Renoverar med ett glas vin


Ormvråk

Jag och barnen gick ut till bilen och då hör jag inne i kattgården ett flaxande. Inte en liten fågel tänkte jag och mkt riktigt var det en stor rovfågel som inte kom ut. Den var så stressad och flög in i altanfönstret.. Grannen kom och hjälpte oss och den kom ut tillslut..

Tur inte kissen var ute.


Lördag :)

Tråkigt väder, fast det gör inget. Vi har så mkt att göra inne. Jonas slipar och spacklar för fullt på Evelyns rum. Så vi kan tapetsera imorgon.
Evelyn har fått någon slags magsjuka och har feber.
Jobbet ringde nyss och frågade om jag kan jobba inatt och vaka. Men var tvungen att tacka nej. Vi har för mkt här hemma men tapetsering och sjuk Evelyn.

Ikväll kommer två kompisar till Jonas. De ska basta och dricka några öl.

Ne nu ska jag vila en stund!


Min Evelyn :)

Hon fick feber nu ikväll, nu har hon 39,8 i temp. Inte nog med det, hon visade att hon har ont i sina fingrar.. Hon har ramlat på gräset säger hon..

Nu ligger hon här på soffan och har nyss vaknat. Hon väntar på pappa säger hon! :)


Fredag :)

Ensam med barnen denna fredag igen. Kom hem från skolan vid 12. Handlade lite då. Sen slappade vi en stund framför tvn, gick ut och plockade äpplen och lekte lite. Sen gick vi till tempo för att köpa lite godis. Nu ska barnen få bada och hoppa i nattkläder. Sen ska vi glo på tv hela kvällen.

I helgen har vi fullt upp med renovering i Evelyns rum... Tapetsera!


Är så trött!

Jag är så trött och har helt slut på energi. Barnen bråkar, skriker och bara jäklas hela tiden. Skola hela dagarna. Har ingen ork längre...

Tur att barnen kan vara underbara oxå!!

Nu har vi nyss ätit pasta med mögelostsås. Barnen ska snart få bada och jag ska hänga tvätt snart oxå..


Tips!!

Dem här är så goda och ganska billiga! Mitt nya beroende!


Tips!!

Dem här är jätte goda och ganska billiga.. Mitt nya beroende!


Lördag!

Godmorgon :)

Evelyn kom in till mig vid 5.45, det är ju så roligt. Vi låg en stund till innan vi gick upp och slog på tvn. Inget roligt väder är det heller. Hade tänkt att vi skulle gå ut, får leta efter regnkläder. Eller så får vi bara ha en inne dag.

Måste till lägenheten idag och hämta lite skrot.

Ne nu ska jag bädda rent i sängarna, sen tvätta lite..


Fler bilder från dagis :)


Gud vad dagarna rullar på..

Mycket i skolan, mycket med barnen, mycket med hemmet och mycket med allt just nu. Vi har ju flyttat till hus men kommer aldrig i ordning eftersom att barnen är typ i vägen. Men men och Jonas jobbar hela helgen.

Just nu ska Jonas tända grillen och jag fixar rostade rotsaker! Så ikväll blir det fredagsmys! :)

Fått bilderna från dagis korten!! Så fina ungar! :)


Sjuka barn!

Igår fyllde man 24 år. Tiden går fort. Men jag är fortfarande närmre 20 år än 30 år! Haha
Barnen blev febriga och hängiga igår, så Jonas var hemma med dem idag på förmiddagen, så jag kunde gå till skolan. Han skulle egentligen jobbat 6.00-22.00. Men nu jobbar han 14-22..

Imorgon får vi nycklarna till huset. Wihoo! Äntligen!!!

Nu blir det lite Bolibompa innan barnen ska i säng.


Kissen vänjer sig nu!

Kissen kom fram igår kväll när barnen lagt sig. Hon var så gosig och busig! Sen har hon sovit hos mig hela natten. :)


Mys lördag!

Idag har jag gjort god mat tills Jonas kom hem från jobbet vid 18. Västerbottenpaj, kräftor, sallad, kött och kantareller. Det var jätte gott.

Jonas försöker nu att få fram kissen, men den är så rädd och saknar sin mamma! :)


Tänk om man fick vara sjuk när man ändå är det!!

Men det går inte. Barnen struntar väl i om jag är sjuk. Jag måste ändå göra allt eftersom Jonas jobbar. Fast nu sover Tilma sen 2 timmar tillbaka. Evelyn kollar på tv. Kissen Safir kom idag oxå. Hon ligger och gömmer sig.

Har så ont i kropp och själ. Hoppas jag är någorlunda frisk tills på måndag.. :)


Sjuk!

Imorse vaknade jag av att jag är dyngförkyld. Febern kom med posten runt 12.. Blää! Jag åkte en snabb sväng till Örebro för att köpa en present. Evelyn ska på kalas på söndag hos en dagiskompis som heter Anton. De är jätte bra kompisar. :) Evelyns första "riktiga" kalas hon går på. Jonas jobbar till 22 ikväll och hela dagen imorgon. Och imorgon kommer våran kisse hit. Och Evelyn längtar...

Ne nu ska jag plocka efter barnen sen mysa innan dem ska sova!


Love <3


Söndag!

Den här helgen har gått väldigt fort.. Imorgon är det skola igen och en vecka till. Till helgen kanske det blir utgång med några brudar för att fira mig och Anna. :)

Idag har vi vart i filipstad och gått på marknad. Vi köpte endel och jag är nöjd, tror Evelyn oxå är nöjd. Hon köpte en skällande hund som har koppel. Haha en sån där jobbig sak.


.......