Olika personligheter=tvåäggstvillingar..

Nemi & Mileja har två helt olika personligheter, de är också helt olika i utseendet. 

Nemi, hon är den som är mer framåt, alltså hon vågar lite mer. Hon lärde sig sitta, krypa och ställa sig vid möbler innan ens Mileja lärt sig sitta helt själv på ett golv. Nemi är en pigg och glad tjej, hon sover en gång per dag, men sover hela nätterna. Hon älskar att sova ute i vagnen. Men gillar inte när man sätter ner henne i den. Älskar att röra på sig och prata (sitt språk) med oss och sina syskon. Hon älskar Evelyn & Tilma och vill gärna vara med dem. 
Hon är väldigt nyfiken och vill gärna sitta i famnen och gå runt och titta på saker. Hon är lite blyg inför folk, måste kolla in dem med en allvarlig blick ett tag innan hon kan ge ett leende. Älskar babblarna! Nemi vill alltid ha samma leksak som Mileja och det gör Mileja arg och ledsen. Hon tar gärna tag i Milejas hår. 

Mileja, hon är en glad prutt! Hon sprudlar av glädje.. Pratar och jollrar, hon är mer framåt på den fronten än Nemi. Gillar att fundera ( kallades "våran filosof" när hon var bebis), filosofera och ligger gärna i sin säng och pratar med sig själv. Hon kan sitta små stunder själv på golvet, men kryper eller ställer sig inte ännu, hon ålar sig fram eller så tar hon sig fram som en larv (ja som på tecknade filmer). Mileja sover 2-3 ggr på en dag, men sover också för det mesta hela nätterna. Hon tycker också om Evelyn & Tilma och vill gärna vara med. Mileja är jätte känslig och har alltid vart, så när hon blir ledsen så blir hon så ledsen att hon tappar luften. Man trodde man skadade henne när hon var bebis. Mileja ler stort när någon tittar på henne och är inte blyg! Älskar också babblarna! 


Det bästa av allt är att man märker att dem är tvillingar. De blir glada av att se varandra, de kan skratta tillsammans och leka ihop! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback