Onsdag!

Godmorgon :)
Idag är det kallt ute, tänk om det kunde hålla i sig så det kommer snö snart.. 
Imorse vaknade jag förkyld och utan röst. Men efter lite te så kom rösten tillbaka igen. Vi gick upp innan sju idag för vi har tvättid. Annars brukar jag tvätta här hos oss. Men när vi kommit efter lite och sen ska tvätta alla sängkläder och handdukar så tvättar vi i tvättstugan. Så typiskt att jag blir förkyld just idag när jag ska springa upp och ner för trapporna. 

Tommy åkte precis till jobbet så jag blir själv hela dagen. Han har vart hemma sjuk tills nu.

Igår fick jag ett ryck och ville göra om lite. När vi flyttade till den här lägenheten så tänkte vi ge barnen det stora rummet och vi ta det lilla. Men vi tig det stora iaf. 
Men igår bytte vi rum. 

Man ser inte så bra på bilderna, men jag vart nöjd. Sen tänker ni säkert, hur sjutton ska tvillingarna få plats? Jo i början hoppas vi att de kommer kunna dela säng. Sen när vi måste separera dem så löser vi det då.. Orkar inte tänka ett halv år framåt nu.. :D 
Ska bli kul att se barnens reaktion när dem ser att vi bytt rum. De kommer på lördag hit :) 

Igår läste jag och såg massa klipp på "philofix". Ett barnprogram som går på Barnkanalen och Evelyn älskar det. Hoppas hon inte såg det hos Jonas i tisdags. Hon nya som har det gjorde iaf en lampa av en docka. Hon högg en sax ner i huvudet på dockan och högg den i magen och sa massa opassande saker.. Ha det var de sjukaste jag sett. Finns på youtube att se.. Barnkanalen har bett om ursäkt och tagit bort klippet från svt play. Men ändå! 

Dockan ser ju läskig ut och jag skulle själv nästan vara rädd för den!! 

Ne nu måste jag springa ner till tvättstugan igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback