Väntar!

Jag och Anna sitter och väntar på att samhällskunskapen ska börja.
Jonas är ju lång ledig men dom har ringt in han till inatt.

Igår kväll så tog jag en promenad och Evelyn cyklade. Det var så skönt ute. Blir nog att göra det ikväll oxå när ändå Jonas ska sova.. :)


Onsdag och det innebär 1 dagen i skolan denna vecka efter att jag har vart sjuk, sen att det är hel dag 8-15.30 och sen att jag har ingen matlåda.


Tisdag!

Och jag är fortfarande inte helt 100% bra än! Jag har en jobbig hosta och ont i bröstet.

Godmorgon förresten :)

Barnen ska snart till dagis. Jag och Jonas ska fortsätta våran rensning här hemma idag. Men idag ger vi oss på alla kläder.. Skulle behöva till Ikea och köpa lite förvaring. Men det får bli när jag är frisk.

Ha en bra dag alla! :)


Händelserik dag...

....trots sjukstuga.
Vi åkte imorse redan kl 8 sommartid till Örebro, vi åt frukost på McDonalds sen åkte vi till skojlandet. Sen hem och åt mat. Evelyn fick oxå testa sin cykel sen ner på Ica och gjorde fynd, dom firade och idag börjar dom ha öppet längre.

Nu ligger jag och Jonas utslagna i soffan, barnen i sina sängar. Känns så konstigt när det fortfarande är ljust ute. Men det är skönt..


Godmorgon soliga lördag!

Imorse fick jag frukost på sängen och massage med olja på ryggen av älsklingen.
Men nu är jag uppe och ny duschad. Ska fixa oss snart. Senare så blir det grilla hemma hos pappa och Elisabeth. Hoppas det är så pass fint så barnen kan leka ute och jag inte fryser ihjäl. Haha skoja.
Men det ska bli skit gott med grillat.

Det ända tråkiga är att jag är så jävla förkyld och har pollen besvär från The hell, Tilma hostar lungorna ur sig och Evelyn har fått ögonfluss. Och Jonas är oxå förkyld. Men annars är det nog bra..


Mys kväll!

Nu tog pappa fram godiset och barnen blev iaf glada. :)


Mys morgon!

En bild från imorse..


Härliga vår!

Har nyss lämnat barnen på dagis. Fast jag kommer säkert få hämta dom snart igen. Tilma var inte så pigg. Hon har vart pigg hela morgonen men hon somnade i vagnen på vägen till dagis. Sen när jag tog upp henne så såg det ut som hon hade 40 graders feber. Men vi skulle testa och se om det bara är för att hon är trött. Annars så ringer dom. :)

Igår var jag till Arboga med Anna och hennes barn. Vi var in på dollar store och sen åt vi på donkan, det var så skönt ute, så vi satt i solen och åt. Det var nästan fullt ute. Hehe nu är verkligen våren här..

Ne plugg var det ja!!


Ljusare tider..

Godmorgon :)
Imorse när Evelyn kom in till mig så gick vi och kissade jag klädde på mig och Evelyn och gav Tilma välling. Sen tittar jag på klockan och den står bara på 6. Men det var så ljust så jag fick väl för mig att klockan var mer.. :)

Nu ska jag fixa lite, sen ska barnen till dagis. Och jag ska plugga.

När Jonas kommer hem ska vi till Örebro. Jag ska köpa vår skor och vår jacka. Tror jag! Jonas skulle oxå behöva ny jacka..


Godmorgon torsdag!

Jag ligger i sängen efter att ha lämnat barnen på dagis. Jag har dragit på mig en förkylning, jag nyser hela tiden och snorar snart ut min hjärna.
Jag ska snart äta frukost sen plugga lite. Vädret ser ut att bli kanon. Blir kanske en liten promenad senare.. :)

Ne nu ska jag käka frulle!


Godmorgon :)

Evelyn kom in till mig klockan 6 och sa att hon hade kissat på sig men det hade hon inte gjort. Hon menade att hon gör det snart, men vi hann till pottan.
Inatt har båda barnen vaknat flera gånger.. Så idag är jag inte alls pigg.
Anna kommer hit halv åtta, då ska vi åka till skolan. Tror det är min tur att köra, vi kör varannan gång. :)

Ne nu ska jag fixa klart och packa träningsväskan..

Puss o kram


Sitter i skolan!

Just nu har jag Engelska, jag håller på och förbereder mig inför min redovisning imorgon. Jag ska visa ett filmklipp på en film jag tycker är bra, sen prata lite om den. Usch jag hatar verkligen det. Men men ska jag bli godkänd så är det bara att göra det.
Barnen är på dagis och Jonas jobbar. Jag skulle egentligen vilja ligga hemma och sova, är så himla trött. =/


Tilma går ju nu, fast hon kryper ändå. Hoppas hon kommer in i det nu och går jämt. Men hon blir stor flicka då, ingen bebis längre. Vart tar tiden vägen? Hade jag inte nyss en liten bebis som låg där hon låg? Nu får tiden bromsa lite, tycker jag!
Och Evelyn fyller 3 år i maj, helt otroligt.

Ne nu kommer våran lärare tillbaka, så nu måste jag fortsätta. =)

Updt kanske lite senare.


Tilma kan gå!

Nu kan Tilma gå helt, förut har hon bara tagit 1-3 steg men nu går hon för fullt.
Så stolt över min pingla!


Kakmonster!

Evelyn är ute och leker med sin moster och massa andra barn. Jag, Jonas och Tilma har nyss fikat. Tilma åt chokladkex och det var kladdigt och gott.


Längesen!

Det blir inte mkt bloggande nu. Men jag har så sjukt mkt med skolan och barnen.
Tilma är jätte förkyld och hostar lungorna ur sig. Evelyn är pågång att bli förkyld. Tilma har fått en ny medicin som hon ska äta hur länge som helst, det är en förebyggande för urinvägsinfektion. Eftersom hon får det hela tiden.

Ne nu ska jag gå och lägga mig.
Godnatt!


Måndag!

Jaha då var det kväller och sängdags. Dagen har vart okej med jätte fint väder. Vart i skolan hela dagen. På fm pluggade jag engelska och på lunchen tränade vi. På em hade vi matte. Imorgon börjar vi kl 8 med engelska och jag ska redovisa en bok.

Nu ikväll har vi vart ut och Evelyn cyklade för fullt. Hon verkligen älskar det.
Nu ska jag gå och lägga mig..

Godnatt..


Vilket skit!

Big brother, vilket skit!
Jag slår nog av tvn och lägger mig i stället. Jag har smörjt svanken med lite tiger balsam. Har så ont.
Imorgon blir det skola igen, helgerna går väldigt fort.. Jonas jobbar sista natten nu.


När Tilma somnade så tog ja en bry mig om Evelyn kväll. Hon ville att jag skulle killa henne på ryggen, så jag gjorde det och så passade jag på att smörja henne oxå. Hon var så torr.

Nu ska jag sova. Godnatt!


Jaaaaaaaaaaa!

Äntligen går en bra låt vidare! Sverige slipper skämmas!
Men Torsten och ranelid, vad fan var det för skit?? Torsten kunde inte sjunga! Ranelid prata hela tiden och hon sjöng inte mkt! Ne fy hur kunde Sverige rösta dom till final? Skäms på er....


Nu ligger jag i sängen och ska sova. Väldigt ensamt, saknar min älskling. Barnen är väldigt lätt väckta ikväll, minsta ljud jag gör så rör det sig inne på deras rum.
Fast det sjuka är att så fort tvn slås av så märker dom det.. Hehe
Ne godnatt på er! Hoppas på sol imorgon. Då ska jag ta en promenad direkt på morgonen.


Vilken smäll det blev!

Åskan kom och gick lika snabbt. Tur e väl det eftersom jag är åskrädd. Jonas har ju redan åkt till jobbet.
Tilma sover och Evelyn kollar Bolibompa..
Vi har nyss ätit pannkakor. Ett helvete att steka bara. Haha

Nu blir det mys med Evelyn. :)


Lördag!

Godmorgon :)

I helgen ska det bli vårväder och det ser ut att kunna bli fint.
Jonas ligger och sover, han har jobbat natt.
Så jag och barnen kollar på Bolibompa. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. :)



Myskväll!

Fredagsmys har det vart idag! Nu ska jag snart lägga mig. Jonas ska åka till jobbet snart.

Idag har jag och Anna vart och shoppat lite igen.. Haha som vanligt. Behöver snart söka hjälp för shopping beroende!


Sveriges mästerkock!

Blir så stressad och hungrig när jag ser det!
Barnen sover och Jonas är ute och skruvar ihop hans eu-moppe som han fick hem idag. Han har köpt en scooter som han kan åka på till jobbet. Haha, han är som ett barn på nytt! :)


Pluggar!

Har svenska nu. Jag håller på och fixar med min presentation. Som ska redovisas på onsdag nästa vecka. 10 min ska jag stå och tala. Haha...
Det blir en snabb träning oxå innan samhällskunskapen börjar.. :)


Bra!

Tilmas feber är borta och infektionen är på väg ur kroppen. Hon äter nu pencilin mot uvi igen... Nu ska dom utreda varför hon får urinvägsinfektioner hela tiden. Så nu börjar det om igen med massa Provtagningar..

Nu på kvällen tog vi en promenad runt området, Evelyn cyklade.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_192732869.jpg" class="image">


Sova nu!

Jag skulle aldrig skrivit att Tilma mår bra, för nu på kvällen tempade hon 40,0.
Hon har fått Alvedon och nu sover hon.

Jag och Jonas ska lägga oss snart. Jag är så himla trött. Jag har inte sovit mer än 2 timmar inatt. Ska vara på lasarettet kl 9 imorgon. Så det blir upp tidigt.


Så duktig!

Idag har Evelyn vart utan napp i 2 veckor. Och inte sagt ett ord om den.. När hon hittar Tilmas napp så kommer hon med den till oss direkt.

Igår hittade hon en napp och stoppade i munnen, hon fick en kväljning och sa usch! Helt otroligt, hon som har haft nappen i munnen dygnet runt förut.


Hemma igen!

Vi har nyss kommit hem på en permis. Vi ska tillbaka dit imorgon igen kl 9.

Skönt att få sova i sin egen säng inatt iaf. Den sängen jag sov på inatt var hemsk, ska väl inte klaga men en tältsäng är inte det skönaste. Hehe

Just nu mår Tilma ganska bra, peppar peppar.. Hon har inte hög feber iaf. :)


Bjuder på en bild på Evelyn nu!


Inlagd!

Godmorgon :)

Tilma har nu haft feber ett par dagar. Hon har knappt inte haft under 40 grader. Men igår fick hon Alvedon supp kl 18 sen sov hon en stund. Vi tog upp henne halv åtta och hon var slö och svår att få kontakt med. Tog en temp som visade 42 grader. Då åkte vi in till akuten.
Det visade sig att hon har urinvägsinfektion.. igen! Så vi har sovit här inatt. Nu sitter vi och väntar på barnläkaren. Vi blir nog kvar ett par timmar till.


Blir så fel!

Så fort jag laddar upp fler bilder än en bild från mobilen, så blir det nästan alltid så konstigt. Som ni kanske ser i inlägget nedanför. Jag kan ju inte heller ta bort inlägget. Så ni får leva med det! haha..


Dagen går mot kväller!

En hel dag hemma hos mamma/mormor. Jag och barnen tog en promenad dit till 10 ungefär. Jonas skulle ändå vila och sen fixa sig. Han ska ju ut ikväll.
Tilma somnade i vagnen direkt på väg till mamma.
När hon vaknade sen så hade hon 40 graders feber och var allmänt slö. Men vi var kvar där och åt mat och efterrätt. Tilma sov 2 ggr ute i vagnen och det kan ju inte skada när man har feber.

Nu sitter vi här hemma. Barnen kollar på film och jag ska tända lite ljus nu.

Ha en bra lördagskväll!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_192224402.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_192224402.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_192224402.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_192224402.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_192224459.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_192224459.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_192224459.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_192224459.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_192225173.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_192225173.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_192225329.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_192225367.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1007776/images/2012/pic_192225496.jpg" class="image">


Vår!

Vilket härligt väder vi har!
Idag ska Jonas ut och roa sig så jag och barnen får väl hitta på något!

Blir nog iaf en promenad! Och hälsa på hos mamma!
Barnen är vår fina idag med gula kläder!


Fredagsmys!

Nu har det blivit shopping 4 dagar i rad, så nu blir det köpstopp. Igår var jag med mamma till smultrongården och kvarnboden. Köpte en liten "bur" som är på bilden nedan. Idag har jag, Jonas och barnen shoppat kläder till alla! :)


En bild!


Fullt upp!

Här ekar det tomt just nu, men jag har verkligen fullt upp. Men jag återkommer när tiden finns. Antagligen snart. Hoppas ni håller ut?!