6 januari..

Hello.. Just nu står Tilma i duschen, Evelyn spelar på surfplattan och Tommy ger bebisarna gröt. Så jag passar på att skriva ett inlägg..

Tänkte ge lite info om barnen.. 

Evelyn, hon är på väg att tappa sin första tand. Den är jätte lös och hon är spänd. Hon är lite rädd över att hon ska svälja den på natten. 
Imorgon börjar hon på dagis på skolan också. Så hon blir så stor! Vet inte om det är positivt eller negativt, men jag känner mer åt det positiva :) 

Tilma, hon är som hon är, wild and crazy :) hon är överallt och är inte still många sekunder. Om ett par veckor fyller hon 4 år. Stora tjejen! 

Nemi, hon går runt här hemma hela tiden. Hon kryper bara när hon har jätte bråttom. Men annars går/springer hon runt. Hon säger en del ord som hej, tita=titta, Tata=tack tack, dä?, mama mm
Hon pekar och säger dä till mkt och vill vara mkt i famnen. En riktig morsgris är hon också. 
Hon är för det mesta glad och älskar att busa (lyssna vad är det liksom?). När man tar bort henne från hennes bus så blir hon galen. 

Mileja, är en glad skit med ett leende på läpparna jämt. Hon är inte lika snabb som sin tvilling men hon är inte långt efter. Hon kryper med en hejdundrande fart och klättrar runt. Hon går snabbt vid möbler och försöker gå på egen hand. Nu tar hon ca 2-4 steg själv mellan oss. Så hon är på G. Hon ser väl hur Nemi gör. Hon älskar mat eller att äta. Stor i maten ;) hon pekar också på saker men säger inga ord direkt mer än mama. Men hon förstår mkt vad vi säger. Hon är också en bestämd liten dam. När hon är hungrig så ska vällingen gärna vara i hennes händer på en sekund. 
Mileja är en riktig tränare. Hon gör armhävningar, situps och massa övningar varje morgon haha! Ser så kul ut.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback