss fick hon en bebissterio med musik och prat sen ett par låtande nycklar och en pulka..!
Sen vidare hem till min pappa, där det bjöds på ris ala malta och en tomte till kom. Och där fick hon ännu fler julklappar. Bla Kläder, en pipmugg som det står "morfars älskling" på, en bok som spelar, vantar, filt med nalle.

Jaa det var lite kortfattad julberättning..! haha


Annan dagen blev det utgång med Anna. Vi drog på förfest i Linde. Sen vidare till hotellet där vi inte kom in. Så Anna och jag gick till Bistro istället. Massa folk med blandad ålder. Och det va jätte trevligt! Vi dansa drack och hade jätte kul.. Jag till och med drog med på efterfest hos Carin..! Jonas hämtade mej i Linde 6 på morgonen.. Haha

Sen 091229 hände det ingen trodde eller ville skulle hända. Det var en bilolycka med en lastbil.. Där bilföraren 19 år gammal avled.! Det vart en chock.
Jag lekte med honom mkt när jag va liten.
Tänker på familjen.
R.I.P Robin


Dagarna gick och det vart Nyår.
Vi lämnade Evelyn hos hennes mormor. Där hon sov! 
Krille och Camilla kom hit. Och vi bjöd på mat. Potatisgratäng, fläskfilé, kantareller och sallad. Mkt gott.. Sen blev det några cider för mej. Men tog det lugnt. Vi prata och lyssna på massa musik och kolla bilder på Evelyn. Det var riktigt mysigt. Sen vi tolv gick vi ut och kollade på alla raketer. Jonas föräldrar kom lite senare och skjöt lite.
Kom i säng vid 2 på natten och sov till 9 på morgonen.


Lite bilder..!

Julmat hos mamma






Annandagen







Efterfest, det spårade..! ;)




Olycksplatsen.. =´(




Nyår..
















Sen lite bilder på Evelyn..









Nee nu orkar jag inte mer.. =)

God fortsättning på det nya året.. 2010