Kokoskyckling

 
 
4 port

4 st kycklingfiléer
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 st röd chilifrukt
1 msk rapsolja
salt
1 msk farinsocker
2 msk soja
1 msk kycklingfond
1 tsk pressad citron (tog lite mer)
3 msk jordnötssmör
4 dl kokosmjölk lätt

1. Skär kyckling i bitar. Hacka lök och finhacka vitlöken. Kärna ur och finhacka chilin.
2. Fräs kyckling och lök i olja tills de har fått färg. Tillsätt sedan vitlök och fräs ytterligare två minuter. Tillsätt salt, sedan chili, socker, soja, kycklingfond, citronsaft, jordnötssmör och kokosmjölk. Låt koka 15 min på svag värme.

Servera med jasminris och en sallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback